Zara Larsson i ordväxling utanför Friends Arena över påstådd obetald taxiresa

I en video på Instagram ska Zara Larsson hamnat i en het ordväxling utanför Beyonces och Jay Zs konsert på Friends Arena i förrgår.
Människor på plats hävdar att det rörde sig om en obetald taxiresa som Zara sedan sprang ifrån när hon upptäckte att hon blev filmad, men Zara Larssons management inte återkommit trots upprepades försök från min sida så jag har varken en förklaring eller kommentar från dem tyvärr.

Ja, vad pågår egentligen?
Se för er själva i klippet här ovan.
Mitt tips är att stoppa alla viktiga i bh’n om man har bråttom! =)

Källa till det är Instagram.com/mayambogrosen som sedan själv länkar vidare i sin video.

 

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Låter som en otroligt fattig ursäkt. Hade jag varit chauffören så skulle jag ju tro jag blev lurad…

  Svara

   kan tilläggas att jag tror inte hon skulle strunta i att betala, men jag förstår chaufförens irritation i detta läget

   Svara

  ja zaras förklaring låter väl väldigt rimlig, varför skulle hon annars skitit i att betala taxi. känns inte som något hon borde ha behov av

  Svara

   alltså om hennes mamma kom och betalade, självklart ska man alltid betala för sig

   Svara

   Haha men man kan väl inte springa iväg pga att konserten börjat? Som att strunta i att betala på Ica för att parkeringen går ut

   Svara

    nej men jag sa ju att jag menade ifall hennes mamma kom o betalade, annars var det självklart konstigt gjort

    Svara

   Hört rykten att THK ska ta tid att lära sej Zumba på semestern stämmer det? Hoppas.

   Svara

  4 sekunder för att läsa den sista textrutan. Ett tips när du redigerar dessa videos är att kolla på de själv och läsa texten långsamt och se om du hinner med.

  Det går ju inte att pausa och läsa texten heller så jag fick kolla om tre gånger för att hinna läsa hela texten.

  Svara

   har sagt det förut och kommer förmodligen säga det flera gånger till, dessa videosar är katastrof

   Svara

    Ja verkligen. Ser ingen poäng med att ha med videos när kvaliteten på spelaren är så ofantligt låg. Printscreens och en sammanfattning av vad som händer i filmen skulle vara hundra ggr användarvänligare

    Svara

     Poängen är reklamen i filmerna😂

     Svara

    Mina kommentarer släpps inte igenom sen jag skrev att videosarna va dåliga, kanske var en slump, annars är jag väl en sån där surmus 🐭

    Kände bara att jag ville byta telefon o dela med mig. Känner mig utanför när jag inte kunde kommentera 🙅🏽

    Svara

     Jag försöker mest bena ut surmusar från andra som kommenterar…
     Har man hamnat felaktigt i modd så kan man enkelt plockas bort därifrån…

     Svara

      gött gött 🙂

      jag är nämligen en ganska glad prick jag, en mysmus

      Svara

       Mysmus!!! Bästa ordet!!! ❣️❣️

       Svara

        Inte bättre än gosmus 🐁😍

        Svara

    VIDEOR

    Svara

     videosar låter bra mycket gulligare du

     Svara

     Ber om ursäkt, talar mer engelska än svenska så ibland blir det lite fel. Nu vet jag.

     Svara

    verkligen katastrof videos, och inbäddningen fungerar inte på safari dessutom

    Svara

  Det är väl inte första gången någon glömmer sitt kort? Dock tror jag att Zaras attityd ställer till problem för henne ofta, hade hon sagt till chaffören att någon kommer och betalar honom om en liten stund hade det nog inte varit samma ordväxling.
  Detta var väl tramsigt och ännu ett inlägg som ska bidra till spekulationer om något som inte stämmer?

  Svara

   Hon måste glömt hela plånkan, skeptisk till att hon bara har ett betalkort. (:

   Svara

    Många har slutat använda plånbok 😝 Jag minns inte när jag senast använde det

    Svara

  ”Zara Larssons management inte återkommit trots upprepades försök från min sida så jag har varken en förklaring eller kommentar från dem tyvärr.” Det står ju i slutet av videon vad som hände så varför skulle hennes manegement uttala sig ytterligare till dig personligen?

  Svara

   Det är fel för de HAR återkommit till mig med ett uttalande.

   Svara

    @CamCam

    Men snälla… Ändra även i texten då.

    Förstår du inte själv att du ger dubbla och felaktigt budskap med text kontra filmsnutt?

    // Moa

    Svara

    Skrev du texten vid ett tidigare tillfälle än di gjorde videon? Står ju fortfarande i texten, väldigt tydligt, att de inte återkommit till dig. Men i videon har de återkommit? Förvirrande

    Svara

  Extremt svårt att veta vad som hänt efter denna filmsnutt. Tycker inte ens vi ska spekulera i det.

  Svara

  Texten känns inte heller helt 100.

  På det stora hela fattar man.

  Ändå, CamCam påpekar gärna när andra influencers missar något… Så en liten ”tillbakakaka” är väl på sin plats! 😘

  //Moa

  Svara

  Men vad händer? Mindre bevakning, maximalt med skvaller?

  Svara

   Det här är bevakning också.

   Svara

  Betalade hennes mamma eller inte? Spelar ingen roll om Zara blir sen till konserten: hon kan inte bara springa iväg.

  Svara

   Forts: betalningen måste genomföras innan hon kan springa iväg. Hur många hade fått springa iväg utan att betala genom att påstå att ens mamma kommer ut nart och betalar? Inte ok.

   Svara

   Precis.

   Men hon är ju inte så gammal och iblsnd kanske lite självcentrerad med tanke på att hon är van att saker ”fixar” sig.

   Men nej, man fattar väl att man inte bara drar.

   Svara

   Chauffören kanske sa att det var okej? Herregud, vilken ickefråga. Älskar Zara, hon är grym ju!

   Svara

    Det är inte en icke-fråga för taxichauffören. Att du älskar henne och tycker att hon är grym (jag tycker också att hon är grym) är inte relevant och betyder inte heller att hon hanterade detta på rätt sätt.

    Svara

     Men vad vet vi?! Hon kanske lämnade något i pant, sprang efter att betalningen gått igenom osv. Allt är ju bara spekulationer.

     Svara

  Kan fortfarande inte se en enda av dina videos, står bara The video could not be loaded. SNÄLLA hör med en tekniker sååå irriterande att inte kunna ta del av innehåll när allt mer blir video.

  Svara

   Har du Adobe flash player? Kan bero på det isf.

   Svara

    Nä det är förmodligen för att du använder safari. För mig funkar det bara i Chrome.

    Svara

  Hon kanske vägrade betala för att chaffören var en man… Eftersom hon drar alla män över en kam, och skapar orättvisa.

  Svara

   …………….

   Svara

   Lol

   Svara

   Vad rolig du är som försöker skapa drama. Din kommentar har ingen som helst anknytning till verkligheten.

   Svara

   Stackars dig då. Vit, kränkt man. Ska nog ta mig ett svalkande glas mantears nu, gött såhär i sommarvärmen. Puss på dig!

   Svara

    Vit kränkt man? Seriöst? För det första är jag gay, så katigorisera mig inte in i den gruppen tack. Och nej, jag är inte speciellt kränkt. Jag tycker bara att det är konstigt hur man kan kalla sig feminist om man själv har sagt att man hatar män…

    Svara

     Vit kränkt man har ingenting med hetero att göra så vitt jag vet. Påstår du seriöst att Zara SKAPAR orättvisa så är du en vit kränkt man. Punkt.

     Svara

     Hur påverkar din sexualitet ditt biologiska kön? Om du är en vit man, du är en vit man oavsett din sexuella läggning.

     Svara

      Ugh. Som gay spelar det ingen roll om jag är man eller inte. Vet du hur förtrycka bögar är eller?

      Svara

   🎻

   Svara

  Ja, hon kunde tydligen inte hitta sitt bankkort så hennes mamma betalade hennes taxiresa. Hon sprang därifrån EFTER att betalningen blev slutförd så att inte missa spelningen. Tjejen du länkade Instagramkontot till är en otroligt stor attentionw*ore. Lägger upp videor på sin röv och sk*t för att sen gråta ut om att hon blir objektifierad. *Snark*.

  Svara

   Sin röv och skit? Låter som ett konto för en ganska smal publik…

   Svara

  Sekvensen när hon springer kan ju lika gärna vara från efter att hennes mamma kommit ut och betalt? Inget som hade hållit i domstol.

  Svara

  Jag fattar verkligen inte. Den här bloggen startades för att ”bevaka” influencer- och bloggvärlden kritiskt för att visa upp en annan sida för unga personer, som din bonusdotter, om jag minns det rätt. Vad har Zara Larssons betalda (eller icke-betalda, har faktiskt inte sett videon) taxiresa med det att göra? Kontra inte med ”läs inte då”. Det är inte det jag menar. Jag menar bara att inte förstår vad den här bloggen handlar om längre, eller vad dess syfte är, förutom att vara en förlängning av skvallersajten Nyheter24. Vilken, i sin tur, kanske inte är den bästa bilden att visa upp för en ung tjej idag heller.

  Svara

   Hon har en blogg, är enorm på Instagram och detta delades på Instagram och Snapchat. Ser du sociala mediervinkeln nu?

   Svara

    @ CamCam

    Ja, ZL är stor på sociala medier. Hon är duktig på många sätt.

    Men nu till ditt inlägg. Det kommer väl inte från ZLs SM? Det är någon annan som lagt upp vad de själva uppfattade på egna SM.

    Det är därför rent och skärt skvaller som du skriver om här. Tydligen verkar allt gått rätt till. Hennes stuff har svarar dig, fast du å ena sidan säger att de inte gjort det.

    Typiskt skvaller och direkt missvisande uppgifter från dig.

    //Moa

    Svara

    Yes, det förstår jag. Vad jag inte förstår är hur det här ska lära unga att allt ”inte är som det är på sociala medier”. Jag står helt bakom inlägg kring till exempel vikthets, retusch och så vidare. Men du måste väl ändå stå för att det här är rent skvaller och inget kritiskt granskande?

    Svara

     Den här bloggen handlar inte enbart om granskande utan även högt och lågt på sociala medier…

     Svara

    Nej Cam – du kan väl inte kalla henne enorm på Instagram med 1600 följare?

    Svara

     Ha ha! Du menade kanske Zara och inte hon som la ut det…. My bad!

     Svara

     Zara Larsson? Hon har 4.8 miljoner följare på Instagram vilket gör henne till en stor svensk användare.

     Svara

      Ja, jag tar tillbaka det där. Jag har druckit två glas vin i solen och är fan inte snabb idag! 😀

      Svara

       🙂

       Svara

  Bloggen tycker jag är bra, det är snarare kommentarerna som blivit sämre. Ett hiskeligt tjafs om allt…

  Det är Camillas blogg, och hon skriver ni läser…eller låter bli…

  Svara

  Stör mig mest på tjejerna som filmade. Har vi inte kommit längre i samhället? Sättet de snackar på , vill man framstå som ghetto?

  Svara

   Håller med! Reagerade på det med. Uppenbarligen förstår jag inte den nya svenskan och då är jag invandrare själv.

   Svara

   Slang har alltid funnits i Sverige.

   Svara

   Framstå som ghetto? Eller är det du som vill framstå som efterbliven? Vi har förorter här i Sverige, ifall du missat det. Och likt förorter i andra ställen runt om i världen så kan det hända att man pratar lite annorlunda ifall man bor där.

   Svara

  På SR Skaraborg håller Simon S sommarprat idag om vägen upp till toppen!

  Svara

   Vem?

   Svara

    Simon Sköld kanske?

    Svara

     Syftar säkert på sång och dansmannen simon.

     Svara

    Bellas högra hand

    Svara

   Hans väg (?) eller Bellas? 🤭

   Svara

   Jag har lyssnat! Han sjunger väldigt bra!
   Musicalartist som nästa arbete kanske?

   Svara

    Alltså är han både operativ chef och assistent?? :S

    Svara

     Jepp

     Svara

      Tänk egentligen att han har 2 rätt stora ansvarsområden. Vad pengar de sparar på det istället för att ha 2 tjänster. Pengar som istället prioriteras på att ta med stylist och mua på resor.

      Svara

  har börjat kolla på playmakers, det är inte
  många glada tjejer. tycker majoriteten av dom är väldigt ledsna ofta!

  Svara

  OT, men jag skulle behöva tips på billig mat! Har betalat mina räkningar och insett att jag har 673 kr att leva på den här månaden med 2 småbarn 😬 gärna barnvänlig mat då jag inte vill slänga nåt som dom inte råkar gilla helst 😅

  Svara

   Handla på matsmart

   Svara

   Det lät som en tight budget. Du kanske inte vill ha råd, men jag måste ändå kolla: du har inte rätt till försörjningsstöd t ex?

   Annars är väl billig och barnvänlig mat t ex pasta med billigt tillbehör (falukorv eller tomatsås t ex), pannkakor, gröt, grönsakssoppor med potatis, morötter osv.

   Svara

    Vad är försörjningsstöd? Jag får bostadsbidrag, underhåll och barnbidrag, var precis så det täckte räkningarna. Pluggar men får ingen CSN under sommaren och inte fått nåt jobb, så därför sitter jag här. Soppa var bra tips!

    Svara

     Socialbidrag, dock sent att söka nu, tar oftast 2-4 veckor innan man får tid

     Svara

      Aha! Ja då är det kanske för sent.. vet du något annat bidrag man kan söka? 🤔

      Svara

     Jag swishar dig gärna en liten slant om det behövs =)

     Svara

      På riktigt? Skulle bli jätteglad, men det känns dumt att ta någon annans pengar, speciellt i semestertider 😓

      Svara

       Jag med, det är lugnt, jag har råd. 👍🏻

       Svara

        Alltså det lät ju skitdrygt, menade inte så… 😄😮

        Svara

         Skojar ni med mig? 😭 isåfall vill jag betala tillbaks när jag får pengar 💕

         Svara

       Kan också swisha en slant! Har själv växt upp utan mat på bordet (antyder inte att du inte har det vanligtvis) och har två barn själv, så hjälper gärna till. 🙂

       Svara

        Alltså jag vet inte vad jag ska säga 😭 bara något litet isåfall, och bara om du är säker.. känns dumt att ta andras semesterpengar 😓💓 jag är van att leva på lite då jag är ensamstående men den här månaden är extremt svettig 😅😫

        Svara

       Äh är vi ett par stycken som kan swisha några hundringar så har du så du kan klara dig utan att behöva vända på varenda öre denna månaden iaf =) maila mig på simplykiz@hotmail.com med ditt swishnummer om du inte vill skriva ut det här.

       Svara

        Jag mailade dig 🌸💕

        Svara

       Jag kan också swisha. Sen tips: korvstroganoff. Hackad lök, tärnad falukorv, tomatpuré, matlagningsgrädde och så ris till. Falukorv med potatis eller pasta kan du ha en annan dag också. Tomatpuré och ris (och lök?) kanske du har?

       Svara

        Alltså ❤❤ herregud vad ni är snälla! 😭
        Ja falukorv har jag tänkt mycket på! Går ju att få för en julklapp och det går ju att dryga ut med mycket.. plus att barnen aldrig ratar korv 😅

        Svara

         Tjugolapp* inte julklapp 😂

         Svara

       Bara berätta vart vi ska swisha.

       Svara

        Du kan maila mig på erised87@outlook.com 😊

        Svara

        Om du vill kan du maila mig ditt nummer så man ni swisha mig. Mitt nummer är redan vida känt. =)

        Svara

         Det lät bra, jag mailar dig camcam 😊

         Svara

          Mitt nummer är 076-167 8090 och skriv Bumbi i meddelandet, alla ni swishare. =)

          Svara

      Jag med! Sådär ska fan ingen behöva ha det och absolut inte med barn!

      Svara

       Alltså vad ni är snälla, vet inte vad jag ska säga…❤❤❤ jag är Så glad och tacksam!

       Svara

   Har inte supermycket recept på lager just nu, men gillar sajten matsmart.se annars! Brukar finnas bra med fynd, och det brukar finnas rabattkoder för att slippa frakten! 🙂 Och tänk såklart storkok och frys in om du hittar kort-datum-produkter i butik! Man dör inte av att äta mycket rotfrukter, pasta och nudlar några veckor (men vet såklart inte vad dina barn gillar!).

   Svara

    Så tänkte jag med! Man får nog dra ner rejält på kött. Pasta och sånt är ju billigt!

    Svara

     Exakt! Är inte dietist, men tänker att ja, varierad kost är viktigt men ett par veckor är inga problem (sett ur perspektivet att vi ändå lever tills vi är typ 80 år). Många människor överlever på lite kost i världen (tyvärr), och 700 kronor är inte mycket men ändå såpass att du kan handla basföda. Kanske lite trist och inte särskilt varierande, men å andra sidan är pasta + ketchup bland det bästa jag vet och något jag lätt skulle kunna leva på länge!

     Så det jag försöker förmedla är att känn inget dåligt samvete, räkna ut en kostnad per/dag, se över vad du har hemma i skafferiet (typ havregryn till frukost eller mjöl för att baka eget bröd) och räkna tidigt ut en plan som du håller dig till. Så att du inte dagligen går runt och undrar hur du ska lösa situationen 🙂

     Svara

      Har typ 20 kr/dag att röra mig med, på ett ungefär. Har ju lite bas/torrvaror hemma och så får jag handla saker som kompletterar det jag har hemma, på nåt sätt ska det nog gå 😊

      Svara

   Ris, rotfrukter, köp på dig färskpotatis som är billigt just nu annars vanlig potatis (Som också är billigt), linser, pasta… Satsa på frysta grönsaker så håller de längre. Jag äter inte kött, så jag skulle satsa på linser och torkade bönor, men om ni äter kött så leta efter storpack. Köttfärs tex kan du köra hälften köttfärs och hälften linser när du lagar mat så går det inte åt så mycket köttfärs varje gång = räcker längre

   Svara

    Ett tips till, köp slotts delikatesskryddade tomatpuré. Koka upp valfri mängd vatten, i med majsstärkelse, tomatpurén efter smak och krydda som du vill. Bra bas till olika pasta såser om du inte har pengar till att köpa krossade tomater osv. Jag brukar ha vitlök, chili och oregano i om jag ska göra till pasta. Vill jag ha sås till grillat så har jag honung, vitlök, chili, cayenne och lök så blir det bbq smak. Testa dig fram

    Svara

     Det var ju ett superbra tips! Inte tänkt på det innan! 😃

     Svara

   Ett tips är att kolla recept på sidan undertian.com hon lägger upp massa goda recept som är billiga och bra för kroppen och naturen 😊

   Svara

   Kan tipsa om Giving people. Hos dom kan man söka om matkassar eller vad det nu är som behövs. Fantastisk organisation. 💖

   Svara

    Finns dom i hela Sverige? 💕 måste kolla upp det. Tack för tips!!

    Svara

     Ja dom finns i hela Sverige. 👍🏻 Kolla deras fb. Det går också att ansöka om sommarpaket, fredagsmyspaket osv. 😊

     Svara

      Åhh, det ska jag kolla upp! Tusen tack för tipset!! 💕

      Svara

   Potatis. Mos, potatisplättar om det blir mos över, rårakor med lingonsylt (och bacon), bakad potatis, rosta i ugn (i klyftor eller stavar). Passar till det mesta.

   Svara

   Swishat. All kärlek till dig och dina barn! Heja du! Pasta med olika tomatsåser, blodpudding, nudlar. Och kärlek.

   Svara

    Just det, potatis! Ofta billig så här års och grymt mättande. Räcker med mosad i smör.

    Svara

    Alltså ❤❤ Vet inte hur jag ska kunna tacka.. men TACK! 🌸 Fattar inte att människor som du/ni finns. Det här ska jag definitivt komma ihåg och pay forward om jag ser någon som behöver hjälp och jag kan hjälpa i framtiden. Jag är verkligen helt i chock.. tack 💕💕💕

    Svara

     Vet du. Det finns tre personer i en bostad någonstans som kan köpa sig lite härlig mat imorgon. Det är nog för mig. Det värmer i mitt hjärta. Och pay it forward – det är jag övertygad om att du kommer att göra❤️

     Svara

      Du är fantastisk ❤

      Svara

  Reagerar på att en grupp med mestadels tjejer ser en annan tjej ha problem och inte hjälper till? Istället för att gå fram och fråga vad problemet är så börjar man filma och håna den personen istället?

  Är det för att Zara Larsson är känd? Att det blir ”roligt” då? Jag hade lätt gått fram och lånat henne pengarna om det var så. 😊

  Svara

   tänkte samma… inget ”systerskap” där inte xD

   Svara

   Vad skruvat samhället börjar bli, när det är mer normalt att ta upp telefonen och filma än att fråga om man kan hjälpa till. Gäller inte bara i den här situationen utan även vid olyckor. Det känns så jäkla… ledsamt.
   Att filma människor i en utsatt situation är viktigare än att hjälpa till.

   Hur blev det så här?!

   Svara

  Alltså det där klippet när hon springer är fan jag när jag försöker springa iväg från alla mina problem 😃

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.