Anna Book verkar inte vara och spela in tv-program

Alternativen är att hon permission, åkt ut eller gjort en Rasmus på Luffen och helt enkelt rymt.
Eller så tog hon en paus av någon helt annan anledningen än den som normalt brukar vara anledningen till breaks på sociala medier – att man håller på att spela in ett hemligt tv-program.

Än så länge vet vi följande:
1. Boken är i Marbella med Robban
2. Åza är inte tillräckligt bra för att kunna fotoshoppa in Maxi-nupparna i sin bild så den måste alltså vara äkta.
3. Jag tror att Robban vaxar bröstet och skulle vilja veta om det gör ont. Jag frågar åt en vän (THK).

Vet ni vad jag önskar?
Ni vet, om man fick önska sig liksom vad som helst.
Ponera att jag gnuggar på Alladins lampa och jag får tre önskningar.
De första två skulle jag så klart lägga på fred på jorden och ingen svält eller något sånt men den tredje..
Åh, den tredje skulle jag helt och fullt tillägna Anna Book i lite av en tvåstegsraket.
Jag skulle önska att hon gifte sig med Prins Charles och fortsatte vara samma gala Book som den vi känner idag och att det filmades som en dokusåpa likt ”Keeping up with the Kardashian” med Drottningen i en av huvudrollerna. 🙂
ÅH! Vore det inte drömmen?

172 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Dimridå maybe? Litar inte på den där tanten!

  Svara

   Inte me dom tänderna😂

   Svara

    😏

    Svara

  Som tredje önskning skulle jag önska att jag fick fler önskningar alternativt fler önskelampor 😊

  Svara

  Vad är maxi nuppar??

  Svara

   Folk som har sex på Ica maxi.

   Svara

    WT! 😛

    Svara

    Haha ja såklart🤣

    Svara

    Hon har inte haft sex på maxi, hon vill bara verka ung och cool

    Svara

   Blev också först konfunderad och började febrilt leta efter maxinupparna på Boken. Tänkte att det var ett nytt ”modeord” som gått mig förbi. 😂

   Svara

    Trodde det var ett ord för stora bröst 🍈🍈

    Svara

  Kom att tänka på Myggan- var inte hon nära vän med Åza? Då jag läste myggans blogg gjorde hon mycket reklam för Åzas butik.
  Ser inga foto på dem på Åzas insta, har de blivit ovänner? Sista fotot dec-17……

  Svara

   Är Myggan samma person som My Martins (stavning?), har ingen koll på det gänget?

   Svara

    Ja, My Martens – ensam mamma en gång i tiden.

    Svara

   Men gud.. 🤦‍ Jo Myggan var/är kompis med Åza, men Åza har nog ingen butik, det är en annan väns butik som Myggan ofta gjort reklam för. De är nog inte ovänner men verkar inte umgås regelbundet numera. 🙈

   Svara

    My gör reklam för inreda. Com

    Svara

   Du måste väl ändå skoja Anonym .. Om man inte publicerar foton på varandra då är man ovänner ? HAHAHAHAAHA ! då missade du tydligen Åzas fina kommentar till My på hennes blogg häromdagen ..

   Svara

    Andrea, den fina kommentaren har jag nog också missat? …….

    Svara

   Plus att man ser inte My och Booken särskilt ofta tillsammans…

   Svara

  Aladdin 😢

  Svara

  Då har nog Anna fått lämna tidigt/åkt ut alltså. Så bra för Åza att du visar/länkar till hennes ig haha. De båda två gjorde ju förresten samma operationer hos samma kirurg, Book i höstas och Åza innan sommaren. Bröst och fettsugning. Troligtvis spons.

  Svara

  Haha skriver man fettsugning blir man moddad 🙈 är det något fult och negativt?

  Svara

  Alltså OT! Men jag har inte haft mycket övers för systrarna elfstrand och hur dom rider sina stackars hästar. Men att dom sover i hagen tar fan priset?

  Hur många kommer inte efterapa dessa systrar nu? Och kanske inte alls har lika snälla hästar?

  Sanslöst….

  Svara

   Fast hästarna kan inte komma till dem när de sover, systrarna ligger i en hage och hästarna går i hagen jämte. Hästarna kan gå till madrassen i början av filmen men sen stänger de grinden till den hagen…

   Svara

    Ja för hästar har ju aldrig tagit sig igenom hagstängsel förut. Helt safe…..

    Svara

     Hästar är inte speciellt rymningsbenägna om de har allt de behöver. Annat är det med getter, eller kossor som smiter stup i kvarten 😂

     Svara

     Jag känner mig helt trygg tillsammans med våra, trots att de är heta tävlingshästar och ponnies så har de aldrig sprängt staketen här hemma och hade nog inte tvekat att sova i deras hage om jag nu dels inte var för bekväm själv och dels tar in hästarna på nätterna

     Svara

   Ursäkta? Har följt deras blogg i flera år och de om några har väl sund hästhållning! De skrev dessutom att de spärrat av hagen, så att hästarna inte kunde skada sig eller dem. Om deras hästar inte brukar ha ned stängsel eller rymma från hagen så är det ingen fara.

   Svara

    Det var inte deras hästhållning jag klagade på. Utan deras ridning. Och ja, dom spärrade av hagen. Men du kan ju aldrig lita på att hästarna kommer att hålla sig inne för att dom inte tagit sig ut förut?

    Allra helst inte när det är något i hagen bredvid som inte varit där innan?

    Svara

     Antar att du inte skulle tälta utomhus överhuvudtaget? Kan ju komma en älg eller björn… eller en rabiessmittad förymd pensionär från något äldreboende☺️

     Svara

      Eller en häst tydligen… Kan de rymma till hagen bredvid kan du ju rymma till grannen/gräsmattan/skogen…

      Svara

       *de (inte du)

       Svara

     Hur långt från en hästhage får man sova då? Jag är uppväxt på en hästgård och hade hagar precis intill knuten. Får jag somna i en solstol på gräsmattan? När vi var små tyckte vi att det var roligt att tälta på gräsmattan, det gick som tur är bra men vilket säkerhetsavstånd från en hästhage rekommenderar du?

     Svara

     Måste dessutom tillägga, du skriver att du inte klagat på deras hästhållning vad menar du med ”Men jag har inte haft mycket övers för systrarna elfstrand och hur dom rider sina stackars hästar.”?

     Du låter rätt creepy, jag är inget fan av deras youtube men du låter obehagligt hatisk.

     Svara

     Menar du att hästarna skulle ta sig in till dem och skada dem? Vilken planet lever du på?

     Svara

   Jag vet inte med dig men jag har då sovit i boxen med några av våra hästar på meetings när dagarna ibland är från 05-00 och man behöver sova middag en stund men inte hinner åka tillbaka till hotellet.
   De gånger det hänt har hästarna ställt sig nära och vilat det med och vaktat mig.

   Svara

   Öh, vadå rider sina stackars hästar??? 🙄

   Svara

   Ursäkta men hur menar du med ”rider sina stackars hästar”? Vad menar du?

   Svara

    Kanske att deras ridning ser så trist ut att det är roligare att titta på färg som torkar. Men tror inte direkt hästarna mår dåligt av det.

    Svara

     Men sätt dig och kolla på torkade färg istället för att klicka dig in på deras Youtube då 😉 är väl knappast någon som tvingar dig.

     Svara

      Torkande*

      Svara

   Tycker deras ridning är varierande. De har pass som är bättre och sämre, men jobbar på sin sits som har vairt omtalad förut och får hjälp av tränare. Tycker oftast man ser förändring på deras hästar till det bättre kroppsmässigt efter ett tag hos dem.

   Svara

    Det största problemet jag har med dem är att de alltid har svar på tal och aldrig har nån självkritik överhuvudtaget. Är man på deras nivå ridmässigt så har man mycket att lära och ska då inte bli sura så fort de får en kommentar. Dessutom LEVER de på sociala medier så att kunna bemöta tips och kommentarer borde vara självklart tycker jag.

    Svara

     Det känns inte som om du kan följa oss speciellt mycket, för är det några som är självkritiska så är det vi. Vi säger hela tiden både på bloggen och i våra videos vad vi behöver träna på och pratar ständigt om våra svagheter i ridningen.

     Gällande ”tips” så får vi detta ganska sällan. Däremot förstår jag inte varför någon ryttare skulle ta åt sig av anonyma ”tips” på Internet (ofta från 10-åringar) när de allra flesta har tränare som de litar på (likaså vi). Vi är säkra på att vi har en ridning och hästhållning som gynnar våra hästar, men däremot strävar vi såklart alltid efter att bli bättre med hjälp av våra tränare och andra kunniga personer.

     Svara

     Oj så olika man kan uppfatta det.

     Jag tycker att Emma och Anna, till skillnad från flera andra stora influencers/ex influensers, är väl medvetna om att de är glada amatörer som kämpar på med det hästmaterial och de ekonomiska förutsättningarna de har. Tyvärr är det lite väl vanligt att speciellt de som har väldigt dyra hästar (t.ex. Nellie och Tyra, även om hon är föredetting) skyller 95 % av allt som går fel på hästen när det för de flesta som kommit någon vart i ridningen är uppenbart att det finns rätt stora brister i grundridningen som borde prioriteras.

     Svara

    När man är så pass ostabil i sitsen ska man inte använda sporrar, tycker jag.

    Svara

     Då är det väl bra att de gör det ytterst sällan

     Svara

   Jag besökte deras blogg för första gången nu när du nämnde dem. När du skriver ”hur dom rider sina stackars hästar”, vad är det de gör fel? Jag bläddrade igenom en hel del inlägg men såg inget jag reagerade på, men så var det också 25 år sedan jag var hästtokig 😀

   Svara

    HAHAHA enda gången man scrollar förbi kommentarerna här är när alla hästgalningar går samman och kommenterar. Scrolliscroll..

    Svara

   Tycker de verkar rätt trevliga och har inga synpunkter på hur de rider. Däremot fattar jag inte den där barfotagrejen, särskilt inte med så stora och tunga halvblod som de har och som de dessutom vill träna och tävla på.

   Svara

    Tips, titta på deras video hovsnack med Viktoria, där pratar de om barfotahovar

    Svara

  OT men amanda schulmans instastories när Hanna filmer och hon alltid gör reklam för daisygrace… Sååå pinsamt dåligt … Hon verkar vara duktig på mycket men skådis ska hon nog inte satsa på …

  Svara

   Och hur blank är hennes kollega i ansiktet? Too much glow now right!?

   Svara

  Då tror jag Book lämnat/åkt ut redan. Book och Åza har ju gjort samma ingrepp hos samma kirurg Dr Tuwe, Book i höstas och Åza i våras, bröst och liposuction, troligtvis spons. Så bra för Åza att få länk till sin insta här haha.

  Svara

  Men var är Paow?! Är hon iväg utomlands på någon TV-inspelning tro? 🤔

  Svara

   Den tanken slog mig idag, vart är paow? Hennes ”sista resa” kanske är en sista tv-inspelning?

   Svara

    Ex on the beach

    Svara

     Lol så hon shameade alltså andra eotb-tjejer för att hon var så avundsjuk och bitter för att hon själv inte fick vara med? 😂😂 pinsam jävel

     Svara

   Eotb kanske?

   Svara

  aladdins lampa*

  Svara

   När ska folk förstå att asterisken ska stå före ordet?

   Svara

  OT, Bellan ska iväg och ”kika på hus”. Ja det gäller att smida medan järnet är varmt. Jag tror hon vet vartåt det barkar och försöker sko sig så mkt hon bara kan nu.

  Obs! Jag är inte avis eller missunnsam. Har det på tok för bra för det.

  Svara

   Vad ska hon med hus till, aldrig hemma eller själv och njuter av det .. som sagt allt handlar om status! Dålig självkänsla deluxe!

   Svara

   Camcam jämförde hennes hus med Janni och Jons för ett tag sen så nu måste hon väl byta upp sig haha hehe

   Svara

    😂

    Svara

    Jag var först med den kommentaren redan igår i eftermiddags under ett annat inlägg Rebecka 😂😉

    Svara

     Grattis, vill du ha en medalj?

     Svara

     Ja, det är ju en helt unik tanke – ta patent!

     Svara

     Haha jasså! jag har inte lusläst varje kommentar så det visste jag inte men grattis 😉

     Svara

   Hon har ju världens tråkigaste hus, förstår om hon vill flytta…

   Svara

    Håller med, extremt tråkigt hus med tanke på att hon säkert kunnat köpa ett betydligt mer formsäkert…

    Svara

   Hon skrev också att Ida var med henne och tittade o att det är Ida som jobbar hemma hos henne. Antar Ida inreder då?

   Svara

    Ida inreder, Ida lagar mat, Ida dammsuger, Ida hämtar på förskolan, Ida handlar på Ica?! Tragiskt om det stämmer. Tänk att ha inredningsdrömmar och så slutar det med att man blir Isabellas nanny/kock/städerska.

    Svara

  Kan någon vänlig själ förklara för mig varför jag inte kan se Anna books Instagram? Den går inte att söka fram eller få fram via en länk, det står typ kontot finns inte om jag klickar på hennes namn i detta inlägget. Blir det så om man är blockad? Sjukt konstigt om jag skulle vara det iom att jag aldrig kommenterat eller ens hunnit följa henne🤔

  Svara

   Samma gjorde hon med mig. Från ingenstans 😂 Gå in via webbläsaren i stället!

   Svara

    Tack! Ska prova 🙂

    Svara

  Det finns det säkert, finns många lättlurade här 😉

  Svara

  Kanske. Mig. Om du. Är klurig.

  Svara

   Dig kan man inte lura

   Svara

    Sant. Så sant.

    Svara

     Ingen kan lura mig för jag säger bara ”baam baam baam” till dessa. Men jag kanske kan få bjuda på lite pastaskruvar med pulversås & en nypa chiliexplosion?

     Svara

  Nä aldrig 😂

  Svara

  Men ge dig.

  Svara

   ?

   Svara

  Hon kanske har varit i väg någon vecka men var den första som blev utröstad?

  Svara

   EXAKT! Inte så smart av Åza att lägga ut denna bild och avslöja att Anna var en av de första att få lämna Farmen VIP. Ja det var ju smart för att hon fick publicitet men inte så bra att avslöja det. Både Farmen och Farmen VIP spelas just nu in sedan en tid i Skillingaryd, kan ses på Paolos insta, och någon/några lämnar efter några dagar till en vecka.

   Svara

   Hahaha – ja så var det förstås. I ett program med utröstning skulle Anna inte bli långvarig.

   Svara

    Det tävlas ju dock, och den som förlorar åker ut. Men ja är ju en form av utröstning också, en väljs till förstekämpe och sen blir en till vald.

    Svara

  Ärlig fråga. Varför gillar du dina egna bilder på Instagram från dina egna konton? Känns inte det lite som att ge sig själv en high five?

  Svara

   Jag tror inte du frågade rätt person just nu. 😉

   Svara

    Attans!

    Svara

  OT
  Tips på en parfym att ha på dagen? Är 21 år. Flowerbomb luktar gott men känns som alla har den!

  Svara

   Din naturliga doft är bäst. Är 48 år.

   Svara

    Snark

    Svara

   Zadig & Voltaire This is her. En unisexdoft som är helt underbar!

   Svara

    Orgasm för mina näsborrar

    Svara

     Är den unisex verkligen?

     Älskade den i två månader. Nu är den alldeles för söt. Ligger och vilar i kylen tills jag kanske hittar tillbaka. 😔

     Om du gillar flowerbomb och så kanske du gillar Marc Jacobs ”dot”? Lite rundare och mer honung men samma stuk.

     Svara

      Jag älskar den men alla är olika när det kommer till parfym. Det jag gillar kanske ingen annan gör och vice versa. Har även de flesta av Marc Jacobs och älskar Armani och Tommy Hilfiger.

      Svara

   Kanske en mist från Clean (tkr deras parfymer är för starka) eller någon från Marc Jacobs Daisy kollektioner (de med blommigt lock)

   Svara

   Cleans parfymer 👌🏼 Eller & Other stories parfymolja (som en liten minideo man rollar på)

   Svara

    Åh fy bubblan för Cleans parfymer. Så basic och dötrist val, dessutom luktar de flesta av dem toalettrengöringsmedel snarare än rena linnekläder etc. som det påstås. Le Labo gör jättehärliga parfymer!

    Svara

     Men jaaa! Äntligen någon som tycker samma som jag! Jag tycker clean cotton luktar som om någon duschat med äcklig tvål. Uuuäääk!

     Svara

     Jag kan hålla med om att vissa av Cleans dofter luktar Autobahntoalett, men tex Clean fresh laundry luktar gott och nytvättat. Om du tycker det är dötrist att lukta nytvättat, well that’s on you.

     Svara

   Vanlij! 😍

   Svara

   Jag gillar Burberry Brit Rythm Floral (rosa flaska).

   Svara

   Jag gillar escadas olika summer editions.

   Svara

   Hugo Boss The scent :)) (obs edp:n och inte edt:n)!

   Svara

  ❤️ Min hund, min älskade vän, somnade in idag. Hon blev 13 år och 2 1/2 månad. Hon hette CHHAYA. Livet var svårt ibland men Chhaya fanns alltid där. Jag kunde ligga bredvid henne och kramas hela natten, hennes öron och tassar doftade så gott. Vet inte hur det kommer att gå att ha ett normalt liv utan henne, hur ska jag klara av att vakna utan henne hemma imorgon? 13 år gick så snabbt. Från djupet av mitt hjärta så är jag tacksam för att hon kom in i mitt liv, älskar henne enormt. Önskar att jag kunde ha haft mera tid med henne. Känner ångest över att jag kanske kunde ha gjort mera för henne. Djur är så fina. Chhaya -saknar dig. ❤️

  Vet inte riktigt varför jag skriver detta här. Känns att jag vill dela med mig om att åren går snabbt, jag vet det nu.

  Svara

   Det kommer att bli bättre. Tillåt dig själv att känna alla känslor. Skuld är en vanlig känsla när man sörjer.
   Massa kramar. Säker på att Chhaya hade ett fantastiskt fint liv med dig!

   Svara

   Vi fick ta bort våran pälskling för en månad sen, gör orerhört ont och saknaden är enorm men ”tyvärr” skriver man ju upp sig på att göra det som är bäst för hunden när man skaffar en..
   För mig har det hjälpt att göra sånt som är svårt när man har hund, åk på spontana grejer, far och fläng utan att behöva oroa sig för hundvakt eller att du måste hem för att gå ut med hunden och tillåt dig själv att gråta ❤️ Nu när det har gått en månad och jag kan tänka på henne utan att gråta, kan tänka på minnen och glädjas åt den tid vi fick istället för att gråta över att den är över nu ❤️

   Svara

   Tatiana, känner med dig……själv älskar jag min svansviftare till vanvett.
   Fint namn förresten Chhaya.
   13 år, du ska känna dig tacksam att du fick ha Chhaya i ditt liv så pass länge om det kan skänka tröst.

   Varm Kram

   Svara

   Min älskade som jag växte upp med gick också bort för en vecka sedan. Jag har slått ifrån mig detta då jag inte orkar ta itu med det. Jag är nog alldeles för bra på att stänga inne känslor när det gäller sånt. Men en dag kommer det slå hårt mot mig tror jag. Vill liksom sörja när jag är redo och har tid. Gör jag det nu kommer jag inte klara av jobbet.

   Svara

   Fina vovven ❤

   Svara

   Jättekram ❤️

   Svara

  Jag lurar er dock bättre än någon annan kan. 1,5 miljoner läsare, det ni!

  Svara

  Camcam,
  Du borde ta bort det inlägget och blockera de som skriver saker i ”mitt namn”.
  Jag menar du kan ju se ip adress osv..

  Svara

   HAHAHA

   Svara

   Känns annars som en fånig lek du håller på med och som kan ge bakslag så att Catrin får börja länka till sin blogg igen. Jag tycker att du skjuter dig i foten rätt bra nu om du vill ha bort henne härifrån. För det kommer bli tvärtom.

   Svara

    Låt Catrin posta med länk, vad spelar det för roll? Hon kommer förvisso alltid med rätta mötas av mindre angenäma frågor, men tycker det är fel att andra spelregler ska gälla för just henne. Jag förstår ju OT problematiken, men vad kan man göra? När hon postar något får man en lång tråd, men de som vill vara OnT kan ju engagera sig i de relevanta trådarna, sedan får man väl moderera bort det värsta.

    Svara

   Och blockera? Vilket skämt du är!

   Svara

    Helst ser jag ju inga blockeringar, men man kan lätt tänka sig att sådana situationer uppstår.

    Svara

     Men vem tror du att du är? 😂

     Svara

      Vem fan tror du att du är, som inte verkar kunna komponera mer en mening? Vad är det du opponerar dig mot? Kan du argumentera?

      Svara

   Enligt ratsit finns det 10 st Catrin Hedlund 😉 Tänk om en av dem vill kommentera under sitt eget namn?

   Svara

    Såklart!
    Då är det helt ok om ”våldtäktsmän” (någon man vet gjort en just specifik sak) kommer in och skriver saker här med, som tex att hitta offer?

    Eller att man kommenterar i madsens namn, om han var ute och man visste att han var aktiv här i bloggen innan, att han letade nya mordoffer? Och sen då skylla på ”nej men det finns ju flera med samma namn”?

    Lämnar över det där till Camcam

    Svara

     Är inte du på semester?

     Svara

     Våldtäktsmän vet väl du allt om Catrin eftersom du anmälde att du blivit just våldtagen när du blev pank på semestern din sjuka fan.

     Svara

   Bussa Kenan eller Tarzan på dem catrin 😂😂😂

   Svara

   Buhuu.. Packa du ner offerkoftan till resan?

   Svara

  Bella är förtjust över att se löwengripska produkter i huset hon kikat på och undrar om det är Ida (som jobbar hos henne) som ställt dit dem. Är det gamla ”ida inreder” som Bella faktiskt rekryrade till hemhjälp? Hennes egna business försvann ju spårlöst i samma veva.

  Svara

  Skidglasögon fast Sommarglasögon

  Svara

  Allt detta satans ”off topic” hela tiden, håll er till vad inlägget handlar om! Off topics är så tröttsamma nu

  Svara

   Det är ju lite av tjusningen med denna blogg…

   Svara

   Bara scrolla vidare

   Svara

   Gnäll mer.. De är just ot som gör det så mysigt. Ingen stel & tråkig blogg

   Svara

   Tycker det säger ganska mycket om vad folk är intresserade av när det är mycket OT under ett inlägg. Nu har jag inte scrollat igenom hela detta då jag började nerifrån, men ju mer OT desto mindre intressant inlägg? Eller mindre intressant person kanske, det är väl t.ex inte lika mycket OT under Blondinbellainläggen?🤔

   Svara

    Att skriva ot under ett Bella inlägg är som att doppa fötterna i en pool full med pirayor.

    Svara

   Kommer alltid någon med jämna mellanrum som inte orkar med OT. Förstår inte hur svårt det kan vara att bara scrolla? Plus att era gnälliga kommentarer om att ni inte gillar OT är lika OT som alla andra OT-kommentarer…

   Svara

  OT. Vill minnas ett skumt inlägg på en blogg som länkades till här inne för x antal månader sedan. Ett inlägg på en blogg där något/några barn hade blivit kidnappat av pappan/farföräldrar och fört till ett annat land. Inlägget var kilometerlångt och gav lite konstiga vibbar. Vet någon vilken blogg jag pratar om? Och kom det fram hur det var med hela historien?

  Svara

   (Och förlåt till Joanna ovan, inser att mitt ot nog hamnade provocerande nära efter din kommentar😁)

   Svara

    Hihihi 👍

    Svara

    😂😂😂

    Svara

    Haha, ingen fara. Skrattade faktiskt lite själv 😅

    Svara

   Kan det vara:
   http://denize.se
   Jag har försökt hänga med vad som händer där, men förstår verkligen ingenting. Kilometerlånga texter, men väldigt rörigt.

   Svara

    Nja, hos Denize har ju den yngsta dottern hamnat i kläm efter att pappan drog i början av året. Flickan hölls ju hos farföräldrarna typ hela våren mot Denizes vilja, men det är knappast ett annat land då Denize bor i Nynäshamn, 6 mil söder om Sthlm, medan pappan/farföräldrarna bor i Sthlm.
    Håller med om att det är lite rörigt, dock har jag väldigt svårt att förstå varför sonen Elians biologiska pappa och dennes föräldrar har gett sig in i det hela också.

    Svara

    Jag brukade läsa hennes blogg under tiden de bodde utomlands, då jag själv gjorde det samtidigt, och tycker inte att det var lika rörigt då. Nu kikade jag in igen och fattar ingenting. Minns inte att hon skrev såhär osammanhängande tidigare.

    Svara

     Pappan till yngsta dottern (som alltså föddes efter att de flyttat hem till Sverige igen), hans namn börjar med K, misshandlade Denize psykiskt under tiden de var tillsammans och valde i början av året att lämna relationen. Då hade Denize hand om alla tre barnen själv. Under påskveckan var de tre barnen på Gotland hos Denize faster, då ”K” helt sonika åkte dit och hämtade Elise (yngsta flickan alltså) och begärde samtidigt ensam vårdnad om henne i tingsrätten. Efter drygt två månader fick Elise till slut komma tillbaka till Denize, och nu har de haft en sommar där de genom ett rättsligt avtal haft henne olika veckor. Det Denize beskriver nu är att sonen Elians biologiska farföräldrar skrivit ett brev till henne med diverse anklagelser. Det är inte första gången, för ”K” hade kontakt med Andreas och hans föräldrar i början av sommaren också, och Denize har anklagat Andreas mamma (alltså, Elians biologiska farmor) för att bryta mot sekretesslagen, då hon enligt Denize har läst hennes journal.
     Andreas är för övrigt samma person som var tillsammans med ”Ungmamma15”-bloggerskan när det begav sig, så Wilma (”Sveriges första bloggbebis”) och Elian är halvsyskon. De har dock ingen kontakt med varandra, Andreas är inte närvarande i Elians liv (enligt Denize har han dock alltid haft dörren öppen men inte varit intresserad) och har för övrigt hunnit få tre barn till.
     Soppan är mao värre än ett valfritt avsnitt av Glamour eller Våra bästa år.

     Svara

  Knivmickes tjejs tatueringar verkar äkta.. 😑

  Svara

   Hon ser ut som om någon (Knivis) gått loss med spritpennan under fyllan. Classy McClassy asså!

   Svara

   Åh nej nej!

   Svara

   Stackars stackars henne 😢 Ångesten när hon förstår vad hon gjort.

   Svara

  Nu skriver My på sin blogg att alla kan boka tid hos hennes frisör Bobby, man behöver inte vara kändis…..suck! Snacka om att höja sig själv till skyarn:)

  Svara

   Marie ! Du har visst missat att det finns de som tror att det bara är kändisar som får tid på hans salong ???? därför skrev My att det naturligtvis är okey att alla är välkomna att boka tid ! Hur mår man när man LETAR fel i allting ???

   Svara

    Hej MY!

    Svara

    Ja Andrea det har jag nog verkligen missat. Och eftersom du undrar så mår jag ganska bra 🙂 ( sen vet jag inte om det är att LETA fel i allting 🙂 )

    Svara

   Jag får spunk på Bobby.. aaah han älskar alla sina ”kända” kunder.. och sin super slim.

   Svara

    Hur pinsam är han.. Anitha S sjönk i mina ögon när hon lät Bobby göra löjlig pinsam reklam på sin story 🙈 och Martin Melin 🙄 Nu så gör båda hans piller att hår, hud och naglar blir finare 🤔 och man bör äta båda och kombinera för bästa resultat och om man inte är nöjd efter två tre burkar så bjuder Bobby på en fjärde burk 🤦‍🙈 😂 Fattas bara att Calle S gör reklam för och lovordar Bobbys piller också, eller Lasse Kronér 🤣

    Svara

  Nån som precis som jag hann se denna Åza Brennanders insta stories innan de försvann efter 24h?
  Bla dricker Anna drinkar och äter en stor skål pasta, nåt Anna bedyrar jämt att hon ”aaaaldrig minsann gör längre”🤦🏻‍♀️

  Svara

   Syns ju att Anna gått upp rätt mycket i vikt igen så nog är det inte bara små salladsrullar med tonfisk hon petar i sig 🙂

   Svara

    Kommer aldrig glömma när Alex Schulman hånade Anna Book för att hon sagt att hon äter som en liten fågel (på den tiden hon var väldigt stor).

    Svara

     Eller när han fotade en hög med kubformade stenblock och skrev att det var Anna Books tangentbord. Kan fortfarande (tiotalet år efter) fnissa åt det där inlägget.

     Svara

   Japp! Jag såg det också!

   Svara

  Önskar det fanns en ” kvällens myssnack” för oss som är vakna..

  Svara

   Önskar det fanns för oss som är sömnlösa ibland. 😅..

   Svara

    Nej för fan det räcker med 2 öppet spår på helgerna även det är för mycket. Detta är en blogg om bloggar inte familjeliv eller 1177.

    Svara

     😅

     Svara

     Varför tycker man det är störigt med för många öppet spår, det är väl bara att inte klicka in sig på dem? OT borde vara mer störigt.

     Svara

     1177 😹🙊😹😹😹😹

     Svara

    Finns ju alltid Youtube och instagram annars. Fast vill man kunna sova så är det ju bättre att räkna får eller läsa en bok än att kolla dator el telefon då skärmljuset försvårar sömnen.

    Svara

  Vet inte om du redan skrivit om det här eller valt att inte skriva om det, men annars tips: https://www.hant.se/isabella-lowengrips-avslojande-mina-barn-ar-miljonarer/

  Svara

  Eller så är bilden gammal?

  Svara

   Det är den knappast, kolla in Annas tänder.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.