Isabella Löwengrip dansar loss under Almedalsveckan

Förlåt, men det här behöver upplevas.
Herregud…
Att stå på en stol och åma sig i en illasittande silverklänning till tonerna av ”Sensuella Isabella”, som om den skrivits och framförts enkom till henne får mig att vilja hugga mig i ögat med en penna.

296 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Att jag en gång i tiden tyckte hon verkade vettig och jordnära, jösses :’))))))

  Svara

   Haha ja. Tror hon verkligen vettiga företag vill förknippas med sådant? Typ H&M, Volvo, IKEA…

   Jag bara undrar var hon har för strategi men vad det skulle vara är faktiskt supersvårt att förstå. Jag har ändå tänkt efter 🤷🏽‍♀️

   Svara

    Jag är säkert på att anställda hos H&M, Volvo och IKEA dansar, sjunger och har kul ibland.

    Svara

     Fast de flesta vettiga företag har en policy sluta fota/filma när det börjar partajas loss.

     Svara

      Absolut. Det verkar inte som det är en policy hos Bella och hennes kollegor dock. Så länge alla är okej med det, så är det väl inga problem? Det är ju inte bara när dom festar som dom sjunger framför kameran, så det verkar inte vara något som dom skäms över. Härligt att dom kan visa upp att dom har kul tillsammans, det är inte alla arbetsplatser där kollegorna kommer varandra nära, kan släppa loss lite och ha roligt ihop!

      Svara

       Allsången deras är som seanser… lyfta upp sig själva. Åh, vad vi är bra! Simon kör med en mobil i ena handen också i ett klipp. Var rädda om er!!

       Svara

     Jag är ganska säker på att högsta hönset på respektive företag inte gör en sexy dance med vinglaset i handen ståendes på en stol, dock.
     Det är inte att släppa loss, det är pinsamt.

     Svara

      Visst kan det framstå som pinsamt men jo, högsta cheferna på respektive företag kan bete sig riktigt pinsamt när de börjar bli runda om fötterna…

      Svara

    Jobbar på ett av ovanstående företag och kan berätta att det grisas bra mycket mer på våra jobbfester än vad som ses på denna videon

    Svara

     Jobbar också på ett av ovanstående företag, men vi grisar inte. Vi dansar och sjunger tillsammans, men inte om/till/för våran chef. Och jag tror att chefen tycker det är skönt att vi låter bli.

     Svara

     Men det här handlar ju inte om att det ”grisas” utan snarare att det läggs ut för allmän beskådan på ett instagramkonto som marknadsför en produkt, ett bolag, osv osv. Jag lovar att lärares personalfester också är hyfsat ”grisiga” men inte fan skickas det ut till vårdnadshavare och elever.

     Svara

      Tror inte det skulle vara så farligt om det kom ut en liten videosnutt på några lärare som sjöng lite karaoke tillammas. Självklart under städade förhållanden, vilket jag tycker det är i Bellas klipp.

      Svara

       Absolut under städade förhållanden men om min dotters lärare skulle stå och trycka ihop brösten och åma sig ”sensuellt” mot en annan kollega/chef… Nja det hade de gärna fått hålla för dig själva.

       Svara

        Ja det håller jag absolut med dig om att det skulle bara opassande! Går inte riktigt att jämföra Bella med lärare.

        Svara

    Jag säger bara Steve Ballmer, Microsoft.
    https://m.youtube.com/watch?v=uM61HIqLBeI

    Inte första och inte sista gången. Microsoft är ett relativt vettigt och seriöst företag.

    Svara

  Att vara på en tillställning där någon sjunger och kommer fram till mig i publiken med mikrofonen är något av det ABSOLUT läskigaste jag vet. Brukar tänka ”ingen ögonkontakt, ingen ögonkontakt” typ.

  Svara

  Skämskudden framme

  Svara

   Åh herregud… verklgien skämskudde😂 det blir altid dancing queen och sensuella Isabella…

   Svara

    Hörde en intervju med Annie Lööf idag då hon berättade att hon stått på en stol och sjungit dancing Queen. Förstod direkt sammanhanget!

    Svara

   Ja usch, sååå pinsamt att dom dansar, sjunger och har roligt!! Bara Blondinbella som gör sånt. Jag döööör av cringe.

   Svara

  Aaaaaah så PINSAMT!

  Svara

   Oh my god, såååå himla pinsamt att sjunga och ha kul!

   Svara

    Pinsamt är det när Almedalen har blivit en cirkus med allt som hör en cirkus till🙄

    Svara

     Jag har inte så stor koll på Almendalen men fick intrycket av att dom ägnar sig åt mer seriösa saker under dagen och sen har lite kul på kvällen. Det är väll inte så farligt?

     Svara

  Så mycket för att ”jag tar bara ett halvt glas vin – aldrig mer”. Är det bara ett halvt glas vin innanför den klänningen så … ja, jag vet inte, men åmandet kändes inte så nyktert.

  Svara

   Kanske är ett halvt glas vin och några linor 🙂

   Svara

    Lol

    Svara

   Hon kanske druckit både två och tre glas vin MEN man KAN också både dansa, sjunga, åma sig och till o med ramla omkull även om man är helt nykter, ja det kan hända. Ja det går även att råka blunda/blinka på en bild och inte vara full utan helt spik nykter.

   Svara

    Jorå … 😏

    Svara

  Är stum. Älskar alla mina arbetskamrater efter det här. Tänk att arbeta med dessa människor och behöva förnedra sig så här. Vad var det ens för fest/tillställning? Så pinsamt att jag inte vet vad jag ska säga.

  Svara

   Haha jag vet. Så skönt att jobba i en miljö där man kan säga rätt ut att AW:s och umgänge med kollegor efter arbetstid inte är ens grej, och alla bara accepterar det. Känns som det hade varit svårt i det här gänget.

   Svara

  Egot på henne, jag fattar inte hur hon kan sätta sig själv framför varumärket, vilket ändå ska vara viktigast enligt henne. Men nej, bättre att ett par b kändisar sjunger om sensuella Isabella medan hon åmar sig

  Svara

   Om det vore såväl att det barett par b-kändisar som sjöng. Istället är det Simon, en person som är hennes anställda och som hon betalar ut lön till. Simon är så pinsam och verkar ha Sveriges sämsta musiksmak dessutom är han so far up Blondinbellas as att han behöver kompass, karta och ficklampa för att hitta ut.

   Svara

  Almedag var ordet.

  Svara

  AlmedaLsveckan, inte AlmedaGs. 🙂

  Svara

  Skäms lite å deras vägnar (men ändå härligt att de har kul, antar jag). 😉
  Kikade igenom Bellas IG-stories och hon är ju inte naturlig för fem öre; ofta slänger hon en en blick åt kameran när klippet startar (så hon vet när hon ska börja agera..). Aaaaaand action! Håret flippas lite härligt sådär, hon börjar DÅ plötsligt ”småprata” eller dyl med någon så att det ska se naturligt och trevligt ut.. Avslutningen är en liten blick tillbaka mot kameran, som om hon tänker ”Är klippet klart nu? Kan jag sluta spela och fejka tråkigt småprat?”.

  Svara

  Så onödigt att kommentera hur hennes klänning sitter. Onödigt att kommentera hennes kläder överhuvudtaget.

  Svara

   Eftersom hon är delägare i företaget bakom kläderna och ofta gör reklam för dem på sin blogg är det högst relevant att påpeka att de ser slarvigt sydda ut i ett undermåligt material som skrynklar sig värre än linnetyg….

   Svara

    Jag kollade på deras hemsida och många av deras klänningar är tydligen gjorda i en silkblandning. Jag har två silkskjortor från Filippa K som definitivt inte skrynklar sig så illa. Undrar om de använder silke med väldigt korta trådar?

    Svara

     Pratar ni om Styelin nu?

     Äger kläder från både dem och Filippa K. Tycker de är likvärdiga i kvalité (bra kvalité i min värld) och upplever inte att kläderna från något av märkena skrynklar sig.

     Svara

    Om det var det Camilla ville lyfta fram tycker jag det borde ha framkommit tydligare. Jag visste inte att hon bar en klänning från ett företag hon är delägare i, därav tycker jag hennes kommentar är ytters osmaklig. ”Illasittande” tycker jag förövrigt inte är konstruktiv kritik på ett material men det kanske är jag som tolkar det fel.

    Svara

     Detta har varit uppe innan. Hon får klänningarna specialuppsydda av styleins sömmerska och så sitter de inte bättre. Det är mer en känga till stylein tycker jag. De fick även kritik för kronprinsessan Viktorias klänning någon gång i vintras som även den såg ut att skrynkla och med opressade sömmar.

     Svara

  Men så farligt var det väl ändå inte?

  Svara

  Började tänka på sommarlovsmorgon, vintergatan 5a, deras härliga rymddräkter. Fasiken det var tider när det sändes.. Någon 90talist som blev nostalgisk?

  Svara

   Åh Glenn 😍

   Svara

    Glenn var min första kärlek 😍

    Svara

   Det enda jag minns är den där gubben som sjöng sommar, sommar och sol, havet och vinden, en doft av kaprifol och så var det lite olika program eller klipp och lite camping och sånt

   Svara

    HAJK

    Svara

    Du kanske är lite äldre än oss då 😝
    Vintergatan var fantastiskt! Älskade det 💙

    Svara

    Tjipp å välkommen te Hajk!

    Svara

     ❤Hajkvitsar❤
     ”Idag ska vi prata om hästar. Men inte om vilka hästar som helst, utan om flodhästar.”

     ”Idag ska vi prata om kor. Men inte om vilka kor som helst, utan om fotbollsskor.”

     Svara

     Älskade Hajk! Så underbart ☺️

     Svara

    Jaaa, det var det bästa Sommarlovsmorgon!

    Fast Filip som åt granbarr var också ganska bra…

    Svara

    Någon som minns Tippen..? ”Ingenting försvinner, allt finns kvar”.

    Svara

   Fem fem fem?

   Svara

    Fem fem!

    Svara

    fem fem!

    Svara

    Minns när de kom, vår hund verkligen avskydda när man sa fem fem fem, vi hetsade henne ett gäng gånger under året, elakt men då vare rätt kul. De roliga var att de bara var fem hon reagerade på, sju sju sju fanns de ju också någon utomjording som ”hette” men den reagerade hon inte alls på. Börja skälla och yla haha

    Svara

   Femfemfem femfem femfem femfemfem. Femfem fem femfemfem, fem femfem femfem femfem femfemfem femfemfemfemfem.

   Svara

  De hade säkert skitkul, ingen tvekan. Och i stunden, när de hade som roligast, förstår jag att det var frestande att lägga upp klippet. Men ångesten efteråt.. Brrr. Eller jag hade i alla fall ångrat mig om jag lagt upp det här.

  Svara

   Grejen är den att klippet lades inte upp i natt utan vid lunchtid idag ungefär. Blondinbella har alltså nykter när hon övervägde att publicera festbilderna.

   Svara

    Ok, ännu värre… Nykter och lägger upp klippen. 😮

    Svara

    Uppenbarligen tyckte hon inte det var så pinsamt att lägga ut klipp där dom sjunger och har kul. Är ju liksom inte så ovanligt.

    Svara

    Eller jäkligt bakis..

    Svara

    Jag har för mig att jag såg dessa klipp igårkväll på instastory, även Viktor Frisk hade en del klipp därifrån. Men även om Bella lagt upp detta nykter så vad är fel eller konstigt med det hmm.. inget fel alls. Herregud vad är det som är så farligt med klippen haha.. tillknäppta folk här 😉

    Svara

   Tycker det är ofint mot gästerna. Alla vill ju inte hamna på film när man släpper loss. Jag blir stel som en pinne när en kamera dyker upp.

   Svara

   Bella vet mycket väl vad hon lägger upp

   Svara

    Ja det hade varit väldigt konstigt annars!

    Svara

   Ja Isabella har ju garanterat kul..Men alla runt om som måste skratta med och småle över att Isabella kör denna låt igeeeen även på denna firmafest…

   Svara

    Hur vet du vem/vilka det är som väljer att spela upp låten? Hur vet du att dom ”måste skratta med och småle”? Hur vet du att det inte bara är så att dom faktiskt trivs i varandras sällskap och har roligt tillsammans?

    Svara

    Viktor Frisk skrev att han tyckte festen var fantastisk kul, men Bella eller Pingis kanske hade tvingat honom att skriva det 😉

    Svara

  Förstår inte vad det är Isabella gör som alltid sticker dig i ögonen?
  Exakt vad i detta klipp gör att du ”vill hugga dig i ögat med en penna”.
  Jag läser aldrig hennes blogg men din dagligen så jag är inte ett av hennes försvarsfans.
  Blir mest fundersam över vad hon har gjort dig då allt hon gör, säger eller visar är ”fruktansvärt” i dina ögon. Jag är hemskt nyfiken.
  Mvh Sophia

  Svara

   De är väl nått gammalt gnabb från back in the days..

   Svara

   Samma här, har också undrat länge varför Cam och folk här ska in med både kpistar och bazooka för att skjuta ner precis ALLT som just Bella gör?
   Fattar verkligen inte hur man orkar vara så bitter och hatisk mot en enda person…

   Och kom inte med ramsan att hon är en fejkad och dålig bloggerska, för det är de allihopa…🤨

   Svara

    Hon är en bedragerska.

    Svara

     Okej, men vad har hennes dansande med eventuellt bedrägeri att göra?

     Svara

     Sluuuta skriv ”bedragerska”! Bedragare heter det. Eller skriver du snatterska, brevbärerska eller läkerska också? Sluta!

     Svara

      Borde inte du va ”Gnällaren” då?

      Svara

       Haha 😂

       Svara

       Så det skämtet flög över ditt huvud ☺️ Men ingen fara, det var ett ganska tråkigt skämt. Sorry!

       Svara

     Folk här var likadan i sitt tyckande och tänkande om Bella INNAN det uppdagades så jag har svårt att tro att det beror på det i grund och botten.

     Svara

   Sophia – O det där kommer du aldrig få något svar på..

   Svara

    Verkar inte som det, tråkigt kan jag tycka!

    Svara

  Älskar när du ger BB saklig kritik men det här? Visst jag tycker också det är jobbigt att se men ser inget fel i att de har en företagsfest och faktiskt festar? Sen att de lägger ut det på instagram kan väl diskuteras men det är ju upp till dem som företagsledare. Vet företag där festerna spårar bra mycket mer och där händer mer opassande saker. De företagen har många gånger högre omsättning. Skillnaden är att de aldrig skulle lägga ut det för alla att se.

  Svara

  NU är jag trött på inlägg om henne.

  Svara

   Nu är jag trött på att du är trött på inläggen om bella.

   Svara

  ” åma sig i en illasittande silverklänning” ” får mig att vilja hugga mig i ögat med en penna” att ha åsikter och granska hennes bolag och siffror är en sak, men det här?

  Hur ska klimatet på sociala medier förbättras genom dessa kommentarer i ditt inlägg?

  Att du hyser ett personlig agg mot Isabella blir mer tydligt för varje inlägg du skriver om henne.

  Svara

  Skjut mig! 🤣 Pinsamma människor!

  Svara

   Omg I know, så himla pinsamt att sjunga och ha kul! Kill me liksom!

   Svara

    Lägg ner.

    Svara

     Lägg ner vad?

     Svara

  Jag tycker det mest anmärkningsvärda är att pingis kör bil med knäna, flamsar och viftar när de befinner sig bland fotgängare…

  Svara

   Tänkte samma sak, hon har på sin höjd ett halvt öga på vägen.

   Svara

   Ja eller hur! Yttersta beviset på noll omdöme, först att ens göra det överhuvudtaget och sedan därtill skylta med det offentligt. Så jävla dumt.

   Svara

   Tänkte precis samma. ”Look: no hands” är inte särskilt cool i trafiksäkerhetssammanhang och gör Pingis till ett dåligt föredöme för deras följare. Undrar vad Mercedes, som lånat ut bilen, tycker?

   Svara

  Förlåt, men hur är att kalla Isabellas klänning för illasittande att granska?

  Svara

   Hon har investerat i bolaget där hon fick denna klänning uppsydd så: ja, det är bevakning.

   Svara

    Hon är till och med delägare och gör ofta, omärkt, reklam för dem.

    Svara

    Nej, att kalla BB för åkande och klänningen illasittande är inte bevakning.

    Svara

     Konstigt att uttrycka sig så kategoriskt när man inte direkt är en auktoritet på området. Eller är du från något oberoende kontrollinstitut som vet exakt vad som utgör granskning eller ej (på en blogg… som aldrig utgett sig för att bedriva objektiv granskning)? Eller uttryckte du möjligtvis en personlig åsikt?

     Svara

   För övrigt är hon skitsnygg i klänningen

   Svara

    🤦

    Svara

  Jag bryr mig så himla lite om hur hennes klänning sitter eller om hon dansar på en stol. Hon och övriga på festen verkar ha haft kul. Good for them och on to the next topic, känner jag. Dessutom känns det inte superfräscht med kommentarer som insinuerar att hon tagit kokain kvällen till ära.

  Svara

   Ändå superfräscht att prompt förutsätta att det är kokain som avses!

   Svara

    Värre om det varit fultjack!

    Svara

     Kan komma på två, tre varianter som är värre än så. Aja, Almedalsveckan osar finknark. Knappast nåt billigt skit som dammas upp på glasbordet i sviten på hotellmagnatens kedjor.
     ***dåligt skämt***
     ***ytterst få finner nöje***

     Svara

      Hoppla!

      Svara

  Är mest förundrar över att Annie Lööf var på plats och inte verkar ha något emot att förevigas på en middag med sjunga karaoke på festa på bordet tillsammans med Isabella.
  Svårt att ta hennes och hennes partis valmanifest på allvar efter detta, ger inte ett seriöst intryck av någon som skall vara med och styra Sverige…

  Svara

   EXAKT min tanke också! Hon borde vara tillräckligt mediatränad för att inse att detta sammanhang inte är så smart att visa sig i några månader innan val…

   Svara

    Har dock inte skrivits något om det i media, så tror inte det har så stort nyhetsvärde ändå.

    Svara

     Annie Lööf nämnde själv i opinion live på SVT att hon fuldansade igår på en tillställning till dancing queen men inget om vem som arrangerade/bjöd. 😅

     Svara

    Nej jag är inte tillknäppt eller pryd och jag förstår att politiker är vanliga människor. Det jag är förbryllad över är hur man som mediatränad politiker inte kan tänka taktiskt några månader innan val! Bara för att ni som har kommenterat här inne inte bryr er betyder inte det att andra potentiella väljare bryr sig. Det är helt enkelt inte smart att visas på ett sådant ställe.

    Svara

   Fast vad gör Annie exakt som är så fruktansvärt oseriöst att hon inte ska kunna vara med och styra Sverige? Hon är med på en middag, filmar glatt när Stordalen sjunger med Simon, står på en stol och sjunger lite själv med Simon och dansar. Är det verkligen så farligt? Hon vill väl ha roligt som alla andra. Hade hon däremot stått på en stol i riksdagens kammare och sjungit Abba för full hals hade jag nog tvekat på hennes förmåga att styra Sverige.

   Svara

    Det räcker att hon är kompis med och brukar umgås med Bella.

    Svara

     Men lägg ner… varför skulle inte hon kunna vara med och styra i regeringen för att hon är vän med Isabella? Herregud…

     Svara

   Annie Lööf gjorde ju dock inte bort sig på något sätt. Även partiledare får festa… Att dricka alkohol och blir full är inte brottsligt.

   Svara

    Då kan hon ju skylla på att hon var full när hon sa att hon vill sänka arbetares löner!

    Svara

     Grattis, du får priset för dagens mest irrelevanta kommentar…

     Svara

    Ja, hon körde ju inte helikoptern och skrek könsord till folk!

    Svara

     🚁😒🍆🙊🙈😂👌

     Svara

   Ja herregud! Man kan ju inte ta någon seriös som släpper loss lite och har kul ibland! Usch, sjunga och ha roligt?? Helt sjukt!!

   Svara

   Men herregud förstår inte ni hur tillknäppta ni låter. Hon var på en middag, dansade lite och sjöng med. Sen när blir man en oseriös politiker för det?

   Svara

  Alltså, hon är pinsam såklart men det känns som om hon gör det för att provocera vid det här laget, hon kan inte ha missat kommentarerna från sist de hade företagsfest och fjantade sig på IG. Blir mest irriterad på pingpong som varken håller händerna på ratten eller ögonen på vägen..
  Varför envisas de förresten med att prata engelska med varandra? Hon hävdade i sin senaste intervju än en gång att hon inspirerar kvinnor i Saudiarabien genom att vara frånskild entreprenör men är det så många som faktiskt följer henne?

  Svara

   Ja precis. Att hennes blogg finns på arabiska och hon inspirerar dessa läsare till kvinnlig företagsamhet…när verkligheten är att ingen kände till henne på hennes event i Dubai…

   Svara

   Inte kan de parkera heller. P-bot på bilen 😊

   Svara

  Herregud!

  Svara

  Tycker hon är sjukt jävla snygg, sexig och sensuell i det klippet.

  Svara

   😂

   Svara

    Vad är det som är så roligt?

    Svara

   Tycker inte alls hon verkar sensuell. Tvärtom. Hon verkar jättestel och onaturlig, som en riktigt dålig skådespelerska.
   Och ja: håll händerna på ratten människa!

   Svara

  Stackars Hampus, klart han aldrig hade en chans..

  Svara

   Du verkar ha inblick i deras förhållande. Jag antar att du vet hur H behandlade Bella? Hur Bella behandla H? Hur H är som person och vad han vill ha hos en partner?

   Svara

  Det ålandet gjorde ont i ögonen…

  Men också när jag var rädd Simon skulle svinga ut Stordalens tänder med mikrofonen.

  Svara

  Nej men nej.. såna här grejer är inte meningen att de ska hamna på insta. Varför är det så att de måste sjunga överallt? Stackars anställda.. Firmafester som urartar är straff nog att man själv får ha på näthinnan som minne, INTE så resten av världen också ska få beskåda

  Svara

   Stackars anställda? Tycker det verkar som dom tycker det är roligt att sjunga och dansa. Tycker förövrigt inte att lite dans och sång är det värsta som kan hamna på instagram.

   Svara

  Har innan haft stor respekt för Annie Lööf som politiker och tycker att hon är en skicklig retoriker. Nu tyckts hon tro att hon gynnas av att synas på dessa tramstillställningar men jag tycker det är att förnedra sig själv och hon sjunker i anseende.

  Blä för dessa tramsfasoner!
  Hur kommer det sig att hon och Petter syns ihop jämt? Är de mer än vänner?

  Svara

   Alltså inte Annie utan Isabella och Petter.

   Svara

   Sannolikt vill Isabella kränga schampo till hans hotell… Hon blir väl aldrig vän med någon hon inte har nytta av?

   Svara

    Vad baserar du din ”sannolika” slutsats på? Angående din fråga, jag vet inte. Jag har inte koll på hennes privatliv, dynamiken i hennes privata vänskapsrelationer eller vilka hon umgås med utanför bloggen. Jag tror ingen här inne har det. Förutom du då, för du verkar veta?

    Svara

   Håller med, tycker verkligen Annie verkar skärpt och har ryggrad att stå för sina åsikter. Men jag har så svårt att tro att folk som väljer att umgås med oseriösa/falska personer har ett gott omdöme. Hade velat rösta på ett parti med en stark och sund partiledare, men Annie, I’m losing my faith in you…

   Svara

  De verkade ju skitkul-vad är problemet liksom?

  Svara

  OT!

  Jag har en fundering. Min sambo, man 32 år, menar att han inte kan ha sex varje dag. Om han har sex varje dag så är det svårt för honom att ”komma” dag 2. Å andra sidan kan han utan problem sitta på toaletten med telefonen i hand och ”sköta det själv” varje dag. Är det verkligen så stor skillnad. Tror knappast det har att göra med att jag är slapp 😳 Heh..

  Vi har varit ett par i ca 10 år. I början hade vi sex varje dag, men de senaste åren har det blivit glesare. Periodvis har vi haft sex kanske 1 gång var 3:e vecka vilket jag personligen tycker är alldeles för sällan.

  Kan det verkligen vara svårare dag två? Jag tycker det låter konstigt. Det finns inga sjukdomar eller läkemedel som försvårar heller.

  Äh. Får väl vänta mig ”dumpa honom”, ”du får väl också ’sköta det själv’ om han också gör det” och andra kommentarer härifrån.

  (Ursäkta omskrivningarna, vill inte riskera modd.)

  Svara

   Grattis till att ni har haft sex varje dag i tio år, det är nog inte så vanligt… Jag tror inte direkt att det blir svårare dag två, det verkar ju ha funkat tidigare? Dock går ju lusten i perioder. Personligen skulle jag aldrig palla att ha sex varje dag…

   Svara

    Läste du?

    Svara

   Familjeliv. På riktigt, detta är inget forum för om sambon runkar på toan.

   Svara

    Alla forum kan användas för just detta tema. Är väl aldrig som det inte känns aktuellt att diskutera ens killes runkvanor på toan? Kan lätta upp vilken trist stämning som helst.

    Svara

   Har inte hört talas om att det är svårare att komma dag 2, men har inga personliga erfarenheter av det. Möjligen hört att laddningen blir mindre.

   Men, om han inte vill varje dag så får du ju respektera det. Och jag tvivlar på att det är pga ev ”slapphet” eftersom det är seglivad myt. (nu förutsätter jag att du har snippa och att det är det du refererar till – och hoppas att jag inte hamnar i modd pga det ordet :))

   Med risk för att låta som någon i Aftonbladets spalt… Men har ni pratat om det? Vad skulle vara lagom frekvens för dig resp. honom? Har han känt så här länge? Finns det andra omständigheter som påverkar, tex stress?

   Är det hela akten han inte vill genomföra eller är det just den delen? Skulle han vara ok med andra saker?

   Sen tänker jag att det kan ju också vara en större press att göra det med någon (inkl partner sedan länge), jmf med att lätta på trycket på toaletten.

   Oavsett hoppas jag att det löser sig för er!

   Svara

    Min kille började vilja mindre efter typ fem år tillsammans. Var inget som var fel, men han kände bara inte för det lika mycket. Jag hade gärna dagarna båda är hemma haft sex typ 3 ggr om dagen. Jobbigt med dessa myter om att tjejer inte vill lika mycket som killar.

    Svara

   Jag kan ha svårare att komma dagen därpå, men inte alltid. Måste han komma för att ha sex? Vanligt att tjejer inte alltid kommer vid varje sextillfälle men det kan ju ändå vara skönt och härligt. Men om han nu inte VILL ha sex varje dag, han kanske rentav inte orkar – jamen låt honom bestämma det.

   Svara

   Svar till er alla:

   Vi hade i princip dagligen sex de ca 4 första åren, sedan avtog det hastigt. Allt från 1 gång i veckan till var 3:e vecka. Ingen uppenbar stress eller något annat som kan påverka lusten..

   Känns märkligt på något sätt då han dagligen kan sitta i 20 minuter på toaletten för att ”lätta på trycket” när han tittar på p o r r på telefonen. 20 min är ungefär samma tid det tar för oss att ha sex (visserligen olika länge för varje gång, men skulle snitta på 20 min med förspel). Så tidsbrist är ju knappast en faktor.

   Har försökt fråga lite kring detta men han säger bara ”jag vill max ha sex varannan dag, jag har svårt att komma dagen efter”. Men om han kan komma r u n k a n d e s till p o r r dagligen då? Är ju oundvikligt att inte tänka att det är mig det är fel på. Självklart går lusten i vågor, det är inte det jag ifrågasätter.

   Att tillägga. Han säger att han max vill ha sex varannan dag, ändå blir det bara 1 gång per vecka.

   Svara

    Tillägg: De gånger jag försökt fråga kring detta så brukar han kommentera ”är du avundsjuk på min hand” ”man kan inte vara otrogen med sin hand” och liknande. Känns som att det inte är någon idé att diskutera det här ens.

    Svara

     Att ha sex i princip varje dag i 4 år låter väldigt mycket, om det inte varit för att han nu ändå verkar r u n k a alla dagar ni inte ligger hade jag sagt att det var helt normalt och typ på tiden 😂. Men eftersom att han verkar behållit sin drift bara valt att utöva den annorlunda undrar jag om han kanske tröttnat lite på ert vanliga sex (vet inte hur mycket ni varierar och utforskar) och spicear därför till det med någon nyfunnen fetisch via videos han hittat på nätet? Kanske något lite annorlunda som gör att han inte vågar ta upp det med dig? Annars kan det ju vara så att han helt enkelt bara är i en period var han tycker det är skönare att få bestämma och sköta allt själv. Är du ofta dominerande och bestämd då ni har sex kanske du kan testa en gång med att bara göra som han vill, eftersom att han nu verkar ha en period då han själv gillar att styra takten.

     Svara

      Kan inte påstå att jag är dominerande i sängen. Sexet är väl någorlunda varierat, inte bara gamla vanliga missionären. Däremot så ”måste” jag hinna komma innan honom, annars hjälper inte han mig med det. Och ber jag om hjälp efter att han kommit, så säger han bara att han är trött/hungrig/måste göra det eller det osv. Han tycker att om jag måste komma så måste jag göra det själv, han tar inte ansvar över det. Jättekonstigt tycker jag. Det får ju mig att känna mig mer utnyttjad (?). Som att jag nyttjas som en ”docka” nångång då och då i syfte för att hans njutning ska tillfredställas – om ni förstår hur jag menar.

      Svara

    Vad för slags p o r r tittar han på? Tycker väl det är ok om ens partner tittar på p o r r nån gång ibland, diskret, men skulle vederbörande sitta gömd på toan med telefonen flera gånger i veckan skulle jag ta illa upp och undra vad som var fel. Hmm, är nog det jag tycker skaver i din berättelse egentligen, för lusten&samvaron kan ju gå upp och ner i ett förhållande. Här verkar ju lusten till telefonens innehåll finnas kvar.

    Min teori är att antingen 1) något har hänt (i ert förhållande/för honom själv) som påverkat hans möjlighet att vara intim med dig (intimitet och sex är ju inte självklart samma sak) och han vill bara helst vara sexuell med sig själv sas. Eller 2) att han tittat (mer än vad du vet) så mycket på p o r r att han blivit avtrubbad och har svårt med verklig lust och intimitet, han tänder mer på det i telefonen.

    Du skriver inget om samlivet är bra när det väl händer eller hur ert förhållande är i övrigt, så detta är bara mina amatörteorier baserat på det du skriver. Kanske kan det väcka nya tankar. Hursomhelst så tycker jag du ska be honom sluta sitta på toan i ensamhet. Man kan inte vara otrogen med nätkasinon eller alkohol heller, men det är klart att det påverkar ens förhållande negativt om han ägnar så mycket uppmärksamhet (som du så längtar efter) åt något annat. Kan bara komma varannan dag – bara en ursäkt, själva förmågan verkar det inte vara fel på.

    Var ärlig med dig själv och honom. Du skriver här, då är det helt klart ett problem för er.

    Svara

     Du sätter verkligen ord på vad jag själv funderat på.

     Som par fungerar vi bra ihop. Har vettiga samtal kring allt möjligt, allt från politik till böcker till varför man bör göra si istället för så osv. Vi har liknande värderingar och en del gemensamma intressen. Så det är inte här skon klämmer.

     Avseende kärlek och närhet så är det nästintill obefintligt. Vi kramas inte i soffan längre, han tycker det är fånigt att hålla hand ute, kan gå veckor mellan kyssar.. inte ens vid sex så blir det kyssar eller kärleksfull närhet. Oftast bakifrån (ej i ”nr 2”)..

     Jag vet inte vad han tittar på för p o r r, jag själv är inte speciellt intresserad av sånt. Vid något tillfälle för många år sedan har han sagt att han brukar titta på ”vanligt sex” mellan man o kvinna. Inget sex som inkluderar ”nr 2”, inte heller några ”fetischakter”.

     Jag har läst att ju mer p o r r man konsumerar, desto svårare blir det med den vanliga stimulansen man får vid sex. Att hjärnan kräver mer vid vanligt sex, men också att hjärnan kräver mer vid o n a n i. Nu kanske det inte räcker med att se vanligt sex med andra ord… ?

     Skulle kanske skapat ett konto på familjeliv istället?

     Som sagt, vi fungerar bra avseende det vardagliga. Men när det kommer till kärlek och närhet, oavsett om det handlat om sex eller inte så är det obefintligt.

     Jag vill inte ta på mig någon offerkofta, det är inte syftet med detta ”inlägg”.

     Svara

     Skrev ett långt svar som nog hamnade i modd. Kortfattat, du sätter huvudet på spiken med din kommentar!

     Svara

    Fyfan vad vidrigt. Trodde inte du menad att han satt och såg på porr. Är otrohet och är total avsaknad av empati för de som tvingas in i den branschen och dig. Dags att ta honom hårt i öronen eller dumpa…

    Svara

   Jag tror det är bs med dagar hit och dit när man klarar av att komma. Däremot tar det ju mer på krafterna mentalt att sätta igång och kopulera och allt som hör till än att bara självtillfredsställa. Och jag tror det är mer det det handlar om. Och när man redan har kommit en gång den dagen så är kroppen inte fullt lika sugen på att utlösa en andra gång, oavsett om det är med partner eller utan. Hade han bara skippat sina långdragna toalettbesök med telefonen i hand så hade hans kropp sagt åt honom att ligga mer. Så mitt råd är att inte ta det personligt, det är främst ren och skär lathet som ligger bakom.

   DOCK hade jag aldrig tolererat den typen av visuell stimulans vid hans självtillfredsställelse, hellre hade jag filmat mig själv och sagt åt honom att pillevippgnugga till det. Alt hade han fått låta bli det helt (eller skött det snyggt så jag inte vet om att han gör det).

   Svara

    Lite frågor till dig anonym som äger problemet, hur initieras dessa toalettsessioner? Går han till toa som om han avser göra ett vanligt toalettbesök eller är det uppenbart vad som är på gång? Du som då inte deltar i akten vet vad som pågår på toalocket? Själv har jag svårt att sätta mig in i situationen då ingen av oss i min relation kollar på porr, varken enskilt eller tillsammans. I min förra relation (för 10 + år sedan ) såg min dåvarande ganska ofta på porr. Jag brydde mig inte nämnvärt då. I den relation jag nu lever hade jag brytt mig om maken plötsligt började med detta beteende. Men är det många som kollar porr tillsammans? Gör det ensam? Vet med sig att partnern gör det? /Noll koll på porrtittande och dess variationer i dagens samhälle 😊

    Svara

     Han går bara iväg på toa, tar telefonen med sig. Är oftast telefonen som är det som ”avslöjar” honom. Ibland hörs vissa märkliga ljud och suckar därifrån. Kranen hörs spolas en lång stund när han tvättar av sig och efteråt ser han matt och lite skyldig ut på något vis. Man ser verkligen hur han försöker agera som att han bara suttit på toa som vanligt men det blir bara fel.

     Svara

    Tack för länken, har läst en del om detta den senaste tiden!

    Svara

  Men låt kvinnan ha roligt?! Låt henne dansa och festa och lägga upp det på instastories om hon vill?! Det är så otroligt onödigt att kommentera hennes kläder, tycka att hon är pinsam som dansar and what not. Hon väljer att göra så, hon får göra så. Det är en sak att skriva om hennes statistikfusk och saker som faktiskt rör bloggen, men att ge sig på henne så där personligt känns barnsligt och omoget. Jag gillade den här bloggen förut, men nu känns den bara elak!
  (Inväntar kommentarer ”Jaha!”, ”Hejdå!” eller ”Ääännu en som försvarar Blondinbella…”. Nej, men jag tycker att mobbning inte är ok, och detta är mobbning!

  Svara

  Usch, ju fler gånger jag läser detta inlägg desto mer irriterad blir jag. Det är så långt ifrån granskning, som du säger dig hålla på med. Sjukt besviken faktiskt. Varför börja snacka om att hennes kläder och hur de sitter? På tal om att tänka innan man postar.

  Svara

  Asså detta karaoke-gäng är som en skiva som hakar upp sig! Alltid SAMMA låtar också – Supertrooper och Sensuella Isabella har vi ju hört ”några” gånger nu… Och så jäkla bra är inte Simon. Hur fan orkar han?!! Och hur länge står Nordic tech-grabbarna ut med detta?

  Svara

   Det handlar kanske inte om att vara så ”jäkla bra” för Simon. Han kanske bara vill underhålla och ha roligt?

   Svara

  Hon är lite cringe ibland men shit vad jag tycker hon är vacker! Tycker dock inte detta var så pinsamt, ser ut som en riktigt rolig kväll 😀

  Svara

  Herregud🙈🙈🙈🙈 vilka töntar😱😱

  Svara

   Ja det är så sjukt töntigt att dansa, sjunga och ha roligt!

   Svara

    Men seriöst, hur orkar du skiva samma tråkiga kommentar överallt??

    Svara

     Jag eller alla som skriver att Bella är pinsam?

     Svara

     Hahah, tänkte exakt samma

     Svara

      hahahaha ja jag ser också det ironiska i det hela. I och med att dessa ”tråkiga” kommentarer är svar på folk som säger att Bella är töntig och pinsam så finns det alltså (minst) lika många som ”orkar” skriva likande kritiska kommentarer om Bella. Men det reagerade såklart inte personen på, eftersom hen vill att kommentarsfältet fylls av det som passar hen, alltså av folk som ”orkar” kritisera Bella.

      Svara

       Hej, ”personen” här. Det tråkiga är ju att alla skriver sarkastiskt, ”åh haha ja vad pinsamt att dansa!” Eller ”ja alla vet ju att man hellre dör än att sjunga på en fest!!!”

       Säg vad du tycker istället för att skriva samma sarkastiska kommentar överallt. Det sprider negativitet i kommentarsfältet när man skriver på det sättet. Man kan uttrycka sig annorlunda:

       Jämför:
       – Bella är pinsam!
       – Nej hon är ju skön, ser ut som att hon haft en kul kväll!

       Med:
       – Bella är pinsam
       – Haha ja åååååh vad pinsamt att ha en rolig kväll! Guuuud vad skämmigt!

       Svara

        Du tycker inte att de som skriver att Bella är pinsam sprider negativitet då? Du klagade ju inte på dom. Så hade det varit negativitet du regerade över hade din kommentar sett annorlunda ut. Uppenbarligen vill du bara se att kommentatosfältet fylls av negativitet om Bella. För övrigt var din första kommentar om att jag var tråkig rätt negativ också.

        Svara

  Men vems idé är det att sjunga Sensuella Isabella på VARJE instagramfest?
  Drängarna har gjort en låt som heter Magnifika Erika. Lou Bega sjunger om Erika i Mambo no 5. (det är alltså mitt namn 🙄)
  Ska försöka få mina arbetskamrater att sjunga båda dessa på våra möten framöver.

  Svara

  Kommer ALDRIG att rösta blondinbellans älsklingsparti, någonsin😂😂😂😂😂😂

  Svara

   Du låter alltså en influenser påverka dina politiska val herregud?

   Svara

    Ja eller hur. Det är inte skolans lucia vi ska välja i höst, det är vilket parti som ska styra Sverige i 4 år. Fullt med komplexa frågor. Att en partiledare har en osympatisk kompis ska inte spela den minsta roll för villa man väljer att rösta på. Utgå från vad de har för visioner för vårt land istället.

    Svara

  Jag tänker mest på hur dålig musiksmak de/hon har. Det är ABBA, Carola och Tomas Ledin i ett. Lyssnar folk på det?

  Svara

   Förekommer mig själv och säger att folk uppenbarligen gör det.

   Svara

   Förstår vad du menar, tror jag🤔, men det är inte dålig musiksmak utan det är mycket dålig musikalitet som låter förjävligt i samband med trams. Musiken är det inget fel på, det är fel på deras respekt för det musikaliska. Inget ont till Simon, han är tydligen fantastisk inom musik, men tyvärr så hörs han aldrig i bloggerskans klipp

   Svara

    Till Lisa alltså..

    Svara

    Nej, alltså jag menar att musiken de lyssnar på är dålig.

    Svara

     Dom tycker säkert det du lyssnar på är dåligt. Alla har olika smak, det är väl inget nytt eller märkligt? Eller tycker du att alla ska tycka som du?

     Svara

     Lisa: Ahaa, förlåt då missförstod jag dig😌

     Svara

    Lite anakronistisk ja, BB är mer än tio år yngre än mig men med musiksmak som en som är tio år äldre…

    Svara

  Jag som alltid gillat Viktor Frisk, men varför är han där och fjantar sig tro.

  Svara

   För att han är artist och får betalt för att uppträda på olika event? Förstår inte det konstiga i det

   Svara

    Tror inte han var där som artist utan inbjuden som vän, men vadå fjantar sig han har väl rätt att roa sig och ha skoj som andra. Herregud. Margaux var också där och Forni.

    Svara

   Om du gillar honom kan du väll unna honom att släppa loss och ha lite kul?

   Svara

  Pinsamt, så stillöst av dem. Simon är säkert en jättefin kille från Västgötaslätten, men det här… hur kan IB och PH låta en , i sammanhanget , omogen 21- åring få en så stor plats ? Det kanske förklarar varför den person de anställde förra året, försvann så snabbt. Lekstuga.

  Svara

   För att han gillar att showa och de andra uppenbarligen tycker att det är kul? Att han gillar att sjunga och dansa säger ingenting om hur han uppträder professionellt på arbetsplatsen.

   Svara

  Tycker nog ärligt talat det blir lite på gränsen till mobbning nu. Jag tycker inte så mycket om BB själv heller men kan inte undgå att tänka att hade den här kommentaren (få mig att vilja hugga mig i ögat med en penna? För att hon dansar? På riktigt?) lagts om vem som helst annan så hade det inte alls mottagits på samma sätt. Hon må vara någon som du (och många andra) starkt ogillar men herregud, hon har ju bara roligt. Uppskattar verkligen inläggen om antalet följare hon har m.m men detta är att gå för långt, det är inte att granska utan att kritisera, gränsen till att mobba.

  Svara

  Annie Lööf 😵

  Svara

   Ja, man hade ju hellre sett Löfven sjunga dancing Queen.

   Svara

  Om det inte vore för att hon tog sig själv på så stort allvar, så skulle hon kunna göra en rolig grej av detta och bjussa på. Dvs. ”en gång Blondinbella alltid..” Men nu PIIINSAMT, men hon tror nog att hon faktiskt är snygg och sensuell.

  Svara

   Hon ÄR snygg och sensuell.

   Svara

  Minnen från när jag var med i MUF och stod och dansade på stolar. Blondinbella var faktiskt riktigt trevlig på den tiden när hon var full. Var mycket mer sig själv då… Jag dör när jag tänker på hur pinsamma festerna MUF hade ibland var. Är det ens lagligt att de serverade alkohol då? 🤔

  Svara

  Idag har jag skrollat Bloggbevakning hela dagen och kom på en sak. Antingen beror det på den dåliga stämningen i kommentarsfältet där man nästan alltid får räkna med att få ett otrevligt svar vad man än skriver, eller inläggen som ofta riktar en känga mot en bloggares reklammärkning, poserande eller politiska åsikter.

  Jag försvarar inte undermålig reklammärkning eller patetiska poser men allt ihop blir liksom… jag vet inte. Blir verkligen på dåligt humör av bloggen, stämningen smittar av sig! Får ta en liten paus och hoppas att stämningen här blir bättre snart 🙂

  Svara

   Du tog orden ur munnen på mig. Ska göra som du och ta paus härifrån ett tag, ogillar den bitska stämningen på både inlägg och kommentarer som blivit nu. Får se när jag återvänder!

   Svara

   +1 nu klickar jag ner BB för ett tag. Det känns som att det har hittat hit ett stort gäng med bittra människor som bara måste få ur sig sin bitterhet på någon annan. Alla här som känner att de måste ta ner andra människor på jorden! Va?! Varför ska du bestämma hur andra ska vara. Alla influensers som inte mår så bra och är utmattade ska hånas eftersom de inte har ett ”riktigt jobb” eller är sjuksköterskor som sliter på riktigt. Själv har jag de senaste 1,5 åren hasat mig upp från botten efter utmattningssyndrom, då har jag varken räddat världen eller ens jobbat för mycket. Jag har bara levt med GAD och stark prestationsångest i 27 år, det tär på kroppen. Nej, jag behöver en paus från allt dömande.

   Svara

  När man försöker vara sexig är aldrig sexigt… Inget är naturligt med denna donna!

  Svara

   Du tog orden ur munnen på mig. Det är så sjukt osexigt med någon som försöker vara något dom inte är. Kille som tjej.

   Svara

   Det är inte hennes uppgift att vara sexig. Låt henne vara bara.

   Svara

    Du har rätt, ingen kvinna ska känna att hon måste vara sexig. Men här är det BB som desperat försöker vara sexig, så godnatt på din kommentar.

    Svara

     Haha, men varför får hon inte försöka vara sexig? Bestämmer du det? God natt på dig du.

     Svara

     Usch, en skam för mig själv att jag hänger i detta kommentarsfält. Vad fan håller jag på med? Get a life Joanna. Hejdå.

     Svara

  Wat did I just watch? Skämskudde de luxe!

  Svara

  Okej pinsamt, men de verkar ha kul så låt dem ha det?!

  Svara

  Jag förstår inte alls dem som ”det är ju mobbning som bloggbevakning utsätter Bella för”, hon har ju 1.5 miljoner bloggläsare att trösta i……. eller vad??? ;P Och sen Blondinbella är väl mästare i denna leken ”provocera för reaktion” osv osv, sånt har ju hon hållit på med sen hon började blogga typ, så tror inte någons reaktion eller åsikter om henne påverkar henne nämnvärt, sånt har hon anställda som sållar bort för henne ju. lmao.

  Svara

   Vad trött jag blir på att folk här rättfärdigar sina elaka kommentarer med att ”hon har bloggat i tio år och skriver om allt, hon får förvänta sig att folk kommenterar saker” och ”det är ju hennes strategi” m.m.

   Spela roll?? Det gör ju inte det ni gör RÄTT för det? Sen när får man sitta och klaga på exakt allt en person gör, komma med nedsättande kommentarer om utseende och kläder, insinuera saker om någons föräldraskap, spekulera i vilka diagnoser en har, kalla någon för diverse saker… Och alla tror att det är ok att skriva såhär om en annan människa?
   Ja hon har sagt att hon inte bryr sig, men är det verkligen ok att skriva sådana saker ändå?

   Svara

  Försöker komma på om inspirationen till detta kommer från Oprah eller Estee Lauder 🤔

  Svara

   🤣

   Svara

   Hahaha

   Svara

  Camilla, konspirationsteori på g.
  Får du betalt för att skriva om henne?😉

  Svara

   Öh, ja?

   Svara

  Bästa är väl ändå hennes blogginlägg om att ”alla stod uppe på borden och dansade efter förrätten”, när det är bara hon typ som står på stolarna och bordet?

  Varför gör man det ens? Är det inte tillräckligt med golv att dansa på?

  Svara

   Jag undrar vad restaurangen egentligen tycker om att folk står på bord och stolar. Vem som än gör det tycker jag att det är lite respektlöst mot restaurangen och dom som måste städa efter en sådan fest.
   Nog för att stöda ingår, men skoavtryck på bord och stolar är ju att ta i.

   Svara

    Dansa på bord och stolar händer, titta in på valfritt uteställe tillräckligt sent en lördagkväll, nej det är nog inte så trevligt för restaurangen, men ni behöver ju inte låtsas som det är första gången ni hör om den företeelsen.

    Svara

  Men vad är grejen?! Låt folk dansa, sjunga och ha kul. Majoriteten här inne skulle få en hjärtinfarkt om ni såg mina jobbfester. SPÄNN AV EN SMULA

  Svara

   Blir man upprörd av detta kan man inte ha varit på många fester. Är övertygad om att en pensionär inte skulle höja på ögonbryn för detta. Verkar bara avundsjukt. Tycker vi ska festa mer och ha roligt och kunna bjuda på sig själv.

   Svara

  Men Gud, jag trodde att jag skulle få se någon överjävligt eftersom kunde kommentarer haglat in med usch, fy, bedragerska och pinsam. Det här var ju ingenting, fan live a little! Tror nog att hennes bolag klarar av en kväll av glädje, skratt, sång och lite avstånd från allt seriöst i världens problem.

  Svara

  SÅÅÅÅ kul att det verkar vara ett gäng som trivs med varandra och kan släppa loss från stress och alla måsten och krav. Vad är felet med att Isabella roar sig? Jag tycker det är fantastiskt att hon (i egenskap av chef, bolagsägare, offentlig person och småbarnsförälder) visar att hon lever sitt liv och njuter av det. Och vad är det som är pinsamt, att hon dansar loss och sjunger lite? Lägg av! Om det är skämskudde borde många av er verkligen slita blicken från den här skvallerbloggen och istället gå ut och leva livet på riktigt!

  Svara

   Så bra skrivet! Ja man undrar om Camcam och vissa som skriver här hade en lika trevlig dag och kväll som Bella hade, troligtvis inte. Jag hade det inte kan jag säga men hade älskat att bli inbjuden till en sådan fest och älskat att ha så kul med mina arbetskamrater. Ofta skrivs det här att Bella är så tråkig men när hon roar sig så är det fel på det också. Alltså…

   Svara

   Felet är att det verkar viktigare att få ut det på sociala medier, gärna lite överdrivet och tillgjort, än att faktiskt roa sig. Jag är helt för att hon ska roa sig, men varför lägga ut pinsamma videos på sig själv, kollegor, andra samt… Partiledare?

   Svara

    Men sluta nu.. typ alla lägger ut på sociala medier när de roar sig så varför ska inte Bella! Vad du tycker är pinsamt kanske andra tycker är kul och trevligt. Andra kanske tycker du är pinsam som ifrågasätter här vad Bella lägger ut på sociala medier. Men alla som var där roade sig nog inte på riktigt utan bara för att lägga ut på sociala medier.. SUCK!

    Svara

     Varför inte Bella? Ja vad sägs om att hon når ut till väldigt många samt försöker etablera sig som en seriös företagare? Jag hade blivit väldigt arg om någon på jobbet lagt ut filmer på mig i sånna situationer

     Svara

      Men sluta utgå från att hon är seriös, det är hon ju inte. Hon har en blogg som bygger på att provocera, hon blir aldrig seriös.

      Svara

       Hon VILL självklart framstå som seriös. Tror du det är många större företag som vill samarbeta med en festande fjortis? Fake it til you make it, det är hon medveten om. Därav skumt att lägga upp sånt här

       Svara

        Jag tror inte hon på riktigt vill det, hon vill leka lite bimbo (om man nu får säga det). På nåt sätt har hon iaf insett att det inte påverkar i längden ändå. Plus så får hon xtra uppmärksamhet.

        Svara

         Är du så trög på riktigt så du tror att Bella inte vill verka seriös mot större företag utan hellre leker Bimbo? Varför skulle hon då ljuga om statistiken tänker du?

         Svara

         Men grejen är ju OM hon nu förlorade nåt på att hålla på och tramsa och slänga med håret, så hade hon väl slutat för länge sedan?? Hon är inte så korkad att hon inte förstår det.. Hon blandar olika roller och det gör många förvirrade, en win för henne.

         Hon vet att det är många som inte tycker att hon är seriös. Hennes lögner om statistiken visar ju exakt detta och hon är och inte är rädd att ”åka dit” då hon fortfarande kör med samma siffror!

         Svara

    Varför? Jo, troligtvis för att Bella tjänar rätt mycket på att du, jag och sannolikt en ganska stor skara människor känner någon form av upprördhet, fascination eller ångest över att ta del av hennes annorlunda kväll. Majoriteten av oss läsare tycks ju spendera våra kvällar på ett ytterst tragiskt och osocialt sätt! Med handen på hjärtat, vem hade tackat nej till att hänga med på den festen? Inte jag i alla fall!

    Varför tror ni att Annie syns mer i hennes kanaler och låter oss se en mer personlig sida av henne? Naturligtvis för att det är valår och centerpartiet vill ha fler anhängare. Om målgruppen i Bellas sociala medier ständigt blir fyllda med förtroendeingivande text, bilder och videos med Annie blir det en ökad igenkänningsfaktor vilket gör att vi indirekt kommer tycka bättre om
    Annie och hennes parti. Trots allt tycker vi ju oss ”känna henne” vilket leder till att vi känner trygghet och att hon kommer ha ert litet försprång inför höstens val.

    Jag förstår dock verkligen inte grejen med att alla blir så väldigt upprörda? Klart att Bella vill provocera, det är ju det hon tjänar pengar på. Men fortfarande, vad är felet med att hon, hennes vänner och kollegor festar loss en kväll? Trots allt tyckts det vara ett ganska nykter gäng, men som dansar och har kul.

    Tycker den här bloggen har börjat fokusera på tok för mycket på Bella. Nästan som om det vore en slags personlig häxjakt. Det tråkiga är att det känns som en upprepning av det påhopp som Tyra fick utstå. Men, smaken är som baken och jag antar att jag börjar vara nöjd med den här typen av skvallerblogg!

    Svara

     Du behöver inte alls vara nöjd med den här bloggen. Men om du inte är det föreslår jag att du slutar läsa istället för att använda energi på att få CamCam att ändra på den. Dessutom blir det massor av tid kvar att spendera på valfritt socialt och otragiskt sätt!

     Svara

     Den här bloggen har blivit en ny version av Flashback 😝

     Svara

  Pinsamt med den där sensuella dansen på stolen till låten sensuella Isabella. Tror att många missförstått och tror att festen var för hennes kollegor. Fine om det vore så och då hade det varit en helt annan femma, men nu var det ju inte så.🙈🙈🙈 Skämskudde

  Svara

  Hur hamnade Annie på en klassfest för 16åringar?

  Svara

   Var det alkoholfritt menar du eller?

   Svara

    Brukade festerna vara alkoholfria när du var 16?

    Svara

  AlmeDALEN, inte Almedagen, möjligen ”Almedals veckan”
  Love you, men rätt ska vara rätt.
  PoK

  Svara

   Almedalsveckan*

   Svara

  OT – någon som har tips på bra solskydd som inte ger plitor/dålig hy/småfinnar? Tycker alla ”vanliga” märken jag testat ger det.. måste man köpa lyxig dyr variant?

  Svara

   Exuviance sheer refining fluid. Tyvärr ger de flesta produkter finnar osv i början, så är man ingen året runt användare (som man ska) så brukar huden reagera med finnar när man helt plötsligt börjar använda spf

   Svara

    Kanske skulle förtydligat att det är solskydd för kroppen jag är ute efter och inte ansiktet. 🙂 får ofta finnar på axlarna och bröstet, ser noll mening med att smörja in där under vinterhalvåret när det är täckt med kläder. 🙂

    Svara

     Okej, jag rekommenderar då istället eucerin sun sensitivity creme-gel i kombination med Ren huds ansiktsskrubb (På apoteket, innehåller bha syra). Använd skrubben varannan dusch (ca 3 ggr i veckan) på de ställen du får finnar på. Det enda negativa är att spfen har en gul nyans om den kommer i kontakt med ljusa kläder innan den torkat in i huden, den ser inte gul ut på men akta vita linnen tex direkt efter. De gula fläckarna går bort helt i tvätten, men ändå, bra att veta

     Svara

      Och, ett tillägg – tvätta alltid bort det på kvällen! Spf i kombo med svettig sömn är inte bra om man har lätt för att få finnar

      Svara

       Tack, ska spana in den!!

       Svara

        Alla paulas choice (beställ på internet) produkter med spf är toppen. Annars är korean beauty bra på detta gillar Innisfree, Laneige och Hada Labo (japanskt märke). Vet ej om dessa finns i Sverige kolla Korean beauty and skincare på fejjan fantastisk grupp.

        Svara

  Jaaa, vad är det som gör att det verkar bli någon form av psykos när Simon och Blondiebells drar igång Sensuella Isabella (låten kommer för alltid att vara förstörd för mig. Den var ju lagom irrriterande redan innan men nu… brrr)? Varför stannar folk kvar och utsätter sig för detta, jag menar de som inte är avlönade av Bella för att utstå diverse märkligheter? Hamnade jag på en företagsfest där en av huvudpersonerna börjar hylla sig själv med en pinsam sång så skulle snabbt hitta på ett skäl att dra. Skulle de dessutom filma det så skulle jag snabbt gömma mig nånstans. Förstår inte vad folk tänker om detta spektakel, i förra filmen när de stod i det konstiga källarutrymmet så var det ju rätt många som såg obekväma ut och något regelrätt drag (utöver Bella, Pingis, Simon och Stordalen) såg man ju inte här heller. I övrigt håller jag med alla kommentarer om Pingis okoncentrerade bilkörning, verkligen noll koll.

  Svara

   Bella är omringad av JA – Sägare. Alla tror de ska få en bit av kakan. Vem vågar inte dras med i spektaklet!?

   Svara

  Festen var säkert jättekul. Påminde mer om är förortsfest. Abba, allsång och fuldans. Illasittande klänningar, onepiece mm. Men vad hade Stordalen på sig. Jackan!? Skorna!?

  Svara

  Åhh finns inte tillräckligt stor skämskudde… ”craaaaaaaaazy dinner” nä mest pinsam.

  Svara

  Tyckte faktiskt det var rätt kul-fram till sista klippet 🙈

  Svara

  Har verkligen tappat respekten för Annie Lööf. Tror att hon ska få fler röster för att hon tar lite bilder med blondinbella…

  Svara

  Nästa klipp – Annie Lööf på stolen åmandes till Annie Lööf

  Svara

  Jag skrev en kommentar om Petras stela leende som togs bort. Skulle detta du skrivet vara mer ok?

  Svara

   Den ligger ju under det andra inlägget

   Svara

    Nej, det är andra kommentarer längre ned, som jag för övrigt tycker var grövre än de första jag såg som försvann. Men det kan ju ha varit så att någon skrev något ännu taskigare efter de första kommentarerna och att de därför togs bort? Men då fattar jag inte varför de längre ned fick ligga kvar.

    Svara

  Ja, det är ju lite av en felbedömning från hennes sida. Men hon hoppas väl på de berömda 1,5 miljonerna som följer Bella.

  Svara

  Börjar det inte bli lite enformigt att på varje fest/middag/aw sjunga karaoke och dessutom samma låtar dessutom? Jag hade dött fall jag varit tvungen att sjunga ABBA med mina kollegor.
  Plus, varför dansa på bord och stolar? Kombinerar de dans med leken golvet är lava?

  Svara

  CAM, jag ber ödmjukast om ursäkt för min tjatighet. Men det som förbryllar mig är att du, trots frekventa inlägg om Bella, håller inne med information om henne (exempelvis argabillappen och tidigare anställdas utsagor). Inväntar du, likt Bella, rätt tillfälle att lägga ut denna info, som ett led i din strategi mot att slutligen krönas till bloggvärldens rättmätiga drottning – BAM! BAM! BAM! , liksom ? Eller finns det annat som gör att du väntar?

  Svara

   Börjar misstänka att hon inte sitter inne på någon information.

   Svara

  Tycker de verkar ha det väldigt kul! Det är skoj att släppa loss. Ni bittra här
  Inne kanske borde prova det nån gång. Illasittande klänning?! Tror du den suttit bättre på dig eller? 😹😹

  Svara

   Den var sydd för att passa Isabella, men så dåligt sydd att den med all säkerhet hade suttit bättre på någon annan, ja.

   Svara

  Va fan är du skön på riktigt eller?

  Blir så trött på din torra svenska avundsjuka. Hon lever ju sin dröm. Och människor som du gör det uppenbarligen inte, med tanke på all den tid du lägger på att försöka förminska. Ösch

  Svara

   Ja, för helvete vem drömmer inte om att stå på en stol och svettigt kråma sig? Vem drömmer inte om att ljuga och manipulera?

   Svara

  Men de jag undrar varför är de aldrig fastspända när de åker bil??? Är ju löjligt att visa det så när de är lag på det. suck

  Svara

   Verkar som det varken är bältestvång eller mobilförbud vid bilkörning på Gotland.
   Öyn är väl en fredad zon. Bara Gutalagen gäller där och när den skrevs fanns inga bilar 🙂

   Svara

  Eftersom jag är en hemsk jävel så unnar jag mig är köpa ratsitkatalogen. För att vara Sveriges Oprah Winfrey så är det ändå konstigt att en inte hittar frökens namn på Sveriges 50 rikaste kvinnor under 40 år….

  Svara

  Jag tycker att det ser ut som om de hade jötteroligt. Blir t o m lite avundsjuk.

  Svara

  Fy fan vad patetiskt detta har blivit från bloggbevaknings sida. Nej camcam, du kommer aldrig ingå i influencers creme de la creme. Hur mycket du än låtsas att det inte är det du vill så ser man på sista tiden att det är det som stör dig. Att du inte blir inblandad i influencervärlden för att ingen av de verkliga ”maktspelarna” i den branschen vill ha med dig att göra. Du är 100 ggr mer pinsam än isabella

  Svara

  ”But how do White people party?”
  Well just look at this…

  Svara

   WT kanske?

   Svara

  Alltså det är ju lite cheesy o töntigt med schlagern men herregud vad skitnödiga många här är med hur man håller vinglas och man gör inte så som företagsledare. Lol. Bryt er loss från er fyrkantiga föreställning om hur man ska vara om man har en viss position eller dylikt ni har ju ingen aning ändå och hålla på och peka fingrar och vara så tröttsamt trist. Sen stinker inlägget slut shaming också.

  Svara

  Så, Isabella & co åker till Visby för att… ha en fest? Vad ska hon göra i Visby, går hennes programpunkter att finna någonstans?

  Svara

   Hon var på expressen live tv

   Svara

  Är det så här överklassen festar loss? 😂

  Svara

   Nej, verkligen inte.

   Svara

    Phju. Blev mörkrädd en stund

    Svara

  Hade velat vara en fluga på armen på Viktor Frisk och Margaux när de på vägen hem tisslar och tasslar om vad de egentligen tycker om Isabella och company. Visst, de verkar tycka om dem, men låtsas inte vi alla göra det för att få vara högst upp på grädden en stund?

  Svara

  Hej Camilla! Vilket syfte har ett inlägg som detta? När jag läser dina texter tolkar jag det som att du är av åsikt att all kritik riktad mot Isabella är ” okej och befogad” eftersom hon självvalt gjort sig och sitt varumärke till ett ”fenomen” istället för person. Men är det verkligen rimligt och är det klimat som det jag ser i kommentarsfältet verkligen något vi vill uppmuntra till? Jag kan inte vara ensam om att bli lite illa till mods av inlägg i stil med detta?

  Svara

  Roligaste sekunderna i klippet.
  Simon håller krampaktigt i mikrofonen med ena handen, andra armen håller han om Mr Stordalen.
  Det upplevs som uppenbart att ”La det svinge” är önskad om inte av Mr Stordalen så för Mr Stordalen.
  Simon ger Petter en blick, en blick som säger ”its my time to shine old man, bara för att du är norrbagge så är det JAG som sjunger, okej?”.
  Han vinklar mikrofonen ifrån sin duettpartner, för det här är ingen jävla duett.
  Blondinbella ger Simon en uppmanande blick, samma blick som Simon själv fick som barn när han inte delade med sig av sitt godis till de andra barnen. En blick som säger, ”jag och Petter ska göra business ihop – låt honom sjunga”.
  Simon blir alldeles kall på insidan men ger upp, chefen har fel, men han är ju hennes högra hand.
  Han vänder sig mot Mr Stordalen, som skriksjunger över mikrofonens ljudvolym ändå. De möts halvvägs och Simon låter Petters otränade stämma vandra in i högtalarsystemet.

  Svara

   Haha tack för skratteN🤣🤣 Petter kan knappt stå still, som ett exalterat barn ”är det min tur snart är det min tur snart?!”😂😂🤣

   Svara

   Jag skrattade högt! 😂😂😂

   Svara

  Min teori om Bella är att hon vill ha tillbaka Odd
  1. hon har använt Hampus för att göra Odd svartsjuk.
  2. Hon ”glömde” bekräfta skilsmässan efter betänketiden (vilket nästan är omöjligt för man får ett tydligt och klart brev om detta) för hon vill helt enkelt inte skiljas.

  Svara

  Obehagligt med så många bittra kommentarer. Var väl inget farligt alls med klippet?

  Svara

   Bittra!? Lägg av. Inget konstigt alls med festen, men vissa delar av livet bör vara privat

   Svara

    Ja bittra så det stänker om det. Varför det? Man gör väl som man vill.

    Svara

  Det enda jag reagerar på på dessa klipp (och andra) är att Bella som förr ”älskade att köra bil” och allt som har med bilar att göra, aldrig verkar köra bil själv längre?? Kanske har hon anammat en ”inte köra bil” policy också?

  Svara

   Det är säkert Guldkulas fel!

   Svara

  Hade nog tyckt detta klipp var härligt och lite aja-sånt-som-händer-roligt om det känts spontant och att nån bara fick ett infall och drog igång Isabella-låten. Men det här verkar ju vara ett program de kör på varje fest de har? Och alla som stod på bord och stolar verkar utgöras av ungefär….Isabella själv bara?

  Svara

   Att stå på bord och stolar och dansa är ju jul kul som helst. Förekommer hur mycket som helst när mer bemedlade människor festar (kanske för att de har råd att ersätta eventuellt förstörda bord och stolar). Men man vill ju inte vara den enda som dansar på ett bord medan alla andra står på golvet och tittar på. Då blir det ju som en show. Och det är väl det som är så skämmigt med bellas dans.

   Svara

  Men asså snälla, vad är det som Isabella gör som får dig att bli så avundsjuk?;)

  Svara

  När jag kollar på den där filmen så tycker jag inte alls att det ser ut som hon har genuint roligt. Tycker sällan det när man kollar på hennes instagram. Hon ler och flamsar, skriver att festen var helt galen. Men dansen på stolen ser enbart tillgjort ut för att det ska se ut som en helt ”galen” fest. Bella ser nästan alltid stel ut och ingenting i hennes liv verkar ske spontant, tex att sjunga i bilen. Ärligt talat så tror jag att ända gångerna hon faktiskt är lycklig och avslappnad är när hon är med sina barn.

  Svara

  Ush vilket taskigt inlägg. Detta var bara lågt, och jävligt taskigt.
  Detta är en blogg som skq uppdatera om bloggvärlden eller?? Inget skvaller? Det senaste är det BARA inlägg om Bella tycker jag, men det är lugnt. För då har det handlat om actual stuff. Men nu? Hoppar du på henne om vad hon gör på en festkväll, och vad hon har pp sig?
  Nä det var taskigt.
  Hon ser jätte vacker ut!
  http://Www.caloveline.com

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.