Trender, trender, trender

På influencernas senaste årsmöte så slog de med sina tärningar och från resultatet bestämdes att 2018 års modefluga återigen ska vara bikinitrosor uppdragna i ändtarmen, men med citronmotiv istället för de gröna blad som ramade in 2017.
Citroner alltså! Limååååååns!

Tar man sitt influencande på största allvar så kompletterar man sin citronbikini med en nätkasse fylld med ytterligare citrusfrukter – någonting som togs upp redan här av allas vår drottninginfluencer – Kenza ”Citronen” Zouiten.

Så om du känner dig lite osäker i ditt influencande – du får inte riktigt till sprättbenet, Chanelväskan är på tok för dyr och vipkortet på Sturehof är blott en dröm – så kan du känna dig trygg med vetskapen att ”if all else fails” så kan du alltid vända dig till citrushörnan i din lokala matbutik.

Så länge du har citroner så kan du aldrig vara riktigt fel, glöm aldrig det!

 

96 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men vad håller hon på med egentligen 🙁

  Svara

  Jag tycker att det där citronmönstret ser ut som mönstret på en somrig vaxduk…..

  Svara

   THK är en gullig rumpnisse 😻

   Svara

  Fint mönster men ser så obekvämt ut med det uppdragna i röveriet. Men dom kanske vänjer sig, användarna av dessa mellanskinksbikinitrosor 😝

  Svara

   Haha tänkte exakt samma sak. Mönstret var ju helt okej, men… den bikinibyxan.. naehh ishhh

   Svara

   Exakt min tanke. När jag läste bildtexten till Hannalicious’ instabild fyllde min hjärna i resten. Resultatet:
   ”When life gives you lemons… shove them up your ass”.

   Svara

  Om det finns någon här inne som har bikinitrosor som sitterså som på bilden, är det inte jäkligt obekvämt?! Tänker man typ ”vill man vara fin får man lida pin” eller vänjer man sig? Eller tänker man inte på det alls?
  Själv måste jag ha rejäla ”mormorstrosor” i alla lägen då just trosor som skär in är bland det värsta som finns!

  Jag skiter i hur det ser ut, folk får klä sig hur dom vill, men är genuint nyfiken på om det inte är just så obekvämt som jag tycker det ser ut att vara.

  Svara

   Det ser ut att vara av modellen halvstring och de är inte obekväma. Min favoritmodell till och med. Känns inte alls. Jag är dock osäker på hur det känns med det tyget, jag har bara modellen i vanliga trosor och inte bikini

   Svara

   Några kompisar och jag hade en diskussion om vilken trosmodell som vi gillar mest. Det vi kunde konstatera att vi som hade mindre rumpor föredrog string/halvstring, medan de som hade större rumpor föredrog större trosmodeller. De med större rumpor tyckte att string/halvstring skar in för mycket, medan vi med mindre rumpor inte riktigt har samma problem (hehe). Det här är i och för sig baserat på ett litet urval av tjejer, men det kanske kan ligga någonting i det? 🙂

   Svara

    Låt oss starta en testgrupp! Vi kan sälja den till Veckorevyn! ”Så hittar du rätt trosmodell till din rumpa! Stort trostest”
    Men det kan säkert ligga något i de, typ som olika bh-modeller passar olika.
    Min rumpa är definitivt inte skapt för string (har testat) obekvämt.

    Men en annan tanke med stringbadtrosor… blir det inte lätt sandigt? Om man är på en strand? Visst man kan ha filt eller handduk men ändå?
    Nåväl så länge trosbärafen är nöjd med sitt val så 🙂

    Svara

    Nja jag har en vältränad bakdel (tänk typisk instagram-rumpa) dvs inte så liten och jag föredrar halvstring/string.

    Svara

     Vältränad och stor är ju dock inte riktigt samma sak. Jag tänker på stor som icke fit och mer stora, breda skinkor istället för formade

     Svara

      Kanske något i stil med:
      @sommerray
      Kolla hennes Instagram som bara handlar om hennes rumpa.

      Svara

       Hon ser väl rätt fit ut? Jag tänker stor som i gravida Kim Kardashian eller kvinna storlek större. Alltså inte formad stor rumpa utan en vanlig rumpa i större modell

       Svara

        Jag är i storlek XL och skulle inte föredra den modellen på varesig trosor eller bikini.
        Obekvämt och skinkorna studsar ur led när man går isf, känns det som. 😀

        Svara

    Jag har varit väldigt smal med liten och tyckte inte om något annat en stora trosor som täckte hela rumpan. Nu har jag gått upp i vikt pga sjuk och blivit lätt överviktig och fördrar fortfarande stora trosor.

    Mormors trosor❤️

    Svara

     Åh nej! Din mormors trosor???? Förlåt, förlåt kunde inte låta bli 😂

     Svara

      HAHAHAHA!

      Mormors trosor 😂😂😂

      Svara

     Mormorstrosor ♥️♥️♥️

     Svara

    Har man en liten fin stjärt är man kanske mer villig plågas för att visa upp den än om man har ett fett arsle som helst ska döljas?

    Svara

     Och bara för din kommentar så ska jag visa upp mitt feta fula arsle. För inte ska nån annan säga åt mig hur jag ska göra.

     Svara

  Tycker nog man såg en hel del citronmönstrat förra året också, väldigt fint imo för jag är älskar citroner 🍋

  Svara

   Ja och 2016, som ett svar och sköljande våg efter Beyoncés Lemonade…..

   Svara

  Jag tycker frukt och bärmotiv är sjukt snyggt, men jag är ju en sån där som älskar leopardmönstrat också.
  Tantmönster är bäst!

  Svara

  When life gives you lemons, squeeze them up your ass…?

  😂

  Svara

   Hahaha 😂😂😂

   Svara

   🤣🤣🤣

   Svara

   Omg, jag kommenterade just ungefär samma sak högre upp 😂 Det var liksom det min hjärna fyllde i med direkt jag såg bilden + bildtexten, haha!

   Svara

  Tänker också vaxduk när jag ser det mönstret.

  Svara

  Bengt Ohlson, författaren och krönikör i DN, myntade en gång”snöre i bajan” om de där supersmå trollorna

  Svara

  String alltså

  Svara

   Nej

   Svara

  Tycker inte själva stringandet och skinkeriet är problemet, tycker mest det ser så ohyggligt fult ut när trosorna sträcker sig halvvägs upp på ryggen? Längtar tills low-cut blir på modet igen a la 70-talshipster trosor. Och topless.

  Svara

   topless kommer man ju inte få gå. nu är det ickefeministiskt att visa sin kropp. och varför behöver man ens gå topless? för att bli brun på tuttarna och?? så att en man ska se det när du tar av dig den och inte störas av dina tanlines??? HUR sexualiserad, patriarkal och äcklig är inte våran värld????

   Svara

    *vår

    Svara

   Nej usch, högmidjat är det bästa som finns!

   Svara

  Mönstret är fint. Känns lika klassiskt som vit/blå randigt. Halvstring är inte en skärning för alla kroppstyper eller alla platser. Tänker lite på min platta rumpa som ska hänga på en sandig barnstrand och käka mariekex…den får nog nöja sig med en lite tråkigare trosa. Antagligen i svart.

  Svara

   Du är inte ensam ❤️ Mvh svarta rejäla bikinitrosor
   Tips om du tycker du har trist bikini det finns fina ”kaftaner” på indiska att ha över om man vill skydda sig mor solen o så är man lite fin oxå. Fin sjal runt håret eller ett kul halsband/armband/fotlänk/örhängen piffar upp de med. Eller så satsar vi stenhårt på”den lilla (stora) svarta” 🙂

   Svara

    Tack! Jag är helt nöjd med min trista bikini.

    Kaftaner skulle bara sakta ner mig när jag behöver göra ett (av dagens hundra) livräddande sprinter över halva stranden. För att inte tala om att det är jobbigare att tvätta bort glassfläckar från kaftaner än från bar hud.

    Sånna tjusiga strandplagg är för en annan livsfas än jag befinner mig i nu. Men jag framhärdar i att citronmöstret är fint. Nästa gång det är inne kanske jag köper något med det. Men antagligen inte en stringtrosa.

    Svara

     I see! Hahah!
     Själv har jag så stora bröst att jag får ta vad som passar, tyvärr är det just bara svarta. Lite trist, även (häng)melonbröstade kvinnor kan vilja ha mönster, eller åtminstone en annan färg än svart att välja på. Nåväl! Bada är ju livet o då är man ju ändå under vattnet!
     Älskar förövrigt din text! Lycka till med bikinijakten o jakten på barnen 😉

     Svara

      Kolla salta bad! Bästa bikinisarna för stora (och hängiga tuttar)! Färgglatt och fint ✌️

      Svara

       Tack! Ska komma ihåg till nästa bikiniköp. Just nu försöker jag spara ihop till en vanlig bh, förjävla dyrt att ha stora bröst men smal runt om. 🙁

       Svara

        Kolla figleaves.com och i vissa fall Asos (sök fuller byst) så ska också du hitta något som passar.

        Svara

      Tack!

      Lycka till m bh jakten!

      Svara

      Nu vet jag inte hur stora bröst du har, men jag som har F-kupa köper mina bikiniöverdelar på Cubus. De finns de som ser ut som en vanlig BH, i fler färger än bara svart. Man blir inte ruinerad heller 🙂

      Svara

       75 H 🙁

       Svara

      Mitt tips är Bravissimo, frakten från England kostar lite extra men där kan man hitta stora (stödjande) kupor och roligare färger/modeller. Jag köpte ett jättefint bikinilinne därifrån, ett rött med vita prickar. Tyvärr köpte jag halterneckmodell vilket visade sig vara väldigt tungt för nacken haha 🙂

      Svara

  Hanna borde lyfta/squatta mer för att göra den trosmodellen rättvisa.

  Svara

   @Anonym 13.11

   Mhä… Nej hon borde ingenting.

   Du borde fundera på varför du måste kommentera hennes kropp öht!

   //Moa

   Svara

    Hon livnär sig på att visa upp sin röv på internet. Det är då helt legitimt att kommentera den samt ifrågasätta om hon har den rätta figuren för de plagg hon gör reklam för.

    Svara

     ”rätta figuren”?! Är du helt tappad?!

     Svara

      Det finns kroppstyper som passar olika bra till olika plagg, oavsett vad dagens permakränkta kroppspositivister försöker inbilla sig.

      Svara

       Alltså, ”oavsett vad dagens permakränkta kroppspositivister försöker inbilla sig” var nog det bästa jag läst på länge! Tack Anonym!

       Svara

       Och varför tror du att vissa kroppstyper passar olika bra till olika plagg? Kan du inte se svaret direkt är du på riktigt för dum för att öppna munnen. Det ”passar” inte din intelligenstyp att öppna munnen.

       Svara

        Nu har jag inte gått på personangrepp mot någon och förväntar mig att jag inte heller utsätts för det. Det går att bemöta min åsikt utan att kalla mig saker. Fundera en stund på det.

        Svara

        Klockrent <3

        Svara

         Det är aldrig klockrent med personangrepp. Snarare tråkigt och visar att man inte har några riktiga argument att komma med.

         Svara

     @ Anonym 13.27

     Spelat ingen roll.

     Finns ingen som helst anledning att säga idiotiska, elaka och respektlösa saker till andra människor.

     Det är bra att säga vad man tycker. Men man varken ska eller bör säga ALLT man tycker.

     //Moa

     Svara

      Jag respekterar din åsikt att det var respektlöst/idiotiskt/elakt. Men delar den inte.
      Hanna har valt att jobba som en reklampelare för produkter och i det jobbet ingår att folk har åsikter om reklampelaren.

      Svara

       @ Anonym 14.11

       Men först och främst är hon väl människa?

       Sen haltar ditt resonemang betänkligt. Eller… Går du runt och ”sätter busskurer/fasta reklampelare/annonsbärare på plats” genom att kritisera hur de ser ut/ är utformade/ var de står osv, osv?

       Antagligen gör du inte det. Ingen gör så, det verkar ju bara infantilt. Ändå skadas ju ingen! Människor däremot… Inte bra alls… De skadas och såras.

       Vad är syftet att öht kasta åsikter i ansiktet på folk som sårar dem? Blir du bättre? Blir dom bättre?

       //Moa

       Svara

        Men hon modellerar ju dessa plagg med syfte att se snygg/sexig ut. Då är det knappast konstigt att folk har synpukter på hur snyggt/sexigt ett enskilt plagg är på henne.
        Jag har aldrig sagt att hon inte är fin men ändå: jag tycker inte att hon bär upp denna trosa särskilt bra alls.
        Behöver inte vara mer dramatiskt än så.

        Svara

         Håller med dig! Att påpeka hur någon bär upp kläder är inte samma sak som att kalla någon ful

         Svara

         @ Anonym 15.10

         Det är ingen faktafråga vi diskuterar.

         Det är en åsikt du har. Ingen mer än H kan bli påverkad av att du vräker ur dig den.

         Vad är ditt syfte?

         //Moa

         Svara

         Vad mitt syfte är behöver jag inte redogöra för dig, du har ingenting med det att göra förutom det du läser här. Din förhörsmetod misslyckas hos mig.

         Svara

         Halleluja för den dagen då vi börjar ställa krav på varumärkena att anpassa kläder åt kvinnokroppen istället för att ständigt förändra våra stackars kroppar så att de ska passa i omöjliga plagg…

         Svara

         ASK. Den dagen har vi samma problem, eftersom det finns lika många sorters kvinnokroppar som kvinnor. Omöjligt att anpassa efter

         Svara

   ”Anonym” – vad du tycker är fint att titta på och vad folk passar i är två helt olika saker. Skilj på dom sakerna, för husfridens skull.

   Svara

   Fan vilken rutten kommentar…
   Det är såna som du som skapar osäkerhet och komplex.

   Svara

    Knappast.

    Svara

  För alla som inte vill ha skörbjugg i anus.

  Svara

  Kenza Citronen Zouiten

  Zouitronen

  Svara

   Kinza Sweetronen

   Svara

  Tyckte bikinin satt jättefint på henne! Sen att själva trycket på bikinin inte kanske är något jag skulle ha på mig, men bikinin i sig var supersnygg!

  Svara

  Citronen blev populär i samband med Beyonces Lemonade för något år sen. Sedan dess har trenden hållt i sig, även om Queen B själv säkert surnat (no pub intended) på idén

  Svara

   Hahaha, nej.

   Svara

  I PT-Fias podd pratar Michaela Forni om Bloggbevakning.
  http://blogg.amelia.se/ptfia/2018/06/12/podcasten-ofiltrerat-michaela-forni/

  Svara

   För oss som inte orkar lyssna,vad sägs? Kort referat duger bra…

   Svara

    Klicka på länken, så kommer du till PT-Fias blogginlägg där hon skriver vad Forni sa i podden om Bloggbevakning.
    Jag orkar inte heller lyssna:-)

    Svara

     För er som inte orkar/vill klicka:

     ”I veckans avsnitt gästas jag av Michaela Forni! Hon gästade podden redan för två år sedan så nu när jag beslöt mig för att ta upp den igen så kändes självklart att bjuda tillbaka henne. Michaela har gått igenom vad som kan kännas som ett helt liv under de här två åren. Hon har berättat om sin utbrändhet, skrivit en bok som blev en storsäljare, designat skor, rest massor, medverkat i Tv-program, startat en podcast … ja bara för att nämna en del.

     I veckans avsnitt pratar vi om det faktum att hon blev utbränd, att ta en paus och en del annat. Men framförallt så kom vårt samtal att handla om något som fick Michaela att bli riktigt ledsen.

     Såhär skriver hon själv om det som hände: ”Igår gästade jag PT-Fia och hennes podcast ”Ofiltrerat”. Det hände något som aldrig hänt mig förut under en inspelning. Jag började nämligen gråta på ett sätt som jag aldrig någonsin har gråtit på offentligt förut. Det var nästan förlösande och jag kunde knappt sluta. Fia frågade om hon fick ta med det och jag sa att det var okej, så jag säger till när det finns ute så får ni lyssna. Ibland känns det rätt att våga vara privat.”
     Vad hände då? Jo, det här:
     ”Jag är tillbaka på skolgården. Där jag blev retad. Jag är tillbaka där som vuxen. Hela mitt liv längtade jag ifrån skolåren så jag kunde slippa bli retad hela tiden. Det enda som hände var att jag blev vuxen och fortsätter bli det. Det är helt sinnessjukt! Det har varit svinjobbigt, jag tänker inte hymla med det. Det sitter säkert folk som lyssnar som tycker ”men buhu, det måste vara så jobbigt att vara Michaela Forni”. Det här är jobbigt, jag vet inte vad jag ska säga mer än att det inte är kul. Och det är utan tvekan det jobbigaste och den värsta sidan med det här jobbet. Den är så pass illa att jag ibland känner att det inte är värt det. Att jag kanske skulle vara lyckligare om jag inte gjorde det här. ””

     Svara

  Sist jag var hos tandläkaren hamnade jag hos en person som inte alls lyssnade på mig och utlöste en panikångestattack. Mardröms besök. Så idag fick jag en attack redan när jag satte mig i stolen, men hade en helt fantastisk tandläkare som lyssnade på mig och fick mig att känna mig trygg nog genom hela besöket för att kunna dra ut tanden. Så vill bara skicka en näve bajs till er som inte lyssnar ordentligt på era patienter, och rosor, guld och tårta till er som tar er tid att lyssna på era patienter ❤️ Vilka stjärnor ni är!!!

  Svara

   Jag fick blommor av en patient förra veckan för hon kände att hon äntligen hittat en tandläkare som hon känner sig trygg med. Jag började nästan gråta 🙂 Tack till alla patienter som visar tacksamhet, jag älskar mitt yrke ❤️

   Svara

    Vi får inte ge blommor pga allergi där. Står i receptionen.. Men jag var väldigt noga idag med att tacka och påpeka hur tacksam jag var 🙂 🙂

    Svara

     Att du tackade och påpekade din tacksamhet är precis lika fint som blommor och jag är säker på du fick tandläkaren att känna att den valt helt rätt yrke ❤️ Tack!

     Svara

      Jag blev så glad så jag hade kunnat kyssa henne! Dels har jag lagat tanden 5 ggr utan att det hjälpt så bad om att få den utdragen. Sen har jag pares både utvändigt och invändigt så bedövning är väldigt jobbigt för mig. Hon jag var hos sist lyssnade inte alls på mig, jag vill inte ha salvan innan sprutan vilket jag sa, den la hon på ändå samt att jag vill få bedövningen långsamt så jag hinner vänja mig, hon förra gången tryckte ner mig och tog hela sprutan på en gång rakt i nerven… Bland annat. Hon idag skippade salvan, tog bedövningen långsamt och kollade hela tiden så jag kände mig okej. Är så glad och nöjd över besöket idag 😀😀

      Svara

   Hände mej förra veckan. Han var hårdhänt och ringt hem men jag vill inte tala med honom. Betala dyrt och sedan bli dåligt behandlad av tandläkaren usch. Kram till dej.

   Svara

    🙁 ❤️

    Svara

  Bikinitrosan är rätt stor men ändå är nästan hela rumpan bar, man täcker ryggen ist. Det tycker jag ser lustigast ut.

  Svara

  Uppdragna i ändtarmen Hahahahaha skrattade högt

  Svara

  K

  Svara

   L

   Svara

    15:05

    Svara

  Fast första 2 bilder är de väl vanlig bikinitrosor som hon gjort en frivillig wedgie på.
  Sett flera tjejer me vanliga bikinis som dom gör så.
  Brazilian cut heter bikini och trosor som visar hälften.

  Svara

  Lagergrens outfits är väl från Fahrmans mamma+barn kollektion för Ellos från 2017?

  Svara

  Hänger en del i simhallen med mina barn som går på simskola och det brukar vara en grupp tonåringar som simtränar där samtidigt. Samtliga tjejer i den gruppen har vanliga ”sportbaddräkter” och samtliga har också dragit upp dem ordentligt mellan skinkorna. Är det inte obekvämt att simträna med tyg uppkorvat i baken tänker jag? Känner mig sjukt gammal men förstår mig verkligen inte på denna trend. 🙈

  Svara

  Det fulaste som finns är både bikinis och shorts som de drar upp långt över midjan och det är inte nog med att se skär in i rumpan, halva rôven hänger ju nedanför och det spelar ingen roll om man är smal eller tjock så fladdrar skinkorna när de går.
  Jag brukar tänka tillbaka på när jag var ung, då skämdes man om man ens visade ett behåband eller om troskanten syntes. De gånger man visade lite byst var om man var finklädd till nån fest.
  Folk får visa vad de vill och klä sig hur de vill, men bara för att man KAN och FÅR så MÅSTE man inte.

  Svara

  ”Bikinibyxor upp i ändtarmen” – HAHAHA! Som 90-talets stringtrosor (mat they rest in peace) Varför har jag inte läst bloggen förut? Detta och en miljard andra saker frågar jag mig idag. På återseende!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.