Läsarna är inte jätteimponerade av Isabellas tilltag

Från Bellas blogg.

Jag vet inte – läsarna anser att historien lite faller på sin egen orimlighet samtidigt som de idiotförklarar hennes sätt att förstöra moder jord på.
Jag håller med, men ingen förväntade sig väl något annat?
Eller?

235 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inte imponerad av Isabella Löwengrip och hennes beteende.
  Skulle inte förvåna mig om det hela kommer att sluta på samma sätt som Fermenta gjorde för några år sedan.

  Svara

   visste inte vad Fermenta var handlade om tur att det finns Google 🙂 Ja de är nog möjligt som du säger Lena att det kan sluta för Isabella så 🙂

   Svara

   Troligen kommer dock Bellas icke förtjänade studentmössa att kosta henne betydligt mindre än Refaats obefintliga doktorshatt:
   https://www.va.se/nyheter/2015/11/17/skandal/

   Svara

   Anna Delvey är ju ett betydligt mer aktuellt exempel. Eller Elizabeth Holmes. Båda två bra exempel på att folk så himla gärna vill tro på unga tjejer som verkar framgångsrika.

   Svara

    Älskar denna sammanfattning av Anne Delvey-caset och man tänker onekligen på Isabella https://www.thecut.com/2018/05/how-anna-delvey-tricked-new-york.html

    Svara

     Vill någon kortfattat berätta vad det handlar om? Suger på engelska 😞

     Svara

      Handlar om 25-åriga Anna som dyker upp på alla fester och middagar och minglar med alla man ska mingla med i New York, hon har alltid dyra kläder och checkar in på fint hotell i NY och påstår att hon ska stanna där i 5 månader. Hon säger att hennes pappa har pengar och att hon kommer ärva när hon fyller år. Hon påstår sig vara från fin och rik familj i Tyskland och ger folk 100 dollar i dricks och lever som en prinsessa medan hon påstår sig vara på gång med lite diverse projekt, bl.a. ska hon starta en egen foundation som ska ha pop up shops, juice bar, tyskt bageri och lite annat med konst-fokus och galleri. Hon reser kors och tvärs över hela jorden men lyckas alltid få andra att betala då de bara antar att hon kommer betala tillbaka eftersom hon är så rik. Hon träffar olika människor på event och samlar på sig deras visitkort men lär aldrig känna någon, alla bara antar att hon känner någon annan och att hon är viktig. Hon försöker låna till sitt projekt och skickar förfalskade intyg från tyska banker på att hon har pengarna som behövs som säkerhet. Egentligen har hon inte ett öre utan är ryska som flyttade till Köln när hon var 16 och praktiserade på modemagasin i Paris. Hon låtsas bara ha alla dessa pengar och hon sitter i fängelse i USA idag. Hon lurade företag och privatpersoner på en kvarts miljon dollar innan hon blev påkommen. Hon var så duktig på att klä sig som att hon hade pengar att folk trodde på henne när hon påstod att hon var entreprenör.

      Svara

       Låter ju som Bella.
       Det var ju så hennes bloggkarriär startade så varför skulle hon inte köra på samma koncept en gång till

       Svara

       Tusen tack snälla du för svensk sammanfattning 😊

       Svara

     Ohhh, älskar såna här långläsnings-artiklar. Tack för tips!

     Svara

  Uppfriskande att se att det finns plats för kritiskt tänkande även i hennes kommentarsfält. Det brukar ju nästan enbart vara heja heja och ”åh du är såååå inspirerande” annars. Hon är väl nöjd såklart – hon påpekar ju flygandet just för att det ska generera kommentarer, men det är i alla fall skönt att se att folk bryr sig om miljön.

  Svara

   Bryr dom sig verkligen om miljön är frågan.. eller är det bara ett säkert kort att kritisera? Undrar hur mycket de själva gör för miljön…

   Men ja! Jag håller på med om att det verkar helt galet att flyga runt personer som hon gör!

   Svara

    Tror att de flesta gör mer för miljön än vad hon gör av bara farten, genom att inte flyga folk till andra länder för att köpa klänningar. Tror många av hennes följare lever som de flesta, möjligen med tradition av källsortering, cykel eller tunnelbana till jobbet/skolan då och då och 1-2 utlandssemestrar per år. Krävs inget mer för att vara miljövänligare än Isabella.

    Svara

     Absolut så är det ju lätt att känna sig miljövänlig i jämförelse med Bella… Just därför undrar man ju hur mycket de här personerna själva bidrar med, eller om de känner sig duktiga bara för att det finns folk som är värre än dem.
     Två utlandssemestrar per år är väl tex inte speciellt bra för miljön.

     Och hur många buisness-människor finns det inte som flyger kors och tvärs i sina jobb…

     Svara

      Men de mååååste ju flyga, för inte kan de väl lita på intärnät?

      Skämt å sido. Måste en själv vara perfekt för att få kritisera andra? Räcker det inte med ”håg vet att du gör fel, och jag själv gör inte så”. Eller, hur anser du?

      Svara

      Klart det finns business-människor som flyger hela dagarna, men det är nog inte majoriteten som kommenterar hos Isabella som är just dessa människor.

      Isabella kan göra andra, bättre och klimatsmartare val, det kan nog de flesta av oss men få människor gör karriär av att skylta med hur icke-klimatsmarta de är. Jag tror att folk invänder mot att hon försöker få det att låta som att framgång är lika med flyga och fara samt konsumera hela dagarna. 2018 går det verkligen inte att tänka så. Vi måste ta bättre hand om jorden än så.

      Svara

      Fast det handlar ju inte om att man bara kan kritisera om man lver perfekt. 2 flygresor per år är dåligt, men 20 flygresor per år är 10 gånger värre.

      Sen skryter ju Bella om hennes flygande av sminköser så mycket hon bara kan, dvs hon jobbar aktivt med att försöka sprida en sunkig bild av innebörden av att vara lyckad.

      Svara

    Självklart finns det människor där som bryr sig och gör sitt för miljön!
    Att hon får kritik hela tiden beror på att hon beter som en barnunge med allt sitt fjantiga skryt och genomskinliga provokationer!!

    Svara

     Jo jag förstår att hon beter som ”fel” och att hon inte borde flyga grejer och människor på det där sättet (och sen tycka att det är något att skryta om)

     Svara

    Hahah det kan man kanske diskutera i vissa situationer, men jag behöver inte ”göra” något aktivt för miljön för att kunna kritisera att man flyger in en sminkös för en enstaka fest eller flyger en anställd för att shoppa en känning. Det räcker gott med att INTE göra masa galna dumheter för att imponera och verka viktig.

    Sen tror jag de flesta människor har ett visst intresse av att vi ska leva på ett sätt som inte förstör för oss själva, även om många inte orkar tänka på det aktivt, det är ändå rätt rimligt att uppskatta att jorden fortsätter vara bebolig.

    Svara

  Är fortfarande nyfiken på vad det viktiga jobbet hon ska göra är? Fattar att hon nätverkar, men mer än det? Kan ha missat det då jag bara läser om henne här inne.

  Svara

   Jag tror att hon kanske vill designa sina håraccessoarer med hjälp av Balmain de som heter Hermine Hold.

   Svara

   Hon säger att det är en jobbresa så att det är avdragsgillt för företaget såklart.

   Svara

    I så fall hade väl Pingis eller någon annan från företaget följt med. Nu ser vi att hon bara går på middag och visningar samt får fix från sin stylist så vet inte på vilket sätt kan detta räknas som en jobbresa? Hoppas att någon som läser här eller på hennes blogg jobbar på skatteverket så att de vet om att vad hon gör där nere när hon väl söker avdrag för resa. Jag söker avdrag även för min stylist because I’m very very important person Isabella said 😀 😀 gapskrattar sådär som hon alltid gör på Instastories.

    Svara

     Känns svårt att avgöra vad som är jobb för detta influenser… För det mesta handlar ju om att ha skett att visa upp i sina sociala medier… Så de kan väl hävda att de jobbar jämt

     Svara

     Tyvärr handlar det om hur kostnaden bokförs så om skatteverket inte gör en revision på hennes bokföring så kommer det aldrig uppdagas.

     BB upprepar gång på gång hur hon måste ha en mua då det är så viktigt för jobbets skull att hon ser bra ut (vilket ingen annan kvinna I Sverige skulle kunna använda som argument för att få sminkning betalt.) Men hon tror att om hon bara övertygar sina läsare om att det är en legitim anledning så blir det ok från ett skatteperspektiv.

     Samma sak med alla dessa högst tvivelaktiga resor. Stylisten resa till London förstår jag inte hur hon ska krångla sig ur.

     Svara

      Skriv till Skatteverket och be dom kolla 😁

      Svara

       Gör det själv?

       Svara

      Kanske Stordalen står för hela kalaset?

      Svara

      Så länge de anställdas/uppdragstagarnas kostnader bokförs som lön eller ersättning för det jobb de utfört så är det i sak inget problem alls. Skatteverket ifrågasätter inte vilka uppgifter man får lön/ersättning för. Däremot kan de ju ha synpunkter på vad som är avdragsgilla kostnader för t ex representation och tjänsteresor. Eller om man försöker bokföra rent privata levnadsomkostnader, eller kostnader som inte hör till verksamheten, på företaget.

      Svara

    Awkward middag/efterfest det blir där i Paris när Isabella slänger fram sitt klet och kladd och försöker kränga det till övriga deltagare. 😂 ”I love the miljö so it is all made in Sweden! No natural (cycles) ingredienser because I’m allergic”

    Svara

    Exakt, aka skattefusk. Hoppas luftslottet snart sprängs i 1.5 miljoner bitar, det förtjänar hon. Mår illa bara av att se hennes falska tryne pga hur hon beter sig och vad hon står för. Blondinbella är bilden av allt som är fel på världen. Sanslös egoism och narcissism, skiter fullkomligt i andra människor inkl sin egen familj, skiter i miljön, ljuger om allt, gör vad som helst för att synas och höras, obildad och enbart intresserad av yta, är oerhört falsk och manipulerande, uppmanar till enorm överkonsumtion och slöseri med ressurser. Om hon låtsas göra något godhjärtat är det alltid en falsk front och motiven bakom är 100% egoistiska. Det enda hon bryr sig om är sig själv och hur hon ska mjöla sin egen kaka. Det är motbjudande.
    Jag fattar inte hur någon kan finna henne inspirerande??

    Svara

     +1

     Svara

     Detta borde du radera Camcam – du gör ju det nuförtiden – Bellas barn ska inte behöva läsa eller höra att deras mamma skiter i dem, och att hon bara bryr sig om sig själv. Så förväntar mig raderat precis som när det stod att en annan ofta reser iväg från sitt barn.

     Svara

      Jag tycker inte att man ska censuera dessa kommentarer. Tycker inte att det ska raderas.

      Svara

       Varför ska det raderas när det handlar om andra men inte när det handlar om Bella?! Kom igen nu Camcam och visa att det inte är personligt agg mot Bella… Lika för alla, eller?

       Svara

        Det stod inget riktat direkt mot barnen, Bella släpper fram betydligt värre kommentarer på sin egen blogg.

        Svara

         Den grejen tycker jag är så märklig. Isabella säger att hon godkänner kommentarer som är hövliga osv (det sa hon i Löwengrips live senast) men ändå släpper hon igenom massor av elaka kommentarer om henne och hennes barn, familj, liv etc. Frågor och kritik om företagen och produkter verkar inte godkännas. Hur kan man göra så mot sin familj?

         Svara

         Svaret på den frågan är ändå ganska enkel.. Men sjukt är det, hade inte tillåtit en tusendel av det om det gällde mina närmaste.

         Svara

        Det är ingen idé att du svarar, du pratar med människor som anser sig ha rätt att säga vad de vill om andra

        Svara

         Nej det är ingen idé att försvara Bella men det är märkligt hur olika människor behandlas här – i vissa fall ska minsta lilla som inte ens är direkt elakt eller kränkande raderas medans om vissa andra är det tillåtet att skriva vilken skit som helst, vilka elakheter och lögner som helst är tillåtet för vissa men absolut inte för andra. Helknas och säger en del… Falskt och hyckleri.

         Svara

     Ta det lugnt.. inget att hetsa upp sig över 🙂

     Svara

   Men IL ser ju otroligt malplacerad ut i sammanhanget. Balmain är ju ett ganska ”punkigt” och coolt och där kommer Bella och ser mer ut som ett amerikanskt nyhetsankare än stilsäker trendsetter.

   Svara

    Stylisten hennes bör nog lägga ner lite tid på att lära sig vad man ska ha på sig när. Nu verkar det vara enbart fokus på snygg outfit

    Svara

     Haha ”amerikanskt nyhetsankare”..spot on! Stylingen är tyvärr under all kritik. Byt ut de där klackarna till ett par coola boots och så kanske en ”punkig” och oversized skinnjacka på axlarna 👌🏻
     Undrar vad Olivier Rousteing tänkte.

     Svara

      Ja jag tycker Bella klädde sig trendigare och mer spot on när hon enligt henne själv var utan stylist för några år sen. Nu blir det lite väl tantigt tyvärr.

      Svara

    Håller med om att Bella ofta ser äldre ut pga sin damiga stil, hon klär sig inte särskilt coolt men shiit så snygg hon var på visningen i paris, aldrig sett henne så snygg. Duktig make-tjej och klänningen satt som en smäck, skorna passade perfekt till. Bella var riktigt snygg och jättevacker!

    Svara

  Jag skulle vilja vara med när Isabella försöker imponera på folk med sin dåliga engelska.

  Svara

   Fast fransmän suger på franska de med så det går nog bra.

   Svara

    Haha suger på engelska ska det stå, pin.

    Svara

  Alltså nej. bara nej! Hur kan hon vara så instängd i sin egen bubbla att hon inte bryr sig ett skit om miljön och sina barns framtid? Så länge hon får flyga, konsumera och sälja varor till andra verkar hon ha noll tankar på att vi ska lämna vårt jordklot i arv till våra barn. Bara hon får leka viktigpetter med personal som flänger fram och tillbaka i flygplan för att hon ska se fin ut och boomeranga på instagram så verkar det viktiga i livet vara uppfyllt. Är det någon som på riktigt ser det som en framgång att hon blivit helt oförmögen att föna sitt hår och sminka sig själv?
  Inser hon inte själv att hon gör sig till åtlöje? Hur kan negativ respons vara bättre än ingen respons? Varför inte försöka bygga upp en sympatisk och jordnära bild av sig själv, det skulle garanterat leda till ökade försäljningssiffror för hennes krämer.

  Svara

  Onödiga flygresor….. 👎🏻👎🏻. Vad gör hon för positivt? Typ vad engagerar hon sig i som är till nytta? Jag tänker att många ser henne som en förebild, är det pga hur hon tjänar pengar? That’s it?

  Svara

  Det som skrevs om att hon var där med Petter Stordalen var ju väldigt intressant. Stämmer det? Borde inte hans fru ha åsikter i vart fall om hennes miljöovänliga beteende?

  Svara

   Miljön är nog inte det enda som Gunhild Stordalen ska vara orolig över i sammanhanget 🙂

   Svara

   Dom hade ett möte för någon månad sen. Är imponerad av Gunhilds engagemang för miljön men tror hon pratar för döva öron med Isabella.

   https://instagram.com/p/Bi4ytJugZMV/

   Svara

   Äh det är väl inget konstigt? De har haft kontakt länge. Kan tänka mig att energisprutan Stordalen ser mycket av detsamma hos Löwengrip och att de klickar av den anledningen. Sen är det väl tråkigt om han ringer och säger att han vill ha henne i Paris och hon ställer in allt för det. Hon brukar ju även prata om att hon prioriterar core business vilket knappast en spontan visning av herrkläder är. Antagligen är det något annat som ligger bakom detta.

   Svara

    Hennes core business är hennes ego. Självklart dumpar hon Hampus för en modevisning.

    Svara

   Japp, det stämmer. Hon la upp en bild på ig-stories och skrev typ ”hoppsan, kolla vem jag hittade” för att försöka dölja det faktum att hon är hans +1.

   Svara

  Märks att hon är inne i en provocerande fas. Undrar hur länge hon orkar hålla på. Iof har hon ju lekt ett låtsasliv på bloggen i över tio år nu.

  Svara

   Undrar bara om inte de olika rollerna hon spelar börjar ta slut snart? Hon har ju låtsatsengagerat sig i det mesta redan. Hon har varit muffare, kroppspositiv, innerstadsbo som vill sterilisera sig, sambo, familje- och barntokig, superlyckligt gift, helgknutsbärande vardagsmamma på Ikea, för upptagen för att umgås med sin man, för upptagen för att sminka/klä sig själv, för spattig för att sitta still, spa-älskande stillasittare, för upptagen för att träna, tränings-freak, modelejon, stolt blek, besatt av BUS, skild som hatar tanken på sambo, Lidingö-bo som hatar tanken på innerstad, köttbulle-älskare, ”vegan” för miljöns skull, besatt av tanken på eget flyg, centerpartist… svårt att hänga med svängarna men snart kan det väl knappt finnas fler roller kvar att spela?

   Svara

    ”There’s enough material here for an entire conference!”
    (quote from Fawlty towers, The Psychiatrist Episode)

    Svara

     Bästa 🤣🤣

     ”Im on holiday”

     Svara

    Så JÄVLA KUL skrivet!!!! Tack för gott skratt…

    Svara

    Det är faktiskt helt sjukt att det stämmer: hon har ju gått igenom alla dessa roller. Jag undrar så vem hon egentligen ÄR, när hon är ensam med sig själv? Blir hon aldrig trött? Mår hon aldrig illa av allt spelande? Skäms hon inte? Tänker på Elizabeth Holmes… Men kan svensk media ha ”mod” nog att granska en bloggare, det är frågan. (Sista meningen låter som ett skämt, men ärligt talat… Det verkar ju inte så.)

    Svara

    Hahah så sant! Blir matt bara av att läsa, hon är inte klok.

    Svara

    Ursäkta mig men glöm inte att hon ska spela huvudrollen i ”Sveriges Oprah” också!

    Svara

     Haha ja, och klassikern äter en glass om dagen till att några veckor senare stoltsera med att varken hon eller barnen äter socker. Spola fram två veckor: ”jag och barnen är på Ica och handlar lördagsgodis”.

     Svara

      Har man börjat ljuga så är det inte lätt att att bli trovärdig när man inte minns vad man tidigare sagt, stackars flicka som inte klarar av att minnas sina lögner nu, tänk vilka krockar det kan bli ju äldre hon blir😂

      Svara

       Ja och det är nog även så att hon knappt vet själv vad som är sant. Hon ljuger inte bara för läsarna utan lyckas nog föra även sig själv bakom ljuset. Tror tyvärr inte hon har en aning om vem hon är 🙁

       Svara

  Hon hade lätt kunnat låta bli nämna detta (då hon fått mängder av kommentarer om miljön), men nu blir det så uppenbart att hon försöker provocera. Inte ens ”snyggt”, bara pinsamt. Men är ju så hon vill ha det, framstå som totalt korkad och ego för att få synas.
  Läste på om dessa Stordalens – som verkar bry sig väldigt mycket om miljön.. Ändå hänger de med Bella som älskar att smutsa ner den och dessutom skryta om det? Sånt falskeri hos så många, trist.

  Svara

   Tänkte samma. Hon skriver inget utan baktanke, hon vet exakt vad som ska hända när hon publicerar sådana saker…

   Svara

    Men alla man hänger med har väl inte alltid samma värderingar i alla frågor som en själv?

    Svara

   I synnerhet fru Stordalen är ju miljökämpe. Intressant.

   Svara

   När och var har hon skrytit om att smutsa ner miljön? Älskar att smutsa ner den? Eh.. Tror nog att Stordalens flyger en hel del, typ lika mycket, tror du inte.

   Svara

    Petter var miljökämpe långt innan han träffade Gunhild. Dock verkar han gilla bensinslukande motorbåtar och helikoptrar.

    Svara

     Japp. Han har väl dock sagt att han ”kompenserar” med rätt så mycket pengar till någon footprint organisation (vet inte vilken och för lat för att googla) för hans ”smutsiga intresse”

     Svara

    Hon skryter om att hon flyger sin sminkös till Paris för ett event. Det måste inte stå ”SKRYT” och en stor pil för att vara skryt.

    Svara

  Undrar stilla för mig själv när hennes luftslott kommer implodera???

  Hennes självupptagenhet är så förödande, hennes självbild så skev. Tycker synd om henne, kan inte vara lätt att leva på detta sätt.

  Hon måste ju veta om att det bara är en tidsfråga innan hon blir ”avslöjad” i brist på bättre ord.

  Hoppas att hon kommer till insikt och börjar dra i bromsen.

  Hon är vän med Annie Lööf, partiledare med fokus på miljö, hur går det ihop?

  Vi måste alla ta vårt ansvar, i det stora som i det lilla. Vad det än gäller.

  🌸

  Svara

   Att Annie Lööf har hänt på Bella är knappast konstigt eftersom Bellas kanaler är intressanta för politiker när det gäller att nå väljargrupper som är resistenta mot annonsering och traditionella nyhetskanaler som radio, tv och dagstidningar.

   Svara

    Sant, det har du rätt i🌸

    Svara

   Anni Lööf vill att vi ska flyga mer, så inga problem.

   Svara

   Bara för att man är vän med någon behöver man inte gilla allt personen gör

   Svara

  Jag tror att allt hon gör för sina sk företag är för att skapa content till bloggen för det är där hon tjänar sina pengar. Allt nätverkande är bara för syns skull, se tex på det som hände i Dubai.

  Svara

   Håller med här, tror inte hon gör så mtk annat för företagen än visar sitt ansikte och reser runt för att även visa sitt ansikte där och skapa intriger och kontent… Pingis gör nog de mesta viktiga i företaget.

   Svara

  Kul för Emelie ju!

  Svara

   😂😂

   Svara

  Ska man bygga bolag i Sverige kan man inte åka på nöjesresor till Paris! Vem på det franska bolaget har hon snackat in sig hos så hon fick komma på deras event?

  Svara

  Jösses vad mycket kommentarer och vad folk letar fel haha sjukt, märks att det är samma personer som skriver här. Kul svar någon fick där också som inte visas här hahaha. Väldigt snack om miljötänk.. undrars om de verkligen värnar om miljön så mycket eller mest bara vill skamma, hitta fel och klaga. Och vad är det för historia som faller? .. Inbjudan fick hon säkert innan hon åkte, självklart, men sedan får hon en inbjudan som tas med till visningen.

  När och var har Bella påstått att hon bor i suiten alltså haha kan ju liksom visa en bild därifrån ändå va..jösses.

  Sedan är det ju upp till Bella om hon nu tyckte detta var en kul och häftig grej att få vara med på, Balmains visning och en helg i Paris med chans till viktiga affärskontakter, och om hon kan få dit den som hon förmodligen gillar att bli sminkad av, som hon känner sig trygg med och känner sig fin av så är det upp till Isabella.

  Svara

   Nej du har nog rätt. De som kommenterat flyger nog t.o.m mer än vad Isabella gör! Vem 2018 bryr sig om miljön liksom?!11!! Avundsjuka är de också, allihop. Så goalz att leva som hon för ju! 😍😍😍😍

   Svara

    Men jag hade rätt M i att samma personer skriver här 😉 Nej tror inte de som kommenterat det flyger mer än Isabella, tror inte de har råd med det. Tror inte att alla är avundsjuka och tror att många bryr sig om miljön men det tar inte bort faktum att många vill hitta fel för att skamma och sänka Bella.

    Svara

     Hitta fel? Lätt att se fel stora som Boeing 747-plan. Krävs inget mikroskop precis. De lyfter ju bara det faktum att hon borde ta mer ansvar för den planet hon lever på och delar med oss andra. Inga personliga påhopp utan helt normala uppmaningar till miljötänk.

     Svara

      Är M nya The real hmm… eller samma månne hehe.

      Svara

      Hahaha fel stora som Boeing 747 😂😂 Klockrent 😂 ✈️

      Svara

       Haha, jag drömde om dessa flygplan p.g.a. denna kommentar! 😂 de var på nyheterna och hade tydligen förstört miljön och sabbat WW2… Say what 😂

       Svara

   Är du eller vill du bara bli advokat, Anna?

   Svara

   Ja heja Bella, varför lägga ner tidstårtbitar på att tänka på nåt annat än sig själv?? Så borde vi alla funka (ironi)

   Svara

   Fast det är ju inte som att folk förfasar sig över att Isabella glömt en glasspinne i parken när hon lekte med barnen? Att hon flyger in en person i enkom för sminkning och har en annan flyga till London för att hämta en klänning är skamligt! Hon ska inte ta emot ett pris/hålla ett tal/gifta sig eller så, hon ska sitta med som +1 på en herrmodevisning. Kommer någon ens veta vem hon är?

   Det är skamligt och otidsenligt att hålla på som hon gör, när hon har alla möjligheter att göra bra val! Om hon visar upp det på det här sättet, kan hon absolut ta kritiken. Inte för att hon nånsin tar åt sig av den…

   Svara

   Visst finns det en helt del fel-letande på den här bloggen men att kritisera flygandet av sminköser och känningar är knappast något man behöver ”leta” efter för att hitta, i synnerhet inte när hon hävdat att hon äter veganskt delvis för miljöns skull.

   Svara

   Åh, nu kom du allt på mig! Jag som sjuksköterska tar ju privatflyg till jobbet varje dag, har en privat sminkös i omklädningsrummet och en extra jag flyger in på helgen, ber en medarbetare flyga in en sjuksköterskerock från Frankrike, tar 2 h lunchrast och ber min ”Head of nurse” att ta hand om mina patienter. Jag ska aldrig mer prata om vad som är bra för miljön. Sorry!

   Svara

    Men herregud!! menar du att du inte har en ”Head of journalskrivning”?? det är ju det absolut senaste

    Svara

  Så sjukt nyfiken på vad som är så viktigt i Paris att hon med kort varsel avbokar resan med Hajen! Så penga/uppmärksamhetskåt som Bella är så lär det ju inte vara sista gången hon väljer jobbet före det privata.

  Angående att flyga in en mua till Paris för att sminka henne en dag och skicka iväg en stylist till London för att köpa en klänning så saknar ju Bella det miljösamvete som många andra har numera.

  Svara

   Kolla kommentarerna i förra inlägget om henne, där finns en trolig förklaring (Petter Stordalen).

   Svara

    Tack för tipset! Har gjort annat i helgen och inte hängt med i svängarna. Nu har jag läst ikapp. 🙂

    Svara

    Som sagt.
    Den som vet, vet.

    Svara

  Pga såna som hon så behövs det flygskatt så att de betalar mer för att de reser av egoistiska skäl.

  Svara

  Jag struntar i vad hon gör. Jag är bara intresserad av nästa bokslut, där hennes blogg är huvudinkomsten. Med det överdådiga liv som hon har levt det senaste året, borde betyda en lägre vinst för 2017. Bokslutet blir väl klart i slutet på juni va?

  Svara

   Menar alla hennes sociala media.

   Svara

   2017 års siffror finns på ratsit för lövengrip invest

   Svara

    Löwengrip Invest gör bokslut per 30 juni så de senaste siffrorna är per 30 juni 2017 och alltså för 2016/2017.
    Siffror för 2017/2018 kommer om tidigast ett halvår 🙁

    Svara

  Det stämmer, inte ett dugg imponerad av henne och har aldrig varit. Mer förvånad av hur hon lyckas inbilla så många att hon faktiskt är framgångsrik. Helgens aktiviteter, och framförallt att hon vinklar allt hon skriver för att få henne att framstå som så viktig och betydelsefull, när vi alla nu förstått att hon bara agerat bihang till en person som är framgångsrik på riktigt ( dvs Stordalen), var verkligen droppen. Föreslår att hon lägger nästa terapitimme på att förstå hur man gör för att få självinsikt, om hon inte vill att korthuset ska rasa snart. Varumärket är ju byggt kring henne och man behöver inte vara varumärkesstrateg för att förstå att det hon gör nu skadar mer än styrker hennes varumärke. Har ett varumärke skadats är det väldigt svårt att vända det.

  Svara

   Haha precis, så pinsamt att leka invite guest när hon bara var någon annans +1 för att deras riktiga sällskap för förhinder i sista sekund 😂😂😂😂😂

   Svara

    Förlåt för alla typoes, verkar som att min keyboard inte funkar :p

    Svara

   Nä, det är faktiskt helt obegripligt att hon verkar lyckas inbilla så många att hon är framgångsrik. Utifrån hennes blogg går det överhuvudtaget inte att förstå vad hon bidrar med i bolagen, förutom att sniffa på någon kräm då och då och att synas synas synas. Numera sminkad med tjockare lager än en teaterskådespelare som ska upp på scen. Och vem fasen ”flyger in” någon som ska sminka en? Antar att det finns några självupptagna världsberömda kändisar som kan få för sig något sådant. Jag kan inte fatta hur länge denna fars kan pågå. Väntar på den dag hon avslöjar att det är något projekt för att mäta hur långt man kan gå på sociala medier innan man blir totalt idiotförklarad.

   Svara

  Jag föreslår , på riktigt, att Bloggbevakning slutar att skriva inlägg om Blondinbella, och att ni som läser här och på hennes blogg, slutar att göra det. Isabella , Blondinbella, skulle snabbt försvinna ut ..
  Visst vore det bra, finns betydligt mer intressanta personer att följa..

  Svara

   Tror knappast det

   Svara

   Svårt att få 1,5 miljon läsare att sluta 🙂
   Hur tänker du att alla dessa ska nås av ditt budskap?
   Och tänk om de vill fortsätta att läsa om Bellas bystiga bravader?

   Svara

    Då får de väl göra det? Verkar ju vara ni som retar upp er på henne

    Svara

   Tror att det är bättre att läsa om henne här, än via hennes egen blogg. Då får hon ju inga klick och kommentarer, tänker jag. Och innan någon annan säger det: varför i hela fridens namn kommer folk klicka sig in hos Bella för att det skrivs om henne här? Jag begriper fortfarande inte den logiken.

   Annars kan väl Dagens Dessie göra comeback? Dagens Blondinbella+kommentarer

   Svara

    Dessie bloggar väl inte ens längre. 🙂

    Svara

     Ja, Dagens Dessie var en grej för typ två år sedan. Syftet med en comeback är alltså att istället bevaka Blondinbella, OM CamCam skulle sluta skriva om Blondiebells.

     Svara

   Jag håller faktiskt med. Även om det är som att titta på en ballong som blåses upp, man vill se den spricka. Men grejen med personer som Isabella är, att den kommer aldrig spricka. När den gör det har hon redan sålt företaget/hittat någon annan/investerat i ett nytt bolag. Läs om Anna Delvey som nämns här ovan. Hon sitter i fängelse för bedrägeri och dricksade folk med hundradollarssedlar trots att alla hennes kreditkort blev nekade och tycker fortfarande att hon bara är missförstådd och inte gjort något fel.

   Om Isabella är en sån person jag tror hon är, så älskar hon all uppmärksamhet, bra eller dålig. Varför skulle hon inte flyga in sin mua? Att folk blir upprörda är bara en bonus för henne. Nej det bästa är att ignorera henne, låta henne iscensätta drama för tomma läktare. Men det är som sagt svårt att låta bli att titta.

   Svara

  undrar varför bella av alla människor följer med som stordalens +1 istället för hans fru eller annan kompetent människa inom fashionindustrin?

  Svara

   Hon fick ju inbjuden i sista sekunden, så hans fru eller annan kompetent person fick kanske förhinder och så sågs dem och det kom på tal och då bjöd han med henne lite på skoj/för att stolen inte skulle stå tom?

   Svara

    så ytlig och uppenbar kan han väl ändå inte vara? eller? xD

    Svara

     Träffade Petter ett par gånger i jobbsammanhang för 15 år sedan och fick intrycket av att han var värsta playern och han hade alltid nya unga tjejer med sig. Tyckte han var lite slimig och flashade med lyx och pengar. Detta var innan Gunhild och jag blev väldig förvånad över att han gifte sig. Han verkade mest vilja leva ungkarlsliv.

     Svara

     Tja, han ser åtminstone inte ut att vantrivas i sällskap med storbystade unga tjejer.
     https://m.imgur.com/a/Z6cRPc1

     Svara

      Denna bild är från Summerburst 2018 bör tilläggas.

      Svara

    Vad snygg hon är där! Tjejen bredvid också

    Svara

     Ja, undrar om det inte är Isolina i första hand som Petter S är intresserad av 🙂

     Svara

      Han undrar väl vad han ska våga lägga upp?

      Svara

   Eftersom hon blev medbjuden i all hast här på slutet så är det nog någon annan som fått förhinder bara.

   Svara

    Petter har inte uppdaterat som insta på två dagar…

    Svara

     Han undrar väl vad han ska våga lägga upp?

     Svara

   För att Gunhild är talare på Eorkd Economic Forum i Gstaad i stället.

   Svara

    World ska det ju vara 😊

    Svara

   Den som vet, den vet.

   Svara

    Vet vad?

    Svara

  Tycker bara att ingen borde handla denna människas produkter längre. Jag köpte, på Camillas rekommendation fönkrämen, och är glad att säga att mitt hår varit frissigt två dagar och inget förstör min dag som frissigt hår så jag har slängt skiten. Ja, föntiden blir kortare men det blir den med vilken produkt som helst. Bodylotionen luktar gott men tillför ingen fukt. Deon är bra i tre dagar, sen är den skräp, och Niveas vita roll on slår den med 10000 hästlängder. Jag handlade allt detta innan jag fattade vilken skum människa det var bakom, o nu blir det aldrig något mer, vill inte stödja någon som är så iskall mot medmänniskor att den ser dom som några marionettdockor och till o med säger det.

  Svara

  Och så var det det här med miljön igen… 🙄

  Svara

   Ja, den påverkar ditt liv. Dina barns liv. Allas liv. Eller det kanske är oviktigt? Du och Isabella kanske struntar i om era barn inte kan leva på den här planeten, men vi är många andra som bryr oss.

   Svara

    Det jag menade med min kommentar var att hon borde tänka på miljön mer. Ser nu att jag formulerade mig otydligt.

    Svara

  ”Look who I found -Petter Stordalen” – haha så komiskt, kolla senaste instastory. What a coincidence!!!

  Svara

   Med rockstjärnejacka som vanligt…

   Svara

   Så jävla pinsamt att hon inte än har förstått att vi genomskådat deras lilla teater än!

   Svara

    Hon driver ju.

    Svara

    Det är klart att Bella vet att det spekuleras kring Petter Stordalen och resan över huvud taget.
    Om hon inte själv följer vad som skrivs om henne så har hon säkert andra som gör det och talar om när det är något särskilt som diskuteras.

    Svara

     Hon vill att det ska spekuleras.

     Svara

      Det är ju rätt cyniskt och kallt om det är så. Om jag träffade ett coolt par som jag beundrade på en lunch, och sedan träffade en av dessa i ett annat sammanhang, så skulle jag absolut inte vilja att det ledde till spekulation, eller elda på det själv. Respektlöst.

      Svara

   Men Bellas klänning…
   Ser hon inte lite väl avklädd ut? Kanske meningen men ändå?

   Svara

    Den verkar för liten, men tror hon försöker impa på Petter Stordalen

    Svara

   Han var väl med på lunchen?

   Svara

   Petter har lika höga klackar som BB…

   Svara

    Killar i klackar, wtf?

    Svara

    Han är inte så lång och ståtlig i sig själv…

    Svara

  Jag tycker att det är mest tragiskt att en ung tjej mer upplevs som en gammal amerikansk diva.
  Att ha sånt fokus på sitt ego kan inte vara hälsosamt varken för sig själv eller andra.
  Ju högre hon flyger desto mer skadad blir hon när luften en gång tar slut under vingarna. Den trogna skaran av beundrare kommer då att snabbt hitta en ny La Bella att dyrka. Det är så världsfrånvarande att inte bry sig om miljöaspekterna när man har fått egna barn och som ska leva i den värld som de inte har bett om att få.
  Hon kan omge sig med glitter och glans och leva i den tron att allt kan köpas för pengar men ren luft, fiskar i havet och en artrik fauna kommer hon aldrig att kunna köpa till sitt luftslott. Människan är ett konstigt djur!

  Svara

   Blanda inte in USA i hennes sätt. Du kan troligtvis om kulturen i Hollywood och la. USA är stort och du framstår inte så ödmjuk när du skriver så.

   Svara

  Det kan jag förstår! Hon är ju inte vettig den dära Blondinbella. Hon verka tror hon är drottning.

  Svara

  Nej jag KAN inte säga något snällt och jag tänker inte vara tyst. Sorry men Isabella ser ut som en utklädd bimbo som gått fel. Hon är inte fashion,klänningen på henne är inte fashion. Pinsam är bra förnamnet.

  Svara

   bara skulle det vara

   Svara

   Verkligen pinsamt. Jag tror att hon försöker bli en riktig Instagram influencer och bli bjuden till fashion shows, resor och events… never gonna happen 🤷🏼‍♀️

   Svara

  Det är slut med Hampus och hon har blivit manisk ? Vad är det annars, det känns super-galet med klänningar, influgen sminkös och avbokad helg med Hampus för… vad ? Han kunde väl också åkt med till Paris ?
  Nåt har spårat ur helt!

  Svara

   Det här påminner mig faktiskt om tiden precis före/efter hon gick ut med skilsmässan förra året, när hon var med hajen i Italien. Samma hysch hysch, lika överdrivet. Då var det mer om den plantbaserade maten och tränande, nu verkar det vara mer mode och make-up, men lika mycket yta.

   Svara

    Jo, men det var ju för att Hajen tränar och kör plantbaserat! BB adopterar ju hela tiden hennes killars intressen. Nu är det mode, helt plötsligt…

    Svara

     Petter är 6 år äldre än BBs pappa men när det kommer till pengar spelar det säkert ingen roll. 😀

     Svara

      Petters dotter är lila gammal som
      BB…

      Svara

       Då är det kanske bara att Isabella är lite starstruck, och P ser sin dotter i henne och vill hjälpa henne på vägen.

       Svara

        Haha, sen när började män tänka så?!

        Svara

   Snarare narcissistisk desperation.

   Svara

  Alltså jag är verkligen inte snygg.. men de brukar lösa sig med att jag ägnar 10 minuter på morgonen att sminka mig innan jobb 😊 hur risig ser hon ut när hon vaknar när hon måste flyga in folk för att fixa kaoset ?? Har aldrig hänt mig fast jag ser ut som ett troll när jag vaknar … håret åt alla håll å kanter osv ..

  Svara

   Jag hade nog inte känt igen mig själv om jag haft så mycket smink som Isabella 😏 Lägger cirka 10-15 minuter varje morgon på att fixa mig och då ser jag iallafall helt okej ut när jag är klar.

   Svara

   Raderad av CamCam

   Svara

    Nej vad taskigt sagt

    Svara

    Elakaste jag läst idag.

    Svara

  Nu är det ju utrett att hon är där med Stordalen men vill ändå bara meddela att de två syns sitta bredvid varandra på bilder från visningen

  Svara

   Länka gärna.

   Svara

    Sök på #balmain som tagg på insta och sortera på ”senaste” så hittar du. De sitter bredvid varandra.

    Svara

    Instagram, kolla bilder från visningens location

    Svara

   Hon skriver på sin blogg att hon sprang på honom och sen en akward bild på det.

   Svara

  Är inte alls särskilt insatt i mode, men tycker Balmain-klänningen känns både för kort och för urringad, och påminner dessutom för mycket om en ”french maid”-maskeraddräkt.

  Svara

   En sådan dräkts attraktionskraft ska inte underskattas 😀 Hoppla!

   Svara

   På Isabellas bild från visningen ser man två andra kvinnor i publiken med mycket korta kjolar, och en modell visade upp en mycket kort och urringad klänning, så det ska nog va’ så.

   Svara

   French maid är kanske Stordalens Brigitte Bardot?

   Svara

  Gissar att Stordalen prioriteras framför Hajen, han har väl garanterat ett rejält kontaktnät och kan presentera henne för massa internationella jetsetare. Hajen är från lilla Lund, vilka känner han förutom aktiemånglare och avdankade sexmästare? Ger bättre utdelning att hänga med Stordalen, såklart.

  Svara

   Alltså jag tror absolut att hajen visste vad han gav sig in i och han verkar inte vara världens snällaste myskille själv. Men. Aouch.

   Jag har otroligt svårt att tro att Isabella skulle tycka det ombytta var ok. Tänk att hajen avbokar deras resa för att åka på ”jobb”, dvs aktiemäklarjippo med heta jetsetföretagsledare och lyxluncher i solen. Tror inte nyckeln till gästrumsdörren på Lidingö skulle passa i låset när han kom hem.

   Svara

    Nja, vet man någonsin vad man ”ger sig in i” i en ny relation? Innerst inne tror sig liksom alla alltid kunna förändra partnern till det bättre. Ibland funkar det, ibland inte alls. Isabella tycks ha starka åsikter om att inte anpassa sig, och när förälskelsen börjar svalna är det nog svårt till och med för en hårdhudad börshaj att se tjusningen i att bli bortprioriterad- det är inte bra för självkänslan.

    Svara

     Nej, det har du rätt i. Tänkte väl mer på att Isabella varit så tydlig (iaf på bloggen) med att hon inte vill vara sambo igen, ha relation utan krav etc.

     Svara

   Vet ni hur stor Petter S är i Norge?

   Svara

    Nej, faktiskt inte.

    Svara

    1.65?

    Svara

     😂

     Svara

    Ja, vad är din poäng?

    Svara

  Stackars Hajen. Hon kunde väl tagit med honom till Paris istället?

  Han verkade ju inte haft en toppen midsommar, Sturebadet var stängt när han skulle gå och gymma 🙁

  Svara

   Hatar när det händer. 🙁

   Svara

   Hahahahaha

   Svara

  Stackars hajen. Blivit outad för inget

  Svara

  Ja om hon ligger med Stordalen tycker jag också synd om honom. Men ärligt talat hade jag också hellre följt med Stordalen på en jetset helg i Paris istället för att åka på myssemester nummer 72 med min Kille.

  Svara

   Stordalen har klackaskor- går bort för min del 🙈

   Svara

    Och snusar. Urk!

    Svara

     Snus! Nu blev jag sugen och så hittar jag inte dosan. F*n.

     Svara

  Vilka detektiver det finns bland kommentatorerna här! Jag är mycket imponerad av att nån skarpögd person observerade en snusdosa på en bild från Paris och listade ut att Petter Stordalen var där med Isabella Löwengrip. Hatten av!

  Svara

   Jag fick ett tips om att det kunde vara Stordalen som låg bakom Bellas hastiga resa till Paris.
   Såg bilden från lunchrestaurangen med snusdosa och telefon plus en tallrik med mat så jag
   antog att det var fotografens plats och grejor.
   Googlade lite bilder för att se om Petter S snusade och hittade denna:
   http://volante.se/wp-content/uploads/2015/09/Stordalen-svensk-flagga1.png
   En indiciekedja som visade sig hålla 🙂

   Svara

    Haha wow ”jag fick ett tips”! 😅😍 nämen bra jobbat faktiskt, låter bara så härligt murvelaktigt.

    Svara

  På I:s videosnuttar på Insta syns hans ”broderade” jackärm bredvid henne på visningen hon filmar. Den jackan som han bär på föregående bilder där hon skrev vem hon ” sprang på ..”

  Svara

  Vem är Isolina som nämnts ett antal gånger? Får bara träffar på isolering när jag googlar.

  Svara

   Bellas kusin

   Svara

    ”kusin”

    Svara

     Varför ””?

     Svara

      De är väl sysslingar egentligen tror jag?

      Svara

       Ja, Isolina kallades syssling tidigare av Isabella så det är förmodligen det rätta alltså kusinbarn.
       Men Isabella är så internationell nu så hon skriver väl ”kusin” motsvarande engelskans second cousin.
       Svenskans kusin motsvarar first cousin på engelska.
       Dessutom inleder kungligheter alltid med ”mon cher cousin” när de skriver brev till varandra så det är väl så drottning Bella tänker.

       Svara

  Har hon ett blåmärke runt vänster handled? Syns på flera av hennes insta stories

  Svara

   Ja, såg nu – vad är det där?!! 😳

   Svara

   Gick kanske vilt till igår 🙈

   Svara

   Handklovar?
   Kan passa bra med en ”french maid”-outfit om man vill leka lite kinky. Heja!

   Svara

   Kan ju vara en stämpel från en klubb också, är ju inga högupplösta närbilder direkt…

   Svara

  men om emelie bara flögs dit på morgonen för att sminka bella, och sascha inte är med… vem fotar bilderna på bella på hennes instastory då? knappast petter?

  Svara

   Petter gör det för att Bella blev aldrig bjuden av Balmain. Hon är Petters +1 eftersom hans riktiga sällskap behövde ställa in i sista sekund.

   Svara

   Varför inte?

   Svara

  https://www.instagram.com/p/BkanU0KAp7m/?tagged=balmain
  Här ser man dem sitta tillsammans.

  Svara

   Var är isolina då 🤔

   Svara

    Backstage?

    Svara

    Hon går ju på skolan parsons i New York som har kontakter inom hela modetjohejsan

    Svara

   Humorn i Isabellas ansträngningar med MUA och klänning jämfört med den som sitter på andra sidan om Petter… 😂

   Svara

    Haha ja, håller med de som skrivit att hennes outfit inte alls passar in! Många där ser ju mer ”dressat nerdressade” ut. De riktigt rika och fashion har inte BB:s nyrika look direkt…

    Svara

    Men lill-tanten, vad söt! Tyckte att hon var finare än bella även om hon inte flög in en mua över dagen 🙌

    Svara

     Vad hände med ”kotymen” där? 😂

     Svara

    Haha! Underbart!

    Svara

  Visst kutym att bära kläder vars visning man går på så därav bar hon en klänning fr Balmain 😉

  Svara

  You can even see on her IG story that she is sitting next to Petter Stordalen during the show. His blue stone studded jacket shows towards the end to the right of her.

  Svara

   Lite tête-à-tête med Stordalen ser det ut som på Instastorie då IL av en händelse råkar filma dem båda…

   Svara

  Stackars Isabella som lever i en sådan här fantasivärld där hon på fullt allvar tror att hon är den mest inflytelserikaste personen i Sverige.🤣 Flitigt påhejad av sin skönsjungande högra hand Simon och kollegan Pingis som ser sig själv som Sveriges nästa finansminister.
  All denna lyx; flygresor i business class, hotellsviter, influgen makeupartist, en stylist som flygs iväg med kort varsel för att köpa en alldeles för kort klänning i ett annat land och dyra lyxmiddagar m.m finansieras och ”investeras” ju säkerligen av något av hennes bolag i hopp om snabb avkastning..
  Att hon fick träffa Balmains creative director idag säger ingenting, hon har kanske bara vunnit en tävling där första pris var att få träffa- och posa med honom idag?

  Svara

   på instagram ser det ut som att vem som helst som höll sig framme fick ta ett snabbt foto med honom.

   Svara

  Du som gillar bloggbevakning kanske kommer gilla denna blogg http://devote.se/nyahandelser där fokus mer ligger på amerikanska kändisar som Kim, Justin, Beyonce men även varvat med svenska bloggare och kändisar som Kenza, Alexandra (KIssie) mm.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.