Kissies auktion för cancerfonden är avslutad

Länge såg Alexandras auktion till förmån för barncancerfonden ut att stanna på runt 50 000 kr men när tiden gick ut för budgivningen så visade det sig att hon lyckats samla in hela 100 000 kr.
Enligt henne själv så så var värdet av kampanjen hela 350 000 kr men det är nog svårt att involvera tillräckligt många företag för att få upp summan dit när auktionen inte är del av ”Musikhjälpen” eller liknande.
Jag tycker fortfarande att initiativet var fantastiskt och önskar att fler skulle haka på. Alla har förmodligen någonting att erbjuda till andra som de vill betala för, även om man inte är en bloggare med stor plattform.

Jag undrar dock vem som är den andra budgivaren som varit med och trissat upp priset. Att det är Magdalena Graaf ser jag som högst osannolikt eftersom hennes behov av att marknadsföra sig på Kissies kanaler nog är ganska lågt. Trots att namnen är lite lika så är det mer sannolikt att det är THK faktiskt som vill vidga sin fan base genom att synas på Kissies blogg. Ska kolla hans kattmyntakonto så ha inte tömt det på cash. 😻😻

Vinnaren av kampanjen är sminkmärket Depend vars målgrupp förmodligen är relativt nära den Alexandra själv har på sin blogg.
Bingo!

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Va? Du får gärna uppdatera mig, fatter ingenting? Vad skulle jag ha gjort, nu står det still i proppskåpet🤣

  Svara

   Den andre budgivaren heter ”MagdalenaGräff”, var nog det hon syftade på. 🙂

   Svara

  Bra gjort depend forskningen angående cancer behöver all hjälp den kan få.😇👍

  Svara

  Är det smygreklam på Therese Lindgrens blogg nu igen? Eller är det långa inlägget om behandling hos skincity bara ett tips…🤔

  Svara

   Tips: Fråga henne?

   Svara

    Fast om det är smygreklam, skulle hon då vara ärlig om det?

    Svara

     Förstår inte varför man skulle ljuga om sådant? Vill man bli anmäld som Kissie? Annars, om det är smygreklam är det jättefult verkligen.

     Svara

      Ja, jag känner också att inlägget var lite väl likt ett reklam-/samarbetsinlägg… men å andra sidan har jag en vän som testat microneedling som varit riktigt nöjda med resultatet. Så det är ju inte helt omöjligt att Therese rekommenderar något hon själv gillar. Jag vet då att min vän hyllar behandlingen enormt. Hon hade riktigt svår acne i tonåren/20 års åldern, och när hon vid ca 35 års ålder hade fått bukt på acnen hade hon kvar väldigt mycket gropiga ärr i ansiktet. Man ser tydlig skillnad på hennes hud efter att hon då och då gått på behandling. Visst, ärren/groparna finns ju kvar (det kommer nog aldrig försvinna helt) men det har blivit mycket mycket bättre!

      Svara

     Fast varför skulle vi veta? Man får väl bara lita på hennes ord isåfall, och är du fortfarande misstänksam får du väl anmäla det.

     Svara

  Undrar om Alexandra själv budat upp auktionen 😉 kontot är ju nyskapat och har varit med nästan hela budgivningen

  Svara

   Det tror jag! Är inte det olagligt?

   Svara

    Jo det är olagligt.

    Svara

     Eller någon annan som bara ville ge välgörenhet en liten klick 😊

     Svara

    Får man fråga vad som får er att tro detta?

    Svara

   Varför skulle hon isåfall använda en annan kvinnas namn? Googla, det är en företagare från Skåne

   Svara

  Är det någon gång jag kan tycka att det är okej att buda upp så är det väl i det här fallet. Mer pengar till ett gott ändamål och Depend har inte direkt cashbrist.

  Svara

   Fast Magdalena Gräff finns och har ett företag. Så tror inte så är fallet.

   Svara

  Angelica Weijmer med ”bara” 5k följare på instagram lyckades få ihop drygt 100.000 kronor bara från insta story och facebook till barncancerfonden och en 5 årig pojke med cancer på bara ett par dagar, utan att erbjuda något in return.

  Jämför absolut INTE Angelica och Alexandra som bättre/sämre personer och 5kr är bättre än noll – My point är att jag tror att många bloggare, inkl Alexandra, överskattar sig själva och sitt varumärkes värde idag.

  Just my opinion!

  Svara

   Är det hon bakom kontot angelicas.hem?

   Svara

    Nej. Hennes insta är weijmer 🙂

    Svara

  När Monas skramlade in pengar till sin kompis som behövde en moppe eller cykel frågade flera varför hon inte donerade sin egen. Hon har ju upprepade gånger skrivit att den står oanvänd och även en massa cyklar. Mona svarade då ngt i stil med att den numera anvöndes. Märkligt att hon just nu plockar fram den för första gången på 3 år. Då hade hon alltså kunnat ge den till Moa?

  Svara

   Moa finns inte

   Svara

   Mycket som är märkligt där. Jag erkänner att jag inte kan sluta läsa för det fascinerar mig dagligen att läsa hennes blogg. Det som gör mig aningens upprörd är att hon hela tiden framställer sig själv som pantad. Här om dagen skrev hon att när hon gjorde ögonbryn höll hon på att få spel när hon såg dem eftersom hon på fullt allvar trodde att det var så de skulle se ut. Någon ifrågasatta det uttalandet och hon försökte sig på en näsknäpp till den personen om att hon inte visste hur det gick till att få det gjort. Detta eviga shoppande gör mig matt på avstånd och funderar på vart hon lägger allt skit, alla skor och alla smycken hon släpar hem. Det ger väl trygghet i en värld där det kanske endast är yta och flyktiga bekanta som fladdrar förbi i en aldrig sinande ström. Undrar vad hennes ”vänner” i Skåne tycker om att hon åker på turné och snyltar in sig hos alla kamrater som aldrig nämns annat än om det ska bos där gratis. Det verkar aldrig som att det bjuds igen med gratis sängplatser i ”finhooden” i alla fall.
   Såg det om mopeden och nu hette det parkeringspinnar istället för stöd. Vad vinner hon på att spela dum och mindre vetande? Är det gulligt?

   Svara

    Hon upprepar sig hela tiden, som med ögonbrynen. Exakt samma story i alla inlägg om det

    Svara

     Ögonbrynen har man hört till leda. Likaså att hon är oteknisk, går i mysbyxor till affären, är dålig på geografi och skulle vilja jobba med välgörenhet men har inte råd med det. Samt att alla kompisar chefen och snygga.

     Svara

    Jösses.. är det inte fel på att hon kallar sina vänner snygga så nämner hon vänner i Skåne för sällan asså haha.. det kan inte va lätt.. Hade hon kallat sig smart och bättre vetande så hade du säkert kräkts på det? 😉

    Svara

   Och Mona har väl raderat allt som har med Moa att göra så går nog inte hitta att hon sagt det om moppen heller om du skulle fråga henne

   Svara

   Enligt ett svar nu från Mona på hennes blogg så gällde insamlingen en cykel, inte en moped.

   Svara

    I call bullshit

    Svara

    Jag frågade i alla fall om moppen och hon svarade då att den användes. Kommer ihåg att det var ngt med att det var för långt för att cykla.

    Svara

     Just det, och att Moa inte kunde använda just hennes moppe för att det behövdes körkort och det hade inte Moa. Och då påpekade någon att man inte behövde körkort för den sortens moppe som Mona hade. Typ. Och att moppen hade börjat användas så den behövdes i familjen. Varför inte bara säga att man inte har lust att ge bort en dyr, fabriksny moppe? Det hade inte jag velat i varje fall. Men nu påstår hon ju att det bara handlade om en cykel och att hon aldrig bett om pengar till en moppe för Moa.

     Svara

      Kolla kommentarer i ett inlägg hör 20170728. Där framgår väldigt tydligt att det varit frågor om moppen på Monas blogg tidigare.

      Svara

       Printa!

       Svara

        Ligger ju som kommentar i denna blogg om ngn vill spara. Jag är inte så intresserad.

        Svara

      Minns det som cykel och sen föreslog andra moppe och någon tyckte Mona skulle skänka sin moppe, men du skriver ju A-K att du inte velat ge bort en dyr ny moppe och så ville väl inte mona heller då plus att de kanske faktiskt använde den just då. Det behövs förarbevis för att köra moppe om man inte har körkort.

      Svara

   Oj så jobbigt det blev nu på bloggen när bluffen synades och alla har fel utom hon…… 🙂
   Som läsarna skriver är exakt vad hon skrev… nu skrattar jag lite…det får jag snart igen….karma and all that shit

   Svara

    Snacka om att gaslighta folk med svaren hon ger. Vilken obehaglig människa. Vilket sjukt gäng många av dessa bloggare är som känner varandra och håller ihop med sina likadana kläder, tänder, hår och naglar, åker på samma resor och har sin överlägsna attityd. Som en ormgrop av slemmiga personligheter. Usch.

    Svara

   Fast Karln var står det första gången på 3 år för det första? Stått orörd i ett par år står det, av mig dvs andra än Mona kan ha använt den t ex maken. Ett par brukar för de flesta betyda 2. Det är ju upp till henne om hon ville behålla mopeden eller skänka/donera. Sen för det andra så tror jag inte det var en kompis utan någon som tog kontakt med M via hennes blogg som det skramlades till.

   Svara

    Hej ”anonym”, kul att du sladdade in här. Självklart få du behålla moppen själv men varför inte bara skriva det och inte försöka passivaggressivt snacka bort det.

    Svara

  Googlar man på Magdalena Gräff så finns det ju en kvinna som heter det och verkar ha ett eget företag 🙂

  Svara

   Precis. Tror ju knappast kissie skulle kapa någon annans identitet om hon nu hade försökt trissa upp budgivningen själv

   Svara

  Det är ganska lätt att ta reda på vem den andra budgivaren är om man googlar. Gör du aldrig research innan du publicerar inlägg ?

  Svara

   Aldrig är väl att ta i med tanke på vilken research CamCam gjort förut

   Svara

  Annamatkovich skriver på sin blogg reklam om hårtansplationer och hårförlängningar 🤣😂 Undrar om dessa bloggare stalkar sina läsare och följare. Där är en som behöver lite hår? Hur sjutton gör dessa konstiga samarbeten. Men tja om ett par nya Chanelskor nyligen införskaffades så måste man ju liksom casha in nya stålar. 👏😁

  Svara

   Eh? Förstod inte riktigt din poäng 🤔

   Svara

    Det är bara att titta in på hennes blogg så förstår du nog. 👈

    Svara

  Carolinejansson beklagar sig över algoritmer som styr på Instagram flödet av visningar av ens bilder. Hon tycker att hon har fåtal gilla markeringar på sponsrade bilder jämfört med osponsrade. Lösningen är enligt henne är att inte ha sponsrade bilder som ska betala denna tjänst algoritmer säger tjejer som mer än för har smygreklam och omärkt samarbeten det ni. Dessa infliencers gråter en efter en för att de tappar gilla på somna bilder hur ska de nu nå upp till en viss grupp om ingen gillar deras bilder. Alla kör också med sk SFS på sina konton. 😂🤣😅

  Svara

  En ursäkt till maggan vore på sin plats camilla! Ist kan du skriva om de vidriga människor som tydligen skickar vykort till Maggan, se nyaste inlägget.

  Svara

   Va? Ska jag be om ursäkt till Maggan? Det gör jag så gärna men jag förstår nog inte riktigt varför. Har du lust att förklara?

   Svara

    Det är tydligen värt en utsökt att antyda att Maggan skulle budat i auktionen… 🙄

    Svara

    Maggan har inget med saken att göra så ja, då ber man om ursäkt!

    Svara

     Jag har aldrig påstått att hon har med det att göra. Jag skriver ju snarare att hon inte har det, trots att namnen var lite lika.
     Så jag förstår fortfarande inte vad jag ska be om ursäkt för? Har du lust att utveckla?

     Svara

  Gräff är ju inte samma som Graaf ?

  Svara

  Många bloggare överskattar dig själva! Jag har kunskap i buda och bulvaner! Kissie gör Inte det här för sitt goda hjärta…… sig själva skulle det stå.

  Svara

  Det finns en Magdalena Gräff i Höllviken, skulle tro att det är hon som har varit med i budgivningen.

  https://www.google.se/search?client=opera&q=magdalena+gräff&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

  Svara

  Spännande att läsa alla inlägg här! Japp, jag finns och heter Magdalena Gräff. Jag bor i Höllviken och driver företaget Ewa Home (www.ewahome.com). Jag budade för att vi på Ewa Home ville vinna budgivningen och inget annat. Jag gillar Kissie och tycker hennes intiativ att skänka alla pengar till Barncancerfonden är fantastiskt för vi har en dotter på 3 år som har leukemi. Vi skänker redan pengar på olika sätt till Barncancerfonden och fler borde göra som Kissie.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.