Skilladen mellan riktig framgång och Isabella Löwengripsk framgång.


Det som jag tycker är intressant är inte vad Isabella gör, utan sättet hon gör det på – alltså sättet hon förmedlar alla sina ”nyrika” vanor där det faktiskt är hon själv som framstår som den absolut mest imponerade av alla.
Ofta när hon skriver om ett lyxigt bemötande eller en service hon använt sig av så gör hon det som att hon informerar sin mindre vetande pöbel-följarskara eftersom de aldrig kommer tjäna lika mycket pengar för att bo på ett liknande hotell och få sina väskor upp eller nedpackade.
Ta meningen här ovan som ett exempel:

På finare hotell kan man be personalen om hjälp att packa upp och pack ner väskan.

Genom att skriva på det är viset så talar hon ner till sina läsare och gör det uppenbart att hon ser ner på människor som inte är på ”hennes nivå”, vilket egentligen är skrattretande i sig.
Vilken nivå? Vad är det för en nivå som Isabella tror sig ligga på och som rättfärdiga detta högfärdiga, sprättiga och nedvärderande beteende till alla som inte betalar för att slippa packa sin egna väska?

Jag tänkte att vi kan göra en lite jämförelse mellan Isabella och två andra influencers är framgångsrika på riktigt och som tjänar BETYDLIGT mer pengar än Isabella ens skulle kunna drömma om men som inte verkar ha minsta behov av att varken tala om för läsarna hur mycket pengar saker och ting kostar, kommunicera nedvärderande till sin följare som om de var mindre vetande fattiglappar eller ser sig som för bra och framgångsrika för att exempelvis bära sina egna väskor. 
De tillskansar sig förmodligen alla fördelar av att ha mycket pengar men verkar ser se det som ett naturligt inslag i sin vardag och därför finns inte behovet av att ständigt skryta om det. Isabella verkar snarare mest imponerad av alla över att inte behöva packa sin egna väska och hoppas förmodligen jämfota över det när ingen ser.

Men vi jämför lite:  

Eftersom Jon och Jannis är skrivna utomlands och deras företag förmodligen också är det så kan jag inte jämföra bokslut, men jag tror nog vi med största säkerhet kan anta att deras går BETYDLIGT bättre än Isabellas – trots att de inte konstant skryter om det –  och ändå är det hennes framgång vi får upptryckt i ansiktet så fort man närmar sig hennes sociala medier.

Här har du – i mitt tycke – skillnaden mellan verklig framgång och spelad framgång.
Isabella är ett spel för galleriet och hennes lekta luftslott faller nog snart med dunder och brak och vem ska rädda henne då? Petter Stordalen? Knappast va?
Jag tror nämligen att det funkar i den här branschen som i de flesta andra där entreprenörer är inblandade – du är bara så populär som ditt senaste bokslut och Bellas var som sagt inte jätteimponerande.
Snack kommer man långt med – Isabella är det tydligaste av bevis på det – men någonstans faller det och när det inte längre gynnar sig att umgås, ses eller göra affärer med henne så kommer hon slängas ut i kylan. Det är varken den första eller sista gången det händer och det händer i princip i alla branscher.

Men vilka är det då som finns kvar där för en när allting fallit?
Jo, ens vänner, ens riktiga vänner..
Tyvärr har Isabella gjort sig av med alla människor som gillade henne för den hon var innan hon blev den ”extremt rika skönhets/nya Oprah Winfrey” eftersom de inte passade in i hennes nya bild av sig själv och där till och med hennes man offrades för att han hindrade hennes enorma framgångsresa. (Edit – läs här där Bella själv berättar om det.)
Så vilka kommer plocka upp Bella tror ni när luftslottet faller? Pingis, som själv då kommer ligga där i ruinerna och sprattla?
Your guess is as good as mine.

 

296 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Oprah var oxå bra på att berätta om sitt liv i lyx, eller hennes publik ville se hennes framgång. Skillnaden på Oprah o Bella är att en är ödmjuk o den andra inte.

  Svara

   Blondinbella stapla inte upp samtliga tjänster som ingår i hotellet eftersom detta skulle inte bli som en ”story telling” marknadsföring dvs. på ett trevligt och underhhållande sätt genom en ”smörig” story bakar in allt som ingår i hotellet, VIP tjänsten, vad man kan göra nära håtellet (dvs endast 15 min taxi)..och förstås menyn…!

   Ta en titt på henens inredning hemma…hon äger inte ens en ”riktig bra tavla” av värde. Inga dyra saker…..en vanlig medelsvenson har det mycket finare hemma hos sig…!!

   Hela hennes säljkår sitter där och ”regiserar” story….och hon är den mobila reklamen !

   Svara

  Vilka är Jon och Jannis och vad har de gjort?

  Svara

   Jon är en fd känd skidåkare samt youtuber och janni är känd bloggare/youtuber 🙂 Jon har över en miljon följare på youtube, så är väl främst tackvare det folket känner till honom idag

   Svara

    Jag uppfattar ju honom som både skrytig och töntig.

    Svara

     Jag uppfattar honom också som lite skrytig och töntig men inte som nedvärderande och medvetet provocerande (med framgång och pengar iaf)

     Svara

  Jag tror Pingis skulle klara sig betydligt bättre än Bella efter en krasch. Dels tror jag hon har gjort investeringar så att hon skulle klara sig utan fast inkomst ett bra tag sedan tror jag hon dessutom skulle kunna hittat ett nytt jobb gaska lätt.

  Bella however…

  Svara

   Pingis har nog inte samma behov av att synas och finnas till i förgrunden av allt. Om allt kraschar och hon ändå kan jobba och ha ett bekvämt liv så är nog rätt nöjd. Bella skulle nog inte klara av att leva i anonymitet även om hon kunde göra det med samma levnadsstandard som hon har idag.

   Svara

    Tror inte jag hade klarat av det heller faktiskt om jag hade varit i rampljuset så länge som hon har. Hon har fått uppmärksamhet dagligen i över 10år. Är nog en rätt svår omställning att helt plötsligt inte få det, speciellt om man som hon faktiskt tycker om det

    Svara

  Tycker inte det är någon större skillnad på deras framgångar. (Om man nu ska mäta framgång i lyxbilar och överdådiga hus)
  Jon och Jannis luftslott är lite flashigare bara…

  Svara

   Skulle nog inte kalla det luftslott då de faktiskt har sjukt mycket pengar samt väldigt många som följer deras liv på youtube. Medans Bella ljuger om sin framgång, vilket gör hennes framgång till ett luftslott

   Svara

  Det spelar mig ingen roll hur framgångsrik jag är, att be ngn gå in på mitt rum och hämta en annan klänning eller packa upp mina kläder, det skulle aldrig ske.

  Avskyr när folk vill parkera ens bil när man är utomlands. Trots pengar så är jag för fan inte funktionshindrad.

  Svara

   ”Trots pengar så är jag för fan inte funktionshindrad” 😅

   Svara

    😂😂😂

    Svara

   Tänk ett steg längre… Att parkera gästers bilar är deras jobb som gör att de kan betala hyran och köpa mat. De gör troligen det jobbet för att de av någon anledning inte kan få något annat. Så vem är du att avfärda dem så nedlåtande?

   Svara

    Men med ditt tankesätt skulle man ju behöva köpa en massa olika tjänster man inte vill ha. Köper du allt du blir erbjuden av försäljare utomlands också eller?

    Svara

    Men man måste väl få välja själv vilja tjänster man vill använda sig av? Köper du allt försäljare vill sälja på dig för att vara snäll?

    Svara

     Fast det ingår ju i servicen på hotellet/restaurangen man valt och på det sättet väljer man ju det.

     Svara

      Fast man behöver inte nyttja alla tjänster som finns. Det är frivilligt.

      Svara

      Men det är väl ändå okej att tacka nej till en tjänst även fast den är gratis?

      Svara

       eller inkluderad i priset*

       Svara

    Ja. Men jag avskyr det ändå.

    Jag avfärdar inte dem som nedlåtande JAG tycker det känns som en löjlig tjänst och den känslan står jag för.

    Det finns ju de som jobbar som exempelvis Fluffer, det hade jag inte heller varit bekväm med.

    Eller om ett hotell erbjuder en ”torkar dig i
    Röven när du precis fixat naglarna-tjänst”, det betyder inte att jag hade varit varken bekväm med det eller VALT att nyttja tjänsten.
    Man har ju ett val också.

    Svara

   Tänkte samma sak. Skulle inte vilja ha någon kladdandes bland mina grejer som jag inte känner. Hur rik jag än skulle vara. Hade isf packat en extra klänning om jag vet med mig att jag kladdar när jag äter.

   Svara

  Men är det inte ofta så med de som är ”nyrika”, att man gärna pratar om vad saker och ting kostar ist för saken i sig?
  Medans de som alltid har gott ställt, eller haft det länge, inte behöver skylta med det överallt?

  Svara

   Och de som inget har – lever på andra och utnyttjar allt och ALLA som går att utnyttja?

   Catrin :
   Visst har du kallat dig själv :
   övre medelklassen?!?

   HA HA HA

   Svara

    Men kan ni sluta trycka till Catrin i vart och vartannat inlägg? Jaja jag vet vad hon har gjort, men jag kunde inte bry mig mindre. Finns säkert ganska många brottslingar här på bloggbevakning.

    Svara

     Bara för att inte du bryr dig så finns det andra som gör det

     Svara

      Ja. Och vi har förstått det. Tro mig, nästan ingen har missat det.

      Svara

      Catrin tycker att all uppmärksamhet är positiv. Hon förstår inte bättre. Hon går in här och trollar och provocerar dag ut och dag in. Hon kommenterar gärna folks moral eller hur de hanterar pengar – för att hon VET att det kommer få folk att gå i taket. Hon kanske får ett par klick på sin urbota tråkiga blogg (Catrin du måste steppa up gamet där, snooze fest!!!!)… vi kanske alla bara ska börja ignorera henne så hon inte vinner i sin lilla lek.

      Svara

     Jag tror nog faktiskt inte att vi har fler brottslingar här på bloggen som genom är tillbaka på brottsplatsen och låtsas som att ingenting hänt och vill bli accepterad som alla andra. Varje vettig person skäms och undviker all extra uppmärksamhet läänge.
     Detta är ju som att en påkommen snattare på Ica kommer in och handlar som vanligt i samma butik och låtsas dom ingenting.
     Verbal stenkastning är det minsta man får stå ut med speciellt när man lyckats undvika att få ett normalt straff att avtjäna

     Svara

      Och vad vet du om jag skämms eller inte?
      Enligt dig ska jag aldrig då kommentera här inne? Det som är illa är folks elaka kommentarer / påhopp hela tiden. De personerna är inte mkt bättre.

      Ja jag kallade mig för öfre medelklassen – och jag var ironisk…

      Svara

       Du är helt enkelt för korkad för att inse skillnaden med att kommentera och vistas på nätet under anonymt nick och att öppet visa upp dig

       Svara

        Men sluta med sådana påhopp hela tiden!

        Svara

         Nej det har jag inga planer på alls

         Svara

        Eller så tänker du till och biter dig i tungan 10ggr extra? 🤷🏼‍♀️

        Svara

         Provat att sitta på händerna och tänka till?

         Svara

         Du borde testa det nästa gång du funderar på att blåsa någon.

         Svara

       Men kommentera anonymt eller stå ut med att folk hatar dig. Det är väl inte så jättesvårt att lista ut att du kommer få elaka kommentarer annars

       Svara

        Men alltså såvida inte om Catrin lyckats lura mig på pengar och det i sin tur lett till att jag hamnade fattig på gatan utan tak eller dylikt så hade jag inte hatat henne ens om jag vore en av de drabbade.

        Om ni verkligen hatar så tycker jag det vore mycket bättre för er egen skull om ni fick hjälp med de känslorna och att vräka ur sig här och varje dag sabba stämningen kommer inte hjälpa er med det.

        Hata är ett starkt ord. Hat tar energi från en som behövs bättre till annat. Hat leder sällan till något bra.

        Svara

         Och för att sätta saker i perspektiv.

         Jag tycker att hon borde jobba dag och natt för att betala tillbaks till alla.

         Men pengarna hon lurat har varit pengar som skulle användas till nöjen, resor etc. Sura pengar som vissa sparat till länge men inte drabbar en avgörande i livet. Inte som att ha kört rattfull. Inte som att ha misshandlat någon. Inget som inte går att komma över och återställa. Fortfarande fel elakt dåligt etc. Men lite perspektiv hade inte suttit fel. Tex någon som begått en våldtäckt som finns på sociala media får inte ens utstå hälften. Det är inte ens Cancerfonden som blivit skimmad på pengar…

         Svara

         Så hamnade jag i modd igen. 😂

         Svara

         Tack 😊

         Svara

         Helt rätt Camcam.

         Svara

         Du är mycket mer förlåtande än mig där då. Jag är brottsoffer och utsatt för bedrägeri av en annan person och äcklas på riktigt av hur man här vill ha Catrin som jämlik bland oss andra som kommenterar. Att bli utsatt för bedrägeri är det värsta som hänt i mitt liv hittills och det går inte en dag utan att jag mår dåligt över hur lurad jag blev.

         Svara

         Vanja: Jag har inte sagt att kag förlåter. Jag sade att jag inte skulle hata. Finns gradskillnader tänker jag.

         Vidare. Saken är utagerad. CamCam har sagt sitt i frågan. Hon kan kanske ändra sig men då tror iaf inte jag att detta är vägen. Detta är kontraproduktivt och det enda det leder till skulle jag tro är sympatier mot Catrin. Det är väl ändå inte det ni vill uppnå?

         Svara

         För i helvete! Att lura någon på pengar är för jävligt men att envist ljuga ihop en historia och hängs ut en kille som pappa till ditt barn?! Den ursäkten kan du ju börja med!

         Svara

         TRH – hon har kört rattfull och är dömd för det. Och jag tycker att det är lite konstigt att du tycker att folk ska tänka på att BO inte behövt gå från hus och hem och därför ska tagga ner. Jag har tyvärr en enormt dålig ekonomi och min son och jag har sparat så han fick se en hip-hop konsert. Han såg fram emot detta i 6 månader, han har aldrig varit så stolt som när han gick dit. För hans självkänsla var detta ett enormt lyft att få hänga på vänner och inte behöva säga nej.

         Catrin har inte lurat andra för att sätta mat på bordet eller betala hyran, hon ha gjort det för att dagligen få en extra guldkant – äta ute med sina barn, köpa märkeskläder och leksaker, rest. Om hon lurat av min son hans biljett och sen sett henne sitta och ära ute med sin son på insta så vet jag inte vad jag gjort.

         Människor kan leva sig in att hon slår sönder drömmar för andra människor för att sen förverkliga sina egna. Det finns en symbolhandling i det som är stark, och du förminskar den verkligen genom att säga att folk i varje fall inte inte förlorat sina hem och därför är allas hat fel. Personligen kan jag inte se det hatet du nämner, jag ser människor däremot som blir illa berörda och äcklade av hennes närvaro här överlag, och sen hennes namn dyker upp som ett rött stoppljus för hon vill länka till sin blogg. Hon är skamlös nu precis som förr – förutom rattfyllan och bedrägerier så näms knappt falsk angivelse om våldtäkt eller att hon använt sitt ofödda barn som verktyg för att sätta dit en oskyldig man mm mm, men folk vet. Nä, jag har faktiskt NOLL sympati för henne.

         Svara

         Våldtäkt heter det

         Svara

         Anonym 16,02
         Det den här som jag svarade som använde ordet hat.

         Att du tycker jag förminskar hennes bedrägerier får stå för dig.

         Att hon kört rattfull visste jag inte. Förmodligen för att ingen tar upp det i här på bloggbevakning dag ut eller dag in. Ni kommenterar enbart hennes ekonomi….

         Som sagt. Det var hatet jag kommenterade inget annat. Mitt exepelm var en av de få anledningarna till att jag skulle kunna förstå något så starkt som hat.

         Tycker faktiskt du läst oerhört slarvigt allt jag sagt i frågan och även vad andra här sagt.

         Svara

         Citat från anonym som jag svarade …..

         ”Men kommentera anonymt eller stå ut med att folk hatar dig.”

         Svara

         Förtydligande. Jag har alltså varken skrivit att jag har sympatier för henne eller sagt att jag är övertygad om hennes karraktär idag.

         Tycker hela din kommentar var extremt onödig och helt irrelevant. Är faktiskt rätt trött på er som håller på så. Tillskriver folk åsikter som de inte sagt eller har. Och jag förlorar förtroendet för allt ni vill få sagt.

         Svara

         TRH – att tyst sitta och titta på utan att protestera är samma som att acceptera bedragaren

         Svara

         Anonym: Det hade varit en omöjlighet att kommentera allt jag inte håller med om. Dessutom många som gjort det före mig så blir det överflödigt. Många gånger trycker jag bara på tummen istället för att visa mitt stöd.

         Men nu har ni ju sagt allt 100 gånger och lite till och ni förstör ju faktiskt allt annat här i bloggen.

         Saken är utagerad. Den enväldiga domaren har sagt sitt om vem som får kommentera här.

         Det ni gör nu förpestar bara och absolut ingen nytta.

         Svara

         Hon har nog mycket att skämmas för denna Catrin. Tyvärr verkar hon tillhöra gruppen som inte förstår att skämmas. Nåja hon har ju något att berätta för barnbarnen sen…

         Svara

        Eller så jobbar ni med er själva och tar ut hatet någon annanstans. Om du hatar din chef, sitter du och hatmailar henne/hnm då oxå?

        Svara

         Min chef brukar inte bedra/lura mig – 1.
         2 – min chef har ett samvete och vett, även om jag inte alltid tycker om hen.

         Svara

         @anonym
         So?

         Svara

         Ja, och där har vi ytterligare ett bevis på din brist av självinsikt/oförståelse… Herre Gud alltså! 🙄

         Svara

         Anonym: Nu sa iofs Catrin ”hatar” och inte ”tycker inte alltid om”, så jag vet inte ens vad du tyckte dig svara på faktiskt.

         Svara

        Citat från anonym som jag svarade …

        ”Men kommentera anonymt eller stå ut med att folk hatar dig.”

        Svara

        Varför ska hon göra det? Det om något vore väl oärligt och ge er mer att hugga på!

        Svara

       Om du väljer att vara anonym så kan du surfa runt och kommentera hir mycket du vill utan att få påhopp pg av vem du är och vad du gjort. Varför är det så viktigt för dig att basunera ut vem du är här när alla vet vad du gjort och dessutom disskuterats flitigt just på denna bloggen.
       Känns som något bara en mycket konstig människa skulle välja att göra

       Svara

        VArför är det så viktigt för icke BO att hacka hela tiden?

        Svara

         För att det lina gärna kunnat vara vem som helst som vore ditt BO…

         Svara

       Nej, du var inte ironisk. Du bara försökte framställa dig bättre än vad du är. Som du alltid gjort med ”The fancy life” som du kallade det. Och det hemska är att du försöker fortfarande.

       Svara

        Inget fancy med mitt liv alls? jag har skulder på över 800.000, det enda som kan rädda mig ekomiskt är en skuldsanering. Så jag lever inget fancylife! Att jag sen kan resa tack vare min mamma som betalat resorna, ja det är en annan femma.

        Svara

         Du kommer aldrig få skuldsanering pga brott! Punkt.

         Svara

         Du borde lägga din tid på att försöka ordna upp allt istället för att blogga och resa på din mammas bekostnad

         Svara

         @anonym

         Ok… 🤷🏼‍♀️ Kanske inte, kanske får jag det.. lord knows.
         Jag har all tid i världen att göra både och eftersom jag är mammaledig.. däremot har jag inte ekonomi till att betala flera tusen till kfm

         Svara

         Men du behöver ju inte resa!!!!

         Finns många människor som inte har råd att åka på utomlands och det är inget man dör av att inte göra. Att resa är lyx, kvittar om du bor på ett hostel eller 5 stjärnigt hotell

         Detta är något du ska diskutera med din kpt/psykolog. Din mamma blir som en medberoende. Herregud, aldrig att mina föräldrar hade bjudit mig på resor om jag hade skulder pågrund av att jag begått bedrägerier. Kan inte tänka mig någon av mina vänners föräldrar hade gjort det.

         Svara

         Skaffa dig ekonomi till att betala offren ist. Eller så låt resorna gå till det ist

         Svara

     Jag tycker inte det är helt enkelt att förhålla mig till Cs obekymrade kommentarer om pengar tex. Är illa berörd av hennes brott och ser hennes aktivitet här som ett hån mot de många berörda av hennes bedrägerier. Man kan inte förbjuda någon att kommentera såklart men stör mig absolut och tycker det är totalt tondövt av C.

     Svara

      På vilket sätt är mina kommentarer ett hån?

      Svara

       Jag tycker att det hånfulla ligger i att du håller en hög profil på en sida där dina brott diskuterades frekvent under en period och där flera av de som kommenterade, dvs flera av BBs läsare, var offer för dina brott. Att nu försöka locka nya bloggläsare här är historielöst och visar på fortsatt dålig förståelse för de medmänniskor som är dina brottsoffer tycker jag.

       Svara

        Och oavsett eventuella synpunkter på detta från dig C. Jag kommer inte att svara vidare för jag tror att all uppmärksamhet ger dig bränsle (som du förhoppningsvis någon gång i livet lär dig hantera) och det vill jag inte bidra med då du tagit så mycket från så många så jag ångrar redan att jag tog mig tid att svara på din fråga.

        Svara

      Jenny: Detta var en nyanserad kommentar och som jag helt och hållet förstår.

      Det andra som sker här not so much.

      Svara

       The real hmm: Dina åsikter är inte någon moralisk måttstock eller ett ”seal of approval” Jag tycker att det börjar bli väldigt tjatigt att du alltid skall basunera ut vad DU tycker i Catrin-frågan, flera gånger om dessutom, på varje inlägg där folk reagerar på hennes närvaro. Kanske ska du bara ta och scrolla vidare och inse att folk tycker olika?

       Svara

        Meeen vilken töntig kommentar Frida. Skaffa läsförstålelse och ta ditt eget råd. Scrolliscroll.

        Svara

        TRH får väl uttrycka sin åsikt lika mycket som du Frida? Annars kan du som du själv säger, scrolla vidare

        Svara

     Hahah alla som e kriminella räcker upp en hand 🤣🤣🤣

     Svara

      Jag.🤚

      Jag har kört för fort flera gånger råkat slänga något på marken trots förbjudet etc.

      Har absolut brutit mot lagar i länder som jag bott där jag inte är överens med deras lagar baserat på religion och som jag upptäckts hade slängts i fängelse på obegränsad tid.

      Jag är t o m straffad för min fortkörning.

      Inte du?

      Svara

       The real Hmm/ Reflekterar lite över de du skrev högre upp. Du jämnförde Catrins brott med misshandel o annat vilket ät lite förminskande i sig, men tycker det är problematiskt att du menar på att det ändå bara är pengar.

       Om du stannar med bilen för att gå ut och hjälpa nån skadad, men blir lurad och några kör iväg me din bil. Det är inte bara bilen i sig utan händelsen. Nästa gång litar du kanske inte på att det är en skadad person.

       De flesta har ändå en tilltro till att människor vill väl och inte utnyttjar/ är oärliga. Jag har fått tillbaka telefon, plånbok,värdesaker etc som andra lämnat in eller ringt om även fast jag trott jag aldrig skulle få tillbaka, de har gjort mig glad att majoriteten i samhället är så hyggliga människor vilket man ju måste lita på annars är det ju bara att roffa åt sig.

       Svara

        May: Nej det är inte att förminska anser jag. Det är perspektiv jag är ute efter.

        Allt du säger i övrigt instämmer jag med men har inget med något av det jag vill få fram att göra. Inget av det du säger kommer uppnås på den här bloggen på det sätter det görs just nu. Det som sker här är kontraproduktivt.

        Svara

     Exakt, MandelBecca jag håller fullständigt med dig.

     Svara

    Jepp. Minns även när hon letade villa. Det var (tragi)komiskt.

    Svara

     Catrin har begått brott, men så vitt jag vet är hon inte otrevlig när hon kommenterar, utan det är ni andra som spyr på henne även om hon bara kommenterar innehållet i camcams inlägg. Hon är dömd och hon har fått sitt straff. Sen kan ni tycka att straffet är fel etc, men det ger er ingen rätt att hoppa på henne. Försök istället tro att hon vill ändra sitt beteende, det kommer bli trevligare för alla så.

     Svara

      Trevlig o kriminell är bättre än otrevlig och laglydig 🙂

      Svara

  Jag gillar Jon och Jannis stil mer, de verkar inte skryta om sina pengar på ett så tydligt sätt. Dock har de valt att skruva sig i Monaco för att slippa betala högre skatt i Sverige, så där tycker jag IL gör bättre ifrån sig.

  På tal om fördomar och vänner så är det inte en fördom av dig att skriva att hon inte har några vänner och att alla har försvunnit? Sheila verkar hon ju ha kvar och de har varit vänner länge. Det kanske är den enda riktigt nära vänner hon har, men hellre färre kvalitetsrelationer än många bekanta.

  Svara

   *skriva

   Svara

   Som pensionerna som flyttar till madeira/Portugal ist för Mallis för att slippa höga skatten…

   Svara

    Ja jag tycker inte att det är helt rätt heller, samtidigt så har de då i alla fall betalat skatt hela sitt yrkesverksamma liv.

    Svara

    Eller som vissa personer som hustlar till sig pengar och kallar sig rik pga det……

    Svara

     👊🏽👊🏽👊🏽

     Svara

     Japp. Rik var jag – på helt fel sätt

     Svara

      Du har aldrig varit rik.
      Rik ser nog de flesta som att äga en fastighet med lite eller noll lån, ha en/två bilar beroende på hushåll (förlåt ÄGA, utan att päronen står för det), en bra stadig inkomst (jobb kallas det, inte alltid så kul men en bra grej att ha), ett sparande, och har ett generöst kapital på banken så att man kan unna sig lite mer än en Finlandskryssning (no offense för er som gillar det) eller Ryanairflyg utan att behöva lura och bedra barn och annat folk på biljetter som man sen ”tappar” bort.

      Svara

       Word!

       Svara

      Nej du var inte rik och kommer heller aldrig att bli.

      Svara

    Pension intjänad i Sverige beskattas I Sverige även om du flyttat utomlands (till ett land som Sverige har dubbelbeskattningsavtal med). Dock kan skatten bli lägre om du inte längre har väsentlig anknytning till Sverige.

    Svara

     Grannen flyttade till Portugal gör två veckor sedan . Sålde hus och möbler och drog ! Han har jobbat som flygkapten och därav så klart hade han en hög lön ( ca 1 milj om året) Inom hans yrke så går de även i pension vid 53 års ålder ( kan vara något år fram eller tillbaka) Han flyttade pga skatten ! Så skatten är lägre där ( även på pensionen ) och Portugal är ett av de få länder ( än så länge) som har ett pensions system som är nästan helt skattefritt . Han flyttade alltså för att kunna leva förbannat gott 👍

     Svara

   Blondinbella har nog inte råd att bo i Monaco. Hennes företag går knappt runt, hon beter sig som en nyrik ryss och sätter varenda kostnad på företaget men egentligen är hon långt från rik. Hon bara låtsas. Jon och Janni däremot är framgångsrika och förmögna på riktigt.

   Svara

    Ja och tänk vad nice om de betalade skatt i Sverige om de nu är så förmögna 😉

    Svara

     Till vilken nytta då? Att vi kan ta in ytterligare ett gäng från MENA?

     Svara

     Varför ska de betala skatt här när de lever i ett annat land

     Svara

     Absolut, det vore jättebra om hela världen kunde betala skatt till Sverige. Väldigt många är skrivna i Monaco men bor största delen av året i Sverige, men Jon vistas ju inte i Sverige alls, om han skulle skatta till något annat land än så skulle det ändå inte vara till Sverige utan till Spanien.

     Svara

     Varför ska de betala skatt i Sverige om de inte bor här? Men oavsett vad man tycker om det… helt skattebefriad blir man inte bara för att man är skriven utomlands, först när du nått status ”utlandssvensk” sänks skatten rejält men även då betalar man lite vad jag har förstått.

     Kort sagt: man slipper inte undan att betala skatt bara för att man som svensk skriver sig utomlands. Läs mer på Skatteverkets hemsida om ni är intresserade på riktigt.

     Svara

      Du ska vara skriven i det land du befinner dig i största delen av året. Är du tex 6 mån och 1 dag i Spanien ska du vara skriven och betala skatt där. Du deklarerar och betalar skatt i båda länderna men får tillbaka skatten från det landet du inte är skriven i. Kallas SINK-skatt.

      Du får heller inte äga en bostad eller ha en hyresrätt i Sverige om du är skriven i tex Spanien – enbart sommarhus.

      Svara

       De flesta svenskar som äger lägenhet eller villa i Spanien bor fortfarande i Sverige som vem som helst. De har alltså sin permanentbostad i Sverige. Skillnaden är att deras fritidshus ligger i Spanien. Den fria rörligheten inom Schengen gör att det är svårt att ha koll på var människor befinner sig och jag har aldrig hört om någon svensk med hus i Spanien som sitter och räknar dagar för att undvika att ”behöva” bosätta sig i Spanien.
       Däremot finns en hel del utflyttade svenskar i Portugal som drar nytta av Portugals generösa skatteregler när det gäller tjänstepensioner från annat land.

       Svara

       Får man inte äga ett hus i sverige om man bor utomlands? Källa på det?

       Jag är svensk men äger ett hus i ett annat europeiskt eu land och bor i ett tredje (sk skatteparadis).

       Jag betalar ingen skatt varken i sverige eller i landet jag har mitt hus i. Betalar endast skatt i det land jag bor i endast men rätt förmånligt då…

       Jag skulle alltså inte kunna investera i en fastighet i sverige?

       Svara

    Skillnaden mellan en nyrik ryss och BB är att ryssen är rik, på riktigt.

    Svara

   LCC betalar dock mindre i skatt än jag gör som egenföretagare med ett AB med en anställd-jag själv!

   Svara

  Hmmm?

  Svara

  Att packa väskan när man ska lämna hotellet är ju den enklaste typen av packning, som inte kräver nåt tankearbete – allt ska ju med. Att låta nån annan packa ner min smutstvätt…eh, nej tack.

  Svara

   Likaså att packa upp… Personalen kan ju lika gärna ha varit inne i rummet bredvid och packat ner någons bajs/kiss/mens/spermie/whatever besudlade tvätt för att sen packa upp ens egna.
   Nä… Har jobbat med städ på hotell en gång i livet och är lite fascinerad över att folk inte fattar vad som kan ha föregått sig i deras nybäddade och ”rena” rum någon timme innan de glatt checkar in, eller vad viss personal pysslar med när det kommer till roomservice tex, framför allt när det gäller det dryga klientelet.

   Svara

    Åh, berätta, berätta, BERÄTTA!!

    Svara

     Åh du! Det finns j-ligt mycket att berätta, bor du på hotell då och då vill du troligen vara lyckligt ovetandes. 🙂

     Svara

      Haha ja, den tanken slog mig när jag bodde på Gothia Towers nu i veckan. Började verkligen tänka i de banorna ”undrar vad som har hänt här inne”. Förmodligen ganska mycket, men det man inte vet har man inte ont av.

      Svara

       Hur går det med letande efter boende i Gbg? Tänker att nu inför terminsstart kommer det vara svårare än vanligt.

       Svara

        Ja jag vet. Måste se lite vad som händer på jobbet innan något kan hända.

        Svara

         Lyckat till vilket som 🌸

         Svara

         Tackar! Tänker att jag inte kan skynda fram något heller och jobbet är det som får styra i dagsläget, har fortfarande semester så får ta det sen när jag är tillbaka

         Svara

       Var du nöjd med vistelsen och vilket torn bodde du i? Vi bodde i torn 1 och var ej nöjda bla på städning, trasiga saker mm.

       Svara

        Oja, väldigt nöjd! Men jag har alltid bott i torn 3 och där har jag aldrig stött på annat än helt, rent och fräscht.

        Nu när du säger det så har jag för mig att jag läst recensioner från folk som bott i torn 1 och inte är nöjda, det låter nämligen bekant. Det är väl det äldsta tornet om jag inte har helt fel?🤔

        Tråkigt att ni inte var nöjda, hotellet i övrigt är jättebra tycker jag, så ni hade bara otur😕

        Svara

         Tack för svaret! Nästa gång blir det torn 3!

         Svara

    ”lite fascinerad över att folk inte fattar vad som kan ha föregått sig i deras nybäddade och ”rena” rum någon timme innan de glatt checkar in”

    Vad gör det för skillnad? Jag måste bo hotell så jag måste checka in på rummet. Inte direkt så att jag planerar att äta från golvet eller slicka fjärrkontrollen. Jag förutsätter att lakan och handdukar är rena och att det dammsugits, i övrigt utgår jag från att allt har rörts av andra än mig.

    Svara

     Den eviga funderingen… om man bor själv men får ett dubbelrum, byter de då lakan även i den orörda sängen när man checkar ut? 🤔

     Svara

      Nej, det görs inte och glasen / kopparna tvättas bara med varmvatten i handfatet för att sedan torkas med örngottet som tidigare gäst använt.
      /jobbat på 3 olika 4 – 5-stjärniga hotell.

      Svara

       ok då har du inte jobbat på ”mitt” hotell, allt diskas i maskin. Allt linne o handdukar skickas på tvätt. Trasor som används i ett rum får inte användas i ett annat…osv om du städade så respektlöst så hoppas jag du inte är kvar i branschen.

       Svara

        Nej, jag gjorde inte så, därför jag sluta och ”gav upp”.. Orka bråka med cheferna varje gång man använde mer trasor an vad man skulle eller skicka ner glasen till köket för diskning. Men från min erfarenhet och bekantas känns vad jag såg mer regel än undantag. Både i Sverige och utomlands. Tyvärr. Kan berätta mycket värre grejer ocksa som vissa gjorde, tex torka toaletten med samma påslakan som de senare torkar resten med.

        Svara

       Det där stämmer inte och jag hoppas innerligt att du inte jobbar i branschen längre om det var så du skötte ditt jobb! Det är ju egentligen bara att ta en titt i vagnarna utanför så ser du glas mm som står i sina backar. Det tar ju dessutom mycket längre tid att ”handdiska” glasen och få dem att se rena ut än att faktiskt byta mot diskade glas. Så även där faller trovärdigheten, det handlar trots allt om effektivitet och att göra som du påstår är inte effektivt.

       Svara

        Se mitt svar ovan.

        Svara

         Tillägg om glasen, handdiska och sedan torka går fortare än att gå till andra sidan av hotellett för att hämta rena. FFick ej ha glas i vagnen. Men återigen jag städade inte på det sättet. Glad att dunte gör så heller!

         Svara

       Och det har du mage att tala om. Att du jobbade på det sättet fy fan, vilken arbetsmoral 😡

       Svara

        Se mitt svar ovan. Är det inte bättre att veta hur det går till istället för att tro att här är det rent och fint. Ett tips, fråga om rrengöringssprey när du checkar in och spraya ALLT.

        Svara

       Och för att inte tala om trasan som de svabbat runt med i och runt toan för att sedan fortsätta att torka övriga attiraljer med. Snuskigt!

       Svara

        Precis😝 hotell är äckliga

        Svara

     Självklart att allt annat är vidrört av någon och ej sterilt typ. Det beror väl på hur känslig man är – händerna som precis bäddat kudden din som du gosar in dig i har var någon helt annanstans innan (otvättade), huvudgaveln på sängen du vidrör har kanske har borstats av, på sin höjd, på ”fynd” osv.
     Klart man vet och fattar att folk varit där innan, däremot behöver de/personal inte befatta sig med mina rena kläder och tillhörigheter som i detta fall är menat.

     Svara

     Jag har jobbat i hotellsvängen sedan 2006 med alltifrån städ till receptionen och konferens, är man någorlunda professionell så händer inte mycket annat än att man städar upp efter andra och ser till att alla spår av tidigare gäster försvinner. Jag har tänkt mycket om folk och jag har pratat med mina kollegor om folk men inte fasen hämnas man. Har aldrig träffat på någon kollega som hämnas heller.

     Svara

    Hotellrum är bakteriebomber, även de allra dyraste. Överkast, kuddar, fjärrkontroll och hårfön kan göra dig sjuk, de tvättas aldrig. Min kompis fick vägglöss efter ett besök på ett av Londons mest exklusiva hotell. Kul.

    Svara

     Göra dig sjuk😂 Hypokondrisk much?

     Svara

      Jag har faktiskt blivit sjuk två gånger på hotell. Ena gången magsjuk andra gången en långvarig hosta som satt i sig i nästan tre månader.

      Och ja jag vet med 90% säkerhet att det var på rummet jag blev sjuk. 😞

      Svara

       Hur kan man veta det?

       Svara

        Fick reda på lite saker om gästerna som bott i rummet innan jag gjorde det.

        Svara

     Har aldrig någonsin blivit sjuk på hotell varesig i Sverige, Grekland, USA, Spanien, Oslo, Thailand, tyskland, Frankrike, kina, Italien, Portugal, England Albanien eller Australien. Men jag har iofs ett fungerande immunförsvar.

     Svara

     Fjärrkontroller, dörrhandtag, lampknappar och hårfönar mm torkas av, överkast tvättas med jämna mellanrum men är fasen omoderna. Kuddar tvättas, kuddskydd tvättas oftare och kuddvar tvättas efter varje gäst eller efter 3:e dagen med samma gäst. Mvh husfruassistenten. Du blir troligtvis sjukare av att åka bussar, flyg och tåg.

     Svara

  Isabella har ju själv hintat om att hon bygger på sin image och sitt varumärke. Hon är ju liksom en produkt som hon säljer på olika sätt så det är ändå ganska förståligt. Dock ha jag svårt att sätta mig in i att exponera sig själv, sitt liv, sina vänner och familj för alla att se. Hela tiden, varje dag. Kan inte sluta bra.

  Svara

  ”Isabella är ett spel för galleriet och hennes lekta luftslott faller nog snart med dunder och brak och vem ska rädda henne då? Petter Stordalen? Knappast va?”
  Varför skulle han rädda henne? Från vad?
  ”Tyvärr har Isabella gjort sig av med alla människor som gillade henne för den hon var innan hon blev den ”extremt rika skönhets/nya Oprah Winfrey” eftersom de inte passade in i hennes nya bild av sig själv och där till och med hennes man offrades för att han hindrade hennes enorma framgångsresa.”
  Alltså va? Hur vet du detta? Hur kan du vara så bombsäker att du känner att du kan sprida den bilden av henne inför alla dina läsare? Vad vet du om hennes vänner? Vilka som syns och inte i bloggen? Dina läsare tror inte att du heller har vänner nämligen.

  Svara

   Ja Camcam gör allt för att sprida en negativ, dålig bild av Bella. Camcam manipulerar sina läsare att tro än det ena värre än det andra om Bella – nu att hon ser ner på alla som inte lever likadant som hon. Suck. Och att påstå att ”Isabella gjort sig av med alla människor som gillade henne…” – Hur vet du det Camcam? Isabella verkar ju ha en hel del vänner, något som du inte själv verkar ha. Och detta löjliga tjat om nya Oprah och inte bära väskor – är ju Camcams tjat och inte Isabellas. Suck.

   Svara

    Blondinbella behöver ingen hjälp av camcam för att sprida en negativ bild av sig själv, det gör hon bra själv. Och alltid kommer ni blondieriddare och ska försvara dyngan till skitsnack blondinbella sprider.

    Svara

     I det här inlägget, vem sprider dynga? Isabella berättade om en tjänst hennes hotell erbjuder. Hade det inte varit för denna bloggen så hade jag inte vetat något om Bella de senaste åren så visst hjälper Camilla henne.

     Svara

     Försvarar inget skitsnack däremot reagerar på Camcams skitsnack och oseriösa och elaka raljerande och manipulerandet, som du uppenbarligen påverkas av och går på.

     Svara

    Jag har nog aldrig ens nämnt mina vänner med namn i min blogg så att du tror att jag inte har några vänner utifrån min blogg är inte jättekonstigt men det förstår du nog själv. 🙂

    Svara

     Skrev inte vad jag tyckte utan det är vad jag läste i fördomsinläggen, det blev uppenbart att du inte delade dina läsares åsikter så hur kan det vara så svårt att se att det kanske även gäller bella?

     Svara

    Camilla kanske är en av dessa fd vänner som Bella gjort sig av med. C drevar ju mot B på samma sätt som C drevade mot Tyra då dessa inlägg ger ordetliga klirr i fröken Gervides kassa.

    Svara

     Tyra o Camcam verkar ha rätt ut sitt gamla groll nu?

     Svara

   Blondinbella har upprepade gånger skrivit att hon har svårt att hålla liv i vänskapsrelationer. Så här sa hon i en intervju med Alex Schulman i år:
   ”Min stora rädsla i vuxen ålder har varit att inte hitta anknytning till mina barn, inte hitta anknytning till vänner, och till relationer. Att släppa in någon på riktigt. Jag tror inte jag lyckades med det i min förra relation, att släppa in alls, säger hon.

   Nu går hon i terapi för att må bättre och jobba på sina relationer med andra människor. ”

   Svara

    Ja, hon går i terapi och förmodligen ger det resultat. Var någonstans innebär detta att hon har gjort sig av med alla människor som gillade henne för att de inte passade in i hennes nya liv?
    Isabella berättar att det är svårt att släppa in människor och det är så för många.

    Svara

   Det roliga är ju att alla här inne förfasas över hur Bella använder dessa ”provokationer” och allt hon har berättat i Schulman show (och tidigare) men går ändå i fällan VARENDA jävla gång. Hur kan ni bli upprörda? Hur kan ni tro att det faktiskt är hennes riktiga liv? Ta mig fan inte konstigt att hon lyckas. Sen samtidigt en tramsig jämförelse med Jon och Janni, ja woaw, de har fler bilar och större hus.
   Och snälla, sluta missbruka luftslott!

   Svara

  Vet du att Odd ”offrades för att han hindrade hennes enorma framgångsresa”? För att uttrycka dig så måste du ha belägg för det.

  Svara

   Eh, har du missat alla intervjuer och inlägg Bella givit och publicerat där hon basunerat ut det?
   Här har du ett exempel.
   https://www.damernasvarld.se/isabella-lowengrip-skilsmassan-var-mitt-initiativ/

   Svara

    Vad bra då kanske du kan länka till var hon sagt att hon offrade sin man för att han hindrade hennes framgångsresa?

    Jag är inget fan av Blondinbella men jag tycker att du måste ha klara belägg när du uttrycker dig så säkert om något. Du skriver att det ÄR så, inte att du TROR det är så.

    Svara

    ”det här är inte bra, nu måste jag gå vidare”, då gjorde jag det. Om jag inte mår bra gör jag något åt det. Skilsmässan var mitt initiativ. Vi hade olika värderingar och olika åsikter om familjelivet och karriären, så det funkade inte för mig.

    Så skrev hon och du säger att hon offrade Odd för karriären eftersom han hindrade henne.
    Hon skriver att hon inte mådde bra, är det fel att lämna då? Vad vet du egentligen om deras äktenskap?

    Svara

     Anonym, eller hur!
     Det är 2 olika saker. Har man en sådan stor plattform kan man inte skriva saker som sanningar om de inte är det.

     Svara

     Gör en snabb googling

     Svara

      Det har jag gjort, hittar ingenstans där hon skriver att hon behövde offra Odd för sin karriär utan snarare att hon inte mådde bra i relationen.

      Svara

      Hittar heller ingenstans Bella har sagt så.

      Däremot betyder inte det att jag inte misstänker att det kan vara så. Men att som Camcam skriva att det ÄR så, när det är något hon tror, på en så stor blogg, kan ju utgöra förtal.

      Det är sättet att uttrycka att det ÄR så som jag reagerar på. Många tror på vad som skrivs här, och när det skrivs som en sanning, tar många det som det utan att reflektera vidare.

      Svara

       Japp. Det gränsar väldigt ofta till förtal här inne. Hoppas BB drar detta vidare om det fortsätter.

       Svara

       Camcam vet nog en hel del om de stora influencerna som hon inte skriver om i bloggen. Camcam skriver ju bara om saker som ”fluncerna” själva skrivit om och så lägger hon in egna tankar och åsikter om det.
       Jag skulle verkligen vilja veta allt som Camcam vet, men inte skriver om.

       Svara

    Ja, fast du vet ju inte hur Isabella mådde, O kanske försökte göra om henne för att passa in i sin egen mall, omedvetet alltså. I har ju en diagnos som troligen inte är lätt att leva med. Finns så oerhört mycket män som inte klarar att kvinnan är den som drar hem pengarna, utan vill göra om dem till lilla hemmafrun istället. Och alla vi som försökt göra om vår personlighet för att passa en partner vet hur illa man mår av det.

    Svara

     Skulle du kalla det du beskriver för en ”välfungerande relation”? Det är nämligen så Isabella beskriver sitt och Odds äktenskap förutom att han inte ville ”växla upp” hennes karriär med henne.

     Svara

      Nej, det sa hon ang sin o Hampus relation, inte hennes och odds. Läs inlägget du själv länkar till.

      Svara

       Ah, my bad! Det har du rätt i, jag ska genast ändra i mitt inlägg. Tack!

       Svara

        Du hade fel CC, det står inte det du påstår i din källa. Hon säger inte det om Odd utan om Hampus.

        Svara

   Hon har själv skrivit det. Kommer inte ihåg ordagrant men typ att han stod i vägen för hennes framgång och därför var hon tvungen att offra sitt äktenskap för att fortsätta kliva uppåt i karriären.

   Svara

    Har för mig att hon sa det i Nyhetsmorgon

    Svara

     Nej, så sa hon inte.

     Svara

   Håller med dig. Låter som att Odd var nån himla toffel som blev offrad. Som att han inte hade något eget val i frågan med den formuleringen.

   Jag tror snarare att han är rätt stark i sina åsikter och ville att Bellan skulle vara en hemma mamma. Och som hon säger att deras familjevärderingar OCH åsikter kring karriär gick isär. Med tanke på hur fort han gick vidare med en flört tror jag att han var lika med på vart förhållandet var på väg och inget offer i det hela som bara blev iväg slängd.

   Svara

    Tror inte heller O var en toffel, han kan ju liksom inte ha varit en tyrann och toffel samtidigt. Jag tror inte han hade några krav på att Isabella skulle vara hemma-mamma, utan kanske mer förväntade sig ett mer ordinärt 9-5 liv. Kanske t o m att de skulle kunna ha ännu mer familjetid, att han hade nån illusion av att Isabella skulle kunna jobba från kontoret hemifrån. Men så blev det ju inte.

    Det är ju väldigt sällan ens fel när två skiljer sig, O kunde ju inte veta att mysbyx-Bella ville bli nästa Richard Branson och Isabella kunde ju inte veta att mysbyx-tillvaron bara var en fas som inte gjorde henne lycklig på sikt. Nu får de jobba på att barnen ska ha det så bra som möjligt, och jag tycker det är bra att de verkar komma överens bättre nu.

    Svara

  Jag känner mig till och med besvärad att bli serverad på resturang. Att någon skulle packa eller bära mina väskor skulle aldrig hända, och om någon insisterade på att göra det utan mitt godkännande skulle jag troligtvis bjuda in till middag för att kompensera. Det är ett jävla slavgöra och rent av förnedrade. Saknar hon armar och ben? För det är endast vid de funktionsnedsättningarna jag hade tyckt detta var okej.

  Svara

   Yes!!! Äntligen en till som också känner så. Jag har svårt för att bli serverad och uppassad på restaurang. Känns jobbigt och som jag är i vägen. Mina närmaste förstår inte alls.

   Svara

    Jag med, det är nog rätt vanligt. Jag tycker bara det känns kravfyllt att bli uppassad, svårt att slappna av osv. Gillar inte maktobalansen heller, att en annan person ska göra något som jag lätt kan göra själv för att få några kronor extra i dricks. Bättre om samhället satsar på jobb som ger löner som de anställda kan överleva på, och att man som turist gynnar det istället.

    Svara

     Ni borde testa Pinchos. Man beställer och betalar via en app och hämtar mat och dryck själv. Älskar det!

     Svara

      Inget emot att hämta maten själv, men fy fan vilken mat! 2/2 gånger har maten varit kall och en gång åt jag nån köttfärsgrej, minns inte vad, och den var frusen i mitten. De jag åt med hade också fått kall mat så det var inte bara jag👎🏼

      Svara

       Märkligt, har besökt många Pinchos över hela landet och alltid varit supernöjd!

       Svara

   Jag jobbar som personlig assistent. Jag har haft flera kunder som faktiskt inte har armar eller ben, eller som saknar förmåga att använda armar och ben. Utan undantag bär dom ändå sina väskor, kassar, eller vad det nu kan vara. Vill man vara en självständig och kapabel människa så löser man såna petitesser som armlöshet och fixar det ändå. Vill man bara vara lite märkvärdig, tja… Då ber man nån annan bära.

   Svara

   Besvärad av att bli serverad? Det är deras jobb och en tjänst du betalar för.

   Svara

  Jag hamnade i moderering pga att jag skrev följande:

  ”Vet du att Odd ”offrades för att han hindrade hennes enorma framgångsresa”? För att uttrycka dig så måste du ha belägg för det”.

  Varför?

  Svara

   Inte pga. Du bara hamnade där. Jag har börjat hamna där ofta igen från att det var bättre ett tag.

   Svara

   Du hade nog skrivit något innan då som cam inte gillade. Jag hamnade i modd nu efter att jag skrev att TRH också precis som cam vinklar och förvränger allt Bella säger och gör. Vips modd och då skrev jag om något helt annat 🙄

   Svara

  ”Det finns ett sätt att lösa samtliga ekonomiska problem: att göra självgodheten skattepliktig.”

  – Jacques Tati

  Svara

   Älskar detta!

   Svara

  Mitt smidiga liv kommer nog att starta när jag är 70 år gammal, bor på ett äldreboende och har undersköterskor som tar hand om mig. Allt från att laga min mat till att duscha mig. Snacka om smidigt ! På finare äldreboende kan man få ta en gemensam buss till Ullared tillsammans med sitt gäng. (Inget illa menat, har själv arbetat som undersköterska)

  Svara

   När du är 70 bör du klara dig själv. Man sitter inte på äldreboende med service när man är 70. Men fattar vad du menar.

   Svara

    Vet du hur många 70 åringar som bor på äldreboende. Som är beroende av hjälp dygnet runt ?

    Svara

     Vet du hur många 90 åringar som nekas plats på service boende?

     Svara

    Oh herregud… det finns 68-åringar också, finns även yngre som inte kan klara sig själva. Har du aldrig hört talas om tex demens? Men sant att många 70åringar idag är hur pigga och alerta som helst, även vissa 80åringar men som sagt det är olika och finns många olika orsaker…

    Svara

  Herregud Camilla ! … Tänk att du kan veta allt om hur framtiden kommer bli och vad människor tycker, känner och tänker.. Alltså nu får du ge dig! Vilket sjukt raljerande, verkar som det är du som ser ner på någon annars, eller snarare hatar någon och är besatt. Varför skulle Isabella ”se ner på människor som inte är på hennes nivå” för att hon skriver om tjänster på vissa hotell? Haha skrattretande Camilla, sjukt hur du manipulerar dina läsare att tycka illa om Bella. Och du tycker inte att Jon och Janni skryter om sin rikedom när de visar upp alla lyxiga flådiga bostäder och allt de har då? Okej.. Bella är absolut lite löjlig ibland men DU CamCam framstår som ännu löjligare. Pinsamt.

  Svara

   Jag tycker det här inlägget har en poäng. Men håller med om att det spårar ur på slutet. Egna, väldigt elaka kommentater om Isabellas framtid. Det finns en hårfin gräns och du hålller dig inte på rätt sida av den alltid.

   Här tycker jag gott att du hade kunnat skippa de sista meningarna om att hon gjort sig av med alla vänner etc. Bara elakt raljerande som eldar på stämningen.

   Svara

    Men det har hon ju. Gjort sig av med eller blivit avgjord av sina vänner. Hon säger ju det t o m själv.

    Svara

     Har Bella sagt att hon gjort sig av med alla vänner som gillade henne? När då? Var då? Var säger hon det?

     Svara

      Googla i hennes blogg. Hon har sagt och skrivit det själv.

      (Hade gjort det åt dig men tycker många gånger hennes blogg är svår att hitta i så jag orkar inte idag)

      Svara

       Fast du T r H har ju sjäv visat ett stort antal gånger här hur du förvrider allt Bella gör och säger så det låter värre och mer illa än vad det är. Det känner alla till som har lite koll på denna blogg. Så jag tvivlar på att hon verkligen skrivit så, och att det är din egen vinkling och förvridning på det i vanlig ordning.

       Svara

        Exempel på det tack.

        Och vem är alla?

        Tvivla på du. Inga problem med mig att du gör det. 👋

        Svara

    Så det är elakt när man skriver något som Bella redan gått ut med, själv satt ord på?

    Denna ständiga missuppfattning angående Bella och att det alltid är synd om henne när det skrivs saker som hon SJÄLV redan har sagt.

    Svara

     Fast grejen är att det vinklas och att Bella oftast inte alls sagt det som påstås här. Det vinklas och förvrids, och det ni läser här det tror ni på fast att sanningen har vinklats och förvrängts.

     Svara

      Jag håller faktiskt inte med. Tycker CamCam gjorde så förr och också med med andra bloggare men jag ser inte mycket av det längre med någon av dem.

      Svara

       Nej men det är klart att du inte håller med T r H eftersom du hatar Bella lika mycket som Camcam och själv är en som gör allt för att svartmåla och smutskasta Bella så mycket det går, och du T r H är en som själv vinklar och förvränger Allt som Bella sagt och gjort.

       Svara

        😴💤

        Svara

  Var ju en jäkla tur att hajen valde ett lyxhotell när detta ingick…

  Svara

  Jag är så förundrad över hur man kan be människor att tex packa ner/upp?
  Jag har svårt att ha städerska hemma för att jag egentligen tycker man ska göra sånt själv…
  På jobbet sa min chef en dag ”alltså, du måste be din sekreterare att göra såna här saker åt dig” – jag har såååå svårt att be ngn typ kopiera mina papper och skriva mina kuvert…känns som jag nedvärderar den personen då fast det ju är hens jobb….

  Svara

   Humblebrag

   Svara

    Indeed. Vad pinsamt 🙈

    Svara

   Jag vill inte ha städerska pga att jag inte vill ha en främmande människa som snokar runt i mitt hem och rör runt bland mina saker.

   Svara

    Jag vill inte ha städerska hemma för jag har jobbat som det och det var helt vidriga arbetsvillkor. Och man är inte intresserad av att snoka kan jag tala om. Bara sjukt besvärande när kunden inte lagt undan privata saker så man slipper se dem.

    Svara

   Jag förstår hur du menar. Men jag tror snarare att du nedvärderar genom att inte låta hen göra det. Det är då du lägger en värdering i arbetsuppgiften. Så länge man bara ”keep it clean” och låter folk utföra sina jobb så som det är tänkt så är det inga konstigheter med det.

   Exempel: serviceyrken inom café/restaurang. Om de bara får serva kunden, hjälpa till med sin kunskap (om passande vin, lösa någon liten specialare eller vad det än må vara) och liksom sköta sitt jobb och ha vänliga kunder, all fine. När man däremot efter sin lunch eller kaffe bara lämnar allt på bordet, inkl det man spillt, istället för att bära det till platsen märkt ”ställ din disk här, tack”, med orden ”de får ju betalt för det”, not so fine och skapligt nedvärderande.

   Ja, det var kanske ett sidospår mot vad du nämnde, det jag ville svara var en annan grej. Tänk på att om du inte låter en person utföra det den är anställd för att göra, då är det du som stryper den personens karriärmöjligheter. Hur ska hen kunna växa i sin roll, få/ta större ansvar och trivas på jobbet, om den inte ens får göra de grundläggande uppgifterna?

   Svara

  Min första tanke var om hotellets upp/ned-packning var bara de frågor en får vid incheckning på flygplatsen:
  Har du packat väskan själv? Har du lämnat väskan utan uppsikt? etc.

  Svara

   Bra sätt att använda någon som drug mule.

   Svara

  Lustigt är det också med den här okända manligt sällskaps leken hon håller på med just nu. Vi vet ju att hon var med Stordalen i Frankrike-Paris och nu var det HampeHaj som var det manliga sällskapet. Inne bland hennes kommentarer på bloggen och på insta fattar folk ingen ting och är så nyfikna på vem hon har med sig. Känns verkligen som clickbaits för uppmärksamhet. Undrar över hur hennes eventuella utländska följare uppfattar det hela? Vad är hennes syfte? Att visa att rika män minsann bjuder henne på hotellweekends,att hon är attraktiv och uppvaktad eller?

  Svara

   Bella försöker väl göra en Victoria Silvstedt. Hon var ju väldigt mycket yta och glamour innan hon blev seriös(are) och började med företag, aktieaffärer osv. Jag tycker för övrigt att Bella även utseendemässigt blir mer och mer lik Victoria S för varje utlandsresa hon gör.

   Svara

    Jo, men Hajen är ju ett stort fan av Silvstedt också. Är så sjukt less på att BB kopierar sina pojkvänners åsikter/vanor/intressen hela tiden.

    Svara

  Precis. Det är inte det faktum att hon har pengar och bränner dem så fort hon kan, utan det är det tvångsmässiga behovet av att poängtera hur lyxiga saker hon gör som stör de flesta. De flesta rika människor klara fortfarande av att bära en väska själv eller lösa en situation med nedsölade kläder. Eller så utnyttjar de varenda tjänst som finns utan att hela tiden poängtera det. Bella måste förklara att det minsann finns ställen där någon hjälper en av och på med pjäxor, packar ens grejer mm. Ja, det är väl bara att anställa en personlig assistent så kan man t.o.m. få rumpan torkad och hjälp att duscha. ”Vardagslyx”.

  Svara

  Även om folk skulle imponerats av detta (vilket jag betvivlar) så är väl folk less på det vid det här laget?

  Kom med nåt nytt Isabella.

  Svara

  Jag ser inte någon framgång hos någon av dem.

  Svara

  Tycker att jag hamnar i modd väldigt ofta, sååå provocerande kommentarer tycker jag inte jag skriver 🤓

  Svara

   Vi är många som tycks hamna där titt som tätt helt utan orsak. 😉

   Svara

    Varje gång jag hamnat där har det varit med åsikter som CC ej delar. Har dock aldrig varit otrevlig, uttryckt mig illa etc. Det skulle jag aldrig göra.

    Svara

    Orsaken är väl oftast att du innan skrivit något som camcam inte gillar och så blir det därför modd sen. Sen är det ju tydligen vissa ord man skriver som är satta på modd och ibland kan de nog hända ändå utan egentlig orsak tex om flera skriver samtidigt kanske.

    Svara

     Nej. Det är det inte. 😂

     Svara

  Vill du att hennes ”luftslott” faller? Skulle det få dig att må bättre? Oftas skriver du riktigt bra saker men när det gäller Bella så kliver du över lik för att få ett smaskigt och elakt inlägg.

  Svara

  Det är ju så uppenbart att hela LCC-Löwengrip grejen var till för att rädda ett sjunkande skepp. LCC har länge haft dåliga försäljningssiffror och urdåliga recensioner. Jättesmart att köra utförsäljning som genererar hög omsättning och sen lansera nytt som kunder vill testa. Tycker att det känns mer som att lura sina kunder!

  Jobbar själv på ett ställe som säljer deras produkter. På utbildningarna de anordnade fick de massiv kritik för deras produkter samt att de höjt priserna utan att ändra produkterna, bara flaskorna. Bilderna som målas upp i Bellas sociala medier stämmer inte med verkligheten. De flesta butiker har köpt in mindre av deras sortiment än vad de hade tidigare.

  Svara

   Tror inte ens på att Bella själv egentligen använder sina produkter förutom när hon måste för att visa upp dem.

   Samt, hennes ombytliga sida liksom hennes medvetna strategi att investera i saker som maximerar vinst oavsett vad det är, för att sedan hoppa över till nästa produkt/fenomen när det inte längre går bra, talar ju för att hon inte alls egentligen bryr sig så mkt om hudvård. Tidsfråga tror jag innan hon dumpar LCC och gör nåt nytt som då kommer vara ”det hon alltid brunnit för”

   Svara

    Hennes produkter är förbaskat bra!

    Svara

     Nej.

     Svara

      Jo

      Svara

      Hur mycket ska vi slå vad om att Hacki och alla som gillade kommentaren aldrig ens testat hennes produkter?

      Svara

       Kan slå vad om en fika 🙂

       Svara

     Har faktiskt tyckt om de produkter jag testat (fuktmask, torrschampoo, face mist).

     Svara

     Nej de är kassa. Särskilt torrschampot, ångrar att jag teatade ens.

     Svara

      Jag har också testat torrschampot, fick besvär med otrolig sveda i hårbotten.

      Svara

       Då har du garanterat problem med din hårbotten sedan tidigare eller av andra orsaker för jag har då aldrig upplevt någon sveda av torrschampot. Sluta sprid skit om andras produkter när du uppenbarligen inte vet varför det svider i din hårbotten egentligen.

       Svara

   Ja precis, uppenbart att LCC upplägget inte funkade och man var tvungna att göra om affärsupplägget. Bort från mid-price och försöka bli ett lyxmärke med mycket högre förtjänst per såld vara. Som en del i strategin ska Bella framstå som lyxig i alla sociala media och försöker desperat nå ut utomlands. Satsningen i arabländerna gick åt skogen och nu försöker hon nå ut i nya kretsar genom att ta hjälp av PS kontaktnät internationellt. Hennes hopp nu är att någon internationellt kommer nappa och kanske rentav köpa hennes skönhetsbolag så hon kan casha hem och gå vidare. Verkar som mer fokus även läggs på nordic tech så kanske är förhoppningarna större på det upplägget i nu läget. Gissar på än mer fokus på nordic tech under hösten.

   Svara

    „Strategin“ framstår som otroligt amatörmässig, men jag tror att det var kärnan i den: att hon skulle framstå som lyxig.

    Svara

   Men Pingis har ju sagt att det är helt nya produkter! Får man luras så?!

   Svara

    Vad ska hon säga när de höjt priset? Hon kan knappast säga att det är samma gamla produkter men dyrare.
    Flaskor och kartonger är inte den verksamma produkten utan bara något som ska ge intryck av en mer exklusiv produkt fast det går inte heller att säga rent ut förstås.

    Svara

  Men allt sånt här skulle kunna ses som exempel på att Bella har så stora kognitiva svårigheter att hon inte klarar av sin vardag. Hon kan inte packa och packa upp själv – betalar för det!
  Hon kan inte städa själv – betalar för det!
  Hon kan inte laga mat själv – betalar!
  Kan inte ha ansvar för barnen – betalar!

  På sätt och vis sorgligt, men hon har ju hittat en lösning som funkar för stunden.

  Svara

   Fy va lågt och blanda in barnen! Är fullkomligt övertygad om att hon tar hand om sina barn lika bra som vilken mamma som helst!

   Svara

    Va, men hon har ju sagt själv art hon anställde aupairen för att ha ansvar för allt med barnen?! Det är ju hennes egna ord!!!

    Svara

  Gud vilket elakt inlägg…

  Svara

  På tal om att bo dyrare.
  Ingen mer som lagt märke till att Therese la upp ett inlägg med bilder inför deras Tyskland resa, inklusive en på ett lite mer ”fancy” rum, men lägger till i text att ”det här rummet har vi dock INTE kostat på oss”.
  Sen ser man ju i alla inlägg från resan att dom bor i exakt det rummet. Vem bryr sig om dom spenderat mycket på rummet, vill hon njuta på semestern så får hon väl det. Men känns ju jäkla korkat att ljuga om det ?

  Svara

   Kanske hotellet såg det inlägget och gav dem en gratis (eller gratis mot exponering) uppdatering till det rummet?

   Svara

  Får mig att tänka på den där artikeln i DN – ”Vindsvåningar har blivit ett sätt att leva” – och den efterföljande debatten.

  Svara

   Ja, det var en riktig höjdare den artikeln. Och värst var väl att den faktiskt skrevs på allvar och inte som en parodi.
   https://www.dn.se/bostad/vindsvaningar-har-blivit-ett-satt-att-leva/
   (tyvärr bakom betalvägg men här är ett smakprov):

   ”Eric Tour vänder vant de spröda råvarorna på sin teppanyakihäll. Vårlök, groddar och mizunasalladens dekorativa blad lierar sig med äggnudlar och räkor. Heta droppar från flaskor och burkar med besynnerligt innehåll får fullborda verket.
   – Vi lagar mycket asiatisk mat sedan tidigare, men under varje resa snappar man upp nya smaker. De här kryddpastorna köpte vi i Peking förra veckan, säger Eric och korkar upp en flaska vitt vin, tillverkad på Semillondruvan. Enligt den sydafrikanske gårdsherre som sålde honom flaskan ska den passa utmärkt till stark asiatisk mat.
   Den gigantiska köksfläkten suger effektivt upp aromerna de sex meterna upp till taknocken, för att sedan sprida väldoften över takåsarna.”

   Svara

    Haha åh jag bodde i Stockholm när den publicerades och debatten drog igång, som jag och min kompis skämtade om den teppanyakihällen! Vi bodde svart i andrahand och roade oss med att beskriva vår bakisfrukost på samma sätt: den omsorgsfullt av maskin pressade apelsinjuicen av koncentrat…trycksvärtsfläckarna på bordet ger en kontinental touch…aromen av fryspizza sprider sig i köket, då fläkten från 70-talet inte fungerar 😂

    Svara

  Själv kan jag inte förstå hur man över huvud taget VILL att någon annan ska packa upp ens väska, och framför allt inte packa ner den smutsiga tvätten när man ska hem. Hur mycket saker kan man ha med sig på en 3-4 dagars resa och hur jobbigt kan det vara att göra det själv??? Och att till på köpet skryta om sin lathet gör det hela ännu dummare.

  Svara

  Are as good as mine? Ska det väl vara?

  Svara

   Nä, your guess, the guess, it = is. Haha, om nån fattar min lilla engelska ramsa.

   Svara

   Guess är i singular -> is är rätt ord att använda. Annars hade hon fått skriva your guesses are as good as mine men så lyder inte uttrycket.

   Svara

  på hennes instastory visar hon att någon frågat vem hon reser med, och så lägger hon upp en bild på henne och hampus-hajen, fast hon har täckt över hans ansikte och skriver ”someone I can share my passion for having all the good things in life with”… allt för att folk ska spekulera om att det är någon ny istället för att bara svara direkt på frågan xD

  hon försöker säkert bygga upp hans anonymitet igen efter att ha sabbat den för nylanseringen.

  Svara

   Så himla märkligt beteende, varför inte bara skriva att hon är där med honom. Börjar bli riktigt trött på hennes sätt att behandla sina läsare.

   Svara

    En sån manöver känns väldigt manipulativ tyvärr. Det Isabella inte riktigt verkar förstå är att dessa strategier som funkade för henne i början, inte riktigt funkar för henne nu. De trogna läsarna anar väl att det är hajen och blir irriterade, de nya hittar någon annan att läsa som inte fjantar sig så. Det är ett beteende som är förståeligt när man är tonåring, inte snart trettio.

    (Och ja jag vet att det säkert är många influencers som beter sig så, lockar med nya hemliga kärleken. Men Isabella tar väl priset genom att locka med ny kärlek, avslöja honom inför ny lansering, dumpa honom en månad efteråt för att några veckor senare använda honom igen som nytt kärlekslockbete inför ännu en ny lansering.)

    Svara

    Ja, så otroligt märkligt? Om hon nu vill ligga lågt med att de träffas (igen efter lite trubbel/paus?) är det väl bättre att inte svara alls. Det blir ju bara fånigt nu när alla fattar att det är samma snubbe.

    Svara

  Befinner mig just nu på ett hotell där de erbjuder hjälp med att packa och packa upp väskan. Jag jobbar deltid som undersköterska så även vanliga dödliga har ju råd att unna sig dyrare hotell ibland. Skulle dock aldrig beställa den tjänsten. Tycker det är tillräckligt jobbigt att personalen kör ens väska till rummet på en vagn.

  Svara

   Jag brukar försöka ta min väska och rulla den själv till hissen och rummet. På vissa väldigt tjusiga hotell är förstås de no no och då har man ingen chans för allt bagage beslagtas av hotellets bagagegäng direkt vid taxin eller vad man nu kommer med..
   I synnerhet om det är många som anländer samtidigt kan man få vänta på bagaget om man låter personalen ta hand om det. Jag förstår naturligtvis att den personalen ska ha lön och dricks för att kunna överleva men jag vill inte stå och vänta i tjugo minuter på min väska och sen se dum ut för jag inte har kontanter i någon exotisk lokalvaluta att ge dricks med.
   (Tips: Gör som amerikanerna för de har alltid buntar med dollarsedlar som de strösslar med oberoende av vilken valuta landet de besöker tillämpar).

   Svara

    Nepp. Jag säger bestämt nej och ber dem sluta envisas, vänligt. Jag reser ofta med handbagage och vill inte heller vänta 20 minuter innan jag kan påbörja dusch och ombyte. Och samma problem med lokalvaluta.

    Svara

  Hon är så löjlig så det finns inte. Där har hon iaf nåt hon är bäst på

  Svara

   Menar du CamCam?

   Svara

  Jag förstår inte varför man behöver skryta hela tiden. Skryt är inte särskilt klädsamt.

  Svara

  Jag förstår bara inte varifrån pengarna kommer och VAR framgången ligger? Hon har ett märke, Löwengrip care and color (??) men jag hittar det ingenstans, ser inga annonser, ingenting. HUR kan en så pass liten produkt generera ett ”imperium” och dra in såna astronomiska summor pengar? Jag fattar inte. Gör hon nåt mer? Jag antar att bloggen drar in lite, men ändå. Nåt ”imperium” är det väl inte och hur kan det dra in såna summor pengar??

  Svara

   hon har ju fler företag än bara Löwengrip Beauty 😛

   Svara

    Vilka då??

    Svara

     bara söka på hennes namn på allabolag.se …..

     Svara

     Pengarna som kommer in från hennes olika sociala medier. Det är där de stora pengarna ramlar in

     Svara

   Undrar jag med. Pengar måste väl ändå finnas med tanke på livsstil och konsumtion.

   Svara

   Bloggen är det hon tjänar pengar på. Annonser och samarbeten precis som vilken annan influencer som helst. Hennes företag är inte speciellt framgångsrika, inte i relation till de lovord och utmärkelser hon får som just företagare iaf. Hon är en framgånsrik influencer, inte en framgångsrik entreprenör.

   Svara

    Det skeva i alltihop är ju att trots att det är bloggen som drar in alla stålar så får hon det att låta som att det är LCC o försäljningen av hudvård som gör det. Så hennes bedrift är att hon lyckas hålla liv i bloggen o övriga sociala kanaler men företagande….naeee?

    Svara

   Jag tror att det är samarbetena som drar in pengar, dvs dom företagen som betalar för att nå ut till hennes 1,5 miljon läsare 😂

   Svara

   aktier och avkastning möjligtvis.

   Svara

   Pengarna kommer från dig! Eftersom hon fejkjobbar lite under resan lär hon ta den på företaget som jobbresa och dra av den. Rätt mkt av hennes liv är skattespons skulle jag tro.

   Svara

    Exakt!
    1-Dessa resor är ”tjänsteresor” och administreras som ”kostnader” om även flygresorna är med i ”paketet”. Hotell övernattningar + mat + besök på vingården (också företag) betalas av ”företagen”. Arlanda VIP är också samarbete och betalas ingenting av henne eller hennes företag. Men för alla dessa tar dem in pengar, alltså ”omsättning” till företaget.

    2-Tror ni verkligen att hennes ”sällskap” ville överraska och visa två olika utsikter? Jag hade sagt.. ”bullshit”. det är snarare tvärtom. Det är så tråkigt att åka själv och fota och åka hem igen. Så vad göras nu då man har tillgång till tratis hotell, gratis taxiresor, gratis mat….. fri tid….Jo, man tar med sig för att åtminsone ha ngt sällskap. Min fantasi vill gå längre och gissar på att sällskapet hade som ”konsult” fakturerat sin resa som en sort reseräkning…!!

    Svara

  Vuxenmobbing och personlig angrepp säger mer om den som spyr ut gallan än den du skriver om. Tråkigt att en kvinna beter sig så mot en annan kvinna och andra läser och hejar på. Varför kan man inte lyfta varandra?
  Love pride and respect others if you want to be respected

  Svara

   Granskning av ett offentligt företag. Det är företaget AB man kritiserar och inte personen.

   Svara

  Blir helt matt av taskiga kommentarer 😏

  Svara

  Jag tror iaf att hon och Stordalen försöker komma på ett nytt hotellkoncept. Jag som har 4 barn skulle garanterat använda mig av upp & nedpackningshjälp. Fy tusan vad jag hatar att packa upp saker oavsett vad det än är

  Svara

  Isabellas blogg är så tråkig just nu så om det inte vore för att du gör raljerande inlägg om henne, så skulle ingen orka läsa hennes inlägg.

  Svara

  Tjena! Hoppas du mår bra! Jag tycker det här inlägget är konstigt. Att jämföra vilka hus Bella samt Jon och Janni bor i är löjligt. bellas hus ligger på Lidingö och bör vara värt mellan 8-10 milj. Bella är en person och hon är dessutom betydligt yngre än Jon och Janni. I Marbella kostar husen betydligt mindre och jag har sjuktsvårt att tro att de betalat mer än dubbelt så mycket för sitt hus mot vad Bella gjort. Jon och janni har inga barn och behöver därmed inte ta hänsyn till såna saker. Avslutningsvis så så Omsätter Bellas bolag mer än hälften av Jon och Janni drar in, eftersom de är två måste det såklart delas på två. Ha en härlig dag!

  Svara

   Bella och Janni är födda 1990.

   Svara

  Isabella håller på att spåra ur på allvar nu. Hennes skrytiga inlägg om lyx, lyx, lyx gör att folk klickar sig in på hennes blogg för att kanske glömma sina egna ” vanliga” verklighet för en stund med heltidsjobb, barn, matlagning etc.
  Kommer bli spännande att följa när allting faller.

  Svara

  Tycker inte alls att Isabella ”skryter” mer om sitt liv än andra bloggare. Om någon skryter om sina liv så är det systrarna Graf ”… Löshår på löpande band, 3D ögonbryn, lösögonfransar, botox och fillers. Somliga har inte ens en spärr om vad som är privat och inte, typ att blogga om löjliga piller som sätter fart på deras sexliv, herregud vem bryr sig. Skillnaden är att Isabella är framgångsrik, har stil och klass, till skillnad från andra…

  Svara

   Nja, inte beredd att hålla med dig att Isabella har stil och klass. Har läst hennes blogg där hon beskrivit att hon både kissar och bajsar på sig. T.o.m. bajs i ansiktet efter något av barnen. Det är inte stil och klass för mig. Med mera.

   Svara

    Bajs och kiss i ansiktet av barnen har flera miljoner människor fått någon gång i livet, (som har barn).
    Inte alls konstigt kan jag tycka.

    Svara

  De flesta av oss vill inte leka prinsessor längre än till i sjuårsåldern!

  Svara

  Nu läser jag inte Blondinbellas bloggar och allt vad hon har och köper inte heller sådant hon säljer. Hennes beteende som berättas här låter bara underklassigt och pinsamt, tycker jag.
  Om ni ogillar hennes fåniga skryt mm så sluta köp hennes prylar och sluta besök hennes bloggar mm, för det är det hon tjänar pengar på.

  Svara

  Kan inte låta bli att tycka synd om denna människa som antagligen har en självkänsla som är i botten och ett bekräftelsebehov som går till topps. Vet inte om hon tror på sin egen saga eller om hon inbillar sig att folk flest både vet vem hon är eller vad hon gör. Lite pengar att vifta med är kanske inte nog för att klara sig i långa loppet och om man är så bländad av lyx så saknar hon antagligen en mening i livet. Tids nog dalar kändisskapet som omger henne och vad gör hon då? Stackars patetiska människor som saknar insikt i både sig själv och den värld vi lever i.

  Svara

  Är det INGEN som ser hur tydligt photoshoppad arlandavipbilden är? Asså går ni på det där på riktigt?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.