Ännu fler företag verkar ha blivit blåsta på pengar av Löwengrip

Igår skrev jag om Isabella Löwengrips och företaget Löwengrips framfart i mellanöstern där de lämnade ett moln av brutna avtal, obetalade fakturor och o-professionalism bakom sig när de bestämde sig för att lägga ner etableringen där borta, samtidigt som de vidhållit att de redan börjat sälja på plats i Dubai och Riyadh.

Den konsult som de anlitat för att få in varorna genom tullen och registrera dem för att få ut dem på marknaden står utan lön då Löwengrip vägrat betala hans faktura och den kvinna – Zanna – som anställdes för att lansera företaget sades upp via email efter 2 månader, trots att avtalet utlovade 18 månaders arbete.

Det här har hon nu att säga efter att ha läst mitt förra inlägg:

De hade ju också en avgift att betala till Fashion Avenue för att få tillgång till lokal, mitt visum och att få registrera produkterna. Den avgiften uteblev ju också då de lämnade vilket drabbade FA hårt, så de satte fler än mig i en jobbig sits. De hade ju också räknat med 18 månader minst.

Självklart trodde jag mer om LCC än det här. Men när jag fick träffa dem i Sverige under sensommaren och i Dubai under hösten ändrades min bild en del. Det kändes plötsligt som mycket var spel för gallerierna. Dock hade jag inte varit i branschen tidigare och hade således inte så mycket att jämföra med. Men just därför blev jag inte heller helt totat överraskad kring hur uppsägningen gick till, även om jag såklart blev väldigt besviken. Jag har fått en helt annan bild av Isabella som person efter att hon var här – inte till hennes fördel om vi säger så.//Zanna

Detta är den del av mailet som Zanna i nuläget är bekväm med att jag publicerar, och Isabella ska nog bara vara glad över att resterande innehåll än så länge inte nått dagens ljus.
Den bild som nu målas upp av henne som företagare och människa – ju fler människor jag talar med –  är allt annat än trevlig och det kan varken några upptejpade hotlappar eller presenterade pojkvänner ändra på.

275 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Otroligt intressant! Tack återigen för detta!

  Svara

   Haha man kanske borde ta och maila alla deras samarbetspartners och ifrågasätta ett och annat.

   Fast det kanske är lite dumt att göra det.

   Svara

    Framförallt undrar jag om konsultbolaget Consid som lyft blondinbella tänker, de avslutade samarbetet med Alexander Bard i samband med hans dumma uttalanden.

    Hur kan ett konsultbolag stötta en person som inte ens betalar sina inhyrda konsulter?

    Svara

  *poppar popcorn*

  Svara

   Du glömde din ”XD”

   Svara

  Tror verkligen detta bara är början. Ju fler som vågar prata desto mer kommer nog fram.

  Svara

   Ja det brukar ju vara så…

   Svara

   Tror jag oxå

   Svara

    Haha. Älskar ditt nick! (Luftslottet som sprängdes)

    Svara

  Någon som är förvånad? Någon? Inte? Tänkte väl det.

  Svara

  varför skriver inte media om detta? eller har jag missat det?

  Svara

   De har fullt upp med att hitta potentiella (och enligt dem själva hysteriskt roliga) clickbaits i diverse Facebookgrupper… och du kan inte ana vad som händer sen!

   Svara

    haha, förslag på rubrik: ”såhär lurade isabella hela mellanöstern” xD tänker att om de kan skriva om hajen lär de väl nappa på detta också, speciellt när de får all research serverad. men vem vet, kanske klassas denna blogg som ”hatisk nätmobbningssajt” numera.

    Svara

     Inte clickbaitigt nog. En clickbaitrubrik bör innehålla följande för att vara en succé:
     – Namn på personen
     – Ålder
     – Något personen gjort (köpt mjölk)
     – Något som personen vill göra/andra gör, exempelvis:
     • nu vill hon varna andra
     • får alla att skratta
     • nu rasar internet

     ”Isabella, (ålder), säljer deo – får hela internet att rasa!”

     Typ så.

     Svara

      Jag jobbar på en av Sveriges största tidningar inom livsstil&mode – tro mig, det diskuteras men ingen vågar.

      Svara

       varför inte? ska hon tejpa upp hotlappar på redaktionens fönster? 🙂

       Svara

        Nä, men man vill inte bli en skvallerblaska. Alltså – jag hade gärna skrivit om detta, haha. Men jag bestämmer inte och folk i den här branschen är livrädda för att uppfattas fel eller trampa någon på tårna…

        Svara

         Du jobbar inte på DN, antar jag.

         Svara

         Ok, nu ser jag att någon annan frågat liknade och du svarat. Media framstår mer och mer som en hop ängsliga människor som är livrädda för att stöta sig med någon och bara vara en grå oformlig klump. Och sen publicera tillrättalagda artiklar och dölja mycket skit som pågår överlag för rädslan att vara obekväma eller utstötta. Och vi hånar Nordkorea för deras nyhetsrapportering och media. Svensk media är lika illa fast under annat flagg såsom fri press och yttrandefrihet. Bullshit är vad det är.

         Svara

         Det är väl ingen som vågar skriva ner ”Sverige mäktigaste affärskvinna”?

         Svara

        Det är flera som skriver om lappar och jag verkar helt ha missat vad det handlar om. Kan någon förklara?

        Svara

         Bättre läsa bloggen regelbundet 😛 ganska lång historia som har förklarats flera gånger tidigare, kolla bakåt

         Svara

         Kan inte svara på din kommentar ”L”. Jag läser bloggen regelbundet och scrollar alltid tillbaks till det inlägg jag läst senast, just för att inte missa. Problemet här är nog bara att jag inte fattar helt enkelt 😔

         Svara

         Isabella tror jag mig minnas fick en hot-lapp på bilen eller dörren till huset.. då blev det en diskussion kring ifall den var äkta eller inte pga handstilen liknade hennes och att det vore en typisk strategisk grej av henne för att få sympati

         Svara

       Vad mer exakt diskuteras? Och vari ligger rädslan för att inte våga publicera eller gräva djupare i det hela?

       Svara

       Varför inte då? Hallå skärp till er, Isabella är väl ingen diktator med rätt att censurera heller, vad är ni rädda för? Det råder pressfrihet i Sverige.

       Svara

        Dom ljuger. Dvs dom som påstår att dom jobbar på tidningar men inte ”vågar” publicera något.

        Svara

         Hoppas det, annars är de ena riktiga fegisar.

         Svara

         Eh ser du mycket negativt i media om Bella? Så nej hen ljuger inte

         Svara

       What haha, varför inte? Låter konstigt. Har hon någon leverage över hela mediabranschen eller?

       Svara

       Förstår inte varför hon inte vågar, de har knappast några annonsintäkter på henne eller bolagen. Hela den här influenser-gruppen verkar vara my med av en klubb för inbördes beundran. Finns nog många duktiga som inte syns pga detta gäng.

       Svara

        Men alltså. Nu missförstår ni nog. Jag är inte krönikör och nej, jag jobbar inte på DN. Jag jobbar på en tidning som finns som magasin, men jag sitter på den digitala delen. Och eftersom jag inte är sajtansvarig redaktör kan jag inte publicera något utan dennes tillstånd. Man gillar hennes bröllop och skilsmässa, men såna här grejer? Tydligen inte.

        Svara

       Jag ska snart börja nytt jobb som den journalists man är
       Jag hade lätt kunnat lägga fram detta till dagordningen
       Men ngn bestämmer ju 😉 och de flesta är sossar även om just mitt nys jobb inte direkt är megasossiga, men nog ganska mkt ändå.

       Svara

   Jag tror inte att det här har så stort allmänintresse som man kan få intrycket av när man hänger här inne. Men det är bara min gissning till varför media inte säljer lösnummer med bellas siffror på löpet☺

   Svara

    Men hon som är så stor med sin miljardkoncern!! hennes 1,5 miljoner följare måste ju bry sig?? 😱 Men dom kanske bara finns i Umeå? #ironi

    Svara

    Jag tror att du har helt rätt. De flesta som skriver kommentarer här, verkar otroligt fascinerade över vad Isabella gör eller inte gör. Så fort hennes namn är med i rubriken, så väller det in kommentarer. Om Camilla berättar något positivt uteblir kommentererna.

    Svara

    Jag tror du har rätt anonym att allmänintresset inte är så stort för Isabella. Men om hon nu verkligen har 1.5 miljoner unika läsare i veckan så borde det ju finnas intresse för henne -1.5 milj är många av Sveriges befolkning… om det nu stämmer. Jag tvivlar.

    Svara

    Fast med tanke på all S K I T aftonbladet, expressen etc skriver om så borde ju detta också vara en ”sensation” att skriva om. De har ju trots allt skrivit en del om henne, för mycket mindre intressanta saker.
    Kan det vara så att bellas ”head of stopping uncomfortable questions” är väldigt hård? Tänker på att Aftonbladet tog bort artikeln om hennes kyliga ord mot Odd. Varför gjorde dem det liksom?

    Svara

     Just grejen om Odd kan man ju ha tagit bort för att den skapar helt onödiga spekulationer om vad en ”verbal slagpåse” är för något, eller för att Odd bad dem att ta bort den. Nu har jag inte läst artikeln så jag vet inte vilken vinkling den hade, kritisk eller okritisk.

     Svara

  Även om Bella lovordar sina företag/personalpolitik (dvs sig själv) är det mycket mellan raderna som låtit så märkligt.
  Som att bara lägga energi på de som presterar enligt hennes tycke, inte orka lyssna på när anställda pratar och ist stänga in sig på rummet, kundtjänsten som inte svarar på befogade frågor, förmåner som ska uppväga andra brister, synen på sina kunder som viljelösa iq-befriade lamm mm
  Lite roligt med inlägget om PMS-en och folk som frågade om de anställda också fick sköta jobbet efter mensen..

  Hoppas granskningen fortsätter, finns garanterat mycket mer.

  Svara

  The bigger they are the harder they fall.

  Svara

   The bigger they fake that they are, the bigger the fall 😂

   Svara

   Ja och eftersom ingen i hela Sverige utanför den här bloggen bryr sig, så betyder väl det att hon inte är så himla stor? Stackars Bellas ego. Kan inte vara lätt.

   Svara

  Undra om jenny på nyhetsmorgon är lika imponerad fortfarande.

  Svara

   Hon verkade ju leva i en helt egen bubbla av beundran, så hon har nog inte märkt nåt…

   Svara

    tänker samma om alla de svenska VD:arna hon träffar nu där borta på konferensen eller vad det är.. hoppas de läser här eller iaf känner någon som gör det.

    Svara

     Mm. Har inte insta men någon som har kan ju tipsa denna Jenny iaf…

     Svara

   Min man är VD (i ett bolag på ca. samma storlek som Bellas), de har träffats vid olika tillfällen och han var först såååå imponerat av henne och av hur bra och genomtänkt marknadsföringsstrateg hon är/var, tills jag berättade om alla hennes ”hederliga” handlingar. 🙂 Tror hon ljuger för precis alla hon träffar.

   Svara

   Haha ja det undrar jag oxå
   Men å andra sidan så är TV4 en riktig skitkanal enligt min åsikt så har absolut noll respekt för den intervjun med blondinbella över huvudtaget

   Svara

    Min kommentar var svar till ”Anonym” kl 18:24

    Svara

  Bra och viktigt inlägg!
  Köpte några produkter från LCC när det var utförsäljning, börjar ångra det nu med tanke på hur de verkar missköta sig.

  Svara

   Jag kastade de jag köpte pga godisdoften. Stod inte ut 🙊

   Svara

  Varför nämns aldrig Pingis i dina undersökningar? Hon är väl högt inblandad i dessa affärer o dess misskötsel?

  Svara

   Nu är ju pingis inte en influencer, men jag kan också tycka att lika mycket ska falla på henne i frågan om deras gemensamma företag och förehavanden inom dessa. Pingis är trots allt VD.

   Svara

    Lisa – Exakt!

    Svara

    Ja, och Pingis har sannolikt mer koll på det affärsmässiga pch praktiska så hon kan definitivt inte vara oskyldig i denna soppa.

    Svara

     Pingis kan inte ett skit. Har alla glömt hur hon plagierade en annan journalist när hon skrev en artikel/spalt?
     Sen börjafe hon på IDG och gifte sig med VDn som nu är hennes ex-man.
     Alla ger credd till Pingis men hon och Bella är likadana.

     Svara

   Jodå Pingis borde nog också ganskas faktiskt. Ingen av dem har väl rent mjöl i påsen. Å andra sidan är det Isabella som är influencer, får priser och drar valser offentligt. Ljuger, ljuger, ljuger, vinklar. Det blir ju extra sjukt eftersom det påverkar hennes affärer direkt samt hennes kunder.

   Svara

  ”upptejpade hotlappar”
  Ok intresset gällande lappen väckt igen…

  Svara

   Vadå för lapp?
   Skulle det bevisas att hon skrev den sjölv?

   Svara

    Nope, men att lappen är gammal. För inte får man TVÅ upptejpde lappar. Bella har skrivit om en upptejpad lapp tidigare.

    Svara

     Jag tror som du. Den som skrev lappen hörde av sig till CamCam och berättade att det var hen som skrivit den, men för ett år sedan. Personen vill inte träda fram, av förståeliga skäl, och då har CamCam för lite på fötterna för att gå ut med det.

     Svara

      Du var då en ganska dålig Sherlock. Camilla STRÖK inlägget om lappen då hon inte längre kunde stå bakom det förutom att hon fortfarande inte stod bakom att det var okej att hota någon. Hade något mailat Cam och påstått sig ha skrivit lappen så håller ju fortfarande inlägget eftersom det handlade om…just det…att NÅGON hade skrivit en lapp till Bella. Lappen är skriven att Bella själv och det var Cam, se vara hennes hintar både i sina senaste inlägg om Bella + i kommentarerna.

      Svara

       Det *vet Cam
       Se *bara hennes

       Rättelse av mig själv 😅

       Svara

       Bella är inte så dum att hon skriver en sån lapp själv. Hon har antagligen gott om sådana lappar som hon får skickade till sig i hatbrev. Det är ju bara för henne att visa upp en av dessa lappar och skriva ett lagom vagt inlägg om vad som kan hända under ett drev.
       Det är vad jag tror har hänt.

       Svara

        Håller helt med, har aldrig trott på att Bella skulle knåpa ihop en lapp själv. De producerade ett väldigt vagt inlägg som bara handlade om hennes känslor vid ett ”drev” + en gammal lapp.

        Svara

      Eh.. BRA grävt!

      Svara

      Fattar inte?

      Svara

  Jag är mest förvånad över att de vågar slira runt så vad gäller allt från avtal med andra, hur de behandlar anställda till att riskera sitt företags rykte osv. Ett gott rykte är en färskvara, en skandal kam sänka ett företag och när man är så (förhållandevis) små som Löwengrip är, har man egentligen inte råd att riskera något alls. De allra första skulle vara så himla noggranna med att göra allt rätt och inte ge samarbetspartners och liknande en anledning att tala illa om en eller inte vilja arbeta med en. Jag vet inte vad det är (förutsatt att allt det här stämmer vill säga) men det skriker av nonchalans och inbillad överlägsenhet gentemot andra. Löwengrip är ju både Isabella och Pingis kanske mest seriösa och framgångsrika satsning hittills så de borda värna mer om det företaget. Om detta skiter sig och Isabella ska starta nytt lär hon inte ha en kundkrets ens i närheten av den hon hade när hon startade LCC, hennes fans har vuxit upp och många har väl tröttnat.

  Svara

   Hmm, första = flesta.

   Svara

   Tror samtidigt de mest utnyttjar eller beter sig dåligt mot ”mindre” personer; typ unga, anställda under dem, konsulter i andra länder, praktikanter. Kan tänka mig de slickar rätt mycket röv med personer med ”högre status”. Vilket väl kanske gör att de klarat sig so far.

   Svara

   Isabella och Pingis räknar väl med att de kan smutskasta personer som försöker berätta sanningen. Jag väntar på Bellas försvar; personen funkade inte, presterade inte etc etc.

   Svara

   Kan det vara så att man skriver på ett NDA (non disclosure agreement) så man trillar dit rejält om mana slösar något om Isabella och de så kallade strategierna.

   Svara

   Löwengrip har väl som policy att alla anställda måste skriva på papper om tystnadsplikt både under och efter anställningen. Jag har alltid tagit för givet att det är därför man aldrig hör något från någon som har jobbat för dom. Lite tråkigt för det måste ju finnas hur mycket som helst som dessa personer skulle kunna berätta.
   Tjejen som jobbade som stylist och instagrampostare, samt hennes pojkvän som följde med och filmade i HongKong (när #TravelMedIsabella skulle bli så stort) – plus att det var väl någon annan näringslivshöjdare som Isabella och Pingis var så glada att fått ombord som slutade efter bara någon månad. Alla dessa anställda som verkar skarpa och ha koll på sina yrken – och ingen säger någonting…. SÅ NYFIKEN!!!!

   Svara

    Haha ja just det, TravelWithIsabella hade jag glömt! Lite kul ändå att en person som dels aldrig varit i landet, dels öppet går ut med att hon aldrig åker till några kända besöksmål när hon reser, får för sig att göra en egen reseguide! Undra på att den aldrig slog…?

    Svara

     Den visades väl aldrig överhuvudtaget?
     Och jag tänker fortsätta tjata om att Bella slutat kategorisera sina inlägg sedan mitten på april. Det gör ju hela portalen till ett meningslöst misslyckande.

     Svara

    Stylist-Emma slutade och följer varken Pingis eller Bella på IG längre – om det nu kan vara någon indikator. Men om inte något skar sig finns väl ingen anledning att avfölja… (Ja, nu hade jag visst lite för mkt fritid idag..haha).

    Svara

     Whaaaat

     Svara

   Verkar helt otroligt att de skulle riskera sitt rykte för småsummor. Det är kanske Camilla som blir lurad.

   Svara

    Haha, där sa du något! Isabella skrev ju att när hon och Pingis var på bal för någon månad sedan så kläckte Pingis ur sig en ny affärsstrategi… kanske tänker de ”all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet” och läcker falsk info till CamCam… 😁🥂

    Svara

  Vi är flera som har ställt frågor om Mellanöstern-”företagandet” på Pingis blogg, utan ett enda svar från henne. Jag är genuint SÅ nyfiken på vad hon tänker när hon läser kommentarerna. ”Ojsan, här blir vårt företag anklagade för olagligheter! Jag ignorerar och skriver ett till klämkäckt inlägg om att privatekonomi.”

  Hur kan Isabella och Pingis leva med sig själva?! Vad är det för fel på dessa människor?! Hur kan det vara värt att köra över andra för att kunna ha råd med Chanel-väskor?!

  Svara

   Ja jag förstår inte heller. Har själv ett mindre AB inom konsumtion och det viktigaste för mig är inga väskor och skit (visst jag drivs av pengar såklart till viss del) utan jag vill bygga upp något stort, ge många människor jobb, vara involverad i välgörenhet och jobba med miljöfrågor. Har hittills aldrig kört över någon och kommer aldrig göra. Den dagen jag inte kan betala anställdas löner tar jag hellre från min egna lön än blåser folk sådär, usch.

   Svara

    Vilket svammel det blev, aja ville mest bara få fram att jag blir beklämd när företagare beter sig såhär, och ännu mer säker på att jag med min mjuka snälla linje gör rätt. Mot de som försöker blåsa mig är jag dock hård 😎

    Svara

    Så fint!

    Nyfiken på vilken slags konsumtion du jobbar med och hur du i samband med detta vill jobba med miljöfrågor? 🙂 tycker det är spännande!

    Svara

     Kläder, tyvärr får man väl säga med tanke på miljöpåverkan. Tycker det är jättejobbigt att det jag gör påverkar miljön så mycket, men försöker rättfärdiga det med att jag gör det på ett sätt som är mer etiskt och miljömässigt försvarbart än när tex H&M producerar. Försöker också motverka slit och släng med bättre kvalité, att upcycla produkterna, ta tillvara på spillmaterial och ska även påbörja ett miljöprojekt som inte är officiellt än så det är töntigt nog ”hemligt”.

     Drömmen när det blir riktigt stort är att ha egen forskning om mer hållbara material som inte påverkar miljön i samma utsträckning och att man har en sundare klädkonsumtion än idag.

     Svara

     Ett intressant företag som startades av två unga människor är TalumaTotes (. com om man vill kolla upp det).

     Dom var med på SharkTank för att få bidrag att expandera. Några pengar fick dom inte (tror inte att dom var tillräckligt kapitalistiska, LoL) men dom fick så mycket uppmärksamhet att deras företag blomstrade. Dom köper tyger från olika länder, anställer folk som är handikappade (som annars skulle gå arbetslösa) och syr jättefina ryggsäckar som dom säljer. Därefter ger dom 20% av vinsten tillbaka till landet tyget kom ifrån i form av mikrolån. Jag har köpt ryggsäckar till mig själv och till andra (julklapp, födelsedag – you name it).
     Jag blev bara så imponerad och rörd av att deras prioritering inte var att bli rika utan att göra världen lite bättre och ge människor en chans.

     Svara

      Även Cornelia Sun Collective (drivs av två svenska systrar, de är riktigt duktiga) och arbetar mycket för bra villkor och hållbarhet. De gör kimonos och kläder/accessoarer av gamla saris från Nepal och norra Indien, det återvinns och tillverkas småskaligt i Nepal av en familjeägd fabrik där mycket (har inte siffror men kolla hemsidan) går tillbaka till kvinnor i de områdena och även till fabrikens anställda.

      Svara

       ”Alla kan inte göra allt men alla kan göra något”. Upcycling tycker jag är/låter spännande. Känns liksom ohållbart att vi bara ska producera mer och mer (vattenåtgång, kemikalier, transport och utsläpp) så att återanvända material vi redan och modernisera känns som ett alternativ.

       Tack för tips om de andra företagen btw!

       Svara

    Svara

   Tyvärr är det mer regel än undantag….jag är fortfarande LIIITE naiv men oj vad man får se vidrigheter när det kommer till pengar, har jobbat som VD och sett hur dom här personerna resonerar (Inte Bella och Pingis skall tilläggas) men att folk är beredda att sälja sin mamma för rätt pengar är inte ovanligt i såna här sammanhang ..

   Svara

  Hej
  Jag vet inte om jag är petig eller känslig nu. Men jag reagerade starkt på formuleringen ”som företagare och människa”. Alltså, att utvärdera hur någon annan är som människa känns inte bra och inte rätt. Som företagare, influencer, chef, varumärke, affärspartner, whatever, fine. Men som människa. Det känns inte som något en granskning kan eller ska göra.

  Gör man något olagligt, tex trakasserier, klart att det ska upp till ytan. Men hur man är som människa/privatperson, nej det är fel forum för det.

  Svara

   Men dina handlingar och icke-handlingar säger ju allt om hur du är som människa. Så nej, jag håller inte med dig om det du säger.

   Svara

    Ja det är klart att det gör det. Men man kan låta det vara där. Jag vet inte hur jag ska förklara hur jag menar, jag håller ju med om vad du och Prisonbeauty säger också, klart att ni har rätt i det.

    Jag försöker ändå. I många tidigare debatter/kommentarsfält när det hettat till och nån säger ifrån, så svarar många med ”det är ingen som kritiserar X som människa/mamma/etc, detta gäller hennes varumärke” och så kan debatten fortsätta. Nu är vi inne på människobiten. Och jag vet inte vem som är god nog att kunna bedöma vilka andra människor som är goda eller onda eller vad det nu menas.

    Tror inte jag får fram vad jag menar, men trevlig kväll på er alla!

    Svara

     Trevlig kväll ligger en hel del i det du skriver.

     Svara

     Jag har svårt att se att man kan ljuga, bedra och överdriva i affärer/jobbet och sen gå hem och ha en helt annan moral. Möjligtvis ljuger och bedrar man inte de människor som är en närmast, men i övrigt så tror jag att de flesta har samma moraliska kompass i arbetslivet och hemma.

     Svara

     Det finns inget gott eller ont. Jag förstår vad du menar, och jag håller med dig. Det är en svår balansgång mellan person, affärskvinna och varumärke, hon är ju allt det, och de bitarna går in i varandra.

     Svara

    Exakt! Så alla här som gillar elaka kommentarer, förlöjligar, raljerar och kränker i kommentarerna på denna sida. Det säger verkligen så mycket om dem.

    Svara

   Fast dina handlingar, värderingar, behandling av andra människor, principer etc säger ju rätt mycket om dig ssom människa? Det är ju inte så att var och varannan människa pysslar med olagligheter utan det är ju en viss typ av människor som fixar det och ändå kan sova på natten.

   Därför skäms jag över fruktansvärt mycket över mina kriminella handlingar. Att jag prioriterat pengar, status och materiell lycka så högt att jag försörjt mig på människor beroendesjukdom och missbrukarnas förstörda familjer/relationer, liv och uppfuckade ekonomier. Känns som om jag var en annan människa då, även om knarket tar bort mycket av ens empati, förnuft, värderingar och principer fanns ju ändå JAG som Cecilia där någonstans, i mina brott. Och jag tycker det säger rätt mycket om vem jag också var som människa då. Är glad att jag kommer längre och längre ifrån henne för ens handlingar visar rätt tydligt vem man är som person.

   Svara

    Behöver du mycket uppmärksamhet? Är du stolt över att ha skakat galler?

    Svara

     Är du dum i huvudet, guljppp?

     Svara

     Någon är avis 😂

     Svara

     Men vad är det med dig? Sluta vara så otrevlig.

     Svara

     Det där var onödigt skrivit! Men förstår, är lite märkligt att dagligen dra upp sitt kriminella liv

     Svara

     Ja hon verkar otroligt duktig på att få alla samtalsämnen att utmynna i hennes egen story, sjukt irriterande tycker jag med 🙄

     Svara

      Kanske för att bearbeta? Att reflektera och växa som människa?

      Sjukt irriterande isåfall.

      PB, fortsätt, det är intressant med tankar från ett liv och erfarenheter som inte hör till normen.

      Svara

       Kan man ju göra i en dagbok.

       Svara

        Det kan man, men tillsammans med andra blir det på ett annat sätt. Att man även vågar ”säga det högt” inför andra ger en utveckling som man inte kan nås av i enbart dagbok.

        Det märks att ni inte är så djupa och tänka lite djupare😊 Ni kanske ska pröva att utmana era inre och försöka våga konfrontera den personen ni är? Diskutera det tillsammans med andra.

        Svara

         Är man mindre djup och ”vågar inte” för att man gör andra val än du? Fräscht tankesätt, verkligen inspirerande.

         Svara

     Gulkpp: Fuck, du har genomskådat mig. Att jag vill göra någonting bra av min historia och kanske få någon att tänka till är bara ju bara en (tydligen genomskinlig?) fasad.

     Egentligen älskar jag att jag inte kan plugga mitt drömyrke som jag haft sen barnsben, inte kan stå på hyreskontrakt utan borgenär, inte kan ta om mitt körkort hur som helst, inte kan åka till USA, inte kan jobba med vad jag vill, inte kan kan blir jourfamilj, inte kan ta lån etc.

     Jag älskar också att jag har kostat samhället sjuka summor pengar, förstört familjer, relationer och ekonomier och framförallt är jag stolt över att det finns en människa som idag inte lever pga det jag har gjort.

     Är det inte saker alla strävar efter och gör att en sover gott om nätterna?

     #såstolt

     Svara

    Kan du sluta göra allt om dig??? Vi e inte här för att läsa om ditt knarkande o misstag i livet. Du har din blogg att skriva om det så gör det där

    Svara

     ”Ditt knarkande” …😏 Ta ex som ditt tjat om ”Ditt ätstörda beteende” osv… scrollerolla…!

     Svara

    Det räcker nu, prisonbeauty.

    Svara

  Korthuset som rasade…

  Svara

  Varför.. på varje inlägg måste nån kommentera ”poppar popcorn” eller ”spyr lite i munnen”.. ? Finns de inga mer kreativa uttryck? Önskar alla en trevlig helg 😊❤️

  Svara

   Varför måste alla som ska klaga lite på andra alltid avsluta sin kommentar med ”trevlig kväll/helg osv.”

   Svara

   *brer knäckebröd* då 😊🌞

   Svara

   Eller ”blir mörkrädd”. Vidrigaste meningen som finns att läsa!

   Svara

   Du kanske ska posta en lista på uttryck som är kreativa nog enligt dina kriterier, så att ingen gör fel?

   Svara

   Var inte meningen att verka oartig. Ber om ursäkt för det. Inget illa menat! Menade mest att de är så förutsägbart alla gånger.. kan kontra med ”de där är så dumt att jag odlar sparris i öronen” eller nåt sånt 😊 bara ett uppmuntrande till nya uttryck 😊

   Svara

    Du igen..kom på något originellt och etablera det då, gnällröv.

    Svara

    Stop trying to make fetch happen! 😂

    Svara

    Nu uppfattas du dock som dryg och otrevlig med tanke på dina kommentarer. Istället för att kommentera på andra kan man själv kommentera det man själv vill läsa/få fram, t.ex. att du vill odla sparris i öronen.

    Ha en trevlig kväll 😊❤️🌸💐🌚

    Svara

   Beror mycket på vilken ålder man har.

   Svara

    Vad har du för ålder?

    Svara

   Jag sätter på grillen och korkar upp rosévinet. -Nöjd?

   Svara

    Läste kokar upp rosévin 😂

    Svara

     hahaha,lite varmt för det va? Det får bli till hösten/vintern.

     Svara

   Odlar tomater och dricker glögg.
   Och det är solklart för alla vad jag vill förmedla. Eller? 🤔

   Svara

    Klart som coca cola i månljus.

    Svara

    Åh, länge sedan vi sågs, Hacki! Måste varit typ på 80talet? ❤

    Svara

     1987, på kräftskivan hos Enok Nitti och hans hustru. Minns det som igår. 💕

     Svara

     Håll dig i skinnet Maski

     Svara

  Väntar med spänning på nästa inlägg!

  Svara

  Tips CamCam! Jag har suttit och försökt se var man kan köpa de 12 magasin i My:s lifestylevärld. Prenumerationssidan de själva har funkar inte, tidningskungen har 0 nr för 0:-, pressbyrån kan jag inte hitta en enda som säljer tidningarna. Då har jag ändå slagit på 11121 som innefattar Sergels torg, min stad + andr postnummer jag kan i huvudet. Folk har kommenterat till my att det inte funkar men hon skrivet bara att det visst går utan länk

  Svara

   Precis! Visst är det konstigt att vd:n inte är intresserad av att länka till en sida där man kan prenumerera, när nu folk frågar och är intresserade. (Jag kommenterade om detta under ditt ”My blir vd för Lifestyle”-inlägg.)

   Svara

    Fast hon är inte vd för bolaget som tidningarna ligger under. Hon är vd för ett systerbolag som har 0 anställda och 0kr i omsättning.

    Blir så trött på att hon lyckats få folk att tro att hon är vd för ett stort ”mediehus” inkl massa tidningar 😡

    (Sorry, irritationen är inte riktad till dig, utan till My)

    Svara

     Bra att du klargör 🙂 Men hon promotar ju ändå dessa svårtåtkomliga magasin.

     Svara

  Att aupairen heter HAJ-LEY Är ju ganska passande… utvald på de kriterierna. 😂

  Svara

  Även om allt detta med brutna avtal och obetalda fakturor är förkastligt, så är jag ändå kanske mest chockad över hur Isabella sitter i intervjuer och blåljuger.

  Jag vet att hon överdriver och skryter, men att helt ta ur luften om hur många följare hon har i Dubai/Saudi, att de hittat henne via Instagram, att försvara etableringen med att det finns så stor efterfrågan… Jag blir mållös när jag tänker på det faktiskt. Och sedan hålla event där ingen vet vem hon är, och de inte ids betala ”riktiga influencers” för att medverka, inte vill betala registrering, ge upp allt efter några månader, för vad? Vad skulle de dit och göra? Och fortfarande låtsas som att de kommit igång med försäljning inför alla, business as usual… Näe helt sjukt faktiskt.

  Mycket tråkigt för Z som verkligen satsade, hoppas det går bra för henne med Idun och andra projekt!

  Svara

   Ja! Efter granskningen här satt hon i TV och sa 1,5 miljoner. En annan hade väl skippat det och tagit det lite piano åtminstone.. Inte ett ben av skam i kroppen??

   Svara

    Även på instastoryn från Marbella igår hör man att de säger 1.5 M

    Svara

     Men sjukt!

     Svara

     Så overkligt knäppt.

     Svara

  Hur var det med hotlappen nu?? Var det Bella som skrev den själv?

  Svara

   Antagligen. Hur kan ens någon veta att de var hennes bil? De måste funnits kameror också? Om hon är under hot allmänt borde hon inte lägga ut på bloggen och direkt polis anmäla…

   Svara

   För det första:
   Vem kan obevakat och utan konsekvenser få åtkomst till ett låst underjordisk parkeringshus som är kameraövervakat?

   För det andra:
   Varför är det så mycket likheter mellan lappen och Bellas handstil? Vem skulle ens vilja riskera att bli upptäckt för att med tejp (hur man ens lyckas ta med sig det ner till denna bevakade parkering) och hela verkstan för ett sådant ”hot”?

   För det tredje:
   Varför skulle Bella inte anmäla det? Varför skulle hon, som tydligen lever under hot, ens posta det på bloggen, men inte anmäla? Parkeringen var övervakat!

   För det fjärde: Det kom otroligt lägligt, med en känga till Cam, och sköt bort fokus från hennes falska siffror.

   Svara

    För det femte: ”Hotet” var så väldigt konstigt skrivet. Blev inte ens trovärdigt utan kändes som hon skrev det HON tror att andra tänker om henne.

    Svara

   Nej, men det var en gammal lapp.

   Svara

  Grymt jobbat!

  Svara

  Tyvärr är medias brist på uppmärksamhet ett tecken på att Isabella inte är den hon tror att hon är. Det är bara vi som uppmärksammar detta och därmed ger henne the time of day. Hade hon varit en politiker, en idrottskvinna, programledare eller ur någon annan yrkeskategori så hade man snappat upp detta direkt.

  Men Isabella är en liten fisk som vill simma i en stor damm. Hade hon velat göra rätt för sig så hade hon pudlat och erkänt att hon mår bäst i en akvarieskål (Sverige).

  Det är inte längre ett wow att ha byggt vidare på sin blogg och ha gjort karriär. Det gäller att fortsätta utvecklas och då är inte falska utlandslanseringar något att skryta med. Sen är det något otroligt sorgligt över att hon säljer ut sitt privatliv, sina relationer och sin familj för att sälja kladd.

  Svara

   Sorgligt också att hon känner ett behov av att krydda så till den grad att det blir rena lögner när hon ju har nått stora framgångar ändå. Hon är knappast nån Oprah men likväl är hon framgångsrik även utan att sälja krämer i Saudi. De flesta säljer inga krämer alls, eller har en blogg med 260k läsare.

   Svara

    Ja det är ju synd om hon framstår naiv och girig i vissa hänseenden eftersom det ju smutsar ned hennes varumärke i övrigt. Det borde hon tänka på.

    Svara

    Men eller hur! Hade fortfarande läst hennes blogg om hon var ärlig och stolt över det hon faktiskt gör utan att för den delen klanka ner på andra eller höja sig själv till skyarna.

    Svara

     Precis.

     Jag läste den förr men inte alls längre.
     Vill jag läsa fiction läser jag en bok, inte en blogg.

     Svara

    Sagan hinner med all sannolikhet få ett slut innan Isabella blir en ny Oprah eller Estee Lauder. Hon verkar tuta på som vanligt. Finns det någonting som kan få stopp på henne över huvud taget? Börjar faktiskt tvivla.

    Svara

  Stämmer helt och hållet med allt vad jag hört från andra om Isabella.

  1) Som jag flera gångar skrivit innan. Hon skulle träffa (min närstående) en tjej tillsammans med Pingis för att diskutera en affärside. De bad tjejen förbereda massor underlag och lovade att erbjuda henne samma tillbaka. Dagen kommer, min närstående åker från Skåne till Stockholm och möts av en SMS 30 minuter innan (från en assistent!) om att mötet är inställt. När hon försökte kontakta Bella för ännu ett möte sa de att de inte längre var intresserade. SÅ fult och märkligt.

  2) En vän till mig, som är aktiv inom finansbranschen, berättade att Isabella hade blockat henne helt utan anledning efter att hon hade kammat hem en bättre plats i kvinnor som äger finansvärlden-tävling.

  Den tjejen är, mark my words, allt annat än feminist, en ”syster” och/eller kvinnorättskämpare. Hon kämpar för sig själv och inga andra, kanske inte ens sina egna barn heller.

  Svara

   SLUTA dra in hennes barn!!

   Svara

    Öh, va? Var det verkligen det enda du såg i kommentaren.

    Svara

     Nej, men det var riktigt fult gjort. Lämna hennes barn utanför alla diskussioner, de förtjänar inte att användas som hävstång för att smutskasta henne.

     Svara

      Isabella använder ju dem för att skönmåla sig själv.

      Svara

     Mej, men hela kommentaren tappade i värde pga det tillägget

     Svara

      Håller verkligen inte med! Sjukt intressant kommentar helt oavsett barnmeningen.

      Svara

   Anna Hibbs fd bloggare berättade även för en tid sedan om hur hon blivit lämnad snopen utan avtal från Isabella trots att de haft möten etc. och kommit överens om ett samarbete där Anna skulle flytta sin blogg till Bellas portal.

   Svara

   Varför kände du ett behov att att nämna hennes barn där i slutet? Det är såna kometer som din som gör att kommentarsfältet under inlägg om bella tappar trovärdighet. Lämna hennes barn utanför. Jag kan inte förstå varför camcam låter er blanda in barnen gång på gång om hon vill ha en seriös granskning av bellas företagande.

   Svara

    Kometer=kommentarer

    Svara

    Jag är på riktigt ledsen om ni eller du tycker att min kommentar tappade sitt syfte genom att jag nämnde hennes barn. Funderade länge på om den meningen skulle vara med eller inte; tyvärr föll valet på att behålla det. Om jag hade kunnat redigera min kommentar, hade jag tagit bort det. 😊

    Hoppas att ni vill läsa resten av kommentaren och inte tror att jag med mening ville såra henne eller barnen, jag är bara så trött på hur de stackars och oskyldiga barnen hängs ut av deras egen mamma, inte bara känslomässigt men även exempelvis i (sponsrade) badkläder, det gör mig riktigt arg och jag tvekar mer på Bella då – Men hur sanningen är vet jag såklart inte. 😅 Ha en fin kväll!

    Svara

   Tror inte ett ord på vad du skriver.

   Svara

  Såg på Linkedin häromdagen att Dermarome som distribuerar skönhetsprodukter slutit avtal med Löwengrip och tar över Löwengrips distribution från 2 juli.

  Sådana avtal sluts knappast när det kommer fram att man inte betalar fakturor och bryter avtal… Blir intressant att se hur detta går!

  Svara

   Blev lite otydligt: menar att hade det kommit fram tidigare så kanske avtalet inte slutits. Jag hade åtminstone dragit öronen åt mig. Också intressant att se om det blir något längre samarbete eller om det sägs upp efter två månader likt Dubai-situationen.

   Svara

  Kan fortfarande inte släppa att Isabellas kollegor sjöng ”sensuella Isabella” för några dagar sen. Så effing cringe.

  Svara

   Här är en till som hakat upp sig på det 🙋🏻

   Förstå att människan stod inne på Riche, lät sina anställda sjunga ”sensuella Isabella” OCH hon filmade det.

   And it gets better: hon postade spektaklet!!

   Får mig att vilja ömsa skinn 😂

   Svara

    Gör det ömsa skin och skicka in en bild så vi får se.

    Svara

     Googla meningsbyggnad och återkom. 👋

     Svara

     Du är så underlig, Kurt-Maria.

     Svara

      Kurt-Maria? Vad har jag missat?

      Svara

       Oh lord. Anonyma Kurt-Maria är ett kapitel för sig. Antar att jag får ett svar som lär säga allt.

       anonym kommenterade under namnet Maria hos Dessie mfl och var helknasig. Hennes ”man” Kurt säger hur synd det är om Maria p.g.a. fan och hans moster – de skriver precis likadant, så det är samma person. Därav namnet Kurt-Maria. Ganska enkel att känna igen 🙂

       Svara

    Har lite svårt att få ihop bilden av den professionella superbusinessmom med den flamsande tonårsbloggaren. Förstår att mammor och karriärkvinnor behöver släppa loss och festa och flamsa, visst, men förstår inte varför Isabella väljer att visa den sidan så mycket. Å ena sidan är det yta, märkeskläder och östermalmsstajlat hår, å andra sidan postar hon sånt jag skulle tvingat mina kompisar att radera minuten efter de spelat in det. Blir förvirrad av hennes konto ibland.

    Svara

   *ryser*

   Svara

   Jag tyckte att det var riktigt roligt. Isabella är ju sensuell.

   Svara

  Luftslott. Såna här människor dyker då och då upp. Kommer osökt att tänka på Refaat El-Sayed.

  Svara

   Hade precis samma ta ke idag. Sedan tänkte jag mycket på Kejsarens Nya Kläder också 🙂

   Svara

  Föga förvånande. Efter att allt avslöjades ang Isabellas siffror i social media så kände jag att det nog inte var det sista som skulle uppdagas. Hon förskönar det mesta efter hur det passar för stunden och mycket låter bättre än det är.

  Senaste veckorna sen siffrorna kom upp till ytan så har Isabella gått out of her wayyyy för att framstå som mer sympatisk, snäll och ”en av oss” herregud har hon någonsin delat med sig så mycket av sina känslor, barnen, Odd, kärlek etc? Jag hoppas verkligen att fler ser igenom det och inser att allt bara är ett spel för galleriet för att ta fokuset ifrån siffer-skandalen.

  Just därför också bra att det här uppdagas, annars är det lätt att en skandal dyker upp – Isabella tystar ner den och sen glöms allt bort och hon kan fortsätta driva sitt luftslott av lögner.

  Jag tror att Isabella, Pingis och hela LCC framställer sig själva som större och bättre än dom är för att lura omvärlden – Fake it til you make it så att säga. Säger dom att dom säljer som smör i solsken och får kontrakt efter kontrakt med återförsäljare så kommer läsarna att luras av att dom måste vara SÅ bra då, och därav vilja köpa deras produkter. Finns förmodligen lika blåöga återförsäljare som köper allt med hull & hår utan att gräva djupare eller undersöka att det hon säger är sant.

  CamCam – KEEP UP THE GOOD WORK <3

  Svara

  Detta är verkligen OT, men Maxinne Björk… hon är ju min girlcrush, men när hon lägger upp bilder på sin kompis som har en slang rakt upp i rövstjärtamentet och tar lavemang – ja då sätter iallafall den här tanten kaffet i halsen! 💩

  Svara

   Fy. Fattar inte hur man kan ha några som helst positiva känslor för någon som köpt sex. 🤢

   Svara

    Håller med. Superslemmiga sexköp, inte direkt crush-material för mig.

    Svara

   Haha! Var har hon postat detta?

   Svara

   Rövstjärtamentet 😂😍

   Svara

  Mycket intressant läsning. Bra jobbat!
  Väntar med spänning hur det här ska sluta.

  Svara

  Har det kommit någon kommentar från Blondinbella? Släpper hon igenom några kommentarer om det? Både blogg och Instagram ser ut att ha väldigt få kommentarer.

  Svara

   Släpper förmodligen bara fram de kommentarer som gynnar henne och hennes bolag.

   Svara

  ”Träffat” Isabella och delar av gänget på olika mässor i jobb… Generellt är vi alla företag/återförsäljare öppna, trevliga mot varandra (oavsett konkurrenter eller ej), byter varor, erfarenheter och kontaktuppgifter, skapar olika samarbeten osv. Men Löwengrip-gänget (oftast Isabella, Lina och Hanna jag känt igen som varit på plats på mässor och events) har enligt min mening varje gång varit snorkiga, inte ”haft tid” att prata med andra leverantörer, aldrig hälsat när man möts osv. Stängt in sig i egna lokaler under paus, när vi andra minglat med kunder/besökare.
  Det är en liten värld vi huserar i och sådant beteende sprider sig. Den som står bredvid dem på en mässa kan vid nästa möte vara inköpare, försäljningschef eller ha en annan viktig roll som kan vara avgörande för dina egna affärer. Jag skulle aldrig VILJA bete mig så, men framförallt inte heller VÅGA. Alla du möter är potentiella kunder, kan skapa nya möjligheter och du vet inte vilka kontakter de har.
  (Om man nu bortser från det rent trevliga i att bara bete sig som hyggligt folk..;)).

  Svara

   Men hon är ju superkända sensuella isabella! Inte behöver hon vara trevlig mot vanligt svensson patrask när hon står högt över alla andra. Tänker hon iallafall:)

   Svara

   Låter väldigt barnsligt, oproffsigt och nybörjaraktigt.
   Gissar att stora väletablerade bolag inom er bransch inte beter sig så men att Blondinbella & co TROR att det är så man beter sig om man är nåt 🤦‍♀️

   Svara

    Upp till var och en att bestämma vilken bild man vill ge av sitt företag. Jag tror på att bemöta alla som viktiga, inte bara le och smöra när man tycker det gynnar en. För man vet aldrig vem som känner vem..osv….

    Svara

   Intressant, eftersom Isabella brukar skriva att de gör precis tvärtom; de ser till att samarbeta med andra skönhetsmärken och hjälpa varanrda. Bla med Idun, och de där de gjorde reklam ihop med, och Pingis startade väl någon slags ”Swedish Beauty Brand Association”?
   Men bara för att de mer håller sig för sig själva behöver ju inte betyda att de är snorkiga, de kanske bara har mycket att göra eller är lite blyga, eller så träffade du dem på några sämre dagar. Du gick väl inte heller fram till dem och pratade?

   Svara

    Detta gäller ca 4-5 tillfällen då vi varit på samma mässor/events. De har vid ett par tillfällen haft bås just med Idun, så det samarbetet funkar ju. Men de verkar inte intresserade av att knyta andra kontakter i branschen, från golvet så att säga. Att jag upplevt dem sticka ut (negativt) är ju helt min egna erfarenhet och min egna synpunkt såklart. Om de är ”blyga”? Nej, det tror jag inte. Hehe. De får göra precis som de vill, men vi andra företag brukar iaf mingla lite med varandra, utbyta erfarenheter osv. Alltid bra att känna folk i branschen och hålla sig uppdaterad. Min upplevelse är att Löwengrip inte ”behöver det”, att de ”spelar i en liga för sig” och enbart bryr sig om att sköta allt centralt, inget annat. Det är vad jag TROR.
    (En kategorichef – alltså den som bestämmer vilka produkter som tas in – på en stor apotekskedja ville tex att vi skulle hälsa på Löwengrip då våra produkter skulle fungera bra tillsammans. ”Ni kanske kan göra en rolig och bra kampanj, följ med här så tar vi en diskussion”. Han knackade på hos Isabella och gänget (då de som sagt stängt in sig för att ha eget möte under pausen), Isabella viftade bort oss och svarade ”Skicka mail, vi har inte tid”. Kategorichefen ansvarade inte för deras segment (Hår respektive Ansiktsvård), utan för vårt. Så hen var väl inte viktig nog för dem.

    Svara

   Det finns ingen möjlighet att veta om folk skriver sanningar eller hittar på. Tror att det är lätt att dras med i det allmäna hatandet av Isabella. Någon som vill se många gillande på sin kommentar, vet ju att det får den som skriver något negativt.

   Svara

    Du kanske ska ta och ägna lite mer tid åt dina fosterbarn istället för att kommentera så mkt här om folks åsikter stör dig så mkt?

    Svara

    Tror du på riktigt att folk skriver kommentarer här för att få många ”likes”? Och anpassar sina åsikter så att kommentarerna ska bli gillade? Känns som att du har lite för mycket tid att hitta på konstiga teorier.

    Svara

     +1!

     Svara

  Lite OT kanske, men köpte hennes brun utan sol droppar som man ska blanda med sin egna dag creme. Efter ett par dagar blev jag GUL i ansiktet och fullt med akne , rena skiten!!
  Dessutom kostar den nästan 400
  Nä jag tror inte på hennes grejer direkt, det är likvärdigt med niveaprodukter eller andra billigare märken.

  Svara

   Så går det när man köper något annat än professionell hudvård till ansiktet

   Svara

    +1. Köper man skit från henne får man räkna med bölder och Sahara i fejset.

    Svara

     Moget.

     Svara

    Tillägg till min kommentar – https://skincity.se/sv/sun-365-self-tanning-concentrate
    Använd den istället och slipp finnarna

    Svara

     Tack för tipset! Paulas choice är ju dessutom ett superbra märke!

     Svara

    Jag använder hela exuviance hudvårdsserie annars( som jag är otroligt nöjd med) och brukar vanligtvis inte köpa nåt annat, men blev nyfiken på dessa droppar eftersom jag inte vill sola ansiktet, men som sagt never again Löwengrip!!

    Svara

   Det är inget fel på Nivea el liknande produkter. Men Isabella vill så gärna vara lite finare. Tänk istället vad häftigt det vore att vara känd för att man står för schyssta arbetsvillkor, en miljövänlig tillverkningsprocess och ärliga kampanjer. Hon har alla möjligheter men nöjer sig inte med lilla Svea.

   Svara

    Njaa, till ansiktet… Fel kanske det inte är, för vissa, men inte speciellt effektivt heller

    Svara

    Nivea for life! Använder deras nya Soft till både kropp och ansikte 😍

    Svara

     Nivea testar på djur, tyvärr.

     Svara

      Nej, det gör de inte. Däremot djurtestas deras produkter i Kina av andra företag.
      Så nu vet du det 🙂

      Svara

       För mig är det samma sak. Dra er ur Kina eller sätt press på dem så att de slutar med djurter. DÅ börjar jag handla av er igen

       Svara

   Ojdå, trots högt pris och att jag inte vill stödja Löwengrip har jag varit lite nyfiken på dom, så tack för varningen!

   Svara

    Tror ärligt talat inte ens Bella själv använder LCC.

    Svara

     När Isabella vill vara brun kör hon spraytan så nej, hon använder inte LCC.

     Svara

  Jag tror att den största anledningen till att dem större tidningarna inte vill skriva något än i alla fall är på grund av att dem bl.a. skäms. Sen vill dem inte vill framstå som oseriösa samt avslöja hur ”puckade” dem varit med sin granskning med tanke på att dem endast valsat med och sensationaliserat allt med henne för att sälja.

  Svara

   Ja precis de erkänner ju hur kassa de är och att de har 0 koll.

   Svara

   Fast nä. De fortsätter ju att publicera PR-skiten.

   Svara

   Tror du verkligen på det själv?

   Svara

  Första gången EVER jag går in på hennes skitsida, och stormas direkt av hennes jävla auto-uppspelande skit.

  Svara

  Men jag fattar på riktigt inte? ÄR jag för gammal (51) för att förstå? Att man skarvar lite, det fattar jag, förskönar lite det som faktisk har hänt/finns/är någorlunda sant. Men blåljuga? När alla uppgifter om följare, affärer osv går att kolla hur lätt som helst. Jag skulle för mitt liv inte vilja leva resten av livet med den skammen att ha blivit påkommen med rent hittepå. HUR kommer det sig att folk gör så nu för tiden? Är det kanske inte så skämmigt som jag inbillar mig? Man rycker bara på axlarna och knallar vidare? Och tänker de inte på människorna de blåser? Mona/maken, Isabella o co?

  Svara

   Det har väl fungerat hittills för henne, alltså fortsätter hon.

   Svara

   Det är väl som i Kejsarens nya kläder. Det har inte varit enkelt att få fram antal följare (siffrorna har varit dolda) och mantrat ”1,5 miljoner följare” blev till slut en sanning.
   På den siffran byggdes sedan ett luftslott.
   Som nu är på väg att lösas upp i intet.

   Hela verksamheten vacklar i grunden nu.

   Svara

    ..Jag tycker de verkar göra sitt bästa för att tysta ner allt.

    Svara

  Det här blir en sjukt bra följetong tror jag! Vad mer finns att veta? SPEAK allesammans som har (dåliga) erfarenheter av Isabellas sätt att bedriva sin affärsverksamhet.

  Svara

  HUR kan hon ha den synlighet hon ändå har, alla event hon får tala på, träffar Stordalen osv., om skvallret ändå går som vissa av er berättat här?? Jag fattar bara inte! Förstår ju att vanliga Svenssons som inte läser här eller jobbar med samma saker ser just den ytan och den infon hon vill ge, men det borde inte ha funkat så här länge och som sagt inte lett till de sammanhang och utnämningar hon nu är involerade i (Sveriges mäktigaste, minsann!). Förklara please innan jag blir tokig på den här Trump-världen!!

  Svara

   Någon skrev en kommentar om att narcissim styr världen på olika sätt, det är inte den som är mest reko som vinner… Ligger väl lite i det.

   Svara

   Tror hon är väldigt bra på att få småsaker att verka väldigt märkvärdiga. Det event hon är iväg på nu och som hon får att låta som Nobelpriset ungefär är alltså en investmentbank som bjudit in lite chefer för seminarier i Spanien. Sen tror jag ärligt talat inte Petter Stordalen m fl har särskilt bra koll på om hon är så duktig som hon framställer sig, utan tar henne på orden. Det konstigaste i denna soppa är, som många konstaterat, det faktum att etablerade medier inte granskar henne alls, inte ens Affärsvärlden som ger henne en utmärkelse…. Förstår att hon inte är särskilt intressant nyhet för de flesta i Sverige, men hon borde vara ett bra föremål för granskning av influencertrenden, och marknadsföring via sociala medier m.m.

   Svara

    Tror Bella kan göra ett schysst intryck i person.

    Hon har ju ”nätverkat” sedan 15-års åldern och har nog snappat upp en del bra ord och meningar som fungerar i näringslivet, genom att umgås med Pingis och andra bildade aktörer. Hon är en trevlig, sympatisk och snygg ung kvinna som trycker på det mest ömma: digitalentrepnör, karriärskvinna och frånskild tvåbarnsmamma. Svårt att ifrågasätta henne då, och varför skulle man? Hon gör sig bra i person och vem skulle få för sig att faktiskt kolla upp alla hennes påståenden liksom, speciellt om det gäller Stordalen eller någon utländsk CEO?

    Hon framställs ju som ett ”mediaunder” och är inbjuden till alla events, finns väl ingen anledning att misstro henne? Dessutom har hon råd nog att se exklusiv ut. Inget har egentligen förändrats från tiden hon var 15-16, kör samma game nu med på större skala. Mer att förlora nu bara.

    Svara

  Varför ser folk inte igenom den falska plastiga fasad som visas upp i hennes blogg.
  Känns lite som jag är den lille killlen i H.C Andersens Kejsarens nya kläder.

  Kanske mer fel på sekt följarna än fenomenet i sig.

  Om nu den slösaktiga skrytisen känner sig som den Svenska motsvarigheten av Operah borde hon kanske statuera exempel och skänka en slant till välgörenhet?!

  Svara

  Alla dessa influencers! Någon som vill haka på min kampanj:
  Du är inte min influencer! 😂
  Camcam, dina texter är så underhållande, precis min humor! Kan du inte ta ngn random influencer och räkna på deras totala månadskonsumtion och sedan skala upp det på hur det skulle se ut om alla på jorden levde så! Då börjar man fatta hur daterad deras livstil egentligen är😆

  Svara

  Jag har haft massor problem att komma in på bloggen så jag kanske missat något, men detta låter ju som andrahandsuppgifter? Eller? Känns inte lika seriöst som övriga bevakningar kring Blondie bells…

  För övrigt VAD är det som händer i kommentarsfältet? Varför bråkar alla så mycket? Inte bara under det här inlägget, utan alla de senaste dagarna!

  Svara

   Kanske alla vi kvinnor härinne hänger här så mycket att vi synkat vår mens? Och nu har alla PMS? 😃

   Svara

    HA HA HA stämmer i mitt fall 😂

    Svara

   Alla verkar bråka om vem som kan skriva den elakaste kommentaren.

   Svara

    Nja, snarare den mest träffsäkra kommentaren. De elaka brukar inte få många likes.

    Har märkt att din nick kommenterar väldigt aktivt på Bella-inläggen senaste tiden och vill tipsa om att kvalitet har mer genomslag än kvantitet i det här fallet.
    Du får steppa upp innehållet i ditt Bella-försvarande för just nu är det tunt innehåll.

    Svara

  Lilla Bella vill simma bland de stora fiskarna. Hon skaffar alla de fysiska attributen, men ljuger sig blå ang. det ena och det andra. Det ska se snyggt ut och likaså verka storslaget, fast lögnerna står som spön i backen. Jag undrar vad herr och fru Stordalen egentligen tycker om det? En av hennes största idoler.

  Bella och Pingis borde tänka på att de har ett LITET företag. Medelstort, brukar räknas från 250 anställda.

  Så ett tips. Om man vill att Löwengrip ska seriöst växa, sätt munkavle på Bella! All uppmärksamhet är faktiskt inte bra uppmärksamhet.

  Svara

   Undra vad schulman har för åsikt om detta

   Svara

  Jag tycker det här är lite för spännande nästan.

  Jag förstår bara inte hur man vågar(utöver då vill givetvis) hålla på så här och har ju svårt att tänka mig att det är något gemene man är kapabel till. Det är så otroligt märkligt allting!

  Jag hoppas verkligen att tidningar etc kan ta upp det här. Det är ju allt annat än ok beteende. Och det är skandal att en person som gör så mkt skit och ljuger så otroligt mycket helt utan skam får lyftas upp som något eftersträvansvärt, någon som ska lära andra etc. Hon har vunnit priser, hållit föreläsningar och gjort saker ihop med kungafamiljen.
  Jag hade skämts ihjäl om jag hade haft med en sån person i mina göromål!

  Svara

   Man hade ju kunnat känt ett uns sympati om hon någon gång tagit åt sig av all kritik gällande olika saker (vare sig det är relationer, bolagen, flygresor, attityd, siffror mm), men hon bara fortsätter på samma sätt/kör strategin!
   Fascinerande och sjukt, ja det är väl det som blir själva spänningen. Fattar inte hur det ska gynna henne långsiktigt dock.

   Svara

  Blondinbella är Catrin med startkapital.

  Svara

  Hon borde ju verkligen komma med nån form av uttalande tycker jag, annat är bara nonchalant och spär på irritationen mot henne. T.ex: stämmer det som skrivits, så säg det! Att bara vara tyst och hoppas det ska blåsa över känns bara fel.

  Svara

   *stämmer inte, ska det stå.

   Svara

    Här tror jag hon fått råd av Alexander Bard, han konsulteras enligt egen utsago (poddintervju jag lyssnade på nyligen) av personer som av olika anledningar råkar ut får drev på sociala medier. Gick nog mycket ut på att låta det blåsa över, snart är ett nytt drev igång mot någon annan. Ligger tyvärr mycket i det i dagen galna Trump-värld.

    Svara

  Jag kan inte läsa bloggen från telefon längre. Varken iPhone eller samsung. Det poppar upp reklam som inte går att klicka bort. Jag kommer in på startsidan, men så fort jag klickar för att läsa kommentarer så kommer reklamen upp istället. Problem hos mig eller dig? Blev förvånad att det inte funkade på någon av telefonerna.

  Svara

   Jag har en Samsung, och jag ser ett litet kryss i övre högra hörnet när jag får upp popupen. Installera adblock annars.

   Svara

   Så va det för mig igår. Jag raderade dagens historik, funkade en stund efter det.

   Svara

  Kritiska kommentarer finns på Pingis blogg! Tror faktiskt de måste inkalla Head of lösa det här, snarast!

  Svara

  Det var väl förresten typ det här som någon berättade i en kommentar här på bloggen för ett tag sedan? Någon som lunchat med en kompis som jobbar där, som beskrev allt som ett luftslott. Har för mig att de flesta bara fnös åt den kommentaren då, men det verkar ju legat något i det.

  Svara

   Det var jag! 🙂 Förstod att folk skulle ifrågasätta min kommentar (hade nog själv gjort det) men ville berätta om vad min vän sa i hopp om att det skulle bli någon granskning. Skrev också att allting förr eller senare kommer komma upp till ytan om man skulle misstro mig, vilket det uppenbarligen gör nu. Jag förstår inte hur hon kan ljuga så mycket som hon gör på sina kanaler när fallet kan bli så stort. Tycker det är lite skrämmande. Att fiffla med redovisningssiffror, ljuga om uppsättningen publikt på sin blogg är helt sjukt i min mening. Förstår inte vad Isabella vill uppnå. Tydligen går inte hennes företag bra och ändå anställer hon flera, har en personlig MUA, stylist, fotograf etc? Pengarna sinar och hon gör ingenting..

   Svara

    Detta är ju riktigt intressant, info (nästan!) innefrån! Och nyss skrev ju Bella att allt går bättre ekonomiskt än någonsin.

    Svara

     så skrev hon ju precis innan skilsmässan också – att allt var bättre och lyckligare än någonsin. jag anar ett mönster 🙈

     Svara

  En annan sak jag lade märke till (föräldraledig med gott om tid :P) är att Isabellas följare på Insta plötsligt blev flera tusen fler, efter att ha legat på samma siffra länge.
  Nu är hon uppe i 430 t och det gick verkligen undan där på slutet. Köpta?

  Svara

   Det är ju alla följare i dubai förstår du väl 😉

   Svara

   Jag har funderat på om de köpta följarna och ”alla mina följare i Dubai som hittat mig via instagram” är samma? Två sätt att beskriva samma sak…

   Svara

  Har vi pratat om Molly Sandens munch 🙄 Hon och Dannys glorifierande (ja se hans kommentar i inlägget och hur han kommenterat kring det tidigare) om cannabis känns lite…. tveksam? Och att lägga upp sin isärskurna chokladtub mitt bland alla fina tillgjorda bilder… vad vill hon?
  Vad tycker ni? Promota Cannabis: nej eller yey?

  Svara

   Va? Menar du att han är tveksam till cannabis eller inte? Varför får hon inte lägga upp en bild på en chokladtub, eller är det kod för något annat? Alltså va?

   Cannabis är helt okej i spacebrownies, lagom hög och ganska bra kreativa grejer skedde den gången jag testade.

   Svara

    Munch brukar menas med cravings efter ett rus. En i kommentarsfältet beskriver cannabis pch dess fördelar och danny är inte sen att tacka för kommentaren.

    Svara

   Sverige är lite bakåt när det gäller cannabis skulle jag säga, men kändisar borde vara försiktiga med hur de promotar det. Bättre att få det utskrivet av läkare och få reda på om cannabis på det sättet om man behöver det för medicinska skäl. Som med alla substanser så finns det risk för missbruk, så jag tycker inte att man ska ”glorifiera” det online, speciellt inte om man har mycket yngre följare. Jag använder cannabis för olika ändamål, men jag har gjort min research och använder det på ett ansvarsfullt sätt.

   Svara

    ..eller så är Sverige framåt? Cannabis har ju en ovana att utlösa psykos hos många individer. Vissa klarar sej bra, andra inte-, dom får gå med psykossjukdomen resten av livet. Kanske inte det medel man borde släppa loss lagligt till unga?!

    Svara

     …Skicka en trovärdig källa på detta så kan vi snacka. Du kunde ha läst hela min kommentar också för du verkar ha missat min poäng.

     Svara

      Ang psykoser senare i livet twistats det fortfarande om men mer och mer är man övertygad om att ens IQ, problemlösningsförmåga mm, blir permanent och betydligt försämrat.

      Svara

  Tips till camcam

  Zanna heter egentligen Susanne adamsdotter och har haft en salong där hon olagligt och helt utan utbildning sprutat fillers i folks läppar och lurat dem att hon är sjuksköterska vilket hon inte är!
  Hon hade förut personer på kliniken som var läkare som gjorde fillers men sen tog hon själv över vilket är rent sagt livsfarligt när man inte besitter rätt kunskaper.
  Jag är chockad att blondinbella ens skulle vilja samarbeta med Zanna från första början i och med att hon inte direkt följer lagar och regler ens i Sverige.

  Svara

   Susanna adamsdotter skulle de stå. Kliniken heter beauty profession Sweden

   Svara

   Oj då… skulle gärna höra mer om detta.

   Svara

   Det är nog någon annan Zanna med z du syftar på. För jag som jobbar i Dubai och har haft kontakt med Lcc är inte någon som jobbat med fillers. Aldrig någonsin, varken i Dubai eller Sverige.
   /Zanna Wiede

   Svara

   Haha, detta var nog det mest korkade påstående i detta kommentarsfält ever.
   Gå och lägg dig, ditt jävla troll.

   Svara

   Det är dessutom inte olagligt (tyvärr) att spruta fillers utan utbildning och man behöver inte heller vara sjuksköterska.

   Svara

    PS Skulle vara intressant att veta vem anonym är och vems ärenden hen går. 😏🤔

    Svara

   Susanne adamsdotter är 54 år och rätt lättgooglad för att få upp bild..

   ”Dubai-Zanna” är typ 32.. och kollar man hennes blogg (som tidigare länkats) så ser man ju rätt snabbt att det inte alls är samma person?

   Vad är det för fel på folk? Dubbelkolla saker och kom med rätt information?

   Svara

    Som sagt….🤥

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.