Carolina Gynning motiverar avklädda bilder med fotboll

– Hmmm…
Hur ska jag motivera att lägga upp den här halvnakna bilden på mig själv?
JAG VET! Fotbolls-VM! 
Det kan ju ingen argumentera med!!! 

Herregud, så trött jag blir! 
Det där är inte att vilja visa sitt stod för det svenska herrlandslaget i fotboll – det är att vilja visa upp sin röv!

Det HÄR är att visa sitt stöd för det svenska herrlandslaget i fotboll! 
Watch and learn, Gynning!
EWatch and learn, eller så lägger upp din rövbild och helt sonika står för den. Om du inte vet hur man gör det så borde du kolla in Denice Mobergs instagramfeed.
Den består av 90% rövbilder.
#rövinspo

En röv är en röv liksom.
Vi har alla en och de ser mer eller mindre likadana ut. Och har man sett en bild på en röv så behöver man inte se fler.
Denice Moberg verkar vara lika stolt över sin röv som jag hade varit om jag lyckats dra ner på min Cola Zero-förbrukning, och tro mig.. Den dagen det händer kommer ni dränkas i bilder från triumfen, så håll er i närheten! 🙂

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon är så barnslig i sitt ”jag är fortfarande snygg”-bekräftelsesökande hela tiden. Är nästan i samma ålder och fattar inte att man inte finner detta pinsamt.

  Svara

   Men hon är ju skitsnygg! Varför bli så provocerad av det😳

   Svara

    Men snälla, kom på något nytt….

    Svara

   L håller med. Riktig lyxlirare. Vem menar hon vill se allt naket. För fan något kan väll få vara privat!!

   Svara

  Jag tänker att folk får visa upp sina kroppar om de vill. Kvinnokroppen speciellt måste få synas och ta plats. Men för fan, lägger man upp en sån bild så kan man åtminstone stå för att syftet är att just visa upp sig. Alla har nog sökt uppmärksamhet eller bekräftelse någon gång i sitt liv, om än genom olika metoder. Att lägga upp en halvnaken bild och sedan maskera det med till exempel ett ”heja Sverige” är bara skrattretande.
  Men visst, sedan är jag ju sådan som hyser mycket mer respekt för människor som vågar stå för vad de gör.

  Svara

  Riktigt bittert skrivet. Låt en kvinna leva, det är deras kroppar och dem ska aldrig behöva motivera avklädda bilder. Det är inget fel i att vara stolt över sin kropp.

  Svara

   Det är inget fel i att lägga upp en avklädd bild på sin kropp och säga att man är stolt över den. Men det är inte det Gynning har gjort. Hon lägger upp en avklädd bild och ursäktar det med ”heja Sverige”. Det är det som blir så fånigt och patetiskt, visa upp din kropp om du vill men stå åtminstone för det.

   Svara

   Är nöjd med min kropp men fattar inte det här med de som går runt och är så stolta hela tiden haha. Shit har två armar och två ben som fungerar och används konstant, du har rätt – känner mig så stolt på en gång, heja mig!

   Svara

    Om man jobbat hårt på gymmet eller tränat hårt för att springa ett maraton förstår jag att man är stolt över sin kropp. Stoppa in silikon och vara genetiskt begåvad….not so much…

    Svara

     Haha vänta va? Vad vet du om Carolinas träningsvanor? (Och tog inte hon ut silikonen för typ 10 år sedan?).

     Jag tränar inte (ser väl inte lika bra ut som Carolina dock) men är väldigt stolt över min fina kropp.

     Svara

      Jo, hon ”tog ut det”, dvs bytte till något mindre implantat.

      Svara

     Jag minns när Carolina blev känd efter BB. Vi tränade på samma gym i Malmö och hon kom dit och var rejält rund. Hon tränade stenhårt med en PT och kom i form.
     Jag lägger noll värde i hur hon såg eller ser ut, men hon har fan slitit för att se ut som hon gör idag så att det bara är bra gener är för fan skitsnack.

     Svara

     Fast vad menar du? Är man alltså inte fin om man inte är tränad och smal? Har man en fungerande kropp så ska man vara glad och stolt. Sen spelar det ingen roll hur fin du är på utsidan om insidan är ful. Då blir hela den ful till slut.

     Svara

   Jo så skriver bara någon som är avis och som inte har så pass snygg kropp att det är något att visa upp tyv.

   Svara

    Man ska få visa upp sin kropp även om man inte är normsnygg! Jävligt ofräsch kommentar.

    Svara

   Det heter inte ”dem”, det heter ”de”!!

   Svara

  Varför måste hon ”erkänna” att hon gör det för uppmärksamhet? Låt henne visa sin kropp, det är ingen som far illa av det. Om ni ej tycker den förtjänar uppmärksamhet – ge det inte.

  Svara

   Jag fattar inte riktigt vad det är för caption hon ska skriva istället? ”Hello. Here is my ass. I think it looks good”? Får hon aldrig skriva något annat om hon läggar upp bilder på sin rumpa ofta? Ska det vara en liten flaggning högst upp i inlägget likt den vid sponsrade inlägg: ”inlägget innehåller kroppsdelar jag är stolt över och vill visa upp”? Om alla skulle skriva 100% ärliga captions skulle insta bli rätt tråkigt…
   ”Here I am with a plate of food I did not eat”
   “Here I am wearing shoes I took off right after this picture”
   “Here is my face the I think looks better than most faces”
   Låt henne skiva vad hon vill, herregud.

   Svara

    Exakt 😍

    Svara

    Exakt. Och alla som lägger upp en selfies men skriver en text om något helt annat, vad de anser om valet, stoppa rasism, klädstorlekar, barnens fritidsintressen etc ska inte de heller lägga upp selfies när texten inte handlar om deras ansikte?

    Svara

  Är inte hon typ 40 bast? Måste vara fruktansvärt jobbigt att fortfarande ha ett sådant bekräftelsebehov. Tycker uppriktigt synd om henne.

  Svara

   Ja hon är 40.. Jag brukar mest undra när sånt här tar slut (om det gör det), när ungarna går i skolan och själva kan gå in och kolla och mamma är 50, kommer vi fortfarande få se rövbilder på insta?? Intressant..

   Svara

   Tycker också synd om henne. Ledsamt.

   Svara

  Nu tycker jag du är orättvis mot världens alla instagramstjärtar. Det är ett yrke som kräver hårt rövbete. Först ska man hitta kläder som vill krypa in i rumpan, sedan ska man helst hitta ett handfat med rätt ljussättning där man kan sitta, och sist men absolut inte minst så ska man svanka mer än en kropp bör klara av, samtidigt som man ser tillräckligt avslappnad ut för ett fotografi. Någonstans kräver detta trots allt en talang. En meningslös talang förvisso, men ändå en talang.

  Plus att somliga av oss faktiskt är så erbarmliga att röven är vår enda goda sida. Jag är bara ett fett arsel. Ska inte jag också få synas?

  Svara

   Det var en bra rolig kommentar. Jag hade också en sån snygg rumpa när jag var ung, som C.G sen blev jag också mullig, tjock eller kalla det vad som helst tant, men jag är ff en människa och har en vacker insida, ska jag gömma mitt ass eller? Det finns iofs stora tält att köpa så kanske det man ska satsa på och skaffa sig ett instakonto och lägga ut.

   Svara

  Hon visste nog helt enkelt inte vad hon skulle skriva till bilden och det blev en liten bit på en sång. Ser inte problemet 🤔

  Svara

  Var ju inte ens en fin bild lol

  Svara

   Det var det visst. Anar jag en viss avundsjuka? Du är fin du med. Alla är vi fina.

   Svara

  Jag förstår faktiskt inte meningen med att lägga upp avklädda bilder på sig själv öht på sociala medier.
  Jag kan till viss del förstå de som har genomgått en upp/nedgång i vikt, men inte annars.

  Svara

   Uppmärksamhet och bekfräftelse, de enda två anledningarna och den som påstår annat, ljuger.

   Svara

   Jag lägger upp nakenbilder. Jag visar inga tuttar och sällan ens stjärtskåra. Det började med humor och folk tyckte det var jättekul, de flesta iallafall, en del retade sig nåt enormt och tyckte att jag bara sökte bekräftelse och skulle klä på mig.
   Då slog det över för mig och nu lägger jag upp bilder med jämna mellanrum, fortfarande med inslag av humor men de är ibland väldigt fina. Inget porr, inget sensuellt, det råkar bara vara noll kläder med i bilden.
   Jag tycker det är kul att reta gallfeber på de som stör sig så mycket på bilderna och visst är det kul att få fin respons för dom just för att folk tycker att bilderna är fina och oväntade.

   Jag skäms inte ett dugg och jag tycker inte CG ska göra det heller, men hon hade vunnit mina poäng om hon hade målat en sverigeflagga på skinkan eller nåt.

   Svara

  Återigen missar många poängen.

  Det är inget fel på bilden, på motivet, på carolinas kropp.

  Det är kommentaren som blir lite udda. Hade varit lika udda att lägga upp ett recept på biffstroganoff. Eller texten till Mors lilla Olle.

  Svara

   Hon har ju ändå händerna uppe och verkar fira.

   Svara

  Känns bara så jävla trist att vi inte har kommit längre sen 90 talet och Pamela Anderson utvik.

  Svara

  Det är ju här vi har hamnat till viss del – att gå patriarkatets ärenden ska också betraktas som feminism om kvinnan som yttrar orden eller utför handlingarna säger att det är hennes fria val och bla bla bla. Men jag skulle ändå önska att fler kvinnor i Gynnings position kunde problematisera lite mer kring varför de väljer att publicera vissa typer av bilder framför andra. Det är ingen slump som jag ser det att hon inte sitter på en åkgräsklippare och mannen inte är den som väljer att stötta landslaget genom att vara sexig.

  Svara

  Saltet i kommentarsfältet. Oh it’s good.

  Svara

  Så typiskt och så tröttsamt. Hela Instagram är fullt av tjejer/kvinnor som skriker efter bekräftelse (sexuell, då den är lättast att få) genom att lägga ut putande, svankande, halvnakna bilder på sig själva – med de mest godag-yxskaft-texter till. Är det verkligen det enda sättet att få känna sig uppskattad och accepterad?

  Svara

  Jag vet inte. Vi vill ju uppnå att en naken kvinna ej ska sexualiseras, iallafall inte en topless kvinna. Samtidigt är det fy skam att lägga upp naket just för att det sexuaöiswras. Samtidigt sexualiseras kvinnors kroppar i reklam hela tiden. Så kvinnans kropp får bara exponeras när någon annan tjänar pengar på det? Kvinnans försök att normalisera sin kropp leder till skitstövlar som kommenterar som äcklet ovan ”måste runka igen”. Hur ska våra kroppar bara vara kroppar?
  Var börjar man?

  Svara

   ”Bara kroppar” kommer de aldrig att bli, så länge som de exponeras på männens villkor dvs på ett sätt som ger dem upphetsning (dessa putande bakdelar är ju en inbjudan till att bli påsatt bakifrån, gärna lutande mot en vägg) och kroppar av den sort som männen vill ha/tänder på. Många unga tjejer lägger ut såna här bilder och skriver ”girl power!!!” men där är ingen power alls, bara en fortsättning på kvinnans roll som en varelse som finns där för männens sexuella tillfredsställelse. De kvinnor som visar sina kroppar, men som har ”fel sorts” kroppar, dränks av negativa kommentarer och betraktas mest som patetiska feminister (citat).

   Jag är så less på alltihopa.

   Svara

    Om det nu ska vara girl power kan man väl lägga ut avklädda bilder i icke stageade situationer. Visa hur kvinnor faktiskt ser ut utan att göra sig till. Eller?

    Svara

  Tycker det är sorgligt att det blivit någon slags girl power i att visa upp sig, som man absolut inte får kritisera.. Man måste ju ändå kunna förstå att bakom mycket avklätt/extremt beteende också vilar psykisk ohälsa (säger inte att det är så med Gynning dock!).. Men t.ex. Sindy och Knivmicke, var ju så uppenbart att något inte stod rätt till men då blev vissa tokiga ”är hennes kropp hon gör vad hon vill, heja heja” och liksom försvarar (elän)det.

  Svara

  Många gnällspikar här inne. Tycker hon lägger ut vackra bilder.

  Svara

   Tycker man inte som du är man en gnällspik då alltså. Ja ja, lycka till och hoppas du får många likes och gulliga kommentarer.

   Svara

    Håll tyst bara 👊🏻

    Svara

    Ynkligt att försöka trycka ner 🙈

    Svara

  Tycker att du kan låta Gynning vara. Hon mår inte bra å att visa upp sig gör hon för bekräftelse då hon antagligen är helt förkrossad över sitt äktenskap som gick i kras. Hon har alltid haft ett stort bekräftelsebehov å desto värre blir det nu tyvärr.

  Svara

   Hon lär ju knappast må bättre om hon läser din kommentar dock 😛

   Svara

   Vilket äktenskap? Carolina var inte gift med Alexander.

   Svara

  Linda Lindorff har många bikinibilder, så ja….det är väl att Gynning plutat o trutat i männens magasin som sätter griller i huvudet?

  Svara

  Ingen mer än jag som bara ser lappen i trosorna? Fy vad den ska klia..

  Svara

   Jag ser och får kli i röva bara jag sert…

   Svara

  Suck. Vi kommer ju ALDRIG att komma framåt när det ständigt läggs ut såna här bilder ”putandesexigrumpabakifrån” OCH dessa försvaras av andra kvinnor med att ”man får visa sin kropp om man vill”! Fattar ni inte???

  Svara

   Men vadå kommit längre? Att en kvinna får göra som hon vill/ ha rätten till att bestämma över sin kropp är det jag vill nå. Om man ej gillar Carolinas lättklädda bilder = följ henne inte. Förstår inte hur någons kropp ens kan vara en diskussion för andra?

   Svara

    Fast det handlar om att se snygg smal och sexig ut för kvinnor, ständigt och jämt. Det är inte ”girl power”, det är vad det alltid varit: posering för främst mäns gillande.

    Svara

    Men jag är övertygad om, att kvinnor inte ”vill” lägga ut såna här poserande bilder för sin egen skull. Det handlar om bekräftelse. Och en evig jakt på sexuell bekräftelse är inget som gör kvinnor friare, lyckligare, starkare, självständigare, osv osv. Det håller oss kvar, stenhårt, i greppet. Jag menar till och med att greppet blivit hårdare och värre än någonsin, i och med Instagram.

    Svara

  Jag har visserligen inga glasögon på mig, men har hon blurrat huden så mycket att man inte ser var rumpan slutar och benen börjar?

  Svara

  Jaha! Och så vill man bli tagen på allvar som kvinna.
  Klä av dig och fota, så kommer männen att gilla dig och kvinnorna att hata dig.
  Kom sen inte och gnäll på att männen bara ser bröst och rumpa när du vill vara seriös, du får den uppmärksamhet som du väljer att visa.

  I motljus, och uppträckt ser jag likadan ut och jag är 55 år. Men den posen och bilden skulle jag reservera för min man, jag vill inte vara andra mäns runkobjekt…

  Svara

   Vi själva kanske kan börja ta andra kvinnor på allvar, trots att de är avklädda på bild? Eller går inte det för dig? Visa bilden för dina eventuella barn och fråga om Carolina förtjänar respekt. Säger de nej skulle jag känna ett visst misslyckande, skulle du också det?

   Sidenote: Ingen kan bestämma om en bild blir ett runkobjekt för en man eller inte. Enligt min erfarenhet kan män fantisera ihop de konstigaste scenarier kring en oskyldig bild och gå igång totalt.

   Svara

    Men du anonym 11:39, självklart kan en del män fantisera ihop kring en oskyldig bild. Men den här bilden fångar i princip fantasierna hos merparten av heteromän.
    Det är väl självklart en generande bild, mest för hennes barn. Såklart de skulle svara nej på din fråga.
    Och nja, går det att respektera kvinnor som är avklädda titt som tätt och som bygger sitt varumärke på op-bröst, silikon och restylane? Nej, det är svårt att tänka sig att det är feminister eftersom de ägnar så enormt med tid åt oväsentligheter och poseringar inför den manliga blicken. Att du inte förstår det är problematiskt.
    Jag skulle heller inte respektera män som viker ut sig på ig utan brallor, kan jag säga.

    Svara

     Så vissa människor som tar av sig kläderna och använder silikon, och inte är feminister, ska helt enkelt inte respekteras? Det är fritt fram att bete sig respektlöst mot dessa?

     Svara

      Men skärp dig, Henrietta, du fattar vad som menas. #inteallanakna
      Gud, nivån på folk sänks dagligen

      Svara

       Nej, jag fattar verkligen inte vad som menas när man undrar ifall det går att respektera vissa människor om dom valt skönhetsingrepp och färre klädesplagg på kroppen. Ribban för att bli respekterad som människa ligger högt hos vissa, tydligen.
       Hos mig ligger det typ: respektera mig som människa, skada inte mina djur, va inte nazist.

       Svara

    Mina barn är vuxna och tycker nog också att det utstrålar osäkerhet, är man 40 år och inte vågar stå för att man vill visa upp sig år det illa. Jag skulle inte känna ett misslyckande, snarare tvärt om. Jag skulle inte vilja att mina döttrar och son skulle lägga upp sådana bilder, större självrespekt och självförtroende hoppas jag att dom har.

    Men vilken respekt får du om det är din kropp som bedöms nästan naken, jag tror inte att det hjälper kvinnors sak frammåt. Stå för att du söker gilla och beröm, men skyll inte på fotboll.

    Svara

  Samtidigt hade ingen reagerat om bilden varit framifrån och hon haft händerna i luften? Kanske inte ens om hon hade haft en bikini på sig. Jag förstår ena sidan med att man inte måste visa sin nakna kropp och allt det där. Men å andra sidan – det är ju bara en kropp! Många gånger kan en påklädd bild vara lika sensuell som en avklädd bild. Om det nu är så man ser på bilden. När en man står med bar överkropp med händerna i luften reageras det inte. Om CG stått på samma sätt hade bilden högst troligen tagits bort från instagram.

  Svara

  Fast vi alla är olika. Vissa skulle aldrig få för sig att lägga upp en sån här bild medan många andra tycker det är helt okej. Carolina har alltid tyckte om den nakna kvinnokroppen vilket syns tydligt i hennes konst. Hon har alltid lagt upp denna typen av bilder. Man kan väl tycka att texten och bilden inte riktigt går ihop men det behöver inte betyda att hon vill ha uppmärksamhet. Om inte annat så vet hon efter så här många år i media att bilden skulle skapa mer hatiska kommentarer än snälla. Som några av er har konstaterat så är hon 40 år gammal och där med vuxen att fatta sina egna beslut.

  Svara

  Unket inlägg Camilla. Oavsett anledning till att hon postar bilden så är det hennes val, och alla som visar upp sin kropp på Instagram (eller i verkliga livet) förtjänar samma respekt som människor som väljer att inte göra det.

  Svara

   Men detta är en tendens, en tydlig trend, som jag verkligen anser kan kritiseras. Att kvinnor värderas efter sina kroppar och söker just den typen av bekräftelse överallt i sociala media. Instagram är värst. Man ska vara extremt stark och opåverkad idag som ung kvinna – ja, även lite äldre – för att helt låta detta rinna av sig utan effekt. Att så många unga tjejer mår så otroligt dåligt idag, inte minst med sina kroppar som centrum, är verkligen ingen slump.

   Svara

    Ja jag tycker man måste få diskutera denna trend med att exponera sin kropp utan att bli anklagad för att skamma kvinnor. Man kan liksom både anse att kvinnor ska få göra vad de vill med sina kroppar MEN ÄNDÅ diskutera trenden och förstå vad det bottnar i. Det stryper en viktig diskussion att säga ”kvinnor får väl visa upp sig hur de vill”.

    Svara

    Usch för instagram haha, har inte det för jag hade aldrig klarat av det! Var inne igår och skrollade runt bland influencers utomlands och började faktiskt gråta för jag kände mig så extremt ful och värdelös som inte har en sådan kropp som de visar upp. Som sagt, håller mig borta från instagram. Visst kan man följa konton som inte är som deras men det blir ändå svårt eftersom jag är mode- och träningsintresserad.

    Svara

    Men då får Camilla skriva ett inlägg om fenomenet i sig, utan att ta med enskilda personers bilder. Dessutom slutar det alltid med att kommentarerna skammar den som bilden föreställer och folk skriker ”bekräftelsebehoooov!”. Kan vi enas om att det är stort och ibland obehagligt fenomen, men istället för att dissikera en enskild bild samtala om hur vi kan vända trenden (om det ens behövs? Är det ens bilderna som är problemet eller hur vi värderar bilderna?)?

    Svara

  Jag behöver inte ens klä av mig för att få uppmärksamhet med röven. Senast igår så vände en man om för att snegla på den när jag passerade…iklädd i jeans. Vad ska jag göra åt det? Sluta ha på mig byxor som visar konturer för att inte upprätthålla något samhällsproblem eller nåt? Jag har genetiskt fått dagens trendröv, putig men inte för bred, och så har jag matat den med tung styrketräning.

  Svara

   Jag förstår inte vad du vill få ut med din kommentar? Gynning har lagt ut en bild där hennes rumpa är i fokus och vi diskuterar att hon vill visa upp den men använder en ursäkt som ”put your hands up for sveeerige”. vilket faller lite platt. Vad har det med din rumpa att göra? Haha

   Svara

    Ja man slår sig för pannan alltså

    Svara

   Snygga häckar är fint att titta på och allt är i betraktarens ögon. Som tjej och definitivt hetero så kan jag se vad jag tycker för häckar är snygga och tittar gärna, som på Carolinas häck. Fasiken så snygg. Alla har vi olika syn på vad som är snyggt. Det är vad vi gör med komplimangen som gör vad vi är för människor.

   Svara

  Tänk om dessa kvinnor med stora följarskaror kunde använda sina plattformar till lite vettiga saker istället för att vissa bilder på sig själva och sina frukostar, åtminstone någon gång då och då…
  Lyfta sina ögon och hjärnor från sig själva och göra lite nytta, t ex sprida det här:
  https://www.svt.se/special/gaslackan-som-kan-bli-forodande-for-klimatet/

  Svara

  Carolina Gynning och Victoria Silvstedt….good looking Swedish women. 🙂

  Svara

  Ingen som ser sista kommentaren på Gynnings bild? 🤢😷

  Svara

  Fast det kan man inte komma ifrån att jäklar vilken snygg häck och kropp. Vill oxå ha. Fast jag är bra knubbig. Vill haaaaaaaaaaaaa.

  Svara

  Det heter inte ”dem”, det heter ”de”!!

  Svara

  Undrar om folk skulle vara lika roade av att titta på ett assel om en kvinnlig akademiker, exempelvis läkare, jurist, professor, forskare etc. skulle fläkta ut sitt assel på samma sätt? Då hade nog folk tyckt att personen ifråga vore oseriös o extremt korkad o man skulle säkerligen inte anlita den personen, influencers däremot kan klä av sig o fläka ut sina kroppsdelar till allmänt beskådande o då är det helt ok? Man tar sig för pannan!

  Svara

  Snygg bild, men texten till. Hallå hur tänkte hon där egentligen?

  Svara

  Svårt att träna sig till den rumpan på så kort tid, o samtidigt få värsta fina kurvorna o perfekt midja på det. Hon har abslout gjort en buttlift o flera ingrepp som midja o timglas-former hos Dr Berne som läsarna skrivit om på hennes blogg. Carolina nekar men de som vet de vet.
  Inget fel att neka, man behöver inte berätta allt. Men att hon har opererat sig är helt klart, o man gör precis som man vill.
  Däremot är det väl inte helt 100 att vid hennes ålder lägga ut så passionerade bilder med tanke på att hon har två döttrar. Men som sagt hon gör som hon vill o visst fan är hon oändligt vacker. Det kan ingen ta ifrån henne, med lr utan Dr Bernes hjälp.

  Svara

  Men varför räknas man inte om man har kläder på sig numera?

  Svara

  Saknar man god självkänsla och istället besitter ett extremt osunt bekräftelsebehov så är ju dessa typer av bilder i sociala medier perfekta för ändamålet.Sorgligt!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.