En fråga om fördomar – del 3

HÄR hittar ni originalinlägget och HÄR det första ”svar på tal-inlägget”. 
Men vi fortsätter med fördomarna – ni trodde väl inte att jag hade tänkt hoppa över resten? 🙂

Fördom:
Min fördom om dig är att du starkt ogillar blondinbella och att du säger ostkrokar (det heter ostbågar)

CamCams kommentar:
Haha.. Jag säger inte ostkrokar, men däremot säger jag ”Lackris” istället för med ett långt A, ”avenssjuk” istället för ”avundsjuk” och öronhänge istället för örhänge. Och hink istället för spann.
Jag ogillar väldigt mycket av det Isabella gör, men jag kan inte uttala mig om henne som privatperson – om det nu finns något sådant kvar… (Där kom det kanske en liten fördom från mig, att Isabella inte har något privatliv kvar, utan att 100% av henne används som verktyg på sociala medier för att tjäna mer pengar och att ingenting är FÖR privat för att exponera)

CamiMamis kommentar:
Nej Millan ”hatar” inte Bella, men hon förundrad över hur hon ljuger och manipulerar en hel del… och att hon gör ALLT för att ”lusentapparna” ska rulla in på hennes konto.

Fördom:
Jag har nog ”fördomen” (ser inget fel i det dock så kanske inte helt 100) att du njuter av att vara ”känd”. Även om bloggen inte handlar om dig så länkas ju din privata Instagram och jag tror att du blir jätteglad när du får följare, erbjudanden om poddmedverkan osv för att du ”lyckats” då, precis som med bloggen. Liksom att prestationsprinsessan ändå aldrig kan släppa taget om den lilla, kortvariga kicken av framgång och bekräftelse på att det man gör lyckats (bloggen), även om bloggen i sig inte handlar om dig 🙂

CamCams kommentar:
Givetvis blir jag glad när någon tycker att jag gör ett bra jobb, särskilt om det är någonting jag brinner för lite extra eller ha lagt många timmar, dagar och kanske till och med veckor på och om folk gillar MIG på bloggen (varför skulle de inte göra det? Jag är ju askul..) så tänker jag att de också skulle gilla mig på Instagram. Äntligen har jag ett konto jag kan stå för – till skillnad från mitt gamla konto som är exakt som de konton jag idag kritiserar. 🙂
Jag tackar nej till 90% av alla erbjudanden jag får för medverkan mm i olika sammanhang –  saker som jag aldrig ens nämner på bloggen – men helt kvitt den där envetna prestationsprinsessan blir jag nog aldrig.
Hon klänger sig fast som frisyren på en bad hair day och jag får helt enkelt hålla henne under uppsikt så hon inte skenar iväg.

CamiMamis kommentar:
Jag kan bara jämföra Millan för tio år sedan och nu. Då älskade hon att stå i centrum och hon blev helt slut av det. Idag är hon mer en betraktare i det sociala livet.

Fördom:
Jag tror du ibland är helt uppfylld av din egen förträfflighet. Framförallt när du tycker att du får till det på bloggen 😄

CamCams kommentar:
Magnus hittar mig ofta med att sitta och fnissa åt någonting jag precis skrivit på bloggen så ja – du har HELT rätt! 😄😄😄😄

CamiMamis kommentar:
Självklart, vem hade inte varit det.

Fördom:
Tänker att du har lätt till svartsjuka/avundsjuka och ofta är lite skadeglad.

CamCams kommentar:
Inte det minsta svartsjuk eller avundsjuk, men yttepyttelite skadeglad kan jag nog känna mig ibland när karma kommer och nafsar någon lite i röven som förtjänar det en smula.

CamiMamis kommentar:
Skadeglad… absolut. Särskilt när hon lagt ner ett hästjobb för ett inlägg om någon som ljuger eller försöker mörka grejor. Avundsjuk… nä, det är hon inte. Hon lägger inte energi på något så dumt och energikrävande.

Fördom:
Jag tror att ditt drömyrke är berömd sångerska.

CamCams kommentar:
Sångerska och låtskrivare så du får ett halvt rätt men med en guldstjärna. 

CamiMamis kommentar:
Det var nog hennes dröm för 10-15 år sedan. Om det är något som hon möjligtvis skulle vilja lyckas med, så är det som låtskrivare.

Ytterligare en CamCamsk kommentar:
Nä du, mamsi! Gärna som sångerska också! ÄLSKAR både att sjunga och stå på scen och leverera fortfarande! Då finns bara här och nu!

Fördom:
Jag tror delvis att fördomar man har om andra är en reflektion av sig själv. T ex är min fördom om dig att varenda gång du skriver att du vill ”knarka bebisdoft” eller något liknande, så tror jag att du bara skriver det för att det är mer PK och ger ett empatiskt intryck fast du egentligen inte alls är sugen på att gosa med någon bebis. Men det är egentligen min åsikt som skiner igenom där, för varenda gång jag behöver titta på kollegor och ytliga bekantas bebisar låtsas jag bara vara intresserad medan jag i själva verket är totalt ointresserad och bara hoppas de ska gå så snart som möjligt 🙈

CamCams kommentar:
Jag ÄLSKAR barn och bebisar och kan sitta och sniffa på ett litet huvud i timmar, men för egen del har jag inte behovet av att skaffa egna. Men jag älskar andras barn… jag tror det är därför många blir förvånade över att jag inte vill ha egna.

CamiMamis kommentar:
Oh, bebisar doftar underbart i nacken. Lite sött, surt och mandel.

Fördom:
Jag tror att du har svårt för att erkänna när du har fel och att du sällan är den som säger förlåt först.

CamCams kommentar:
Nä, har jag fler erkänner jag det utan att blinka. (Men jag har ju sällan fel så… OBS! Skämt!) och jag har heller inga problem att be om förlåtelse. Att inte kunna göra det – framför allt i privatlivet – är ingen fin sida av personligheten enligt mig.
Så förlåt för allt.

CamiMamis kommentar:
Nä, det har hon inte svårt för, men ibland måste man upplysa henne om det ”dumma”… då hon kan vara lite tankspridd ibland.

Fördom:
Du är mycket smartare än man skulle tro, och det beror på att du varit mobbad tidigare. Du känner ännu ett behov att hämnas efter mobbningen, därför har du skapat en plattform där du och andra får ta ut och sprida hat mot bloggare, men kallar det för ”konstruktiv kritik” eller ”bevakning”. Du vet precis hur du ska göra för att såra någon, och vet vilka punkter du ska trycka på, för att inte gå för långt men samtidigt låta hatet gro på bloggen. Du är smart för du lyckas manipulera dina läsare och när någon tycker du är elak/inte objektiv/inte konstruktiv så låtsas du som ingenting.

CamCams kommentar:
Jag skulle säga att du har fel på alla punkter. Eller ja, förutom där du säger att jag är smart för där håller jag helt med dig. 🙂
På grund av att jag varit mobbad så har jag levt den största delen av mitt liv med att försöka göra andra människor nöjda, vara dem till lags och få dem att tycka om mig. Jag hade ingen egen personlighet utan blev den jag trodde att de ville att jag skulle vara…
Nu har jag äntligen kommit till en punkt i mitt liv – tack vare åratal av KBT – där jag faktiskt inte bryr mig om vad människor jag inte känner tycker om mig och det är en frihetskänsla jag kämpat för sedan jag var 11.
Om du ser det som ett resultat av min mobbing så får det stå för dig, men själv ser jag faktumet att jag ens ”kan” driva den här bloggen som ett tecken på att jag äntligen lagt den delen av min barndom bakom mig.

CamiMamis kommentar:
Mobbingen har Millan kommit över och konfronterat flera av mobbarna (inkl. lärare). Men… det tog många sessioner av KBT och terapi för att komma dit hän.

Fördom:
Min fördom är att du har svårt att ta kritik, även konstruktiv sådan för att du tar det personligt.
Min positiva fördom, eller vad man nu ska kalla det, är att jag tror att du är en sådan som ställer upp för din familj, är en bra sambo, bonusmamma och dotter. Att du genuint bryr dig om dina nära och kära.

CamCams kommentar:
Du har helt rätt och typ även helt fel på samma gång.
Jag har lätt att ta kritik om jag anser att den är välgrundad, saklig och konstruktiv – oavsett om den är personlig eller inte. Tycker jag däremot att någons ”kritik” är skräp och skitsnack inbäddat i exempelvis ”Jag är faktiskt en specialist-psykolog som har analyserat och diagnostiserat dig utifrån ett blogginlägg-paketet” bland kommentarerna så kommer jag avfärda den som en irriterande spyfluga vilket säkerligen framstår som helt i linje med din fördom.

CamiMamis kommentar:
Befogad och konstruktiv kriktik tar hon bra. Dock skrattade vi högt åt ”psykologutbildade” kommentatorn igår. Sicken knäppis.

Fördom:
Jag tror att du framställer dig att du inte bryr dig om ditt utseende men egentligen gillar att både klä dig skit snyggt och ha riktigt snygg make up! 🙂

CamCams kommentar:
Det gör jag – särskilt min lugg. Jag älskar min lugg – men jag har inga problem att gå i onepiece och utan smink oavsett tillfälle vilket är så viktigt för mig. Jag kommer aldrig känna att jag MÅSTE sminka mig för någonting utan gör det om jag vill… M hatar mina myskläder som jag envisas med att bära ute i tid och otid och skulle säkerligen inte ha någonting emot att tända på en stor majbrasa bestående av några av mina myskläder. 🙂

CamiMamis kommentar:
Ha… Ni skulle bara se sminkberget hon hade med sig hit till Småland. Dock tror jag bara att hon använde mascara när vi skulle iväg någonstans.

Fördom:
Många av era fördomar stämmer ju in på andra människor också. Ingen är felfri och alla kan göra rätt och fel. Det är att vara människa. Alla har sitt att bära.

CamCams kommentar:
Hörru! Det där var ingen fördom! 🙂
Alla ni som kommenterat och mailat mig efter att jag publicerade det här inlägget är sådana fina guldklimpar allihop och man SKA backa upp människor som blir påhoppade i parti och minut, men i det här fallet inbjöd jag till det här inlägget och skulle naturligtvis inte göra det om jag inte visste med mig att jag skulle kunna hantera folks fördomar om mig.
Däremot sa jag bestämt NEJ till att publicera ett inlägg där ni fick kommentera era fördomar kring valfria influencers. Så här svarade jag på det:

Jag tycker faktiskt att man själv ska inbjuda till ett sådant inlägg då mycket av det som skrivs kan uppfattas som elakt om man inte kan hantera det. Därför får man gärna skriva sådant om mig och Elsa som just bjudit in till det men att helt släppa lös folk i ett inlägg där JAG bjuder inte till det känns inte helt okej faktiskt…

Fördom:
Jag tror du är otroligt långsint och en annan fördom är att du lätt blir besatt av saker och personer, tex när det gällde Tyra gick dessa hand i hand. Jag förställer mig att du tänker väldigt mycket på folk du inte gillar och hur du ska knäppa dem på näsan på bloggen.

CamCams kommentar:
Jag är nog lite långsint på så vis att jag absolut kan förlåta oförätter mm, men jag glömmer dem nog inte lika lätt. Shame on you if you fool me once, shame on me if you fool me twice, typ…
I fallet med Tyra så lät jag mina personliga känslor och förehavanden ta alldeles för stor plats men jag är glad över att hon och jag rett ut allt det för det mår alla bättre av tror jag.

CamiMamis kommentar:
Långsint? Ja… mot idioten som misshandlade henne fysiskt och psykiskt när Millan bodde i Hollywood. Vi hoppas alla att det gick illa för honom… vilket det förresten gjorde.

Fördom:
Jag tror att du lätt blir ängslig och tjänstvillig när riktiga kändisar hör av sig till dig och ber dig plocka bort kommentarer de inte gillar, tex Läckberg, medan när mindre kända personer hör av sig, skulle du aldrig drömma om att ta bort ouppskattade kommentarer.

CamCams kommentar:
Jag skulle nog behöva veta vilka fler du räknar som ”riktiga kändisar” och som du anser att jag specialbehandlat för att riktigt kunna svara på den fördomen.

CamiMamis kommentar:
Millan blir varken rädd eller imponerad av s.k. kändisar.

Ytterligare en CamCamsk kommentar:
Nästan helt sant! Jag imponeras bara av en enda kändis och det är den fenomenala sångerskan som frontade dansbandet Accident.
Vem tror ni att det är? (Hint, hint, hon bor i den småländska skogen, har en katt som heter Elsa och är gift med CamiPapi)

Fördom:
1. Att du är mer benägen att ge dig på de som själva inte är så bra på att uttrycka sig eller är ”svaga” (Book, My m fl). Undantaget är Bella.
2. Du vågar inte ge dig på de lite mäktigare men kan inte stå för det för läsarna.
3. Du har svårt att erkänna misstag.
4. Du gillar att vara kompis med kändisar.

CamCams kommentar:
1. Nä, det håller jag inte med om alls.
2. Vilka är de ”lite mäktigare”? Är inte det Bella? Eller Schulmans? Eller vilka tänker du?
Fördomssvar:
Vanligtvis dom bloggare som befinner sig här i kommentarsfältet.
CamCams kommentar:
Så Cissi Wallin, Camilla Läckberg, Egoina och Magdalena Graaf?
3. Absolut inte, men det finns det ett mer utförligt svar om redan.
4. Nä, jag har faktiskt ingen vidare lust att träffa, hänga eller bli kompis med de jag skriver om. Det finns så klart undantag men hade jag velat hade jag kunnat fikat, kindpussats och varit bästis med i princip alla jag skriver om.
Men…skulle Max Martin exempelvis känna att han ville att jag skulle bli hans nya bästa kompis och/eller nya låt låtskrivarkompis så skulle det inte direkt behövas någon övertalning if you catch ma drift! 🙂

CamiMamis kommentar:
Varför skulle hon vilja umgås med de ”lite mäktigare”? Sola sig i deras glans? Nä, det är liksom inte Millans grej.

Fördom:
För att vara on topic så har jag inga ”fördomar” eller ”förutfattade meningar” om dig utöver det att jag uppfattar dig som väldigt självsäker i den du är och vad du samtidigt som din ängslighet ständigt ligger på lur och när den väl blir triggered så briserar du. Jag hör till en av de som följt dig från starten (och varit mer eller mindre akrtiv i kommentarsfältet under en rad olika nick) och det är min samlade bild av dig sedan dess. Har för det mesta försvarat dig mot onda tungor men har även rytit ifrån när du varit och cyklat i tjottahejti. Ändå slår det mig nu när jag skriver det här att jag har väldigt lite att tycka om dig som person. Kanske just för att jag, och resten av dina 100k+ läsare, inte känner dig.

CamCams kommentar:
Ja, givetvis har jag ämnen jag är mer känslig för än andra men jag börjar lära mig – hoppas jag i alla fall – vilka de är.

CamiMamis kommentar:
Tro det eller ej, Men Millan är en riktig person, med allt vad det innebär.

Fördom:
Du blev kär i din sambo mycket för hans humor, att ni kunde skämta och skrattade åt samma saker. Dock så sitter du dock ibland och skrattar hysteriskt åt något, du försöker förklara men han fattar bara inte. Tillslut börjar han skratta bara pga av situationen, han fattar fortfarande inte det roliga.

CamCams kommentar:
Haha, är detta en fördom om mig eller om M?

CamiMamis kommentar:
Haha… fattar inte.

Fördom:
Började läsa din blogg för drygt en vecka sen så har liksom inte tänkt på ”dig” som
Person utan mer skvallerblogg. Det enda jag sett repeterats är kritik mot andra så jag har fördomar om att du är en osäker föredetta nörd och missanpassad tjej som hugger ner på alla som du kan tänka dig var mean girls i gymnasiet. (Typ.alla.bloggare.ever)
Har också fördomar om att du är i konflikt med din Feminina sida, för att du tror att feminin är detsamma som tjejig. Och du tror att tjejigt är ”svagt, rosa, ytligt, och dumt”
Du gör allt för att sticka ut.

CamCams kommentar:
Jag som ÄLSKAR rosa!!!!

CamiMamis kommentar:
I grundskolan var Millan mobbad. Vi flyttade från kommunen och började på en helt ny skola. Där blev hon en i ett stort gäng trevliga tjejer, som hade jätteroligt. De hängde ofta hemma hos oss. Däremot stack hon nog näsan i vädret, när mobbarna från Emmaboda började i gymnasiet i Nybro. Nästan liksom sa…f*ck you era skitstövlar.

Fördom:
Att du är ett kontrollfreak och vägrar låta dig tryckas ner att du hellre är den som trycker ner andra. Det är en fördom jag har. (förlåt)

CamCams kommentar:
Jag låter ingen trycka ner mig – i alla fall inte så som jag ser på nedtryckning – men det har ingenting med någon annan att göra och jag blir ju inte mindre nedtryckt bara för att jag trycker ner någon annan som någon typ av human nedtryckar-centipede.
Eller menar du att jag försöker trycka ner den som försöker trycka ner mig?

CamiMamis kommentar:
Kontrollfreak… knappast!

Fördom:
Min fördom är att du ALDRIG kommer granska eller kritisera Therese Lindgren för att du ser upp till henne/ identifierar dig med henne för mycket.

CamCams kommentar:
Då har du missat många inlägg. Här är några stycken:

Slump eller spons?

Tänk lite längre, Therese Lindgren!!!

Varför gör Therese Lindgren reklam för Chiquelle?

CamiMamis kommentar:
Den enda hon aldrig skulle våga granska… är mig. Då adopterar jag bort henne till Calle Schulman.

Fördom:
Min fördom är att du vill vara känd, stå i rampljuset eller vara viktic. En gång snubblade jag över en make up-video på Youtube som du gjort för något företag. Du har själv nämnt Idol, din musikblogg, modellande (tror jag), nämner ibland influencer du är bekant med, att du är insatt i branschen…

CamCams kommentar:
Klart jag vill vara viktig, vill inte du?

CamiMamis kommentar:
Orkar inte svara mer. Dödstrött.

SÅ! Det var alla fördomarna ni lämnat för den här gången.
Har ni fått fler eller färre av dessa två svarsinlägg? *Opening up that can of worms again*

Tusen tack till CamiMami för hennes deltagande!
Nu har hon en egen inloggning till bloggen så nu blir vi nog aldrig av med henne. 
OBS! Fördom!!!

65 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men snark vad tråkigt 😐

  Svara

   Ja inte är man här inne för att läsa om fördomar om Camilla.
   Snark scroll scroll.

   Svara

   Tråkigt att detta var dagens morgoninlägg när det liksom inte finns något att scrolla förbi till. 😴

   Svara

   Mest tråkigt av allt är att läsa om vad någon okänd människa tycker är tråkigt. Eller att de scrollar.

   Svara

  Förlåt för OT på ett såhär långt och välgjort inlägg, men är Sindy borta från instagram igen?

  Svara

  Tråkigt inlägg när ni bara går i försvar.

  Svara

   Jag tror att de flesta skulle göra det. Dessutom kanske försvaret är befogat ibland. Fördomar är ju just fördomar och stämmer inte alltid, eller ens ofta.

   Svara

  vadå CamiMami ????

  Svara

   Camillas mamma.

   Svara

    Varför svarar hon??

    Svara

     Bra fråga 🤷🏼‍♀️

     Svara

  Älskar Camimamis svar om adoptionen till Calle S 🤣🤣

  Svara

   Bästa svaret!

   Svara

  Kul läsning plus härlig gammal bandbild:)

  Svara

  Lite komiskt att du sa ifrån ett inlägg och kommentaren där någon började skriva fördomar om andra influensers, pga att dom själva ska ta initiativet, men passar på att slänga in en fördom om Bella 😉

  Svara

  Känns så skönt att du rycker in och gör såna här inlägg när jag varken har bredband eller tv, då har jag något att läsa ikväll! Tack!

  Svara

  Human nedtryckar-centipede fick mig att garva högt.
  Sen det som Camimami skrev om att adoptera bort dig till Calle var ju uppenbarligen ett genidrag och en pitch om en ny realityserie som vi nu måste se till att den produceras. If you wish it, you can achieve it, Binky!

  Svara

  De här inläggen är verkligen aptråkiga. Hur orkar någon ha en åsikt om dig överhuvutaget?

  Svara

   🙄🙄🙄

   Svara

   Du hade ju en åsikt nu precis. Och orkar du, så orkar nog andra också 🙂

   Svara

   Tycker inlägget är svinbra och kul läsning. Det blir en helt annan stämning. Kul att även Camillas mamma är med!

   🙌🏼🙌🏼 camcam!

   Svara

    Ja mammor är bra att ha till lite allt möjligt 🙃🙃🙃

    Svara

   Okej om sånt här stannar i kommentarerna, men att liksom göra TRE inlägg om sig själv med fördomarna man redan läst (och svaren man inte bryr sig om).

   Svara

    Svaren tillförde tyvärr inte mycket, mest försvar.

    Svara

  Kul att läsa! Tycker att det är roligt att vi läsare bjuds på mer om dig som person också lite då och då, hade faktiskt inte varit lika kul blogg utan! Du är underhållande som person och har härlig humor!

  Svara

  Något litet sånt här inlägg om dig är ok. Men flera stycken och låååånga blir lite för mycket. Men det är ju bara att scrolla.

  Svara

  Läste just BB´s senaste inlägg. Någonstans är det stora fel när man ständigt måste upplysa sina följare om att man är rik. ”Budade upp” en ny ren klänning ,får väskan packad inför avresan för hon bor minsann på ett ”finare” hotell. Varför har människan så svårt för att bara vara,njuta och tagga ner. Antingen provocerar hon medvetet heller också så är hon helt enkelt så i behov av att skryta och visa på att hon minsann har råd. Ja jag blir provocerad men inte av hennes pengar utan av att hon beter sig så omoget och är så sorgligt omedveten om hur korkad hon framställer sig själv.

  Svara

   Jag tänkte skriva ett inlägg i samma ämne men du hann före. 🙂 Funderar också över hur hon tänker. För det måste väl handla om provokation och inte att vinna beundran från sina läsare. Eller? Provokation var väl hennes strategi från början men då var det ett sätt att dra läsare till bloggen, så hon kunde sälja in samarbeten, som gav bloggen intäkter. Med hennes ”imperium” så ska hon idag dessutom få dessa läsare att köpa hennes produkter, eller andra företags tjänster. I det fallet känns det som provokation är helt fel strategi. Att vara illa omtyckt hindrar inte att få följare, kanske tvärtom, men inte tusan köper dessa följare hennes skönhetsprodukter, skor, hårband och allt vad det är. För att inte tala om få fart på bolagen som Nordic Tech House investerar i. Investeringar som dessutom betalas med ett löfte om 1,5 miljoner följare. Om inte det här luftslottet faller snart så blir jag mörkrädd.

   Svara

    Hon måste väl väga upp alla aptråkiga inlägg och bilder på mat. Snark!

    Svara

     Men alltså hur kan folk vara sååå imponerande av henne? Snart tuggar hon väl inte maten själv.

     Svara

      Det är ju det som är frågan. Vill hon imponera och tror hon att hon lyckas i så fall? Är det inte provokation det handlar om så har hon tappat fotfästet fullständigt. Eller missar vi att hon egentligen vänder sig till en ny internationell målgrupp? Fast då hade det kanske varit smart att ha olika budskap/inlägg på .se och .com?
      En annan fundering, varför kommer det inte ut mer skvaller om henne? Då menar jag hur hon verkligen är. Odds familj, föräldrar på förskolan, grannar, f d anställda, samarbetspartners, leverantörer. Inte ens en liten kommentar från någon som sett henne på ALV eller något av de ställen hon besökt i Sverige i sommar. Det kommer heller inte ut något som dementerar den negativa bild som många har.

      Svara

       Jag tror inte hon är så elak & bitchig som många tror att hon är. När man läser denna blogg med en massa antaganden så är det inte så konstigt att folk spinner vidare på det.

       Svara

        Jag träffade henne på ett café i början av våren. Hon, Hampus och deras vänner stog bakom oss i kön när vi var vid kassan. Mitt sällskap frågade en av maträtterna innehöll en ingrediens som hon är allergisk emot. Kassörskan sa att hon skulle fråga köket varpå Bella suckade högt bakom oss och sa ’men har ni inte fler som jobbar här eller?’. Kassörskan blev nervös och ursäktade sig och Bella svarade med ’nej, då kanske vi får gå till något annat ställe och äta för här kan vi inte stå hela dagen.’
        Mitt intryck av detta möte på 2 min, sjukt dryg människa.

        Svara

         Har hört många liknande historier om henne! Hon är säkert trevlig mot läsare som kommer fram men hon verkar behandla servicepersonal och alla andra som inte tillför henne något som skit. Fattar inte hur man vill vara ihop med någon som är sådär otrevlig mot ”lägre” folk.

         Svara

    Var inte mörkrädd. Det faller snart. Jag blir så trött på barnsligheterna.

    Svara

   Typiskt nyrik beteende 🤦‍♀️

   Svara

    Förstärks av att hon tar av sig skorna och lägger upp fötterna på en annan stol på restaurangen på vingården…

    Svara

    Inte nyrikt, snarare narcissistisk.

    Svara

   Himla märkligt. Inga andra kändisar , influencers beteer sig så. Skryter och berättar allt de betalar andra för att göra.

   Svara

   Men kors i takat. Bella har rört sig utanför hotellets grindar. Hela 15 minuter med taxi. Men naturligtvis för mat och vin.

   Svara

    Ja, jag reagerade också! Haha, plötsligt händer det. Småsmå babysteg, men inom ett år kommer inlägget med ”oj vad jag har missat, jag önskade att någon hade tipsat om allt som finns att uppleva utanför hotellbaren. Jag är ganska trött på att bara se insidan och poolen av olika hotell världen över” 😉

    Svara

  Förlåt för OT, men snälla skriv om challizz och hennes inlägg om skyddsrum. Roligaste (eller mest skrämmande) jag läst på länge.

  Svara

   Lämna henne ifred.

   Svara

    Varför?

    Svara

     Det var det roligaste jag läst hahahaha

     Svara

  Tyckte att det var bra och intressant att få veta mer om Camilla som person.

  Svara

  Tre inlägg jag inte fattade ö h t! Varför skrevs dom?

  Svara

  Fick ångest av skivomslaget. Passar nästan in här:

  http://katastrofalaomslag.blogspot.com/

  TW: känsliga estetiker bör inte klicka på länken.

  Svara

   Oh! Jag älskar den bloggen!
   Undrade också vad Herr Dryck skulle skriva om omslaget.

   Jag gillade dessa inlägg och extra mycket att Camimami gav sina kommentarer också.

   Svara

  Ärligt så tycker jag att my säljer ut hela hennes liv samt sin son mycket mer än Bella.

  Svara

  Förlåt Camilla men det här var både ett bisarrt och oerhört ointressant inlägg och upplägg. Se det utifrån. Hade någon, typ Anna Book, gjort liknande hade du hånat idén i fjorton inlägg. Särskilt om hon haft med typ sin dotter som fick svara på kommentarerna också.

  Svara

   Fördom?

   Svara

   Inlägget är efter uppmaning av mina läsare så då får du nog skälla på dem istället.
   Jag frågade om de ville ha inlägg där jag bemöter fördomarna och alla som svarade på frågan sa ”ja”. Om jag minns rätt så var det inte en enda som opponerade sig och sa nej så då har man lite förbrukat sin rätt att gnälla så här i efterhand kan jag tycka. 🙂

   Svara

  Många tråkiga kommentarer till detta inlägg.
  Du gör väl som du vill med din egen blogg??
  Jag är rätt ny läsare här, och egentligen för gammal (43) vet inte vilka hälften är som du skriver om. Tänker att jag läser din blogg till jag tröttnar.
  För övrigt tycker jag fördomsinläggen är bra eftersom jag förstår lite mer vem du är, men inte fullt ut. Men du har alltså bloggat om dig själv och varit i den världen men gick in i väggen och sedan började blogga om andra? Varför undrar jag lite nyfiket 😊.

  Svara

   Grejen är väl att de flesta är här för att läsa om vad som händer i influencervärlden, inte om Camilla. Därav reaktionerna. 🙂

   Svara

    Då borde man sagt det när jag frågade om jag skulle göra ett inlägg med svar på fördomarna. Alla som svarade sa ”ja” så…
    Är jag tankeläsare? Nä, inte idag heller… 🙂

    Svara

   Många av de som hänger här verkar varav av typen som gnäller: ”Jag tycker du är tråkig. Ändra dig så jag tycker du är rolig”.

   Som tur är är vi också en hel del av typen: ”Det där var inte så intressant för min del. Jag letar upp något jag tycker är mer intressant”

   Svara

  Läsare: du är inte bra på att ta kritik
  Camilla: du har fel
  Jag: 😂

  Svara

   NÄÄÄÄÄ! DU har fel!
   Jag håller med om att jag är dålig på att ta kritik när jag tycker att den är rent skitsnack och helt utan konstruktivt innehåll.

   HA! SÅ DU HADE FEEEEL!!!!
   JAG ÄR JÄÄÄÄÄTTEBRA PÅ ATT TA KRITIK OCH MINA SVAR ÄR ALLTID BRÅDMOGNA!!!!! 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃

   Svara

    Brådmogna? Känns inte som att du vet vad det ordet betyder.

    Svara

     Lillgammal. Vad trodde du jag menade?

     Svara

    Ha ha ha skönt svar! 😍😘
    Vill bara tillägga att det är helt okej att vara dålig på att ta kritik, ingen är perfekt! Men det kan också vara bra att ha lite självdistans och självkännedom. Det är ju trots allt ganska många som tycker att du ger märkliga svar på helt befogade frågor/kritik.

    Svara

  Alltså herregud vad töntigt, särskilt när mamma Camimami kommer in och ska försvara dottern – ”Nej Millan imponeras inte av kändisar, nej Millan vill inte hänga med kändisar och sola sig i glansen” 😂 😂 😂 Att du inte svarar på en fördom utan kaxigt och med härskarteknik ”vill ha fler namn” för att kunna svara 🤦‍ tolkar jag som att Läckberg alltså hört av sig och bett dig ta bort kommentarer. Och du vet nog vem som är riktig kändis och anses mäktig, ja Läckberg, som om du skulle våga skriva något illa om henne och riskera att vara uthängd på en sekund, det skulle ju liksom synas och höras då ojoj.
  Och du kan fika och vara bästis med alla du skriver om om du bara ville 😂 🤭 🤣🤣

  Svara

  Väldigt intressant att läsa! 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.