Skönhetsingrepp

Annica svarar på en fråga på sin blogg om ”sluttande mungipor” – alltså typ motsatsen till det Kenza har och det fick mig att tänka på mina egna mungipor. 
Är det kanske ”sluttande mungipor” som ligger till grund för mitt ”resting bitch face”? Kanske, kanske inte men oavsett vilket så är det ett extremt fördelaktigt utseende att ha på gymmet för jag behöver väldigt sällan dela maskin med någon som vill alternera sets med mig. Jag ser nog lite ut som att jag bits. 🙂
Men det finns alltså till och med en operation för detta – munvinkelplastik/mungipelyftning!
Visste ni det?

Man kan alltså ändra nästan allt och saker som jag inte ens visste om att man kunde ändra på via ingrepp kan vara nästa persons stora dröm. Visst är det märkligt? Jag tittade på Isabelle Strömbergs video (här ovan) där hon pratar om komplex och de ingrepp hon gjort med sitt utseende.
Hennes näsa mådde hon allra sämst över och gjorde en näsoperation när hon fyllt 18, samtidigt som jag tittar på hennes bilder och tycker att hennes näsa ser ut som vilken näsa som helst.
När jag var yngre hade jag ENORMA komplex för min näsa, då jag tyckte att den såg ut som en krokig häxnäsa. Jag vet inte vems lilla skidbacke jag sett i någon tidning men jag mådde SÅ dåligt över mig.
Idag bryr jag mig inte nämnvärt om min näsa, trots att den nu faktiskt ÄR lite knögglig efter att ha belönats med en dansk skalle av misstag på en fest och aldrig riktigt återhämtat sig. Kanske har min hybris fått huvudet att växa ikapp min stora snok, eller kan det vara så att snygg inte betyder lika mycket för mig längre? Heller frisk/hel-ish än snygg? Kanske…
Jag funderar på att lösa in den ”innestående” remiss jag haft hos min läkare på en bröstförminskning då den största delen av min smärtproblematik i överkroppen kommer från de två tunga bröst jag kånkar omkring på.
Min fibromyalgi är nog inte så pepp på ett stort kirurgiskt ingrepp men jag orkar inte ha det så här. Det här är ju inget skönhetsingrepp per se, men rent fåfängt…skulle jag vilja förändra någonting med min kropp om det gick, aldrig kom ut och utan att det hade någon som helst påverkan på någon? (Ni vet, hela den där ”förebilds/hets-debatten”)
Vad skulle jag göra då? Vad skulle jag vilja ändra på i mitt utseende? Någonting?

Faktiskt. 
Jag skulle vilja få en handtransplantation och det är Michaela Fornis händer jag vill ha! *Sägs med rösten från den tecknade Robin Hoodfilmen*
Jag skulle även kunna tänka mig Kenzas händer – för ni vet ju att jag har korta, prinskorvsfingrar som är sneda efter att ha fastnat i en skidlift – för jag ÄLSKAR vackra händer med långa fingrar!
Jag vill ha långa, slanka pianofingrar, inte små korvar som får små barn att börja skrika efter ketchup, senap, rostad lök och bröd med små skåror i.
Tillägg: Men mina fingrar eller min näsa – oavsett hur de ser ut – definierar mig inte som person eller avgör mitt värde eller hur mycket eller lite jag älskar mig själv.
Jag har samma värde som människa oavsett hur jag ser ut! Det gäller alla som svarar på det här inlägget!!!

Nu är det er tur!
Vad skulle jag vilja förändra någonting med min kropp om det gick, aldrig kom ut och utan att det hade någon som helst påverkan på någon? (Ni vet, hela den där ”förebilds/hets-debatten”)
För bara för att man inte GÖR några ingrepp så betyder det ju inte att man inte tänker och tycker saker. Bara för att jag är emot inlägg om skönhetsingrepp på sociala medier så betyder ju inte det att jag ser mig själv som något fullkomlig skönhetsvarelse.
Absolut inte, jag är nyfiken på massor av saker. Hur skulle jag se ut med fyllda läppar? Hur skulle jag ser ut om jag tatuerade mina ögonbryn? Hur skulle jag se ut med en tredje tutte på ryggen? Ni vet… vanliga saker…

Men… Att stilla min nyfikenhet är inte viktigare än att visa min bonusdotter att det är okej att se ut som man gör, oavsett hur man ser ut, och därför får tankarna om en tredje tutte på ryggen stanna vid just det – tankar.
🙂
THK drömmer om en extra stor magsäck i kombination med binnikemask!
Det vore drömmen! Att slippa äta noga uppmätt dietfoder och istället få äta så mycket det bara gå utan att se ut som Pumba! Ahhh….the dream!

193 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Total buk/rygg-plastik. Deff.

  Svara

   Vad är ryggplastik? Själv skulle jag helst få smalare överarmar, jag är smal men med enligt mig FETA armar och vet inte hur man ska bli av med dem. De får gärna bli kortare också, ser ut lite som en gorilla i överkroppen.

   Svara

  Fixa min sneda framtand och bleka tänderna! Är nöjd med resten.

  Svara

   Älskar sneda framtänder❤️

   Svara

   Jag fixade en av mina tänder för ett par år sedan och det var m, för mig, det bästs beslutet jag fattat. Kostade 6tkr då, så inte så farligt och gjorde inte ont alls. Gick från att aldrig le med öppen mun eller hålla för munnen när jag skrattade till att älska mitt leende. Jag tyckte det var värt det och tyckte det var ett relativt harmlöst ingrepp. Om du överväger att göra en fasad säger jag kör! Men om man inte vill så behöver man inte!

   Svara

  BB kommenterar brist på vinsten i sina bolag. Det ”råkade” bli dåliga exportsatsningar, det ”råkade” bli en felrekrytering. Varför får jag känslan av att deras strategi är bara ren och skär desperation.

  Här är en anledning till att jag tror dom kommer faila med Löwengrip. I dagsläget satsar MÅNGA företag med representation och mångfald. Många satsar på att bygga och utforma produkter som passar en bred målgrupp. Det gör inte Löwengrip, hon skapar produkter för den vita överklassen (och inte heller på ett bra sätt). Varför? För att BB är outbildad, hon har inget koncept av vad en omvärldsanalys kräver och har faktiskt absolut ingen världsvana. Hon påstår sig ha rest runt hela världen men vad VET hon om världen egentligen? Just nu biggar dem upp sig själva i media för att hitta investerare. Men så snart en investerare närmar sig Löwengrip kommer de se att hon och Pingis kan absolut inte driva bolag och att dem satsningarna dem har gjort för vad som räknas som ett nytt bolag har inte bara varit ”slarviga,” de har helt enkelt inte riktigt gjort sin research ordentligt.

  Och ingen investerare gillar att investera folk som inte har bra koll på sin produkt och sin marknad. BB må ha några hundratusen följare (knappt) men det betyder inte att hon utnyttjar marknaden ordentligt. Jämför med Huda beauty som faktiskt genererar produkter som marknaden har sökt länge så ligger Löwengrip långt, långt borta från den nyckelanalysen. Istället utgår hon ifrån sig själv och det är en big no no.

  Svara

   Och Cam, om du verkligen ska visa BB för den hon är, så hoppas jag att du publicerar inlägget om IL kollega och #lappgate snart. En ordentlig granskning behövs för att spricka bubblan. Så jävla trött på den människan och den enorma luften hon får av sina egna lögner (det är sjukligt!).

   Svara

   Hon har rest runt i världen, men hon går ju aldrig utanför hotellområdet och hon ser nog aldrig något annat än lyx och det hon redan är van vid, vart hon än åker. Och hon umgås med en ganska homogen grupp av människor, vad det verkar. Så det blir ju inte så mycket intryck eller inspiration, eller utveckling.

   Svara

    Dags att BB deltar i typ Världens Barn-galan och åker med och besöker barnhem. Två flugor i en smäll! Ett wake up call för BB och en trolig förbättring av det egna varumärket.

    Svara

   Fast tror inte du har helt rätt, när ekonomin är så bra som den är nu läggs mycket mer fokus på nischade lyxprodukter och -tjänster dvs inte alls på det som passar breda målgrupper nödvändigtvis (jo inom smink med fler nyanser men det är för att tillgodose fler kunder inom deras nischade bransch där sådant tidigare varit sällsynt). Fler och fler har mer pengar de är villiga att spendera än för typ 10 år sen och därför är det absolut klokt att satsa på lyxsegment just nu. De flesta stora varumärken har ju sin egen nisch. Är dock enig med dig i om de gjort en marknadsanalys för att öht undersöka behovet eller om de bara använder det för att BB har en kanal där hon kan sälja till målgruppen. Tror på det senare.

   Svara

    Jag förstår hur du menar men vi är på väg mot en lågkonjuktur. Alltså kommer ekonomin dala och det innebär att konsumptionbeteende ändras, oftast mot det sparsamma hållet.

    Svara

  På tal om något annat 🙂 någon som vet när Paradis Hotel börjar ?

  Svara

   äntligen en intressant fråga!!!

   Svara

   Kolla paradise norge tills svenska kmr ut! Faktiskt mycket bättre och fler avsnitt 😉

   Svara

    Kolla Love Island UK istället kompisar. Så mkt bättre 👌🏼

    Svara

     Vad menas med ”bättre” i det här sammanhanget?

     Svara

   3 september läste jag precis!

   Svara

  Jag avskyr mina ben och har alltid gjort eftersom de är större och fylligare än min resterande kropp. Jag har breda höfter med ridbyxlår och breda vader så det är min kroppsdel jag absolut inte favoriserar. Jag kan drömma om slanka modellben så jag inte behöver känna mig dum i en kjol eller en klänning men skulle aldrig göra någon typ av ingrepp över huvud taget. Det är såhär jag ser ut och jag älskar mig ändå.

  Svara

   Breda höfter är ju skitsnyggt! ”Ridbyxlår” lika så. Du är säkert riktigt läcker i kjol och klänning. Det är synd att man hakar upp sig på sådana saker som andra med största sannorlikhet inte märker eller till och med tycker om. Jag är visserligen likadan så öh, do as I say not as I do 🙂

   Svara

    Vad snäll du är. Tack! ❤ nej jag gör ju inte det eftersom mina ben är kraftiga haha men så är det!

    Svara

   Min kille kommentera om mina ridbyxlår att de är bra för att ”då har du mer att hålla tag i mig med” 😂 på ett väldigt nsfw sätt, haha!

   Svara

    Vilken gullig kommentar av din pojkvän ändå! Jag har liksom fått för mig att en kille enbart vill ha en tjej som är rak och har perfekta ben och allt det där så jag gömmer mig under jeans hela tiden. Även på sommaren!

    Svara

     Åh jag har likadabt, mina ben är stora och breda och värsta saddlebagsen, samt att jag har haft (förvisso bara några stk men ändå) åderbråck sen jag var 17 (28 nu). Alltid hatat mina ben, när folk snackar om att man ska ha thigh gap när man har fötterna ihop? Jag har fan inte ens ett glapp mellan vaderna då. mina vader får plats i 1 av 100 stövlar, ett helvete med byxor osv. Och hur mycket jag än tränar eller går ner i vikt så ändras mina ben knappt nånting alls. Och så de jävla lårskaven.

     Jag gick alltid i jeans jämt jämt jämt. Men så en dag då orkade jag inte mer. Var för tre år sen. Dundervärmebölja i Oslo och jag gruvade mig för jag skulle på dejt och visste att jag skulle svettas sönder i mina jeans. Så jag bara orkade inte. Jag vill också slippa värmeslag och få ha shorts ibland. Så jag tog shorts. Det blev inget längre med snubben men han sa att hab tyckte jag hade supersexiga ben. Jag bara whaaat 😮 men vinsten med den dejten var egentligen inte hans kommentar utan att jag satte min egen bekvämlighet först, för första gången.

     Jag är inte bästis med mina ben nu heller, verkligen inte. Men vi har iaf en acceptabel relation nu, hoppas du också kommer dit <3

     Svara

      Så fin historia och jag är så glad att du är vän med dina ben nu! ❤ Min första pojkvän på gymnasiet sade att jag hade skitsnygga ben och jag blev helt chockad för jag har alltid hatat dem. Men hundra år senare så har även vi en helt okej relation nu <3

      Svara

      Köp bandalettes och börja rocka både kjolar och klänningar!👌🏻
      De har räddat mig från alla lårskav och jag kan ha snygga underkläder under kjolen igen😍

      Svara

       Ja varför inte! Rockande slappa ben och cellulitröv nu kör vi!

       Svara

       YES jag ska göra det! har testat alla möjliga grejer men hatar typ cykelbyxor osv iaf för känns så farmorigt. Men bandelettes verkar vara grejen!

       Svara

     Jag är en kvinna så kan inte tala för män, men då jag är attraherad av kvinnor så kanske det är relevant ändå. Breda höfter/kraftiga ben/mjuka lår är det sexigaste som finns! Har inget emot smala ben heller såklart men när en kvinna med ”thick thighs” går förbi så typ smälter jag. Tycker det är så snyggt när kvinnor med större vader har kjolar som slutar typ precis vid knäna, så oerhört smickrande! Tycker att shorts är allra snyggast speciellt om de sitter tight men ja… Visa benen! Du ska såklart inte klä dig för att attrahera andra och du ska känna dig bekväm men det finns ingenting att dölja om du är orolig över vad andra tycker om.

     Svara

      Tack för dina fina kommentar ❤ nä vad fasen strunt samma! De må vara fula men ingen är fullkomlig!

      Svara

      Håller helt med. Jag kan bli riktigt creepy när jag ser en tjej med breda höfter och lår gå förbi. MUMS! Ritkigt snyggt så bär upp det med stolthet för jösse namn!
      (Alltså inte creepy som i att jag gör nåt men som i att jag helt enkelt måste kolla)

      Svara

   Jag älskar ben som är fylliga! 😘

   Svara

    😍😘😘

    Svara

  Off topic men jag måste bara få ur mig det här. Jag mår så dåligt över att jag inte har någon högskoleutbildning. Jag känner mig misslyckad och korkad. (tycker dock inte att andra som är i samma sits är misslyckade och korkade). Varje dag får jag ångest över det här och jag känner bara ska det vara såhär resten av livet? Det är så illa att jag tänker att självmord är det enda alternativet för jag kommer ändå inte ha ett bra liv. Har ASD, är korkad och har minne som en guldfisk så därför känns en utbildning omöjlig för mig. Jag skulle dessutom inte ens komma in på någon om jag ens försökte. Finns det någon som känner samma? Hur släpper man det?

  Svara

   Att ha en högskoleutbildning betyder inte nödvändigtvis att man är smart.
   Gör något du är bra på istället!

   Svara

    Lite där skon klämmer också, det finns verkligen inte någonting alls som jag är bra på.

    Svara

     Finnes yrkesutbildningar också! De är lättare att komma in på och ger en bra väg in på den karriär du vill gå på!

     Svara

   Jag har många vänner som inte är utbildade/läst på högskolan. De är underbara människor och lever som vem som helst. Att de inte är ”utbildade” betyder inte att de är ”bildade” människor. Oroa dig inte. Alla är den man är och visst är du bra på mycket även om du inte vet om det själv. <3

   Svara

   Om jag får gissa lite, du kanske är som mig. Det är lite som dessa som är missnöjda med en kroppsdel, opererar och tror att de ska bli nöjda men istället är det en ny del på kroppen som missnöjt fokus förflyttas till. Jag har alltid känt så med olika prestationer, jag MÅSTE ju ha körkort då blir jag nöjd med mig själv, fast jag måste ju även ha universitetsexamen – sen kommer jag må bättre i mig själv. Idag har jag till exempel universitetsexamen men det känns fortfarande inte bra. Jag borde läsa mer SÅNA kurser för att komplettera, tänk att jag inte ens har läst det. Mina kurser är för simpla, min examen är för låg, tjänar för dåligt osv. Det är synd att se det såhär svart på vitt men ja… Man får väl skaffa nån slags övertygelse att ens människovärde INTE sitter i prestationer (eller utseende). Är du snäll? Försöker förstå människor runt omkring dig? Skulle du hjälpa ett djur om du hade möjlighet? Såna ”prestationer” glöms ofta bort.

   Svara

    http://www.suhf.se/storage/ma/0098a9935b954eefa9d55485bd5cafea/bfcad2512e7f4a6f995e5bfbdcc7b538/pdf/2B5F8EB1FFC92672543D9792E48271FF55040A96/Bildning-utbildning-matchning_140513.pdf

    Sen måste jag få tipsa om denna text om utbildning/bildning. Du kan absolut bilda dig utan utbildning och en person med utbildning kanske inte bildar sig då målet ”bara” är att bli något. Rehnquist skriver såhär:

    ”Med nutida terminologi och något förenklat kan sägas att utbildning syftar till en
    viss given kompetens. Man utbildar ofta för ett definierat behov på arbetsmarknaden.
    Bildning är däremot ett något bredare och flyktigare begrepp. Det inbegriper
    personlighetsutveckling och tillägnande av djupare insikter och vissa förhållningssätt.
    Om utbildning sker mot ett givet mål så är bildning en process utan slut.
    Ellen Kay definierad mycket träffande bildning som ”det som finns kvar när du
    har glömt vad du har lärt dig”. Ibland får samma citat också illustera skillnaden
    mellan information och kunskap.”

    Svara

   Jag har också många vänner utan högskoleutbildning och de lever sitt liv precis som de vill och är lyckliga. Försök även om det är svårt att inte jämnföra dig med andra. Om du vill och kan så kan du plugga på komvux, själv fick jag specialhjälp med matematik 2b eftersom jag absolut inte kunde plugga det i gymnasiet. Hitta en bra lärare och så bör du prata med någon. Att bära själv på sina självmordstankar ska du inte göra ❤️❤️

   Svara

   Jag förstår hur du känner och jag sitter själv lite i samma situation. För mig är det psykisk ohälsa som gör att jag inte klarar av att genomföra en utbildning, har försökt MÅNGA gånger.

   Jag tycker att du ska försöka hitta saker du tycker om att göra, som är lustfyllda för dig. Eller som kanske bara ger en känsla av stabilitet och tillräckligt bra. Men det är en svår omställning att göra: att slänga ut alla tankar som man matas med konstant av samhället och istället välja en egen väg. En högskoleutbildning säger väldigt, väldigt lite om en person och dess intelligens. Finns gott om obegåvade, tråkiga och osympatiska personer som klarat av en utbildning.

   Har du någon kontakt inom vården som du kan prata med om dina tankar? Det låter som att du bär på mycket tunga och svarta känslor som du verkligen borde få hjälp och stöd till att bli av med. För du är inte korkad och misslyckad och även om du hade varit det hade ditt värde som person inte påverkats av det! Jag tänker dock precis samma sak om mig själv och vet det är när ens människosyn inte stämmer överens med ens självkänsla.

   Svara

   Av egen erfarenhet så kan jag meddela att det finns gott om människor på universitetsutbildningar med höga antagningskrav som är allt annat än smarta. Att ha några högskolepoäng i bagaget är ingen garanti för att man är en smart eller lyckad individ. Med det sagt så är mina högskolestudier bland det roligaste och mest givande jag har gjort. Därför tycker jag inte att du ska avfärda dig själv så som du gör. En utbildning är inte omöjlig för dig och självklart kan du komma in på en utbildning om du verkligen vill och försöker. Men gör det av rätt anledning, för att du VILL och för att du tror att du skulle tycka att det var KUL. Inte för att du tror att du är en sämre människa om du inte har en utbildning. Träffa en studievägledare och bolla lite idéer. Kanske känns det inte som något för dig eller så känns det rätt. Då kan ni lägga upp en plan tillsammans.

   Till det viktigaste: om du mår så pass dåligt som du säger – att du faktiskt överväger att ta livet av dig – då måste du prata med någon (ring t.ex. 90101). Du är inte ensam med dina känslor och du kan visst få ett bra liv. Ge inte upp. Massor av kramar till dig! <3

   Svara

   Det är du verkligen inte! Alla har inte en högskoleutbildning och det behöver man heller inte ha och en högskoleutbildning är inget bevis på att man är smartare än någon annan. Jag har snart tre högskoleutbildningar i bakfickan på grund av arbetslöshet och i så fall är ju jag lika korkad som du om vi ska se det så.

   Men vad är du intresserad av? Vad gillar du att göra?

   Svara

   Kan också känna så.. med utbildningar alltså. Vet vad jag vill göra och sökte i år, ligger på typ 1000-plats så chansen är inte stor. Gjorde ej högskoleprovet, vet någon när det är nästa gång?
   Jag jobbar som timvikarie inom förskola/fritids och i klass. Vi har ”dagar” man går på innan man blir ”utskuffad” eller vad man ska säga. Sökte barnskötarutbildningen inom komvux bara för att ha något så länge, jag kom inte ens in på den för de ansåg att de finns andra som behöver den mer för att jag har gymnasieutbildning. Känner mig också nerstämd för att jag inte ”är någonting på papper”.

   Svara

    21 oktober. Du kan anmäla dig 15 augusti!

    Svara

     Ok, tack! 🙂

     Svara

   Äsch inte behöver man högskola för att klara sig i livet och bli lyckad. Se bara på Mona

   Svara

   Du är inte ensam om den känslan, kan inte nog poängtera att du inte på något sätt är sämre än en person med högskoleutbildning, men ta din känsla på allvar, gå och prata med någon, få professionell hjälp att inse det du med.

   Svara

   Nej men sluta, klart du kan om du vill! Gör högskoleprovet och plugga verkligen inför det så kommer det gå bra.
   Jag var värdelös i skolan, hatade matte och gick ut med sämsta tänkbara betyg från samhäll. Nu 5 år senare har jag höjt högskoleprovsresultatet från 0.5 till 1.7, klarat av tekniskt basår med en väldans massa matte och studerar nu till tandläkare! Det går!!!! Testa! ❤️

   Svara

   Lyssna, älska människor på ett genuint sätt, ta hand om planeten och lev ditt liv på ett sätt som gör dig lycklig! Utbildning betyder ingenting när det kommer till ditt egenvärde eller intelligens. Finns många olika sätt att vara smart på. Jag är universitetsutbildad x 2 och är inte lyckligare än någon annan för det. Förstora inte upp det där diplomet till att vara svaret på allt. Jobba istället på din självkänsla – där du är och som du är. Om du sedan på vägen känner att du vill plugga någonting så gör det, men inte för att du annars mår dåligt, utan för att du VILL det.

   Svara

   Åh tänk inte så alls (lätt att säga!). Vissa människor är väldigt ”skolsmarta” men inte alls lika smarta ute i den ”riktiga” världen, vissa är supersmarta i den ”riktiga” världen men helt värdelösa i skolan.
   Inget är rätt eller fel (så länge man håller sig inom lagens ramar 😅), vi väljer bara lite olika vägar i livet!

   Svara

   Hej du!

   Jag har haft exakt samma problem, mådde såå dåligt så länge över att jag var så obildad och för att jag jobbar inom ett låglöneyrke. Har tyckt det varit jobbigt att prata med högutbildade och typ ”erkänna” att man inte jobbar med något fancy, att man inte har råd med dyra drinkar, semestrar osv.

   Men vet du. Det hjälper att prata om det, jag gick i terapi för min GAD och vräkte ur mig allt, och det bottnade mycket i att jag jämförde mig med andra. Fick en uppgift av en kompis som är utbildad psykolog att gå in och rensa sociala medier, ta bort alla som får mig att känna mig som en liten tönt och som jag faktiskt mådde sämre av att titta på. Slutade även med att hobbystalka ”lyckade” människor på facebook osv. Mår SÅ mycket bättre idag, rockar mitt låglöneyrke och är stolt och glad över att jag är bra på det jag gör istället för att skämmas.

   Annat tips. Plugga inte förrän du verkligen, verkligen vill göra det. Om du bara hoppar på en utbildning för att du känner att du måste, tja då är risken stor att du hoppar av och då känner dig ännu sämre. Been there done that, jag skrapade ihop 21,5 hp och vad minns jag av den kursen? Typ bara att tabula rasa är ett begrepp. Värt att betala av studielån på? Nä.

   Kram till dig, du är fantastisk som du är.

   Svara

   Jag har en hel del framgångsrika bekantskaper och man kan lätt dela upp dem i två kategorier. Den ena har rätt bakgrund, rätt utbildning och rätt kontakter. Det är duktiga och plikttrogna människor som kliver upp varje morgon och lever det liv som förväntas av dem. Medan den andra gruppen är mer selfmade och många av dem saknar inte bara högskoleutbildning utan var faktiskt rena katastrofen i skolan. Några av dem klarade knappt högstadiet och gemensamt för de flesta är att skolan inte kändes som något för dem. Jag säger inte att du hör till den gruppen utan vill bara berätta att de är de mest intressanta, spännande och fascinerande personer jag känner. De är bildade, beresta och härliga att umgås med. Ingen upplever dem som korkade eller misslyckade – tvärtom.

   Inte heller behöver man bli framgångsrik för att få ett bra liv, det är inte det som är poängen här. Poängen är att skolan inte är för alla och det behöver absolut inte vara någon måttstock för hur det går senare i livet. Så håll huvudet högt medan du försöker hitta din väg i livet och se aldrig någonsin ner på dig själv eller tro att du skulle vara mindre värd än någon annan.

   Svara

  Mina korta fula fingrar och tår – omöjligt
  Fylla ut bysten lite, dock Inte inplantat, mina är fylliga på yttersidorna men hade varit trevligt med lite i klyftan också.
  Och så vill jag göra ögonlaser pga dålig syn – fullt möjligt

  Svara

  Lat som jag är skulle jag vilja fettsuga mig, men det löser ju inte grundproblemet med lättja så det får stanna vid en dröm:)
  Skulle jag vinna på lotto (några hundra miljoner) skulle jag lyfta brösten och förminska vårtgårdarna, men skulle aldrig spara ihop (eller ta lån) för att plastikoperera mig. Jag ser ju ut som jag gör. Och vill folk lägga pengar på att fixa den ”perfekta” kroppen så får de ju göra det, det är ju ingenting som påverkar mig på något sätt. Skulle aldrig lyfta ansiktet a la vindtunnel dock, då åldras jag hellre med ”värdighet” (sunkigt uttryck för övrigt), tycker det ser så läskigt ut med gamla människor som ser ut som plastdockor.

  Svara

  Jag skulle vilja att jag inte rodnar så lätt så det skulle jag vilja ha en operation emot. Om det nu ens finns.

  Svara

   Tror det finns laser som du kan göra. Minns inte riktigt men du kan kolla.

   Annars tror jag de flesta inte ens märker av det när det händer. 😊💚

   Svara

   Och jag önskar jag kunde rodna! Själv ser jag jämnt ut som ett vandrande lik när jag är blek.

   Svara

   Du ska givetvis rådgöra med läkare – jag vet ju inte nåt om din övriga hälsostatus. Men det finns en tablett på recept som heter Inderal (en betablockerare) som bl.a. hindrar kroppen från att rodna. Jag har den vid behov. Det kanske kan vara nåt att tänka på OM rodnandet hindrar dig i ditt vardagsliv.

   Svara

   Jag med. Rodnar i tid och otid. Senast idag när killen jag gillar fäller en sån där kommentar som går att missuppfattas och så blir jag som en tomat. Hela tiden! Gaaah!

   Svara

  Ingenting, jag är jag.
  Kan vi inte diskutera något roligare?

  Svara

   Men klicka inte in dig hit ers höghet, om det stör dig och dessutom påpeka att du vill diskutera något ”roligare”.

   Svara

    Håller med Elena. Det finns andra saker att diskutera. Varför diskutera människors komplex jämt & ständigt? Varför är det ok på denna sidan att diskutera vad man vill förändra men inte hos andra på instagram/bloggar?

    Varför kalla henne för ”ers höghet”? För att hon är nöjd som hon är? Det är jag också. Men denna ständiga hets om man ska/vill ändra något. Hjälper detta inlägget någon?

    Svara

     Ers höghet som i att hon ser ett inlägg som inte faller henne i smaken och sen dessutom GÅR in och kommenterar att det inte faller henne i smaken och att hon vill diskutera något som är roligare för henne.

     Liksom, stfo om du inte gillar det, om några timmar kommer det ett nytt inlägg som du kanske gillar bättre. Har inget med hennes komplexfria self att göra, absolut inte, kul för henne. Det är få förunnat idag.

     Svara

    Ursäkta mig Angenäma Anonym, visste inte att vi skulle fokusera på självhat just idag.

    Svara

  På tal om utseende. Såg 2 månader gammal bild på knivmickes nya tjej, sen en ny bild. Hon har (utöver förändrar hår och klädstil, som man kan ändra hur som helst spelar väl ingen roll såklert) låtit honom tatuera hela hennes mage samt ANSIKTE. Får panik.

  Svara

   Oh no, jag vet att man gör som man vill och sådär. Men just ansiktet?

   Svara

   Herregud!! Fan vad hon kommer ångra sig om/när det tar slut. Magtatueringen kan man dölja men de i ansiktet? Kan man ens få jobb om man har ansiktstatueringar?

   Svara

    Tror nog hon kommer lasra bort det, kändes alldeles för spontant

    Svara

    Mer än hälften på min sambos jobb har ansikts- och handtatueringar 😊

    Svara

     var jobbar han?

     Svara

     Jobbar han med barn? Menar inte att folk med ansiktstatueringar är sämre än andra (!) men det hör sällan hemma i de flesta branscher på arbetsmarknaden.

     Svara

     Jobbar han i en tatueringsstudio?🤔

     Svara

   Det är väl inte riktiga tatueringar i ansiktet? Ser mer ut som en utklädnad.

   Svara

   Tror inte de är riktiga som tur är.

   Svara

    bara det den lilla detaljen att de är riktiga. fy fan alltså.

    Svara

    KLART de är riktiga?

    Svara

   Jag veeet! Jag tänkte samma sak när jag såg det men sen så är det ju hennes liv, såklart. Men samtidigt känns det inte så genomtänkt. Skrev hon inte på sin ig story att hon hade tänkt två små hjärtan men kom ut med två extra. Liksom.. nej. Hon är vacker med och utan tatueringar men för hennes egen skull i framtiden så blir tyvärr folk som har tatueringar i ansiktet dömda i samhället och i arbetslivet. Kan Micke sluta använda sin flickvänner som ett canvas för sina tatueringar?

   Svara

   Ja jag såg att hon just lade ut en bild på på Instagram där man ser dem… Jag hoppas INNERLIGT att de inte är riktiga, iaf de i ansiktet…

   Svara

  Jordens dragningskraft har gett mig hängknän. Funderar lite på var hängknäna befinner sig om tio år. Runt anklarna? Då jäklar blir det problem att få på sig stövlar.
  Kanske bäst att göra något åt det… medan tid är.

  😎

  Svara

   Hängknän? Menar du att skinnet hänger ner….förstår inte riktigt…:)

   Svara

    Typ. 🙂

    Svara

     Äsch det är bara klämma på sig ett par stödstrumpor. Eller tejpa 😀

     Svara

      Tänkt’ente på dé.

      Svara

  Skulle kunna tänka mig fixa näsan som blev sned, men det syns mest på foton, som jag ådrog mig pga klantig manöver från mig, vilket resulterade att jag landade mitt i backen med näsan först. 🙈😌

  Men jag kommer inte göra det för det tar för lång tid att läka från den op och så mycket bryr jag mig inte. Och helt läker aldrig en opereras näsa ihop igen någonsin.

  Jag har fixat till en annan sak men det var för att återställa något som inte kommit till av naturliga skäl. Och vissa saker som kanske kommer med åldern som tex hängande ögonlock som kan orsaka problem i vardagen kan jag lätt tänka mig att fixa. Eller leverfläckar som sitter illa till.

  Svara

  Skulle fixa näsan om det inte innebar att man blir svullen och helt igentäppt efter en operation. Klarar absolut inte av att vara täppt i näsan, får panik (kanske därför jag varit nässpraysberoende i 5 år)

  Sen lyfta brösten och gör dom mer fasta

  Svara

  På tal om Isabelle så såg jag precis att hon skrivit ett blogginlägg om ett bluffmejl som kan ligga bakom de hackade instagramkontona. Kan det vara orsaken?

  Svara

  Är inte bästis med min haka. Inte hela hakpartiet utan själva hak-hakan. Men det blev bättre när jag slutade vara tonåring, sen ytterligare lite bättre när jag började spendera mindre och mindre tid framför spegeln. Har varit inställd på att operera när summan inte längre är en väsentlig del av mina sparpengar men det börjar kännas larvigt. Hoppas pengarna går till något roligare 🙂

  Svara

  Fasiken vad grann du är Camcam…..inte många som kan vara allvarliga och ändå snygga som du!!!

  Själv är jag nog rätt nöjd med vad naturen gett mig förutom mina ridlårsben och gigantiska vader.
  Har aldrig kunnat använda höga stövlar, har alltid problem med jeans som inte är designade för pubertets yngel.
  Tidigare hade jag svullna anklar också.. typ som Universum Mona men de har jag lyckats svetsa till med träning 🙂

  Svara

  Har någon lasrat bort födelsemärken från ansiktet? Funderar på att göra det, men är såklart skiträdd för att nåt ska gå fel då det ändå är ansiktet det handlar om…

  Svara

   Jag spenderade 2000 kr på att ta bort synliga blodkärl på kinder och näsa. Resultat var uuh… icke-existerande?? Ingen skillnad. Hudterapeuten lovade resultat efter två gånger. Jag ringde och sa att inget förändrats och då föreslog hon två omgångar till. Jag la på luren! Fool me once shame on you, fool me twice shame on me… 😉

   Svara

    Inte samma på födelsemärken. Lättare med dem.

    Sedan verkar det som att den som lasrade dig valde fel frekvens eller hade inte rätt maskin som funkar på dig. Eller så är du helt enklet inte en som det alls går på.

    Men det fungerar på många.

    Svara

     Så kan det säkert vara. Jag kan bara tala utifrån min erfarenhet som innebar 2000 kr i sjön.

     Svara

   Vill också göra det! Har googlat som en galning och försökt hitta före- och efterbilder i flera år, men hittar bara när de lasrat/skurit bort utstående födelsemärken/vårtor. Någon som lasrat helt vanliga födelsemärken?

   Svara

    Någon som vet något om eller har erfarenhet av borttagning av ärr?? 🙂

    Svara

   Jag tog bort ett på näsroten (ljus men stod ut) och ett på käkbenet. Tog bort dem på en plastikklinik på Östermalm, dock inte med laser utan de skar bort den. Hade läst att de kan komma tillbaka annars men det var dock ganska många år sedan så är säkert bättre idag. Syns iallafall absolut inget idag. Tänker aldrig på det.

   Svara

  Jag skulle vilja operera bort min kyfos – alltså en stor knöl jag har i nacken, och som får mig att känna mig som Ringaren i Notre Dame. Om det ens finns sådana operationer?
  Jag har gått till ett par olika sjukgymnaster, och de vet inte heller vad jag ska göra åt det.
  Är det någon här som vet?

  Svara

   Kolla naprapatjonas på insta. Han tipsar om hållningsövningar, kan hjälpa?

   Svara

    Tack för tips! ☀️

    Svara

  Jag försöker nog att inte tänka på mina ”skavanker” så mycket. Känner igen mig i att komplexen går över med tiden. Som 19-åring skämdes jag så över min ”enorma” näsa och sneda tänder. Idag? Bryr mig inte ett skit. Tycker de båda ger ansiktet karaktär och en unik look. 🙂

  Hade också länge komplex över små ögon. Önskade mig stora ögon typ som Angelina Jolie, med de där stora ögonlocken hon har. Minns att jag googlade om det fanns plastikoperationer för det haha! Verkade inte finnas då för typ 15 år sedan men finns säkert idag.

  Svara

   Åh, jag ville ha samma breda leende som Ebba Blitz istället för min lilla, snörpiga mun. 🙂

   Svara

   Svara

    Fast det kom ju fram att det där var fejka, så klart.
    Det finns äkta varnande exempel, men så fort Camilla skriver om det så får hon kritik, att alla minsann får göra som man vill och ingen får kommentera andras utseende. Har svårt att tro att någon aldrig kommenterat någons utseende.

    Svara

  Näsa, smalare ansikte/käke, fettsugning

  Svara

  Så roligt att Annica pratar om ingrepp förutom vissa. Har frågat massor av ggr om hennes fettsugning och på av låren. Inga svar och blev blockad ..

  Svara

   Len / det är ju konstigt eftersom Annica varit helt öppen med det och lagt ut flera bilder på bloggen . däremot mörkar hon bröstoperationen .

   Svara

  Kan man få bort påsar under ögonen? Det isf.

  Svara

  Jag har gjort full Bukplastik som går runt hela kroppen, näsan och har fasader på tänderna ser helt normaltråkig ut trots det men skönt att rättat till det jag själv gick och störde mig på

  Svara

  Efter kraftig övervikt sen barnsben, skulle jag vilja ta bort lös hud och bristningar och min stora lätt hängande bulle(ni vet vart).

  Usch va hemskt det känns
  att säga högt och erkänna det!!

  Svara

   FUPA 🙂

   Svara

   Min bulle skulle få flyga & fara alla dagar i veckan. Mår fruktansvärt dåligt över den & den stör mig VARJE dag.

   Svara

    Ja det är hemskt!! Hade inga problem sen mitt elaka ex började tracka mig.

    Skulle tacka och ta emot om man kunde få hjälp från landsting, men orka gå igenom det om man ändå inte får hjälp.

    Jag hatar den, och vill inte ens ha sex längre.

    Svara

  Jag hade velat förminska nästippen, operera mina hooded-eyes, göra en tear through, fixa mina hängande mungipor, fixa magen sen graviditeten och brösten. Nu kanske jag låter super missnöjd men jag gillar ändå hur jag ser ut, gjorde ett ingrepp en gång (fillers) och kände inte igen mig alls. Nu är det borta och jag har lärt mig att inte mixa med mitt utseende. Jag vill åldras som jag är.

  Svara

  Jag e jämn-ful o nöjd! 🤓

  Svara

  Halva mitt ansikte ser förlamat ut. Det liksom hänger ner. Jag har otroligt dåligt självförtroende på grund av detta eftersom jag knappt kan le (ena mungipan hänger ner medan den andra sidan är ”normal”). Önskar jag hade råd att fixa det och känna mig fin. Skulle även bleka tänderna.

  Svara

  För att jag har BDD så skulle jag vilja ändra varje jävla detalj i mitt ansikte men det skulle bli dyrt. Vet dessutom att det inte skulle hjälpa. Kanske är jag ful som stryk, kanske är det mina hjärnspöken som talar, men skönhetsingrepp löser det aldrig oavsett.

  Svara

  Jag skulle vilja fixa mina sura mungipor och ögonlocken (lite hooded). Men är egentligen för obrydd för att vilja göra det. 🤷🏼‍♀️

  Svara

  Hade velat få tillbaka min näsa som den såg ut innan jag gjorde en käkoperation (gjordes i samband med tandställning) nu efter operationen ser den svullen och sne ut.

  Svara

   Jag har också sån näsa efter en käkoperstuon & skulle också vilja fixa den.

   Svara

    När jag ser mig i spegeln ser det normalt ut men så fort någon tar bild på mig så är det som att jag inte känner igen mig själv..

    Svara

  Förminska läpparna, fettsugning höfter o vader, förminska fötterna till 38 , operera näsan , fillers rynkan mellan näsan/läppen o kinden

  Tror aldrig att jag kommer göra något. Alltså det här med läppar. Jag har naturligt stora läppar o vill bara se normal ut medan många verkar alltså vilja ha det?
  Skulle vara roligare mer saker som man tycker är dina med sig själv…

  Svara

  Skulle ta bort akneärr med laser och/eller kemisk peeling. Det är det enda jag egentligen mår dåligt över. Kommer fixa det när jag fått bukt med aknen, känns meningslöst innan dess.

  Svara

  Mina bröst av den enda anledningen att de är fruktansvärt enorma. Har dock bestämt att jag ska operera mig efter eventuella barn så jag kan göra en dubbel operation och fixa mage och bröst.

  Svara

  I ärlighetens namn blir ju resultatet inte alltid så bra. När jag såg de senaste bilderna på Sindy tyckte jag mest hon liknade Jokern i Batman. Det gör även Silvia.

  Svara

   Det är ju när det går till överdrift. När det gjorts snyggt och lagom i proportion till ansikte, ålder, osv. Syns det knappt.

   Svara

  The Swan, minns ni den? Där skulle jag platsa!
  Ögonlockslyft, näsan, dubbelhakan, ridbyxlåren, få synliga läppar, lyfta mungiporna/ta bort hamsterdragen, ta bort mörka ringar, fettsugning, bröstlyft/förminskning ta bort allt hår på benen.
  Men det kommer aldrig att hända. Vågar inte, skulle inte kunna lägga de pengarna på något så ytligt, för mig känns det fel. Men avundas de som vågar och har pengarna att göra något och som ser naturligt snyggt ut.

  Svara

   hade förträngt att det programmet ens existerade. så jävla fucked up det var egentligen?

   Svara

  Camilla, av bilden att döma ser det ut som att du har en sluttande mun men inte mungipor. Själv har jag ”streck” från mungiporna och neråt, där kan vi snacka resting bitch face!

  Svara

  Om jag kunde med magi, utan smärta och allt det innebär, få mina framtänder raka så skulle jag göra det.

  Föddes med dubbla uppsättning vuxna framtänder som barn. Som typ 8? 9? åring var jag tvungen att göra en operation då de annars skulle ha växt ut i muntaket enligt tandläkaren. Vaknade halvvägs igenom när ett stort team tandläkare var redan igång med att skära i min mun och rycka ut både mjölk och vuxentänder. Fy fasen. Hade glugg i måååånga år innan de framtänder som de lämnade kvar växte ut. När de väl var ute hamnade de något snett och kräver en ny operation för att fixas. Tackade nej som tonåring trots gratis tandvård pga rädslan. Blää.

  Svara

  Det är ju faktiskt mer normalt med mungipor som pekar nedåt än uppåt, särskilt med åren. Men det är lätt avhjälpt, både gratis, snabbt och smärtfritt. LE 😀

  Svara

  Alltså, nej. Det finns ingenting jag skulle vilja ändra/operera eller som jag inte är nöjd med. Jag känner mig väldigt nöjd med mig själv, räknas ett födelsemärken på ryggen som jag inte riktigt kollat ännu? 🤔😂 Annars inget.

  Svara

  För mig är dom värsta sakerna dom här som man inte riktigt vet hur man ska ändra, typ breda anklar, min avsaknad av midja, två olika storlekar på ögonen. Men det jag helst skulle vilja är nog att göra en hårtransplantation i mina djupa vikar i pannan, vill ha så där fylligt rakt hårfäste så man ser bra ut i uppsatt hår.

  Mina andra komplex, som typ bröst, putmage och breda lår har jag kunna släppa lite med tanken ”om jag vill prioritera det kan jag operera mig”, det andra kan jag börja gråta när jag stirrar för länge på.

  Svara

  Ingenting förutom att gå ner i vikt.. Var enligt mig själv snygg när jag var i tonåren då jag inte hade så mycket fett på kroppen och i ansiktet, men nu har jag lagt på mig 10 kilo och ser inte lika bra ut och trivs inte med mig själv 🙁
  Men jag är gravid nu med mitt andra barn så tar inte tag i detta nu.. Och kmr förmodligen inte göra det sen heller.. SÅÅÅ jobbigt att träna ju :(:(:(

  Svara

   Samma här fast jag har lagt på mig typ 20 kg och har aldrig varit gravid! Suck. Hatar verkligen träning mer än allt annat… Kan äta nyttigt i cirka 2 veckor sedan spricker det. 🙁

   Svara

  Bröstförminskning och bröstlyft. Definitivt något jag kommer göra efter jag ammat klart. 75 H är jobbigt för rygg, nacke och att shoppa kläder. Typ C/D kupa hade varit mer bekvämt.

  Svara

  Hos Petra är man XL om man har Stl 40….herregud https://petratungarden.se/2018/08/06/adoore-summer-sale/#comments

  Svara

   Fast det står ju klart och tydligt på hemsidan att 40=L, 42=XL ?

   Svara

  OT: Sofia Wistam går runt och skvätter ut sitt halsband – den felvända ekg kurvan ,till alla möjliga kändisar. Ingen reklammärker sina inlägg med halsbandet.

  Svara

   Jag tycker halsbandet är fint.

   Svara

  Är 23 år och har lyckats gå ner 43 kilo, så drömmen i dagsläget är att få göra bukplastik och bröstlyft, för att äntligen kunna känna mig lika bekväm naken som i kläder.

  Svara

  Har då mycket ögonlock att de snart stör min syn. Har en släkting som hade samma problem, opererade bort en stor del av dem, och började se mycket bättre!
  För utseendet skulle jag inte göra nåt. Jag är inte 100% nöjd med utseendet, men jag vet att inga operationer eller fillers i världen ändå kan göra en 100% nöjd. Jag ser mycket hellre ut som jag gör idag än att se ut som en plastig docka.
  Det finns viktigare saker här i livet.

  Svara

  Man behöver inte göra en operation för att få upp mungiporna. Bara kolla runt på bilder på de flesta bloggare (Kissie, Paow, Bella, etc.) – lite filler (Restylane, Juvederm) i mungiporna så pekar de uppåt! Man kan göra med botox också men jag vill helst inte ha nervgift vid munnen…

  Min nästa investering i mig själv är en ögonlaseroperation då linserna byts ut. Kostar ca 60.000 men det skulle jag ändå spendera på nya glasögon under resten av livet…

  Svara

  Jag hade tagit bort lös hud på magen (två graviditeter där magen blev enorm båda gångerna) och förminskat/lyft brösten lite.

  Svara

  Det enda jag överväger att göra någon dag är jämna ut brösten då storleksskillnaden på höger och vänster bröst stör mig. Vet dock inte om jag vågar. Man läser så mycket om folk som opererar brösten och som sen inte blir nöjda. Jag tror att skillnaden är stor nog för att få det bekostat av landstinget men är för feg för att ta upp det min min husläkare.

  Svara

  Har jättesneda tänder (till viss del till följd av en gympalektion gone wrong på mellanstadiet) jag gärna hade fixat.

  Hade även velat göra en bröstförstoring. Har alltid varit väldigt plattbystad men trivts bra med det, men har sedan jag började träna blivit om möjligt ännu mer platt och nu är 70A nästan för stort… B-kupa hade varit superlagom för mig. Kommer nog ej göra detta dock, tänker inte så ofta på det trots allt + att det ändå är rätt praktiskt….

  Svara

  Har alltid haft komplex över mina tänder & mina läppar! Har en stor näsa (enl mig), vilket gör att mina läppar ser hemskt små ut. Har sneda tänder & glugg men tandläkaren har vägrat göra något sen jag var 12, trots att dem är lika sneda som Isabella Löwengrips världsbild.

  Svara

  Skulle vilja fixa min ena framtand som efter en liten olycka är kortare än den andra.. Och så skulle jag inte ha något emot permanent hårborttagning i bikinilinjen, i armhålorna och på benen, sååå irriterande att måsta raka hela tiden.

  Svara

  Hade fixat mina tänder så de blir RAKA och vita! I övrigt hade jag, i dagsläget, nog inte ändrat något mer.

  Svara

  Bröstlyft – för att slippa dö svettdöden / ha en ocean av svett under dem.
  Näsan – för att kunna andas ordentligt och slippa ha ont.
  Magen – för att kunna bära vilka byxor som helst. Storleken på hängbuken är inte i proportion till ben och röv.
  Rumpan – för att jag är platttttt.

  Svara

  Det här kommentarsfältet är ju som ett stort svart hål av självhat. Seriöst. Visst att det är svårt att stå emot när samhället ser ut som det gör, och vi färgas så klart alla av att fostras i ett samhälle med sponsrade skönhetsingrepp och bantningstips på varenda löpsedel. Men se er själva i spegeln – varför deltar ni i det här kommentarsfältet? Det normaliserar självhat och kommer knappast leda till att ni får en bättre relation till era kroppar. Fan. Gör något värdefullt med er tid istället. Att ni har ångest över saker som formen på er jävla näsa är fan något ni får (jobba på att) komma över.

  Svara

   Nu har ju de flesta här inte utryckt någon ”ångest” över vad de vill ändra utan enbart öppet vågat deklarera att vissa tankar vissa dagar ibland existerar. Stor skillnad tycker iaf jag. 😊

   Min näsa och mina funderingar på den har jag ca två gånger om året om ens det. Men på en direkt fråga så vet jag svaret. 😉

   Svara

  Jag är väldigt självkritisk och har hang ups på det mesta, men min man säger att jag är det vackraste, finaste, sexigaste och gulligaste som finns, så jag väljer att lyssna på honom, istället för min hjärna som jämt är en taskmört.

  Svara

  Fan vilket deppigt inlägg. Riktigt härlig läsning att få se vad alla kvinnor vill ändra med sitt utseende med hjälp av ingrepp. Blev superboostad!!

  Svara

   Läs min kommentar så blir du kanske lite gladare 😉

   Svara

  Dina mungipor kanske pekar neråt pga Bella 😉 Skämt å sido men är mungipelyft något som är nytt för dig?! Hur har du kunnat missa det?? Hur har du tänk att så många tjejer plötsligt har uppåtpekande mungipor – ja det är ju några år sedan det slog igenom – du måste väl ha sett på t ex Kissie, Dessie och ja Isabelle. Kan någon ha missat detta och inte förstått att det är pga inrepp. Och alla äldre som automatiskt får sluttande mungipor som plötsligt inte har det. Är ju bara lite botox i mungipan som behövs för det. Och jag gissar att du kommer göra det snart hehe. Har folk missat alla som har fillers i kinderna också, lägger inte folk märke till när influencers får högre kindben och fylligare hud och kinder? Är ju inte bara läppar som fylls med fillers och ökar i storlek. Ibland kan vissa bli svullna i ansiktet av Fillers när det är nygjort, därför som vissa undviker att visa bilder på ett tag emellanåt och ist visar gamla bilder. Vissa som nyligen fyllt läpparna har med all säkerhet fyllt en liten dutt här och var samtidigt. Många som fått extremt platta magar och smalare midjor också på sistone, det kallas liposuction. Hakfyllning börjar också bli vanligt.

  Svara

  Hade halverat längden på min penis. En meter räcker.

  Svara

   😂😂😂😂

   Svara

   Ge till bättre behövande!

   Svara

  Det heter per se och inte per say 🙂

  Svara

   Haha, när folk börjar skriva fonetiskt efter hur USAner uttalar latinska och franska uttryck!
   Deicha vou (déjà vu – U-et uttalas som y)
   Fau pa (faux pas – AU uttalas å)
   Clichey (cliché – É är e)
   Har aldrig förstått varför de inte klarar att uttala ett rent E, utan gör diftonger av allt.

   Svara

   Mitt svar om uttal och fonetisk skrift hamnar i modd..?

   Svara

  Jag har öronsnibbar som står ut. Det står verkligen rakt ut. Bär därför nästan alltid s t o r a örhängen så att det inte ska synas. Tycker att det är så kopiöst fult.

  Svara

  Moa Mattsson har garanterat opererat brösten

  Svara

  Å ena sidan skulle jag vilja ändra på min näsa, mina bröst och mina läppar. Men å andra sidan så vill jag absolut inte det då jag VET att det bara skulle vara för att ”passa in”, att vara perfekt. Så nej, jag har bestämt mig för att inte ändra på mig själv. Jag älskar ju mig själv och mitt utseende, trots att det inte passar in i samhällets mall. Och jag har bestämt mig för att inte falla offer för min egen osäkerhet.
  Jag tror dessutom att det skulle vara väldigt lätt att tappa helhetsperspektivet när man väl börjar. Det verkar ju så. En grej blir till massor fler grejer som man aldrig ens hade tänkt på innan man började. Så näääääe. Ogillar starkt tanken på att ändra på sitt utseende. Tackar alla dessa offentliga personer för avskräckandet.

  DOCK, kan en dålig dag med massa negativa tankar bli till att man börjar tänka på att operera sig för att ändra på nåt i sitt utseende. För mig i alla fall. Och där ligger då uppenbarligen inte grunden av dessa tankar i att jag skulle vilja operera mig för min skull. Utan för att jag blir så less på att känna mig ”dålig” eller ful. Men det är som sagt bara en dålig dag och efter regn kommer solsken!

  Svara

  Jag vill operera min haka och näsa. Vill även fixa mina celluliter och bristningar. Bleka tänderna.

  Svara

  Min näsa även om de flesta nog inte ser något fel på den, samt fettsugning av typ armar, mage, rygg och de där fettsamlingarna mellan armen/tuttarna – HATAR dem! Är dock enklare fixat genom att gå ner i vikt känner jag 🙂
  Men jag kan seriöst förstå sådana som Kardashian/Jenner-systrarna. När man har Fuck you-money, inte har något emot plastikoperationer per se och dessutom är lite osäker så tror jag att det är svårt att hålla sig och vara ”au naturel” särskilt som känd person som konstant har fokus på utseende.

  Svara

  Operera mig för att bli petit, om det vore möjligt 😂 Avskyr att vara över 170, med kraftiga lår, breda höfter och tjocka vader. Alltid avundats små älvlika kvinnor, undra varför………

  Men! Jag älskar mitt ansikte och mina fingrar 😉 Fokuserar på det!

  Svara

   Jag som är 1,63 och tjock (tänk den där venusstatyn( tycker alltid att långa överviktiga ser mer propertionerliga ut. Ska jag hitta byxor som går över lår, rumpa och mage blir de milslånga och med fel proportioner för att bara sys upp.

   Svara

  Skulle vilja sy ihop magmusklerna och göra bukplastik.
  Har en väldigt tydlig svank och efter två graviditeter putar magen ut väldigt mycket. Tror dock inte att jag någon gång skulle göra det

  Svara

  Jag har också mungipor som gör att jag ser kontant sur/bitchig ut. Skulle vilja fixa det, och en bröstförminskning, men tror inte jag skulle våga. 🙂

  Svara

  Många är noga med att påpeka hur de ser ut pga graviditet/efter x antal barn. Jag har inget att skylla på.
  Jag fick stora fylliga hängbröst av naturen, stor mage har jag väl ätit mig till, ångest och dålig självkänsla har hållt mig i sitt grepp. Men det beror bara på mig själv.

  Svara

  Skulle vilja operera överarmarna om det gick. Tycker mina får mig och se stor ut från sidan, vill
  Ha smala
  Klena kvinnliga armar 😂😂

  Men efter jag slutat amma
  Ska jag operera brösten, och det är det enda jag kan tänka mig operera egentligen

  Svara

  Vilken tragisk tråd.

  Svara

  Skulle ärligt talat helst vilja göra något åt min nagelkvalitet, har världens sämsta nagelkvalitet så jag kan vika naglarna uppåt utan att det gör ont, och skivar sig hela tiden om jag inte målar på nagelstärkare hela tiden, och jag har korta naglar!!! Samma sak med tånaglarna, de skivar sig så jag inte kan få ut en vettig längd för att förebygga nageltrång.

  Sedan skulle jag vilja döda lite hårsäckar, har alldeles för tjockt hår så det måste tunnas för att någon typ av frisyr ska kunna klippas. Det är tom för mycket för uppsättningar där folk brukar sätta in löshår för att få upp volymen. Ibland skulle även kortare ögonfransar vara välkommet pga de tar i glasögonen på ett obehagligt sätt om jag kombinerar mascara och glasögon.

  Jag skulle sedan även gärna slippa de rosa fläckar jag får på halsen då jag är stressad.

  Jag har andra defekter som är mer klassiska skönhetsfel, men det vill jag inte prata om pga bodyshaming och som mer handlar om tidens ideal.

  Svara

  Zzzzzzz…… tråkig tråd

  Svara

  Styvsons en morgon med vackert skinn utan födelsemärken.

  Jag har massor och de är sp jäxxa fula.

  Gömmer mig i långärmat och byxor hela sommaren.

  Läkare vill bara ta bort farliga och menar att ärr är ännu fulare.

  Dessutom har jag föööör många för att ta bort alla.

  Försöker kolla på andra människor influensers med likadant och beundrar dem som vågar visa sig t ex molly sanden har på bröstet och coachpinel på hela magen.

  Jag hatar dem. Hade varit så nöjd med mitt utseende utan dem.

  Har tagit bort 11 st men har 350 kvar, minst.

  Värst är utstående och de lite större. Gråter.

  Ser tyvärr att mina barn också har och får fler födelsemärke för varje år som går och lider med dem.

  Avundas alla med snyggt fläckfritt skinn som blur bruna i solen.

  Skäms!

  Svara

   Styvson= att vakna

   Svara

   Alltså jag skäms!

   Svara

   Jag blir lite förundrad varje gång jag ser en människa utan en enda liten prick. Tänker hur är det möjligt? Har själv massor, både stora och pyttesmå, släta och utstående.

   Svara

   Vet du. Det finns en kräm som finns i vissa hälsokost butiker som heter antipigment. Den yar bort fläckar och vissa bleknar rejält. Testade på kroppen och halva ansiktet för många år sedan. Hade fullt med mörka fläckar på ena ansiktshalvan som försvann helt. Minns att cremen kostade 300kr. Väldigt liten burk. Men jag blev förbluffad att den funkade. Men du som buktar ut blev hudfärgade😂.

   Svara

    De som buktade…

    Svara

  Jag är beroende av läppenna, lägger på nytt tio gånger per dag. Drar ca 1mm utanför för att det ska se ut som att jag har finare sortens tunna läppar. Egentligen är de superfula, ojämna och som ett rakt streck. 1mm gör jättemycket för mig, jag skulle vilja göra läpptatuering. Förstoring vore trevligt men det är dyrt och går ut för snabbt och jag tror man vill ta självmord när det går ur för man vet hur fint det var. Bättre att inte veta? Tatuering är nog bättre. Har sura mungipor också, inte som Camilla för hon har på ett ändå fint sätt. Jag har på det fula sättet.

  Det är mitt största komplex.

  Svara

  Är 18 år, har tampats med ätstörningar och skev kroppsbild i hela mitt liv (till stor del pga skolan samt att mina föräldrar alltid sagt att jag inte duger samt berättat vad som varit fel på mig och min kropp).
  Idag är jag ganska nöjd med min kropp, den är stark och mjuk, kurvig på vissa ställen och hård på andra. Min kropp har tagit mig hit och det finns ingen anledning att hata på den för det.

  Jag skulle vilja förminska och lyfta mina bröst då de är tunga och jag får ont av dem samt att fylla mina läppar lite då det är det enda komplex jag fortfarande har.

  Svara

   tror du inte att komplex sitter i hjärnan o inte på ytan? Du är vacker som du är, tror jag.

   Svara

  Ärligt, skulle ändra i princip allt. 87 äckliga kilon pga har usel ämnesomsättning och ingen form pga sjukdom och medicin. Skulle vilja fettsuga mage, lår, rygg, haka. Brazilian booty lift, fylla ut höfterna, bröstförstoring. Enda jag vill ha kvar är mitt hår för det är det enda fina.

  Svara

  Operera bort era utseenden o en dag så kommer era barn inte se en endaste likhet m sin mor. Kissie ett praktexempel på att hennes barn inte kan känna igen sig i sin mor. Just saying. O till er botoxare, lipfillers, lösfransar, fusktuttar o rumpor…ni ser ut som dockor marsvin ankor. Hej.

  Svara

  Ett bröstlyft! Absolut inte någon fyllning. Utan bara rycka upp mina stackars små B-kupor så att de mer ”ser folk i ögonen” än glor ned i backen. Och – ärrkorrigering av gamla självskadeärr.
  I övrigt så vill jag inte göra något … eller jo det vill jag väl men inget som jag skulle göra. Detta för att jag tror att jag bara skulle bli fulare med plastikoperation.

  Svara

  Jag är nöjd 😊. Vårdar mitt utseende. Tränar, använder bra hudvård, äter näringsrikt. Men så känner jag att nedre delen av magen skulle vara mindre. Det hjälper ej m träning, så om tvåveckor har jag en tid för fettfrysni g. Mängden fett är inte så stor där, så läkaren sa att det skulle funka. Tycker att det ska bli spännande. Har aldrig gjort något ingrepp förut.

  Svara

  deppigt att många är så missnöjda med sIG. om jag fick ändra något utan att tänka på hur skulle det gå till; att få bort min tatuering så jag kan ha på mig vad jag vill (dumt av mig från början, vet) fixa till näsan och gärna bättre kind och käkben, plus lite smalare haha de va inte såå mycket ändå 😆

  Svara

  Har vänner som gjort bukplastik – fettet satte sig på ryggen istället vilket inte var snyggt alls. En gjorde munvinkelplastik och såg ut som Jokern efter det. Har själv endast tatuerat brynen vilket blev naturligt och bra, har hållit över förväntan i 5 år nu men sett några bekanta som gjort det och några veckor efter såg det för taskigt ut, ärriga som gamla rivsår, hårstrån föll av och ingen färg kvar vilket utövaren skyller på kundens hud. Att den inte är mottaglig. Hade inte jag redan gjort mina skulle jag aldrig vågat efter att ha sett dessa misslyckanden.

  Numera får jag duga som jag är

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.