Camilla Läckberg har dubbelgångare

Camilla Läckbergs följare har skickat henne bilder med personer som liknar henne, men eftersom att Camilla föddes senare än kvinnorna på bilderna så borde ju hon vara DERAS dubbelgångare och inte tvärt om? Väl?

Har ni någonsin stött på någon som är lik någon ni känner, en kändis eller kanske er själva?
Jag är övertygad om att vi alla har en dubbelgångare – i alla fall vid vissa tillfällen, i vissa vinklar och situationer.
Den australiensiska komikern Celeste Barber la ut en bild på Instagram där hon skojar med Rita Oras Instagraminlägg, och det var flera stycken som skickade den till mig eftersom de var övertygade om att det var jag på bilden.
Den är verkligen superlik – speciellt i just den minen eftersom den är en min som känns väldigt bekant för mig – så när jag skickade den vidare till min bästa vän och min mamma så var de helt övertygade om att det var jag.

Musikalisk gaphals borde den heta.

När jag var i 20-års åldern så såg jag och mina kompisar en enorm billboard på Sunset Blvrd som föreställde Lisa Marie Presleys skivomslag till ”To Whom It May Concern” då det var riktigt likt mig som jag såg ut just då, men det förvånar mig inte jättemycket för min pappa var en kopia av Elvis som ung.

Jag tycker att Lance Hedman Graaf är galet lik en ung Leonardo DiCaprio men det här är ändå min favorit, alla kategorier när det kommer till dubbelgångare.

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Camcam påminner (i mina ögon) om Elisabeth Moss i The Handmaid’s Tale.

  Svara

  Och där kom den: Monas snyftinlägg om hur hon är så bra, ärlig, rak etc etc etc människa och hur folk bara hittar på saker om henne, som inte alls stämmer. Hyllningskören håller givetvis med henne, utan att ha nån koll alls.

  Svara

   Och Mona har besökt Maggan idag, nu har tydligen Maggan blivit uppringd av trolljägarna och ska sätta dit trollen. 🍿🍿🍿

   Svara

   18:17 får du en kick av att såra Mona såhär. Usch vad otäckt du skriver. Vad är ditt problem för problem har du. 😞

   Svara

    Om man inte håller med Mona och kritiserar henne, är det otäckt och man har problem? Måste vara svårt att leva som hennes fan som inte fått upp ögonen.

    Svara

     Måste vara svårt att leva med sån bitterhet och besatthet. Vi är flera som fått upp ögonen och kan se att du har problem och borde söka hjälp. Hoppas du mår bättre snart.

     Svara

   ”jag har aldrig lurat någon, jag har aldrig medvetet gjort en annan människa illa och skulle jag såra någon så är jag den första att be om ursäkt.”

   Okej…. https://bloggbevakning.se/2017/05/28/blast/

   Svara

  Det finns en som heter camillalor på instagram som jag snubblar över ibland och jag tror att det är du varje gång!

  Svara

   Det var väl inte likt 😳

   Svara

  Jag tränade med en tjej när jag var yngre, vi var en grupp om kanske 20-25 ungdomar och jag var ganska bra kompis med en tjej som var två år äldre. Folk var övertygade om att vi var tvillingar. Hennes morfar misstog mig för henne, och min morbror misstog henne för mig. Vi var ju inte bekanta med folk den andre kände, så det hände titt som tätt att någon frågade någonting ämnat för den andre. De vi tränade med trodde att vi ljög när vi sa att vi träffades på träningen. Jag har inte sett henne sedan 2007 ungefär. Mamma och pappa såg henne för två år sedan, hon jobbade då på Coop Forum, och de hade trott att det var jag i ca. 2min innan de fattade att det var hon.

  Vi ansåg båda två att vi inte var ett dugg lika. När jag tittar på bilder på oss två anser jag detsamma.

  Svara

   Det bevisar nog vilken annorlunda bild man har av sitt egna utseende jämfört med hur andra ser en

   Svara

   Samma med mig och en klasskompis! Vi lurade folk att vi va tvillingar. Hon satt vid min dator en dag hemma hos mig, jag låg i sängen, mamma kom hem, började prata med henne som att det va jag, hur dagen hade varit, vad va det för mat i skolan, något hade hänt henne, vi två fattade inget, förens efter två minuter då jag säger från sängen ”tror du att hon är jag?!”😂😂😂😂😂

   Svara

   Jag hade en kompis när jag var liten som hade en tvilling och de brukade tro att det var jag. Hon var muslim, så ibland när jag skulle ta mat i matsalen när jag var runt 9 år så kom bambatanterna i panik o bara ”NEEEJ, du får inte äta detta. Du har din mat i köket.” I början fattade jag inte ett skit, men sen gick det upp för mig 😅

   Svara

  Älskar ändå sista bilden 😂 Med tanke på herrarnas rykten så hadde det ju inte varit omöjligt😅 Funny cuz it’s true så att säga

  Svara

  Det sägs att alla har en dubbelgångare. Undrar bara hur man ska hitta varandra…

  Men håller med om att det är kusligt när det skiljer ca 100 år emellan. Finns ju mycket på nätet om historiska kändis-look alikes och en del är ju LÄSKIGT lika personer på gamla svart/vita bilder (precis som ovan med Läckberg). Kanske finns det ett begränsat antal utseenden i världen så att mallen måste återanvändas, så att säga…

  Svara

  Alltså Camillas senaste instainlägg om ”you glow girl”… hon har skrivit i texten att inlägget ska reklammarkeras men har inte satt ut ”reklam” (vilket bör stå i början av inlägget). Eller är jag helt fel ute?

  Svara

   Men gnäll, den markering borde duga, är det någon som inte förstår vad det står i texten

   Svara

   Det står ”betalt samarbete” ovanför bilden, helt i sin ordning då som jag fattat det?

   Svara

    såg att hon lagt till det nu, så ja 🙂

    Svara

  Jag tyckte också Lance var lik Leo först men jag har sett denne Lance en gång och han är absolut inte det i verkligheten.

  Svara

   Håller med, har sett honom irl, han är lik sin pappa Magnus, men kortare…

   Svara

  Ja alltså, den där kiddon är ju mer lik Jay Z än vad Jay Z egen kiddo är 🤔

  Svara

   Hahah läste först att barnet var mer lik Jay z än Jay z va lik Jay z 😝

   Svara

   Sjukt likt haha..

   Svara

  Jag har en väninna som hade en dubbelgångare i samma lite större stad i mellansverige, flera människor oberoende av varandra sa att dom måste träffas. Sagt och gjort så strålade dom samman och höll med om deras likhet (heter det så? 😳) det hela slutade med att det kom fram att dom var helsyskon och att den ena blev bortadopterad som bebis. Sanningen kommer alltid fram förr eller senare, varför ena tjejen blev bortadopterad vet jag inte för ingen i familjerna vill tala om det men som tur är slutade det med lycka och syskonkärlek.

  Svara

   Sjukt

   Svara

   Men what?! Vilken jävla story! Vill höra den i ett sommarprat. Eller nej, i två! En från vardera syster.

   Svara

    Ha ha ha, får väl fråga dom. Fast jag har ju varesig fått svar från systrarna eller deras mamma när jag har frågat snällt rakt ut.

    Svara

  Minns en gång när jag och mitt ex var och handlade och vi båda plötsligt tvärstannar mitt bland frysdiskarna, för där gick en tjej som var en kopia av mig. Hon såg inte mig, eller kanske inte uppfattade likheten, men jag tyckte vi var så lika att det nästan kändes läskigt.
  Här även mött ovan nämnda ex:s dubbelgångare, samt trott mig se min bror flera gånger… Så ja, tror absolut alla har dubbelgångare nånstans 🙂

  Svara

  Sjukt intressant ämne! Min mamma är en kopia av Sarah Jessica Parker (Carrie i Sex and The City) Hon blev stoppad flera gånger om dagen när vi bodde i USA av turister och americans som ville ta bild med henne i tron att hon var Carrie hahaha. Nu bor vi alla i Sverige igen sen 6 år tillbaka och här har det väl hänt 2-3 gånger ”bara” 😂

  Svara

   Vilken tur din mamma har för Sarah är så snygg.

   Svara

   Det är djurplågeri att använda hästar på det viset.

   Svara

    Hahahahha

    Svara

    Jag förstår inte varför folk säger att det går utför för Sverige när vi har såna här genier i reserven.

    Svara

    Oj vilken elak kommentar

    Svara

  Ja, nu börjar väl jakten på Simons okända tvilling kan man gissa.

  Det är fantastiskt att dom är så kära och att allt är så bra, men ibland är hon lite för mkt.

  Hon behöver inte svara på varenda inlägg som Simon lägger upp på insta. Hon behöver inte visa upp gulliga sms-konversationer mellan henne och Simon och vi har förstått att Simon är bonuspappan med stort B.
  Det måste ha framgått med ALL tydlighet att de är världens lyckligaste par och allt är perfekt.

  Jag älskar min partner mest av allt och jag säger och visar det så ofta jag kan, det räcker fint.

  Störst av allt är kärleken, iaf hos ”stjärnfamiljen”

  S

  Svara

   Det måste väl ändå var upp till var och en

   Svara

   Men lägg ner. Vad gör det dig att hon visar sin kärlek så öppet? Jag skulle inte göra det själv pga är inte sån som person men om Camilla och Simon vill visa sin kärlek öppet och mycket rör mig inte i ryggen. Och hade det gjort det hade jag helt enkelt undvikt att kolla.

   Svara

   Måste alla tänka och göra som dig ”S”? Du är ingen mall för hur man borde bete sig i ett förhållande. Respektera att alla gör på sitt sätt.

   Svara

    Kärlek kan aldrig visas för mycket. Den är härlig. 😊😚

    Svara

     Håller med😊😍

     Svara

   Jag förstår inte den här grejen med att lägga upp sms-konversationer. Är inte det privat? Måste man lägga upp print screens på samtal som den andra personen inte förväntar sig läggas ut för alla att se?

   Svara

    Men det är ju en grej hon gjort länge, hennes mammas roliga sms osv.

    Svara

    Har alltid bett om lov på förhand.

    Svara

    Du tänkte inte ens tanken att hon kanske frågar först?

    Svara

  Lite OT, men Sindys unge Luna ser iaf inte ut som Micke

  Svara

   Vad vill du med den kommentaren?

   Svara

   Nehe? Är många barn som inte liknar sina föräldrar.

   Svara

    Precis! Himla tur att jag kom ur snippan på mor min annars hade ingen trott att jag var hennes unge. Jag är en så jävla kopia av min pappa och inte lik min mamma på en fläck!

    Svara

   Också tänkt på det. Och som hon låg runt bland hans vänner samtidigt som dom var tsm så vet man ju aldrig….

   Svara

   Mina ungar liknar inte mig.

   Svara

   Kan det vara för att barnet inte föddes i ett bläckhorn?

   Svara

  Är inte det vänstra barnet mer lik John Legend? ☺

  Svara

  Jag får jättejätteofta höra att jag är väldigt lik Jill Johnson av kunder och kollegor. Klagar inte så att säga, hon är ju skitsnygg 😊👍 är på den nivån att när en kund säger ”vet du vem du liknar?” ”Jo Jill Johnson.. ” ”aha du har hört det förr?” Jo nästan varje dag 😊😊

  Svara

   Jag får också höra det!! Då är vi säkert lika ju! 😍

   Svara

  Jag har mött min syster på tunnelbanan, bara att det inte var min syster för hon bor inte i en tunnelbanestad. Jag rös i hela kroppen när hon steg ombord. Samma längd på håret, samma hållning, klädstil, näsa, ögon, mun… Jag satt och gapade, rös konstant i två minuter tills hon gick av och jag insåg att mitt hjärta slog i tvåhundra knyck.

  Är det gammalt skrock att man helst inte ska träffa sin dubbelgångare då något hemskt kommer hända? Att det liksom inte är meningen att man någonsin ska mötas.

  Svara

   Jag tror man ska mötas. Att det är meningen.

   Svara

   Usch nu när du säger det så såg jag min bror för några år sen. Min mamma va med, jag blev livrädd(han är fruktansvärd), började skaka, gråta och skulle springa där ifrån. Mamma tog tag i mig och sa:
   ”DET ÄR INTE HAN JAG LOVAR! Jag trodde det också, jag sprang ikapp honom en gång och när jag pratade med honom så märkte jag att det inte va han och bad om ursäkt”

   ”jo det är han! det är han!”

   Kunde inte tro på att det inte va min bror. Det va det sjukaste jag varit med om. Killen bor 200meter ifrån min pappa och min bror bor hos pappa flera dagar i veckan.

   Svara

   Haha, jag skrev en berättelse om det till Creepypodden, hoppas den kommer med, så du får höra min teori 🙂 😉

   Svara

  Sen en gång såg jag en annons i en köp- och säljgrupp på fb.. hoppade till och tänkte ”när fan har jag skrivit de där?” Fast 2 sekunder senare så förstod jag bara att hon var väldigt lik mig! 😊 var tvungen skriva åt henne på messenger och hon blev lika förvånad hur lik varandra vi var

  Svara

   Så har jag och en vän också, vi liknar varandra men inte mer än så. Det vi fastnade för var att vi gått igenom precis samma saker, på precis samma år, är på samma fas i livet, samma cykeldag, våra män är väldigt lika varandra personlighetsmässigt och intresse-mässigt, vi gillar samma saker, är båda spirituella, tror på samma saker, etc etc, allt allt allt är så skrämmande lika. Snacka om tvillingsjälar 😂

   Svara

  En av Mona döttrar är en kopia av en ung Brigitte Bardot.

  Min mamma blev ofta, under en period tagen för Liza Minelli.

  //Moa

  Svara

  Extra jobbigt när kändisar är typ varandras dubbelgångare och man blandar ihop dom.

  Såg Warm Bodies med Teresa Palmer och trodde det var Kristen Stewart hela tiden!

  Svara

   Isla fisher och Amy Adams typ… de är verkligen kopior tycker jag.

   Svara

    Jennie Silfverhjelm och Kate Walsh

    Svara

  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/A2m8dn/ingen-skilsmassa-for-blondinbella

  Såg precis detta, får återigen hoppas att jag inte är sist på bollen 😀

  Svara

   Så himla märkligt. Är ingen av dem införstådda i hur man fullföljer en skilsmässa?

   Svara

    De är väl antagligen överens om att inte skilja sig, av någon anledning. Svårt att tro att båda skulle ha glömt av att fullfölja.

    Svara

     Det är ju det som är så märkligt. Av vilken anledning vill båda fortfarande vara gifta när man har ”skilt” sig?

     Svara

      Har verkligen ingen aning. Själv skulle jag tyckt det var jobbigt att inte slutföra skilsmässan och gå vidare. Men med tanke på att Bella flera gånger blivit tillfrågad om just detta, och då ljugit, att hon har en hel stab med personliga assistenter och också med tanke på att ingen av dem verkar fullkomligt blåst, så utgår jag från att detta är ett medvetet beslut.

      Svara

     Det verkar ju inte bättre än att båda glömt/missat datumet/inte förstått hur det hela funkar. Bara att ansöka på nytt, med ny betänketid.. dvs gifta minst ett halvår till alltså. Klantigt värre!

     Svara

      Hur kan man missa datumen i ett halvårs tid….?

      Svara

      De kan överklaga beslutet dock. Men jag tror det är medvetet, orsaken vet jag inte.

      Svara

       Äktenskapetsförordet kanske inte var helt vattentätt?

       Svara

   Orkar inte leta upp det men visst svarade IL att skilsmässan var klar på en fråga i bloggen om varför dom fortfarande var gifta på ratsit/merinfo? Inte ens då kunde hon hålla sig till sanningen eller ens kolla upp så det verkligen var det.

   Svara

    Som sagt, samma slags personlighet som Trump. Ljuger som en häst travar, helt onödiga lögner dessutom som lätt kan kollas upp. Men till skillnad från de flesta så berörs inte den här typen av människor av att avslöjas med lögner eller oegentligheter, för de kan inte skammas.

    Svara

   Jösses, är det gamla bilder de har på Isabella ? Jag tycker hon ser så annorlunda ut på deras bilder.

   Svara

   När en tidning skriver om att någon lagt ut en fåtölj på blocket så vet man att man hamnat på nöjessidan..

   Svara

  Bella är rätt lik en ung Agneta Fältskog. Jag är lik en i teen mom, ingen aning om vem för inte kollat på det själv, men alltför många oberoende av varandra som påpekat det för att det Inte ska stämma haha

  Svara

   Vem i teen mom ? 🙂 haha nyfiken!

   Svara

    Haha såg nu att du inte visste!

    Svara

     Googlade av nyfikenhet nu själv. Maci. Såg det själv så måste vara henne de menar. Vad sjukt. Vissa bilder tycker jag vi är jättelika på, andra är vi inte lika alls på. Men något är det

     Svara

  En gång stod jag och väntade på bussen när en man kom fram till mig och började prata om något projekt som skulle varit klart dagen innan. Han började samtalet med ett ”tja” och bara började prata som att vi hade blivit avbrutna tidigare. Jag blev lite chockad och tittade på honom och sen omkring mig och han såg plötsligt helt förvirrad ut och sa ”vad är det?” Jag frågade vem han var och han backade några steg och frågade om jag inte var Hanna. Jag svarade nej så klart och han såg så himla rädd ut och gick därifrån. Det är inte den första som har trott att jag är någon Hanna och hälsat och satt sig bredvid mig på bussen tex för att inse att jag inte är hon. Jag undrar verkligen vem Hanna är.

  Svara

   😂😂😂

   Svara

   😂😂 Hört liknande historia förut. Vilken stad bor du i?

   Svara

  Ot står i Aftonbladet att Isabellas och odds skilsmässa inte går igenom😱

  Svara

   Ups,sist på bollen 🤦

   Svara

  Jag får ofta höra att jag är lik Jennifer Lawrence och Taylor Swift (särskilt JLaw), men kan inte se det alls själv. Vill i och för sig inte riktigt se det heller.

  Svara

  Jag är tydligen lik prinsessan Viktoria, det är kul 🤗

  Svara

   Jag med 🙁 Men min sambo håller inte med, pjuh.

   Svara

  Vad har hänt med Daniel Norlins flickvän Sara? :/ Blev så orolig när hon visade upp alla blåmärken men hon tillade att hon har sin familj, vänner och Daniel vid sin sida. Men märkte tidigare idag att hon inte följer honom på Instagram längre…?

  Svara

   Varför sitter du och kollar om hon följer honom på instagram? 😳

   Svara

    För mycket fritid🤷?

    Svara

    Men guuuuud. Alltid stalkerkortet av folk som bara antar saker direkt :’D skulle kolla HANS Instagram, så jag sökte på hans namn på hennes följare som man kan göra nuförtiden om ni inte redan visste det 🙂

    Svara

   Sluta bete dig som en stalker

   Svara

  Får höra att jag är lik längdskidåkerskan Therese johaug oftast.

  Svara

  Molly ringwalld var min dubbelgångare när jag var yngre. Nu är jag nog mest lik tant Berg i Lotta på Bråkmakargatan.

  Svara

  Jag har en dubbelgångare i Skarpnäck. Mötte en tjej på väg ner i rulltrappan när jag var på väg upp och tänkte förvirrat ”där åker jag”. Pratade med henne vid ett annat tillfälle och vi är inte släkt men vi är lika som enäggstvillingar. Samma sneda framtand och allt. Kusligt.

  Svara

   ”där åker jag”
   😀

   Svara

  Det finns ett kort på mormor när hon är ung, och ett på mig när jag är några år äldre där vi verkligen ser precis likadana ut… Annars syntes det väl att vi kom från samma släkt, men det är bara just på ett kort vi är sådär kusligt lika.

  Svara

  Min pappa och min kusin (min fasters son) är lika som bär. Lite roligt att min bror inte alls liknar pappa, men kusinen är så pass lik att han kunde vara son och far med min pappa.

  Svara

  Mamma stötte på någon för en månad sedan, som trodde att mamma var någon annan, och troligtvis fem till.

  Det började med att en lite full kvinna klev in på restaurangen tillsammans med sina väninnor, får syn på mamma och vinkar. Mamma vinkar tveksamt tillbaka då hon aldrig har sett kvinnan tidigare. Kvinnan kommer fram och börjar prata, mamma säger ”jag tror inte att vi känner varandra” flera gånger, men får svaret ”jo, du har ju ätit middag hos mig!”. Hennes sällskap stod då och blängde på pappa. När kvinnan har satt sig vinkar de till och från till mamma, och blänger på pappa. När de går ropar kvinnan till mamma ”hälsa Fredrik!”. De har alla alltså trott att mamma är någon annan, och att hon är otrogen mot Fredrik.

  Stackars kvinnan när hon ska förklara för Fredrik att hon minsann inte har vänstrat. Och stackars Fredrik.

  Svara

   Hahahah! Alltså vad jag älskar dessa kommentarer.

   Svara

  Min halvsyster och jag var identiska fram till ungefär 10 års åldern, till den grad att jag som liten förvirrat pekade på bilder och fråga när den togs på mig. Har fått höra nu att vi är extremt lika och att ”det är sjukt”, men ser det inte själv. Skiljer ändå närmare 15 år mellan oss 😂

  Svara

  Jag fick alltid tillbaka min kompis prov och hon mina när vi gick på gymnasiet. Ständig besvikelse när man först ser betyget och sen inser att det inte var mitt prov. Vi är dock inte särskilt lika så jag vet inte varför det var så svårt…

  Svara

  Jag har varit med om en grej som jag inte vet var övernaturlig eller ett ”möte” med en dubbelgångare. Men eftersom jag inte är superspirituell så tänker jag att det måste varit en dubbelgångare.
  Min lillasyster dog när hon var 16 år och jag 19. Jag flyttade hemifrån och utomlands ganska kort efteråt. Jag var borta i 5 år innan jag kom tillbaka till min hemstad på besök, och jag bestämde mig för att åka och titta på vårt fina älskade barndomshem där vi växt upp. Jag hade hyrt en bil och minns att jag det var så himla mycket blandade känslor när jag åkte på alla dom bekanta vägarna till mitt gamla hem. Känslan av att allt var så välbekant och fint och mysigt och att det kändes som att komma hem, tills verkligheten liksom slog mig hårt i magen med tankarna om att hemma inte fanns längre, att det försvann med henne och att allt var annorlunda nu och aldrig skulle bli detsamma igen. Men det kändes som att jag åkte tidsmaskin, och jag minns att jag tänkte ”Jag tillåter mig detta nu, jag låtsas som att allt är som vanlig och att jag ska hem och att min familj är hemma och min syster lever och hon kommer sitta i soffan med sin mobil och allt är som det en gång var”.
  När jag närmade mig det lilla dagiset där man svänger av till vårt hus så ser jag min syster. Hon har sina grå mjukisbyxor, sitt rödblonda hår lite hängande över ansiktet, hörlurar i örat och sitter med benen i kors på en sån där grön sandlåda och knappar på mobilen. Det var det sjukaste ag varit med om. Blev helt varm och kall samtidigt men sen tänkte jag att ”nu, nu hände det. jag har blivit galen, sorgen har drivit mig för långt”. Jag pratar högt med mig själv och säger ”Det är inte hon, det är inte hon, det är inte hon” och saktar in och svänger. När jag åkte förbi dagiset och kom närmare flickan så kunde jag inte låta bli att ändå sakta ned och titta mer, och hon tittar upp, och det var min syster. jag kan inte beskriva det bättre än så. Men det var hon, Samma ögonbryn, samma hudton, frisyr, samma ögon, samma mun. Men hon tittade på mig undrande som om hon inte visste vem jag var. Sen tittade hon ned i telefonen igen.
  I slutet av vägen vid dagiset finns en vändplats och där ligger vårt gamla hus. Jag minns att jag gick ur bilen, ställde mig lite bakom ett träd och grät och tittade på det som hade varit min familjs hem och hela min barndom, min trygga punkt. Såg fönstret till mitt gamla rum, och till hennes, men det var andra gardiner och andra blommor där. Jag stannade inte mer än fem minuter, för jag klarade inte mer. När jag satt mig i bilen och körde tillbaka på den lilla vägen och åkte förbi dagiset, var min syster inte där längre.

  Svara

   Jag fick rysningar av din berättelse!!

   Svara

  Min pappa var jättelik Matt Damon i sina yngre dar. Så pass lik att min brorsa någon gång visade pappa en bild på Matt Damon från någon gammal film och pappa var övertygad om att det var en gammal bild på honom 🙂 har för övrigt märkt att det finns flera stycken manliga skådisar som liknar Matt Damon väldigt mycket (kommer såklart inte på något exempel nu dock), precis som att Zooey Deschanel också har flera stycken dubbelgångare.

  Svara

  Jag har tydligen en dubbelgångare i min hemstad. Mitt ex menade att han gått förbi mig en dag, på en plats och vid en tidpunkt där jag inte var just då. Han var helt övertygad då vi tydligen hade samma hårfärg, frisyr, längd, kroppsspråk och klädstil. Jag har sedan dess sett en bild på denna tjej och är själv chockad över hur lika vi är. Tvivlade länge på mig själv om det verkligen inte var jag på bilden. Obehagligt men fascinerande! Hade velat träffa människan för att se på nära håll om vi verkligen är så lika.

  Svara

  Jag har en kompis som är en kopia av Anna Kournikova, hon har blivit stoppad sååå många gånger för att skriva autograf. Hon heter dessutom Anna. 😀
  Jag har aldrig träffat någon som jag tycker att jag liknar. Det hade varit så kul att göra det.

  Svara

  Jag var på sommarfest med vänner till min pojkväns familj då min farbrors fru dök upp. Eller ja en kopia av min farbrors fru, hur hon såg ut för 15 år sen ungefär. Det var så sjukt! Jag kom på mig flera gånger med att bara sitta och stirra. Båda hade isblå ögon och samma fladdriga kroppsspråk förutom allt annat som var så likt! Själv verkar jag ha ett utseende som är likt många, umgicks med två personer otroligt olika varandra under högstadietiden och ändå togs jag för bådas syster eller tvilling vid flertalet tillfällen. Den ena gick jag i samma klass som och en lärare lärde sig aldrig skillnad på oss under 7:an till 9:an. Får ofta frågan om jag har en syster som heter si eller kusin som heter så och kommentaren du är så lik denne, senast förra veckan. Förutom att jag och min syster tas för tvillingar jämnt sedan vi båda passerade 20. Vi har ovetandes förvirrat flertalet personer och jag har till och med blivit utskälld för att jag ”låtsas” vara min systers syster när personer jag inte känner men som känner min syster kommit fram och pratat (kan tilläggas att det varit när jag varit ute och festat, folk och alkohol..) jag flyttade hemifrån och till annan stad innan vi började tas för tvillingar (blev lika?), så många i hennes bekantskap har inte träffat mig. Vi själva tycker dock inte alls vi är speciellt lika.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.