Jag gör mitt för miljön!

Efter att Löwengrips kladd och krämföretag beslutade sig för att byta namn och utseende på sina produkter samtidigt som de minskade mängden i många av dem och även höjde priset så svor jag på att inte köpa en enda produkt till från dem – trots att deras snabbtorkande hårlotion varit lite av en favorit här hemma.

Men nu när Matsmart förbarmat sig över hela LCCs restlager och tagit på sig att sälja av 88 000(!) av deras produkter som annars skulle slängas så passar jag på att slänga alla mina moraliska betänkligheter ut genom fönstret för att bunkra ordentligt.
Jag passade även på att köpa den där deodoranten som tydligen säljs oftare i Sverige än exempelvis glas med fisljummet rosévin på valfri uteservering i sommar-Sverige.
Jag har velat testa den men min smärtgräns för deodorant går någonstans vid 40 spänn, och med tanke på att den kostade 129 kr tidigare så har jag aldrig ens övervägt att köpa den.

Men nu ska den ”sverkas” minsann!
Jag är redo att utsätta den rosa deodoranten för de sommarsvettiga Gervidska armhålorna och jag lovar att återkomma med resultatet.
Får den stanna kvar i toalettskåpet eller kommer jag ”sverka” den i närmaste soptunna?
Spänningen är olidlig!

Så vad är min spontana reaktion om Matsmarts utförsäljning av LCC?
– Bra för Matsmart.
– Bra för mig och andra konsumenter som inte bryr sig nämnvärt om utseendet på förpackningen.
– Inte så bra för Löwengrip. Ingen existerande kund kommer ju handla deras nya produkter på flera månader eftersom de flesta gjort som jag och bunkrat upp med sitt favoritkladd och kräm.

Ja, enligt Isabella så nådde Löwengrip sitt säljmål redan under våren och tur är väl det för jag kan inte tänka mig att det kommer klirra så mycket mer i kassan under resten av året.

199 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Visst det frestar att köpa och testa om nu hennes grejer är sååååå bra…

  Men… Jag har lovat mig själv att aldrig gynna Isabella och kommer inte ens köpa en grej av henne om den ens så kostar 1 öre!
  Sen vill jag inte heller ta emot hennes saker även om jag fått det gratis för jag vill som sagt inte stödja hennes Oprah-miljardimperium head of everything…..

  Svara

   Samma här, vill inte stödja henne. Och dessutom använder jag bara ”Leaping Bunny”-certifierade produkter så Löwengrip går fetbort även av den anledningen.

   Svara

   Nu när cam cam tipsar kommer ju försäljningen av LCC på matsmart skjuta i höjden!

   Svara

    Jag kunde då inte låta bli att handla. Det blev en hel del till mig. Samt ett lager med ”ge bort presenter” Toppen!

    Svara

     Märkte det! När jag skulle in ikväll var ALLT out of stock. FÖR FAAAN CAMCAM! Jag skulle rucka på min moral och stödja hennes estee lauder imperiums matsmart-rea men ICKE. Fick du betalt av Isabella? Är ni egentligen kompanjoner? Samarbete med matsmart? För det var fan det sjukaste att allt sålde slut till ikväll.

     Svara

      Jag körde samma taktik som jag själv drabbades av när Lindex släppte kläder i samarbete med Missoni. Man köper på sig allt man kan för att sedan sälja svindyrt på Tradera. Min bloggbevakiska webbshop kommer börja sälja vintage Löwengripska krämer och kladd för 20 ggr priset. Vid köp av CamCams Clongvas från man en deo på köpet! 🤩🤩🤩

      Svara

   Har samma löfte. Kommer ALDRIG gynna henne, oavsett pris!

   Svara

   Jag kommer nog köpa lite. Köpte hårsprayen på apoteket men den var inte bättre eller sämre änn någon annan spray.

   Svara

   Samma här, kommer aldrig köpa något av henne oavsett om det kostar 1 kr eller 1000 kr. Det är en principsak.

   Svara

    Samma här. Principsak. Skulle inte vilja ha produkterna gratis.

    Svara

   Samma här!

   Svara

    Dvs, att jag inte kommer att köpa eller ta emot ngt gratis.

    Svara

   Samma här!!
   ALDRIG att jag handlar hennes produkter

   Svara

  Sjukt att du faktiskt sponsrar henne genom köp

  Svara

   Personligen tycker jag att granskningarna blir mer genuina när det ges både ris och ros.

   Svara

   Nä, jag sponsrar Matsmart.

   Svara

    Du håller inte med om att detta kan gynna Bella ens lite alltså?

    Svara

     Matsmart har nog köpt upp lagret och redan betalt för det. Så det är nog endast matsmart som förlorar på att försäljningen går dåligt

     Svara

     Bara att cam cam tipsar här gynnar ju Isabella, de kanske är i maskopi trots allt?

     Svara

      Jag blev till och med lite sugen på att köpa den där deodoranten.

      men sen tänkte jag, jag luktar hellre svett

      Svara

       Har deon, tycker den funkar helt ok, svag doft om man inte vill ha allt för mycket parfym (bra om man jobbar inom vården) Men jag lider inte av så mycket svettningar så på den fronten kan jag inte uttala mig 🙂

       Svara

       Jag köpte deon en gång i tiden då Bella fortfarande spelade rollen att vara sympatisk. Första 2 dagarna var känslan verkligen ”wow”, men sedan kom motsatt effekt. För varje dag började jag lukta mer och mer ”svett” (inte mitt normala svett utan mer ”syntetiskt” om det går att förstå vad jag menar?). Kunde inte fortsätta mer sedan.

       Nu skulle det inte falla mig in att ta emot något produkt om det så var gratis.

       Svara

        Läst många som haft samma upplevelse avdeon, även jag

        Svara

        Håller med. Enda som är bra är Rexonas dyrare i pappask

        Svara

        Asså! Helt sjukt! Jag började lukta MER än normalt ….

        Svara

    En rolig kommentar hos Bella.
    ”Bloggerskan på bloggbevakning har gjort ett helt inlägg om dina produkter Bella, och hon ska köpa massvis. Förstår inte hur hon ena dagen kritiserar dig för mötet med den arga mannen och påstår att du hittat på allt, men nu idag så köper hon dina produkter för att hon tycker det är etiskt. Det är alltså inte oetiskt att påstå att du hittar på hela händelsen med mannen som hoppade på dej. Tycker det visar lite hur hon verkligen vänder kappan efter vinden för pengarnas skull. Synd att du offras i hennes process. Tycker hennes rätta ansikte visas nu, och ska aldrig mer läsa hennes blogg. Heja dig Bella”

    Svara

     Heja!!! 🙂

     Är man inte förmögen att skilja på äpplen och päron så förstår jag att man lämnar en sådan kommentar. Måste vara jobbigt att vara så kategoriskt bakbunden av sin egna oförmåga.
     Stackarn…

     Svara

     Typisk Bella-hejaklacklogik.

     Svara

   Vadå sjukt det där var en sjuk kommentar från dej. Onödig.

   Svara

    😂 Andas, K-M! Andas!

    Svara

   Att kalla alla människor som köper en produkt för ”sponsorer” utav alla enskilda människor bakom företagen de handlar från, och likställa alla världens köp med ”sponsring” – lite överdrivet. Inte ens Mogi skulle försöka klä ett helt vanligt köp i de orden. Isabella är delägare i Löwengrip, Camilla är en kund till Löwengrip. Varken mer eller mindre avancerat än så.

   Svara

   Man behöver inte ta något slags ansvar för att Isabella ”inte ska tjäna en krona till” av just av ens egna kronor, det är inte direkt som att man finansierar ett krig eller barnarbete. Det är överhuvudtaget inte moraliskt förkastligt att handla från Löwengrip – SÅ hemskt är det faktiskt inte.

   Man kan kritisera en människas beteenden men ändå uppskatta hennes hårinpackning. Man kan handla på Ikea också även om man fundamentalt ogillade Ingvar Kamprad, fast man egentligen inte anser att han behövt eller var värd en enda krona till. Om jag inte köper MALM-byrån som JAG själv vill ha när den är på 50 % rea sårar jag inte Ingvar, jag sårar bara mig själv liksom.

   Jag ogillar Isabella, men jag är bara däremot inte så fundamentalt missunsam att jag vägrar fynda produkter som jag vill ha för att hon är delägare. Att CamCam köper produkter till vrakpris från Löwengrips enorma överskottslager är inte vad som betalar Isabellas kock, nanny och städpersonal. Hon tjänar multum på att vara en omtalad, ständigt diskuterad bloggerska som förvandlar klick till cash. Det är vi alla som ”gör” henne och hennes rikedom. Man behöver inte ligga sömnlös för det.

   En del kan inte ens tänka sig att göra nåt som överhuvudtaget kan gynna Isabella – de kan med fördel låta bli. Inget alternativ är ”sjukt” eller överhuvudtaget ens fel.

   Svara

  Väntar bara på att hela Löwengrip säljs och sedan går i konkurs, allt enligt tidigare upplägg på bolag. Man cashar in när det får som bäst och säger att andra missköter bolagen.

  Svara

   Ja hon har väl kursat alla bolag förr eller senare?
   Bellme? Classified? Hennes tidning?
   Smyckeskollektionen med powerringar?

   Svara

  Hänger inte riktigt med varför du av alla människor köper hennes produkter..

  Svara

   Inte jag heller. Allt grävande i Bellas lögner verkade ju inte ens väcka CamCam själv.. 🤦🏻‍♀️

   Svara

    Fast camcam har ju tidigare skrivit att det finns produkter hos lcc som hon gillar?

    Svara

     Ja? Det går fortfarande inte ihop, hennes åsikter och granskningar om Bella, och att hon sedan köper hennes produkter, jag skulle personligen aldrig stötta någon jag är emot så mycket som hon visat att hon är.

     Svara

      Men knip igen om du inte kan hålla två tankar i skallen samtidigt

      Svara

       Men gud vad aggressiv.

       Svara

      Hon tänker ju tydligen att om man köper och bunkrar med de gamla billiga produkterna så köps/säljs inte de nya så bra. Men men är väl bra att hon köper, för både Bellas/Lcc:s del och Matsmarts.. och för Camcams egen del 😉

      Svara

       Det är ju inte så affärer fungerar, annars hade aldrig ngt företag lyckats sälja något efter kampanjer.

       Svara

        Sant, genom kampanjer får man ofta mycket nya kunder samt synlighet. Man etablerar sig på marknaden mera och mera.

        Svara

        Nej men hon tänkte nog så, och om du läser övrig text i inlägget och haft koll härinne så vet du att C jobbar hårt på att smutskasta både Bella och Lcc/Löwengrip och gör allt för att sänka dem.

        Svara

         Du glömde ”häxjakt”. 🙂

         Svara

         Och mobbning och jantelag!

         Svara

   Tja, antagligen för att man faktiskt kan kritisera någons beteenden men ändå köpa deras ansiktskräm på överskottsrea 😂

   För att man tycker om att fynda produkter som man gillar till vrakpriser mer än vad man ogillar tanken på att Isabella ska kunna täppa till förlusten på nya produktlanseringen med några kronor och ören till.

   Att på fullaste allvar ogilla någon på ett ”personligt” plan så till den milda grad att man förvägrar sig SJÄLV köpa produkter på en utförsäljning, fast man egentligen vill.. För att man inte klarar AV att bidra till minsta TILLSTYMMELSE av gott och positivt i en av delägarnas liv? DET tycker jag är märkligare. Det är ju bara sig själv man skjuter i foten då. Inte är det Bella som blir utan nåt i alla fall.

   Att CamCam köpt dem från första början en gång i tiden kan jag förstå då hon recenserade dem i bloggen. Vissa gillade hon och köper på utförsäljningen eftersom hon inte anser produkterna vara värda fullpris, i synnerhet inte efter prishöjning och mindre förpackningar. CamCam har aldrig sagt att hon ogillar eller tänker bojkotta Löwngrips produkter.

   Svara

  Ska inte köpa. Men det gynnar väl visst Bella genom att folk som köper nu kanske blir återkommande kunder?

  Svara

   Jag tror tvärtom. Köper man en vara till över 70% rabatt så är det mindre chans att man kommer köpa den till ordinariepris sedan.

   Svara

    Så är det med mig. Jag köper gärna saker på nedsatt pris (typ kort datum) och tänker att det är bra för då får jag testa sånt jag inte ens övervägt att köpa innan och kan vidga mina vyer. Men skulle knappast betala 45 kr för en sås jag köpt för 15 kr innan (på kort datum då), nä då får den vara förjävla bra haha

    Svara

    Har många gånger köpt saker på rabatt för första gången, älskat produkten och fortsatt använda trots att ordinariepriset varit högre.

    Svara

  Är sjukt förvånad över att du helt plötsligt bestämt dig för att stötta ett företag och en affärsmänniska som byggt sitt varumärke på luft och påhittade siffror, bara för att du själv ska vinna på att ha ett antal extra deos i hyllan hemma.. helt sjukt.

  Svara

   Det är ju iofs matsmart hon stöttar, de har köpt upp LCC’s lager

   Svara

    Absolut, men det gynnar ju fortfarande Bellas image och företagets LCC) image? Camcam har ju under veckors tid lyckats bevisa att Löwengrip är ett luftslott, och sedan stöttar hon deras image genom att köpa produkter som ”var” Löwengrips – förknippningen är ju fortfarande där, så varför?..

    Svara

     Nä, framförallt har jag bevisat att Isabella och hennes blogg är ett luftslott. Löwengrip håller mest på med oetiska prylar men nu är det ju Matsmart jag stöttar då de redan köpt upp LCCs restlager. =)

     Svara

      Är det etiskt att stötta ett företag som köper upp ett oetiskt företags prylar?

      Svara

       Ja, om det betyder att det inte slängs 88 000 produkter så skulle jag säga att det är den bättre av två onda ting. =)

       Svara

        Du köper alltså produkterna för att inte låta de gå till spillo? Hade du gjort samma sak om de var dyrare? Brukar du göra så med andra företags produkter?

        Jag väljer att köpa annat, så att inte de produkterna slängs och går till spillo. Är jag en etisk människa då?

        Svara

         Ja, det här är inte första gången jag handlar på Matsmart så svaret är ja – jag har gjort så även med andra företags produkter.

         Om du vill försäkra dig om att du är en etisk människa så skulle jag rekommendera att börja återvinna och bli världsförälder. Då har du ditt på det torra! 🙂

         Svara

         Om matsmart hade köpt upp ett oetiskt företags produkter hade jag i alla fall inte stöttat dem alls. Om matsmart hade köpt upp smink testat på djur, eller produkter som producerats genom barnarbete osv, hade jag inte köpt dem från matsmart. Då visar man att det inte finns något intresse för sådana produkter och att de får köpa produkter med bättre värderingar. Och att köpa produkter för att man inte vill att de ska gå till spillo…. ja med den logiken så är allt man köper etiskt. Köp då istället produkter som är etiska så DE inte går till spillo. Men du tycker ju uppenbarligen att Bellas business inte är tillräckligt oetiskt för att aldrig stötta dem.
         Jag är medveten om att jag ofta ser världen som svart eller vit, men jag håller tyvärr inte med dig om detta.

         Svara

      Antar att du inte riktigt ser att LCC fortfarande är starkt förknippat med en affärsmänniska som du själv gång på gång bevisat använda sig av manipulativa strategier? Det spelar väl ingen roll om vem eller vart produkterna sälj när varumärket fortfarande är detsamma och fortfarande förknippas med Bella? Visst att du stöttar matsmart ekonomiskt och inte LCC, men du stöttar ju fortfarande LCC’s varumärke/Bella. Oh well..

      Svara

   Helt Gunilla Persson beteende tycker jag.. Hon sku säkert göra samma 🙂

   Svara

  hur kan du inte se att detta gynnar bella?

  Svara

   Håller med, blev riktigt besviken, underminerar ju hela den kritiska bevakningen. Allt känns mindre trovärdigt nu, är ju en principfråga att inte stötta denna explosion av bedrägeri och lögner.🙁

   Svara

   Det här får ju en att tro att camcam är svartsjuk på Bella. Vid passligt tillfälle överöser hon sig gärna med Bella produkter… fast hon däremellan skriver väldigt negativa åsikter om henne….

   Svara

    Hur kan camcam vara svartsjuk på Bella? Är camcam kär i hajen? 😳 har jag missat nåt? Så många frågor!!

    Svara

     Jag älskar människor som inte vet skillnad på avundsjuk och svartsjuk, det blir ofta jäkligt roliga meningar då 😅

     Svara

    Men jisses vad är det med folk? Blir som helt ettriga människor som tappar sans så fort hon nämns.
    Om något är det MER trovärdigt att hon kan köpa LCC på rea än att hon verkar ha en högst personlig vendetta och aaavskyr BB.

    Svara

  Det verkar som att de har lämnat över försäljningen i Sverige till ett annat företag som ska sköta deras försäljning så här skriver Isabella själv ”Pingis och jag tog ett stort beslut med vårt skönhetsbolag, efter ett år av förhandling har vi nu en distributör i norden. Dermarome! Det innebär att vi släpper all försäljning i Skandinavien till dom, rent praktiskt betyder det att dom fortsätter att driva alla affärer vi har här med Löwengrip samt jobba för att fortsätta att växa här”.

  Svara

   så det kommer sluta säljas på apotek och bara hos detta ”dermarome”? fattar inte vad hon menar xD

   Svara

    Antagligen inte. Det betyder att dermarome kommer sköta all försäljning och kontakter med butiker istället för att lövengrip sköter dom bitarna.

    Svara

    Nej, en ny distributör bara.

    Svara

   Är detta istället för den där manliga VD:n som slutade?

   Svara

   Outsourca, det brukar man göra då det går dåligt för företag.

   Svara

  Och så här skriver Isabella nu. ” Jag hade en rejält tuff period i ett av mina bolag under våren, träningen blev ett sätt att hantera det på. Jag blev betydligt lugnare och kom inte upp i samma stressnivåer under dagen.” Undrar vilket företag det gäller är det Löwengrip kanske med tanke på att de har valt ett annat företag som ska sälja in deras produkter i just Sverige.

  Svara

   Jag tänkte på NC när jag läste det. Kladdföretaget får det nog tufft i höst när produkterna inte säljer eftersom folk bunkrat billigt och nyhetens behag är över…

   Svara

  Hahaha sån jävla dubbelmoral.
  Inlägg efter inlägg har du ägnat åt att dumförklara folk som köpt hennes produkter och gått på hennes lögner.
  Så sitter fu själv och hoardar hennes grejer.
  Jag garvar ihjäl mig fan. 🤣
  Din trovärdighet sjönk precis till noll.

  Svara

   Jag har alltid gillat några av hennes produkter, vilket du inte kan ha undgått med tanke på hur mycket du hänger här inne men i och med de nya och mindre förpackningarna med det enormt höjda priset så såg jag ingen anledning till att köpa hennes produkter i fortsättningen, men Matsmart stöttar jag gärna eftersom deras affärsidé är grym!

   Och jag trodde att jag tappat all trovärdighet i dina ögon för längesen… Tusan också! Menar du att jag hade ett gram eller två kvar fram till nu? 🙂

   Svara

    Fast det är ju inte bara det du har sågat med Isabella

    Med den logiken kan vi ju även fortsätta läsa hennes blogg, det gör ju inget att man stöttar en lögnare (/bedragerska?) som manipulerar folk ifall man gillar det personen erbjuder. Jag kanske har fel, men jag har i alla fall fått uppfattningen om att du tycker att man ska bojkotta saker som gynnar Bella. (trots att jag vet att du har testat hennes produkter och gillar några)

    Svara

     Nej, det har jag faktiskt inte gjort.
     Jag har bara uttalat mig om hur jag ser på det och att jag inte tänker betala fullpris för den produkt jag tidigare använt mig av:

     ”Det är nu jag är tacksam över att jag tappat extremt mycket hår det senaste året – ni kan vara lugna, det är inget fel på mig – för jag tänker fan i mig inte betala 80 kronor mer för den här tuben samtidigt som innehållet minskat med 20%.
     De extra minuterna jag nu kommer få lägga på att torka håret kommer vara värt det. För mina insparade krämpengar ska jag köpa mig en riktig monsterfön som skulle få Carolas fläkt från melodifestivalen att blekna i jämförelse.
     Så det så!”

     Svara

    ”Med tanken på hur mycket du hänger här”.
    Så du håller koll på mig nu också?
    1. Jag ger dig trafik till din blogg
    2. Jag är inte inne här mer än dina standardbesökare. Eller kan du se sånt via ditt IP-snokande?
    3. Du hade knappt ett gram. Dryg kommentar att lägga.

    Svara

     hon kan nog se dina kommentarer sedan innan 🙂

     Svara

     Håller koll? Nä, men eftersom jag läser alla kommentarer så är det klart att man lägger vissa namn på minnet när vederbörande alltid kommenterar med det.
     Du är en av de som är konsekvent med ditt nick name så givetvis får jag en uppfattning om hur ofta du kommenterar.

     Svara

     Gud så fånigt du beter dig nu

     Svara

      Till Omnipollo alltså…

      Svara

  En kund som köper deras kladd på rabatt kan definitivt bli en återkommande kund. Det gynnar endast henne.

  Svara

   Nja, har man köpt kladdet billigt är man nog inte så sugen betala fullpris för produkten om den inte är fantastisk. Jag har testat en del av hennes grejer, en del är ok, andra inte ok men definitivt inte värt det höga pris de haft innan. Nu med ännu högre priser kommer jag aldrig köpa något. Men ge 40 spänn för lite kladd är ju helt ok.

   Svara

   Jag skulle aldrig betala över 70% extra för en produkt jag köpt för typ 40spänn tidigare

   Svara

  Men va FAN!
  Alltid tyckt att hennes produkter är för dyra, skyndar in på matsmart för att få tag på hennes deo och värmeskyddet till håret och så är det slut i lager 😭😭😭

  Svara

  Fantastisk att du satt mig på modd också. ❤️

  Svara

   Fantastiskt att du är förvånad. 😂😘

   Svara

    Med tanken på vad jag kommenterat i tidigare inlägg borde jag inte vara det.

    Tycker detta är dubbelmoral så att det skriker om det förövrigt.
    🤣

    Svara

   Nä, varför skulle jag göra det? 🙂
   Du använde förmodligen något ord som inte systemet gillar med tanke på att den här kommentaren rann igenom utan problem.

   Svara

  Hur förbannat stort lager har de kvar egentligen?? Och ändå har de tjänat 40 mille bara i år enligt Bellsan.

  Sen förlorade du precis all trovärdighet i och med att du faktiskt köper hennes produkter.. Kommer inte direkt lita på nåt som skrivs här i fortsättningen.

  Svara

   är väl bra att hon testar? eller?

   Svara

    varför är det bra? för vem?

    Svara

   Varför skulle du inte lita på något Camilla skriver pga att hon köpt produkterna ? Snarare blir hon väl mer trovärdig när hon tillochmed är öppen med att hon beställ detta (hon hade lika gärna kunnat beställa allt i ”hemlighet”) . Camcam har även varit öppen med att hon testat produkter från lcc förut och hade väl tillochmed en favoritprodukt.

   Svara

    En testomgång borde väl verkligen räcka?
    För mig har det funkat utmärkt att inte testa alls, bara i butik. Inga pengar till Bellsan där iaf.
    Cam gör förstås som hon vill, heja!

    Svara

   Är det så himla mycket med 40 miljoner? Jag är egenföretagare utan en enda anställd och omsätter 1 miljon. Jag tänker att 1 miljon per anställd är ganska normalt eller tom i underkant?

   Svara

   Aj då! Det var ju tråkigt, med tanke på att jag tidigare recenserat hennes produkter och gillat dem från första början.
   Anledningen till att jag inte ville köpa dem i fortsättningen var den enorma prisökningen, men nu när Matsmart köpt upp deras restlager så stöttar jag gärna deras företag då jag tycker att affärsidéen är grym! 🙂

   Svara

   En del är så barnsliga. Camcam köper vad hon vill. Förstora inte upp det här.

   Svara

   Kan ju alltid vara vettigt att vara lite källkritisk h/ 😉❤️

   Svara

  Tjohooo,bunkrat silverschampo och balsam .Ouppsi lite chips slank visst med också .Tack för tipset CamCam.

  Svara

   I mitt paket fick lite proteinpudding åka med. Kladd som kladd liksom. Bara jag inte blandar ihop det…

   Svara

    Med tanke på hur mycket kritik Bellas produkter får, så kanske du blir nöjdare med lite pudding i fejan 🙈

    Svara

   Är silverschampot bra? Bättre än andra..? Tänkt testa, inte blivit av.
   Mvh ej dum blondin

   Svara

    Ja det är riktigt bra!

    Svara

     Thanx

     Svara

  älskar Back to balance-shampoot, ärligt, men dom har tagit bort det från nya sortimentet och jag hinnar aldrig köpa när det reas ut såhär.. fml xD

  Svara

   Bara testat long lasting och det var verkligen inte värt sitt pris…inte ens så jag vill köpa det på brutalrea.

   Svara

  Bra att kunna hitta något positivt i allt detta 🙂

  Svara

  Jag har sagt det förut; köper hellre senap för motsvarande summa och kladdar in mig 😁

  Svara

  Deon är inte bra, jag luktar svett 😬
  Och det gör jag inte med min vanliga Rexona för 23,90!!! (Köpte den på utförsäljning)

  Svara

   Rättar mig själv!:
   Jag hade köpt ”sensitive” deo och den var usel. Den andra kanske är bra 😎

   Svara

   Vem gillar alla produkter från ett märke, tror fan inte det finns någon, var glad att du klarar dig med billiga Rexona

   Svara

  Ett helt inlägg med reklam för Bellas produkter, Bella sitter någonstans med ett halvt glas vin och en chokladruta och ler 🙂

  Svara

   Nä nä… hon sitter förmodligen och läser den faktura jag skickat till henne för all den här smygreklamen fattar du väl! =)

   Svara

    Piken var till Bella, inte till dig.. Är väl ingen smygreklam när du betalar?

    Svara

     Haha…jag bara skojade…
     Klart det inte är smygreklam, men det finns vissa som tror att det är smygreklam så fort man skriver om någonting alls som kan köpas för pengar och som kommer från en influencer.

     Svara

      Okej, min soltrötta hjärna hängde inte med. Och var samtidigt en seriös fråga, hade inte riktigt koll, trodde bara det var så 🙂 Men nu vet jag

      Svara

   Bella vill nog hellre att man köper från nya löwengrip 🙂 detta lagret har dom redan sålt av till matsmart, så vad matsmart nu gör med det gör nog inte mer skillnad.

   Svara

  Rituals är.mina favvo produkter sen jag testat de är jag fast. Deras Rituals den vita duschmousen är bra dels är den dryg dels så kan man räkna benen för att den lödrar som ett rakgelé. Även den röda rekommenderas starkt och deon den vita. Annars gillar jag Vichy och Biotherm deo. 😊

  Svara

   Håller med! Rituals alla dagar i veckan!

   Svara

   Jag kan inte med att köpa Rituals duschskum i metallflaska med gas (tryckförpackning). Det känns galet miljöovänligt. Varför kan de inte ha en pumpflaska med ett sånt där munstycke som ger ett mjukt skum, som en del ansiktsrengöringar och annat?

   Svara

  Eftersom jag oftast har ett riktigt svettigt jobb så är jag högst beroende av en bra deo. Skulle nog vilja påstå att jag testat det mesta på marknaden faktiskt. Synd att man inte kan jobba som deo-testare.. Testade Bellas deo när den var som mest hypad (den doftar gott) men fan alltså efter två-tre veckor upplevde jag att jag typ svettades MER än vad jag hade gjort innan? Den gav dessutom gula trista fläckar på kläderna och läckte ur tuben. Riktigt bottennapp. Det är väl som det mesta bella gjort: skit förpackat som något fint och bra marknadsfört!

  Svara

   Vilken deo är den bästa du testat då? 🙂

   Svara

    Om man tycker att man svettas mycket så skulle jag rekommendera ”Absolut torr” från Apoteket. Mina svettningar minskade drastiskt när jag använde den någon gång i månaden när jag var yngre. Så här på äldre dar så har behovet försvunnit, fråga mig inte varför. =)

    Svara

     Jag testade den och blev… Absolut torr. Jävlar vad det sved haha! Observera att jag var tonåring, så kan hända att jag använde för mycket av den

     Svara

      Man får ABSOLUT inte ha nyrakade armhålor!! Herregud vad det kliar!

      Svara

       Och armhålorna måste vara helt torra. Vichy deo med röd överdel har jag toppen.

       Svara

        Testa Perspirex!! Som absolut torr fast utan det onda 🙂

        Svara

     Alla föreslog den och även de på apotektet men den gjorde fruktansvärt ont på mig när jag provade den… 🙁 Obs. jag rakade inte så förstår inte varför! :<

     Svara

      Det sved och brände som eld i armhålorna och de blev illröda. Torr och orakad, men hjälpte inte:(

      Svara

   Vilka är bäst av de du testat? Vilka kan du rekommendera? Är på jakt efter en ny som fungerar och faktiskt håller vad den lovar 🙄 mvh svettlisa 🐳

   Svara

    Jag hade en period i övre tonåren då jag svettades mycket, köpte en deo till män från rexona med neutral lukt då. Mitt bästa tips, mäns deos är överlägsna!

    Svara

    Jadu, i mitt fall vill jag ha någon som gör att jag svettas (inte täpper porer som tex absolut torr) men att det luktar neutralt/gott. Mina bästa är:

    – Vichy nåntingnånting 48 timmar (blå kork) – neutraliserar svettlukten men håller inte 48 timmar, kanske snarare 8½ timme.
    – Giorgio armani deo för män, den heter nåt långt komplicerat. Doftar grymt mycket men håller svettlukten borta läääänge.
    – Rexona shower fresh (för kvinnor). Neutraliserar svettlukten och håller typ 9 timmar.
    – c/o gerd deo (unisex) – bästa aluminiumfria deon jag någonsin testat. Doftar som något insektsmedel först men håller grymt länge. Svettas normalt men svetten luktar typ.. skog? Jag minns dock att den var typ verkningslös första veckan, sen kickade den in ordentligt. Den lämnar dock lite trista vita fläckar på kläderna.

    Svara

     Tusen tack för alla tips! Ska genast prova mig igenom de jag inte redan testat!

     Svara

      Här är en som alltid svettats mycke. Tillslut testade jag botox under armarna.. jävlar i min låda! Bästa jag gjort… dock jävligt dyrt så går några år mellan hehe. Men tänkte jag skulle unna mig innan semestern detta året, fick en go återbäring 😉

      Svara

    Köp Bats doftfria, då den torkat kan du ta på någon doft du gillar om du vill ha doft. Själv använder jag den men har bodylotion eller parfym som luktar. Den är BRA.

    Svara

     Håller med! Bats är svinbra!

     Svara

    Jag använder Bats som finns på apoteket, finns en som är mild och en som är… mindre mild, haha. Jag brukar använda båda, de fungerar jättebra för mig.

    Svara

   Jag har köpt Lavilin, ett deo utan aluminium och parabener med probiotika. Den ska hålla 7 dagar, men tar några veckor att funka. Jag kan recensera om ett tag.

   Svara

   Vill bara tipsa om denna då jag upplevde samma sak med lcc deon. Nivea dry comfort roll on https://www.gymgrossisten.com/nivea-deo-roll-on-50ml?gclid=EAIaIQobChMIsZ3alNfC2wIVU4GyCh0ZHQ08EAQYAyABEgL6OvD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CMj_ipfXwtsCFVOZGAod1NQE-g

   Alltså seriöst, jag trodde lcc var bra de första dagarna men den här tar den tio ggr om och har inte slutat fungera efter ett år av daglig användning nästan. Ibland kan man tvätta av bollen och rolla på en handduk så den blir ren.

   Svara

  Varför tror så många människor att Bella inte alls påverkas av huruvida folk köper från dessa produkter nu? Hur kan ni kasta bort era åsikter om oetiska företag bara för att priset blivit lägre?

  Svara

   Nu är väl inte företaget oetiskt. Bara Bella. Ansiktet utåt.

   Svara

  OT: My Martens instagram? Jag tror att hon har tappat det totalt. C-utvikningsbild på sig själv som hon kunde skänkt till Jonas utan att passera IG.

  Svara

   Varför skriver du en punkt efter ditt namn, efter Tova. ? En punkt skriver man efter första bokstaven i sitt efternamn el förnamn inte efter namnet. Och är du medveten om att genom att du skriver om M.M. här så hjälper du henne till uppmärksamhet/fler läsare dvs du gör henne en tjänst, likaså om du kommmenterar på hennes blogg.

   Svara

    Oj, du hade haft det jobbigt på msn tiden hör jag. Mvh SupE.r.GiiiiiiRRRR..L___90___L0v3

    Svara

     HAHAHHAHA, kunde ej hålla mig för skratt. Mvh shakira.Briiitneiy_Spearz_ONEMORETYME

     Svara

    För att urskilja sig från andra Tovar såklart. Som jag. FrågeTova.

    Svara

    Ja varför? För att jag lagt in det så i mitt nick och jag vill ha det så. 🙂 Vet du, Anonym att jag förstår att jag hjälper henne till uppmärksamhet precis som jag och alla andra gör som vi tipsar om, det är väl en del av denna bloggs charm och därför vi läser den? Jag bryr mig inte om i fall någon får fler läsare om jag tycker något är OT så tycker jag det, så jäkla småsint och elak är jag inte så att jag tycker att någon ska sluta blogga, då får jag ju inget roligt att läsa tillslut. 🙂
    Med vänlig hälsning Tova med punkt. 😉 kram.

    Svara

     Får lätt uppfattningen att du ogillar M, och många tänker nog inte på att de hjälper personer de ogillar genom att skriva ot om dem här och genom att kommentera på deras bloggar.

     Svara

  Såg att Dollarstore säljer Löwengrips produkter också😁

  Svara

  1,5 timme efter ditt inlägg är nästan allting slutsålt.

  Svara

   Bella kanske har rätt om att ju mer som skrivs om henne här desto mer trafik får hon på sin blogg och desto fler produkter säljs.

   Svara

    Eller så föredrar folk att köpa hennes skit för de pengar de faktiskt är värda?

    Svara

    Det är klart det är sant, i fall det gäller försäljning är all publicitet bra för det mesta.. Vid varje negativ artikel om t.ex Kim K säljer hon också mera, inte mindre

    Svara

   Du skojar?

   Svara

    Tänkte gå in och fynda, men det jag varit sugen att prova var slut. Finns lite ansiktskrämer etc kvar dock!

    Svara

     Samma här, jag ville ha torrshampo men de tog slut bokstavligen sekunden jag kom in på sidan.

     Svara

  Ni som läser här, är ni fullständigt tappade? Att handla från matsmart minskar matsvinnet = bra för miljön. Samtidigt gynnar det inte blondinbella eftersom de köpt upp ett lager av de GAMLA produkterna så hur gynnar det henne att köpa hennes skit till rätt priser?

  Svara

   Du tror att ingen som köper hennes produkter nu kommer hitta en produkt de älskar, fortsätta köpa Bellas produkter på fullpris sedan, tack vare att de sett att matsmart säljer dem på rabatt på Bloggbevakning? Ingen av alla tusentals som köper produkterna nu? Köp vad ni vill men sluta låtsas att era handlingar sker i vakuum.

   Svara

  Tack för tipset Cam!
  Torrschampot är superbra (gillar dock inte lukten).
  Har nu bunkrat torrschampo, silverschampo och silverbalsam…. samt chips 😂

  Svara

  Ot. Vilken tid faller domen mot timell imorgon. Lyckas inte goggla fram det.

  Svara

   Fick fram det nu bara för det. kl 11.00

   Svara

   Jag gissar på villkorligt om han döms

   Svara

  Kommer aldrig köpa! Tycker det mesta luktar röv 😂 Ser fram emot din recension Camcam 🤪

  Svara

   Hon har redan recenserat?

   Svara

   Jag har redan recenserat de flesta av hennes produkter. Det är väl bara deon kvar tror jag…

   Svara

    Måste få höra om deon. Lova!
    Köpte en rexona häromdagen, någon jäkla innovation med skruvfunktion , som luktade dassmedel.
    Så behöver hopp om deodoranter.

    Svara

     Jag köpte deon på ett erbjudande från Lyko, och jag tycker den fungerar jättebra. Jag jobbar inom handel, och det är många lyft, mycket spring och kundmöten. Deon håller.
     Sen kom 50% utförsäljningen, och då köpte jag åter igen deon. Plus lite fler produkter för att testa. Jag tycker de funkar bra. Har inte bestämt mig om jag ska köpa deon till fullpris när den har tagit slut.

     Svara

  TACK för tips nu har jag också köpt!

  Svara

  Varifrån har du fått det camcam att matsmart skulle ha köpt upp lagret och att du sponsrar matsmart och inte Löwengrip? Både Bella och matsmart har gått ut med att det är frågan om ett samarbete.

  Svara

  ”Sverkas” 😆😂
  Älskar dina hittepå uttryck!!👍

  Svara

  Tusen tack för tipset! Gjorde exakt samma, hennes hårprodukter funkar fantastiskt på mitt hår 🙂

  Svara

  Fulla av giftiga kemikalier och testade på djur. Som att åka tillbaka till 1900-talet. Skulle inte ens ta emot dem gratis!

  Svara

   Är d testade på djur? Är det säkert?

   Svara

    Undrar också? Har för mig att Bella sagt att de inte är testade på djur.

    Svara

    Ja eftersom de saknar märkningen med kaninen på.

    Svara

   Nej, de är inte fulla av giftiga kemikalier och antagligen inte testade på djur heller. Lägg av med att sprida skit.

   Svara

    Inom EU är det inte tillåtet att sälja kosmetika som är djurtestat

    Svara

    De är inte ekologiska eller naturliga, då är det alltid kemikalier i. Mer eller mindre.

    Svara

  Men alltså! Det är ju ett samarbete och inget lager som matsmart köpt upp! Hahaha kissar på mig så dumma ni är. Och förlåt Camilla men du får första pris här😂🤥
  Bella skickar nog en autograf som tack till er alla!

  Svara

  Hur får man junifrakt? Dvs -49kr

  Jag är galen i handkrämen

  Svara

   När du handlar för minst 500 kr.

   Svara

  Är det sant att det är ett samarbete och inte att matsmart köpt upp ett lager?

  Svara

  Tycker ju att du också borde nämna att bubs säljer ut en del av sitt chokladskalle lager på matsmart för att de har tillverkat för mycket. GODASTE CHOKLADEN NÅGONSIN! Top 20 iallafall.. xD

  Svara

  Jag var alltid sugen på att prova BB´s produkter då hon hypar dem så hårt, jag ville ju veta om det (som mycket annat) är en bluff eller om de faktiskt gör bra produkter.

  1.Count on me deodorant. Föll pladask första dagarna,sen försvann effekten helt. Jag började lukta svett (trots att jag aldrig haft det problemet förut), det blev gula fläckar på kläderna. Fick kasta en halvfull deo då det inte fanns någon mening med att använda den. Ni som är ute efter en bra deodorant ska prova Rexonas i förpackning. Kostar 100 kr (men jag brukar köpa på mig ett lager när Åhlens har 50% på dom), den appliceras i armhålan på kvällen innan man går och lägger sig. Sen vaknar man med torra och trevliga armhålor (du slipper vänta på att nått ska torka i morgonens stress) och deon håller HELA dagen. Det är ÖVERLÄGSET bäst.
  Har i skrivande stund 12 st på lager här hemma.

  2. Handkrämen. Lite för söt doft, men jag smörjer in mig innan jag ska sova och började vakna upp med händer som luktade skumt bränt? Det är nått som händer med doften under natten. Inte särskilt trevligt. Och på mina torra händer gjorde den ingen skillnad, det sved mest..

  3. Body lotion. Egentligen den enda produkten jag faktiskt gillar, det är den rosa flaskan med pump.. Jag ÄLSKAR doften som är lite söt blandat med blommor.Väldigt kvinnlig. Jag gillar den, men den gör inte heller någon skillnad på min hud…

  4. Hårsprayen. HUVA vilken hemsk kola-doft. Man luktar som att man är 10 år.

  Nä, nu har jag provat lite och är inte imponerad. Det blir inga fler köp. Trots nya förpackningar och formula.

  Svara

  Jag älskandet faktum att Bella ena dagen står i en live insta sändning och säger sttt hon äääälakar sina produkter hit o dit bla bla bla för att nästa dag slänga upp en instastory med två stora lådor med hudprodukter från skincity… hennes produkter är då dåliga att hon inte själv vill ha dem nära sin hud 😂😂😂

  Svara

   Hon kanske testar olika produkter för att kunna utveckla sitt eget varumärke. Inget kostigt alls faktiskt

   Svara

    Så kanske det är men jag tror inte det ör så jag tror inte hennes egna krämer är tillräckligt exklusiva för henne och genom att ”testa” elemis och darphin tex skulle hon behöva göra en liiiitw för stor förändring i ingredienslistan försatt ens nästan lite lite komma i närheten av de bra hudvårdsprodukterna…

    Svara

  Älskar Matsmart och beställer från deras hemsida ca 2 ggr i månaden, men just dessa produkter skulle jag inte ens klicka hem om de var gratis….

  Svara

  Och jag som läste ”Avmaskning City Living”…

  Svara

  Tack för tipset! Har bunkrat upp en årsförbrukning med silverschampoo och silver als am. De enda silverschamoo och – balsam som inte torkar ut mitt hår.

  Svara

  Hrm, njaaa alltså… Fick allergisk reaktion på torrschampoot och en väninna fick blåsor av ansiktskrämen. Vågar man prova något annat? Hell no.

  Svara

  Har alltid fått känslan att den här bloggen egentligen ger publicitet för andra bloggar och gynnar de du skriver skit om och det är det som är poängen. Som att du är sponsrad att skriva lite inlägg om kända folk och de får därmed massa publicitet på köpet. Win win*
  Och sen kom detta inlägg och känslan man hade stämmer …så falskt allt är och även denna blogg….

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.