Ett litet heads up

Hej, bästa Bloggbevakarkompisar!
Min kropp har – utan att be om tillstånd – tagit semester och försatt mig i en lite trist situation som inget veto i världen rår på.
Smärtan har mer eller mindre slagit ut mig och jag är nyss hemkommen från Nacka Närakut där jag fick lite hjälp mot smärtan som eskalerat de senaste dagarna.

Uppdateringarna kommer kanske inte riktigt bli som vanligt då jag inte riktigt skriver mina bästa texter när jag ätit smärtstillande – ni minns kanske armborstinlägget? 🙂
Jag skriver ofta ganska mycket på nätterna eftersom morfinet gör det svårt att sova för mig, men jag ska försöka att lära av mina tidigare misstag och kanske låta M läsa igenom texterna först?
Vad tror ni om det? 🙂

Men nu vet ni rådande status, och för den som tycker ofantligt synd om mig så går det jättebra att skicka ”krya på dig-presenter” i form av korgar med hundvalpar i, årsförbrukningar av Cola Zero och Djungelvrål samt en svart Audi TT med gulddetaljer, men annars räcker det med lite förståelse för den tillfälliga förändringen här inne.

Vem tror ni förresten vinner semifinalen ikväll? 
Jag tror ta mig fasen på Belgien.

VILL HAAAAA!!!!!!

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Krya på dig!!

  Svara

  Krya på dig!

  Svara

  Camcam, fina Camcam 💞 Krya på dig, ta det lugnt och vila ut.
  Kramar.

  Svara

  Krya på dig!

  Svara

  Krya på dig! ❤ Ger dig en korg med hundvalpar och heja Belgien!

  Svara

  Krya på dig Camcam, hoppas du snart mår bättre! 💐

  Svara

  Krya på dig, kära du! 🌸

  Svara

  Krya på dig!

  Svara

  Krya på dig camcam! 💗

  Svara

  Här kommer valparna, Cola Zero och Djungelvrål i Audin. Krya på dig allrabästaste CamCam och ta det lugnt!

  Svara

  Krya på dej. Jag kan heller inte sova av sådana tabletter. Ta hand om dej. Kramisar. 😊😙❤

  Svara

  Men hua, låter inte alls bra! Kryakramar till dig genom cyberrymden

  Svara

  Ta en välbehövlig paus nu och tänkt på dig själv. Krya på dig ❤

  Svara

  Krya på dig! Skickar min 7 månaders valp(söt som socker men ett monster) i en korg om du vill?:)🌸

  Svara

  Krya på dig!

  Tror tyvärr också på Belgien, men hoppas på Frankrike av de två. Även om jag egentligen inte gillar Frankrike heller.

  Svara

  Krya på dig🌿

  Svara

  Krya!! Jag önskar att Camimami ska ta över bloggen under tiden!!!

  Svara

   Då kommer jag bara att ge Er tips på hur man övervintrar pelargoner och odlar paprikor. Sen skulle det bli ett långt inlägg om avogheten till västvärldens överkonsumtion. Samt hur mann lagar världens godaste kalops.
   Nja… jag tror inte Ni är så intresserade av det här.

   Svara

    Joooo!
    Ett Camimami gästinlägg per dag?
    *hundögon*

    Svara

    Vill gärna ha tips på världens godaste kalops! Det där med pelargoner är mig egalt😂 Kryakrya Camcam❤️
    Heja Belgien ikväll!

    Svara

     1 kg nötköttsbitar
     3 stora lökar
     15 kryddpepparkorn
     8 lagerblad

     Skär löken i stora bitar och bryn bitarna ihop med köttet. Salt och grovmalen svartpeppar ska också i. Ha i kryddpeppar och lagerblad, samtidigt som du häller på vatten. Vattnet ska täcka allt i grytan. Låt koka tills köttet är väldigt mört. Brukar ta 2-3 timmar. Häll på mer vatten när det kokat ner. Kan behöva göras flera gånger.
     När köttet är mört, tas locket av och vätskan får koka ner till ett par deciliter.
     Därefter häller jag i en 1/2 liter vispgrädde. 3 matskedar Bongs kalvfond. Samt… 1 dessertsked med jordgubbssylt!
     För snyggare färg: Colorit.
     För tjockare sås, har jag i Maizena.
     Smaka av och kolla om du behöver med kryddor.
     KLART!

     I alla recept står det ofta fjuttmängder med kryddpeppar och lagerblad. Jag tar mycket, mycket mer… för att det verkligen ska smaka kalops.

     Svara

      Taaack!! Gulle dig❤️

      Svara

      Jordgubbssylt 😂😂🤔

      Svara

       Smart! Det sägs ju att det ska vara en liten släng sött i alla såser, för att balansera syra och sältan. Kalopsen låter för övrigt jättegod!

       Svara

        Det är den!
        En annan dag ska jag lägga ut receptet på min fenomenala fisksoppa. 🙂

        Svara

         Tas emot med glädje och tacksamhet❣️Behöver uppdatera min usla matlagning till hösten😁

         Svara

      Omg tack för receptet!!! Tog print screen på en gång! ❤️

      Svara

    Mammas kalops och köttfärssås är världsbäst!!!!

    Svara

     Åå, tänk om mina ungar kunde säga så😂

     Svara

     Vill ha kalopsrecept! Pronto! 😍

     Svara

      Ovan. 🙂

      Svara

     Åh. Kalops.
     Krya på dig. Man kan bli rätt virrig när man måste ta morfin. Själv fick jag läsa om meningar i omgångar, utan att minnas dem endå.
     Hoppas att du kan få sova.
     Kramisar

     Svara

  Ta hand om dig nu, så hörs vi när du mår bättre!

  Svara

  Krya på dig! 🙂

  Svara

  Krya på! 💚

  Svara

  Krya på dig! Ät en mazarin!

  Svara

   😂

   Svara

  Hoppas smärtan försvinner snarast. 😘💜🙏

  Svara

  Krya på dig❤️ Och tänk inte på oss och bloggvärlden, utan återhämta dig💕

  Svara

   Lite kan hon väl få tänka på oss? Medan hon kryar på sig? 😌

   Svara

  Krya på dig CamCam❤

  Svara

  Krya <3

  Svara

  Krya på dig!

  Och en OT: hittat vad jag tror är en pälsänger hemma (!!) i sovrummet och känner mig såå äcklad just nu! Hade precis varit nere i tvättstugan (gemensam, äldre variant, bor i br) och lagt ut lakanet på sängen och skulle bädda och då såg jag den på kanten av sängkappan. Kan den typ ha kommit med från tvättstugan? Vad gör man, tvätta lakan, sängkappa, madrasskydd? Kunde inte hitta några fler iaf..

  Svara

   Ingen anledning till panik <3 Kryp i enstaka exemplar kan drabba alla.
   Bäst är att ta ut och skaka allt du haft i tvättstugan idag samt dammsuga noggrant, särskilt lister i alla rum men börja där du såg den.

   Svara

    Jag hoppas det är en enstaka! Har fryst in lakanet och sängkappan som jag såg den på. Resterande kläder har varit separerade från lakanen (togs upp innan lakanen) så hoppas det är lugnt?! Samt hade precis vikt ihop varenda jäääkla plagg o precis parat ihop alla strumpor, energin på noll så orkar verkligen inte gå ut o göra om allt!

    Svara

     Har du fobi för insekter?

     Svara

      Pälsängrar äter hål på kläderna, eller rättare sagt deras larver så man vill absolut inte ha in dem så de lägger ägg.

      Svara

   Hade det i vår förra lägenhet. Allt tvättades i 90 grader, frystes i 72 timmar eller slängdes. Soffan och sängen rök. Sen fick hela lägenheten stinka röd ceder tills de dog.

   Svara

   Ååh hur stor var den??? Har letat som en idiot efter sånna rackare hemma! Upptäckte små hål i 2 av mina cashmeretröjor (😫), har dock inte hittat en enda liten rackare. Nu borde de väl oavsett vara borta efter att jag fryst alla textilier och grovstädat.

   Svara

    Åh fy!! Minns ej, fick sån panik haha. 🙈 Har inte märkt något i garderoberna som tur är! Har köpt cederträskivor som man sätter på galgarna, finns på Åhléns, så hoppas de inte kommer till garderoberna.

    Svara

   Jag upptäckte ett par tre stycken pälsängrar-lik när jag grovstädade min gamla garderob. Fick liksom du panik och föreställde mig att alla mina kläder skulle drabbas, men har inte sett en enda sedan dess och detta var kanske 8 år sedan. Ta det lugnt och städa lite mer noggrant närmsta tiden bara💕

   Svara

  Krya på dig och ja rätt beslut. 😉😘

  🗑🐶🐶🥤🥤🥤

  Svara

  Krya. Såg att två familjer från programmet med många barn som skriver om utlandsresa. Krattande av spons för de lämnar väl inte huset annat än för tv-inspelning, pressresa eller annan spons.

  Svara

   Om du menar familjen annorlunda så får de inte betalt för resor inom programmet. Det är väl bra att de får spons? Annars hade ni klagat på att ungarna aldrig får göra något istället

   Svara

    Ungarna får ju inte resa annat än i tv eller pressresa.

    Svara

     Nej, kanske svårt att få till det när man är ensamstående till så många barn? Är väl bara Ilmrud och något par från senare säsong som fortfarande håller ihop. Sluta vara avundsjuk och låt ungarna njuta av sponsrade resor!

     Svara

      Är inte avundsjuk. Är du? På mig kanske som reser väldigt mkt med min familje.

      Svara

    Nu gäller det här två gamla familjer som var med för länge sedan. Vanligt trick att skriva i sin blogg att man funderar på t ex en ny soffa, ny säng mm för att få ett samarbete.

    Svara

     Och jag tycker inte att det är ett problem, de är ju influencers som alla andra. Hade också utnyttjat det, speciellt om jag hade så många barn som annars inte hade fått de sakerna

     Svara

   Det är väl ashärligt för familjen om de kommer iväg på semestrar i form av pressresor? Blogga är ju ändå hennes jobb utöver att vara ensamstående med 13 (?) ungar, jag beundrar Mirka som fan att hon fixar det och det är ju inte direkt gratis att åka iväg med så stor familj. Kan de då göra det någon gång ibland tack vare mammans bloggar-jobb kan man väl unna dem det? För återigen: bloggen är hennes jobb och sponsrade resor ingår så att säga i influenceryrket om du nu missat det.

   Varför så missunsam?

   Svara

    Är inte missunsam. Varför skulle jag vara det? Tycker bara det är så trist med den förljugna världen.

    Svara

    Stackars barn, äckligt ego att skaffa så många barn. 😫😫😫

    Svara

  Krya på dig Camilla! 🐕❤🐕❤🐕

  Svara

  Krya på dig!! Jag hoppas att familjen ställer upp & serverar rumsvarm cola på beställning 🎈

  Svara

  Åh krya på dig fina, bästa du!

  Svara

  Ta hand om dig och gör det som kroppen mår bra av 😊 Kram från en ”svedavärkochbrännkärring” till en annan ❤️

  Svara

  Krya på dig!

  Svara

  Ta hand om dig och krya på dig!

  Svara

  Tack cam cam för tipset om vargattacken, lyssnade på den igår.
  Tar gärna tips på fler spännande böcker

  Svara

  Krya på dig! Mina katter hälsar, men vill inte lämna hemmet för att pigga upp en okänd tant 😉

  Svara

  Krya på dig.Jag tror Frankrike vinner men jag håller på Belgien

  Svara

  Krya på dig och ta hand om dig!❤

  Svara

  Krya på dig💐
  Försök att vila och koppla bort bloggen, vi finns kvar när du mår bättre 🌸
  Ett skepp kommer lastat med hundar, cola, djungelvrål och cool bil 👍

  Svara

  Inte sova på morfin?? 😮😮 jag sover som en klubbad säl på morfintabletter! Så pass att jag inte skulle våga ta en om jag var själv hemma med barnen.

  Svara

   Haha jag däckar också, 100% av gångerna.

   Svara

  Krya på dig CamCam! 💐

  ———————————-
  OT
  Har försökt få svar överallt utom genom att ringa försäkringskassan (har fobi för att prata i telefon). Tänkte kolla med er här inne om någon har koll på hur SGI/föräldrapenning beräknas om man jobbar som timanställd. Jobbar just nu 100% i två månader, därefter börjar jag jobbar på timmar igen (undersköterska). Ibland kommer jag jobba 60-70 timmar kanske och ibland 160. Hur länge måste man jobba innan man kan få SGI?

  Svara

   https://www.forsakringskassan.se/privatpers/sgiguiden#/

   SGI-guide, gå igenom den och fyll i dina uppgifter.

   Svara

   De brukar räkna ett snitt på senaste 6 månaderna om man är timanställd.

   Svara

   Du får ju sgi på det du har arbetat? Du måste inte arbeta heltid.

   Svara

   Du kan chatta med fk under kundtjänst öppettider.

   Svara

  Krya på dig, hoppas du mår bättre snart och slipper ha ont. Idé: låt M göra några inlägg, en take on fotbollsfrutramset, kanske en annan blick på influencer s etc etc

  Svara

  Skickar en hel nätkasse med citroner 🍋🍋🍋

  Svara

  Krya på dig! Visst kommer det vara tråkigt att inte ha lika mycket intressant läsning här som det brukar vara, men vi läsare klarar oss! Lyssna på din kropp och se till att återhämta dig ordentligt! 😊

  Svara

  Krya på dig ❤️

  Svara

  Hörni, ska vi köra kvällens fråga för att underhålla oss själva medans Camcam kryar på sig? Vad är det pinsammaste ni har gjort/varit med om? Jag var 16 år och hade varit tillsammans med min dåvarande pojkvän i typ en månad när vi ligger i sängen. Jag är jätte trött så jag somnar ganska snabbt och jag vaknar av att jag lägger av världens brakare! Jag låg på mage och han hade sitt ben över mina lår så min prutt måste ha blåst på hans ben. Såhär i efterhand så kan jag skratta åt det men fy faaaan vad jag skämdes för jag vet att han var vaken hahaha, jag började låtsas snarka så han skulle tro att jag sov haha

  Svara

   Jag är här och ska försöka tidsinställa ett inlägg till i morgon bitti.. Ingen superdimma än så länge. 🙂
   Ni kan få ett Öppet Spår! Jag har ny design och allt.

   Svara

   Gjort samma. Var tillsammans med en ”äldre man”(jag 20 han 45). Det var fina restauranger dyra hotell. Råkade göra samma som dig. Jag låtsades sova, men jag hörde han skratta😳

   Svara

  Krya på dig Camilla. Ta en behövlig paus, vi stannar här tills du är tillbaka igen. Kram ❤❤

  Svara

  Låter verkligen inget vidare, krya på dig! Hoppas du mår bättre snart.

  Svara

  Usch, ogillas skarpt. Ingen värk i värmen, man blir tokig. Hoppas det snart känns bättre!

  Stort krya på dig. <3 <3

  Svara

  Så tråkigt att du har smärta. Vet att du är modig och stark. Hoppas det lättar ngt snart.

  Svara

  Krya på dig! 🌸

  Svara

  krya på dig bästa du <3

  Svara

  Stackars… Hoppas smärtan ger med sig snart!

  Svara

  Men så tråkigt att höra, krya på dig! Tips om gott gotta: frys Twix (som egentligen heter Raider!!!) & Snickers. Det kommer förändra ditt liv. Typ.

  Svara

  krya på dig!!

  Svara

  Hoppas att du mår bättre snart!

  Svara

  Krya på dig!

  Sen tycker jag personligen att det hade vart festligt med en bloggare som är knarkstinn å härjad å skriver hejvilt 😅

  Svara

  Feel better!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.