70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  🤣🤣🤣

  Svara

  Jupp, you made my day 😂😂👍🏻

  Svara

  Mjau 😻

  Svara

  YES!! Du gjorde det 🙂

  Svara

  Haha alltid stora bilder på Myggan här.. hade räckt med din bild, vi har redan sett Myggans utvik ju 😉 Men du fuskar lite, du skulle haft bikini eller underkläder hehe.

  Svara

  Haha åhhh 😍😍😍

  Svara

  😂😂😂😂

  Tack!!!

  Svara

  Inväntar första arga kommentaren om att DET HÄR ÄR MOBBNING!!!!!!!!

  Svara

   Varför skulle någon tycka att detta är mobbning? ibland går hon över gränsen, men i detta fallet tror jag ingen tycker det var speciellt farligt 🙂

   Svara

    Exakt! Folk måste bara lära sig vart gränsen går 🙂

    Svara

    Myggan är ju inte sen med att gasta att hon blir utsatt för hat och hot och troll när någon ifrågasätter eller tycker annorlunda än henne så jaaa detta kan hon mycket väl reagera på 🙈

    Svara

  Vad är det Myggans bild ska föreställa? I vilket sammanhang sitter folk i bikini i en väskvagn :p

  Svara

   Det är väl bara en bild, måste väl inte innebära att det är något folk brukar göra 😝

   Svara

    Nej, det förstår jag men det är en så random grej att ens tänka på att posera sexigt i en väskvagn. Så random idé att jag nästan blir imponerad av hur ologiskt krystat det är 😀

    Svara

   Hon vill vara ”sexig” och antyda den gamla trötta, uttjatade tanken om att mammor inte kan ses som attraktiva men att hon är det. Samt, antar jag, att sexighet och poserande är viktiga, eftersträvansvärda saker för kvinnor.

   Svara

  Men camcam både jag och THK rodnar 😉🙈

  Svara

  Vad har hänt med Sindy och Knivis barn ? 🙁

  Svara

   Vi kanske inte ska sitta och spekulera i det.

   Svara

   Hur lite förstånd har ni som drar upp det här i varje kommentarsfält? Om det är så att de är placerade i fosterhem så är det en hemsk sak de går igenom, allihopa, både barnen och vuxna. Det är ingenting som överhuvudtaget hör hemma på en blogg. Speciellt inte här. Låt barnen vara. Vidrigt beteende av er som tror att det är något att skvallra om

   Svara

   Skrev ett svar som fastnade i mod. Men det finns inget som är okej med att skvallra om det här, så sluta upp med det nu

   Svara

    Vad Micke och Sindy lägger ut om sig själva, varandra och sina evetuella nya respektive tycker jag är fritt fram att spekulera kring om man så önskar, men vad gäller deras barn, var de eventuellt befinner sig eller situationen kring dem så är det ingenting jag vill att ni diskuterar här inne. Ha åsikter och Sindy och Micke mm men lämna spekulationer om barnen utanför är ni snälla.

    Svara

     Jag håller i sig med, men borde inte det gälla alla spekulationer om mer eller mindre kända personers barn? Ser en hel del sånt här och det får ligga kvar.

     Svara

      Att diskutera föräldraskap och hur vissa gör allt för att tjäna pengar på sina barn anser jag inte vara ens i närheten av att diskutera och spekulera kring om två barn fosterhemsplacerats.

      Svara

      Men tänk till. När de spekulerar om tårtor och sponsrade kalas så är det ingenting som barnen det handlar om farit illa över. Barnet har fortfarande haft en bra dag med sötsaker, även om folk här blir sura över att det är sponrat. Den här situationen är helt annorlunda, och som uppväxt i en familj med fosterbarn och jag själv har en fosterpappa, så kan jag ju berätta att oavsett hur bra liv man får som fosterbarn, så finns det alltid kvar saker i än som inte känns så bra

      Svara

       Tänkte iofs inte på sponsrade barnkalas, men visst är det lätt att ta till den kanske löjligaste grejen för att göra en poäng.

       Det har till exempel (!) spekulerats om ovannämnda föräldrar och hur barnen borde tas ifrån dem. Vilket väl borde vara i princip lika illa som att nu spekulera i varför barnen nu tagits om hand om. OM det nu är sant.

       Förtydligar: personligen tycker jag inte att det ska spekuleras i eller om.

       Svara

        Ja, det är lika illa och borde ha tagits bort.

        Svara

  Fin och sensuell bild på my.
  Och camcam goes milf
  gillar jag😍

  Svara

  Wooops, ser ut som Mona blev lite sur över Fitterbittans kommentarer här igår

  Svara

   Ja sur verkar hon sannerligen. Vad skrev FB igår, hittar inte?

   Svara

    I kommentarerna under Mona inlägget

    Svara

     Ah tack! Det är så fascinerande att ta del av sånt här alltså…!

     Svara

  Att inte Mona gör ett blogginlägg om hennes version ?

  Svara

   Haha vad ska hon skriva? Hon har ju ingen annan version

   Svara

   Ja det borde hon faktiskt göra, jag hade gjort det om jag var Mona. Det är inte klokt vad vissa eldar på här och skriver skit om Mona och så fort någon skriver något som kan ses till Monas fördel och kallas försvar av vissa så gapas och skriks det att det är Mona själv. Suck. Tycker faktiskt lite synd om henne, och hade jag varit hon hade jag även gått in här och kommenterat. Tänk vad påverkade vissa blir av vad de läser på denna blogg och triggas igång och drevar, ganska sjukt.

   Svara

    ”Det är inte klokt vad vissa eldar på här och skriver skit om Mona”

    Skriver skit? Det är ju sanningen de skriver om. Förstår att det svider såna besatta Mona hardcore-fans som du.

    Svara

     Är inget hardcore-fan eller besatt och den som verkar mest besatt och hardcore är Du, kanske är Du och enbart Du som skriver all skiten, verkar inte helt friskt.

     Svara

      Varför är saker som är sanna skit? Du har aldrig funderat över varför Mona alltid reagerar med att bli arg och skjuta ifrån sig allt, skylla på alla andra och väldigt sällan har något att säga till sitt försvar?

      Svara

      ”Anna”, sluta snacka skit. Du är här så fort det skrivs om Mona och blir så himla sekundärkränkt å hennes vägnar, attackerar folk åt vänster och höger å hennes vägnar etc etc etc. Du är så jävla besatt av det som du gör, trots att du påstår att du inte är Mona, hennes närstående eller fan. DET om nåt är sjukt. Så att du hävdar att andra inte är friska och är besatta, är mer än roligt.

      Fortfarande, det som skrivs om Mona här är sant och det blir inte mindre sant av att du gapar och skriker. Du fortsätter bara göra bort dig.

      Svara

       Det är ju du Anonym som attackerar folk åt vänster och höger iaf attackerar du Anna. Anna har väl all rätt att skriva det hon gör utan att bli så attackerad, väldigt klokt skrivet av Anna för övrigt.

       Tycker att det är du som gapar och skriker mest Anonym och du borde skämmas. Alla normala och friska kan se att du har problem.

       Att du tycker någon är ful, äcklig, WT osv och påstår saker för att svartmåla och smutskasta är inga sanningar. När du skriver svar till någon som skriver att hen tycker Mona är snygg att; Nej det är hon inte alls, du är ju helt jävla dum i huvudet, hon är så jävla ful så jag spyr… Ja det säger en del om dig. Fy fy skäms.

       Svara

        ”Att du tycker någon är ful, äcklig, WT osv och påstår saker för att svartmåla och smutskasta är inga sanningar.”

        Jag har aldrig skrivit och tyckt här att nån är ful, äcklig, WT etc, har heller inte svartmålat och smutskastat.

        ”Tycker att det är du som gapar och skriker mest Anonym och du borde skämmas. Alla normala och friska kan se att du har problem.”

        Nej, det är du som gapar högst och har uppenbara problem med din besatthet. Det kan alla se, förutom dig själv.

        ”När du skriver svar till någon som skriver att hen tycker Mona är snygg att; Nej det är hon inte alls, du är ju helt jävla dum i huvudet, hon är så jävla ful så jag spyr… Ja det säger en del om dig. Fy fy skäms.”

        Har aldrig skrivit nåt sånt heller. Varför ljuger du?

        Svara

         Tillägg från mitt andra svar här under:

         Det har förmodligen aldrig slagit dig, en hardcore fan som byter alias hela tiden, att de är flera här som skriver utan alias. När man gör det, står det ”Anonym” som skrivare. Så att innan du skyller på mig för att ha gjort en massa saker, ta reda på VEM som skrivit VAD.

         Svara

       Anna skriver väll som vi andra om vad hon tycker. Vad fan har du för anledning att hoppa på henne. Du verkar ju hel arg. Take a chillpill så du fattar att man har rätt med sin åsikt och ska ha respekt. Fattar du nu?

       Svara

     Du skriver att det är sanningen, då är min fråga.
     Vad har du för belägg att ” skitsnacket ” om Mona är sant?

     Svara

      Om du förstod skriven text, skulle du även förstå att det som skrivs om Mona är sant. Det backas av hennes egen blogg och länkar t ex till en tidningsartikel, info om företagen, folk som skriver sina egna erfarenheter av henne (t ex Fitterbittan) m.m.

      Svara

       Om du hade lite förstånd Anonym så skulle även du förstå att all skriven text inte är sant. Det påstås ju ganska mycket mer än vissa sanningar som backas av gammal artikel och info om företag – men dina egna tankar om att Mona är WT, inte har några vänner, har kläder från Alieexpress, att du påstår att familjen kallas för saker, att hon ser för jävlig ut etc etc.. Det är inga sanningar. Bitterfittan har ju skrivit att hon får (förlorade?) pengar tillbaka, men hon talar väldigt högt om vissa saker och tystare om annat har du funderat på det. Vi har ju bara läst en sida. Du verkar inte må bra Anonym.

       Svara

        ”men dina egna tankar om att Mona är WT, inte har några vänner, har kläder från Alieexpress, att du påstår att familjen kallas för saker, att hon ser för jävlig ut etc etc..”

        Jag har aldrig skrivit att Mona är wt. Vad gäller hennes vänner så har jag skrivit att de byts ut på löpande band, vilket är ju sant. Jag har skrivit om att hon kränger kläder från Aliexpress för att det är sant. Jag har aldrig påstått att familjen kallas för saker. Jag har aldrig skrivit nåt negativt om hennes utseende.

        Det har förmodligen aldrig slagit dig, en hardcore fan som byter alias hela tiden, att de är flera här som skriver utan alias. När man gör det, står det ”Anonym” som skrivare. Så att innan du skyller på mig för att ha gjort en massa saker, ta reda på VEM som skrivit VAD.

        Svara

         Anonym 18:43 du är elak. Vad är ditt problem.

         Svara

        ”Om du hade lite förstånd Anonym så skulle även du förstå att all skriven text inte är sant.”

        De som jag refererar till och skriver om, är sant. Som sagt det backas av olika källor, oavsett om du vill det eller inte. Jag förstår att det måste vara tufft att höra att ens idol är en helgon som man trott.

        Svara

    Anna håller med. Blir för hätsk stämning ibland. Går man över gränser inte ok.

    Svara

  Är det någon här som varit på Steam hotel och kan berätta om det är värt att åka till? Bor i Göteborg 😅 Vill veta om hur det är från någon som säger sanningen och inte är en köpt influenser! Tänkte ge mamma det i present isåfall 🙂

  Svara

   Du kan ju alltid fråga Camcam the Queen.

   Svara

   Jag bor långt ifrån Steam Hotel men då jag var i närheten så tog nyfikenheten över så vi åkte dit. Kanonmysigt på alla sätt och vis, speciellt om man har barn och vill göra något över dagen/natten. Men jag skulle INTE åka från GBG bara för den saken, om ni ska göra något mer i närheten så är det värt att boka in men jag skulle inte låta barn stå över grönan, skansen för det. God mat, mysiga lokaler och spa, fina rum osv. Det är väl så jag skulle beskriva det. 🙂

   Svara

   Om du vill ha något närmare Göteborg skulle jag rekommendera Nääs fabriker! Kolla in!

   Svara

    Tack för alla svar 😀

    Svara

   Jag och familjen älskade det!

   Roligt badland, dvs kokpunkten och fantastiskt god frukost.

   Pyttelitet rum så barnen fick klättra till sängen men man är ju sällan på rummet.

   Vi lirade pingis och schack. Bordscurling och datorer mm fanns också.

   Plus att de bjöd på hur mkt Twist-påse man kunde ära över påsk.

   Cyklar finns att hyra utanför vilket vi gjorde då vi åt inne i Västerås.

   Bodde 2 nätter över påsk och allt var bra!

   Provade inre spaet då barn inte var välkomna där.

   Svara

  OT: eller ej, detta var det värsta jag trodde My M skulle publicera som ”strippa look alike”,och hon lägger upp sunkiga playboy bilder. Ett hälsomagasins VD? som publicerar filmer från då människor står i stringbikini och röker. Fräscht? Not so much, inte så much fräscht att hon poserar i en body och jeansshorts heller. Kanske är det som är knepet att ta sig från en utmattningsdepression och panikångest bland mycket människor?
  Raderad av CamCam.
  Du! Använd inte hennes son som ett verktyg att försöka förolämpa henne.

  Svara

   Brukar inte du camcam använda Bellas barn för att förolämpa Bella, och en massa andra brukar förolämpa Bella här genom att nämna hennes barn men brukar det raderas?

   Svara

    Nej, det handlar om Isabellas föräldraskap och sättet hon använder sina barn för att tjäna grova pengar. Tycker du inte själv att det skiljer sig avsevärt från att spekulera om två barn är fosterhemsplacerade?

    Svara

     Vet du, att nu funderar jag lite? Är M.M´s son fosterhemsplacerad? Om du menar det jag skrev om att hoppas hennes son är stolt över henne, så är det väl något hon själv skrev och refererade till då hon skrev även mammor kan? och mig veterligen så var det många som skrev liknande kommentarer under det inlägget? Har aldrig tänkt att du har fel i något avseende men här är det lite okonsekvent kan jag tycka.

     Svara

      Va?! Skrev du att hoppas hennes son är stolt? Och det raderade Camcam ?! Jisses.. ja det är till att fjäska och trippa på tå för vissa, och för andra är det okej med vilka elakheter och lögner som helst. Usch. Pinsamt Camcam.

      Svara

       Ja, då får du tycka det.
       Själv tycker jag det är fult att försöka använda en annan människas barn för att göra en person illa – en person på faktiskt inte tjänar en massa pengar på sitt barn trots att barnet syns i bloggen.

       Och du behöver inte hålla med mig, för det är trots allt jag som avgör vad som får stanna kvar i kommentarsfältet – hur orättvist, hyckligt, pinsamt, fjäskigt och elakt du än tycker att det är.

       Svara

        Det är ju just det att Du brukar dra in vissa personers barn för att smutskasta och kränka vissa personer, det brukar inte raderas när det skrivs om vissa andra. OCH du verkar helt ha missat att My visst tjänat en del pengar på sitt barn, han har många ggr visat upp kläder och annat i samarbete – så My har använt sitt barn för att tjäna pengar lika mkt som Bella, skillnaden är väl att Bella troligen tjänar mer pga mer följare. My instruerar sitt barn ofta hur han ska posera och vad han ska göra vilket har framkommit, det kanske Bella också gör men jag vågar nog påstå att Bellas barn syns betydligt mindre i hennes kanaler än vad My´s son gör. Ja det är lite hyckligt här ibland.

        Svara

     Ööh.. nja vi har sett annat du skrivit om Isabella och om hennes barn och vad andra skrivit men det har inte raderats. Och vadå fosterhemsplacerade, det var väl något Leijna skrev gällande Mys son, vet ej vad, som du raderat.

     Svara

      Nej, men jag har raderat en del av en kommentar som handlade om Mys son och som var helt irrelevant för någonting överhuvudtaget som handlade om henne – på samma sätt som jag stoppade en diskussion om huruvida Sindy och Mickes barn är fosterhemsplacerade eller inte eftersom jag inte vill ha det här inne.

      Svara

       Att du stoppade en diskussion om S o M:s barn är fosterhemsplacerade var ju en annan sak. Men faktum kvarstår att du brukar inte stoppa diskussioner när det handlar om Bellas barn, vad de tycker om sin mamma eller kommer tycka i framtiden, eller Bellas roll som mamma eller huruvida hon eller Odd bör ha vårdnaden, så vad är skillnaden?

       Svara

   Leijna, din kommentar var fruktansvärt ofräsch 🙂

   Svara

  Det är helg…njut and be happy.

  Svara

  VD hahaa jo jag tackar . Så extremt pinsamt

  Svara

   I moderna tider kan även en vd släppa loss och göra annat.

   Svara

  Jag hoppas My har den goda smaken att försöka driva det företag hon påstår sig vara VD i, mot att man ska visa att kvinnor kan och är starka. Men när hon lägger ut pinup bilder på sig själv då går hon helt emot den värld vi bör sträva efter.
  OM det nu tex är bikini det ska göras reklam för så inte fan sitter man och putar med både det ena och det andra i en bagagevagn ( eller vad det nu är)
  Men hon gillar att visa upp sig från både framen och baken och strävar tydligt efter helt andra ideal än unga kvinnor bör ha.
  Nu finns det ju de som gillar såna bilder och det finns väl fortfarande tidningar som lägger ut sånt.
  Men jag som kvinna köper inte tidningar av det slaget och jag köper heller inte sk kvinnomagasin om bilderna visar kvinnor som objekt.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.