Gjorde Isabella Löwengrip slut med Hampus Jarlbo via Expressen?

Titta på dessa två bilder.
Följer de inte lite av samma mönster?
Odd fick reda på via Expressen att Isabella ansökt om skilsmässa på egen hand och av Hampus tweet att döma så verkar han smått ovetandes om att Isabella inom en snar framtid kommer basunera ut sitt singelskap via Expressen.
Det ser inte ut som en tweet av en nyss dumpad pojkvän för enligt Expressen avslutades relationen för att underlätta Isabellas liv:

”Vi gick ut med vår relation för några månader sedan på Unicef-galan, men mitt liv är för komplicerat, med mitt jobb, mitt resschema och med barnen, så det var lättare att avsluta”, berättar Isabella Löwengrip.

Scenariot är ytterst snarlikt, eller vad tycker ni?
Odd får reda på via Expressen att Bella ansökt om skilsmässa och kanske fick Hampus reda på via Expressens artikel att Isabella gjort slut med honom?
Som nydumpad skulle i alla fall inte jag dela artiklar om mitt ex som är till hens fördel, men kanske är jag bara småsint?

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    😳 Inga ord i så fall.

    Svara

      Eller hur… baka tragiskt i så fall. Cam kan inte du kontakta H och fråga?

      Svara

        Bara*

        Svara

    Kanske är lite eftermiddagstrött, men jag förstår inte? Är det för att H retweetat Breakit, och varför skulle det vara så konstigt? Man kan ju faktiskt göra slut utan att vilja slå ihjäl varandra..

    Svara

      Jag fattar inte heller. Är nog för eftermiddags-mosig i hjärnan ….

      Svara

      Jag fattar inte heller. Kan någon UTFÖRLIGT förklara för oss fotfolk som inte följer allt slaviskt.

      Svara

      Ja det är därför. För att han delat en artikel som har med Bella att göra och känns rätt positiv. CamCam menar på att detta kanske inte är normalt förfarande när man relativt nyligen avslutat en relation med någon. Däremot håller jag med dig i det du säger att man faktiskt kan avsluta en relation on good terms och fortfarande vara bra vänner. Speciellt om uppbrottet är ömsesidigt 🙂

      Svara

      Ja, detta kändes lite långsökt Cam. Jobba mer med dina granskande inlägg med fakta, statistik, arbetsmiljö mm. 👍

      Svara

      Bara småsint.

      Svara

      Så många som inte förstår det här inlägget, men en förklaring lyser med sin frånvaro…

      Svara

        Nej jag förstår inte heller. Jag är rätt trött på (alla inklusive Isabella) människor som profiterar på människor som haft det svårt men vad är detta för inlägg? Rent trams. Personlig vendetta eller klick?

        Svara

    Eller så har dom inte alls gjort slut, det är en show for the money, vinna klick. Om några månader har de kanske mirakulöst hittat tillbaka till varandra. Allt är möjligt med henne alltså 😂

    Svara

      Att hitta tillbaka till varandra är möjligt för alla, skulle inte kalla det för något mirakulöst 😉 Tror inte det är clickbait att de gjort slut.

      Svara

        Nä det tror inte jag heller, var mkt skämtsamt menat 😊

        Svara

    Fattar inte, Hampus är väl inte Breakit?

    Svara

      Nej, Hampus har delat Breakits inlägg. Det är det enda sättet jag kan komma på att tolka det som överhuvudtaget, tycker dessutom det framgår igen i texten under också att han just delat något.

      Svara

    Alltså… Är det bara jag som känner att en återförening med Odd kan vara aktuellt? Kan det vara därför Bella och Hampus gjorde slut? Odd har ju nämnts i bloggen mer och mer det sista. Eller så är det jag som faller för Bellas provokationsmetoder 🤷

    Svara

      I en intervju med Hänt sade hon att det var nervöst när de skulle åka på en Italienresa tillsammans för de kände inte varandra och när de kom hem var det något som hade hänt och de tog avstånd från varandra. Sedan blev de tillsammans och skulle åka på en resa till Italien omkring midsommar men då sade Isabella att den blev inställd på grund av möten i Paris.

      När hon fick frågan vad Hampus ansåg om den inställda resan svarade hon: det är inte mitt ansvar att underhålla honom.

      Så nej jag tvivlar på att Odd skulle vara så dum och gå tillbaka till henne.

      Svara

        Man kan ju hoppas att han är såpass vettig iallafall 🤞

        Svara

        Fattar inte vad allt det här är för ”bevis” att Isabella och Odd inte håller på hittar tillbaka till varandra. Alls.

        Sen tror inte jag heller att de gör det. Det grundar jag på att det som fick dem att skiljas fortfarande gäller. Odd är stabil familjekille och Isabella vill inte bo med nån och säger att ”jobb är viktigast” (när tillfrågad om att resa till Paris för jobb framför att åka iväg med pojkvännen) Odd har mer självrespekt än att behandlas så. Igen.

        Svara

          Eller så kanske Bella börjar fatta vad hon gav upp för att fokusera på jobbet och vill tillbaka till familjelivet igen? Önsketänkande kanske, men ändå.

          Svara

            Helt OT MEN älskar alla dessa simskommentatorer <3

            Svara

              Vi är många😎

              Svara

              Jag med!

              Svara

              Vi är här för att stanna 😉

              Svara

              Simskommentatorer?

              Svara

                I spelet ”the Sims” finns det massa spelbara ”simmar”. Några personer här använder deras namn som nick.

                Svara

        Hänt som källa 😂

        Svara

      Är det inte bara lättare om hon blir tillsammans med Simon? 🙄🤷🏼‍♀️ Han har ju redan den största tårtbiten i hennes liv och har koll på hennes hektiska schema och finns där i vått och torrt utan andra krav än lön? Och så gillar han ju redan ABBA & sensuella isabella…

      Svara

        Det känns väldigt opassande att så många spekulerar kring att både Simons och Petter Stordalens eventuella affärer med Bella. Visst att de båda är offentliga personer i någon mån, men båda är i fasta relationer. Det blir väldigt låg nivå.

        För övrigt tycker jag att inläggen om Bella de senaste dagarna varit över gränsen. Jag gillar henne inte och tycker att hennes manipulationer och viftande med falsk statistik är under all kritik, men att kritisera att hon har en fest och hur hon ser ut på den? Hon får väl göra vad hon vill? Det spelar väl ingen roll för er om hon lägger upp det på sin instagram sen, om det förstör för nån så är det för henne.

        Svara

          Håller med. Jag häpnar även över att folk blir såå himla upprörda över att en kvinna överger sina midsommarplaner för att åka på jobb.,, det verkar ju vara en stor diskussion om detta både här o i isabellas kommentarsfält. Det verkar som att ATT STÄLLA IN MIDSOMMARPLANER är det värsta man kan göra mot en människa. Otroligt. Låt henne ställa in om hon har saker hon hellre vill göra??

          Svara

            Men herregud vad naiv man kan vara.
            Bella blev bjuden av Petter Stordalen på modevisning i Paris säkert i kombination med att det var slut med Hampus redan eller att ”they were on a break” för att citera vänner.
            Någon jobbkoppling fanns inte bortsett från content till sociala medier 😅

            Svara

            Man får bara ställa in saker om man ska närvara vid förlossning. Enda giltiga skälet till bortfall!

            Svara

      Näe det tror jag verkligen inte. Bella har svårt att ha en relation pga att hon inte vill anpassa sig eller sitt liv efter någon annan. Odd verkar ha en tydlig, ganska traditionell idé om hur han vill leva med en partner: att man spenderar mycket tid ihop, gör saker tillsammans, myser i soffan osv. Om hon inte ens hittar tid och har lust att anpassa sig efter en typ som hampus, varför skulle hon gå in i en relation med Odd (eller någon annan familjeman)?

      kan inte komma på en enda anledning att de skulle bli ihop igen. Däremot tror jag de inte är ovänner längre. Mindre spännande men mer troligt :p

      Svara

        Och för att svara på din kommentar så nej det är inte bara du, det är ju fullt av kommentarer om Odd-reunion på alla inlägg enda sen den uteblivna skilsmässan.

        Svara

      Tror faktist det kan vara Hampus som avslutat med Bellan sen han fick han fick reda på att inte hon var skild från Odd. Skulle inte förvåna mig om hon snart outar att hon och Odd hittat tillbaka varann. Helt plötsligt verkar Odd toppen igen och han näms vid namn förrut vad det ju bara O eller *exman*

      Svara

        Det har jag också märkt, och det är en av anledningarna till att jag funderar på om det är något på gång där.

        Svara

          Kanske från hennes sida ja men då man blivit bränd av en narcissist går man inte tillbaka till den. Det är vanligt att narcissister går tillbaka till tidigare partners då nya förhållandet tar slut. Ni som levt med en vet vad jag talar om.

          Svara

    ”Av slutades”…
    CamCam. That’s not ok.

    Svara

    Så trött på denna människa. Vad jag är mer intresserad av är vad för ”käftsmäll” Josephine Qvist fick av Stefan som gjorde att hon vart så manipulerad i flera månader och att de till slut bröt förlovningen.

    Svara

      Sån info får du inte här för i den här bloggen skvallras det inte. Eller hur var det nu..?

      Svara

      Vem är Josephine? 🤔

      Svara

        Hon har varit med i ex on the beach för några år sedan 🙂

        Svara

      Jag vet ingenting om deras förhållande men råkade se idag att hon söker inneboende genom en grupp på Facebook. Så att…

      Svara

    Men alltså vad du håller på, besatt much… skrattretande. De flesta av oss har nog förstått ett tag att det förmodligen varit slut med H eller iaf en fnurra.. och hon/de gjorde nog inte slut via Expressen nej men nu lyckas du säkert få lättmanipulerade läsare att tro det och det blir många kommentarer och hån och skit mot Bella viket du tydligen njuter av. Vilken tur att du kan hitta fel och att allt går att vinkla.. Suck.

    Svara

      Att presentera information blondinbella själv gått ut med är att manipulera?
      Ta och sov middag, du låter tröttgrinig.

      Svara

        Öhhh eller kanske Du som behöver en eftermiddagstupplur… Ja du manipulerar läsarna att tro att Bella gjort slut med H via Expressen.

        Svara

      Anna jobbar du kanske hos Bella? blada vidare om du inte vill läsa detta

      Svara

        Alla som försvarar Bella i en enskild situation jobbar inte för henne, och alla som skäller på henne jobbar inte för CamCam. Sluta med dessa trötta svar, svara på hennes kommentar istället om du tycker den är dålig.

        Svara

          Du jobbar hos Bella! Moohahaha

          Svara

    18 juni på kvällen skrev Bella:
    ”Imorgon får jag träffa barnen och i helgen väntar tre dagar med H.”
    20 juni skrev Bella:
    ”Mina planer har ändrats lite och jag får skippa mina midsommarplaner och åka iväg till Frankrike på jobb.”
    Så på två dygn ändrades allt från en resa till Italien med Hampus till en tidigare oplanerad resa till Paris (med Isolina och med inslag av Petter Stordalen).
    Så frågan är vad som är höna och ägg i denna händelsekedja?
    Verkar i alla fall som relationen med Hampus hade havererat antingen före resan till Paris eller med anledning av den.
    (Kanske Summerburst 17 juni påverkade också?
    Kan ha varit så att Hampus inte gillade vad han hörde om Bellas aktiviteter där).

    Svara

      Vad är det för aktiviteter du syftar på skulle utspelat sig på Summerburst?

      Svara

        Det finns folk som menar att det hände något mellan PS och Bella på Summerburst 😑

        Svara

          Det er jo litt interessant at etter Paris-turen blir Bella singel, og Gunnhild Stordalen legger samtidig ut et instagram-bilde om at ekteskap er vanskelig :O

          Svara

            Tänkte presis samma sak! Den där insta-texten sager MYCKET!

            Svara

    Jag skulle absolut och har hjälpt mina ex på de sätt jag kunnat efter uppbrott i flera fall. Det är väl bara någon enstaka jag inte velat ha med att göra. Men man behöver ju inte bli fiender för att det av ngt skäl inte fungerar. Varför skulle man helt plötsligt vilja någon illa som man delat så mkt med? Känns för mig rätt främmande. Och då har jag en bra bit kvar för att bli Di Leva eller Dalai Lama.
    Det här känns som ett rätt märkligt inlägg. Och då är jag inte överförtjust i vare sig Bella eller Hajen.

    Svara

    Är mer nyfiken på varför du ogillar Bella så mycket? Mer än bara siffrorna är det ju

    Svara

      Hon ljuger och manipulerar, räcker inte det som anledning?

      Svara

        heter du Camilla? Var henne jag frågade 💜

        Svara

        Precis som CamCam då ju.

        Svara

      Bland det roligaste med den här bloggen är nog varje gång har mer fokus än någon annan är alla ”varför hatar du Tyra/Anna Book/My/Isabella”.

      Svara

    Den hår anklagelsen tog ändå priset som långsökt… det var ingen kärlektsförklaring på twitter direkt, han delade ett anonymt inlägg.

    Deras uppbrott måste lite liksom inte varit infekterat, de verkar inte varit riktigt den typen av relation där man har förväntningar och grejer.

    Svara

    Och nu inleder hon Blondinbella ett samarbete med Ellos hon är ambassadör för dem. Undrar om de fick tillgång till hennes siffror och inte de som hon alltid babblar om1,5 miljoner. Ellos och Lindex är ganska snarlikt klädmässigt men hon gör väl det för att få betalt.

    Svara

      Nu måste jag alltså sluta handla på Ellos också.. 😉

      Svara

      Jag ska ringa dem och informera om verkligheten. Jag är en Ellos konsument och jag har inget intresse av att se IL som ambassadör. Hennes varumärke är ett skam för alla företag.

      Svara

        En *

        Svara

        Gör det vi hejar på dig 🙂 😉 Det är på tiden att någon informerar dem om verkligheten. Om ingen vågar kanske camcam kan göra det ta kontakt med dem och se vad de säger när det visar sig att Blondinbella plussar ihop alla sina siffror från alla sociala medier.

        Svara

      Haha, att ni orkar 😂 Det är väl Ellos förlust om de blir missnöjda. Har dock svårt att se varför de inte skulle tjäna på att anlita henne.

      Visst, rätt ska vara rätt, men hur kan så många orka engagera sig i dessa siffror? Om företagen är intresserade av att se siffror så får de väl det. Begär man ut statistik nöjer man sig inte med en PowerPoint där det står nåt om Oprah och 1,5 miljoner. Och räcker det med den infon, då får man stå sitt kast när de kanske inte stämmer.

      Svara

    Visar upp deras kläder tror inte att hon skulle bära vanliga kläder som är inte dyra och uppsydda speciellt för henne.

    Svara

      Tror nog hon skulle vinna på det. Ellos har bra mycket finare kläder än den skrynkliga underklänningen hon hade på sig senast, eller alla glansiga polyesternattlinnen med spaghettiband hon envisas med att bära ute bland folk.

      Svara

    Långt under bältet Camilla. Du har ingen aning om vad som skett i Isabellas förhållanden. Och nej Odds sida av storyn ger inte hela bilden. En sak om du granskar hennes influencerroll men varför försöker du sänka henne som mamma och kvinna?

    Svara

      Men det var då ett evigt tjat om att sänka en mamma och en kvinna. NEJ, mammor och kvinnor är inte fria från kritik, någonsin. Om ni ska komma med någon saklig kritik mot inläggen kan ni väl ändå hitta någonting bättre än mamma, kvinnor, häxjakt, hetsjakt (den är rolig dock), mobbning, hetsar till…

      Svara

        Chilla. Jag menar att affärsmässig kritik är en sak, privat är en annan. Jag tycker Camilla går för hårt åt privatpersonen Bella på grunder som är totalt spekulation och en iver att riva ner pga hennes affärsmisstag.
        Självklart kan man kritisera även mammor och kvinnor men let’s face it, det är svårt nog ändå och ingen ägnar samma tid åt män. Kritisera businessen men inte det andra. Måste vi verkligen riva ner och kasta oss över bitarna?

        Svara

    ”Detta är ingen skvallerblogg” ”jag skriver bara sådant som redan är publicerat”

    Det du gör nu är ju att fabiricera ihop något helt eget. Helt utan substans.
    Elakt egenpåhittat skvaller. Snyggt…

    Svara

      Fast Bella är undantaget från allt som den här bloggen (och Camilla) står för! Inget nytt under solen…

      Svara

    Jag har något att berätta.

    Svara

      Please do!

      Svara

      Men nej! Börja inte nu igen! Ska du dra den där om din pojkvän Kurt, din cancerdiagnos eller att du arbetar politiskt aktivt igen?

      Svara

    Men suck det här är ju bara skit och egen fabricerade ryktesspridning. Fick läsa och läsa om och tillslut läsa kommentarer för att jag ens skulle förstå vilken nål i stacken du dragit fram. Nu får du ju ge dig lite. Den här bloggen ska ju vara för att bevaka sociala medier och även andra bloggare än IL men du har ju helt snöat in dig i din avsky verkar det som.

    Svara

    Ok nu börjar jag på riktigt tro att du är betald av Bella. Trist!

    Svara

      I deo? En var 3:e minut? 🤣

      Svara

      De är väl snarare så att detta är Cams jobb och att hon får betalt att skriva om bland annat Bella. Och Bella är ju en av de större bloggarna folk har mest intresse för så you do the math.

      Svara

    Oj, man kan verkligen avsluta en kärleksrelation och behålla en mogen relation. Man behöver inte vara varandras närmsta vänner men ändå vilja att det ska gå bra för den andre. Man har ju en gång älskat ”allt” med den personer så bara för att det inte funkar att leva ihop av en eller flera anledningar behöver man inte go bananas.

    Svara

    Så många ”tycka synd om…” Ni vet att Bella själv sagt att inlägg på Bloggbevakning ger henne mer klick och således är bra? Ni vet också att hon medvetet provocerar?

    Trots det så mycket försvar…

    Svara

      Därför så konstigt att Camilla även gör det så lätt för henne, det går ju att göra inlägg utan massa påståenden som retar upp folk

      Svara

    Ingen tillfällighet att hon bär sin väska på bilderna om inlägget att hon lämnar Gotland! Head of Bevaka Bloggbevskning sköter sitt jobb! 👍🏻😂

    Svara

    Han visste kanske inte att deras breakup blivit offentligt utan ville hålla skenet uppe. För övrigt tycker jag allt tyder på att han dumpade henne och hon då drog till Frankrike för att tänka på något annat.

    Svara

    Inte konstigt att H publicerar det där.. de har inte bott ihop och träffats väldigt lite… och de har säkert kommit överens att fortsätta som vänner, båda kan ju tjäna på det. Konstigaste här är nog bellas relation med Petter Stordalen. De är på summerburst tillsammans, sedan reser de till Paris tillsammans, han ordnar hotellrum till henne, de går på modevisning tillsammans, lunchar tillsammans och åker flyget hem tillsammans. Sedan inom väldigt kort tid är de igen i Almedalen tillsammans och på mingelfoton sitter de igen bredvid varandra. Nu skall de även inleda samarbete tillsammans. Sommaren 2018 är nog sommaren med Bella för Petters del 🙂

    Svara

    Mm fast om man tittar noga så retweetade han den 3:e juli och artikeln från Expressen gick ut den 4:e.. rent hypotetiskt har hon ju haft hela 24h på sig att göra slut 🤓

    Svara

    Tycker det är synd att de har gjort slut, de verkade ha kul tillsammans men lite märkligt är det att hon var så nöjd över att ha en relation som var helt på hennes villkor utan slentrianhäng och bara positivitet och plötsligt har hon inte tid med det heller.

    Svara

    Daniel Pilotti, vars middag bella inte orkade stanna så länge på igår, är för den intresserade den man bella var i Saint Tropez med förra sommaren.

    Svara

    Nu känns det som att du Camilla har blivit ohälsosamt engagerad i Bellas liv, och smått besatt av att tänka ut märkliga skeenden, som du nog är ganska ensam om att finna trovärdiga.

    Svara

    Var inte ”thesharkweek” ett nick han gömde sin riktiga identitet bakom innan han träffade bb? Och att det kom fram i ”offentligheten” att det var han när hon började dejta honom eftersom att folk grävde? Eller har jag fel? Hoppas ni förstår hur jag menar 😅 Undra isåfall hur glad han är över det nu när det är slut…

    Svara

      Precis, han var ju sååå hemlig.

      Svara

    Vilken jävla barnrumpa! Herregud.

    Svara

    Fast sharken hade väl redan innan avföljt bellan på insta?

    Svara

      Aaa det stämmer.

      Svara

      Nej det gjorde han inte. Han följer henne fortfarande.

      Svara

        Sin privata?

        Svara

    Hallå???? Vad händer på hajens twitter????? Han går ju bananas 😂

    Svara

      Å jag har inte twitter!!!
      Berätta plsss!!!

      Svara

      TELL US! Har inte heller twitter så you behold the power! 🙌🏼

      Svara

      händer väl ingenting?

      Svara

    Nu ska Isabella också åka till Ystad Saltsjöbad, förmodligen sponsrat som Kenzas. Spännande att se om Bella lyckas markera det som spons.

    Svara

    Det är rätt kul att Sharkweek nu kallar sig ”Pump’n’Dump Week” på Twitter, känner sig lite lurad kanske 🙂

    Svara

      Det har varit hans nick länge! Så nej, måste göra dig besviken, men din teori innan den ens hunnit se dagens ljus.

      Svara

        +sprack

        Svara

      Hon ”har kontakt med 1,5 miljon människor” och majoriteten är SD-väljare ?!?! 😀
      Förklarar en del…

      Svara

        Märkligt att Bella tycks ha sitt eget opinionsinstitut på sociala medier. Men var finns det i så fall? På dark net?
        Jag har då inte märkt att det diskuteras svensk partipolitik på hennes Instagram eller i bloggen.
        ”Har du varit ledig någon gång sedan du var sexton?
        – Nej, förutom två dagar på Maldiverna. ”
        Om Bella läser ett jobbrelaterat sms under en semesterdag så räknas hela det dygnet bort som en dag då hon inte är ledig?
        Ingen annan räknar väl på det viset. Det finns många som under tre eller fyra semesterveckor i så fall inte skulle ha en ledig dag för att de kastar ett öga på mail och sms även under semestern.
        Men det låter förstås bra att säga att man varit ledig två dagar på tolv år. Fast reportern borde kanske ha bett henne utveckla resonemanget.

        Svara

        ”Som varit ledig två dagar på 10 år”?!?!?! Tycker hon inte är annat än ledig och reser.

        Svara

          Fast tror de två dagarna är de enda hon inte uppdaterat bloggen.

          Svara

            Så ingen i hennes team av tolv personer som enbart arbetar med hennes sociala medier kan göra så den stackars självuppoffrande människan kan få ta sig lite ledigt? Eller hört talas om förinställda inlägg?

            Någon borde skriva en ordbok på vad saker betyder i vanlisars värld och vad de betyder i Isabellas värld.
            T ex:
            Ledig
            Aldrig
            1,5 miljoner
            Unika

            Svara

            Det har hänt fler gånger än två under de 12 år som hon bloggat att bloggen inte uppdateras under ett dygn.
            Men sak samma, det är ingen som blir imponerad av hur Bella skryter med hur hårt hon arbetar. Räcker att följa hennes kanaler så vet läsaren ändå vad arbetet består i.
            Undrar om hon skulle klara av åtta timmar under en dag på ett ”vanligt jobb”?
            Fast det är säkert många influencers som skulle klappa ihop under en sådan arbetsdag. Forni t ex skulle få spel redan när hon klär om för att börja sitt pass i kassan på snabbköpet. Och Bianca skulle få en panikattack 🙂

            Svara

      Så…. från 1,5 miljoner följare/läsare över hela världen till 1,5 miljoner kvinnor i Skandinavien till 1,5 miljoner röstberättigade svenskar?

      Mållös.

      Svara

      Jag har skrivit detta förut men funderat på den där siffran av 60 anställda. Ritningarna som Isabella publicerade på bloggen av det nya kontoret hade bara 16 kontorsplatser, hur skall det gå ihop?
      I den här artikeln som länkades finns en bild på Isabella i bakgrunden och journalisten i fokus i framkant i bild, märkligt bildkomposition tycker jag!

      Svara

        Hon räknar in fast anställda, freelance/uppdragstagare, deltidare osv. Allt för att siffran ska bli så hög som möjligt (samma med 100 miljoner i omsättning och 1,5 miljon läsare).
        Det är ju t ex fyra personer som jobbar några timmar då och då med att översätta bloggen. För dem behövs inga kontorsplatser för de sitter inte på kontoret och jobbar.
        Moderna kontor saknar ofta fasta arbetsplatser utan man tar en plats som är ledig för dagen. Endast de som ofta har jobb på kontoret och behöver eget rum brukar få det t ex VD, ekonomichef, personalchef…

        Svara

          Ni som kommenterar här – visst arbetar ni för MIG? 🙂

          Svara

            Sure. Som oavlönade praktikanter från morgon till kväll men med massage- och gymförmån och chans att klättra på karriärstegen till att få vara med karokekväll/personalfest.

            Har du lite mer varierad repertoar än en annan ej nämnd chef? Exempel tack! 😉

            Svara

            Visst, vi är volontärer som jobbar ideellt här på bloggen för att få lite meriter till våra magra CV 🙂
            Heja!

            Svara

      ”har arbetarbakgrund” säger hon. Undrar om vänsteraktivisterna håller med? Personligen tycker jag det är svårt att hävda att man har arbetarbakgrund samtidigt som pappa var advokat och sköt till pengar till ens bolag och höll en med egen lägenhet som tonåring…

      Svara

        Bellas pappa är inte advokat och har aldrig varit advokat.
        Han är jurist med en firma som sysslar med bolagsbildningar och affärsjuridik.
        Advokat får man bara kalla sig om man är medlem av Advokatsamfundet.
        Vad jag vet har Bella aldrig heller kallat sin pappa för advokat.
        Det är i kommentarerna som han ibland kallas advokat.

        Svara

    Du låter det spekuleras om detta men du raderar kommentarer under inlägget om insamlingen till Granens fruga, som endast diskutera fallet om folk som väljer att leva sina liv utanför normen? Som inte innehöll skitsnack eller hat eller någonting? Pinsamt.

    Svara

    Går rykten om att en viss blondin blev insmugglad till ett hotell i Visby på kvällarna!

    Svara

      Visby under Almedalen är inget stort ställe. Svårt att hålla saker hemliga där med så många ögon överallt 🙂

      Svara

      Kan det ha varit Clarion Hotel Wisby?

      Svara

    Det är oerhört lätt att skapa rykten och implementera historier . Det skrämmer mig….

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.