Therese Lindgren goes Dr Pimple Popper

Jag tillhör de där sjuka människorna som kan sitta och titta på videos med finnklämning eller där en veterinär i Afrika klämmer fram Mango worms ur hundar, men jag var tvungen att stänga av den här videon för jag mådde på riktigt illa.
Jag kan inte sätta fingret på vad det är som är så vidrigt med den här videon när jag samtidigt har som hobby att leta skrot på Magnus. Ni som gillar Dr Pimple Popper – vad tycker ni om den här videon?

Titta på videon på egen risk.

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Videon visar en vuxen kvinna som leker med ett stycke låtsashud och någon substans som ska likna var/pormaskar. Varför har hon köpt de grejerna, verkar himla onödigt?

  Svara

   Jag älskade Therese förr men jag har slutat följa henne för jag orkar inte med hennes barnsliga videos som riktar sig till 10 åringar. Hennes ”Therese testar” är något av det tråkigaste jag sett. Saknar verkligen den gamla Therese som pratade om ämnen man kunde relatera till. Nu gör hon barnvideos och ljuger om det mesta så tack men nej tack.

   Svara

    För barnsligt för mej med.

    Svara

    Håller fullständigt med. Dessutom har hon börjat ha ”nudes” i var och varannan thumbnail, desperat deluxe..

    Svara

    Tror det är många youtubers som insett att majoriteten prenumeranter är barn och rättar sig mer och mer efter det. Kommer ihåg när jag såg att Margaux skulle ha fanträff på Grönan och nyfiket snabbspolade genom videon eftersom jag tyckte att Grönan kändes som ett märkligt val av plats. Men det handlade ju om BARA småknattar!! Förstår att de tycker att hon är gullig och rolig men ändå, hon är en vuxen kvinna med man och ett litet barn. Borde vara mer intressant för andra i samma ålder, kanske med egna småbarn eller åtminstone gravida. Och småbarn borde se barnprogram.

    Svara

   Håller helt med. Har slutat följa henne pga alla videos handlar om något nytt. Köper hela tiden in massa godis eller saker för att skapa en video vilket leder för min del till konsumtionshets och känns lite.. desperat? Men så gör väl dem flesta YouTubers om dagen..

   Svara

    Jag håller helt med. Det är något som gnager i mig och som inte känns genuint med henne mera som gör att jag helt slutat följa henne. Har tidigare gillat henne väldigt mycket. Det är väldigt mycket konsumtion, sex (jag är inte pryd, men det känns mest lite uppmärksamhetssökande) och clickbait nuförtiden. Känns passé… Kan liksom inte relatera till henne mera.

    Svara

     Det där med sex har jag också tänkt på, att hon alltid ska ”snuska till det” eller anspela på sex (t.o.m hennes smoothie var tydligen porr, kom igen). Känns som att hon är desperat efter bekräftelse och uppmärksamhet tyvärr. Och sen är hon totalt URUSEL på att ta kritik och kör stenhårt på härskartekniker så fort någon inte håller med henne. Tycker hon var mycket mer ”på riktigt” förr. Trist.

     Svara

   Therese är verkligen konsumenternas konsument

   Svara

   Håller med herregud, tänk på denna planet köp inte en massa onödigt skit!

   Svara

  förstår inte hur hon kan bli så äcklad när det givetvis inte ens är riktigt ”var”. det hoppas jag hon vet om? xD

  Svara

   Varför blir man rädd när man ser skräckfilm? Det är ju givetvis inte ens riktiga spöken och demoner, det hoppas jag alla vet?

   Svara

    VA?!?!

    Förlåt kunde inte låta bli. Du är en poäng!

    Svara

    Alla gillar olika. Jag avskyr skräckfilmer på alla sätt som finns men jag älskar dokumentärer om mord.

    Svara

     Ok Lisa

     Svara

  Saker jag är nyfken på:

  1. Varför var Maja Nilsson Lindelöfs bästa vän Tina Eklund inte med på bröllopet? Hon var med på möhippan. Undrar vad det är man kan ha bråkat om som är så pass stort att man väljer att inte gå/inte får komma på sin bästa väns bröllop.

  2. Blir Molly Rustas ”mobbad” eller i vart fall lite utfryst av hon Lojsan, Anna och Hanna? Syns rätt tydligt i Hannas senaste vlogg från Båstad.

  Ja, borde verkligen inte bry mig om ovan. Förstår inte heller varför jag gör det men kan inte riktigt släppa ovan funderingar. Speciellt inte nr 1.

  Svara

   Molly svarade på en kommentar att hon var med tjejerna i Båstad hela tiden men inte hamnade på bild. Känns dock konstigt om hon inte kom med i vloggen heller :/

   Svara

   Maja har ju dock låtit pengarna och offentligheten get to her. Likaså Bianca. Maja är dock mer genuin men jag tror också i och med nytt umgänge, med de andra fotbollsfruarna så kanske några av de gamla vännerna glider ifrån en. Händer alla, Naturligt men sorgligt 🙂

   Svara

    På vilket sätt tycker du att Maja låtit pengar etc ”get to her”?

    Svara

     Inte pengar, menade mer offentligheten trots att jag även skrev pengar. Insåg efter jag skickade kommentaren att Maja inte är pengakåt. Det är inte bara märken och lyx, knappt något sånt. Jag tar tillbaka det och ber om ursäkt! 🙂

     Svara

      Fan vad jag gillar människor som kan ta ufrågasättningar, backa och självgranska för att sen be om ursäkt när en gjort fel (på ett genuint sätt), ni är mina favoritmänniskor! ❤️

      Svara

    Det är inte ofta Maja umgås med ”fotbollsfruar”. Förmodligen mest nu på sommaren pga VM samt att det finns tid för det. Den enda hon egentligen träffar ”regelbundet” är Sanna, men de har ju varit vänner i 2-3 år nu.

    Umgås ofta med sina vänner när hon är i Västerås. Men såklart är det svårt när hon bor i Manchester och resten av barndomsvännerna bor i Sverige. Alla har ju sina egna liv liksom. Hon pratar väldigt mycket om sina vänner och sånt i podden.

    Svara

   Jag är så galet nyfiken på grejen mellan Maja och hennes pappa. Hur kan man välja att inte gå på sin dotters bröllop???

   Svara

    Att man är någons biologiska förälder är ingen garanti för en bra relation. Om jag och min kille gifter oss kommer hans pappa inte vara bjuden. För att han är en egoist och en idiot och sådana får inte komma på mitt bröllop, blodsband eller inte.

    Svara

   Angående Majas vän kan hon ju faktiskt blivit sjuk, eller varit med om något nyligen. Var på ett bröllop för ett tag sen där en av bestman inte kom på grund av dödsfall i familjen, så behöver ju inte vara ngt bråk eller så. Dock så vet jag att maja sa i podcasten strax innan bröllopet att hon var trött på att det hade varit tjafs (eller någon liknande formulering, kommer inte exakt ihåg) innan bröllopet, och att hon ville njuta av sin bröllopsdag.

   Svara

    Dom har slutat följa varandra på insta så tror inte på sjukdom😬

    Svara

     Maja följer henne men hon följer inte maja, dock följer hon Sanna och Viktor

     Svara

  Den här videon är verkligen inte äcklig. Vill du ge extra klicks till Therese eller vad är grejen?

  Svara

   Svinäcklig, jag såg första tio sekunderna typ och då hade hon inte ens börjat. Men jag är lättäcklad🤢

   Svara

    blir du äcklad av att klämma ut shampoo ur en flaska med litet hål också?

    Svara

     Inte ens jämförbart men okej.

     Svara

    Tryptofobi kanske? 🙂

    Svara

     Nä inget sånt 🙂

     Svara

   Jo, den är vidrig!!! Jag orkade inte titta, var tvungen att stänga av den. Så äckligt!

   Svara

  Hade tänkt gå ut med båten snart men tror jag åker in akut o söker hjälp som Therese rekommenderar. Jag äääälskar att kolla på Dr Pimple popper o andra mojsiga klämvideor 😂
  Så tillfredsställande o lugnande, svårt att förklara varför, brukar drömma om att jag hittar goingar o får klämma dom 😀

  Svara

  Jag tyckte inte att videon var det minsta äcklig? Däremot så hade jag ALDRIG klarat av att se på när dom tar ut maskar ur en hund. Uuusch.

  Svara

  Ser inget äckligt… 🧐

  Svara

   Du borde gått till specsavers 😂

   Svara

    👏🏼😲

    Svara

  Näääää men att klämma finnar ska ju ge motstånd innan finnen spricker. Här kommer göjset bara ut.
  Jag ääääälskar allt som har med finnar eller barthar att göra. Ju större desto bättre😃
  Skulle kunna jobba som finnklämmare alla dagar i veckan!

  Svara

   Håller med, det är kämpandet och själva ”ploppet” som är grejen med att klämma dom. Så jävla tillfredställande.
   Pormaskar är bäst att klämma, love it!

   Svara

  Detta är första videon med Therese som jag väljer att inte titta på. Blir provocerad av att hon ens valt en så äcklig bild till videon, jag scrollar snabbt förbi… Men jag har trypofobi.

  Ångrar fortfarande att jag var dum nog att titta på hennes halloween-video med trypofobi-tema. Traumad.

  Svara

  Det enda jag tycker är äckligt med denna videon är att det är massa hål i klungor i ”huden”. Alla trypofobivideos som var för några år sedan gjorde att jag inte ens kunde kolla i slasken när jag diskade för jag blev så äcklad av hålen. Men finnarna i denna videon var verkligen inte äckliga enligt mig. Jag gillar med att leta efter pormaskvideos på youtube, men jag gillar med fasta pormaskar och inte kletiga finnar. Usch man kanske borde söka hjälp haha.

  Svara

  Någon mer som reagerat på Blondinbellas senaste instagrambild? Skriver om en han, vem tror ni att det är? Eller är det strategi?

  Svara

   Det är Hampus igen.

   Svara

    Det känns nästan som att såna kommentarer som Cecilias är skrivna av anställda hos Bella, bara för att vi ska gå in och följa Bella på hennes sociala medier eller besöka bloggen och ställa frågor till henne angående hennes dejt.

    Svara

     För jag menar: Vi alla vet väl att det är Hajen som är killen hon dejtar och aldrig någonsin gjorde slut med? 😛

     Svara

      Det gjorde väl slut a la Jocke&Jonna.

      Svara

       Hahaha 😂

       Svara

   Det är hajen hampus.. De har lagt ut samma bilder på Instastories.. Så antingen är de bara vänner och hon överdriver för content eller så är de ihop igen/gjorde aldrig slut.

   Svara

   Klart det är någon form av strategi, och det är klart Hampus, han har lagt upp samma bilder på sin insta. Han var ju även med under barndagen på Grönan, sitter ju bakom Gillis och framför Sally i en karusell.

   Svara

   Det är exakt den reaktionen du fick nu som hon vill framkalla. Nyfikenhet, klick och kommentarer. Hon gör alltid så, att folk fortfarande köper det är ju helt galet

   Svara

    Förstår inte att man orkar bygga upp sitt liv så för att skapa spekulationer hela tiden, tycker det är jättekonstigt🤔

    Svara

     Tycker jag med helt strange och boring.

     Svara

    Exakt. Så snälla låt er inte luras och gå inte in på hennes blogg. Det är mer uppenbart än nånsin art hon gör detta för spekulationer och därmed kommentarer och klick, precis som du säger.

    Svara

    För mig ger det raka motsats effekt. Jag orkar inte klicka in mig på henne, stör mig mer på henne och hade aldrig köpt hennes produkter. Min syster ville köpa en deo från hennes märke eftersom en kollega hade snackat om produkten, men jag hindrade henne i sista ögonblicket. 🙂 Det är den effekten hennes fula spel har på mig.

    Svara

     Same here.
     Om jag ser hennes produkter på någon hylla någonstans åker skygglapparna på och jag går vidare.
     Haft perioder då jag läst bloggen men aldrig att jag skulle ”sponsra” henne genom ett klick.
     Såååå intressant är hon och denna ”hajen” i en karusell inte.
     Haft fullt upp med att sola och analysera VM ☺️😊👍🏼

     Svara

  Människor vars default-läge är att le och skratta oavsett ämne lämnar mig ofta så himla förvirrad. För mig blir det svårt att urskilja när de verkligen tycker att någonting är extra roligt, samt får en känsla av osäkerhet. Det ligger så otroligt långt från min egen person att min första tanke är att det är en fasad. Har väldigt svårt för t ex nämnda yt-profil av anledningen att det inte känns som att hon på riktigt kan tycka att allt är så roligt? 🙈 Som sagt handlar det kanske om att jag inte kan känna igen mig i uttryck/minspel/energinivå…

  Svara

   Stör mig också på folk som ser så glada ut hela tiden, sluta le för bövelen😅 men så har jag själv en trumpen uppsyn och är initialt misstänksam mot precis allt. Det är lite jobbigt det också.

   Svara

    För att ett leende är den bästa krigsmålningen

    Mvh Deprimerad

    Svara

  Det dök upp en reklam med henne för rapunzel på facebook, har aldrig sett en människa så hysterisk och uppspelt över peruker. Ögonen panguppspärrade och sjukt forcerat tal. Trodde först det var en parodi på influencers men jag antar att det är en riktig reklam.

  Svara

   Hon filmar ofta om videor. Så antagligen vill om framställa sig som sådär överdrivet glad och energisk. Samtidigt pratar hon ofta om att hon inte är det. Så det blir nog på fet viset om man tvingar fram det…

   Svara

   Haha den fick jag också upp! Fick mig inte att vilja se mer 😅

   Svara

  Jag är chockad över att Löwengrip använder alla personer som brickor i hennes strategiska och manipulativa spel. Varför vill man ens gå ut offentligt med att förhållandet har skitit sig eftersom hon är ”såpass upptagen och en kille inte kan hinna ikapp hennes upptagna liv”, för att sedan gå ut med honom som att ingenting har hänt? Vilken kille vill ens ha en sån där roll? Tofflen som blir hängt ut lite överallt för att vara Bellas lilla docka som hon har slängt, som får en resa inställt i sista sekund för att hon ska bo på hotell med en annan man – men som ändå ”bjuder ut henne utan dejt och utan höga klackar”.

  Svara

   Kaka söker maka. Han är säkert med på noterna och är bekväm med det.

   Svara

    Ja, om man följer Hajen på hans sociala medier så inser man ju att han tycker om att skoja.
    Livet är ett enda långt Lundaspex 🙂
    Jag skulle tro att vi inte behöver vara särskilt oroliga för Hampus Haj. Jag är i så fall mer orolig för Sensuella Isabella…

    Svara

  Haha känns som Margaux försöker pika sitt ”gamla kontorsgäng” lite? (Bianca, Dasha, Petra etc). Hon skriver att hon behöver hjälp med passning av Arnold när hon ska städa ur kontoret för: ”barn är inte så väldigt välkomna där”.

  Svara

   Tänkte samma sak! Kan inte Camcam gräva i det där? Först skulle det öppnas gemensamt kontor med renovering (som blev uppskjuten), nu verkar en och en flytta därifrån.

   Svara

  CamCam, hur går det med skovet av smärta? Har det blivit något bättre?

  Svara

   Nä, det är åt helvete och jag slutade med alla smärtstillande då de ändå inte hjälpte så nu har jag fått stå ut med att skiten ska ur kroppen vilket typ är värre än att ha ont.
   Jag ska försöka hitta en kiropraktortid idag för att justera till lit grejer som hamnat fel under skovet men annars är det bara att bita ihop.

   Man kan aldrig lura smärta, hur jäkla smart man än tycker att man är. =(

   Svara

    Har du testat Versatis? Det är min smala lycka periodvis, som bonus är det dessutom ”bara” ngt bedövningsmedel och därmed något man kan sluta med utan att trappa ner och må dåligt. Ibland mumifierar jag mig och sätter Versatisplåster precis överallt och så lite Capsinasalva ett par ggr om dagen. Jävla skitsjukdom. Jag klev precis ur ett tre veckor långt skov i förrgår och jag är helt slut, både fysiskt och psykiskt.

    Svara

    Fyfan… Krya!!

    Svara

    Usch!😞
    Önskar dig att du får rätt på det snart. 💚

    Svara

  Tänker INTE titta! Kommer ibland upp klämma-finnar-videos på facebook och jag får rysningar och kräks lite i munnen den lilla nanosekund jag hinner titta. Nej fyy!!!!!!!

  Svara

  Hur kan du titta på dom där maskarna djuren kan få. Nej det pallar jag inte. Stackars djur. Hua.

  Svara

  Ot men hur är Vanessa och Rebecka släkt/vänner?
  Vem är Vanessa?

  Svara

   Hmm, är dom släkt? Jag har precis börjat lyssna på deras podd så jag vet inte, men älskar fan dom haha

   Svara

    Nej de är vänner. Vanessa har nästlat sig in i de rätta kretsarna och hon jobbar även som Biancas manager. Ytlig och falsk.

    Svara

  Jag har spenderat senaste halvtimmen åt att försöka hitta någon svenska sida som säljer denna sjuka leksak! JAG MÅSTE HA! Så jävla tillfredsställande, haha. Synd att frakten från USA var så dyr 🙁

  Svara

  Läste detta på min lunch just som jag satt tänderna i ett mjuk-kokt ägg. Jag behövde inte se nån video för att bli konstig i magen…

  Får komma ihåg att inte kolla Bloggbevakning förrän jag ätit klart hädanefter.

  Svara

  Inte för att vara den som är den, men Afrika är inte ett land som du säkert vet så varför inte säga en veterinär från ex. Angola eller vilket land det nu var istället för Afrika? Ej sekundär kränkt utan har själv rötter från Etiopien (som ligger i Afrika för alla som inte vet att Afrika är en kontinent med massa olika länder språk kulturer religioner m.m.)

  Svara

   Veterinären reser runt i Afrika och hjälper djur vars ägare inte har råd. Jag har alltså ingen aning om i vilka länder enskilda videos utspelar sig förutom att det sker i världsdelen Afrika.
   Veterinären är från Tyskland om det spelar någon som helst roll.

   Svara

  Haha fun fact mango flies eller putzi flies är inte bara en hundgrej finns i många afrikanska länder. Flugor lägger ägg i kläder på tork eller blöta handdukar som sen borrar sig in o huden växer blir larver som vill ut. Drabbar ofta människor och barn ser ut som chicken pox och kliar satan. Känner många som drabbats ej farligt bara äckligt. Bodde tre år i sydcentrala Afrika klarade mig undan genom att aldrig låta kläder hänga på tork ute samt tumla o stryka allt (jobbigt med elavbrott dock vi hade 8t om dan under en period av typ 18 månader). Kolla upp detta innan ni åker på semester i södra o centrala delarna av Afrika (googla bilharzia också en jobbig parasit jag bar på i två år).

  Svara

  Jag tycker det verkar som om Therese L går på något. Pratar helt sjukt snabbt och forcerat. Känns lite egenkär och penningkåt. Frågar man en enda fråga får man aldrig något svar så hon tänker inte speciellt mycket på sina tittare. Bara om det ger pengar.
  Sen blir vloggarna sämre och sämre för varje gång. Ger bort saker för att verka snäll, men det är bara saker hon själv fått. Nej, nog trodde jag bättre om henne än vad jag lärt mig på sista tiden. Sen om någon tycker annorlunda så får man en känga utan dess like. Översittare, egenkär, vill ha bekräftelse, penningk*t det är mina tankar. Vad gör inte vissa för pengar pengar pengar.

  Svara

  Jag ÄLSKAR dr pimple popper. Jag är själv läkare och känner tillfredställelse i att se folk bli fina/behandlade i sina jobbiga hudproblem. Skulle själv vilja sitta där och snygga till porer på folk som sen har fått ett besvärligt hudproblem åtgärdat. Ger mig tillfredställelse att se. Tycker ej det är äckligt. Denna leksak? Varför? Helt meningslöst om det inte är på riktigt ju. Lägg ner produktionen av skiten eller tillverka ngt som gör ngn nytta för någon.?!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.