Läsarna kritiserar återigen My Martens för att ha bristande respekt för sin son

När vi kom hem från flygplatsen så visade han att han fått en myggbett. Mitt på snoppen 🙈x
Men det såg ändå ”okay” ut…. inte svullet. Än.

När han duschade någon timme innan läggdags så ropade han på mig. Då hittade vi en fästing mellan pungen och snoppen 🙈

-HUR är detta möjligt!?! Maximal otur! Helt klart för och nackdelar att vara nakenfis på sommaren!

En fripassagerare med sig från öland helt enkelt.

Jonas fick rycka in och göra en insatts. Han lyckads få bort hela fästingen på ett försök. Jag pratade lite med Lilleman pappa och allt var i sin ordning. Ingen svullnad, eller reaktion från varken myggan eller fästingen…… -So far!

MEN. Inatt vaknade Ludvig. Han skrek i sömnen. Vi sprang in i varandra i hallen och krockade. Han var ledsen och vi tittade på snoppen som börjat svullna. Den gjorde ont….. Jag sköljde av den, och han tog av sig kallingarna och gick och la sig…. Nästa gång han vaknade var smärtan enormt, och det var snoppen också! -Jösses!😩//My Martens

Så här ser Myggans kommentarsfält ut under inlägget som beskriver vad hennes son råkat ut för i sommar-Sverige.
Läsarna tycker att sättet hon exponerar sonen är både respektlöst och utlämnande och jag kan inte annat än hålla med.
Vad sysslar hon med?
Ja, My kanske har en så pass nära relation till sin son att det känns hur naturligt som helst att prata så här, men det hon kanske inte tänker på är att han inte har han det även med Mys alla läsare?

Det hon gör nu är att bjuda in och välkomna varenda främling in i deras privata sfär där det är fritt fram att bland annat diskutera storleken på hans kön mm.

Herregud, My!
För en gång skull håller jag med dina läsare till 100%.
Ta ner, gör om, gör rätt eller gör överhuvudtaget ingenting alls i ämnet.

194 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tycker inte det var så konstigt att skriva att han fått myggbett och fästingbett på snoppen faktiskt. Och vem diskuterar storleken på en snopp på ett barn, då är ju den människan rubbad och inte My? Jag har tre barn själv så det är väl lite vardag att diskutera sånt här. 🙂

  Svara

   Jag har också 3barn men skulle nog inte diskutera just snoppar eller myggbett på intima ställen på min blogg.. men vi alla är olika, och vilka är vi att döma?
   Det blir en ännu större spridning nu iom att det även publiceras här?

   Svara

    Ofint att bråka med läsare. Vem vill läsa det. Varför håller hon på så. Ta bort skiten i stället.

    Svara

    Ja du är ju verkligen en moralisk kompass att följa Catrin….

    Svara

     Lina – sånt svart eller vitt-tänk du har.

     Svara

     Oooook. u still there..

     Svara

     Men asså lägg ner den här hetsen mot Catrin nu. Jag tycker också det hon gjort var dumt på många olika plan och håller inte med allt hon säger och ja, jättesynd om offren som vid alla brott. Men precis som i vårt rättsystem borde fokus vara på rehabilitering och att inte få återfall. Catrin har tagit sitt straff och baserat på några av hennes kommentarer har hon insett att det hon gjort var fel och hon verkar ångerfull. Att en person gjort ett misstag betyder inte att dennes åsikter inte betyder något längre. Man kan göra en sak fel och fortfarande ha rätt i en annan. Framförallt är det inte konstruktivt att hacka konstant på denna person.

     Håller du inte med Catrin så behöver du inte göra det. Men då kan du istället tillföra något sakligt i diskussionen som har med ämnet att göra istället för att ta upp hennes tillkortakommanden gång på gång.

     Svara

   Diskutera sånt på en stor blogg?

   Svara

   Jag har också tre barn och håller inte med. Detta är för personligt anser jag. Tycker att det är ledsamt att så många vuxna anser sig ha rätten att kränka ett barns integritet på detta sätt och med motiveringen att ”jag känner honom bättre än någon annan”. Det spelar liksom ingen roll då barnet inte får möjligheten att göra sin röst hörd.

   /Linda

   Svara

    🙏🏼

    Svara

    Håller med. Min ena son är jämnårig med hennes och jag hade aldrig fått berätta de för en kompis så han hade hört. Hade skämts ihjäl. Och då skriva ut de för alla att läsa. Nej inte okej

    Svara

    Det där med ”jag känner mitt barn bäst och vet vad han är bekväm med och inte” – Nej tyvärr tror föräldrar ofta att de ”känner sitt barn och vet vad den gillar eller inte” men nej så är det inte alltid tyvärr, och det vet man ju från sin egen barndom vad man var obekväm med och vad föräldrarna inte förstod. Så nej My tyvärr vet du inte det.

    Svara

     Precis, och barn vill ju glädja sina föräldrar så självklart har han inget egentligt val

     Svara

    Jag har bara två barn så min röst räknas nog inte lika mycket 😉 men jag har väldigt mycket mer respekt för mina söners privatliv och integritet än att dela med mig av så personlig information. De har rätt att få sin inre sfär respekterad. Det är jag skyldig dem som förälder.

    Svara

   Helt magiskt att hon lyckats få in så många ”snopp” i en så förhållandevis kort text!

   Svara

   Siri Om man skrivit om en flicka då? ”Hon fick en fästing mellan blygdläpparna” och detaljer..
   Man måste lära barn integritet. Allt detta blottande av pojkar/killar/mäns kön måste vi få bort. Lära alla barn i tidig ålder att våra kroppar är våra egna och bara till för oss, ingen annan. Pojkar som flickor.

   Svara

   Skulle du ställa dig på en scen och redogöra för låtsäga 50.000 okända personer om din sons mygg/fästingbitna penis?

   I den publiken står kanske en pedofil.

   Eller så hittar ett gäng otrevliga klasskompisar inlägget när dem hamnar i den åldern.

   När det kommer till integritet borde det finnas en jävla lag på VAD man får skriva om andra. Det är fullständigt skitsamma att hon känner sin son. Det är HANS integritet inte hennes. Det är ingen rättighet man har som förälder att ha någon form utav frihet i vad man kan skriva om sina barn, snarare är det ens skyldighet att skydda och värna om integriteten. Okej om hon skulle ha skrivit det till en kompis eller familjemedlem men hennes bloggläsare kan vara precis vem som helst.

   Svara

    Du har så rätt. Tyvärr finns det stollar som tycker att Mys inlägg är helt okej. Den grabben är hennes kassako.

    Svara

  Hade ingen aning om vem denna människa var så gick in på hennes blogg igår.. Herregud, påminner lite om Anna Book va?
  På riktigt sitter hon och skriver att hennes son är med och bestämmer om bilderna mm. Han är ett BARN, han kan inte förstå innebörden av detta.. Och hon låter verkligen inte helt vuxen i sina tankar heller.

  Svara

   Reagerade mer på det än på de intima betten.. min snart 8åring hade aldrig ens haft lust att sitta och kolla på bilder jag/vi tagit under dagen , och definitivt inte suttit och valt ut bilder… nja låter Inte korrekt

   Svara

    Tyvärr kan jag tänka mig att han är informerad om alla arga kommentarer hon får också.. Vuxna som drar in barn i vuxenvärlden för sina egna behov, det är oansvarigt.
    Barn är barn och inte redo för så mycket som vuxna ibland tror.

    Svara

  Och du tycker det är rimligt att
  reproducera inlägget och således i din tur hänga ut barnets intima detaljer i en blogg mångfalt större än Mys…
  Är du hög på smärtstillande eller har du alltid såhär bristande omdöme?

  Svara

   Hur ska man annars nå fram till My?! Kom med förslag istället för pekpinnar!

   Svara

    Mail?

    Svara

    Kommentera på bloggen kanske? Mail?

    Svara

   Detta är väl bloggbevakning eller?

   Svara

    Självklart , men man kan inte klaga på att en bloggerska hänger ut sitt barn och sen gör man samma sak här? Dessutom någon annans barn i detta fall?

    Svara

     Här visas ju inga bilder så lite skillnad ändå, och det är Mys sätt och handlingar som diskuteras här inte barnet.

     Svara

      Men själva grunden till allt detta är för att my skrivit som hon har skrivit.. Så jo man diskuterar även barnet

      Svara

   Vill du verkligen läsa en blogg som heter ”Bloggbevakning” och som är ett urval om vad som skrivs i sociala medier och veta att det du läser är censurerat av någon som bestämmer vad den personen tycker att du ska få veta? Det vill inte jag.

   Svara

    Det hade räckt med ett referat. Missbruka inte ordet censur.

    Svara

    Hä? Tror du på allvar att jag ”tror” på allt jag läser och att jag tar allt seriöst? Slappna av, jag är alltför ärrad för att tro på allt jag läser

    Svara

  Det borde bli förbjudet att blogga om sina minderåriga barn. Kändiskåta föräldrar som helt saknar filter och integritet skadar sina barn genom att hänga ut dem, deras nakna kroppar och deras liv för allmän beskådan. Om tio år har vi en hel generation bloggbarn med stora psykiska problem pga vad de blivit utsatta för.

  Svara

   EXAKT SÅ!!

   Svara

  Det känns ganska respektlöst av My ja, men det hjälper ju inte heller att sprida detta vidare såhär? Vi är så många som inte läser hennes blogg, men du hänger ju ut barnet lika mycket?
  Gör om, gör rätt!

  Svara

   Mitt jobb går inte ut på att göra hennes konsekvensanlys åt henne.

   Svara

    Jag kan verkligen hålla med om det faktiskt!
    Lite samma sak när folk blir så arga över debatter om Bella och hennes barn, när det är HON (dvs barnens MAMMA) som matar på med smaskig info till sina ”1,5 miljoner” läsare att spekulera i.
    Herregud, i föräldraansvaret ligger det först och främst att skydda sina barn, man kan inte skyffla över det på okända människor (även om man önskar sig vett där med)

    Svara

     Så om en kompis till dig berättar nåt privat om en annan kompis till dig, som hon fått veta i förtroende, då tycker du det är helt rimligt att du sprider vidare det till alla era andra kompisar?

     Svara

      Fattar inte hur du kom till den slutledningen.
      Exakt vad är privat med Bella (+ alla bloggerskor som lägger upp sina bild/text gällande barnen)?

      Svara

      Fast man väl inte jämföra om en vän berättar en sak i förtroende och att någon bloggar för flera tusen?
      Jag diskuterar bloggar med mina vänner, men inte hemlisar 😉

      Svara

       VRför inte?

       Svara

        För att bloggar är offentliga för vem som helst, som typ nyheterna, och hemlisar är just hemlisar?

        Svara

        Varför inte diskutera hemlisar med nån?!?

        Svara

       Fast du förstår alltså inte liknelsen? My berättar vidare nåt för tusentals. Nåt som egentligen är privat. Är det ok att sprida vidare detta bara för att hon gjort det?

       Svara

        Ja

        Svara

        NU förstod jag din liknelse, tack för förtydligande. Tänkte först att du menade som att My sagt det i förtroende till sina läsare och att Camilla (som läst) sprider det vidare! Missade ett ”kompissteg” -.-

        Svara

      LD : vem är det som har berättat något privat som hen fått veta i förtroende? Och lite skillnad på en kompis och tusentals random människor.

      Svara

      Detta känns som en tankevurpa – det är inte ens jämförbart.

      /Linda

      Svara

      Privat i förtroende? Hur kan det ens på något sätt jämföras med att skriva på en offentlig blogg med tusentals läsare? Hur tänker du?

      Svara

      Om en kompis står på en scen och berättar något för 10 000 åskådare och för alla andra som vill höra så hade jag sett det som självklart att kompisen inte har några problem med att jag berättar det för någon annan i ett relevant sammanhang.

      Däremot hade jag antagligen inte gjort det om kompisens berättelse inte handlade om henne själv utan istället var en utlämnande berättelse om hennes son. Möjligtvis en censurerad version om det var så att jag diskuterade integritet för barn på internet.

      Så jag håller med om att inlägget borde censureras en del, inte för Mys skull utan sonens.

      Svara

      Vem ? Gäller det My? @ladydamer

      Svara

    Fast det handlar ju inte om att du ska göra en konsekvensanalys, utan om att du har ett ansvar att skydda barnet. Det som händer nu är ju att fler får tillgång till information om ett barn du själv tycker var fel att hänga ut. Du kan inte gömma dig bakom att du ”bara rapporterar” då detta inlägg faktiskt kan göra direkt skada på ett litet barn.

    Jag har själv fått en massa information jag inte ska ha av skvallriga bekanta som hängt ut vänner och familj till mig med känsliga detaljer denne fått i förtroende. Har inte ens berättat vidare till min man eller vänner pga den informationen inte var min att hantera till att börja med. Oavsett om min bekant saknar omdöme eller konsekvensanalys. Nånstans måste man ju ta ansvar när andra inte klarar det.

    Svara

     🙏🏼🙏🏼

     Svara

     Så då säger du till dina skvallriga bekanta att vara tysta, för du tar ansvar för deras vänner och familj? Nu var det ju iofs inte detta diskussionen handlade om, utan om My och hennes utelämnande av intima och integritetskränkande uppgifter om sitt barn till hela internet.

     Som framgår av svaren på kommentarer på hennes egen blogg så ser hon inte några som helst problem i detta. Om då en diskussion på den här bloggen (som jag är övertygad att hon läser när det handlar om henne själv) så kanske tankar och kommentarer kan få henne att tänka till om lämpligheten i sitt agerande. Nu påstår jag inte alls att den här bloggen fungerar som nån sorts barnrättsriddare och världsräddare med tolkningsföreträde i frågor som denna, men det _skulle_ kunna väcka hennes uppenbarligen slumrande medvetenhet omkring sitt barns integritet och vems ansvar det är att försvara denna.

     Svara

      Ja jag brukar säga till att jag ej vill veta, att det är viktigt att värna om tilliten, om det är en sån relation där det går. Jag är konflikträdd och pallar inte alltid ta fajten. Men jag sprider inte vidare.

      Svara

       Det gör inte jag heller, när något berättats för mig i förtroende. Men det är inte vad det här handlar om. Här är det My själv som lämnar ut sitt barn till beskådande både bildligt och verbalt inför hela världen. Det är oväsentligt om hennes blogg har 10 besökare eller 10.000. Det som läggs ut på internet finns för alltid för vem som helst att googla. Det är inte som att hon berättat det för en väninna över en kaffe där väninnan i sin tur spridit det vidare till hela världen. My har uppenbart svårt att göra skillnad på vad som borde vara privat och vad som är personligt men okej att dela med sig av.

       Svara

    Nej med din egen konsekvensanalys är ditt ansvar. Menar bara att du behöver ju inte göra det ”värre” för pojken.

    Svara

     Känner lite att jag sitter på två stolar här faktiskt.. Helt med på att skydda pojken, men samtidigt är det kanske sånt här som behövs för att såna som My ska förstå.. Tillräckligt mycket kritik och medvetenhet från omgivningen så kanske de någon gång slutar, att det får henne att inse att det hon lämnar ut om sin son på bloggen verkligen inte stannar där..

     Hon som mamma måste hitta sitt eget vett och etikett, annars är det ”kört” iaf, hon kommer bara fortsätta.

     Svara

      Nja håller inte med dig.
      Hon anser förmodligen att detta är helt normalt så därför skriver hon såna inlägg. Spelar ingen roll vad folket tycker och tänker för ingen ska styra henne eller vad hon skriver på hennes blogg. Nu blir det tyvärr mer fokus på hennes son, men vi andra kanske kan släppa detta nu och inte diskutera ämnet mer?

      Svara

      Men hon ska ju inte förstå på bekostnad av sitt barn..

      Svara

       Nej absolut inte, men debatten är viktig då det nu är så många som använder sina barn för sina egna syften att få synas. Ingen tycker ju att det är barnens fel på nåt sätt heller.

       Svara

      Man kan ju inte offra barnets väl för att hon kanske ska förstå? Det måste ni väl ändå fatta. Målet helgar inte medlet.

      Svara

       Det kunde du väl tänkt på innan du tiggde pengar till en jäkla växt

       Svara

        På vilket sätt for barn illa då menar du? Hur är det ens relevant här?

        Svara

        Men åh, håll dig till ämnet utan att ta upp något som är en passerad gammal sörja.

        Svara

        🤭😂

        Svara

        Alltså förlåt, men vet inte vad det är för växt du pratar om ang LD, men jag kan typ höra hur du låter 😅

        Svara

    Jag förstår ditt tänk i stort, men när barn är involverade så kan det vara nödvändigt att andra vuxna griper in och tar ansvar, när inte barnets föräldrar lyckas tänka hela vägen. Det här är ett sådant tillfälle.

    Lägg dig inte på samma låga nivå som My, utan ta till dig av kritiken. Precis som någon annan skriver, så skulle ett referat göra sig bättre än att citera det My skriver.

    Svara

  Skulle det inte ha räckt med att konstatera att oturen varit framme och besparat barnet vidare detaljer?
  När sådant händer är det väl något som familjen kan utveckla sinsemellan utan att hela världen behöver veta.
  Antar att hon som mamma anser att barnet är någon slags allmän egendom som ska roa och skapa klickande.
  Ett barn är alltid ett barn och tyvärr är de utelämnade till sina föräldrars goda eller mindre goda förmåga att avgöra gränserna för barnets bästa. Att försvara sig med att det är barnets vardag i en mediakåt värld är väl liten ursäkt, än en gång är det ju föräldrarnas val och inte barnets?

  Svara

   Precis, man hade kunnat skriva om händelsen i mer vaga ordalag så hade det inte känts så utlämnande för barnet.

   Svara

  …men överhuvudtaget så är det skitmärkligt med de föräldrar som håller på att berätta om intima grejer med/om barnen. Har en gammal skolkompis som på allvar återgav på Facebook hur mycket hennes unge sket då de var utlandsresa och hur det såg ut. Varför skriver man det?? Lite som om man själv skulle bli magsjuk och sedan posta en status om hur spyorna sett ut.
  Folk är så gränslösa och sedan maskerar det med någon märklig ”amen det är naaaatuuurligt” Jaha? Gör det inte mindre olustigt att läsa om.

  Svara

   Eller hur!! Jag har en bekant som postade på FB om färgen på sin unges snor! Det blev en avföljning av hennes uppdateringar, jag vill inte råka få upp sånt när jag sitter och äter frukost..

   Svara

    ,,,eeuuw. Återigen VARFÖR skriver man sånt? Ni föräldrar som håller på såhär; WHY? Tror ni inte att folk vet hur bajs, snor, kiss, kräks mm ser ut? Och skulle ni själva vilja ha såna grafiska poster om er själva? Integritet. Ett ord som verkar helt främmande för många.

    Svara

  Det är väl bra om det uppmärksammas här, då kanske någon runt My reagerar och hjälper hennes barn. En så gränslös mamma kan skada honom i framtiden.
  Detta är nog tyvärr ett återkommande problem som måste stoppas nu!

  Svara

  Camcam ångrar du att du skämtade om din bonusdotter och hennes ryggbild i bloggen? Hade du gjort samma inlägg idag?

  Svara

   Jag ångrade det samma dag, vilket måste ha varit över ett år sedan. Hur är detta relevant här?

   Svara

  Mina föräldrar har typ ett el två album m foton fr min uppväxt. Brukar tänka om jag skulle vilja att det låg öppet för allas beskådning en googling bort på nätet. Absolut inte!! O ännu mindre hade jag velat det när jag var tonåring!
  Du som förälder har ingen aning om vad ditt barn kommer hamna i livet som vuxen men risken finns att en detaljerad blogg o privata foton kan bli ett stort bekymmer.
  Jag är i varje fall glad att min barndom inte är och har varit till allmän beskådning.

  Svara

  Känns så felmeddelande alladetaljer och sedan bilder från sjukhuset. Vill hon absolut berätta så kunde hon ha skrivit att han fick en fästing och njursten. Punkt. Detaljerna tillför inget. Behandla inte ett litet barn som en samtalspartner som inte alls har insikt eller konsekvenstänk. Här tror jag att det är svårt att nå fram, skribenten förstår inte.

  Svara

   Ja, jag läste hennes blogg för första gången igår och slogs ganska snabbt av att hon verkar leva i sin egen lilla värld.. ingen skärpa i tankarna, inga reflektioner över nåt, utan hon skriver det hon tycker låter bra och sen tar det liksom stopp.

   Varför blev hon känd, vem är hon från början? Kan nån som vet kanske ge en kort sammanfattning?!

   Svara

    @L My var med i ensam mamma söker, sen blev hon BFF med Magdalena Graaf. Av någon anledning skar det sig mellan dom och ett sjujäkla bloggkrig uppstod där flertalet andra bloggerskor la sig i bråket.
    Numer är hennes nya bästis Anna Book. Finns mycket mer att skriva men det orkar jag inte..

    Svara

   +1👍. Mycket märkliga bilder inifrån sjukhuset.

   Svara

  Håller verkligen med!

  Svara

  Att ta sig tid att ta kort på sjukhuset . Behöver inte säga mer

  Svara

  Nej, ta bort inlägget nu Camilla innan det gör mer skada. Mys omdöme är under all kritik, men tänk på att detta är information om ett litet barn du sprider som kan hamna hos klasskamrater eller på annat sätt orsaka ännu mer obehag för barnet. När föräldrar brister så får vi andra ta ansvar.

  Svara

   Ja, jag tycker Camilla gör hela grejen värre genom att skriva om det

   Svara

   Håller delvis med dig. Men samtidigt belyser detta ett stort problem. Det är ett viktigt ämne som behöver se dagens ljus.
   En sund reaktion är ju att det här är åt helskotta fel. Utlämnande och kränkande.

   Svara

    Och det är okej att diskussionen sker på denna pojkes bekostnad? Diskussionen går att ha utan att rikta strålkastaren mot ett specifikt barn och en specifik händelse. Inte okej att låta detta agera exempel, stackars unge.

    Svara

     Då är det målsmans ansvar att initialt inte basunerar ut prekära detaljer på en stor plattform. Som man är fullt medveten om att den blir granskad här. Alltså ger abnorm spridning och skapar utrymme till diskussion.
     Skadan är således skedd, och den lille får statuera ett dåligt exempel. Detta blir konsekvensen. Bra? Nope 👎

     Svara

      Och att cam har markerat en antites mot detta är ett bra initiativ, vilket fler borde stå bakom.

      Svara

   bloggbevakning / 09:42
   Mitt jobb går inte ut på att göra hennes konsekvensanlys åt henne.

   Tyvärr verkar camcams tydliga moraliska kompass (som hon själv berättat in podd att hon har) inte fungera. Men bra att just du säger ifrån, hon har mer respekt för fig än många andra i kommentarsfältet.

   Svara

   Om Camilla skulle ta bort detta inlägg är det rätt få som skulle publiceras. Många som beter sig som idioter o förekommer här har barn. Även du lägger ut nakenfisar, inkl andras dessutom, på din ig. Hade du medgivande eller fikade du bara efter hjärtan o likes? Skulle aldrig någonsin döma Camilla, hon gör ett kanonjobb o andra kanske tänker sig för. . Viker hon sig för dig nu skulle jag bli besviken.

   Svara

    Jag lägger inte ut andras barn utan förälderns medgivande. Varför tror du att jag skulle göra det? Och aldrig andras barn nakna. (Min tvåårings rumpa har fått synas, aldrig mina stora barns)

    Men bilder i ett snabbt flöde (stories) på små barn är inte samma sak som att hänga ut privat information om större barn som klasskompisar kan ta del av.

    Svara

     Varför tycker du det är okej att lägga ut din 2-årings rumpa?

     Svara

      Spelar det nån roll?

      Svara

       Ok, då säger jag som du:när föräldrar saknar omdöme får andra vuxna agera. I det här fallet jag. Nej, jag skulle aldrig fråga om jag fick lägga ut andras halvnakna barn. I det fallet jag ser har du taggat mamman t barnet så gissar ni har samma dåliga omdöme bägge två. Hon vill väl ha fler följare antar jag.
       Bej, det är inte ok att lägga ut sin tvååring naken. Respektlöst mot barnen, även de bilder av sonen i kjol som han kanske inte vill kännas vid om fem år. Jag vet inte på vilket sätt du tycker du är bättre än My Martens. Självrannsakan behövs

       Svara

        Nu har jag bläddrat och bläddrat i mitt flöde för att förstå vilka barn jag hängt ut halvnakna. Jag hittar en bild på badande barn i bikini bakifrån. Och exakt noll bilder på min son i kjol (varför det nu skulle vara känsligt för honom, han går till skolan i klänning. Hade han däremot varit ett barn som bara ville ha klänning eller kjol privat där
        Ingen ser så hade detta givetvis respekterats. Jag frågar alltid mina barn om de är ok med bilder där andra kan se dem. Fick de välja skulle jag lägga upp allt, men jag tycker man ska vara sparsam med den biten). Tycker det är märkligt att du inte förstår skillnaden mellan dessa bilder och det som My gör här.

        Men vi säger så här: nu när jag brister i omdöme, så kommer ju knappast du lägga upp bilder på min sons nakna rumpa i dina medier för att visa hur dålig och omdömeslös jag är? Eller hur?

        Svara

         Men det här förstår du inte, det är rätt tydligt. Om ditt barn vill vara med på ig (i kjol eller inte) är direkt kopplat till dig. Han och din dotter känner direkt att du gillar det skarpt och vill därför lägga ut det mesta. De är barn, de har inget konsekvenstänkande. Det är det du som vuxen ska stå för. Ergo, använd inte dina barn i din debatt. Det du gör är, återigen, vuxensaker och dina barn kommer skämmas över dig om bara några år, vilket är fullkomligt normalt. Ponera att din son vill bli machoman som reaktion eller butchflata eller bara en vanlig grabb som vill smälta in bland andra tonåringar? Om Martens son kommer ha klasskamrater som retas så är det precis samma sak med dina barn. När jag var tonåring hade jag en kompis som skämdes som en hund när hans mamma (känd) vek ut sig naken i tidning. Det är faktiskt bara förnuft att fundera över hur man använder sina småbarn på sociala medier. Inte raketforskning. De blir större, nämligen, och kommer inte bli glada.
         Om vi tar vem du visar halvnaken så är det denna vecka, person i flätor vid matbord. Jag håller inte på med sociala medier, varit uppkopplad sen du var typ 16 och förstod direkt vart det barkade med integritet för alla.

         Svara

         Ah en barbröstad tvååring på sommaren. Ja jag tror du och jag har ganska olika syn på vad som är olämpligt och integritetskränkande. Tycker man att små barns överkroppar är privata och hemliga så har man stora problem.

         Svara

         Re Dahmer 01:22: Fel igen. Det jag säger är att barn, nakna eller ej, inte ska användas för dina syften, debatt eller för de poänger du vill ta. Personen jag syftar på, den halvnakna tvååringen i flätor, kanske inte alls vill ha den bilden snurrande på internet när hen är 12-13. Som flera här påpekat, få av oss skulle vilja ha våra fotoalbum från barndomen uthängda på nätet.
         Jag är rädd att vi inte kommer längre här. Din personlighet är gränslös, det vet vi sedan gammalt, så nej, du får inte använda mina kommentarer i dina kanaler.

         Svara

         Här är en länk till uppsats om barns integritet på nätet. Utmärkt sammanfattning på sid 65 för den som inte orkar läsa hela

         https://gupea.ub.gu.se/bitstream/2077/39093/1/gupea_2077_39093_1.pdf

         Svara

   Jag tycker det är bra att folk reagerar. Skadan är ju redan gjord. En diskussion om gränslöshet i bloggen borde My kunna ta. Vad är det som är stor skillnad på ex Claudia gallis och Magdalena Graaf inlägg? Två bloggar där barnen också har en central roll. För min del är det språket och alla de intima detaljer som gör skillnad. Det här inlägget kunde ha gjorts men på ett mycket mer finkänsligt sätt. Jag får lite ont i magen av att läsa det och det känns gränslöst. Ska man som vuxen inte reagera då?

   Svara

    Jag får ont i magen när jag läser Magdalena Graafs blogg! Språket och barnen….

    Svara

   Tycker ämnet kan diskuteras utan att publicera exakt vad My skrivit.

   Svara

   Varför kommer du LD in hit som en trafikpolis och ska bestämma över hur CamCam ska sköta sin blogg?

   Svara

    Jag ger kritik. Det är ej synonymt med att bestämma. Varför försöker du bestämma vilka bloggar jag ska polisa och bestämma i?

    Svara

     @Lady Dhamer..
     Du kommer in och ger kritik, men DU
     Kan absolut INTE ta kritik själv utan då blir det block o nåt om feminism o jävĺa
     offer kofta på.

     Svara

      Tycker jag svarar ganska bra på kritik. Du kanske ska tagga ner med aggressiviteten. Förstår om du blivit en av de cirka tio personer jag blockat under åren. Nämligen sällsynt att jag blockar äverhuvudtaget så har du blivit det så har du betett dig riktigt illa.

      Svara

    Dahmer försöker inte bestämma över innehållet i bloggen. Hon kommer där emot med kritik gällande detta specifika inlägg och hur det har skrivits.

    Jag håller med kommentarerna som säger att Camilla gjort fel här. Skadan är skedd och inlägget bör raderas, inte skrivas om.

    Enligt mig hade Camilla kunnat göra ett frn början genom att skriva om händelsen, utan att direktcitera, utan att nämna Mys namn och utan att länka till Mys blogg.

    Svara

     Natashja hann svara hela 14 minuter innan mig tydligen huehue

     Svara

     Ööö och göra rätt från början**** ska det stå. Min mobil är för långsam för autocorrect och jag har två dollar på kontot vilken är ett par hundra $$ för för att köpa en ny……….

     Svara

     Håller med om att Camilla aldrig borde gjort inlägget och inte länka till My, detta ger ju fördelar till My. Men finns ingen anledning att ta bort inlägget ”skadan” är redan skedd genom My´s inlägg. Camilla visar iaf ingen bild på barnet, och det Camilla belyser är My`s agerande och att My kallar personer för troll pga att de värnar om ett barns integritet. Att inte direktcitera i detta sammanhanget skulle då bli lite skevt. Jag tror inte barnet tar skada av Camillas inlägg.

     Svara

  Jag förstår inte hur man kan fota sitt barn i såna miljöer och posta det för alla att se. Mitt lilla barn opererades vid 1 år och att se alla dessa slangar, trötta ögon och håglöshet var jobbig bara det. Jag tog några foton så att hon kan få se när hon är äldre men att jag skulle lägga ut dom är bara helt otänkbart. Mitt lilla barn, jag ska skydda henne och värna om hennes integritet och inte använda det till egen vinning.

  Svara

  I ett av de senaste avsnitten av relationspodden så avslutar Katrin Z med tr berätta för Bingo att Ringo fått stånd när han badade häromdagen. Det kändes märkligt att de tog med 🙄

  Svara

   Ja det är ju bra märkligt det med att man berättar det… berättar/berättade hon även när bingo fick stånd? 🙄

   Svara

   Men fyfan vad kränkande!

   Svara

   På Katrin Z har verkligen inte hissen gått ända upp. Eller rättare sagt, den har inte ens startat.

   Svara

  Tänker att pojken borde ha andra vuxna med sunt tänkande omkring sig som kan prata med My . My borde lyssna på läsarna istället för att skälla på dom. Tror My kommer ångra inlägget men aldig erkänna det utan fortsätta skälla på sina läsare istället.

  Svara

  Jag brukar känna mig illa till mods när hon lägger upp bilder där han badar naken eller ligger och sover i kalsonger. Det finns så mycket sjuka människor på nätet så att exponera sitt barn på det sättet är väldigt naivt men framförallt respektlöst mot pojken.
  Men det senaste inlägget tar nog priset. Varför berätta i detalj om hans intima områden. Vilken mamma gör så och vem har intresse av att veta. Varför? Och hur man ens kan komma på tanken att börja fota och dokumentera allt på bloggen?
  Att ens göra en blogg-grej av det? Jag fattar inte.

  Svara

   Efter det lilla jag läst så tror jag helt enkelt hon inte är kapabel att tänka ett snäpp längre utan bara fastnar vid att det är så naturligt/sött + blir bra content till bloggen..
   Gissar att en av hennes första tankar ändå var att detta var nåt hon kan skapa klick av, sjukt nog.. Hon älskar honom garanterat men är totalt blind för vad andra ser.

   Svara

   Skrev till My om just detta på hennes blogg då hon lagt ut en bild då han är nakeni en pool och hon tyckte det var helt naturligt och hon hade pratat med sonen om vilka bilder hon lägger ut osv. Känns inte helt övervägt och moget och ett barn på sju år kan väl knappast göra en analys och dra en slutsats av detta, borde en klok och omtänksam förälder göra istället genom att inte ha den typen av bilder. Tänker dels på honom själv och var bilderna kan hamna…

   Svara

  Mys inlägg och hennes kommentarer är så skevt på många sätt. Hon lämnar ut sin son totalt! Inte bara det kroppsliga utan även hans reaktioner och gråt ska delas till allmän beskådan. Att sen hiva upp kameran och ta kort på ett barn som somnat av utmattning i en sjukhussäng för att kunna publicera på bloggen är så jävla lågt! Vem vill att ens närmaste ska ta kort på en i en sån situation?! Och sen lägga upp bilden för världen?! Jag har reagerat på Mys utlämnanden av sonen tidigare men det här går över alla gränser!!

  Svara

   Tänker att sonens pappa eller kanske nga andra släktingar kan höja sin stämma men de kanske håller med henne…

   Svara

  Såå glad över att sociala medier inte fanns under min barndom.
  Fast är gode tveksam ( gatanterat inte) att min mamma ens skulle lägga upp bilder på mig inför allmän beskådan om sociala medier fanns då.

  Svara

  Folk skriver gång på gång om hennes bristande omdöme. Borde My inte då tänka till att det finns nåt i det folk skriver istället för att varje gång reagera med ilska.

  Svara

   Flera på hennes blogg tyckte inte att det var någon fara, så hon lyssnar nog på dem i första hand.

   Svara

  Självklart tänker My på att fota till bloggen i en sådan situation, att lägga upp bild på barnakut gör folk oroliga och nyfikna och ger klick förstås. Detta gav ju My ett ”uppsving”… Men stackars sonen hoppas han mår bra. Att de sitter och kollar igenom bilder och att han godkänner tror jag inte på – hört sonen säga vid tillfällen ”sluta filma nu” ”nej filma inte nu” ”du sa ju att jag skulle göra så”. Tror inte My vet vad sonen tycker är okej eller inte vad hon än påstår, tror hon tänker blogg och bra material som drar läsare och ger uppmärksamhet. Hon tar alla chanser till uppmärksamhet. Men å andra sidan så fotar och visar de flesta bloggare när deras barn är sjuka, så det är tyvärr vanligt.

  Svara

   My, båda Graafsystrarna och många fler B-kändisar säljer ut sina familjer för pengar och för att hålla sig kvar i rampljuset. Punkt.

   Svara

   Har också hört sonen säga nej filma inte när hon filmar honom ibland. Sen visar han även tydligt med sitt kroppsspråk att han inte vill vara med på film.

   Svara

    Tycker man ser det tydligt på några av Läckbergs barn också. Hur de verkar bli kräksless på den där mobilkameran emellanåt, särkilt ihop med hennes krystade ihärdiga bakgrundsprat för att få ”intressanta” instastories.

    Dance Monkey dance…

    Svara

     Läckberg låter alltid otroligt tillgjord på rösten, känns aldrig soft och chill..,

     Svara

      Typ alltid ansträngd falsett med en ton av dålig självkänsla…

      Svara

  HERREGUUUD!! Att förklara detta så detaljerat som hon gör? Även om hon tycker det är ok, det finns idioter där ute. Sedan förstår jag på ett vis att L.D tycker att detta ska tas bort men My skriver själv att det är ett genomtänkt inlägg och detta är en bloggbevakning, om inte My lyssnar till sina läsare så kanske detta blir en tankeställare.

  Svara

  Camilla! Det går att diskutera kring barns exponering/integritet på nätet UTAN att ta med alla detaljer, detaljer vars publicering du själv kritiserar. Där har du lite konstruktiv kritik.

  Svara

   Svårt ändå att utesluta vissa detaljer med tanke på vad inlägget handlar om och vill belysa. Camilla visar iaf ingen bild på barnet. Det allra märkligast är väl ändå att My kallar personer som tänker på sonens integritet för troll. Camilla hjälpte My till fler läsare och uppmärksamhet och det tror jag My är nöjd med faktiskt.

   Svara

  Tycker du borde ta bort delarna från inlägget som berör själva sonens problem och istället välja att göra ett referat. Blir ju en dubbelexponering av sonen. Du kan lyfta fram problematiken, både generellt och specifikt Mys inlägg, och ändå nå ut med din poäng. Gör om, gör rätt, snälla, om inte för sonens skull.

  Svara

  Herrejävlarrrr så mkt åsikter det finns om ett ämne som borde vara en självklarhet att inte skriva om😆
  Barns könsorgan oavsett vad det handlar om borde väl inte nån skriva om! Så osmakligt.
  Så jävla osmakligt.
  På alla sätt.

  Svara

  Tycker det är hemska att hon exponerar sitt barn för klick och pengar. Dock tycker jag inte att just denna historien är så hemsk. En snopp på ett litet barn som blir svullet? Jättebra för andra föräldrar att veta att de ska ringa vårdupplysningen direkt istället för att ”vänta och se”. Den allmänna exponeringen av hennes barn är väl det man ska rikta kritik mot.

  Svara

   Var ju in första gången. Har lagts ut så tokiga bilder innan. Så jag tror bara att folk tycker att nu får det räcka….

   Svara

  Nu ryter hon ifrån på bloggen 🤦. Så sorgligt hon har inte fattat någonting.

  Svara

   Och hon som tycker hon gör mentala framsteg med KBT. Kräv att få pengarna åter. Hon börjar bli riktigt störd nu och skriver alltmer obehagligt. Hoppas hans pappa inser allvaret.

   Svara

   Hon fattar nog vad en del menar och tänker men hon vet vad som ger läsare och uppmärksamhet, och det är viktigt för henne. Det löjligaste är ju att hon skriver att hon blir mörkrädd av kommentarer hon fått – herregud jag kunde inte se en enda särskilt elak eller konstig kommentar utan flera personer som tyckte hon skulle ta bort inlägget pga sonens integritet – att kalla folk för troll för att de tänker på pojkens integritet.. jag finner inga ord, så lågt. Alltså ni som kallas troll av My sluta skriv hos henne för ni hjälper henne ju bara, ni hjälper henne att tjäna mer pengar alltså. Genom att kommentera hos henne oavsett vad så hjälper ni henne och gör det som hon önskar, så sluta med det. Tur i oturen, låter kanske konstigt… stackars sonen hoppas han mår bra… men detta kom så lägligt så det tar bort fokus från lögnen och den kritiken häromdagen, och läsare kom tillbaka. Inget ont som inte har nåt gott med sig..

   Svara

   EXAKT.

   Svara

   Nåt fel måste det ju vara. Hon ska ha rätt som vanligt ger sig inte.

   Svara

  Det jag funderar över är varför kända bloggare behandlas så olika här. Det finns de som lagt upp bilder och skrivit saker om sina barn/tonåringar som är bra mycket värre än det My gjort nu. Men utan att de får moralpanik predikningar över sig.
  Det finns ett gäng kända mammor/pappor som dagligen lägger ut bilder mm som inte alltid känns ok.
  Tydligen så är vissa bannlysta från att få reaktioner om det. Lite som att svälja mygg och sila elefanter kan jag tycka.

  Svara

  Folket,
  Kan vi inte bara släppa detta? För hennes sons skull? 🙏🏼

  Svara

   Hur mycket tänkte du på dina barn när du härjade runt, blåste folk, drog springnotor från både hotell och restauranger? Sitta här nu och svamla rätt och fel känns väldigt märkligt.

   Svara

    Känns inte som det hör hit Nina, det är inte det vi diskuterar.

    Svara

     Jag undrar verkligen också över detta då du har en del vettiga åsikter här! Även om du inte tänkte på brottsoffren, var du inte rädd för dina barns skull, deras framtid?? Får det inte att gå ihop..

     Svara

      Inget jag tänker kommentera i detta inlägg 🙂

      Svara

    Halleluja, För det !

    Svara

  Camilla, känns som omdömet brister lite här. Gör inte det hela värre genom att behålla inlägget. Ta bort det helt. Gör om gör rätt

  Svara

   Ja, jag håller med dig helt här. My brister helt i sitt omdöme och borde ta bort inlägget helt.

   Svara

    Tyckte även jag att att du skulle tagit bort det, men klickade mig in hos My och kanske borde det ändå stå kvar här, iallafall så hon eventuellt kan ta till sig av kommentarerna. Sista inlägget, skriva att hennes son sitter naken med hennes kille? Varför skriva det för? Är hon alltid så märklig?

    Svara

    Men ta bort inlägget då CamCam eftersom så många tycker det, för sonens skull. My själv har uppenbarligen inga problem med det och hon vill uppenbart att så många som möjligt ska läsa inlägget, detta gynnar henne och hon använder allt och utnyttjar allt som går till egen vinning. Denna publicitet tjänar hon på och hon klättrar nu. My bloggar för att tjäna pengar och älskar uppmärksamhet. Jag tycker det känns fel dock att hon tjänar på sina dumheter och sina lögner (t.ex utbytta bilden bl.a.) men det är så det är, det fungerar ju så. Jag hade tagit bort inlägget.

    Svara

   Finns ingen anledning att ta bort det så länge Mys inlägg är kvar. Detta inlägg hjälpte My till mer uppmärksamhet och fler läsare och pojken tar nog ingen skada av detta inlägg, möjligtvis att My lär sig ett och annat eller så är hon bara nöjd över publiciteten.

   Svara

   Mys omdöme brister allt som ofta. Jag hade tagit bort inlägget bums om jag var Camilla, inte bara för pojkens skull och för kritiken utan också för att inte tillgodose Mys behov och syften vilket är att få uppmärksamhet och publicitet. Så jag hade raderat detta!

   Svara

  Att Catrin Hedlund aka stor bedragaren
  Sitter här o skriver om rätt o fel är bara så
  Sjukt o så fel…jösses

  Svara

   Håller helt med. Från att ha varit jagad till att nu sitta här och försöka vara med som vanligt folk bland kommentarern. Nej tack

   Svara

   Tänkte exakt samma sak! Fattar inte att Camilla vill ge henne det här utrymmet genom att kommentera här. För nej, hon har inte på något sätt avtjänat något straff ännu. Varken genom att betala tillbaka eller samhällstjänst. Knyter sig i min mage när jag ser hennes kommentarer här.

   Och att dessutom ha mage att sitta och diskutera bristande moral hos andra… fy fan!
   Tex när en mamma till en kille i Catrins sons fotbollslag bad CH om att ta bort foton från bloggen där mammans son var med och fick ett spydigt svar tillbaka från CH… kräks!

   Svara

    Ja, det är sjukt att hon hänger här som ingenting och kommenterar andras fel och brister

    Svara

     Jag tänker att hon nog har gjort det hela tiden under något annat namn, men nu vill hon ha trafik till nya bloggen såklart. Möjligheter öppnar sig ju om man har en blogg med mycket trafik.

     Svara

  Bara det att My tycker att det är av allmänintresse att veta alla detaljer i den här historien förbluffar mig. Är det verkligen någon annan som är intresserad över att hennes son fått en fästing och ett myggbett där?

  Svara

  My är skrämmande insiktslös 🙄
  Hon fattar verkligen inte!!
  Hon är minsann bloggare på en föräldraplattform.. ja och?
  Ser hon verkligen inte hur illa det är det hon gör???

  Stackars barn!! 🙄

  Svara

   Tror hon fattar en hel del… men hon ser nog inte det illa hon gör, hon tänker ju även blogg, läsare, pengar och hon har alltid svar på tal. Hon älskar såklart sin son och led nog med honom samtidigt som hon nu säkert gnuggar händerna av uppmärksamheten som det blev. Ge henne ingen uppmärksamhet! De jag tycker beter sig illa ignorerar jag mest, de är inte värda uppmärksamhet som de vill ha, bättre att bara ignorera.

   Svara

   Hade My visat att hon lyssnar på de tankar folk ger uttryck för, i all välmening, och resonerat om det hade hon vunnit respekt men att tjata om att hon sätter ner foten är bara gäsp… och brist på insikt och intellektuell förmåga…

   Svara

  Jag har skickat iväg en orosanmälan till socialtjänsten idag, där ordet GRÄNSLÖST är det som jag trycker på – i sammanhanget.
  Stackars unge!

  Svara

   På riktigt?

   Svara

   👏

   Svara

   Helt sjukt att göra , ta dig samman och ta tillbaka. Menar du på allvar att soc ska utreda blogginlägg ig etc? Våra skattepengar ska finansiera din moralpanik?

   Svara

  Alltså. .när jag först läste detta så trodde jag det var ett dåligt skämt. För mig är det fullständigt obegripligt hur man kan ge sådan här information till allmänheten.

  Svara

  Varför inte bara skriva att inatt fick vi besöka akuten pga smärta som visade sig vara njursten.

  Snoppens utseende, att Jonas tog fästingen på snoppen od, bilderna på utslagen L, hade inte alls behövts!

  Där i ligger gränslösheten och integriteten som My saknar.

  Svara

  Hmm, tydligen flera som anmält My. Kanske dags att tänka om nu då hur hon skriver om sitt barn

  Svara

  My verkar göra vad som helst för att få klick och kommentarer.
  Misstänker tyvärr att hon dessutom har en dubbel agenda med detta inlägg.
  Det drar fokus ifrån att hon precis blivit påkommen med att ljuga om de utbytta bilderna med och utan fulfingret.
  För mig är inte det största utlämnandet av sonen att hon berättar utförligt om vad som hänt, det är att hon fotar sjukhuset och sin son som somnat av utmattning efter all smärta – allt för bilder till bloggen. Det om något är för mig ett utlämnande av sonen – han är inte det viktigaste för henne och det budskapet finns för alla att se.
  Arma unge, mitt mammahjärta blöder.

  Svara

   Exakt, instämmer. Blir mörkrädd av hur vissa försvarar henne, gullar och hyllar henne till leda – hon är bästa mamman i världen, sååå ärlig, såå äkta, såå fantastisk… fattar inte att dessa människor kunnat missa hennes lögner, taktik och mönster, hur blåögda kan folk vara. My blåser dem totalt med sina historier och lögner.. menar inte att detta med sonen är påhittat nej men mycket är taktik och hon har en agenda. My skrattar garanterat åt en del och hela vägen till banken. Tror nästan att hon skriver en del kommentarer själv särskilt de som är väldigt hyllande av henne och samarbetspartners, och de där det skälls väldigt på andra läsare och där andra bloggare smutskastas. My går över lik för framgång, det är ingen nyhet.

   Svara

    Helt obegripligt att folk går på hennes falska svammel. Tyvärr har väl flera av dem barn och samma sjuka värderingar. Inte ett dugg konstigt med långa köer till BUP.

    Svara

  Om My ställer sig frågan om att lägga ut om det gällde Jonas hade hon säkert på en nanosekund känt om det var rätt eller inte och det borde vara en guide för henne. Ibland är det bra att byta ut till ngn annan person för man känner ofta rätt snabbt om det känns rätt el fel. En enkel metod som inte kräver ngn större intellektuell förmåga…

  Svara

   Vi kanske får läsa om hans k*kluftande framöver =) Nån som minns att hon skrivit att Bobbys hårpiller sätter fart på växtligheten mellan benen också. Kan ju vara bra att veta om man typ ska jaga björn i Alaska =) Kom ihåg dubbel dos i början bara!!!

   Svara

    För ett tag sedan skrev hon – ” Nu jäklar ska vi sälja piller ”…asså.. och deras sjuka manipulativa försäljningsknep – ”man bör äta dubbel dos första månaderna och bör äta minst ett år för bra effekt” eeh vilka går på detta, fatta att håret växer en cm varje månad ändå liksom, och piller för viktminskning funkar ej om det inte innehåller narkotika. Och dessa ständiga kampanjer, samma hela tiden ju. Och torkade grönsaker på burk kan väl inte innehålla nyttigheter nej ska vara färska eller frysta grönsaker, gå inte på det! Förmodligen skriver ju My och B själva kommentarer i andra namn som hyllar deras produkter för att sälja mer, och folk är tyvärr naiva och lättlurade.

    Svara

     Nä aldrig jag skulle köpa något de där två rekommenderar. Göra reklam för något som löshåret ska sitta i.

     Svara

     Hennes mesta manipulations-knep/taktik är att skriva med STORA bokstäver/versaler, och att upprepa och snyfta. Och ALLTID överdriva eller dra ifrån beroende på vad situationen kräver och för bästa effekt. Siffror och historier ändras hit och dit. Och hennes senaste knep för att sälja Bobbys piller, och för att få hänga med han, är att skriva att han har ett gott hjärta. Nuförtiden skriver hon nästan alltid att han har ett så gott hjärta i samma inlägg som hon försöker kränga hans piller och har rabattkod haha smart.

     Svara

      Skriva och säga hej fina också, lägga huvudet på sned och säga hej fina.. asså orkar inte haha.

      Svara

       Hej fina ena sekunden och troll i nästa =) Undrar om Lifestyle är nöjda med sin labila VD? Det hon gör på sin blogg är dåligt för alla som förknippas med hennes namn. Snacka om att köpa grisen i säcken. Har sagt upp mitt nyhetsbrev från inreda.com. Vill inte gynna någon vän till henne.

       Svara

        Enligt Bolagsverket är hon inte vd i något bolag iaf 🤔

        Svara

         Nej jag tänkte oxå på det, hittade ingen info om att hon var/är VD men tänkte att jag kanske kollat fel och orkade inte göra en djupare research.

         Svara

   Hon har redan skrivit i sin blogg som svarskommentar att hon skulle skriva ut exakt samma info om det gällde pojkvän J. Utgår från att han ej är tillfrågad. Kan tillägga att jag endast går in för att följa en tvättäkta sociopat i realtid, med hela dess spektra och uppvisning som ofattbart nog går de trogna/tillfälliga(?) påhejjarna förbi. Detta utifrån ett uppriktigt intresse av hur vi människor av alla de slag kan fungera. Dock skall det ju ej drabba Barn.

   men sociopaten har inget normalt samvetsspektra och kan därför ljuga sig ur en ljugsituation utan att må dåligt, så som med bilden i förra inläggskarusellen. Vad det visar är ju enbart detta moralresistenta integritetsfattiga självförhärligandehets som blir till försörjning.

   Jag undrar alltid hur många liksom jag som enbart klickar sig in pga detta? (OBS är ej följare). 30%? 40%?

   Men i DETTA specifika fall; Vad säger ”Allt för föräldrar”??? (”Inget för barn”???)

   Och när vi ändå är igång i ljugkarusellen: INGEN människa ”träffar en läkare varje vecka” utifrån påstådda kriterier över så lång tid, särskilt inte om man bor varannan vecka på annan ort (HUR??? Hallå yxskaft och underskattande av varje annan livsforms intelligens), och ”MAAAASSSOR av KBT” som det oreras om kilometervis vid behov; KBT brukar väl oftast vara en koncis insats med vissa riktade mål, inte en evighetskarusell som denna. Och dess värre; psykopaten/sociopaten som saknar samvete kan sällan utveckla detta. Och mig veterligen ej genom KBT (men är ju ej heller medveten om sin brist, eller intresserad därav, använder endast människor till sina egna behov VID behov)

   Menar EJ dra igång KBT-karusell, endast lufta några tankar på vägen… (läst MM ca 2 år)
   Så kanske bäst att avrunda med DETTA:

   Har någon tänkt på hur lystet det lyser ur ögonen vid en ”tolvtaggarselfie”; Titta vilket Högvilt jag lagt ned!!! Obehagligt på så många sätt.

   Hm, vid närmare eftertanke lyser det rätt illa redan vid ”tretaggare” – allt över Anna Book, men även BOKEN kan ju framkalla smällkaramell-eldögon; SE på mej, jag är i C-ligan!!!

   Men nog fasiken kan hon kavla upp ärmarna och ”köra på”. Från utmattningssyndrom 1 km under isen till ”svar på tal” vid massiv anklagelse i bloggens kommentarsfält att alla vänner sviker, gick hon ut med en dunderkampanj och har socialiserat sig blå i en sällan skådad svit. Jag tror nästan hon glömde bort utbrändhetsstoryn på köpet, men den fiskas säkert upp vid behov. Panikattack och hela fadderullan, coyp and paste. MYtomanen MArtyr is ALWAYS back. Inget når fram. Kommer någon med fler taggar än J är han ock ett minne blått. Hej svejs.

   Nej jag klämmer in en sista sak när jag för 1a gången någonsin lämnar en kommentar. Bobby som hon tapetserar sin blogg med (visserligen ofta samarbete) och går på med hur underbar han är med sonen och hur bästisbästisar de är – gick in på HANS insta för någon vecka sedan och såg inte RÖKEN av MM där. Usch, nästan lite tragiskt.

   Over and out.

   Svara

  Kan man inte anmäla My till det sociala?

  Svara

   Scrolla uppåt. Nån gjort en orosanmälan till soc.

   Svara

   Socialen har viktigare att ta hand om.
   Snälla lägg ner alla ni som anmäler anonymt till socialen såhär. Så fort de tycker att de har något att sätta dit en bloggare för. Jag betvivlar inte att hennes son har det bra. Men ja. Detta att lämna ut sina barn är olämpligt. Men en orosanmälan till socialen. Sluta. Socialen kommer bara avskriva det. Men då har resurser tagits från barn o familjer som verkligen behövt dom.

   Svara

    Jag måste rätta dig här! Jag besitter en högre tjänst inom Socialtjänsten och man lägger numera aldrig ner orosanmälningar efter ett fall i Blekinge för några år sedan där Socialtjänsten hade missat just en orosanmälan. Alla anmälningar kontrolleras.

    Svara

  Det som jag tycker är mer obehagligt än Mys blogginlägg är hur orättvisa ni är. Henne kan man skuldbelägga och anmäla till soc. Hur har ni som anmält henne tänkt där? Socialtjänsten har bra mycket viktigare saker de behöver lägga sina resurser på.
  Ta och gå igenom andra så kallade kändisar sociala flöden och reagera på vad de lägger upp på sina barn. Det blir väldigt många anmälningar som måste göras i så fall.
  My är inte först med att lägga ut en bild på sitt barn från ett sjukhus, eller att beskriva lite väl utförligt vad som hänt. Men vissa bloggare/kändisar är det tydligen förbjudet att kritisera och ifrågasätta.

  Svara

  Ngn borde kanske tipsa Allt om föräldrar att de har en särdeles gränslös person vad det gäller utlämnande av sonen och det kanske inte passar så bra där. Hon borde få utbildning i det här, kanske av Elaine?

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.