Fan vad bra!

Här hittar ni hela artikeln. 

 

Min fd kollega Malin har skrivit en artikel om Linnea Claeson – vars anmälan precis resulterade i en fällande dom mot den man som skickade våldtäktshot till henne.

FY FAN SÅ BRA!!!!! Till och med bättre än Ronaldos hattrick nyss så då fattar ni!!! 😍😍😍

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Lägger samma kommentar som på kommentaren på Öppet Spår:
  Om man ska vara petig är egentligen ett RIKTIGT hattrick tre mål i samma halvlek 🙄

  MEN!!!! Linnea är så grym och såsåså viktig. Hon har lärt mig så mycket om feminism – jag som trodde att jag redan var ”tillräckligt” påläst. Önskar att jag hade en förebild som henne när jag växte upp.

  Svara

   Om man ska vara riktigt petig så ska målen vara i följd också… och straffmål räknas inte heller om man är riktigt jäkla petig, så egentligen var det nog inget hattrick 😂

   Svara

    Om man ska vara riktigt riktigt petig så bryr man sig inte om fotboll det minsta. ⚽️👎🏼

    Svara

     Framförallt inte eftersom de vetat så petiga. 😉😊

     Svara

     DU kanske inte gör det, men andra gör uppenbarligen det. Förstår inte vad man vill få ut med en sån här kommentar?

     ”Jag är edgy och skiter i fotboll”?

     Svara

      Eller så är man bara jävligt trött på sport för att det fuckar med ens egna tv program… liksom åååh ska jag inte hinna se mitt program jag väntat på i en vecka för att det sänds 23 ist. Jag hatar sport

      Svara

       Men buhuuu…. jag kollar inte fotboll men på riktigt sura för man inte kan se sina tv-program? Haha… sheeple

       Svara

       Du har väntat i en vecka på ditt program. Jag har väntat i fyra år på fotbolls-VM. Alla är vi olika.

       Svara

    Du har helt fel.
    Behövs inte vara i följd och straffar under matchen räknas givetvis med.

    Däremot räknas inte de straffar som görs i slutet av matchen i det fall att en match ej kan sluta oavgjort.

    Svara

   Vad har hon lärt dig som du inte visste innan? Det här är inte en cynisk fråga, utan jag är uppriktigt nyfiken. Mvh/ TPONT

   Svara

    Är svårt att sätta ord på exakt vad då det är mer känsla än ”fakta” typ, men hon har gett mig många insikter. Hon lyfter saker jag aldrig hade sett lyftas innan, vilket således lett till att jag blivit mer medveten. Hon har ”inspirerat” mig till att säga ifrån när män beter sig illa på mig/skickar dickpics osv, sådant jag tidigare bara har tagit emot pga trodde att man måste göra det.

    Svara

     Tack för svar. Det är ju lätt hänt att man baserar sin tolkning av världen efter vad man själv anser vara common sense, det känns ju som någon som Linnea faktiskt behövs – dickpics (slap in the face) vad fan är det för fel på människor? Polisanmäl varenda en!

     Svara

  Hon är verkligen stark som tar kampen och kan tänka att hon får en hel del skit men de gångerna jag stött på henne random så har hon varit så otrevlig! Hon har gått rakt in i en och himlat när jag bett om ursäkt, suckat högt över folk i tunnelbanan som faktiskt inte gör något illa och blängt.
  Märklig.

  Svara

   Det där låter precis som mig- kanske bara en vanlig måndagmorgon? Jag KAN helt enkelt inte vara trevlig före klockan 10 🙂

   Svara

   Du menar som alla stockholmare är? 😂 Jag beskrivs ofta som en omtänksam och väldigt glad person av andra, men blir likväl ett åskmoln i kollektivtrafiken. Hur hon är i kollektivtrafiken säger ingenting om henne som person… 💫

   Svara

   Känns lite ovanligt att ha råkat stöta på henne flera gånger i Stockholm… Själv bor mina föräldrar meter från hennes favoritfik och jag jobbar en tunnelbanestation bort. Bott i Stockholm hela livet och har aldrig stött på henne.

   Svara

  Kan vi inte ha öppet spår FotbollsVM där vi pratar allt om fotboll eller är det bara jag som älskar VM ?

  Svara

   Fotbolls-VM är redan all over the place – kan vi inte få en fristad? 😂😂 Närå, klart ni ska ha det om många vill, jag får väl bli besviken isf att jag ”får ett inlägg mindre” en dag pga fullständigt ointresserad 🙈

   Svara

    Fast jag tänkte just för er som vill slippa VM. Om vi har ett eget inlägg så behöver ju inte ni som inte vill gå in och läsa där.

    Svara

  Wohoo! Go Linnea, det där var såå viktigt 🙂

  Svara

  Yes. 😊

  Svara

  Yes

  Svara

  Hon är grym! Att orka ta kampen… dag ut och dag in… med allt det hat hon får. All eloge till henne. DET är girlpower.

  Det är skillnad vad man använder sina sociala mediar till när det är girlpower. Inget BB trams om imperium, resor och lauder(stavning?) . All den säkerhet som BB har, borde nog Linnéa ha+ (lite) Mycket mer!

  Svara

  Då kanske det också, äntligen, blir tyst på alla som tror att hon ljuger om allt hon blir utsatt för….

  Svara

   Ena utesluter ju inte det andra…

   Svara

   Finns nog få som tycker hon ljuger om ALLT.

   Svara

    Och din poäng är?

    Svara

     Är du inte läskunnig?

     Svara

   Mycket ljuger hon ju om, minns den gången hon skrev att hon printat ett mejl och skickat till någons 400 facebookvänner på en förmiddag. Facebook lägger till en tillfällig spärr efter 50 pms till folk man inte känner, så ljuga kan hon ju verkligen. Bara för att nåt är sant behöver inte allt vara det… Förstår dock inte varför hon känner att hon måste ljuga, det hon gör är ju bra ändå.

   Svara

    Kom
    Ok.

    Svara

    Fast hon menade väl att hon lagt ut det på någons profil, så att hans 400 vänner kunnat se?

    Svara

     Hon skrev att hon hade suttit på typ lunchrasten eller något sådant och skrivit till alla hans vänner på pm. Det var så det kom fram att hon ljög om det. Och sen började fler lögner nystas upp på liknande sätt.

     Svara

   Fast dom har dömt 1 person av alla hot hon fått.
   Säger det verkligen någonting?

   Svara

  Jag kan inte scrolla på din blogg om jag inte klickar någonstans på skärmen och då öppnas länken för reklamen på din blogg, jag måste sedan stänga ner all reklam innan jag kan scrolla vidare. Samma sak när jag trycker för att läsa kommentarer på ett inlägg…. Är det någon som upplever samma? Ska det vara så?

  Svara

   Får samma, nån reklam för nåt parti eller nåt som säger typ ”vad hade du gjort om din hyra var 5000 kr mer?” 😫

   Svara

    På min visar det reklam för casinostugan just nu😂 Har för mig att det diskuterats tidigare här nämligen.

    För övrigt, håller med dig Milla.

    Svara

   Skaffa adblock så slipper du all reklam 🙂

   Svara

  Cristiano Ronaldo. Fy fan. Långt ifrån favoriten🤮

  Svara

   Samma här! Zlatan är INTE en favorit heller.

   Svara

    Hehe, jo😏 älskar Zlatan

    Svara

     Inte jag. Han må vara en duktig fotbollsspelare men han har en vidrig attityd vilket gör att han hamnar på bottenskrapet.

     Svara

      Som Ronaldo då. Har helt stängt av honom nu så han kanske inte är som förut, men förr var han en riktig diva. Zlatan må vara divig ibland, men han är bara skön, charmig och har humor😍❤😍❤

      Mvh Zlatans största fan😎

      Svara

      Älskar Zlatan sedan han föreslog en signerad cykel till damlandslaget istället för bilen de kved om 😁

      Svara

     @Don L

     Här är en till! 💙

     Zlatan for ever… Eller något sånt!

     En fin dag till er alla! 🥂

     //Moa

     Svara

     Zlatan 💖

     Svara

   Jag har aldrig gillat Ronaldo heller… Men man kan ju inte ska att han inte är jäkligt bra på planen 😮

   Svara

  Helt ot men detta vak på jobbet där vi har mobilförbud så jag missade öppet spår, men jag håller på och söker skola utomlands och tänkte försök komma igång att blogga. Men girls hur blir den relativt stor utan att bli ”Kissieprovoserande” är too old for that! Helst så enkel att man inte behöver en dator då min har kraschat :/
  Puss å trevlig helg 🙂

  Svara

   Vak som i att ”vänta” på att någon ska dö? Hur går det till egentligen, sitter man bara där och inväntar döden? Hur känns det i dödsögonblicket, en del säger ju att det kan kännas i rummet? Är personerna som man vakar över vid medvetande eller är de redan, ursäkta hur jag uttrycker mig, ”halvt borta”? På riktigt nyfiken och känner ingen som jobbar i vården på det sättet

   Svara

    Tar mig friheten att svara. Ja, man sitter bara och inväntar döden. I början av vaket kan det vara så att de är vid medvetande och kan prata lite med en och så. Svara ja eller nej när man frågar om de har ont osv. Sedan när de inte kan svara brukar man se att de har ont. Det märks på kroppsspråk, rörelser och liknande att de har ont. Oftast i det absoluta slutet är de så fullproppade med morfin så de är ”helt borta” eller vad man ska säga. Då brukar jag sitta och hålla i handen så att de inte ska vara själva för jag tycker inte det är värdigt att sitta bredvid och bara titta på. Så brukar hålla personen i handen och stryka lite över kinden eller liknande så de kanske känner att jag är där. Vet inte om de gör det men det känns bra. Ofta märker man att det nästan är slut på andningen. De får längre och längre andningsuppehåll och huden på benen och så blir lite marmorerade typ.

    Svara

     Omg. Bra att ni finns, ser att det är ett jobb jag aldrig skulle klara av.
     Enda bilden jag har av det är från en fd kompis. Hon var egentligen personlig assistent men det gick under samma på nåt vis, jag vet inte hur men det gjorde det i den kommunen iaf, så hon skulle få hoppa in på ett vak när det inte fanns någon annan som kunde. Och jag minns att hon berättade vad de hade sagt till henne ”ta med en laddare till mobilen, kanske något att läsa och något att äta så du håller dig vaken hela natten” och att när personen hade tagit sitt sista andetag skulle det bara vara att gå därifrån och så fick morgonpersonalen ta hand om personen. Tyckte allt lät så respektlöst. Personen hann gå bort innan hon skulle gå dit dock så hon slapp vaka.
     Ditt sätt låter ju mycket snällare i alla fall

     Svara

     Hoppas dom flesta dock har en anhörig vid sin sida. Tror en del glömmer bort gammla människor och det är hemskt.

     Svara

      Det är tyvärr sällan de har anhöriga vid sin sida.. Hos en kvinna jag satt hos hade sonen flyttat hem för att hjälpa pappan att vaka men de behövde ju sova med så jag satt på nätterna där och de vakade på dagarna. Annars är det tyvärr släkt och familj som bor för långt bort för att ta semester på obestämd tid eller så bryr de sig inte 😔 blir så ledsen

      Svara

    Vak kan även vara inom sluten psykiatrin. Har en patient ständig tillsyn så måste en personal ALLTID vara brevid. Alltså vak 🙂

    Svara

     Åh, aldrig jobbat inom psykiatrin så tänkte inte ens så långt. Förlåt 😔 Det låter i mina öron faktiskt jobbigare för psyket att sitta vak för någon som mår så dåligt. Är ändå fint på npgot sätt att sitta och vaka över en person som ska dö. Det är så viktigt att göra slutet värdigt så tycker det är en sorglig men fin del av vården. Jag sitter ofta med en bra bok och godis också för annars klarar man inte natten. Men när man märker att det börjar ta slut så lägger jag ifrån mig allt med fullt fokus på personen som dör.

     Svara

    Vak var för mig att sätta med en ung människa som petat i sig för mycket tabletter.. så är inte bara äldre som väntar på att få somna in :/

    Åter till min fråga, vilken portal är bäst om man vill tjäna lite extra på en blogg?

    Svara

  OT. Hannah och Amanda som precis dragit in storkovan på sin avskedsturné ska nu några månader senare ut på en ny turné, This is us, eftersom dom startat upp fredagspodden igen. Deras följare har ju värsta sektbeteende, dom accepterar alla deras tokerier tydligen.

  Svara

  Är jag den enda personen som ledsnat totalt på Linnea och hennes brist på att kunna ta kritik och besvara frågor om plagiat, påhittade historier osv? Trovärdigheten är nere på noll. Synd för till en början var hennes inlägg relevanta och viktiga.

  Om nu Bella ska granskas ur alla vinklar så kan jag tycka att Linneas historier också bör det.

  Svara

   Men om någon har dömts så finns det uppenbarligen bevisning. I alla fall i det här fallet.

   Svara

    Jag påstår inte att hon alltid ljuger. Jag menar att många av hennes historier inte stämmer överens med verkligheten. Varför inte granska sanningshalten i de inlägg hon blivit ifrågasatt för?

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.