Maxinne Björks dröm var att gå naken i Prideparaden och nu är det gjort

Maxinne Björks dröm har tydligen alltid varit att gå naken i Prideparaden och nu har hon gjort detta och skriver lyriskt om det på Instagram.
Hon vill få fler människor att känna sig bekväma med sina kroppar, precis så som hon gör men jag är hemskt ledsen, men det kommer kommer inte ske…
Inte för att jag tycker att nakenhet är någonting fel eller så utan för att så länge hon inte skriver någon typ av efterhandsrapport om exakt hur långt tid det tog henne att få bort allt glitter från muttan så kommer i alla fall jag vilja ha trosor på mig.
Inte för att det är fel med att ha en glittrig mutta, jag är mest inte så sugen på att behöva förklara för min gynekolog varför det ser ut som att jag håller på att föda Twilight Sparkles utomäktenskapliga enhörningsföl nästa gång jag ska ta cellprov.
Inget fel med det, men jag känner mig helt enkelt inte så snackig när jag ligger där med benen spretandes åt alla håll.

Så ingen rapport – ingen naken CamCam i Prideparaden!


Har ni sett vad som finns nu för tiden?
Hästglitter! Gud vad jag känner mig gammal…
Vad hände med rykt-tävling och att fläta manen? Är det SÅ ute?
Och upp med en hand om ni också vill se Malin Bayard, Peder Fredricson och gänget rida nästa OS, glittrande från topp till tå.


98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Åh så trött jag blir på att om när dom som har en (enligt norm) perfekt kropp ska påpeka att dom älskar sig själva trots daller och skönhetsfel…

  Mvh bitter tant som inte fått sitt morgonkaffe.

  Svara

   Tråkigt när man lägger en kritisk kommentar som har en mycket bra poäng oså förminskar man den genom att säga att man är bitter som inte fått sitt morgonkaffe. Det du skrev var rätt, oberoende av om du har druckit kaffe eller ej.

   Svara

    Ja på allt.

    Vilket jävl trams. Hon hade aldrig hållit på så här om hon hade hängpattar & dallriga ben. Hon vill ha en pretto ursäkt för att visa upp sig. Punkt.

    Svara

     Fy fan till alla er som tror att ni vet mest och bäst!
     Jag har en perfekt kropp enligt ”normen” inte fan älskar jag den och dessutom känner jag mig inte tillåten att älska den pga sådana här kommentarer.
     Alla kroppar är värda att hyllad, oavsett. (punkt.)

     Svara

   Vaddå, får de inte påpeka det bara de är ”perfekta”? Har större kroppar ensamrätt på komplex över sin kropp? Och vad är det för fel att normalisera ALLT daller? Många smala som är osäkra nojar sig över minsta lilla, är det så fel att säga allt daller är naturligt?

   Svara

    Lite så faktiskt. Det upplevs mest som falsk ödmjukhet deluxe. Visst att man kan ha komplex men man måste ju ändå ha insikten att i förhållande till resten av populationen har man lyckats checka för idealkroppen och då kanske man kan tänka sig för innan man klagar offentligt på sitt ”daller” som ingen annan se är och tänka hur det påverkar folk som inte vågat ge sig ut på stranden senaste decenniet för att de är motsatsen till idealkroppen. Precis som en rik får tycka att hen är fattig privat men att utrycka det offentligt är lite äckligt.

    Svara

     Exakt så!!!!

     Svara

     Fast vänta, många kvinnor i dagens samhälle är offer för de sjuka idealen och har komplex, som i andras ögon knappt kanske existerar. Varför ska de tystas för?
     Ingen har ensamrätt på komplex och att må dåligt över sin kropp.

     Svara

     Exakt så 🙏🏻

     Svara

     Fast de som inte vågar ge sig ut på stranden får ju ta ansvar för sig själva. Det är inte resten av samhällets ansvar att ge dem självkänsla, det får man göra själv.

     Svara

  När heterosexuella cis-kvinnor (jo, hon är faaan privilegerad på alla sätt och kvinnor kan visst vara cis) ska ta upp plats i Pride-sammanhang… 😑

  Svara

   Håller med. Speciellt när den mest uttjatade kritiken mot paraden, eller Pride i största allmänhet, är att ”de där homosarna” ska sprätta runt nakna.

   Mvh, en flata som inte längre känner att Pride är för henne

   Svara

    ❤️🧡💛💚💙💜🖤

    Svara

    Fy fasiken va bull att du ska behöva känna så.

    Svara

   Precis vad jag tänkte! När hetero och Cis-ppl gör Pride till sitt eget…

   Svara

    Vad är der ni missat? Hon är inte heterosexuell

    Svara

   Men ja! Det är en sak om du går där som stolt förälder, syskon, barn, släkting till någon HBTQ-person men att gå där spritt språngande bara för att uppfylla någon dröm och dra dåligt rykte över paraden…nä!

   Svara

   Men får inte heteropersoner gå dit för att visa sitt stöd för Pride? Även fast man inte har någon speciell koppling till det personligen men vill stötta andra! Asså menar ju inte som dom på bilden som utnyttjar sammanhanget för uppmärksamhet såklart..

   Svara

    Självklart kan en gå i paraden som allierad om en är cis och hetero. Men då ska en först fundera varför en går. Ser en det enbart som en fest, något en gör för egen skull och för att det är roligt tycker jag en ska låt bli att gå.
    Och, det viktigaste av allt, ska en vara allierad på paraddagen så en vara det resten av året också.

    Svara

    Man kan väl visa sitt stöd genom att stå på sidan av paradgatorna, applådera, jubla och låta HBTQ-rörelsen få ta plats när paraden tågar fram?

    Svara

     Hon är inte herero ju?

     Svara

    Hon är ju inte hetrosexuwll

    Svara

   Fast max är väl inte hetro?

   Svara

   Hon är inte hetero. Du kanske ska göra din research först? Så bara för hon är vit och snygg får hon inte vara med i tåget?

   Svara

  Varför VILL man gå naken? Vad vinner man på det? Och varför ska alltid ” smala” kvinnor visa sin kropp och berätta hur stolta de är över sin kropp och samtidigt slänga in bortförklaringar som att de är lååångt från perfekta och att de har ”wobbly bits”? Kan man man isf inte bara vara stolt UTAN bortförklaringar?

  Svara

   För att det är fucking fantastiskt att gå naken.
   Det är naturligt.

   Svara

    På stan? Nej.

    Svara

    Fast sen när är det naturligt att gå naken ute i samhället? I alla decennier och i alla kulturer har man kläder av något slag. Måste man dansa runt på stan och slänga med fissefnurran?

    Svara

     Det är vi människor som gjort det onaturligt.
     Man måste inte, vem har sagt det? Men om hon vill, låt henne för hon skadar ingen.

     Svara

      Om det är så naturligt så antar jag att du går naken alla dagar i veckan. Där är vi olika du och jag. Jag tror nämligen inte att stenåldersmänniskor strävade efter att vara onaturliga, utan de klädde nog på sig av mer naturliga skäl såsom att skydda kroppen och att slippa frysa. 😉

      Svara

       Hahaha så jag MÅSTE gå naken hela tiden bara för jag tycker det är befriande och naturligt?

       Svara

        Absolut, för det skrev jag ju att du måste… 😂

        Svara

         Varför antog du då en sådan sak?

         Svara

   Fast om man är smal eller tjock eller vad som så får man ju så klart vara stolt över det om man är det.
   Men ja, håller med i allt annat.

   Svara

    Det är ju DET jag menar. Man kan väl bara vara stolt över sin kropp utan att nämna dess brister (som man själv upplever)? Det är ju alla dessa aspekter som gör det till DIN kropp, var bara stolt!?

    Svara

  Tycker mest Prideparaden blivit ett spektakel.
  Hon gjorde det ju bara för sig själv i princip och har visst tappat vad pride är till för.
  Har flera vänner som är homosexuella och de vill inte ens visa sig där vilket är
  Lite trist för tanken är ju god.

  Svara

  Straighta människor som utnyttjar Pride för att leva ut sina jäkla kinks alltså? Inte undra på att paraden får ett sånt dåligt rykte

  Svara

   Kunde fan inte sagt det bättre själv!!

   Svara

   Hon är inte straight

   Svara

   Hon är inte hetero.

   Svara

  Varför får aldrig smala kvinnor visa upp sig själva och säga de älskar sin kropp utan att folk ska klaga över att dem?
  Och varför ska alla tjocka kroppar alltid vara ett slags statement? Låt bara varandra visa upp sina kroppar precis som det är, NATURLIGT.

  Svara

   För att de är överallt och har alltid varit och det är helt ok och normalt? Klart att tjockisar (sagt med kärlek) som gör samma sak blir ett statement då.

   Svara

    Fast tjocka människor vill inte hela tiden behöva vara någon slags statement utan bara få vara.

    Och alla ska få visa upp sina kroppar, smala som tjocka utan att folk ska lägga sin näsa i blöt.

    Svara

    Så länge man gör skillnad på kroppar och tycker det är ”modigt” och extra bra när en större visar upp sin kropp så kommer det aldrig bli att man bara ”har en kropp”.

    Svara

     Varför ska tjocka alltid anses bara vara ”modiga” så fort de visar sig?

     Svara

   Men snälla.

   Svara

    Snälla vad?
    Det är ALLTID klagomål när en ”normsmal/snygg tjej” lägger upp bilder på sig själv..

    Svara

     Det är fem gånger så mycket klagomål/hot/hat när en ”tjock tjej” lägger upp bilder på sig själv..

     Svara

     Klag när norm-tjejer lägger upp bilder: tröttsamt att norm-tjejer lägger upp bilder och klagar på ickebefintliga valkar.
     Klag när överviktiga tjejer lägger upp bilder: Fyfan vad äckligt, du uppmuntrar till övervikt, jag spyr när jag ser dig, HAR DU HÖRT TALAS OM DIABETES?!

     Viss skillnad.

     Svara

      Jaha? Haha så det rättigfärdigar klagomålen på de smala?
      Två fel gör inte en sak rätt.

      Svara

  Vad har ens nakenhet med Pride att göra? Visst att transpersoner eventuellt kan gå avklädda för att visa upp sina kroppar som inte stämmer in i det binära könstänket, men Prideparaden är väl ingen skojig karneval man går i för att få gå bananas på kroppsglitter?

  Svara

   Undrar jag med.

   Svara

  Tänker på gårdagens diskussion om dallrande pungkulor.

  Varför vill man gå naken på Pride? Vad tillför det budskapet?

  Svara

  😂 ”föda Twilight Sparkles utomäktenskapliga enhörningsföl ” 😂

  Svara

  Vem är den här Maxinne egentligen? Vad gör hon förutom att vara naken?

  Svara

   Never mind. Kollade hennes instagram. Nakenheten var ju bara sexig hela tiden. Zzz….

   Svara

    Konstigt sammanträffande 😂 med så många nakenbilder borde ju i alla fall någon av dem föreställa människan göra något helt vardagligt utan att posera.

    Svara

     Eller hur! Trodde först att hon var lite som Stina Wollter i att bara vara som man är många gånger… typ diskade/målade om i hallen/mekade med cykeln naken hemma… 😂

     Svara

   Inte så mkt. Överdriven yogatjej som vill vara näck mest.

   Svara

   Inget. Hon gör inget förutom att posta nakenbilder på sig själv och skriva detaljerat om sitt flummiga sexliv. Jo just det, hon roar sig med att hänga ut sin stackars gamla mormor offentligt också. Riktigt skön tjej det där. Narcissist och exhibitionist som gömmer sin bekräftelsekåthet bakom en front av naturlighet och naturism. Knappast överraskande att hon försöker ta över hela pride-paraden och få den att handla om henne.

   Svara

   Hela hennes konto skriker ju mjukporr

   Svara

  Nä hur menar hon? Hur stöttar man hbtq genom att gå naken på stan i en Pridefestival. Det verkar vara helt och hållet för hennes egen skull…håller med tidigare inlägg vad har nakenhet där att göra?

  Svara

   Hon ville nog uppmärksamma att hbtq-personer utsätts för diskriminering, dödas, trakasseras, misshandlas etcetera. Hennes glittriga nakenhet för tankarna ditåt direkt.

   Svara

    Ja säkert (ironi)

    Svara

  Allvarligt talat. Det finns ju nudistföreningar, men det är nog inte lika exhibitionistiskt och instagram-vänligt för henne. Då måste hon ju gå runt naken med människor i alla åldrar och kroppstyper och inte vara sexig. Antagligen mindre lockande och ”fritt” då.

  Svara

  Svara

  Det är rätt tröttsamt när personer med normsnygga kroppar ska uppmana alla att ”gilla sig själva”. Dessutom ska det gärna koketteras ”jag är inte perfekt” osv🙄

  Svara

   Är det bara tjocka människor som får uppmana varandra till att älska sig själv?

   Svara

    Nej, men om du har en kropp som enligt normen anses snygg, har du förmodligen ingen aning om hur motsatsen känns. Du kan ju naturligtvis ha komplex för din kropp, men du vet fortfarande inte hur det känns att ha en kropp som anses ful, fel eller konstig av samhället.

    Svara

     Så därför ska de andra förminskas för det finns de som har ”det värre”?

     Svara

      Vem blir förminskad? En ”normsnygg” person som får höra att det kanske är svårare för någon som ständigt får kritik för sin kropp, att älska sig själv?

      Svara

  Bilden syns inte?!

  Svara

   Är du blockad av henne?

   Svara

    Jag menar den syns inte här på bloggbevakning. Nej jag är inte blockad av henne visste inte innan du nämnde henne vem hon var.

    Svara

     Inte alls? Eller ser du en grå ruta?

     Svara

  Fast maxinne är ju bisexuell. Klart hon har rätt att gå i tåget?

  Svara

  Moget övervägande av en 30-årig kvinna som bor hemma hos mamma. Undrar hur Björk försörjer sig? Känns som att många av hennes bilder är gamla, att hon låtsas vara på resa. Som hon vad hette hon pördy

  Svara

   Mogi!! Haha

   Svara

    Hahahaha pördi på resa

    Svara

  Polishästarna brukar ha glittriga hovar i paraden, åtminstone i Göteborg

  Svara

  Asså detta så roligt 😂

  ”Är livet förresten för kort för att sitta med en hemmagjord haklapp när man är på restaurang? En stor linneservett nedknölad i kragen? Är livet för kort för det, eller är det snarare för långt? Det är frågan, men nu blev jag nästan lite för filosofisk. ”

  http://bloggkommentatorerna.se/2018/august/bella-och-buden.html

  Svara

  Hon måste vara landets mest uppmärksamhetskåta människa. Titta på mig mig MIG!!! Trodde förresten det var olagligt att gå naken i Stockholm? Hade en man gjort det hade han blivit arresterad för blotting.

  Svara

  Ida Warg födde barn för bara någon enstaka dag sedan och nu lägger hon redan upp på instagram om att hon vill träna, när man kan göra mamma-mage osv.. Får ångest

  Svara

   Ida påstår att hon är frisk från sin ätstörning, men det är hon inte. Hon har varit jättesmal genom hela graviditeten och fortsatt leva på sallader… Väldigt synd att hon anser sig vara frisk och därför sprider sina ätstörda tankar till sina följare istället för att söka hjälp. Men det ligger i ätstörningens natur att man saknar sjukdomsinsikt och själv anser sig vara frisk, det är därför det är jättesvårt att verkligen bli frisk.

   Svara

   Så larvigt också att fråga på insta om någon vet om man får börja köra mamma-mage-träning direkt. Googla?????
   Alla får ju såklart göra som dom vill OCH SÅ VIDARE, men måste man dela allt? Kan hon inte hetsa på med sin magträning i det tysta då om det nu är så himla bråttom.

   Svara

   Klart det måste få vara ok att börja träna men att börja magträna typ 3 dagar efter förlossningen är sjukt. Står i alla foldrar man får från Bb att man ska hålla sig ifrån det minst en månad. Typ promenader och bäckenbottenträning är det som rek att börja med. Så hon vet nog, men vill väl ha nån mirakelkur så hon kan sätta igång nu. Sjukt alltså, samhället o hetsen på mammor att efter 9 mån återgå på typ en månad till sitt smala forna jag 🙁

   Svara

   jag håller med om träningshetsen i vanliga fall men i det här fallet så tycker jag inte att det var så farligt. mammamageappen är ju för att du ska träna upp dina magmuskler igen, typ sitta på en stol och knipa. även om du inte får helt delade magmuskler är du såklart väldigt svag i magmuskler töjts ut av graviditet.

   Svara

   Hon vill slippa stretch marks. Destå snabbare magen går tillbaks till det normala så blir det inga märken/ränder.

   Om hon inte planerar att amma barnet så är det ju bra att komma igång med diet och träning så snabbt som det går.

   Svara

    Nej. ”Ränderna” beror på hormoner och anlag, går inte att träna bort. Och det är inte bra att träna som vanligt bara dagar efter en förlossning, låt kroppen läka!

    Svara

   Följ henne inte om du får ångest, så ovärt att följa konton som ger en negativ energi. Jag mår mycket bättre sen jag slutade följa den typen av perfekta-fasader-och -uppdukade
   -bruncher-inge- ändå-äter-av-men-som-blir-fina-på-bild-konton.

   Avfölj henne och prioritera ditt mående ❤️

   Svara

  Alltså Bella på instastory. En fråga lyder ”hur har du lärt dig om affärer”, typ. Och hon rantar såklart på om att hon hoppade av skolan vid 17, starta första företaget vid 16, tjänade sin första miljon vid 19 och avslutar med ”Now the first million is of course a lot more” (va?)

  Svara

   Hon ljuger

   Svara

   Ha ha, hon svarar ju inte på frågan ALLS!

   Svara

  Hmmm… jag funderar över om jag ens vågat gå naken (om än insmord i glitter) på stan. Risken att bli tafsad eller greppad är överhängande, även om det är Pride. Kan inte avgöra om det är modigt eller dumdristigt?

  Nä, jag hade inte vågat. Allt för många saknar gränser och dom hade jag inte velat utsätta mig för.

  Svara

  MAX ÄR BISEXUELL. Hon har rätt att gå i tåget precis som vilken flata eller bög som helst!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.