Bloggare med dolda talanger

Jag älskar när folk man trodde man hade lite koll på avslöjar sina dolda talanger.
Isabelle Strömberg har en av de härligaste ”pratrösterna” och skulle gärna få läsa in både ljudböcker och avslappningsövningar till mig.
Men det är inte det enda hon kan göra med sin röst – hon har nämligen även en grym sångröst och i den här videon här ovan så delar hon med sig av den till sina följare för första gången.

Jag skulle gärna vilja höra henne sjunga mot en akustisk gitarr eller ett piano, det skulle kunna bli hur bra som helst.
”Isabello till Mello!!”

Finns det några andra influencers som överraskat er med dolda talanger?
Har NI några dolda talanger?

Jag kan applådera med mina bröst – räknas det eller var det på tok för mycket information? 

221 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Håller med om rösten ! Väldigt behaglig berättarröst

  Svara

   ÄLSKAR HENNES RÖST!!! Förlåt för capslock men dog. Älskar henne, asså jämfört med andra influencers 🙂
   /27-årig kvinna

   Svara

  Kan låta som en delfin 😁

  Svara

   Haha dog precis. Älskar dig lite för detta just nu 😂

   Svara

    Lättroad.

    Svara

     Bitter.

     Svara

   Om hon går till en sångterapeut kommer hon sjunga spotless. Alla gör misstag när de är newbies. Du däremot framstår bara som missunsam och pinsam.

   Svara

    Varför framstår personen som missunsam och pinsam? Personen svarade bara på Camcams fråga.

    Svara

    Hahaha hon menar ju inte att Isabelle låter som en delfin? xD

    Svara

    Ja jag menade att MIN dolda talang är att låta som en delfin 😊 Isabelle sjunger jättefint 😍

    Svara

   Poppo däremot kommer aldrig sjunga och nå ut till publik och förbli en missunsam person på en blogg. Hoppas du mår bättre snart och att du för något du kan glädja dig åt!

   Svara

    Men läsförståelse!!!!!
    Får panik på alla tröga människor, vårt samhälle kommer krascha😱😱😱

    Poppo svarade på camcams fråga ”vad har ni för dolda talanger” och poppo kan alltså låta som en delfin

    Svara

     Haha ja. De läste nog inte innan de högg. 😂

     Svara

     Du satte exakt rätt ord på min känsla, samhället kommer krascha 😱

     Svara

    Jag tror att Poppo menar att hens dolda talang är att låta som en delfin. Inte att Isabelle gör det, but what do I know

    Svara

    Men lugna sig lite här nu. Det är Poppo som låter som en delfin, inte Isabelle?

    Svara

    Alltså poppo sa ju att hen själv kan låta som en delfin inte att Isabelle sjunger som en delfin, haha chillypilly Anonym!

    Svara

  Jag kan sjunga lilla snigel med stängd mun. Vet inte om det klassas som en dold talang… men den har en ju kört några gånger. Förövrigt gillade jag verkligen denna video av Isabelle. Hon verkar så jordnära och härlig! Hennes skratt och glädje smittar av sig. 🙂

  Svara

   JAG KAN OCKSÅ!

   Svara

   Spoiler alert!
   Grejen med att sjunga lilla snigel med stängd mun är att alla nog kan det egentligen, bara det att alla ännu inte har listat ut att man måste släppa ut luft mellan läpparna medan man gör det, inte hålla munnen helt igenknipt 👄🎶🐌

   Svara

    Nä inte behöver man det. Då sjunger man ju inte med munnen stängd! Jag sjunger den med stängd mun, jag lovar! 🙂

    Svara

    Fast jag kan göra det även om jag har munnen helt igenknipt haha! Har tom tejpat igen munnen vid något tillfälle för att bevisa att jag minsann kan sjunga med munnen stängd 😎

    Svara

   Har vi alla lärt oss det från tv-programmet ”guiness rekord”?:)

   Svara

   Jag imponerar alltid stort på min femåring med att sjungna lilla snigel med stängd mun! (Obs, släppa ut minsta lilla luft är fusk).

   Svara

  Nu har Linn Olsson godkänt kommentarer då det frågas om de gjort slut och hon dementerar ej trots att hon svarat på annan kommentar under

  Svara

   Jag tror inte att de har gjort slut, de är iaf fortfarande tillsammans på Facebook 😊

   Svara

    I senaste inlägget fick jag absolut vibbarna av att det tagit slut, samt tidigare hintar om att hon köper lägenheten själv.

    Svara

     Ja visst är det konstigt, känslan är så fel!! Istället för att jubla över nya lyan så måste hon smälta och sakta vänja sig att gå på dessa gator framöver innan hon kan dela med sig

     Svara

  Varför kommer inget om den sjuka socanmälan mot Hugo som ska ha kört bil med Molly samtidigt som han var på grönan? Människan verkar ju skrämmande dum!

  Svara

   Men vänta, hur är det ens möjligt att både vara på Grönan och köra bil samtidigt?? Vad jag vet så kan man inte köra bil inne på Grönan, om vi inte pratar om radiobilarna… 😱

   Svara

   Skansen var det.

   Svara

    Men jösses?! Har Hugo kört bil inne på Skansen?? Hur har det gått till?

    Svara

     Nej.

     Svara

     Haha….. det är EXAKT sådär rykten startar…..Viskleken 2.0

     Svara

   Alltså… Nej. Snacka om trasiga telefonen haha! Nån anmälde Hugo för att han i närheten av där han bor ha låtit Molly cykla ensam på trottoaren och själv kört bil brevid på bilväg. Men han var på Skansen då, och inte ens i närheten. Dvs var inte han.

   Svara

    Jag förstår din förklaring, men av vilken anledning skulle man anmäla honom om det hade varit han?

    Svara

     Såhär är det. Det FINNS en anmälan MOT Hugo redan blivit anklagad för att låta en Molly (ett barn får jag ju gissa) cykla på vägen medan Hugo kört bil bredvid, vilket han inte kunnat gjort när detta ska ha ägt rum, eftersom han var på Grönan/Skansen då.

     Han har blivit anmäld av en person som trådstartaren här ovan kallar ”skrämmande dum” – jag förtydligar här att det står att ”Personen” är dum, inte att Hugo är dum. Detta är kritiskt mot anmälaren, men Anonym anser Hugo vara oskyldig. Det enda som är oklart är ju att det lät som han kört bil inne på Grönan. Men det är i vilket fall inget Anonym påstår att han GJORT, utan blivit anklagad för att göra av någon komplett idiot.

     Jag fattar inte vem Hugo är så det här utlöste jag av att läsa vad Anonym skrev. Så svårt var det inte. Även om bara första kommentaren fanns är det uppenbart att en skrämmande dum har gjort en sjuk socanmälan mot Hugo.

     Eftersom det gjorts en anmälan, så kan den anmälan svara på varför man skulle anmäla honom om det hade varit han, men framför allt den skrämmande dumma anmälaren får du rikta frågan till. Men inte tror jag att Anonym vet i alla fall.

     Svara

      Någon hade sett ett barn cykla, och en pappa kört bil bredvid. Frågat på facebook och där hade någon skrivit ”det kan varit Hugo Rosas med sin dotter” – dock kan det inte varit Hugo eftersom de var på skansen hela dagen och cyklade inte den dagen. Och innan man ens frågat Hugo om dry var han hade någon gjort en orosanmälan till soc.

      Sånt slöseri med tid. Man kan ju iallafall försäkra sig om till 100% innan man gör en orosanmälan.

      Svara

  Jag kan säga ”jag tycker du är jättesöt” fast med helt stängd mun. 😂😂😂 Sen kan jag uppenbarligen fjärta ofrivilligt inför publik, från båda hålen, men det kör jag inte med så ofta. Min sambo lade av en riktig brakare på gymmet när han skulle lyfta stången i marklyft en gång och jag flabbade så mycket att jag sjönk ner på alla fyra. Det slår nästan min lysande framfjärt till ung kille 18 under en magövning, men bara nästan.

  Svara

   Helena vill berätta att under ca sex månader händer detta. Kollar på klockan. Ex. 03.33 på natten eller på dagen. 12.12. Även andra tider. Läst det är mycket andligt. Händer flera gånger per dag. Tror det är något budskap.

   Svara

    Men nu hänger jag inte med. Vad har din kommentar med Helenas att göra? 🙄 Och vad menar du med det du skriver, svårt att tyda din kommentar.

    Svara

     Fis anden som kommer fram på de klockslagen? 😉

     Svara

      Hahaha jag har orimligt roligt åt Fis-anden som kommer fram kl 03.33 …😂😂😂
      Nu skulle folk på jobbet se vad deras strama och kultiverade chef sitter och garvar åt en torsdagskväll.. 😛

      Svara

      Hahahahahahah😂😂😅😂😂😭

      Svara

     Jo vi skrev lite om andlighet för ett tag sedan. 😇

     Svara

      Men varför skriver du att Helena vill berätta? Hon kan väl berätta själv isf?

      Svara

       Hon menar – ”Helena. Jag vill berätta…”

       Svara

        Ja precis

        Svara

       Alltså ni är så sjukt roliga med era klantläsningar, jag skrattar högt här

       Svara

    jag fattar ingenting just nu ?

    Svara

    Är pruttar något andligt?

    Svara

     Prutt = budskap från ”andra sidan”

     Svara

     Pruttar är spöken från maten du åt.

     Svara

    Jag vet att många fastnar för samma klockslag ofta, tex att de alltid råkar ta upp mobilen 10:10. Jag tror inte riktigt att det har något samband med vad som händer i universum i och med att tiden som sådan inte finns. Alltså klockan, det är bara vi människor som använder oss av exakta tider. Fåglarna börjar sjunga när solen nästan klyver horisonten, björnarna går i idé när de känner att nu är vintern här, osv.

    Vi skulle egentligen slopa klockan och förlita oss enbart på naturen och solen, men det hade ju tagit en hel livstid att lära om sig, inte minst för att släppa stressen och pressen vi med all sannolikhet skulle känna. Världen skulle gå under för något så banalt som att klockorna skulle stanna.

    Det finns andliga sidor på internet som avhandlar detta ämne (olika nummer) där det står vad de olika siffrorna betyder och står för, om du vill läsa mer själv.

    Svara

     Håller med dig, Helena, om hela konstruktionen av tid.
     Skulle tro att de människor som lägger vikt vid speciella siffror också mentalt noterar starkare när de ser just dessa, alltså, är ganska säker på att de tittar på klockan också när den är 13.27 eller 9.43 men att det är just när den är 10.10 som de hajar till och ’wow, detta är magiskt, måste vara ett budskap’.
     Dessutom blir ju detta ett ’mönster’ bara på digitalklocka, tror inte att personen reagerat på 3.33 på en klocka med visare…
     Som apan som ska ha det till att det är sååå speciellt att hon ser bilar med registreringsnummer 666 överallt, och att hon liksom är ’förföljd’ av detta tal. Bor man i en stad ser man antagligen hundratals/tusentals bilar på en dag och sannolikheten är då ganska stor att någon av dem har de siffror man reagerar på – och att man reagerar just då och inte på de andra 732 nummer man sett… Har svårt att tro att någon högre makt kommunicerar just genom svenska bilregistreringsskyltar, andra länder har ju andra kombinationer av siffror och bokstäver så då måste ju deras andar hitta andra kontakfora…

     Svara

  Alltid tyckt att hon har så mörk röst! Trodde på fullast allvar att hon var född till kille förr.

  Svara

   Fast alla är ju olika… Ingen nyhet va?!

   Svara

    Alla är olika ja. Hur förhindrar den här faktan/poängen att man misstänker att en kvinna var född som man? Det kan man väl tro om någon av olika anledningar. Man kan tro det pga en manlig röst eller vad man tolkar som manligt utseende. Man försöker sätta människor man ser i fack och det sker automatiskt. Ibland har man fel, personen bara är sån naturligt. Och så var det ju inget mer med det.

    Att alla människor är olika är ju självklart – en del är födda som män men lever som kvinnor till exempel. Så den där kommentaren blev ju lite, nej helt, överflödig.

    Tror du menar att kvinnor kan ha mörk röst också. Tror det är det du försöker säga. Också helt överflödigt, då LindaLindos skrev ”trodde” och inte ”tror”.

    Svara

     Alla fattar ju att kommentaren var avsedd att kränka Isabelle och hennes röst på ett eller annat sätt.

     Svara

   Vilken slutledningsförmåga du besitter.

   Svara

   Jag har mörk röst och är tjej. Blev mobbad för det i skolan av endel killar. Slutade med att jag knappt inte vågade prata med någon annan än mina närmaste vänner. Speciellt när de som retades var där. Nu är det aldrig någon som säger något och jag tänker inte på det längre. Man kan ju inte rå för det! Man är född sådan.

   Svara

  Jag var tvungen att testa och tydligen kan jag också applådera med brösten. Vilket blivande partytrick!
  (Nej, jag kommer inte ut så ofta.)

  Svara

   Jag kom på att jag även kan göra knäppljud med struplocket(?), vilket är kanon i mötet med tex papegojor. De blir helt nippriga och vill snacka hur mycket som helst då.

   Svara

    Läste pedagoger och fattade inget.. varför skulle pedagoger bli nippriga av det, och varför skulle man vilja göra dom det???
    Godmorgon förresten..! 😴😝

    Svara

   Jag fattar inte. Möts de i en klapp i MITTEN? Eller vad? Hur gör man ens det? Eller klappar det ena in i det andra på ena sidan genom att bara svänga som fan sen över till andra sidan likadant? Hur blir det klappar som, jag fattar inget. Kan man googla? Kanske jag gör det. Kul när sambon ser att man googlat ”women clapping with their boots”, men sen bara accepterar att alla tänder väl på olika saker under porrsurfningen så låt gå liksom..

   Har små fasta bröst som absolut inte kan röra varandra 😂 Så nu måste nån annan förklara

   Svara

  Är lilla snöboll dålig såg hon hade krage på sej. Kram till henne. Lilla snöboll stå ut snart kommer du ut. Puss. 😊😻❤

  Svara

   Ja, hon är alldeles nyopererad men har tröja på sig nu så att både hon och THK slipper sina trattar.

   Svara

    Vad bra dom slipper trattarna 😊

    Svara

  Jag kan blåsa luft genom tårkanalen, det låter lite kul, har testat med vatten också 😁

  Svara

   Va i hela friden

   Svara

   Hjälp

   Svara

   Testa såpbubblor!

   Svara

   När jag snyter mig kan jag ibland få upp snor i tårkanalen. Svider haha

   Svara

  Har väldigt bra minne för sånt jag har sett. Svårt att förklara men jag sparar allting som bilder i huvudet. Tex fakturor. Jag kan kolla på en faktura en liten stund sen kan jag minnas den som en bild och på det sättet sen skriva av allting som stod på fakturan. Jag minns inte summa och ocr nr egentligen, utan ser det på fakturan som jag ser framför mig. Gör samma sak om jag ska lära mig telefonnummer, skriver det på en lapp och kollar ett tag och sen kan jag få fram bilden av lappen i huvudet och på så sätt få fram nr. Mycket användbart när man tex hade glosor i läxa i skolan

  Svara

   fotografiskt minne

   Svara

    Ja, jag antar att det är det. Minns dock inte allt, utan bara händelser och sånt jag själv vill minnas och anstränger mig för att komma ihåg. Kan glömma bort saker också

    Svara

    det har jag med. praktiskt under tentor som fornfranska – jag kan liksom se min svenska översättning bakom ögonlocken där jag sitter och inte förstår ett dugg av orden jag ser framför mig 🙂

    Svara

     Precis så är det för mig! Antingen som filmer eller som bilder

     Svara

      Ja, jag ser som bilder. Så kan jag titta uppifrån och ner, zooma in. Mycket praktiskt, men kanske inte så bra för inlärningen ? Men är jag verkligt intresserad av ämnet, så lär jag mig ju saker ändå.

      Svara

       Men vad häftigt!

       Svara

     Varför inte modern franska?

     Svara

   Detta var precis hur jag klarade skolan när det var glosor eller typ geografi test. Jag scanna av glosorna/kartorna i någon minut kvällen innan eller innan lektionen börja och sen gjorde jag testen utan några problem. Men har insett att det inte funkar lika med tex fakturor och telefonnummer som det gör för dig. För mig höll det enbart i skolan haha.

   Svara

    För mig funkar det alltid. På gott och ont iofs, kommer mycket negativt med att minnas detaljerna i allt. Tex konflikter.. Trodde länge att folk ljög i efterhand även om simpla grejer tills jag förstod (med psykolog hjälp) att de helt enkelt inte minns allt jag minns haha

    Svara

   Så hade jag det tills typ 20 års åldern, nu vid närmare 30 kan jag knappt komma ihåg vad jag åt till lunch 🙂 Kanske sömnbristen till följd av småbarnslivet som har bränt sönder min hjärna

   Svara

    Kan vara så, sjukskriven för utmattningssyndrom och det jag lägger på minnet minns jag fortfarande lika bra i detalj, men märkt att jag inte lägger lika mycket automatiskt på minnet och närminnet är katastrof. Innan kunde jag tala om vad tjejen på ica hade för byxor några timmar senare, idag minns jag inte kön på personen ens haha

    Svara

    Hög igenkänning på den. Får närmst panik av mitt dåliga minne emellanåt men det är också högst selektivt. Vissa grejer sitter som berget medan vardagliga ting, såsom vad jag har ätit, gjort eller lagt prylar försvinner i Matrix…

    /Linda

    Svara

   Åh, önskar att jag hade haft det.. kämpade som fan i skolan med alla saker. Så fanns det en kille i skolan som hade fotografiskt minne som han inte ens utnyttjade för att han bara satt hemma och spelade. Snacka om att man blev arg och ja – avis!

   Svara

  Min dolda talang är att jag alltid vet när någon ljuger, det spelar ingen roll om det är stort eller litet, mina öron snappar upp det direkt. Jag brukar inte säga något eftersom det är rätt så störande för folk att inte få ha vita lögner i fred men det är roande inombords. Så jag skulle väl kalla det en dold talang 😇

  Svara

   Presenterar öronen konkreta bevis eller? Annars förstår jag inte.

   Svara

    Ja, de hoppar ner till bordet och så står vi alla tre i en liten ring och viskar, ibland har de diagram och statistik. Någon gång har de även haft polaroidbilder. Gör inte dina öron det?

    Svara

     Jag förstår att du gör dig lite lustig eftersom jag gjorde mig lite lustig, men helt ärligt förstår jag inte hur du kan veta när alla ljuger om du inte har bevis som styrker det? Då är det ju en känsla, inte fakta.

     Svara

      Ja det är en känsla jag får, på samma sätt som när man hör en låt med en not på fel ställe. Du hör det och förstår att någonting är fel men kan inte bevisa det om du inte lägger ner tid på det. Jag hade kunnat bevisa lögnerna om jag satte mig in och korsförhörde personen men det är inget jag känner att jag behöver. Jag vet att personen ljuger, det är något jag håller för mig själv och inget jag ska ha med mig in i en domstol så vad spelar det för roll om jag har konkreta bevis? Är man uppväxt i en miljö med missbruk, är känslig för sinnesstämningar, ser lätt logiska samband, kan läsa av folk och är lite lätt cynisk så är det inte så svårt. (Enligt mig)

      Svara

       Så rent konkret så är det inte bekräftade lögner? Ändå en bra egenskap ju😊

       Svara

       Tror dock inte det är så enkelt att veta om någon ljuger eller inte. Självklart kan man tro det, men du kan omöjligt veta 🙂 det är bara dina misstankar, vilket inte är samma sak som sanning. Så ser ingen talang i att du fått för dig det.

       Svara

        Men om du har fått din känsla bekräftad flera gånger så vet du till sist att lita på den. 😉

        Jag är också hyfsat bra på att veta när folk ljuger eller talar sanning och facit har sällan visat mig fel. 😊

        Svara

         Fast du har tyvärr haft fel ibland.

         Svara

         Det baserar du på att jag hänger här eller tror du att du har träffat mig AFK? Det har du inte. Inte vad du vet iaf.

         Skriven text är inte lika lätt att tolka som när du har någon framför dig, eller förstår du inte den skillnaden? 🤦‍♀️

         (Men jag är rätt bra på att bedöma karaktär på någon jag chattar med också 😉)

         Svara

         PS sällan är inte synonymt med aldrig. 🙄

         Svara

         TRH: Alltså, jag ogillar ordpoliseri (!), men träffat dig ”away from keyboard”? 😉

         Trevlig helg!
         /L

         Svara

        Haha ok, har jag skrivit något om sanning? Jag skrev att jag vet när någon ljuger, alla människor kan det i mindre eller större utsträckning. Vissa är bättre och andra sämre. Vissa människor suger på att ljuga och andra är totala mytomaner. Vill du inte tro att jag vet när någon ljuger så är det lugnt. Känner inte att jag behöver övertyga dig så du behöver inte försöka övertyga mig med självklarheter.

        Svara

         Känner igen mig I, är likadan, känner av sinnestämningar, kan läsa av folk, ser logiska samband och märker direkt när någon ljuger, känner det.

         Svara

       Vart ska man ens börja.

       Hur vet du att din känsla stämmer? Hur vet du att den är hundraprocentig och inte 50, 60, 70 procentig? Att du skulle genomskåda varenda liten lögn du någonsin fått berättad eller någon gång misstänkt en lögn som inte varit en, nej, det är sannolikt felaktigt.

       Vad spelar det för roll att du inte VET undrar du. Ja det spelar roll eftersom du tror att du vet, och presenterar din ”talang” som fakta när alla andra vet att inte ens du har bevisen för dina påståenden. Du har en tro. Det är vad du har.

       Det kan vara sant. Men vare dig du eller vi vet det. Att vara cynisk är inte att vara en lögndetektor. Låter mer som att du är naturligt misstänksam och är benägen att tro att någon ljuger när det inte stämmer… Men vare sig du eller jag vet.

       Du kan tro att du vet. Men ingen av oss kan lyssna på det som nån slags sanning. Borde inte du heller kunna göra. Du kanske ska vara lite mer kritisk till dina ”känslor”, de är inte en absolut sanning.

       Sen förstår jag inte varför eller vad som får dig att tro (”veta”) att du på något som helst sätt kan läsa lögner bättre än medelsvensson? 😂 Alla kan väl se när folk ljuger, ingen ser/hör det 100 % av gångerna, en del kanske är mindre iltelligenta eller andra men din förmåga och känsla är något alla andra normalbegåvade har. Det du beskriver låter som att du är en helt vanlig människa med samma intelligens och instinkter som oss andra.

       Med dina egenskaper du enligt dig själv har, kan du åtminstone bli spådom eller medium.

       Svara

    Alltså jag dör av garv idag 😂😂😂

    Svara

  Hon och Kissie pratar väldigt lika på något sätt. Kan inte sätta fingret på vad det är men liknande dialekt, liknande intonation och liknande pauser i meningar, tyckte jag. Även ordval och lite mimik. Tyckte hon sjöng väldigt fint!

  Svara

   Liknande dialekt kan det väl knappast vara när Alexandra är född i Sthlm och Isabelle i Norrland?

   Svara

    Norrland är stort. Östersund kommer Isabelle från.

    Svara

     Sist jag kollade så låg Östersund i Norrland så då kan det väl knappast vara fel att påstå att Isabelle kommer därifrån.

     Svara

      Visst, men varför inte skriva att kissie kommer från Svealand då också?

      Svara

      Jo men pratar man dialekter så säger det inte så mycket att någon kommer från norrland. Dvs någonstans mellan gävle och norr om kiruna. Dialekterna däremellan skiljer stort😊👍

      Svara

       Konstigt att dialekten heter norrländska🤫

       Svara

        Haha lol😂 norrländska är ingen dialekt. Det är ett hittepå av folk som inte fattat hur stort Norrland är. Norrländska, då tänker södra Sverige att alla pratar som i lappland. Newsflash – det gör vi inte😊

        Svara

         Fast vi i Sverige tycker att allt över Jönköping är Norrland, så oss kan man inte riktigt lita på. I just den här frågan.

         Svara

         Och folket upp i landet tror att alla vi i södra Sverige pratar skånska, även i Blekinge. Nej, det gör vi inte. ☺️

         Svara

        Finns ingen dialekt som heter norrländska.

        Svara

      Östersund ligger i Jämtland inget annat.

      Svara

       Sverige är uppdelat i 25 landskap och dessa är fördelade i tre olika landsdelar; Norrland i toppen, Svealand i mitten och Götaland i botten.

       Östersund ligger i landskapet Jämtland som ligger i landsdelen Norrland.

       Så jo, Östersund ligger i Norrland.

       Svara

    Helt sjukt att halva sverige ska vara norrland. Endast norrbotten borde få kallas norrland.. Sen visst finns det dialekter här uppe som låter som stockholmska. Så det kan mycket väl vara det som gör likt.

    Svara

     HAHAHAHAHAHAHA lol nej du. Det finns ingen dialekt som låter som stockholmska, förutom just stockholmskan. I sådana fall har du aldrig hört riktig stockholmska. Inte ens människor som bor i Eskilstuna eller Uppsala pratar stockholmska.

     Svara

   Hhahah du måste trolla? Eller vara Kissie själv som önsketänker. Inte lika någonstans 😅

   Svara

  Någon som har koll på Nya Hemmet? Kan någon förklara för mig hur hon kan vinna priser för inredning när det enda hon gör är att lägga ut andras bilder samt resebilder?

  Svara

   Isabelle?

   Svara

  Jag kan applådera med skinkorna. Det är väl fan en talang om något?

  Svara

   Det låter mer som en superkraft!

   Svara

   Det påminner mig om en låt där som sjunger typ ”clap for me baby, don’t use your hands”. Verkar ju som att både skinkor och bröst skulle funka där!

   Svara

  Jag har verkligen ingen talang alls!

  Svara

   Inte jag heller, höll jag på att säga, tills jag kom på att jag kan förutse saker.

   Svara

    😱😱😱😱
    Du skojar? Förutse saker åt mig 😍

    Svara

  Jag kan blåsa upp magen så jag ser ut att vara gravid i åttonde månaden. Jag har hittills inte haft nån användning för det, men man vet ju aldrig.

  Svara

   Kanske kan använda om det är svårt att få sittplats på bussen, jag brukar ge min plats till gravida.

   Svara

   Det kan jag med, haha, vad lustigt. Däremot ser det nog inte ut som månad 8… Tror jag ser ut som kanske månad 6. Petitesser i sammanhanget, men stor och rund blir den i alla fall. 🙂

   Svara

  Min dolda talang är att jag har superstarka tår. Ganska värdelös talang tyvärr!

  Svara

   Åh, för mig är det tvärtom. kan inte greppa en endaste tingest med mina tår 🙁

   Svara

   Inte alls värdelös när man t.ex är höggravid med en gigantisk mage och dessutom har en klängig tvååring bärandes på höften och därmed kan plocka upp saker från golvet med hjälp av sina tår. Då är det tamejtusan en superkraft! //Från en som vet 😉

   Svara

    Jag har inga barn så det är väl därför jag aldrig fått användning för det perspektivet på tåstyrka!

    Svara

    Skummade snabbt och fick det till att ’plocka upp två-åring med tårna’ – verkligen superkraft!

    Svara

   Hur upptäcker man att man har superstarka tår? Nån som kommer och vill bryta arm, och sen bara ”jag vet, vi testar med tårna istället”?

   Svara

    Jag tror att jag skulle nypa någon när jag var barn och tårna var närmare personen än fingrarna. Den kunde inte tånypas tillbaks 😛 nånstans där började jag väl märka att alla inte har superstarka tår…

    Svara

  😂 på riktigt?? Varför sätter man sig framför en kamera och sjunger så?

  Svara

   Varför inte?

   Svara

   Avis?

   Svara

   Fattat inte problemet? Du får nog utveckla din kritik.

   Svara

  Jag var väldigt stolt över partytricket att kunna slicka mig själv på nästippen. …ända tills mitt barn visade sig ha så lång tunga att det går att slicka sig i näsborren!

  Svara

   Jag kan också skicka mig i näsborren 😋 mycket användbart 👌

   Svara

   Fint ändå när barnen bräcker en i supertalanger!

   Svara

  Min super talang är att jag kan ta upp saker med fötterna/tårna. Öp åppna skåp och lådor på samma sätt..i principe allt man gör med händerna förutom torka sig efter toan och skriva med penna

  Svara

   Tycker du borde träna på rumptorken och skrivningen också – signera nästa viktiga kontrakt à la husköp med tårna!

   Svara

  Jag är en jävel på att uppskatta vikt och volym i bakning och matlagning. Om jag ska dela en bulldeg i tolv lika stora bitar så får jag dem exakt lika stora på GRAMMET utan att väga först.

  Svara

  Jag är ju så himla talangfull….. jag kan ropa ”hjälp, släpp ut mig, jag vill inte vara här inne längre” med stängd mun och även sjunga lilla snigel.
  Kan ”rulla tungan” alltså forma det som ett U, så att det blir 2, 3 och 5 u:n samtidigt.
  Har inte lyckats få till 4 u än.
  Kan göra så det bubblar i ögonvrån när jag snyter mig också..

  Min sambo säger även att jag har talang i att evighetssnarka. Både vid in och utandning så han aldrig hinner somna..

  Ni hör ju, talang nästa 😉

  Svara

  Jag kan slicka mig själv på armbågen. Utöver det är jag ungefär lika talangfull som en amöba.

  Svara

   Nähä?!? Det är ju en så där klassisk grej som man säger inte ska gå! Är du kanske Jan Guillou?

   Svara

    Nog går det alltid. Dock sällan man har användning av det, annat än om man kanske råkat doppa armbågen i yoghurt eller så…

    Svara

     Det där är ett givet partytrick och en konversationsstartare!

     Svara

      Det blir inte så långa konversationer av det bara…

      ”Jag kan slicka mig på armbågen”
      ”Visa!”
      ”Okej”
      ”Se på fan…”

      Svara

       Vad krävs för proportioner för detta?
       Jag är ganska vig, klarar de flesta yoga-positioner med bindningar och så, men slicka armbågen – icke…
       Är det kort överarm / lång tunga? Flexibla axlar / lång hals?
       Vänder du armen utåt eller inåt, alltså armbågen högre eller lägre än resten av armen?

       Svara

  Jag vet alltid vad klockan är, trots att jag inte har någon klocka i närheten. Bra tidsuppfattning antar jag. Jag typ känner på mig att klockan är 18.23.
  Jag är väldigt bra på att måla naglarna också, men det är nog mer övning än talang.

  Svara

   ”Jag typ känner på mig att klockan är 18:23” skrev hon klockan 22:21😆 men jo, jag fattar poängen 😊❤️

   Svara

    Jag skulle gissa att personen kanske är i ett land som ligger två timmar efter oss 🙂

    Svara

   Samma här och så är jag ett livs levande vattenpass till stor förtret för snickare mfl👌

   Svara

  kan inte Bianca också sjunga?

  Svara

  O, snart är Booken på Breaking News och pratar identitetsstöld!

  Svara

  Minns att jag blev förvånad när Carolina Gynning blev konstnär.

  Svara

  Om hon ändå inte behöver förstöra sig så. Jättefin sångröst!

  Svara

   Men sluta. Hon är inte förstörd.

   Svara

   Hon är otroligt snygg! Men jag förstår att det kan svida hos vissa.

   Svara

    Snygg på ett väldigt konstgjort sätt;)

    Svara

     Haha ojoj, lär er behärska era känslor damer.

     Svara

     Haha och? Så du går alltid runt och berättar för folk på vilket vis dom är snygga? 🙂 ”Du är snygg, fast på ett SMINKAT sätt”, ”Du är fin, fast på ett väldigt UPPKLÄTT sätt”. Korkat. Isabelle är vrålsnygg. Punkt.

     Svara

    Svida? Inte direkt. Föredrar min naturliga skönhet framför I’m a barbie girl in a barbie world.

    Svara

     Jag föredrar att inte säga negativa saker om andras utseende framför att vara dryg för att få sticka in att ens egna stil är bättre 😉

     Svara

  Min talang är att jag har en grym ansiktsigenkänning! Om jag ser en främling en gång, kommer jag lätt ihåg dem. Jag är även duktig på att hitta folk som liknar kändisar! ;p

  Svara

   Jag är så avundsjuk. Träffar människor hela dagarna och känner aldrig igen ett ansikte igen om vi inte ses på samma plats och under samma koncept igen. Skulle så önska att jag hade din talang.
   Skäms faktiskt över att jag inte känner igen folk. 😔

   Svara

    Samma här men värre! En gång presenterade jag mig för en nyanställd tre gånger på två veckor 🤦🏼‍♀️

    Svara

     Lider med dig. 💚

     Svara

      trh är du kanske ansiktsblind? inget illa menat <3

      Svara

       Jag vet inte. Kanske.

       Men och jag går på ICA och pratar med någon i kassan så kommer jag ihåg och känner igen hen även nästa gång vi ses på ICA. Vet t o m vad vi pratade om.

       Men om jag träffar tex dig på en fest, vi pratar och skrattar i timmar, två månader senare träffas vi hos någon annan eller på stan så är risken mycket stor att jag inte känner igen dig. Minns ingenting till att börja med. Blir jag påmind kommer allt tillbak i minnet igen.

       Jättepinsamt och får mig att framstå som att mitt genuina intresse i vad du hade att säga egetligen var en falsk fasad från mig, och så är det verkligen inte. Jag är genuint inererserad av nästan alla människor och vill höra vad de har att berätta och lära mig. 😔

       Svara

        Kan väl tillägga att mitt minne är mycket mer hörselorienterat än via synintryck.

        Svara

         Känner igen mig i allt du skriver. Kan träffa en person flera gånger utan att känna igen hen, men hör jag en låt 1 gång så fastnar texten direkt i huvudet på mig. Pinsamt att vara ”ansiktsblind”.

         Svara

        det låter lite som ansiktsblindhet, för dem på ica ser du ju i samma miljö och koncept – som du skrev högre upp 🙂

        det låter otroligt jobbigt att inte kunna känna igen folk 🙁 kan inte sätta mig in i det, men det verkar väldigt frustrerande. jag hoppas att det kommer lösas för dig <3

        Svara

         Tack 😊💚

         Svara

        Har det ganska likadant, och efter att jag fick barn som då har diverse vänner och aktiviteter och förskole-/skolkompisar med ännu fler föräldrar har detta blivit helt fruktansvärt.
        Jag känner alltså igen dessa vuxna i ’rätt’ kontext och med sina barn (dansförälder med dansbarn på dansskolan funkar), men stöter jag på dem i andra sammanhang är det som om jag aldrig sett dem.
        Dessa föräldrar finns ju runt omkring i affärer, på träning, bussen etc – och jag ser dem inte!

        Svara

    Låter så jobbigt men tror att det är mer ’normalt’ att inte minnas någon man har träffat en gång bara. Har du även svårt med att minnas deras namn? Om jag har sett ett ansikte, kan jag aldrig glömma det oavsett hur lång det har gått. En av mina pinsammaste var när jag gick i gymnasiet och såg att en kille som jag gick i samma klass när vi var yngre typ årkurs 1-3 – blev så glad över att se honom. Presenterade inte mig själv utan jag sa bara: ”Hej Adam! Så kul att se dig. Det var inte igår. Minns du mig? Vi gick i samma klass i lågstadiet!” fick svaret: ”Hej på dig. Nej jag minns inte dig’ Lol

    Svara

   Jag med!! Båda två! (Så hajpad😂)

   Svara

   Jag är likadan, glömmer aldrig ett ansikte!

   Svara

  Min ”dolda” talang är väl rätt öppen egentligen, jag är väldigt duktig på mitt jobb. Tyvärr har jag ett jobb som genomsnittsmänniskan tycker är jättetrist så jag kan aldrig glänsa eller få babbla om det för jag ser hur folk vill självdö när jag tar upp det. Detta är en sorg i mitt liv för jag är inte duktig på nåt annat. Jag är en halvdan mamma och en lätt oengagerad fru, jag har en hobby där jag presterar sämst i gruppen varje gång, min trädgård förfaller under mina händer, jag klär mig så det skär i ögonen och jag har inga INGA skills i övrigt. 😩

  Svara

   Vad jobbar du med? Jag blir jättenyfiken!

   Svara

    Du vill inte veta, det är så jävla tråkigt… 😂 Jag jobbar på ett tech-företag med IT-drift. Man kan säga att jag har koll på puls och andning i 240 maskiner och pysslar om dem i förebyggande samt gör hjärt- lungräddning när de dör. 😅 Under mina år som ansvarig har jag minskat kostnader och ökat effektiviteten exceptionellt mycket, jag känner själv att jag har ett sjätte sinne för att hantera den här bråkiga, stökiga och bångstyriga världen jag har på min skärm. Så värdelös talang.

    Svara

     Jag tycker det låter coolt! Jag hade gärna lyssnat när du babblande om det!

     Svara

      Men ååå vad gulligt sagt! ❤️

      Svara

     Men nej!!!! Låter ju supercoolt ju!! Är det något som jag verkligen fascineras över så är det folk som är gymma på sitt yrke! 💪🏻

     Svara

      Tack för att du säger så, peppigt att höra!

      Svara

     Åh, tycker också detta låter fantastiskt – heja dig!
     Inte tråkigt alls – älskar folk som kan och nördar in på sitt jobb. Blir alltid intresserad av kunskapsrika och engagerade människor även om själva ämnet egentligen aldrig engagerat mig – men, det är ju oftast för att man själv inte har djupa nog kunskaper.
     Så sällan man möter folk som kan det de säljer tex, oftast är de bara ’säljare’ – men stöter jag på nån som verkligen kan målarfärg / garn / tvättmaskiner / skruv / glasögon / gitarrplektrum / tält så får jag alltid lust att bara stanna och suga i mig…

     Svara

   Du är ju normal, det är det inte många som kan skryta med👍

   Svara

    Det är ju en bedrift i sig i dessa dagar! Det tar jag med mig!

    Svara

  Ingenting om det faktum att hon öppnar upp sig och pratar om ett sån viktigt ämne som missbruk och psykisk ohälsa?

  Svara

  Vi har ju alla funderat på vad Isabellas nästa steg blir efter ytterligare granskningar av dig, Camilla. Och efter hennes senaste inlägg där hon poängterar att hon inte varit helt ledig en dag på flera år, följt av massa kommentarer att hon inte ser ut att må särskilt bra kommer sluta med en *paus* eller *jag gick in i väggen* för att rädda sig undan allt. Må hända att jag har fel men det känns jävligt rimligt att gömma sig från strålkastarna lite nu och jag tror att kommentarerna är skrivna av nån anställd så hon kan skriva sen att ”vi” läsare också sett att hon inte mår bra

  Svara

   Skulle man skriva OT kanske? Har inte fattat vad OT betyder hehee men iallafall uppfattat att man skriver det ovanför en kommentar som inte är relevant till inlägget

   Svara

    OT betyder off topic, så ja det hade passat att använda 🙂

    Svara

   Bra analys, Greta. Det låter väldigt troligt. Det hade varit kul om camcam hade varit först på den bollen innan Bella hinner gå ut med det. Det kanske skulle sätta käppar i hjulet för BBs lilla plan på hur hon återigen skulle slingra sig ur camcams avslöjande.

   Svara

  Hängde lite med Kissie när jag var yngre, och minns att hon är SÅ duktig på att rita faktiskt! Alltså verkligen!

  Och Isabella Löwengrip är ju som bekant en supertalang på att avrunda uppåt, om någon nu glömt det. <3

  Svara

   Ja Isabella kan verkligen trolla med siffror <3

   Svara

   😂

   Gulligt ändå

   Svara

   Isabelle är ju också GRYM på att rita om jag minns rätt!

   Svara

  Vilken unik röst! Den har jag aldrig hört förut.

  Svara

   Vet inte vem detta är, och att sjunga är lite som en mänsklig rättighet, så bara kör på och sjung! Men förstår inte riktigt buzzen kring detta – rösten är väldigt generisk och konstlad och full av tillförskansade maner…

   Svara

  Mina dolda talanger är så dolda att jag inte upptäckt de än…

  Svara

  Jag ❤️ Siffror.

  Jag jobbar i en butik med 10k+ artiklar som alla har beställningsnummer på 4/5siffror.
  Jag kan nog lätt hälften av alla beställningsnummer utantill.

  Det låter lite sjukt och otroligt när jag skriver det… jag kan inte sitta hemma och rabbla alla best.nr men när jag ser en vara är det som att hjärnan vaknar.

  Men samtidigt totalt världelös på matte.

  Svara

   Jag har tyvärr inga talanger. Faktiskt en av mina större sorger i livet att jag inte är bra på något.

   Jag är medelmåttig/okej på mycket, säkert mer än de flesta. Vet liksom lite om allt eller hur man ska säga. Jag har också rätt lätt för att fatta grejer, typ om vi är en grupp personer som ska lära oss något nytt, säg dreja eller vika ett papper på ett visst sätt eller göra något i ett datasystem så är jag oftast snabbast med att liksom ta till mig och göra rätt.

   Mitt problem är att gör man grejen under en lite längre tid så springer alla andra om. Tänk på mig som den som i en springtävling på 500 meter spurtar ifrån alla andra och leder överlägset de första 150 metrarna men sedan faller efter och alltid kommer sist i mål.

   Det har varit såhär sedan jag var liten. Jag är aldrig bra på något, framförallt aldrig bäst på något. Även när det kommer till hobbys och sånt jag är genuint intresserad av och tycker är roligt så är jag i förhållande till andra alltid sämst. Det är liksom som att jag har nån sorts spärr för hur bra jag kan bli på.. ja vad som helst.

   Så jävla trist att vara för evigt medelmåttig.

   Svara

    Nej nej, ååh jag hittar inte nu, men det finns en norsk psykolog som föreläser om medelmåttighetens överlägsenhet.
    Hon säger så fina saker, både om samhället där det förväntas att vara så unik och överlägsen (och all energi som läggs på detta) och om kraften i medelmåttigheten och i att acceptera den – bra nog är liksom bra nog. Du kommer i mål på 500 meter – fint! Har du en hobby du tycker är rolig så kör – det är bra nog!

    Svara

     Vill absolut inte låta dryg för jag uppskattar verkligen att du försöker muntra upp mig (så tack!!) men jag tror att det här är väldigt svårt att förstå om man liksom inte ”lider av” det själv.

     I alla fall för mig är det väldigt svårt att på riktigt tycka om hobbys och så under en längre tid när man aldrig blir bra på det. Man slutar liksom utvecklas vilket är trist och i längden leder det till att man inte tycker det är roligt längre.

     Svara

      Nej, jag fattar – eftersom allt är så baserat på ’success’ är det svårt att frigöra sig från att ’värdet’ av att man håller på med något skulle ligga i att det blir unikt, säljbart, vackert, nyskapande.
      Jag vet att psykologen i fråga betytt mycket för ungdomar med prestationsångest, hon föreläser på gymnasieskolor etc, det var verkligen menat mer som ett försök till att diskutera ett annat tankesätt än som ’uppmuntring’… Jag tycker själv de här sakerna är superintressanta, iom att de flesta av oss blint följer värderingsgrundlag som troligen inte ens är relevanta.

      Jag jobbade länge med egen verksamhet inom ett kreativt område och fick då verkligen jobba med mig själv för att inte värdera mig som ’usel’ även om det ibland var ganska usel inkomst. Vi är sååå inkörda på att giltighet av det du gör ska vara direkt avläsbart i det ekonomiska resultatet (och/eller uppmärksamhet/uppskattning från andra), men det finns ju såklart andra orsaker och drivkrafter – men vi måste vara väldigt mycket mer medvetna för att inte gå i fällan…

      Tappar du intresset för att du jämför dig med andra och vad värderar du som ’att bli bra på’ något?
      Jag spelar piano och är verkligen inte bra på det (och kommer inte att bli heller) men uppskattar verkligen avkopplingen och koncentrationen när jag sitter där och plinkar. Har du testat att göra saker där det inte finns något direkt schema för framgång eller där du själv fullständigt sätter egna premisser? Kottdjur, drip painting, struthatt (se nedan..) etc.
      Alternativa och intressanta tankar runt en del av detta finns här:
      https://www.amazon.com/Gifted-Kids-Survival-Guide-Handbook/dp/1575420031

      På insta finns @karinskonstgrepp som skriver ganska ofta om att göra det man vill oavsett syfte och utan värdering, à la:
      ”Känner man efter riktigt riktigt noga vad man vill ha visar det sig ofta att det inte alls är det som veckotidningarna och företagen säger åt oss att vi borde vilja ha. Idag ville jag tex ha en strut. Jag gillar både ordet strut och formen strut. Så då gjorde jag en strut så lång att den slog i taket och hade svårt att rymmas i bild.”

      Vill säga ’lycka till’ eller nåt sånt, men inte som klapp på huvudet om du skulle uppfatta det så – men så spännande och faktiskt frigörande att gå in i de här tankekonstruktionerna..!

      Svara

  jag är sjukt dålig på matte, alltså sjukt dålig, men ändå har jag superlätt att komma ihåg siffror. tror jag kommer ihåg alla pin-koder och lösenord jag någonsin haft. även andras telefonnummer kommer jag ihåg efter att ha sett dem 1-2 gånger på papper eller i telefonen, har visst lätt för många siffror i följd! om bara det kunde visa sig i mina matteskills också…

  Svara

  Vad hände med fokis sångkarriär?

  Svara

   Och Kissies, Paows, Dessies…? Dom har nog gemensamt att ingen av dom kan sjunga det minsta. Men WOW Isabelle var ju riktigt grym! Hoppas vi får höra en låt med henne snart 🙂

   Svara

  Talang och talang.. men jag kunde/kan korsa benen utan hjälp av mina händer och sedan ställa mig på knäna och gå så, innan jag ”vecklar” ut benen i ”normalt läge” igen.
  Annars är jag rätt ok på att minnas namn, jobbar inom bemanningsenheten där jag hoppar runt bland skolor/förskolor och kan memorera barnens namn rätt bra, inte alltid, men ändå VG! 😉

  Svara

   Jag skulle väl inte kalla detta talang heller, mer obeskrivet. Men antar att många har det så, kan ibland ha drömmar om saker/händelser/situationer som händer och sedan uppfylls dem. Kan ta 1 vecka, 2 veckor, 1 månad osv men sen uppstår det som personen sagt i en händelse just där och då och jag har drömt om detta i förväg. Vågar sällan säga det dock då folk tänker att man är konstig.
   Min syster har nog gåvan att ”andar” når ut till henne. Vi skulle tömma ett hus för några år sedan där hon såg och märkte av något i huset som inte går att beskriva men hon visste vem personen i fråga var. Vilket händer henne ofta också.

   Svara

  Kan stoppa in hela min knytnäve i munnen, det chockar alla för min mun ser väldigt liten ut nämligen haha

  Svara

  Varför har hon aldrig gjort en video om sin könkorrektion? Hade ju varit intressant och bra att kunna nå ut och berätta om sin egna historia när man har en stor kanal 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.