CamCam testar influenciska skönhetsprylar

En av nackdelarna – eller fördelarna beroende på hur man ser det – med att spendera två veckor i de djupa småländska skogarna är att det finns mycket tid att internetshoppa på framför ACn.
Vissa dagar lämnade jag knappt mitt soffhörn pga värmen, men kolla vad roliga saker jag kan testa nu så att ni slipper!
Jag besökte en stor återförsäljare av skönhetsprodukter – jag nämner inga namn, det kommer kosta många tusenlappar hehe… – och klickade influensiskt hem alla skönhetsprodukter jag kunde hitta som jag inte tidigare testat.
I idag har M och jag åkt på en liten försenad födelsedagsresa och då fick alla de här produkterna följa med. Det är också anledningen till att det här inlägget är det sista ni får idag, så talk among yourselves för all del! 🙂
Om ni inte ser vad bilden föreställer så listar jag produkterna här nedan utan inbördes ordning eller beundran. Det är allt från hårolja till snipptvål och det är inte helt likt mig att lämna hemmet utan de produkter jag vet funkar och som min hud trivs med men hej…man måste ju leva lite. 🙂

Jag kommer vara borta i en vecka vilket borde vara tillräcklig tid att hinna bilda mig en uppfattning på, eller vad tror ni?

 1. Therese Lindgrens duschkräm för CCS med doft av jordgubbar och vanilj
 2. Therese Lindgrens bodylotion för CCS med doft av jordgubbar och vanilj
 3. Hydration Hair Oil från Löwerngrip
 4. Indy by Therese Lindgren Ansiktstvätt
 5. Indy by Therese Lindgren Elixir Serum för ansiktet
 6. Indy by Therese Lindgren Dagkräm
 7. Indy by Therese Lindgren Nattkräm
 8. Nicole Falcianis intimtvätt Tuscan Summer av DeoDoc.

Magnus kan få vara med och bedöma den sista, hö hö…

Ps. Med risk för att låta sponsrad – eller kanske bara full av hybris över mina photo skills – men hur bra bilder tar inte iPhone med porträttinställningen på?

Hittar ni fler influensiska produkter/böcker eller liknande som ni vill att jag testar, och som inte redan varit med i ”Bloggbevakning recenserar” – maila eller kommentera gärna era tips då jag testar grejer kontinuerligt! 

93 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har du fått ett paket med produkter från Therese Lindgren och så slängt in två andra produkter för att det ska dölja/mörka att det egentligen är reklam för Indy/Therese Lindgrens produkter. Jag menar du har väl skrivit om och visat Thereses produkter här förr. 🤔 I get it men säkert lurar det många.

  Svara

   Genom dig själv känner man andra! 😅

   Svara

    Vad menas, hur tänker du nu? Nej jag har aldrig gjort smygreklam, aldrig haft den möjligheten tyvärr haha aldrig fått produkter tyvärr men jag är skarptänkt, klarsynt och icke-naiv 😉

    Svara

     Du tror att hon är oärlig, vilket säger ganska mycket om dig själv!

     Svara

      Nej men snälla, så alla som tror att BB ljuger om antalet följare då? Är alla dom oärliga människor också? 🙄

      Svara

       Tror? Det är väl ändå bevisat?

       Svara

   Bloggbevakning har helt klart ett gott öga för Therese, det märks i alla hennes inlägg om henne. Är det inte bra om man är opartisk och inte trycker ner vissa och höjer andra?

   Svara

  Jag tror camcam shoppat på Ullared 😜

  Svara

   Hon var på Gekås i förra veckan.

   Svara

    Nä, dessa beställde jag på nätet faktiskt..

    Svara

     Köper inte klet för kvinnor, men tack ändå😉

     Svara

      Vad tackar du för?

      Svara

  Vad har jag missat? Hur ställer man in detta???

  Svara

   Man bara väljer porträttläge när man ska ta bilden, där nere i den horisontella menyn. Men den funktionen finns bara i nyare modeller, min gamla 6s plus hade den inte men så köpte jag en 8 förra månaden och den har porträttgrejen.

   Svara

   ”Porträttinställning?” / Du måste ha iPhone 7, 8 eller X. Då finns porträtt som funktion på vanliga kameran där du kan bläddra mellan foto, panorama, video osv 🙂

   Svara

    Finns ej på 7 eller 8. Du måste ha 8 plus eller x.

    Svara

     Jag har 7 plus med porträtt.

     Svara

      Ah, my bad! Tack för rättelsen 🙂

      Svara

  Har testat alla dom utan Bellas. Ingen höjdare, ÖoB klass.

  Svara

  Bästa hudvårdsprodukterna jag använt är klairs från Korea😃min hud ser fem år yngre ut efter bara 3 månader! Tack Olga Rönnberg (mammafitness)för tipset👍

  Svara

   Hur pass dyrt är det? 🙂 Gick du och fick en hudkonsultation?

   Svara

    Jag beställde på nätet. Det är ganska dyrt iom. Att man behöver många produkter (10steg) men det är väldigt drygt och jag gör inte alla steg varje dag😉 Ingen konsultation ville testa då jag läst mycket om k-beuty.

    Svara

     2100kt gör ett kitt, bra pris om det är drygt 😊

     Svara

     Okej bra info! Jag har använt Sensai hittills men tyckte inte det var tillräckligt bra för min hud, och inte till det priset. Hur visste du vilka produkter du behövde för just din hud, bara valde tex torr eller fet? Tack! 😀

     Svara

      Japp valde efter vilken hudtyp jag har. Jag har köpt produkter från glowid och skincity

      Svara

   Klairs är det bästa som hänt, love it! 👌🏼

   Svara

   Du har ingen aning hur bra ditt inlägg passar på min dag. Tusen tack och massor med pussar för ditt tips. 😘😘💕💕💕

   Mvh hon som alltid lyckas hitta hudvård som utgår🤬

   Svara

    @Annelie

    Svara

     Härligt att kunna glädja dig och lycka till med superprodukter!

     Svara

   Kanske man ska prova! Har än så länge verkligen fastnat för rapsodine och the ordinarys produkter men älskar att prova nytt (har annars alltid dom att falla tillbaka till)
   Ska nog prova startkittet när lönen kommer!

   Svara

  3 veckor tar det väl för huden med ny produkt?

  Svara

   Tar upp till två månader innan huden vant sig vid nya orodukter, ofta kan det ge tvärtom resultat först två veckorna pga huden är ovan

   Svara

    21 dagar ca innan huden vant sig!

    Svara

  Själv gillar man Löwengrip Care and Color

  Svara

   Sluta kopiera alias

   Svara

    😘

    Svara

     🤮

     Svara

      Avundsjuka tramsbyxa! 🤯

      Svara

   Det märket finns inte längre. Det har blivit ett HELT nytt märke, med ny kräm och slask som inte har något gemensamt med produkterna som hörde till LCC.

   Svara

    Lättlurad 😂

    Svara

     Nej, det är du som missar ironin 😉

     Svara

  Nej, det ger ingen rättvis bild av produkterna om du bara testar en vecka. Det du kan skriva om isåfl är konsistens, om det gick in snabbt i huden, hur doften är, känslan på huden men inte hur produkterna påverkar huden. Tar 2-8 veckor att vänja in produkterna i huden, resultat börjar man se efter 2-6månader beroende på ens hud. Så iallafall alla ansiktsprodukter borde du ge en rättvis tid innan du skriver något om dem, speciellt eftersom huden brukar bli sämre första veckorna

  Svara

   Det är typ samma ingredienser i allting.

   Svara

   Då ska jag testa under en längre period. 🙂

   Svara

    Låter bra, men säger ändå ingenting om hur de passar någon annans hud.

    Svara

     Nä men då kan man ju aldrig ta tips från någon.

     Svara

   Men hur mycket under för kroppen kan en tvål göra liksom? Om det är ett serum eller ansiktsprodukter så krävs det såklart en längre period av användande men en dushtvål märker du ganska fort om den är bra eller anus.

   Svara

  Köpte Bellas hårspray och är nöjd med den. Luktar gott och var bra.

  Svara

   Ja funkade bra mot getingar när jag testade

   Svara

    Så du har getingar i håret 😂 stackare

    Svara

     Bättre en geting i håret än tomtar på loftet, som det gamla ordspråket lyder.

     Svara

    Hårspray som håller getingar borta låter toppen! 😉 Bellas torrschampoo är himla bra!

    Svara

  Tror ni Anna Book ska vara med i Robinson? Amir ska tydligen vara med. Skulle förklara hennes tystnad. Tror inte hon klarat av o vara tyst annars.

  Svara

   Hoppas

   Svara

   Har svårt att tro att det produceras ett Robinson VIP. Tror mer på Farmen VIP. Det här att Amir skulle utomlands tror jag är sagt för att vilseleda bara.

   Svara

    Har inte Paula gått ut med att hon blev tillfrågad till Robinson vip?

    Svara

    Amir skulle ju varit med i årets Farmen VIP men byttes ut i sista sekund, gjorde en video om sin besvikelse. Så tror också Farmen. Eller… Ja, Paula fick ju erbjudande om Robinson VIP ja… Fan nu blev jag osäker.

    Men Anna Book och Armin under Robinsson-förhållanden?

    Svara

     Vad som än stämmer, kan bli bra tv av Book och arga snickaren i samma program om det nu är Robinson!

     Svara

   I något tv-progam som spelas in just nu är Anna Book med i iaf. Dottern, Felicia, är inte iväg, hon är på hemmaplan alltså Sthlm.

   Svara

  Svårt att lägga någon vidare vikt vid dina slutsatser när du så uppenbart har olika åsikter om namnen bakom. Fullt möjligt att du klarar av att vara 100% opartisk såklart, omöjligt att veta för någon utom dig själv, men trovärdigheten (fel ord, men kommer inte på det rätta) blir definitivt påverkad.

  Svara

   Oj, och jag som gillat alla Löwengrips produkter utom ansiktsmisten, men det kanske du har missat?

   Svara

  Bara jag som fick stora torrfläckar kring ögonen av indy beautys ögonkräm. Jag har aldrig tidigare hade problem med det och har aldrig tidigare varit allergisk mot något, men torrfläckarna försvann när jag slutade med krämen.

  Svara

   Invänjning av produkten. Under tiden kan man uppleva torrhet, flagna, finnar, porer you name it. Ibland får man börja med varannan dag osv med nya produkter. Helt normal reaktion med andra ord

   Svara

    Nej det är inte normalt, inte så att man får torra fläckar så fort man börjar med en ny ögoncreme eller ny kräm överhuvudtaget.

    Svara

     Jo

     Svara

     Nja, jag var inte direkta sugen på att fortsätta med ögonkrämen för att vänja in huden. Det både såg förjävligt ut och kändes obehagligt med så torr hud kring ögonen.

     Svara

      Pga torrheten gjorde den dessutom så att jag såg betydligt rynkigare och tröttare ut än vad jag gör annars. Inte direkt den effekten man önskar sig av en ögonkräm 😂

      Svara

       Förstår dig alltså hehe, men det ör inte ovanligt att huden strejkar i början innan den vant sig.

       Camcam hade väl något tips på någon dunder-ögonkräm?

       Svara

        Dew-drops från Lumene. Kanon för trötta ögon. Torra vet jag inte.. när jag får torra fläckar använder jag Decubal Intensive kräm – röd tub.

        Svara

  OT: Ni som har iPhone, ska man förnya sig med iPhone 8 eller iPhone X? Kom gärna med konstruktiv information. (Undanber snällt kommentarer utanför min fråga, för jag kommer välja iPhone framför alla andra märken.) 😉

  Svara

   Vilken model har du nu och vad behöver du din mobil till?

   Svara

    Har en iPhone 6s nu som är 2,5 år och tappar batteri deluxe. Är supernöjd med iPhone överlag, det viktigaste som jag saknar nu är en riktigt skarp kamera. Har testat både Huawei och Samsung men alltid saknat iPhone… Frågan är dock om jag ska satsa på 8+ eller X…

    Svara

     X

     Men vänta till september, oktober då brukar de annonsera om det kommer ngt nytt.

     Svara

     Svar i modd. (Försökte två gånger)

     Svara

   Jag gillar inte att nya iPhone har samma uttag för laddare och hörlurar (de vill ju självklart att du ska köpa deras inte-så-snygga bluetoothhörlurar)
   Jag är dock nöjd med min telefons prestanda (har iPhone 8)

   Svara

    Hmmm just det. Har helt glömt bort denna knasighet då jag köpt trådlösa hörlurar. Då är detta aldrig ett problem 😏 Litet tips. Man behöver ju inte köpa apples fjantiga heller utan kan köpa ett par snygga och mer prisvärda.

    Svara

     Skulle jag inte rekommendera.

     ApplesAirPods är grymma och ett fantastisk ljud för att vara så små samt otroliga att de inte ramlar ur fastän du typ står på händerna.

     Finns inga andra tillverkare som matchar.

     Svara

      Apple AirPods är skräp jämfört med jaybird x3. Så stt säga att inget matchar är fel.

      Svara

       De sitter inte kvar i örat lika bra iom sladd.

       Svara

    Poppo: Finns ju dock adapter att köpa så jag ser det som ett ickeproblem samt är en anledning till att X tål en hel del vatten.

    (Har X. Väldigt nöjd)

    Men min fråga kvarstår. Vilken model och användning. Hade jag haft bättre säkerhet på min gamla iPhone hade jag inte bytt än då jag inte har ett jättebehov av den aldrles fantastiska kameran. Jag gillar dock mitt face-id istället för ett fingeravtryck. Så smidigt. 😊

    Svara

    Finns ju adapter för en hundring

    Svara

     Oj, missade att THR redan hade skrivit det hehe

     Svara

   Vänta till efter släppet nu i höst, då kommer en lite prissänkning på iPhone X. Köp den. Om du ändå vill ha en åtta så MÅSTE DU HA PLUS. Då får du en kamera to die for.

   Svara

    Har inte haft en Iphone sen 5:an och lade då ner allt med iphone att göra pga batteriet – man behövde ladda så ofta – samt att den inte tålde kyla. Ni som har de senare modellerna, är de bättre på dessa punkter?

    Svara

     Inte batteri men kylan (har 7:an)

     Svara

     Tycker mitt batteri håller bra men folk behöver veta de nya riktlinjerna på användning av dem (gäller alla tillverkare) så att livslängd bibehålls.

     Svara

     Hade 6s förut och fick jämt bära med mig laddare, nu har jag X sedan november och tycker att batteritiden är väldigt bra fortfarande! Har ej heller haft problem med överhettning/nedkylning med den trots extremvinter och extremsommar. Rekommenderar X iom att jag är så nöjd (porträttläget är fantastiskt) men har aldrig haft 8+ så svårt att jämföra. Känner dock spontant att den blir lite stor och otymplig

     Svara

    Tack för tips! Vet du när släppet för nya modellen kommer?

    Svara

  Eftersom vi skulle prata mellan oss själv så bumpar jag upp min kommentar från tidigare idag…😊

  OT
  Ni ”måste” läsa det här. Helt underbart ju. 🤘😊💕

  https://m.dw.com/en/elderly-men-escape-nursing-home-to-go-to-wacken-metal-festival/a-44955305?xtref=https%253A%252F%252Fomni.se%252Ftva-smet-fran-aldreboende-ville-pa-hardrocksfestival%252Fa%252FkajB6j

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.