Goaaaalz!!

Ett av Isabellas mål här i livet har varit att kunna släpa med sig två personer på sina resor som en symbol för sina enorma framgångar. Det går förmodligen i linje med hennes nya ”inte bära-policy” som är exakt som det låter.

Isabella bär nämligen inte saker längre utan behöver hon få med sig en påse hem med ett klädesplagg så får den påsen skickas med bud, ett bud som förmodligen anländer Lidingö samtidigt som Bella och hennes Porsche. Jag vet att det låter som ett dåligt skämt, men det är det tyvärr inte. Det här skämtas det friskt om Löwengrip HQ. 😂😂

En icke bär-policy, smink och en påkläderska – är det inte framgång så säg! Snart outsourcar hon väl sitt ätande också, där en extern person tuggar maten åt henne så att hon bara behöver svälja den efter att ha fått den matad till sig som en fågelunge.

Det här är inte en symbol på framgång i mina ögon, utan snarare någon som vill framstå som framgångsrik och som skaffar sig alla typiska ”framgångsattribut” som ska visas upp i tid och otid i brist på faktiska resultat. 

270 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sjukaste jag hört… seriöst.

  Svara

   Verkligen narcissistiskt beteende……

   Svara

   Alltså den resursförbrukningen den kvinnan håller på med är helt jävla sjuk. Äckligt beteende.

   Svara

   Lämnar ett TED från en goalz-entrepreneur här så att alla som klickar in och känner att det behövs bätte förebilder kan få lite pepp i vardagen. https://www.ted.com/talks/dame_stephanie_shirley_why_do_ambitious_women_have_flat_heads

   Fyll gärna på med fler exempel om ni sitter inne på några guldklimpar.
   Kram på er!

   Svara

  Eller som kungligheterna i Frankrike på 1700-talet😆

  Svara

   Varför just 1700-talet?

   Svara

    För att det var mkt smink, peruker, påkläderskor och allt var så teatraliskt😊. Kungligheterna gick inte ens själva på toa😂

    Svara

  Märkligt också att hon skrev att det ”inte gör något om SD blir störst”. Tidigare var hon ju så emot SD och topp tunnor rasande över dem, och hade fullständigt engagemang i öppna hjärtan-politiken..
  Igen så visar hon ju bara att hon inte vet det minsta om vilket ben hon ska stå på och bara lever i sin lilla box där endast hon spelar roll. Eller så är det väl bara ett larvigt försök att provocera.

  Hon ser så uppfixad ut nuförtiden att det slutat vara snyggt, tror verkligen inte hon behöver alla dessa människor för sitt utseende.

  Svara

   Det klart hon inte gör, varken hennes smink, hår eller outfits kräver särskilt mycket arbete.

   Svara

    Men hon kanske blir hemmablind och bara öser på, to much fix liksom..

    Men sen vad gnäller Cam över som sponsrar Bella med detta liv.
    Ge Bella pengar och hon gör väl vad hon vill med dem?

    Svara

   Det med SD är ju bara så hon kan nästla sig in i politiken, hon kanske vill bli statsminister eller partiledare och då kan man inte klanka ner på nästkommande statsminister …. tyvärr

   Svara

    Hon är INTE smart nog

    Svara

     Det är ju ingen av våra politiker.
     Räcker tydligen med att ha ”talets gåva” och övertala folk, så värst smart behöver man nog inte vara. 🤭

     Svara

    Make Sverige great again

    Svara

   OT: Jag är nyfiken: finns det kvinnor som verkligen tror att Sverige kommer bli ett bättre land för dom om killarna (grabbarna, snubbarna?) i SD är med och bestämmer? Skulle de nånsin vilja städa i Svenska Akademien tex.?

   Svara

    Stackars de kvinnor som går på skiten.

    Svara

    What? Svenska akademin, en högst elitistisk stängd klubb för inbördes beundran är väl KNAPPAST en politisk fråga????? Sorry men för mig får politikerna gärna ägna sig åt välfärden, vården, skolan, äldreomsorgen och lite andra typ viktigare frågor…

    Svara

     Jag tror att den frågan duger för att synliggöra attityder ganska bra faktiskt. Attityder som påverkar i stort och smått …

     Svara

    Ja jag tror det. Jag vill sänka abortgränsen, få tillbaka sambeskattningen, ge mer pengar till kvinnliga flyktingar (de som är kvar i flyktinglägren) och mindre till männen (typ 9000 vuxna män utan asylskäl). SD är ett parti för familjen, och kvinnan är en del av den.

    Svara

     Om det någonsin blir krig i Sverige, så glöm inte efter att du blivit våldtagen att stanna kvar så kan vi hjälpa dig på plats!!!!

     Svara

      Vilka ”vi”? Jag kan hjälpa mig själv om det blir krig och jag blir våldtagen. Har du inte gjort lumpen? Vi hjälps väl åt att försvara Sverige, jag kommer aldrig fly.

      Svara

     Varför vill du begränsa aborträtten?

     Svara

      För att jag anser att livet gått för långt i vecka 18 då fostrets hjärta slår och fostret kan känna smärta. Jag anser att det är ofeministiskt att vara för sen abort. Graviditeten är och har alltid varit en kvinnofråga och aborträtten har ytterligare stigmatiserat oönskade (oftast av männen oönskade, men av kvinnan önskade) graviditeter. Istället för att låta kvinnor övertalas till sena aborter kan vi väl underlätta för gravida kvinnor och föräldrar. Varför är just vecka 18 en bra vecka? Varför inte vecka 38? Nä, vecka tolv räcker gott och väl.

      Svara

       Anledningen till att det är just vecka 18 är för att man inte kan diagnostisera ett foster innan den veckan på grund av utvecklingen. Man kan alltså helt enkelt inte upptäcka allvarliga skador innan dess och just därför är vecka 18 det som idag gäller.

       Svara

       Tror du att det är såå vanligt att man gör abort så sent som vecka 18? Och tror du verkligen att man gör det så sent bara för att graviditeten är oönskad? Nog ytterst ovanligt! Jag är ganska säker på att kvinnor som väljer abort gör det av väldigt speciella skäl, och ingen gör det för att sen bara rycka på axlarna.
       Vissa får det att låta som att kvinnor väljer att göra sena aborter hur som helst, och mest hela tiden. Helt sjukt ju.

       Svara

    Tycker att The Handmaid’s tale är ett bra exempel där Serena/kvinnor är för ett system och driver det för att sedan drabbas negativt av det själva. Tyvärr verklighet för kvinnor i många länder.

    Svara

     Ja ungefär som alla kvinnor som vurmade för öppna gränser och en enorm flyktingvåg av muslimska män. Inte så smart, inte så feministiskt.

     Svara

      Nemesis, menar du att ta emot flyktingar som ej är muslimska/inte har muslimsk bakgrund är feministiskt? Hur då undrar jag? Jag har lite svårt att koppla just mängden flyktingar vi tar emot/inte tar emot som en feministisk fråga. Däremot kan jag förstå kopplingen om du tänker på hur kvinnors situation på flykt ser ut. Det är fruktansvärt att många kvinnor inte vågar fly pga risken för våld och våldtäkt det innebär eftersom vissa män (oavsett färg, form och tro) fått för sig att det är okej att våldföra sig på andra.

      Jag är själv för att vi tar emot flyktingar (nu och då). Jag har aldrig haft något önskemål om kön eller religiös bakgrund mot de vi tar emot. Jag tror också det är viktigt att vi börjar diskutera frågan på djupet.

      Svara

       Intresserad av nemesis svar men jag inbillar mig att män är överrepresenterade bland dom som tar sig till Sverige? För att de typ har mest pengar eller att familjerna satsar på dom? Inte alls säker på att detta stämmer, hade vart intressant att veta.

       Svara

        Jag vet inte heller helt säkert. Men de historier jag har hört är att många unga mäns alternativ till att fly är att de måste kriga. Det är inte säkert att de stöttar den sidan de måste kriga för men om de säger nej dödas de/familjen. Kvinnor har oftast inte det kravet på sig.

        En man från ett land i krig berättade för mig att han flydde hit eftersom han tillhört en lägre stående grupp i det landet han kom ifrån. När kriget kom tyckte regimen att han kunde kriga/skjuta raketer i sitt område och därmed döda många av sina släktingar och människor han vuxit upp med. De försökte övertala honom genom att förklara att han var bättre än de han skulle ha ihjäl och att de ändå inte var viktiga/lika bra som andra i landet. Han vägrade. Hamnade i fängelse och lyckades sen ta båten hit. Kvinnorna i hans släkt hade redan tagit skydd i närliggande länder eller ”försvunnit”. För honom fanns ingen tid att leta reda på någon eller ta med sig kvinnor och barn och fly. Dessutom menar han på att ingen och då allra minst barn ska uppleva båtresan över Medelhavet.

        Jag vet att det här bara är en historia. Men ändå… tycker det är viktigt att påminna sig själv om att allt inte är så svartvitt och att det inte alltid går att göra rätt även om man kanske vill.

        Svara

   Det om SD är en klassisk kappvändare som bara Bella kan.

   Hon säger helt enklet något annat nu som hon tror att hennes läsare vill höra. Precis som hon alltid gör och gjort. Presenterar den åsikten för dagen som kommer sälja in henne bäst.

   Svara

    Skäms över att jag umgicks med henne och att jag gick på allt hon höll på med.

    Svara

     Berätta mer 😊

     Svara

     💗🌸

     Svara

    Är det inte bara en prognos? Säger väl inget om vad hon tycker eller inte tycker?

    Svara

     Hon skrev visst vad hon tyckte om det, och att det inte skulle göra henne så mkt.

     Svara

    Som när hon först hatade rabiesfeminister, och sen blev feminist

    Svara

     Fast man kan väl vara feminist utan att vara ”rabiesfeminist” 🙂 vad är förresten en rabiesfeminist…?

     Svara

      fråga Bella, hennes uttryck. Och hon syftade på alla feminister då, såklart.

      Svara

      Kanske missuppfattat rabiat feminist?

      Svara

     Var det inte Elaine som var ute och vevade om rabiesfeminister eller nåt liknande? Så synd för bloggare att alla deras dumheter finns kvar… #neverforget

     Svara

  Är det sant?! I så fall, så jäkla sjukt

  Svara

  Icke-bär-policy? Är hon the Queen of England eller?

  Får man fråga var du hörde talas om denna policy hon har?

  Svara

   Ja, var framgår det?

   Svara

    Se det som en preview på innehållet i det inlägg där Bellas tidigare anställda berättar om hur det är att arbeta för och med henne. 🤩🤩🤩

    Svara

     Shiiiit vilken teaser!!! Ojojoj, är ohälsosamt nyfiken nu.

     Svara

     Väntar med spänning på det inlägget!!!!

     Svara

     Men!! Can’t wait!!!

     Svara

     DET vore ju verkligen något!!

     Svara

     Omg omg omg!!!

     Svara

     emma? fanny? lär ju vara någon som jobbat relativt nära henne :O spännande!!

     Svara

     NÄR?! Snälla säg NÄÄÄÄR!!! Åtminstone: nästa vecka, eller längre fram än så?! SÅ nyfiken på detta!

     Svara

     Omg! Camcam, ÄLSKAR DIG! Längtar till detta inlägg!! <3

     Svara

  Ja cam och alla som köper hennes krämer bidrar ju förstås till hennes stab av kräm och kladd, heja er!!

  Svara

  Hahaha! Fattar hon inte att folk skrattar åt henne bakom hennes rygg! Jag började följa henne när hon fick barn, innan det så tänkte jag alltid att hon bara är ytlig å ego. Men när hon fick barn så fick jag ett helt annat intryck av henne, som en jordnära person. Men fattar ju nu att jag hade helt fel. Nu följer jag henne mest bara för att ha nåt att skratta åt. Viktigt med ett gott skratt om dagen så man får en six-pack 😂😂

  Svara

   Fast hon tjänar ju pengar på de som bla skrattar åt henne, eftersom hon får reklam här bla.. så hon struntar nog i vad folk tycker om henne sålänge hon får betalt.

   Svara

    Men varför skulle jag börja följa henne och köpa hennes produkter av att läsa om henne här? Jag har aldrig förstått den logiken?

    Svara

     Det är Bellas stödtrupper som försöker få tyst på kritiker genom att påstå att Bella tjänar pengar och säljer produkter så fort hennes namn nämns. Oberoende av vad som sägs eller skrivs.
     Påminner om vad det gamla PR-geniet PT Barnum påstås ha sagt:
     ”I don’t care what the newspapers say about me as long as they spell my name right.”

     Svara

   Tragiskt om man måste skratta bakom någons rygg.. det säger nog mer om den personen än Bella.

   Svara

    Det kanske är svårt att låta bli? Och det anses lite ohyfsat gapflabba någon rätt upp i nyllet?

    Svara

   Jag har exakt samma historia.
   Min son är två veckor yngre än Gillis så det var då i den vevan jag började kolla hennes blogg och. Nu kollar jag bara för kommentarerna och strategin… Herregud, vilken människa.

   Svara

  Det här är så verklighetsfrämmande för mig. Liksom varför? Och jag tänker på framgångsrika genier som Jobs osv som strävar efter att allt ska vara minimalistiskt som möjligt för att frigöra energi åt kreativitet. Jag förstår inte riktigt heller varför hennes utseende är så viktigt? Skulle inte dessa resurser kunna användas bättre i företaget istället?

  Jag har jobbat en del med afrikanska ministrar (besökt en presidents hem tex hen hällde upp ett glas vin åt mig bla skryt skryt) och de skulle alltid ha allt super vip och så vidare vilket var skitjobbigt (testa att requesta VIP treatment på Frankfurt support i sista minuten suck), medan europeiska ministrar inte alls höll på så utan snarare tvärtom.

  Svara

   *Frankfurt airport

   Svara

   Vem vill köpa ansiktskladd från någon med akne?

   Svara

    Det finns väl gradskillnader mellan acne och egen MUA?

    Hur som helst, det är väl kul att hon når sina drömmar jag bara undrar om det verkar vettigt med tanke på vad det kostar och vilken skillnad det egentligen gör? Det är liksom så himla konstigt? Men det är väl kanske livsstilen som provocerar och skapar uppmärksamhet som hon drar nytta av jag vet inte.

    Jag tror om tio år kör hon med minimalism och capsule wardrobe och odlar sin egen mat 😉

    Svara

    Vad menar du med det? Akne är hudsjukdom som man inte kan smörja bort med något skönhetsmärke. Att hon har (haft) akne säger inget om kvalitén på produkterna.

    Svara

     Nä men majoriteten skulle förknippa hennes dåliga hy med hennes dåliga produkter. Då spelar det ingen roll om det är en hudsjukdom eller finnar pga krämen. Så klart hon sminkar över allt.

     Svara

      Fast nej. Coco Chanel var typ 130 cm lång…hade fortfarande köpt en väska om jag haft råd 🙂

      Svara

       Men hur kopplar du ihop längd på person och väska? Kopplingen hy och rengöringsprodukter är ju något mer logisk 😅

       Svara

     Är väl som att köpa bantningspiller av en sumobrottare.

     Svara

    Wow… Acne är hormoniellt och dessutom ärftligt. Beror sällan eller aldrig på krämer.

    Svara

  Det kommer nog mera att gnälla om 😀

  Svara

  ”Travel in work”…..??

  Svara

   Tänkte också på det, hahahahahah

   Svara

   Är väl inget fel med den meningen beroende på vad som åsyftas?

   Svara

    ”Resa i jobbet” är inte ”travel in work”. ”Business travel” är ett begrepp.

    Svara

  Använd inte uttryck som stick i stäv om du inte vet vad de betyder.

  Svara

   Exakt!!! Camcam! Stick i stäv=något rakt motsatt!!

   Svara

  Men va, vilket omsmakligt inlägg! Har du hört talas om att alla är olika?!? Fantastiskt att få uppnå sina mål här i livet 🙂

  Svara

   Puttenutt.

   Svara

   Alla mål är väl inte bra? (Nu ser jag till helheten här: andra människor, planeten.) Att man KAN göra nåt betyder inte att man BÖR göra det.

   Svara

   Gäller bara inte bli besviken när ingen applåderar om man har lite eh, annorlunda mål

   Svara

  ”Being able to travel in work with…”

  Hon borde jobba på sin engelska. Eller skriva på svenska.

  Svara

   Men hennes engelska är ju på modersmålsnivå! (Tycker hon i sin Linkedin)

   Svara

    HAHAHA seriöst?!?!?!??!?! Provocerande.

    Svara

   Hon har ju två översättare per språk (engelska, tyska, arabiska) som hon betalar för.
   Kan kanske dessa lingvister assistera även när det gäller Instagram?
   Märkligt att betala för översättare och sen själv inte ta vara på deras (eventuella) kompetens.

   Svara

    Hon är ju duktig på att slänga pengar i sjön, så.

    Svara

   Hon behöver sätta sig på skolbänken igen i 3-4 år. Båda engelskan och matematiken är katastrofalt dåliga, hon skulle troligtvis inte ens få godkänt betyg i engelska. Jag som har engelska som modersmål har ofta svårt att öht förstå vad hon försöker säga. Företagsekonomi är heller inte hennes starkaste sida, hon har fortfarande inte lärt sig att det är vinsten som är relevant, inte hur många krämer hon kan sälja (med förlust). Samhällskunskapen är inte direkt imponerande den heller. Det är helt okej att vara korkad och obildad, om man är snäll, ödmjuk och försöker utvecklas så gott man kan. Men Blondinbella kan inte ens stava ödmjukhet, hon är störst, bäst och vackrast i världen och vet allt om allt. Så blir det när man bara omger sig med krälande ja-sägare, hon dumpar ju alla som vågar vara ärliga om hennes brister

   Svara

    ”Så blir det när man bara omger sig med krälande ja-sägare, hon dumpar ju alla som vågar vara ärliga om hennes brister”
    Möjligen har Bella mer gemensamt med Kim Jong-Un än man tror 🙂

    Svara

  Haha wow denna tjej alltså? Hon är så omogen på många plan i livet.
  När ska hon växa upp och bli en vuxen kvinna och bra förebild för sina barn? Spec sin dotter Nää fy

  Svara

   Håller med dig i stort men undrar en sak. Varför ska hon i synnerhet behöva vara en förebild för dottern?

   Svara

  Börjar tröttna på detta gnällande på Isabella. So what, hon har jobbat till sig en viss framgång som innebär att hon kan köpa de tjänster hon önskar.

  Känns lite som att ni alla, inkl Camilla, mest retar er på att henne för att hon är kvinna och inte ber om ursäkt för sig själv.

  Svara

   Häxjakt??????

   Svara

   Nej det handlar om att blondinbellis har hybris så det slår genom taket. Det visar inte på någon större intelligens att lägga så mycket resurser på att ha en sminkös samt en påkläderska, om man inte också lägger ner lika mycket i företaget.

   Att hon är kvinna..? Är det en ”sån” kommentar? Att kvinnor inte ska behöva få några ifrågasättande kommentarer just för att vi är kvinnor och har det så svåårt i patriarkatet? Kan säga att om en man hållt på på det här viset hade jag tyckt att det var precis lika fjantigt 🙂

   Svara

    Men vad har vi med det att göra?? Låt henne ha sin hybris i fred.

    Svara

   Äsch du är bara avundsjuk på CamCam

   Svara

   Ja Fyfan kvinnor som inte ber om ursäkt för sig själva är det värsta som finns!😱

   Visste du att det finns ett mellanting mellan kvinnor som ber om ursäkt för sig själva och kvinnor som tror att de är drottningen av Saba?

   Svara

   Håller med!

   Svara

   Om du tittar på de rikaste länderna i världen så är dess ledare betydligt mindre extravaganta än ledarna för fattigare länder. Vad säger det?

   Svara

    Hur rikt ett land är säger inget om hur rika ledarna är. Det världens fattigaste länder har gemensamt är sjuka klyftor mellan folk och folk.

    Svara

     Och ett behov hos de rika att visa upp sin rikedom.

     Svara

      Tycker inte att det där stämmer. Attributen (på rikedom eller status) ser bara annorlunda ut. Ex: ekologisk sojamjölk och en fin elcykel. Säger något om hur bra du är i t ex Sverige. Förmodligen säger det ingenting i Bangladesh men de har säkert nåt likvärdigt 🙂

      Svara

       Nu syftar jag inte bara på de senaste 10 åren, utan hela 1900-talet.

       Svara

        Vad blir det för skillnad? På 1700 talet var det fint vara tjock för att visa att man hade råd att äta mat. Idag ses det som att du har ont om pengar/inte tränar/äter dålig mat.

        Svara

  Kan det verkligen vara ekonomiskt försvarbart att ”travel in work” med folk som ska sminka/klä/bära ens handväska? Känns som att Bellas extravagans kommer vara företagets fall. 🙂
  Fixar de Pingpong också eller får hon sminka sig själv?

  Svara

   Skrattar ihjäl mig varje gång nån skriver ”Pingpong”

   Svara

    Bordtennis?

    Svara

     Bella brukar variera lite mellan att kalla henne för Pingis (som bordtennis) Pin-Gis och PiNgis 😅🤷🏼‍♀️ Men jag läser alltid det förstnämnda

     Svara

     Pingis. Isabellas kumpan.

     Svara

      Partner in crime…

      Svara

   Ja det tänker jag med! Bara för att man har utrymme i budgeten med en utgift på x antal tusen kronor, betyder ju inte det att man måste lägga ut de pengarna. Är inte ett sådant superbusinessleadermotto att: det viktiga inte är att göra stora vinster, utan att hålla nere på små utgifter?

   Svara

   Jag känner mer: hur märkvärdigt är det att ta med två personer?! Isabella får det att låta som världens bedrift (surprise, surprise), men hur mycket kostar det med en flygbiljett till London med hotell…?

   Svara

  Nästa blir väl att Bella låter frakta en egen limousin med flyg till varje plats hon besöker.
  Plus ett dussin muskulösa livvakter i mörka kostymer som kan jogga bredvid bilen när hon fraktas mellan olika ”events” och viktiga ”förhandlingar”. Likt Kim Jong-Un 🙂
  ”Idag är första resan som jag åker på med make, foto och stylist-team”…
  Alltså det är bara två personer som utgör detta ”team” (om nu inte Pingis är fotografen så klart men hon är ju delägare, VD och grundare så jag tror inte det).
  Det finns alltså en enorm möjlighet för Bella att ställa upp nya ”goalz” när det gäller entourage. Varför följer t ex inte pressekreteraren Simon med till att börja med? Då blir de genast tre. Sen kanske det behövs en kock också som kan tillaga ”veganmat” och ”plantbaserd kost” i hotellsviten? Och en egen sommelier som kan servera Bella halva glas Guldkula bubbel.
  Ta med barnen också och ett par personal till dem. Kanske behövs en egen doktor om den online hos KRY inte känns tillräckligt trygg och nära?
  Se där, snart blir det en liten cirkus som kan chartra ett eget plan vid förflyttningar. Bellas ultima ”goal”, eller hur? Privatflyg.
  Heja!

  Svara

   Snart gör hon en Kim Jong-ung och tar med sig egen toalett dit hon reser🚽👌🏼

   Svara

  Har hon själv skrivit på sin blogg om att hon budar sina saker istället för att bära dom?
  Fattar ingenting låter ju helt urkorkat.

  Svara

   ”Vi var hemma vid halv sju och då stod resväskan redo vid dörren. Sascha brukar packa alla outfits och buda hem till mig innan jag ska resa iväg, sedan kompletterar jag med necessär. Skönt att slippa packa på kvällen, då får jag mer tid med barnen och jobb.”
   http://www.isabellalowengrip.se/2018/05/middag-vid-stranden/

   Svara

    Jesus Christ.

    Svara

    Säger som Kidzen: omg.

    Svara

    Detta ”mer tid med barnen” är något hon bara hittat på och kör det som ett mantra till all outsourcing..
    Samtidigt så får Odd fortfarande en del av hennes dagar så det är ju så mycket BS, och hon vet väl att det provocerar dessutom..

    Svara

     Och har dessutom skaffat nanny va?

     Svara

     Vem kan kritisera en mamma som ordnar så hon får mer tid för sina barn?
     Tvärtom, det är väl värt lovord och hyllningar 🙂

     Svara

      Ja, det är det men det handlar inte om det. Att skaffa hjälp med städ, tvätt, gräsklippning osv är ju rätt rimligt för att få mer tid med barnen. Men i Bellas fall känns det mest som att ”mer tid med barnen” är ett mantra hon upprepar för att det ska vara ok med alla märkligheter hon ägnar sig åt. Överlag måste jag dock säga att det är härligt att se att hon verkligen verkar prioritera sina barn och det tycker jag aldrig nånsin nån ska få skit för

      Svara

  Mitt mål i livet är att göra skillnad för människor och närstående i deras jobbigaste period i livet, ibland i deras sista stund i livet. Att arbeta som sjuksköterska ger mig mer tillfredsställelse än en sminkös, en påkläderska och drömmar om ett privat flygplan… Frågan är vad som är mest ”Oprah Winfrey”: Att jaga ytlig framgång eller att hjälpa människor…

  Svara

   Så fint skrivet. Och det sista håller jag med om så. Det finns inget hos Isabella som borde jämföras med Oprah, det är bara förnedrande mot Oprah. En människa som vigt sitt liv åt att lära människor en massa och att hjälpa och sen en … bloggerska som ljuger var och varannan dag? Herregud

   Svara

   Håller med. Jobbar också som sjuksköterska, bor i ett hus med min man och två barn. Vi har inte överdrivet mycket pengar, men vi klarar oss bra med det vi har. Vi har mat på bordet, vi har tid för varandra, köper kläder och prylar i rimlig mängd och åker på semester någon gång ibland.

   Jag tänker ibland på Bella och andra influensers efter ett pass på sjukhuset, när jag hållit någons hand som ska dö, när jag gett någon smärtlindring som har ont, när jag strider för att gamla människor ska få den hjälp det behöver hemma, när jag pratar med oroliga anhöriga, när jag hjälper någon vuxen människa på med sina kläder (för att den själv inte längre kan rent fysiskt). Jag har verkligen världens bästa jobb. Det känns otroligt meningsfullt att få lägga alla jobbtimmar i veckan på att hjälpa andra. Förstår att alla inte har samma mål i livet, men blir faktiskt lite deppig över att se hur vissa människor enbart inkluderar sig själva, yta och pengar i de där livsmålen. Det finns så mycket annat som är så mycket mer meningsfullt.

   Svara

    Vill bara säga till sjuksyrrorna här som skrev: tack!!! Ni är helt fantastiska! När min mormor (som mot slutet blev förvirrad och elak mot alla, trots att hon egentligen var världens snällaste) gick bort, var er yrkesgrupp helt fantastisk mot både mormor och mamma och mig. Så engagerade, varma och empatiska proffs. När jag själv låg på sjukhus för några år sedan och fick min MS-diagnos var ni där för mig som om jag var den enda patienten och tog hand om mig när jag mådde som sämst. Nu när jag är i behandling är min MS-syster min ankare som har hjälpt mig så många gånger. Jag vet att ni inte får den lön och den uppskattning ni förtjänar men utan er skulle samhället gå under (och förlora en hel del av sin mänsklighet). Jag ville bara säga det. <3

    Svara

  Gissar ändå att Camilla driver med detta inlägg! För man kan väl ändå inte köpa Bellsans produkter, och sen gnälla över hennes lyxliv – precis det hon använder era pengar till?

  Aldrig handlat en pinal från Bella, eftersom hon typ är den sista på jorden som jag anser vara en bra förebild mm.
  Heja mig.

  Svara

   Finns väl massor med människor som är åtskilligt rikare och betydligt mer framgångsrika än Bella som inte fånar sig på det sätt hon gör?
   Ju rikare man är desto mer diskret och låg profil håller man. Bellas beteende osar nyrik och skrytig. Hennes beteende väcker inte respekt i näringslivet utan hon blir betraktad som en pajas som har många följare på sociala medier och som en del seriösa företagare gärna vill ta del av.
   Men att Bella skulle betraktas som seriös entreprenör finns mest i hennes fantasi. Då begriper hon inte till vad som är acceptabelt beteende bland seriösa personer i näringslivet.

   Svara

    Också en bra sammanfattning på varför jag aldrig skulle köpa hennes produkter/stötta henne, så grymt oseriös.

    Svara

    Jag förstår att hennes beteende är pinsamt – även för andra som befinner sig i högre positioner än henne. MEN, och detta är min högst personliga erfarenhet, jag tycker att många framgångsrika och ”rika” beter sig drygt, stolpigt och nonchalant (iaf så fort de kommer i kontakt med någon i serviceyrket). Så hon är nog inte ensam om att se sig själv som någon slags kunglighet som inte kan bära saker själv eller förmå sig svara någon ”under” henne.
    OBS OBS långt ifrån alla såklart, men att ”ingen annan i näringslivet” tycker hon är en förebild eller att de inte beter sig så stämmer inte 🙂 många ser sig som mer förmer andra

    Svara

     Upplever att den attityden ofta hör ihop med outbildade b-kändisar, dock. De jag haft att göra med – förmögna företagsledare, filantroper osv – har varken haft något team runt sig eller uppfört sig snorkigt, snarare tvärtom.
     De jag upplevt som högfärdiga är sk kändisar. Desto mindre berömda, desto snorkigare.
     Träffat dessa i olika yrkesroller.

     Svara

      Okej! Let’s agree to disagree. De jag främst stött på är företagare av olika slag och chefer och de är inte alltid guds barn. Och det gäller verkligen inte bara ”nyrika” – jag kan nog nästan tycka att de som har sin position och status i familjen är än mer nonchalanta än tvärtom.

      Svara

  Trist men jag tror du har rätt.

  Svara

  Tycker på något sätt synd om IL.

  Hon outsourcar hela sitt liv, i sin strävan att få ”tillhöra” de rikas skara.

  Att leva livet är väl att sköta sina barn själv, tvätta, städa, jobba, gnälla lite på livet, åka på semester, planera, umgås m vänner/släkt och växa ihop som familj under tiden.

  IL säljer ut allting i sitt liv. Antar att hon inte förstår/kan känna den ”lilla lyckan i det stora”.

  //Moa

  Svara

   Hon vill förtvivlat gärna in i överklassens guldruta. Tror dock att hon är så verklighetsfrånvänd att hon inte fattar att hon har skämt ut sig för mycket med sitt nyrika beteende. Hon är garanterat INTE välkommen.

   Svara

   Men överdriver ni inte lite nu bara pga vad hon lägger upp på bloggen? Hon kan ju sitta hemma och sticka raggsockor till behövande utan att välja att lägga upp det- det vet ju inte vi nåt om.

   Svara

    hahahahahhaha jag orkar inte

    Svara

  Haha! Nyrikt…
  Häromdagen när jag satt på café överhörde jag en kvinna som klagade på att hon inte använt en viss klänning på länge FÖR ATT henne städerska/strykerska hade varit sjuk så länge och inte kunnat stryka den?
  Alltså. Är DET ett problem för henne så inte undra på att allt gått käpprätt åt skogen i världen….liksom…stryk den själv kanske?
  Vi har gott ställt men inte tusan blir jag förlamad av alla pengar? Sorgligt.

  Svara

   Fast man är väl inte särskilt framgångsrik om man använder en klänning två gånger?

   Svara

    Haha sant! Fattiglapp, använda en klänning TVÅ GÅNGER. Social suicide

    Svara

    Hahaha tänkte jag inte på? Riktigt sant!
    Tycker bara hennes tänk är tragiskt…

    Svara

   Det där leder, och har lett till att varje generation av människor blir dummare och dummare när det kommer till praktiskt arbete. När allting lejas bort till någon annan så blir det en total segregation av arbete, och kunskap.
   Det finns faktiskt folk idag som inte kan byta en glödlampa, eller bygga en simpel altan, eller ens måla sitt eget staket. Dom säger inte ens att dom inte orkar göra det själva, utan dom säger att dom faktiskt inte vet hur man gör.

   Svara

    Hur många kan t ex bygga en gärdsgård idag?
    Eller ysta sin egen ost med mjölk från handmjölkade kor?

    Svara

     Hon skrev ju faktiskt byta glödlampa också, vilket är aktuellt även idag. Eller du kanske bara har vaxljus?

     Svara

      Självklart har jag egna bin och stöper mina ljus av bivax!
      Glödlampor är blaha blaha. Djävulens påfund 🙁

      Svara

     Jag kan bygga gärdsgård, lärde mig i lumpen. Kan även gräva skyttevärn och ta isär min AK5 på 11 sekunder (bäst i plutonen!) och sätta ihop den på 21 sekunder. Kan massa mer onödiga saker från lumpen 😀

     Svara

      Kunskap är aldrig onödigt. Jag tycker att det är toppen att du lärt dig saker i lumpen, även fast du inte använder dessa idag. Jag är helt övertygad om att du relativt lätt kan plocka isär andra vapen också, bara du får titta på dom i några sekunder.

      Svara

      Det är sånna som dig vi behöver ”om krisen och kriget kommer” som foldern sa 😄👍🏻👏🏻

      Svara

     Ptja…inte många, tyvärr. Men det finns folk som bara behöver ta en närmare titt på en befintlig gärdsgård och dra några högst logiska slutsatser om hur man gör för att bygga en likadan. Logiskt tänkande har också fallit bort hos många, tydligen.
     Jag har inte gjord egen ost någon gång, men någonstans har jag ett hum om hur man ska gå tillväga. Mjölk, löpe, värme, röra runt massa, pressa så att vätska försvinner ur ostmassa, forma osten i en form kanske, låta mogna länge och vända på osten regelbundet. Typ nåt sånt.
     Jag vet inte, men det känns som att folk blir bara mer och mer handlingsförlamade inför praktiska uppgifter. Min man som jobbar inom byggbranschen håller med. Han får ibland jobba med nykomlingar som är totalt värdelösa. Han kan tåla att folk inte kan vissa moment, inte kan svetsa eller montera och man får lära upp dom från grunden, men han bevittnar människor som inte ens kan tänka logiskt och oavsett repetition inte lär sig dra egna slutsatser. Dom lär sig ett moment men kan aldrig någonsin applicera den kunskapen till ett annat arbetsmoment.
     Jag tycker att det är ett problem generellt att folk inte kan någonting praktiskt längre. Att kunskap faller bort kan väl aldrig vara positivt.

     Svara

     Fast Blondinbella skrev för några år sedan ett peppande inlägg till alla tjejer när hon lyckades använda jordfelsbrytaren. Bedriften var så stor att hon ville uppmuntra oss andra att inte vara så mesiga och förlita sig på mannen i familjen.

     Svara

      Det var nog då Bella insåg att hon inte behövde Odd längre. Heja!

      Svara

     Fråga Ben Mitkus han är en fena på att mjölka kor 😅👌

     Svara

    Sant. Min svärmor är 60 och lämnade sin man häromåret efter han hade varit otrogen. Hon har varit hemmafru hela livet för hon ville inte jobba, och vägrade lära sig hur något fungerade så maken gjorde allt åt henne. Efter skilsmässan ringde hon till sin son och frågade hur man tankar bilen… Det hade hon aldrig gjort. Inte heller spikat upp tavlor eller handlat för mer än 1 dag i en mataffär. Att inse allt detta knäckte henne totalt. Jag kan inte riktigt sätta mig in i vidden av hur enormt mycket man kan begränsa sig själv i en sits där man tror att man belönar sig.

    Svara

     Åh, Gud. Fy tusan vad hemskt.

     Svara

    Så sant! Sen kan jag säga att det beror helt på hur och var man är uppväxt också. Jag är uppvuxen på landet där man fixade allt själv. Min sambo, som är 7år äldre, är uppvuxen i lägenhet där hyresvärden har fixat det mesta.

    Igår fick vi stopp i avloppet, inte bara lite hår i vattenlåset utan ett rejält stopp som har varit på länge. Sambon fick panik och ville ringa hyresvärden 21.30. Jag åkte till min pappa och hämtade ett rensband, köpte bakpulver och vinäger. 22.30 var stoppet borta, och sambon bara kollade på mig som om jag var en utomjording som kunde det där. 😂

    Svara

     Jag är också en lantis. Börjar förstå mer och mer begreppet ”bondvett”. Jag skulle inte palla att leva med en man som inte kan göra praktiska saker, bygga eller renovera någonting, så jag är rätt imponerad av din…tolerans, eller hur jag ska säga. 🙂

     Svara

   Jag har inte kunnat äta på hela veckan nu när min munskänk har varit på semester…

   Svara

    Hahaha!

    Svara

    Då är du beachredo 😂😂

    Svara

    Har i alla fall lärt mig att aldrig igen ge tjänstefolket ledigt…

    Svara

  Jag tycker också det är trist att det går bra att starta igång stora projekt med bolaget världen över och sedan lägga ner dem i brist på pengar…Förstår ju att hon inte tar av sin privata lön att betala projekt i Mellanöstern, men om man vill växa globalt kanske man ska skjuta in lite deg i bolaget i stället för att ha makeup-artist, kock, stylist etc.

  Svara

   Exakt! Hur kan det gynna sig ekonomiskt?!

   Svara

    De har väl så förbannat mycket pengar, att det räcker till bägge?

    Svara

  Jag förstår att om man som Isabella har mycket event och intervjuer, tycker det är skönt att ha ”sin egen” mua att anlita, som man känner sig trygg och nöjd med.

  Dock förstår jag inte varför hon behöver det varje dag, för privata middagskvällar etc, och speciellt inte för en tredagars resa till London. Kan hon inte fota själv/be pingis/välja redan nerpackade outfits/ha bett sin mua om lite tips? Liksom vad kostar detta? Eller bjuder hon på resan och betalar dom för sina arbetade timmar (3h/dag?) Och så får de vara lediga resten av tiden?

  Någon som jobbar frilans inom detta och kan berätta om hur det brukar vara/om de skulle acceptera ett sådant upplägg?

  Svara

   En heldag för en frilans-mua som anställs av företag ligger på allt mellan 1500-8000 kr exkl. moms, beroende på projektets längd, art och omfattning plus vilket företag som anlitar en. En enstaka dag för ett stort produktionsbolag är dyrare än dagsarvodet för en längre produktion för ett mindre företag.

   Generella timarvoden ligger på mellan 500-1000 ke exkl. moms.

   Svara

    Fast inte betalar Löwengrip Invest tusentals kronor/dag för Emelie?
    Då skulle ju arvodet för en tvådagarsresa gå på 50 tkr plus resa, mat och uppehälle.
    Nej, det är knappast fråga om samma arvoden som en MUA debiterar Vogue eller Victoria’s secret.
    Här är det mest en fråga om att täcka Bellas acne även om bruket av mattande puder verkar vara okänt för just denna MUA.

    Svara

   Ja alltså, MUA kan jag ”köpa”, nånstans, nästan, typ, men stylist? STYLIST? FÖR VAD? Är inte varenda outfit och accessoar utvald för henne redan och packad åt henne? Det har hon ju varit väldigt tydlig med. Vad ska stylisten göra dessa tre dagar? Alltså ska hon faktiskt fysiskt KLÄ PÅ henne? Fast hon benämner det ju själv som sitt ”stylist team”. Alltså hon har både MUA och stylist team. Är det Pingis som bidrar till stylingteamet?

   Nej, stylisten är en person. Som måste följa med dig. Så att du ska klä på sig. Kläderna som hon valt ut åt dig. Packat och budat. Alla de här sakerna har en funktion. Utom att ta med stylisten/stylistteamet på resan. Är det nån slags shoppinghjälp för att hon inte kan välja kläder själv? Är väl det enda jag ens kan tänka mig?

   Så många frågetecken.

   Är jag avundsjuk på Isabella? Ja, inget jag lägger nån vikt vid, är inte avundsjuk på alla andra rika människor heller mer än att jag allmänt skulle vilja vara rik. Vill jag ha råd med det hon har, ja. Skulle spendera NÅGOT annorlunda men. Så nu har vi avklarat den biten, vill man tro att det är enbart därför jag skriver så gört 🙂 Avundsjuka klubben på häxjakt!

   Svara

  Jag har också en människa som bär alla mina påsar. Han heter Oscar och är min man. Han får väldigt dåligt betalt dock.

  Svara

   😂

   Svara

   Samma här fast min Oscar har inte friat än. Han får betalt i ligg och avsugningar vilket jag tycker är ganska bra ändå.

   Svara

  Är ändå mest fascinerad över att alla har den där luggen man försökte få till i sjuan, ca 1990, liksom upp och sen ner till sidorna…

  Svara

   Jag har det så, tycker det är jättesnyggt 🙂

   Svara

  Andra drar ner på flygresorna för miljöns skull, men hon tar med sig två extra personer!

  Svara

   Men hon äter ju plantbaserat!!!! 😉

   Svara

    Och fisk för det är gjort av blad!!

    Svara

     Särskilt färsk torsk!

     Svara

  Om man ser det utifrån perspektivet att hon har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, ADHD, så är det inte så konstigt att hon tar hjälp med allt som kräver struktur och planering. Städning, matlagning, shopping, planering allt som kräver exekutiva funktioner är mer krävande. Men samtidigt finns det gränser. Tycker dock man ska komma ihåg att ADHD är inte bara ”en superkraft”, det är en nedsättning. Annars får man inte diagnosen.

  Svara

   Om man nu får diagnosen…

   Svara

   Men det ingår väl inte i ADHD att aldrig vilja lära sig nåt och samtidigt vara komplett oödmjuk?

   Svara

   Och alla andra som faktiskt får diagnosen får istället lära sig självständighet och strategier, inte att förlita sig på andra med allt från att deklarera till att torka sig i rumpan. Det är bara Isabella som är så speciell att hon bör göra så lite som möjligt själv, även om hon förlorar sina pengar i framtiden, så hon verkligen är helt körd.

   Svara

   Kommer bli dyrt för samhället om ingen med ADHD kan förväntas bära en påse själv.

   Svara

    Fast Isabella betalar väl sina stödpersoner själv. Och skapar jobb!

    Svara

  Jag får inte ihop det hela, hur hon rååååd att ha alla dessa head of-människor runt sig??

  Svara

   De betalas av Löwengrip Invest dvs av den reklam Bella gör på sociala medier.

   Svara

    till sina ”1.5 miljoner” följare…..

    Svara

  VArför bryr sig folk så otroligt mkt om vad Bella gör? Låt henne göra bort sig om det är det ni anser, låt henne synas på vilket sätt hon än vill, tycker även att om ni vill klanka ner på henne pga hennes hybris som vissa påpekat, se över erat egna liv först.

  Jag kan störa mig som fan på människor som bor i fina hus med sina familjer, varför? Jo för jag själv aldrig kommer kunna ha ett hus på mitt namn och det gör mig så förbannat avundsjuk på andra. Men det ger inte mig rätten att nästintill mobba de som har det jag saknar?

  Svara

   Så för att du är avundsjuk så är vi alla som kritiserar blondinbella också avundsjuka?

   Svara

    Absolut inte det jag menar, utan att folk har tid att sitta och störa sig på henne och vad hon gör. Vem fan bryr sig? Man kanske ska fundera över varför man själv blir så jäkla irriterad på vad någon annan gör?

    Svara

     Till skillnad från att irritera sig över att folk irriterar sig..

     Svara

     ….Du ser inte ironin? 😂

     Svara

   Jag har hus, jag är skuldfri och har stora bankkonton. Jag reagerar/stör mig otroligt på att hon skaffar attributen, så hon ska se rik ut. NYRIK! I min värld är hennes beteende smaklöst och vulgärt.

   Svara

    Men du är bra duktig på att göra alla andra medvetna om din ekonomiska situation.
    Grattis till dig 🙂

    Svara

     Ingen vet vem jag är.

     Svara

     Är det så förbannat provocerande att berätta att man har pengar? Seriöst, varför ska man få en nedlåtande kommentar med en gång?

     Svara

    Jag tycker att även gammelrik överklass ofta har nåt vulgärt över sig och även hela den svenska statuskulturen sen 90-talet.

    Svara

    Då stör jag mig extra mkt på dig 😉

    Jag tänker såhär gällande Bella;

    Hon verkar nyrik som du säger, och därför vill hon köpa allt hon kan för att kanske ”skryta” och bli skriverier. Medans du som förmodligen är as tät, kanske inte syns å hörs överallt, för du är så pass mogen och tänker att du behöver inte styla för folk för du vill inte att folk ska veta att du är rik? Jövligt smart isf eftersom rånrisken är betydligt lägre då kan jag tänka mig?

    Svara

     Ja, och risken för bedrägeri. Vilket du om någon borde veta hur man utnyttjar.

     Svara

      Vet inte hur du tänker nu men?

      Svara

       Du vet precis vad jag menar.

       Svara

      Teaaa

      Svara

   Du borde inte vara avundsjuk utan sur på dig själv som satt dig i din ekonomiska sits…

   Svara

    Absolut, du har helt rätt!

    Svara

    Man kan vara stenrik och ändå ha anmärkningar på att hon reser med en stylist hon kallar ”stylist team” för att klä på henne kläder stylisten redan valt ut och packat åt henne för olika tillfällen. Att följa med. För att tala om. Vad hon ska ha på sig. Alltså allvarligt. Jag hade tyckt att typ en toastol i rent guld vore rimligare.

    Det är inte rikedomen som är problemet med Isabella Löwengrip. Det övergår mitt förstånd att folk tror det. Att all kritik bottnar i avundsjuka. Ja jag vill vara rik. Jag skulle bo fantastiskt och åka taxi och resa flott om jag var det.

    Jag skulle inte ha med mig en påkläderska. För jag tycker det är sinnessjukt.

    Svara

     Trodde kommentaren ovan från Anonym om att ha satt sig i en ekonomisk situation var en fristående kommentar, den såg ut som det tyckte jag. Nu ser jag att så inte är fallet. My bad. Trodde bara det var ännu en ”du är bara avundsjuk för du inte har lika mycket pengar”-kommentar.

     Svara

   Har själv bra med stålar, men tycker det är skrämmande att en sån som Bella får fara fram och aldrig behöva stå till svars för alla lögner och motsägelser.
   Plus media och journalister som bara dreglar över hur ”goalz” hon är??

   Svara

    Hört talas om ”Kejsarens nya kläder”?

    Svara

    Vad menar du med ”bra m stålar”? Alltså exakt.

    Svara

   Jag stör mig något FRUKTANSVÄRT på bedragare. Punk slut!

   Svara

  @Multimiljonär

  Visst finns det drag av nyrik hos IL.

  Men det är väl så’nt vi gammelrika aldrig skulle diskutera eller påtala? 😉

  // Moa

  Svara

   Bara jag som tycker att ”inte bära policy” verkar vara en grym ide? Jag avskyr att bära…hela poängen med mathem och zalando.

   Svara

   Exakt! Jag är anonym här, så ingen vet vem jag är och skulle aldrig visa upp det heller.

   Svara

    @ Multimiljonär

    De som vet, de vet!

    De som inte vet skiter förmodligen i vilket. 💪

    //Moa

    Svara

  tycker själv detta är helt sjukt. men undrar ändå, hur blir inlägg som dessa inte en del av en skvallerblogg som det noga står att detta inte är? ”skämtas det friskt om på Löwengrips HQ” är ju andrahandsinformation vilket är definitionen av skvaller och hörsägen. Tycker granskningen av BB är fantastisk men det har kommit väldigt många inlägg den senaste tiden som är rent skvaller

  Svara

   Hon skrev ju i kommentarerna att vi ska ”se det som en preview på innehållet i det inlägg där Bellas tidigare anställda berättar om hur det är att arbeta för och med henne.” Så antar att detta är något som någon fd anställd har sagt.

   Svara

    Skulle inte vilja anställa en fd anställd som säljer ut fd arbetsgivaren 🙂

    Svara

     Då gör du inte det.

     Antagligen har de inte med fullständiga eller riktiga namn, antagligen säger de inte på en intervju att de sålt ut sin förra arbetsgivare.

     Men att i efterhand tala om för andra om en dålig arbetsgivare så att arbetstagare ska slippa den chefen är väl inte nånstans orimligt. Jag har också talat om min fd arbetsgivare om vansinnigheter på jobbet. Har inte skrivit på nåt kontrakt att jag inte får berätta hur (dålig) min chef eller mina arbetsförhållanden var, jag anser mig ha all rätt att prata om det och särskilt till människor i samma bransch (restaurang) att välja en annan arbetsgivare i stan. Hen har numera rätt dåligt rykte, helt rätt. Och jag framhåller inre för nya arbetsgivare att jag berättat för andra om min fd. chef.

     Nånstans har man ju liksom en rätt att berätta också. Man behöver inte hålla tyst om det varit dåligt. Vill man även berätta att hon vägrar bära så jaha. Big deal.

     Svara

      Såklart. Men då tar man ju också risken att nästa jobb uppfattar en som illojal och anställer nån annan.

      Svara

       Om man oroar sig för sån kritik bör det tas på allvar, och framtida arbetsgivare kan tänka så långt.

       Svara

     Detta är en bra grej med yttrandefrihet. Då kan framtida anställda åtminstone ta ställning innan det är för sent.

     Svara

      Japp. Samma tänker nog framtida arbetsgivare..

      Svara

       Därför man kan vara anonym. Om tillräckligt många berättar samma sak är det arbetsgivaren som ifrågasätts.

       Svara

        Fast nja. Jag tror man undrar vad de som klagar gjort för att förbättra sin situation när de var anställda (om det gäller nåt viktigt, typ facket och liknande). Om det bara är personligt skvaller om nån hade jag nog dragit öronen åt mig. Men alla tänker olika 🙂

        Svara

         Jag är en sån som försöker förbättra min arbetssituation. Ägnar timmar åt att informera både fack och arbetsledning. Försöker få kollegorna att våga protestera, men de är alldeles för rädda.

         Det funkar inte alltid. Jag har en arbetsgivare som bryter mot lagar och avtal hela tiden och ett tandlöst fack. Jag sitter i skiten bokstavligt talat.

         Svara

         Dig anställer jag på en gång 🙂 Kanske dags att byta? Du låter för bra för din arbetsplats- trist att de inte tar vara på dig.

         Svara

  Synd att dina seriösa granskande inlägg (som är bra!) tappar trovärdighet när du hela tiden publicerar inlägg som dessa. Undrar också om det verkligen är så svårt att undvika att se allt så svart-vitt – då menar jag de flesta kommentarer till inlägg om Isabella. Eller menar du och så många andra att hon är iskall psykopat och allt – precis allt – hon säger är lögn för egen vinning? Varför känner så många att hon är skyldig er ’sanningen’? Har hon påstått att bloggen/Instagram är sanningsenlig? Kräver ni det av andra influencers eller är bara Isabella lättare att genomskåda? Och nej, jag är inget fan av henne, jag bara funderar kring hela den här karusellen och varför den är så engagerande.

  Svara

   Bra kommentar !

   Svara

  Antar att vissa behöver en vårdare eller två 😉

  Svara

  Någon som har koll på hur det är med Flattered ? Jag har stark en magkänsla av att hon snart kommer att diskret avveckla den framgångshistorien. Hon nämner och visar de produkterna allt mer sällan. Förut var det ett jäkla hallå om återförsäljare och Harrods osv. Varför ser man ingen reklam någonstans? Syns man inte så finns man inte och hur ska man då nå ut till konsumenterna. Bara en fundering.

  Svara

   undra också, men hon svarar inte på de kommentarerna alls

   Svara

   Flattered går jättebra enligt vad de själva säger:
   https://www.breakit.se/artikel/10566/isabella-lowengrips-flattered-gar-som-taget-vd-n-varit-superlyckosamt
   Omsättningen 2017 blev tydligen 12 miljoner. Och ett 0-resultat. Alltid något 🙂
   Men något bokslut finns inte tillgängligt än så man vet ju inte…
   Och enligt bolagets VD så:
   ”Under nästa år räknar vi med att minst dubbla omsättningen”, säger Gustav Lidén.”
   Ska Flattered alltså omsätta 25 miljoner 2018?
   Jag tror det när jag ser det.
   Verkar som man handskas lika optimistiskt med framtida siffror som Bella.
   Pingis och Bella äger mindre än hälften av Flattered och ingen av dem tar aktiv del i bolagets skötsel. Det körs av grundarna Gustav och Hanna med hjälp av Emma Lythell och Anton Johansson.

   Svara

  Skulle vara intressant att veta hur andra ”kändisar”, influensers och kungliga har det när de reser och i vardagen. Är det många som harhjälp med make, påklädning , packning bärhjälp och annat varje dag och speciellt vid resor och dessutom har livvakter.

  Svara

   Drottning Silvia förmodligen 🙂

   Svara

  Förstår henne, jag bär aldrig heller mina kassar. Den äran har min man, inte behövt bära en kasse sedan dagen vi blev ett par 👌 hade jag haft råd med ett sånt bud, hade jag tackat ja utan att blinka.
  Förstår inte varför folk ska hitta fel i allt Bella gör. Det är hennes pengar hon slösar ingen annans, och hade folk haft chansen att lägga samma summa som hon gör på det vi anser är onödigt hade dom troligtvis inte tackat nej.

  Svara

   Håller med. Tycker det är bra hon bidrar med jobb i tjänstesektorn för övrigt men tydligen så räknas inte det som god gärning här…:)

   Svara

  Kalla mig avundsjuk, kalla mig bitter, men inte ens om det vore en människa jag älskar högt och innerligt skulle jag kunna något annat än kräkas lite i munnen av detta.

  Jag köper att hon ska ha sin MUA, jag skulle köpa om Simon var med för att filma sjunga dansa och ha koll på hennes kalender.

  Jag köper inte att hon tar med sig sin stylist, kallar henne för sitt ”stylist team”, för att VÄLJA outfit åt henne. Från outfits som redan valts ut åt henne, packats åt henne, törs man tro att det packats upp åt henne?

  ”Sascha valde en klänning från estländska Lili Jahilo” Jamen nu hade ni ju ett spikat schema för tre dagar, Sascha hade kunnat skriva lappar eller informerat på annat sätt, ja till och med Skype hade funkat, vad Isabella ”ska” ha på sig vid vilka tillfällen. Att betala arvode/lön, flyg, hotell, åt en extra person för att välja kläder ur en packning där personen i fråga är den som redan valt ut alla outfits i?!

  Det här. Är. Inte. Klokt.

  Svara

   Håller med Catrin här uppe- hur kommer det sig att ni bryr er så mycket 🙂 Man kan ju också gäspa och gå vidare om man inte känner att man var just rätt målgrupp…?

   Svara

    Varför bryr du dig såpass mycket om folk som bryr sig att du inte tar ditt eget råd?

    Svara

     För att jag tycker folks reaktioner på IL är rätt intressanta. Bra mycket intressantare än ILs blogg 🙂

     Svara

      Och där har du svaret på varför folk inte gäspar och scrollar förbi.

      Svara

   Men om något måste strykas sedan det blivit skrynkligt i väskan? Då är det behändigt att ha sin egen personal med sig. Eller så kan man förstås resa med bagage där kläderna kan hänga på galgar. Vet att Louis Vuitton tillverkade sådana koffertar förr i världen. De var mycket populära bland Europas kungligheter 🙂
   Förr hade för övrigt lyxhotellen särskilda kyffen för medföljande personal till hotellgästerna. De kunde naturligtvis inte få bo i stora hotellrum med bad och utsikt. Nej, mot bakgården och wc/bad i korridoren dög gott.
   Jag har själv övernattat några gånger i sådana rum ursprungligen avsedda för chaufförer, betjänter, barnjungfrur osv i samband med resor då jag begärt enkelrum. Intressant erfarenhet.

   Svara

    I en gammal bok som hette något i stil med ”den stora problemlösaren av vardagsproblem” (pre internettiden) fans tipset om man hade problem med skrynkliga kläder på resan så skulle man hänga upp dem i badrummet och sätta på duschen med varmt vatten så att det blev rejält med ånga. Detta skulle då släta ut skrynklorna.

    Svara

  Var kommer det här konstanta behovet att hävda sig så ifrån? Har hon insikt i hennes beteende?

  Svara

  Har du sett mailsignaturen som Simon har? Förbehåll om att Isabella och Pingis kan komma att ställa in/förkorta möten när som helst pga de är så eftertraktade. Hur vanligt är det egentligen?
  ”Simon Sjögren
  COO / Operativ Chef
  Löwengrip Invest
  BOX 3632, 103 59 Stockholm
  Telefon: 0733 996 121 simon@lowengripinvest.se
  http://www.isabellalowengrip.se

  This e-mail may contain confidential and/or legally privileged information. If you are not the intended recipient, please return it to the sender and delete it from your system without producing, distributing or retaining copies thereof. Thank you. Please note that due to the high demand on appointments for meetings and events with Ms. Löwengrip and/or Ms. Hadenius we hereby reserve the right to, unilaterally and without any right for you to request compensation or performance, shorten or cancel the agreed time for a meeting or event with Ms. Löwengrip and/or Ms. Hadenius.”

  Svara

   Fin disclaimer.

   Svara

   Gud vad hemskt! inte ens på riktigt stora företag har sådana signaturer. ärligt talat vem tror de att de är??? Madonna??

   Svara

   Det där är ju helt sjukt. Låter som att de är lika upptagna som ett lands president eller liknande..

   Svara

   HAHAHAHAHA

   Svara

   Vilka Jeppar! Är extremt nyfiken på hur det är att sitta i möte med dessa två eller överhuvudtaget ha med dem att göra i affärssammanhang. Meddelar de ens att mötet är inställt eller tänker de att disclaimern räcker? Ujujuj.

   Svara

   Jaha bra att veta. Simon skulle nog platsa i Vita huset som en av dessa pressansvariga som Trump käkar till frukost.
   Så om Bella eller Pingis ställer in ett bokat möte så har man som avbokad inte rätt att kräva ersättning eller ett nytt möte.
   Verkar enklare att få träffa påven än någon av dessa två megalomaner.

   Svara

   Ojojoj. Från min juridiska synvinkel kan jag bara skratta åt detta. En ensidig hävningsrätt, utan skadeståndsskyldighet, och inskriven i en mailsignatur. Lycka till med den..

   Svara

    Det hela utmanar löjet. Skadestånd för att Pingis ställer in ett möte utan förklaring eller att Bella inte dyker upp på ett event?

    Svara

    Kanske är ett AI-program som kommit på den, för jurister kommer ju inom kort att vara helt onödiga enligt den store Isabella Löwengrip.

    Svara

   Hahaha, inte ens min superupptagna handledare när jag gjorde min kandidatuppsats hade något sådant. Och han är sedd som en nobelpriskandidat (på riktigt).

   Svara

    INGEN har något sådant, ja förutom dessa två då. Att ens komma på tanken att folk skulle komma med krav på ersättning eller kräva att få till ett nytt möte efter ett inställt är ju helt befängt. Undrar vems idé det var?

    Svara

   De är verkligen i en division för sig, helt unika och speciella dessa två. Är det inte pinsamt att skicka mail med en sån signatur?

   Svara

  Spontant känner jag att det är oerhört oklokt att som entreprenör skylta med ett sådant ofantligt resursslöseri. Risken är överhängande att framtida samarbetapartners eller investerare drar öronen åt sig när det slösas pengar på dessa helt irrelevanta saker.

  Svara

  Sjukt roligt om teamet var med på Maldiverna😂

  Svara

  Enligt henne själv så prutar hon i Ica för sånt gör economistor men hon bär inga saker utan allt skall med bud heller någon annan… det går inte ihop… Intressant också att hon inte ens längre handlar barnens kläder utan det blev också outsourcat…

  Svara

  Att hon vägrar bära på saker själv och att ombyten och väskor skickas fram och tillbaka är uppenbarligen inget som ska hymlas med heller. När jag arbetade på en bar vid Östermalm där Blondinbella syntes frekvent så sprang bud in på baren i olika ärenden hela tiden. Det är alltså unga individer som arbetar på Ryska posten som får köra fram och tillbaka mellan innerstan och Lidingö för att Blondinbella vill byta handväska till middagen och sedan en ny individ för att skorna inte passade och sedan en tredje för att en sjal skulle bytas. Vid ett tillfälle kom två bud samtidigt, en med skor och en med en väska, ett bud kan alltså inte hämta flera saker på samma gång? Det såg varken ”praktiskt” eller ”lyxigt” ut, snarare pinsamt.

  Svara

   Det är deras koncept och jobb!!
   Hellre arbetslös, eller….

   Svara

    Nej Ellen, inte alls. Min kommentar är inte en ”uppmaning till arbetslöshet” men en kan alltid tolka illvilligt om en vill. Ryska posten har gott om uppdrag och i detta fall handlar det om att en person/anställd mycket väl hade kunnat hantera samtliga ärenden vid ett och samma tillfälle. Dels eftersom det är en otroligt onödig miljöpåverkan att tre olika bilar ska köra samma sträcka ungefär samtidigt istället för en, men också att en som gäst bör visa hänsyn åt andra betalande gäster på samma plats som stördes av att ombyten och överlämningar skulle ske kontinuerligt vid bordet intill.
    Sedan har du rätt i att efterfrågan och konsumtion påverkar antalet tjänster inom en bransch men vi som konsumenter har också ansvar att inte konsumera på ett vis som är skadligt för miljön, särskilt inte på ett så onödigt och lättvindigt sätt.

    Svara

  Syna gärna män i Isabellas ställning och jämför hur mycket dom går Ica och bär sina egna påsar. Så jävla sjukt kvinnofientligt att ge dina ”synpunkter” som sanningar om en kvinna som nått långt inom näringslivet.

  Svara

   1. Har hin verkligen nått så långt?
   2. Jo, på sin fritid har de inget problem med sånt. Vår chef gör sånt själv om han har tid, eller någon som gör det åt honom om han är på jobbresa, och då är han ändå managing director på ett företag med halv miljon personer anställda globalt. Hans andra vänner i liknande positioner gör tydligen samma. (Jag har var på middag med dem förra sommarn men kan ju alltid ha ändrats.)

   Svara

  Men framgångsrik är hon 🙂

  Svara

  Rätt märkligt att allt Isabella gör är fel, att ni orkar. Har ni inget liv?

  Svara

   Tydligen inte du heller 😂👌

   Svara

  Bellas engelska är verkligen patetiskt dålig. Kollade på hennes instastory igår, och det är verkligen CRINGE på engelskan, både i tal och skrift. Kör på svenska för tusan!! SÅ många engelsktalande fans kan hon verkligen inte ha att det måste vara på engelska. Det är bara pinsamt.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.