Nej, man är inte fritt villebråd

På samma sätt som Alexandra Brings sambo valt att inte synas på hennes sociala medier så märkte man Alex den II motvilja till Katrins plattformar redan när de var tillsammans, och att han nu – efter att det tagit slut – än mindre vill synas där är någonting man måste respektera. 
Annars är vi ingenting annat än de paparazzofotografer i USA och ligger i buskarna och tar foton på folk i de mest privata och/utsatta situationer och dit vill jag aldrig att vi kommer.
Fan, låt Alex den II va!

Men…
Den här kommentaren om Zlatan måste väl ändå ta priset för en av de dummare i år?

Klart som fan man får hata fotboll om man är tillsammans med Zlatan – eller någon annan fotbollsspelare.
Förhoppningvis är Helena Seger tillsammans med Zlatan – personen – och inte Zlatan – fotbollsproffset.
Herregud, så dumt att jag baxnar!
Givetvis underlättar det en hel del om hon gillar fotboll men det är inget krav för en hållbar relation. En person som mer fokuserar på fotbollsdelen av en relation med ett fotbollsproffs är nog en partner att ifrågasätta skulle jag säga…

Katrin ryter ifrån på Instagram under Bingos bild och det är väl det enda jag reagerar på här.
De befinner sig i samma hus i skärgården – är det inte enklare att ta detta när de sammanstrålar i köket än på nätet inför fullsatta läktare? *badumdum tschhhhhhh” <—trummor

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

   Okej?

   Svara

   Måste man blanda in henne i alla inlägg?

   Svara

  Vem är Alex?

  Svara

   Katrins ex

   Svara

  Camcam, du har under helgen skrivit väldigt hårda inlägg med rätt bitsk ton, jag förstår att du blir upprörd och så men om du läser igenom så ser du nog hur din ton är aggressiv, gör inte direkt så att klimatet på bloggen blir trevligare.

  Svara

   Ja, ibland drabbar all dumhet sociala media på en och samma gång.

   Svara

    True, men behöver du skriva med svordomar etc för det?

    Svara

     Det har varit två svordomar vad jag kan se. En i detta inlägg och en i inlägget om durmaz. Det kan vi väl leva med?

     Svara

      Överlag har tonen varit väldigt hård och bitsk.

      Svara

    Inkluderar du dig själv då i begreppet dumhet eller är du immun mot självrannsakan? Känns som att du är djupt stressad och ilsk, jag vet inte vad som pågår där bakom skärmen men du verkar knappt lyssna på dem som talar till dig längre. Känner inte igen dig, tyvärr.

    Svara

     Hon kanske helt enkelt inte bryr sig, vad okända människor tycker. Camcams blogg och Camcams åsikter.

     Svara

      Med den inställningen så behöver ju inte heller vi reagera på ex alla de som skriver på Durmaz insta? Varför ska vi bry oss om andra okändas åsikter?

      Svara

      Ja, herregud! Skulle jag bry mig om det så skulle det här jobbet vara en omöjlighet. Det är liksom en nödvändighet för att ha ett omoddat kommentarsfält där folk får tycka och tänka vad de vill inom vissa toleranta ramar så klart. 🙂

      Svara

       Jo men nu gör du som folk säger! Ändra din blogg så att den passar alla, men ändra för fan ingenting för då är det inte samma blogg längre.. hur man än vänder sig har man röven bak. ❤

       Svara

        Nä, det skulle jag inte hålla med om, men jag måste ju alltid vara lyhörd – särskilt när bloggen hela tiden blir större.
        Jag tror jag närmar min 1.5 miljoner snart. 🙂

        Svara

         Den viktigaste frågan är ju dock hur många av dessa som bor i Umeå??

         Svara

          Jag skulle säga runt 850 000 st. Jag har dryga 50 000 kvar att charma.

          Svara

      Å andra sidan är det väl skillnad på att inte bry sig om onödig skit och elakheter som folk skriver och att inte bry sig om konstruktiv feedback? Det är ju läsarna som gör bloggen möjlig, så känns lite tråkig om deras åsikter bara skits i. Håller med om att det är CamCams blogg och hon som bestämmer men så kommer det ju förbli även om hon tar till sig lite av kritiken som ges.

      Svara

      Vad jag tror att du egentligen menar är att du gillar den hårda tonen och att det är bra att kritiken ignoreras.

      Svara

  Bingos profil är inte längre offentlig så man undrar ju om något hänt? Brukar kolla hans instastories som ofta är roliga men följer honom inte 😁

  Svara

  Vart ifrån kommer uttrycket ”hata på”? Ser de hela tiden överallt .. ja jag är gammal men när jag växte upp hatade man inte ”på” nånting/någon .. man bara hatade helt enkelt ? Låter så fel i mina öron! Är jag den enda?

  Svara

   Nejdå, du är inte ensam. Det är antagligen något som kommer från förorten, slang av nåt Slag. Det finns inget som heter ”hata på”.

   Svara

   TACK! Som jag stört mig på detta och bara mötts av garv när jag sagt att det inte heter så.

   Svara

   Ta t.ex. fallet med Durmaz. Där hatar folk på honom, skriver hatkommentarer och är allmänt vidriga. Sen hur många det är som verkligen hatar honom är en annan femma. Så för mig är att hata på eller hata någon/något helt olika saker.
   Mvh ej från förorten 😊

   Svara

   Det är skillnad på ”att hata någon” och att ”hata på någon”.
   ”Hata på någon” betyder att skriva elaka saker om någon företrädesvis på sociala medier. Troligen kom uttrycket till svenskan från det engelska ”hate on someone”.
   ”Hata på” behöver inte alltid vara så allvarligt menat heller. Mer som att ”snacka skit” eller gnälla på någon. T ex ”Varför hatar alla på Justin Bieber?”.
   ”Hata någon” är det ursprungliga uttrycket som egentligen kräver att man personligen känner den person som man hatar dvs tycker väldigt illa om.
   Så när någon skriver ”sluta hata på Blondinbella” så är det inte alls samma sak som ”sluta hata Blondinbella”.

   Svara

    Jag tror att du har rätt i att det är en direktöversättning av engelskans hate on someone. Jag tycker dock som flera andra att det ser helt fel ut. Jag skulle valt att säga ”sluta sprida hat mot xx” istället för ”sluta hata på xx”.

    Svara

  Omg är jag satt på mod? 🤤

  Svara

   Nått ord som fastnade bara. 😉

   Svara

    Okey. Jo jag va väl lite sur där ett tag 😆

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.