”Om bara barnen sköter sig” sa han…


Man ska absolut inte skämta om andras olycka men ironin över att Hugo publicerar en bild från akuten med Leonore – 3 timmar efter att han publicerat det översta inlägget är faktiskt lite underhållande, i alla fall om man är jag. 

”…speciellt om barnen sköter sig..” Hugo och Paula borde kanske prata lite med mina föräldrar. Det här ”barnet” sköter sig fortfarande inte och har klippkort på de flesta akutmottagningar. 😂😂😂

Hoppas Leonore kryar på sig och kan bada redan idag. Lösningen heter badmössa! Tips från coachen!

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ska du inte blurra lilla L ansikte?

  Svara

   Tack! Missade det igår på telefonen.

   Svara

  Skönt att se föräldrar som är lite avslappnade till att det kan hända grejer när man reser och inte blir hysteriska! Har många vänner som inte vågar sätta fötterna utanför landets gränser ifall barnen skulle bli sjuka eller skada sig. Eller ojar sig i månader innan de åker iväg, till typ Spanien. Som om det inte finns sjukhus där.

  Svara

   oftast bättre läkarvård utomlands..tragiskt nog. min pappa va på sicilien, blev sjuk och fick opereras i magen, tog nån dag bara. tummen upp.

   Svara

  Nemo Anna book podden!!! Kommer du skriva om den ? 😁

  Svara

   Nä, jag orkade fan inte ens ta mig igenom den.
   Kanske efter några dagars semester eller liknande… 🙂
   Jag är hemskt ledsen alltså.

   Svara

    Den är heeelt galen. Har aldrig hört nåt liknande

    Svara

    Jag fick lyssna på den i omgångar. Man var tvungen att andas och skrika i skämskudden x antal gånger… Helt galet! Ödmjuk var ordet😱🤣🤣🤣

    Svara

    Haha ! Jag snabb spolade mig igenom den !
    Hon kan prata …. ingen fara ! Blev bara lite nyfiken om vad du skulle tyckt om du lyssnade 😂

    Svara

  Shit. Bodde på det hotellet i våras. Blev så sjukt magsjuk. Vi såg ambulansen på hotellet varje dag och jag mötte läkaren (som jag fick träffa) flera gånger i korridorerna när jag väl återhämtat mig. Fett fint hotell, men herregud vilken kräkfest vi och panshisarna hade (för det bodde bara pensionärer där, förutom vi). Hoppas det är annorlunda nu.

  Svara

  Hugos text ”för N-åe är ingenting” Vad betyder det? Läst flera gånger men fattar ej.

  Svara

   N-åe är vad Leonore kallar sig själv, alltså att det är ingenting för henne 🙂

   Svara

    Aha! Tack för svar. Har aldrig följt dessa förutom här inne.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.