Nu är det KnivMicke som är igång med uthängningarna

Vad är det för fel på dessa två människor – Sindy och KnivMicke?
Om du blir misshandlad som Micke, eller om någon hotar dina barn som Sindy påstår så ANMÄLER MAN DET TILL POLISEN!
Man hänger inte ut folk på Instagram eller publicerar hämndporr på vederbörande?
Vad är detta? Någon typ av tatueringsdekorerat medborgargarde på Instagram som för länge sedan övertygade varandra om att Instagram är något av ett laglöst land?

Sindy jiddrade förresten i sin live för några dagar sedan att hon och Kevin inte hört någon från polisen om anmälan mot dem så därför finns den inte.
Jag är ingen expert men brukar inte polisen göra lite av en utredning först för att avgöra om man ska gå vidare och kalla in svarande – den anmälde – för förhör?
Om utredningen mot dem fortfarande är aktiv så har de kanske bara inte blivit delgivna misstanke om brott än? Kan det vara så?

Ps. Anledningen till att jag inte bäddar in det är bilden är för att jag inte tänker sprida de här människornas identitet.
Erfarenheten har lärt mig att Micke är mer av en laddad kanon än en trovärdig kille som aldrig tar i mer än nödvändigt i sitt agerande på Instagram så jag maskerar dem. 

207 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Springer iväg som en jävla brud”? Uppenbarligen sprang han väl som en jävla kille grrrrr

  Svara

   Micke borde sprungit iväg som en brud, men stannar kvar o KRIGAR!
   Dvs gräver sin grav djupare och djupare.
   För så gör ”riktiga” män!

   Svara

    Mm, alla vet ju att riktiga män snackar skit på twitter när de blir arga för att de fått stryk. Hell’s Angels blir säkert impade.

    Svara

     Mickes språkbruk liknar en 13-årings som precis börjat högstadiet.

     Svara

    KnivUlla! ♡ ♡ ♡

    Svara

   Skitsamma. Med hans problem finns det ju tusen värre saker man kan uppröras över, som vilken mogen och balanserad pappa han framstår…

   Svara

    Två fel gör inte ett rätt.

    Svara

   Ja, hans kvinnosyn verkar vara rätt kass. ”Fegaste f-ttan” och ”springer som en j-vla brud”. I min värld att våldsamma män det fegaste som finns, de brukar knappast ge sig på offer som kan ge igen med samma mynt.

   Svara

    Kommer ihåg när han skrev på sin Facebook på några år sen, på kvinnodagen. ”Är det idag man ska slå sin flickvän?”. Som ett skämt. Kul. Som sagt. Verkar ha vidrig kvinnosyn.

    Svara

   Jag är kvinna dagligen och har stått brud en gång, men aldrig har jag sparkat någon och sprungit iväg. Jag uppfattar det inte som ett särskilt vanligt beteende bland kvinnor faktiskt.

   Svara

    Ja, det måste vara extremt ovanligt ändå med just brudar som sparkar folk i bakhuvudet och sedan springer i väg. Lång och ofta voluminös klänning i kombination med höga klackar gör ju sitt till att det är lite svårt att genomföra rent praktiskt. (Fittor som slåss och drar kniv måste också vara oerhört sällsynt, haft fitta i över 40 år och det har aldrig hänt…)

    Svara

     Jag gifte mig i en kort klänning – väldigt smidigt ifall spark- och/eller springbehov hade uppstått!
     Kan rekommenderas!

     Svara

      Jo, jag utgick lite slappt från ’brudnormen’ – har själv varit på både kortkjolat, barfota- och sneakersbröllop, men inget sparkande eller springande då heller…

      Svara

       Inte på mitt heller men kändes ändå bra att ha det som möjlighet om behov uppstod😂

       Svara

   ”Springer iväg som en jävla brud” Vad fan?!?! Kvinnohatare liksom förminskar tjejer och jämför dem med fega våldsamma män. Idiot.

   Svara

  Sindy och denna Micke = definitionen av white trash!!! Stackars deras barn.

  Svara

  Thug life yao!
  Intressant att stå upp för kvinnor och kränka dem i samma mening…

  Spring iväg som en kvinna ba’!

  Svara

  Varför använder han hela tiden kvinnor som skällsord? Något nedvärderande?

  Till exempel. Suck.

  Svara

  En får oftast hem ett brev om att någon anmält en. Innan utredning är över. Det var i alla fall vad polisen sade till mig när jag anmälde min mamma, att hon skulle notifieras om detta ”ganska omgående”. Sedan kan ju ”ganska omgående” betyda en eller två veckor, liksom. Bara för att en anmälan kommit in behöver ju inte det betyda att utredningen börjar omedelbart, tänker jag.

  Svara

   Japp, så har jag också förstått det.

   Svara

    När jag polisanmälde min bror så gjorde dom utredning först, och efter vittnesförhör mm. Så blev han delgiven. Det tog cirka ett år. På grund av att ärendet skickades runt till olika kontor, och enheter samt semestertider.

    Svara

   Nä det stämmer inte. Man får inte hem ett brev bara för att man blivit anmäld. Läggs utredningen ner så får man alltså inte ens veta att man blivit anmäld. Med vänlig hälsning, åklagare.

   Svara

   Min bror blev polisanmäld för en grej för tre år sedan. Fortfarande varken förhör eller vidare utredning på grund av lågprioriterat men han är fortfarande misstänkt för brott.

   Svara

   Nej, det stämmer inte. Det beror på vilken misstankegrad det handlar om.

   Såhär går det till:

   Polisen får in anmälan, tittar på den för att se om det går att utreda. Om nej: det läggs ned. Om väldigt svag misstanke: GM delges ej.
   Om det går att utreda: polisen utreder, förhör målsägande, sedan vittnen, sedan GM.

   Jag arbetar med brottsutsatta och i väldigt många fall får misstänkt GM inte alls veta att hen blivit anmäld. Det läggs ofta ned långt innan det. Man blir inte automatiskt delgiven genom brev bara för att man blivit anmäld utan det beror helt på hur stark misstankegraden är och hur långt utredningen går – GM får veta när hen ska förhöras.

   Svara

   Sindy är inte direkt känd för att tala sanning så det kan vara vilket som

   Svara

   Jag har anmält nyligen. När jag satt hos polisen och gick igenom det lite löst med den som tog emot anmälan tog det ca 1,5h med att titta lite snabbt på material osv, endast till själva anmälningen(som ens namn inte står med i, endast kortare sammanfattning och ärendenr. Sedan utreder de om de kan hitta personens namn/om uppgifter stämmer överrens med mina, samla in data och därefter börjar de med att kalla mig till förhör(alltså målsägare). De satte i mitt fall det som högsta allvarlighetsgraden så redan dagen efter ringde brottsofferstödjaren med försiktightsåtgärder för mig(i mitt fall stalking), efter 2 dagar kom kopia på anmälan på posten.
   I normala fall tar det 1-3 månader att få komma tillbaka på ett förhör. Beroende på omfattning kan det ta hur lång tid som helst.
   Fortfarande då vet den anklagande ingenting, om den inte begär ut domar mm från polisen. När jag gjort mitt förhör avgörs om man ska kalla den anklagade på förhör, då får han en kallelse, där står samma sak som i min anmälan inkl mina personuppgifter(namn,adress) så då får han reda på det! Eventuellt kan polisen behöva eftersöka personen om hen inte dyker upp till kallat förhör.

   Såklart inte sindy vet nåt om hon inte begärt ut från polisen, hon får vänta tills det kommer ett brev i brevlådan- förhoppningsvis!

   Svara

    Detta inlägg innehåller så många fakta fel så jag vet inte vart jag ska börja 😨

    En anmälan innebär inte per automatik att förundersökning inleds. En stor mängd anmälningar läggs ner direkt efter att den motagits. Den som pekas ut som misstänkt får inte veta om hen inte delges misstanke om brott. Detta sker inte per post. Det sker vid ett misstankeförhör. Om ärendet läggs ner får den misstänkte ett brev där det framgår att ärendet läggs ner. Men det sker endast om personen tidigare delgivits misstanke. Innan delgivning sker inhämtas allt utredningsmaterial, tex förhör med den brottsdrabbade och vittnen. Ska det göras tömning av mobiltelefoner så tar bara den utredningsåtgärden en ansenligt lång tid. Ska något analyseras hos nationellt forensiskt center är väntetiden flera månader. Dessutom kan en anmälan bli liggande i månader och ibland upp till omkring ett år innan någon utredare påbörjar utredningsarbetet som eventuellt leder fram till att den misstänkte delges misstanke om brott.

    Vad menar du med högsta allvarlighetsgraden? Har aldrig hört talas om det begreppet i samband med utredning.

    Det finns inget som säger att i normalfallet kallas man till för inom 1-3 månader. Det går inte att ge någon tidsgaranti.

    Den misstänkte kan inte få veta att hen blivit anmäld genom att begära ut domar fån polisen. Domar begärs ut från tingsrätten, hovrätten eller högsta domstolen.

    I en kallelse står inte samma som i en anmälan och definitivt inte den brottsdrabbade personuppgifter.

    Svara

     Det var det jag menade, hen måste isf på förhör först och det vet man ju inte om man inte meddelas eller tas dit, du fattar väl ändå vad jag menar även om jag inte använder rätt ord och exakt korrekt text. Jag vill inte skriva hur långt i processen jag kommit, därför blir det lite fel, och övrigt är det vad brottsoff säger till mig, så det är utefter det jag skrev kommentaren. Högsta graden är inte ett korrekt ord men det fattar du väl inte heller, du vet hur gradering ser ut och kan lista ut situationen. Tack för mig.

     Svara

   Inte direkt. När en i min närhet anmäldes för ett grovt brott, så fick denne inte reda på det förrän poliserna knackade på dörren och anhöll denne. Det var mycket förhör osv innan med oss målsägande samt vittnen. Tror det tog 1-2 månader innan den fick reda på det.

   Svara

    Helt rätt. En misstänkt kan hämtas in och anhållas i samband med att polisen får kännedom om brott. Vanligt vid grova brott för att den misstänkte tex inte ska få chansen att försvåra utredning eller det finns risk att personen avviker. Sedan kan åklagare ta beslut om häktning.

    I sindys fall kan det mycket väl bli så att anmälan mot henne blir liggande en tid innan någon aktivt börjar arbeta med utredningen. Det finns en målsägande, vittnen samt annan dokumentation som styrker brott så tids nog kommer sindy att bli delgiven misstanken. Detta antar jag utifrån vad camcam har skrivit om detta.

    Svara

     Det finns otroligt mycket material att gå igenom och jag antar att allt måste gås igenom innan det skickas till åklagaren. I detta fallet finns det ju även gamla ”uthängningar” och flertalet av de tidigare drabbade har också skickat in sina ”bevis” att det handlar om olaga intrigitetsintrång är det ingen tvivel om men frågan är ju om åklagaren anser att det finns tillräckligt för ett åtal. I detta specifika fall finns det klara bevis och man hoppas ju att det leder till en dom. För det sindy o Kevin gjort sig skyldiga till är inte bara olagligt dom har kränkt och förstört en oskyldig tjejs liv också. DET hoppas jag dom får ett kännbart straff för.

     Svara

   En i min närhet blev anmäld av någon, och hon hade aldrig fått veta det om inte någon berättat det för henne. Hon gick till polisen för att hon ville veta vad hon blivit anmäld för men dom fick inte ens ge henne någon information. Kan tycka att det är ganska sjukt att man inte får veta sådant när det gäller en själv.

   Svara

  Förlåt för en OT, men jag tror många känner igen sig i detta.
  Vet ni vad? Jag är så irriterad. Jag jobbar i butik och har gjort det i flera år, fast på olika ställen. Igår hamnade jag i tjafs med en kund som avslutade med att kunden argt sa att den skulle kontakta min chef och berätta om hur otrevlig jag är.
  Varför? För att jag inte tar vilken attityd som helst.
  Detta har hänt innan. Jag har börjat säga ifrån när kunder har en otrevlig attityd och tror att dem kan bestämma vad dem vill. Ni vet uttrycket ’kunden har alltid rätt’ ? Det känns rätt utdött, men fortfarande lever den auran kvar bland så många människor, och DET chockar mig. Jag hade ALDRIG betett mig så otrevligt mot butikspersonal som så många gör mot mig.
  Och gällande jobbet, det handlar inte om att jag är dryg eller elak, jag jobbar ändå med service. Utan det handlar bara att jag helt enkelt vill sätta ner foten när kunder beter sig illa eller elakt, för någonstans måste man väl försöka bryta trenden att folk fortfarande går in med inställningen ’jag handlar här så därför kan jag bete mig hur jag vill för att få det jag vill ha’.
  Nu vet jag att min chef kommer få ett klagomail om mig för att jag igår valde att säga åt en kund att ändra sin attityd. Det är inte första gången.
  Jag vet inte ens vad jag vill ha sagt med detta, ville bara få vara irriterad. Ibland tänker jag ’men då borde jag väl bara byta jobb’ men någonstans känner jag ’eller så borde folk bara börja bete sig istället, för detta händer säkert inte bara mig, utan i flera butiker!’
  Ni som jobbar inom service, hur har ni det? Är ni som mig eller väljer ni att vara trevliga ändå när folk beter sig illa?

  Svara

   Fy fan vad grymt av dig!
   Jag önskade att jag hade haft lite mer ballz och vågade säga ifrån till otrevliga kunder när jag jobbade inom handel!
   Så du gör helt rätt, man ska inte behöva ta en massa skit från idioter till kunder! 💪

   Svara

    Tro mig, ”bollar” är känsliga så det vill du inte ha. Däremot mer ”vag” (bc vaginor är tåliga som fan). Stör mig så att man säger att man har bollar om man är modig, när bollar är det känsligaste som finns.

    Svara

   Jag jobbar som tågvärd och ja, en del människor beter sig verkligen som att man är mindre värd och en lågt stående varelse bara för att jag jobbar inom service. Tillägg, nej nej nej kunden har verkligen inte alltid rätt!

   Svara

    Tyvärr kommer det alltid att finnas idioter, vilket jobb du än tar.
    Jag har också jobbat inom ett service yrke och det är bara att slicka röv. Däremot så ryter jag ifrån om jag skulle få utstå kränkningar.

    Svara

   Jag är alltid trevlig tillbaka, inte kuvad utan säger kanske ”jag skulle uppskatta om du sänkte din röst så kan vi försöka samarbeta i stället så löser vi detta”.
   Jag skulle aldrig sänka mig till kundens nivå och de märker ofta det efter ett tag och lugnar sig, vissa är bara otrevliga och de tycker jag mest synd om. De verkar vara fast i sin egen attityd och hur lätt är livet då? Alla personen möter kommer att få en negativ bild av hen och det tänker jag är straff nog. Hela deras liv är bara en negativ cirkel. Jag tänker inte dras med där.

   Svara

    Jag förstår hur du tänker, och det låter som att du är så som många chefer vill att man ska vara mot otrevliga kunder. All eloge till dig för det!
    Jag känner dock (för min del) att jag inte tycker det funkar att vara trevlig tillbaka för på något sätt så tror jag folk ’vågar vara otrevliga’ just av den anledningen, för dem utgår från att man inte vågar eller får ryta ifrån. Skulle jag vara artig mot alla som är otrevliga mot mig skulle jag nog känna mig rätt överkörd tillslut.
    För det finns så många som har en sån elak attityd mot servicefolk som ändå står där, högt uppsatta och med folk runtom dem som tycker dem är fräcka med pondus. Så även om det faktiskt är synd om dem så är det många av dem som tagit sig dit dem är pga att dem kör över folk, och jag vill inte vara en av dem som körs över helt enkelt bara för att dem handlar på mitt jobb.

    Svara

     Jag tror det handlar om att inte ta tills sig av deras överlägsna attityd, de beter sig så för att de tror att de är bättre så varför visa dem att de har makt att påverka mitt humör? Jag står där med ett leende, värdighet och gör mitt jobb. Jag vet att jag inte är mindre värd än dessa människor som beter sig så och att jag till och med är bättre eftersom jag behandlar andra med respekt. Det blir pinsamt för dem om man inte ger efter för då uppfattas man själv som den som gör rätt och är professionell. De är bara översittare. Människor med allmänt taskig attityd är såna mot alla så där försöker jag bara skratta bort deras kommentarer.

     Svara

   Jobbar inom service och jag bemöter kunden som kunden bemöter mig. Om kunder tror att de kan behandla folk inom butik, restaurang, telefonsupport och andra serviceärenden som skräp så ska de få veta att de har fel, helt enkelt. Om inte deras föräldrar uppfostrat dom får jag väl ta på mig den, helt enkelt. Hellre det än att ta skit som en papperskorg när man enbart gör sitt jobb. Fortsätt kämpa helt enkelt, stå på dig!

   Svara

    När man inser att man skrev ”helt enkelt” tre gånger……..

    Svara

    Telefonsupport är dock förtjänta av det eftersom de ringer och beter sig som arslen i luren.

    Svara

     Inte alla! Jag jobbade som telefonförsäljare ett tag & ringde främst företag. De flesta var väldigt trevliga, men givetvis fanns där rötägg också, oavsett om jag var trevlig eller sade ifrån.

     Svara

     Hur menar du nu?

     Svara

   En kund visslade efter mig en gång. Ren riktig ”kalla på sin hund vissling”. Jag ignorerade det och gick. Vem gör ens så?!?!?!?!

   Svara

    En kompis till mig jobbar in en mansdominerad affär, rätt stor kedja. När hon var uppe på en stege och skulle ta ner något till en kund så grabbade han tag om hennes höfter och skrattade. Hon blev så mållös att hon skrek & inte visste vad hon skulle säga.
    Jag kan säga, skulle jag jobbat på ett sådant jobb hade jag förmodligen fått sparken efter mitt svar till denna man.

    Svara

     Jag jobbade tidigare i en livsmedelsbutik och herregud vad man fick utstå där.. när jag kom tillbaka efter min föräldraledighet var det en man (äldre, typ 65) som fråga mig om jag var ny på jobbet, jag svarade att jag vart föräldraledig en längre tid varpå han säger ”synd att man inte är far till dom barnen..” jag blev så chockad och ställd att jag inte ens svarade, sen blev jag sjukt irriterad på mig själv för det. Cheferna där tyckte också att det var sådant ”man fick ta som ung tjej i kassan”.. helt sjukt

     Svara

    Jag har RÅKAT både ”hundvissla” och smacka (som till hästar) åt folk på offentliga platser… Jag gör det inte med flit, men kommer alltid på mig själv sekunden efter jag har gjort det. Då, mina vänner, känner man sig on top..

    //Har för många djur och träffar för lite människor

    Svara

   Helt rätt av dig. Så länge man agerar professionellt i det man säger och sitt bemötande (alltså inte känslostyrd) så tycker jag absolut att man ska säga ifrån som du gör. Sen tycker jag att du ska informera din chef om vad som hänt och att hen antagligen kommer bli kontaktad av kunden. Detta för att din chef ska kunna backa dig och ha en korrekt bild av vad som verkligen hände.

   Svara

   Jobbar med online ordrar men på något vänster har vi blivit telefonstolpen för alla med klagomål… vi är inte customer service utan plockar och packar ordrar och när vi säger de till arga kunder blir dom fly förbannande att det inte finns nummer till riktiga CS och att det då är vårat fel 🤔
   Blir förvånad varenda gång jag får ett argt samtal hur vissa människor kan vara så elaka över telefon till en helt okänd oskyldig människa….. haft kollegor som börjat gråta efter samtal och och har själv varit nära att slänga på luren.

   Svara

   Jag brukade jobba i service och min chef sa till mig att alltid vara trevlig och respektfull, men samtidigt så sa hon att hon alltid kommer ha ”my back” om något skulle hända. Du ska absolut inte ta vilken skit som helst, det finns verkligen riktiga jävlar därute. Jag hoppas att din chef förstår det, du skulle kanske kunna ta ett snack med din chef om händelsen på eget bevåg?

   Side note, men jag har börjat se fler och fler affärer/restauranger/mm med ”be nice or leave” skyltar. Tycker fler företag borde börja med det!

   Svara

   ”be nice in your tone but ruthless in your actions” – mitt motto inom detaljhandeln.

   Svara

   Hände mig med, med tillägget att när chefen fick det ryggradslösa brevet från idiotkunden så blev jag sååå chockad och ställd att jag inte pallade försvara mig. Att min chef valde o anklaga mig, efter år av goda försäljningssiffror, slit, hoppa in med kort varsel när de andra inte kunde – så kände jag inget förtroende för honom längre. Så jag satt tyst, grät lite – och blev avskedad. Anledning var slutet på reaperioden. Kunden ville ha en viss vara i sin storlek (den storleken brukar alltid ryka först till ordinarie pris). Eftersom jag hade stenkoll på utbudet pga jobbat hela sommarrean så gick jag med på att gräva lite i högarna för hans skull men ganska snabbt sa att den ej finns. Han ville att jag skulle gräva i alla högar. Jag vägrade och sa att han gärna kunde göra det själv men att jag vet att denna storlek är slut. Han o kärringfrugan kallade mig inkompetent och sa att de skulle kontakta min chef pga mitt beteende. Så var det med den saken! Nu går jag alltid förbi butiken och känner sån stark avsky och SÅ tacksam att jag jobbat mig upp o vidare. Handel är bland de vidrigaste branscherna och människor behandlas på ett sätt som ej lirar med min människosyn. Så glad att slippa! Men till er som e kvar, snälla stå på er o ta ingen skit. Otrevliga kunder kan dra åt skogen. Simple.

   Svara

    När jag får den där frågan om varan finns i lager och jag liksom VET att den är slut och kunden ändå står på sig så brukar jag gå bakom kassan, knappa lite random på tangentbordet och meddela att jag kan se i vårt lagersaldo att varan är slut. Funkar jämt.

    Svara

     Det provocerande är ju att det ska behövas. Läste nåt inlägg på insta om folks jobbar-service-yrke-berättelser. Då hade någon, vid exakt en sån här situation, slutligen tappat det och låtsats gå ner för en trappa bakom disken😆😆. Sen svarade hon igen att varan var slut. Kunden nöjde sig men tyckte hon ändå kunde letar lite bättre.

     Svara

     Haha så gör jag med. Vissa hänger sig dock över disken och ska försöka se på skärmen. En vred om skärmen när jag slagit in hennes saker, wtf liksom. Sa åt henne att inte röra den men verkade inte gå in direkt..

     Svara

   I here ya! Prova att jobba på flytplats😶

   Svara

    Flytplats – spännande!

    Svara

   Har jobbat inom kundservice flera år, inte längre tack och lov. Är man anställd för att betjäna kunder är man där just därför – att betjäna kunder. Arbetsgivaren betalar dig för att du ska göra kunderna nöjda, det är ditt jobb. Ja, det finns kunder som beter sig illa men det finns bra och dåliga sätt att bemöta detta. Att hamna i tjafs med kunden är inte ett bra sätt. Det jag brukade göra, om att vänligt säga till inte hjälpte, var att kalla på någon chef som fick hjälpa mig ta hand om den jobbiga kunden. Ofta lugnar de sig om det är någon som är hierarkiskt högre på plats. Skulle jag vara din arbetsgivare skulle jag faktiskt ge dig en varning eftersom du inte skött dig på bästa sätt. Att tjafsa med en kund kan ha stora konsekvenser för din arbetsgivare eftersom ryktet om dålig service sprids fort. Det finns en orsak till uttrycket ”kunden har alltid rätt”, även om kunden inte har rätt måste man behandla den så att den ändå blir nöjd. En missnöjd kund gör skada åt företaget. Om du inte kan hålla dig lugn i sådana situationer är kundservice kanske inte rätt område för dig.

   Svara

    Ingen ska behöva utstå rena personangrepp, hot eller hån på sin arbetsplats. Att personal bör vara service minded är en sak men det finns gränser för hur kunder kan få bete sig också. Genom åren har vi haft många anställda på vårt företag och min man har varit deras chef. Han skulle aldrig acceptera att en kund kränker hans anställda och skulle inte ge någon en varning bara för att en upprörd kund inte fattat det här med vanligt hyfs. Istället är han noga med att anställda ska hänvisa arga kunder till honom så att han kan ta hand om ärendet. Folk beter sig nämligen väldigt annorlunda när de får tala med ägaren. Alla ilska brukar plötsligt vara som bortblåst…

    Svara

     *all ilska

     Svara

   När jag jobbade i kassan i en butik så kom det en man som ville lämna tillbaka en förpackning batterier som han hade köpt. Det var fel storlek tydligen, vilket han hade märkt när han hade ÖPPNAT förpackningen och testat batterierna.
   Han fick inte lämna tillbaka den öppnade förpackningen och blev så arg på lilla mig (18 år vid tillfället) så han kastade batterierna i pannan på mig.
   Jag blev vansinnig. Min chef vid tillfället sa till mig efter incidenten att ”Kunden har alltid rätt”.
   Jag sa upp mig samma dag.

   Svara

    Hade det varit en någorlunda vettig chef så hade ni polisanmält, kasta batterier på en annan människa måste väl ändå klassas som misshandel?

    Svara

    Fan va rövig chef, faktiskt!
    Fick saker slängda på mig, chefen lackade på kunden som blev avstängd från butiken. Skadeglädje!

    Jag tycker att man som kund behandlar personalen me respekt, precis som att jag vill bli behandlad me respekt. Sen om de är en himla trevlig ”kundstund” så är det bara ett plus!

    Svara

    Jag blev rånad med pistolhot en gång när jag jobbade i kiosk, chefen skällde ut mig och stod och konspirerade om att jag var inblandad i det, och hade iscensatt det….

    Svara

     Helt sjukt! Hoppas du anmälde chefen, hen är ansvarig över din säkerhet.

     Svara

   Jobbar på kundtjänst och säger till folk om dom beter sig illa. En kallade mig ”lilla gumman” och lät nedvärderade, jag sa att så säger man faktiskt inte, och att han fick ta och använda en trevligare ton. Inte arg, inte bråkigt, men bestämt. I slutet av samtalet när jag hjälp honom klart så bad han faktiskt om ursäkt. 🙂
   Visst är man anställd för kundernas skull, men det är väl ändå för att hjälpa till, löa problem osv och inte att JÄMT göra dem nöjda oavsett vad? Folk råkar nämligen ha sjuka krav och kommer inte alltid med sanningen. Men ja, ett proffsigt beteende är alltid viktigt, dock utesluter inte det att kunna säga till bestämt om de har en hemsk attityd. Kunderna behöver nog det.

   Svara

    Samma här. Jag säger ’vänligen håll en trevligare ton’ till de kunder som pratar odrägligt till mig.

    Svara

   All eloge till dig! Jag hade aldrig kunnat jobba i butik av just den anledningen. Jag har dock jobbat i butik men jag är alldeles för lättkränkt och tar åt mig när någon behandlar mig illa.

   Jag fick ett jobb på en reklambyrå men fick gå efter fyra dagar för chefen ansåg att jag var för glad och positiv och passade inte in. Efter första dagen ville jag gå därifrån för jag fick ångest när jag gick dit men istället för att stå på mig så stannade jag kvar och lät chefen köra över mig istället.

   Svara

    Du kan väl ändå inte få det till att ”chefen körde över dig”…?
    Eh nej.

    Svara

     Vet du hur hon var som chef eller?

     Svara

   Kill them with kindness? Har jag otrevliga kunder blir jag så äckligt trevlig och glad mot dom att de blir besvärade när deras vrånghet inte går hem

   Svara

    Haha, jag är likadan. Ju argare kund, desto större leende och desto trevligare blir jag. ibland blir dom efter många om och men trevliga tillbaka, men ibland blir dom bara argare. Älskör’t

    Svara

   Kill them with kindness? Har jag otrevliga kunder blir jag så äckligt trevlig och glad mot dom att de blir besvärade när deras vrånghet inte går hem

   Svara

    Ha ha så gjorde jag också när jag arbetade i butik. Var som ett kvittrande fån- inget bet på mig… Den arga kunden blev alltid paff och tappade hakan när inget gehör gavs.

    Svara

    Kör liknande stil. Jobbar inom kriminalvården och brukar bemöta gap och skrik med att prata VÄLDIGT tyst tillbaka. Höjer i princip aldrig rösten. Det är svårt att bli arg (argare) på någon som behåller lugnet. Det funkar oftast.

    Svara

     På barn funkar det toppen också.

     Svara

      Jag vet 🙂 Min tonåring har dock listat ut taktiken. ”Nu pratar du sådär tyst bara för att du vill att jag också ska det”!!!! 🙄

      Svara

     Det funkar i telefon på socialtjänsten med. Jag ler alltid när jag pratar i telefon. Jag tror att det hörs igenom och det är sällan någon skriker jättelönge på mig.

     Svara

   Låt kunden skicka ett sånt mail då.
   Jag har själv jobbat i klädbutik i 6 år. Telefon support 1 år. Reception på hotell 2 år. Kan bara konstatera att folk är idioter…

   Ta inte åt dig, jag tycker du gjorde helt rätt ifrån dig. Man måste sätta ner foten när nog är nog. Vi är också människor och bara för att dom har en dålig dag betyder det inte att det är okej att ta ut det på oss som slagpåse bara för att vi ”inte får” säga emot..

   Heja dig, ta inte åt dig och ta nya tag nästa arbetsdag. Låt händelsen rinna bort som vatten och tänk ”ny kund, nytt första intryck”

   Svara

    Min mamma har jobbat på liknande ställen som du och sen jag var liten har hon pepprat mig med hur jag ska bete mig mot folk i dessa branscher. Detta har gett intressant resultat: dels får jag alltid grym service, alla mina vänner o kollegor är typ i chock över alla gratis-kaffe, extra varor, rabatter osv jag får 😂 Dels ger det mig energi, jag tänker att när jag möter nån flyktigt (typ bensinmack) varför inte ge oss båda en boost? Brukar därför ofta säga nåt trevligt om jag lägger märke till nåt; tex oj vad fin o fräsch er toalett är, eller om jag ser att kassören har superfixade naglar kan jag säga wow vilka coola naglar. 10/10 fall får jag ett ärligt stort leende vilket jag älskar att få, suger åt mig av den lilla dosen ”positivt mänskligt möte”! Ok det låter nästan creepy i text men det är det faktiskt inte irl. 😂 Säg nåt snällt till nån idag!!!

    Svara

     Håller med! Jag har jobbat med service i snart femton år och behandlar ALLTID servicepersonal som jag vill bli behandlad själv när jag står bakom en kassa. Har jättemånga kompisar som gnäller på servicepersonal eller har bojkottat ställen där de tycker att personalen är så jävla otrevlig där personalen alltid är urtrevlig mot mig. I åtta fall av tio skulle jag säga att om du blir bemött av otrevlig personal så beror det oftast på dig själv.

     Svara

     Mhm: Samtidigt tycker jag inte att du som kund ska behöva vara på ett övertrevligt sätt för att få det där illa extra. Som kund ska du kunna komma in som neutral och sedan gå ut därifrån med ett leende pga god service. Det är ju just det som service går ut på och som du betala för.

     Annars kunde du stannat hemma och fixat allt själv.

     Men ja, jag vet också hur jag ska ”locka” till mig extra favörer.

     Svara

      Nää, jag är inte övertrevlig. Hälsar, småpratar lite om jag mörkar att personalen har tid, kanske ger en komplimang och tackar för hjälpen. Basic snälla saker bara. 🙂

      Svara

       Att småprata som kund klassar jag som övertrevlig i förhållande kund butik. (Inte bland vänner så klart.)

       Nu älskar jag att småprata så jag har sällan problem med det men jag förväntar mig minst lika god service om jag går in tyst och neutral. Det innebär inte att jag vill att de ska prata med mig men vara lyhörda för vad jag behöver när jag väl ber om något samt att jag känner att de ansträngde sig det där lilla extra för att jag skulle hitta det jag behövde. Det sker långtifrån alltid.
       Typ så. 😊🌸

       Svara

   Beundrar alla som jobbar med människor och lyckas hålla sig professionella. Det finns så oerhört mycket märkligt folk som tycker man kan bete sig hur som helst. När jag jobbade (med ekonomi) på ett hyvleri som på fredageftermiddagar hade öppet för försäljning av spånbalar till privatpersoner, så fick jag höra om en kund som hade ringt DOTTERN till den person som normalt ansvarade för försäljningen, och skällt ut henne för att det inte var öppet en helt annan dag än öppettiderna angav. Till saken hör att man även på fredagarna skulle ha hört av sig innan för att stämma av att det fanns spånbalar att tillgå och någon på plats för att ta betalt… Övriga dagar var det öht ingen försäljning till privatpersoner. Personen hade alltså letat upp dotterns privata mobilnr för att kunna skälla ut henne för att pappan inte var på plats en dag och tid då kunden själv tyckte att vi skulle serva honom.

   Svara

   Vad man än jobbar med tycker jag att man ska bli behandlad med värdighet och respekt – samma gäller bemötandet av kunder också. Vi är alla människor. Jag har aldrig själv jobbat i butik men ser ALLTID till att vara trevlig mot dem som gör det när jag handlar. Vad än problemet må vara så är personalen där för att de har räkningar att betala som alla andra, inte för att ”serva” mig eller någon annan som någon robot. Med det sagt så möter man ibland riktigt otrevlig personal i olika butiker också. Jag har som kund ibland verkligen undrat hur sjutton vissa i personalen fått behålla sitt jobb efter att de snäst eller haft taskig attityd av ingen anledning – men igen, vi är ju alla bara människor och man vet aldrig vad som händer i den personens liv privat just då.

   Svara

    👏👆

    Dessa stöter man som kund på lite var stans som butik, hotell men oftast möter man dem på flygplatser. Verkar precis som att de tar ut sin frustration från tidigare kund på alla övriga som kommer efter.

    Ja, jag har också jobbat med service och jag har haft väldigt få dåliga och jobbiga kunder. Väldigt få.

    Svara

    Jag skulle gå och köpa bikini vilket är typ det mest ångestladdade köpet jag någonsin gör. På grund av stor storlek gick jag in på change och blev så jävla snorkigt bemött av kvinnan i kassan på grund av att jag skulle ha stor storlek (vilket väl ändå är lite deras grej) så jag lämnade butiken och gick till en annan changebutik i närheten. Där blev jag bemött av en helt fantastisk kvinna och fick så bra hjälp att årets mest ångestladdade inköp blev riktigt trevligt. Nu handlar jag bara underkläder om hon är i affären.

    Svara

     Du tar upp något som är väldigt viktigt i sammanhanget men som folk ofta glömmer, nämligen att det är människor bakom disken i olika butiker och kedjor. Blir så trött när folk säger ”handla inte på xx, de är så otrevliga där” när de egentligen menar att de anser sig ha blivit dåligt bemötta av EN person på ETT ställe. Övrig personal kan lika gärna vara supertrevlig och hjälpsam.

     Svara

      Fanns en butik i Göteborg som var okänd för affärsinnehavarens beteende. Han kunde skälla ut kunder, säga att de är för tjocka för en storlek, fråga varför man inte köper om man har provat kläder och anklagar en för att påstå att hans kläder är fula. Vi handlade aldrig där men brukade sitta utanför med en take away kaffe när vi hade lite dö tid. (Tonåringar).

      Svara

       Ja jo, poängen var alltså att alla andra i butiken var jättetrevliga och bra men ett ruttet äpple förstör hela pajen.

       Svara

       Haha! Var det möjligtvis sent 90-tal/början på 2000-talet i närheten av domkyrkan? 😀

       Svara

        Tessie?!
        Finns den fortfarande månntro?😊

        Svara

         Haha (skrattar inte för att det är roligt utan för att det är tragiskt) , jag fattade direkt vilken butik som åsyftade redan innan namnet skrevs. Han som har/hade butiken är ju världens creep, så obehaglig! Var inne ett par ggr för att jag var nyfiken på kläderna men aldrig mer. Han dök liksom på vem som helst,st och betedde sig märkligt. Det hade nog aldrig funkat på en mindre ort, där färdas rykten fort, men pga storleken på stan så kommer det nya kunder hela tiden som inte hört talas om detta.

         Svara

        Haha japp, i grand passagen

        Svara

         Haha! I knew it!! Han var verkligen helknäpp. Men inte finns väl den butiken kvar? Om den gör det så har jag god lust att gå tillbaka och säga honom ett par sanningens ord om kroppshets och sexualisering av barn.

         Svara

   Fyfan! Jobbar på apotek och där får man ta emot det mesta. Jag är apotekare och arbetar inte inom serviceyrket utan inom vårdyrket. Jag pluggade inte i fem år för att folk skall få klaga över att de har bråttom och att man får göra saker lite snabbare. Apotek är inte McDonalds.

   Svara

    Haha läser detta på min lunchrast ifrån just apoteket (är också apotekare) och jag säger bara JA SÅ ÄR DET VERKLIGEN! Fyfan för folk ibland.

    Svara

    Nedvärdera inte andra yrkesgrupper, det gör dig till en osympatisk person.

    Svara

     Nedvärdera? Verkligen inte. Har jobbat inom service hela mitt liv. Menar inte att det är OK att vara otrevlig mot personal på andra ställen utan endast att apotek skiljer sig till stor del från detaljhandeln med vad man har för arbetsuppgifter. Ibland måste man gå och ringa läkemedelsverket eller sjukhus. Ibland måste man gå iväg och blanda ihop läkemedel. Ibland förstår inte Agda, 90 hur hon skall använda sin inhalator.

     Men folk behandlar apotek som H&M och tänker ”jag har bråttom, hur lång tid kan det ta att ta betalt?”. Det är tröttsamt!

     Svara

   Så är det tyvärr i alla jobb med mänsklig kontakt. Har jobbat en del på förskola och många föräldrar är ju speciella fåglar alltså. Tycker att man ska vara på plats 20 minuter innan öppning, att barnet kan ha fodrade vinterskor i sommarvärme, åker på semester men låter släktingar lämna barnen hela dagarna på förskolan ändå. Tycker att man ska hålla isär två femåriga bästisar pga att föräldrarna har ngt otalt med varandra. Föräldrarna i sin tur tycker att pedagogerna är de som är dumma i huvet🙃

   Svara

   Jag tycker det är skitmånga som är otrevliga som jobbar i butik. Jag har jobbat i butik i flera år och är alltid en av de där trevliga kunderna som hälsar o önskar en bra dag, men jag tycker många som jobbar i butik rent av borde byta jobb för de inte har något där att göra alls. Att vandra runt med sur attityd mot sina kunder är bara No No.

   Svara

   Jag har jobbat inom service enda sen jag var tonåring. För några år sen sadlade jag om och studerade vidare, fick ett välbetalt jobb samt en högskoleexamen. Jag brukade hoppa in och ta ett pass då och då på mitt gamla jobb men jag klarar det inte längre! Att vara van att bemötas med respekt i min vardag till att bli behandlad som skräp! Jag tänkte inte så mycket på det förr när service var min vardag men det är verkligen hemskt vad folk beter sig illa mot servicepersonal. Jag längtar till den dagen någon som varit otrevlig och behandlat mig som lägre stående kommer in till mitt kontor och ber om jobb😅

   Svara

   Jobbar i en stor nischad butik sen något år. En man kommer in och vill att jag ska lösa en grej som bara kundservice kan lösa. Säger det (vänligt) att han får kontakta kundservice. Då börjar han gapa om att han ska ha mitt namn, nummer och adress. Hell no! Sa att det har jag absolut ingen skyldighet att lämna ut så det gör jag inte. Han fortsätter gapa, jag upprepar samma sak typ 10 gånger. Han fortsätter, säger då ’’nu har jag förklarat för dig 10 gånger att du måste kontakta kundservice for detta, nu får du gå annars ringer jag på vakterna’’. Jag kände mig faktiskt hotad av hans gapande och skrikande men var ändå trevlig tills jag kände att nu får han gå eller så får vakten kasta ut honom.

   Många är konstiga, speciellt prutarna. Ni som snålar och ska pruta, vi i butik pratar skit om er när ni gått bara så ni vet.

   Svara

    Å andra sidan så tycker jag en del butiker är helt oförskämda och inte erbjuder sänkt pris på varor som tex stått framme som skylt-ex om det bara finns det exemplaret kvar, eller om nåt är fel på plagget. Brukar inte ”pruta” (är det vanligt att man gör det i Sverige?) men jag har numera tuffat till mig och ber om avdrag om jag blir erbjuden en vara som t.ex. skyltats med på ett sånt sätt att hur många som helst säkert pillat och grejat med det (jämfört med något som står i kartong). Det förvånar mig att de bara tar för givet att jag ska acceptera att betala lika mycket som nån som får en helt orörd produkt,

    Svara

   Jag jobbar som tågvärd på SJ… Så jag vet precis hur illa en kan bli behandlad av ”kunder”. De första 4-5 åren stod jag pall och hanterade elaka resenärer genom att bita ihop. Sen kraschade jag, skrek åt en resenär att dra åt helvete efter att hen varit på mig som en ettrig iller. Slutade med sjukskrivning i ett halvår, och sen var jag föräldraledig ett år. Kom tillbaka mycket starkare! Nu tar jag inte lika mycket skit, utan säger ifrån på skarpen alternativt vänder på klacken och går.

   Svara

   Jobbar i butik och gör exakt som du, bara för att kunden handlar av mig så kommer jag ALDRIG acceptera ett svinigt, drygt och nedlåtande beteende. Jag låter kunden få veta om den är en idiot och jag brukar ha lätt att finna mig i såna samanhang så jag svarar oftast på ett sätt att kunden har svårt att fortsätta med sitt beteende utan att riskera att då dumstrut på huvudet.

   Svara

   Har också jobbat inom service och väldigt många är rövhål som behandlar service personal nedvärderande. När jag blev äldre och mer erfaren så sa jag också ifrån. Bästa sättet är att vara lugn men bestämd. Var trevlig, men ge inte med dig. Förhoppningsvis så har du en chef som stöttar personalen och har gett dig tydlig info kring vad som gäller så att du har ”ryggen fri” om kunden klagar till chefen. Det är extremt tillfredsställande när en kund ”vill prata med chefen” och chefen säger exakt samma som du.

   Tycker det borde ingå som nån slags folkbildning att jobba några år inom service.

   Svara

  ”Som en jävla brud”? Är så trött på dessa kvinnoförtryckande uttryck. Vad kommer detta ifrån, skärp er killar! Vi är starkare än ni någonsin kommer att bli.

  Svara

   Ja, ca fem gånger på lika många rader – SAMTLIGA glåpord han använder här är misogynt dravel – han klarar liksom inte att hitta på hån som inte samtidigt ger uttryck för kvinnohat?

   Svara

   Håller med! Och varför använda ordet fi-ta, använd k-k istället!!

   Svara

    Varför det, det är väl inte bättre?

    Svara

  Sprang som en brud, men var kvar för att dra kniv?
  Sucker PUNCHADE honom med en SPARK.
  Micke var medvetslös, men såg honom springa och såg därför att han sprang som en brud.
  Försöker försvara kvinnor för att nedvärdera dem i samma inlägg.

  Håhåjaja.

  Svara

   Och killen står kvar och väntar snällt under tiden Micke är medvetslös, när Micke vaknar drar killen kniv. Helt logiskt.

   Svara

    Garvar sönder

    Svara

  Är lite osäker på om dessa människor är ett intressant avbrott från alla som på Instagram visar upp en falsk bild av hur perfekt livet är genom att visa att allt är sämst, eller om de helt enkelt har ett liv som är så oerhört icke-beundransvärt att detta faktiskt är deras liv sett från den bästa sidan och att allt de inte delar med sig av helt enkelt är ännu värre?

  Svara

   Ja, tänker ibland när jag går förbi våra lokala knarkisar på torget – att det är så här deras insta skulle sett ut…

   Svara

    Ja, det är inget nice liv. Det sjukaste är hur man normaliserar det när en fortfarande är i det. Alla andra är dumma i huvet och jag är så jävla smart, alla andra gör fel men jag gör fan rätt, alla som lever Svensson-liv är så förbannat tråkiga och mitt liv är roligt. Mig, mig, mig och jag, jag, jag.

    Det är sjukt ändå, hur man kan rättfärdiga så pass att man tycker det är ett normalt liv. Inte jättetrevligt när en vaknar upp, blir drogfri och nykter och inser att en inte varit annat än en pubertal och hormonstinn tonåring.

    Svara

     Svara

     Sindy kallar det livet ”att sticka ut”
     Och hon kan inte förstå varför folk ogillar henne… för hon har inte gjort nånting, hon sticker ju bara ut?! 😅

     Svara

  Hur kan dessa människor göra bort sig på daglig basis?? Fascinerande sorgligt. Stackars kids med dessa föräldrar 🙁

  Svara

  Eller så bädda du inte in det för att inlägget är borttaget och var det redan innan de skrev det här inlägget…

  Svara

   Du är medveten om att Cam skriver alla inlägg på förhand och sen publicerar dem i efterhand på ett visst klockslag? Hon är utomlands i skrivande stund, så det är mycket möjligt att hon skrev inlägget igår.

   Svara

    Ja kanske, men känns ändå som att det kan ligga något i när hon inte bäddar in ett sånt här inlägg… såg att hon fick tips om det för flera inlägg sen och redan då skrev personen att det var borta.. men mah guess is as good as yours 💁🏽‍♀️

    Svara

     Förtydligande: förstår att det är tidsinställt men kan ju ändå vara skriver efter att inlägget togs bort om inte så kanske printscreen var i förebyggande syfte

     Svara

   Det var nog tidsinställt tippar jag på

   Svara

  Knarkare , psykopater! Varför undrar du vad det är för fel?

  Svara

  Det värsta är ju att dom blivit fråntagna barnen, o sedan lägger ut sånthär. Det lär dröja innan dom får tillbaka barnen om dom nu ens får det. Hemskt.

  Svara

   Kommer soc o tar barnen (vilket dom gjort, att sindy påstår att hon får hjälp med avlastning från familj är bullshit. Soc har placerat ungarna hos hennes föräldrar för det är så dom oftast gör i första hand om det är möjligt istället för att placera dom i okänd fosterfamilj och sindy får knappast träffa dom som hon vill) så ligger man väl så lågt man kan o gör allt för att få tillbaka sina barn? Suck.

   Svara

    Haha, Sindy sa även i sin live att hon ska flytta snart ”så det är också en av anledningarna till att hon inte har barnen.” Brukar man få ”avlastning” pga byte av lägenhet? LOL

    Svara

     Hahahaha herregud, tidigare i en live sa hon att hon behövde ”avlastningen” för att hon tände av på droger (som tydligen var värre än heroin, viktigt att påpeka)…? Hon ljuger ju så mycket den kvinnan att hon inte ens kommer ihåg vad hon ljugit om tidigare, och ljuger över de tidigare lögnerna med nya och jeeezus

     Svara

      Men nejnej, i en live häromdagen sa hon att hon inte tagit några droger alls sedan barnen föddes, med undantaget att hon rökt gräs någonstans där det var lagligt.

      Svara

      Det är väl ingenting att skratta åt egentligen? Självklart är det inte hon som fått ”avlastning” utan barnen som behövt komma till ett drogfritt hem med ansvarsfulla vuxna.

      Svara

    Vanligaste sättet för en missbruksre att hantera smärta och sorg är att k*arka ännu mer för att slippa känna. Har flera bekanta som blivit fråntagna barn och typ tyckt det har varit bra för då får de k*arka i fred (ja, jag vet att det är skevt, försöker bara ge en inblick i att det inte är svart eller vitt) och att de åtminstone inte skadar barnen mer. Andra har fortsatt k*arka för att de nått en punkt där de inte klarar av det stora misslyckandet som omhändertagna barn faktiskt är och d*ogerna är det enda som får en orka överleva.

    Hur kan så många i detta kommentarsfält inte förstå att en p*tänd missbruka*e inte tänker logiskt, rationellt eller har något konsekvenstänk? Det är väl inte helt okänt för allmänheten att en p*tänd hjärna inte fungerar som en frisk hjärna? Tror ni på riktigt att k*arkare beter sig som de gör för att det är roligt? M*ssbruk är inte så enkelt.

    Det gör nog obeskrivligt ont att bli fråntagen sina barn och för att överleva den smärtan rättfärdigar man sitt eget leverne för att inte förgås av skuld och skam. K*arket tar ju dessutom bort de känslorna och det är ju sjukt vanligt att m*ssbrukaren tar på sig offerkoftan, tycker soc är dumma i huvudet och inte ser sina egna fel i det.

    En hjärna som är aktiv i m*ssbruk fungerar inte som en frisk hjärna, ni kan inte förvänta er att hitta svar på deras handlingar för det är två olika världar med två olika uppfattningar om situationen. De ser inte på det som vi som ser det med nyktra ögon.

    Och så den faktan jag mest blir emotsagd i, i detta kommentarsfält: b*roende är en sjukdom och har ni svårt att förstå det så tänk det som att en p*ykopats hjärna inte fungerar som en frisk och det gårinte att förstå hur han tänker. Det gör det inte med en b*roendehjärna heller och framförallt inte när den är aktiv i sitt m*ssbruk.

    Svara

     Tror du att de blir sk ”friskare” för att du sitter här efter ett fjuttigt skört drogfritt år och föreläser och läxar upp människor allt medan denna blogg hetsar till personangrepp på berörda? Tror ni att s och co känner att ”er sida” känns som ett trevligt och lockande alternativ att gå över till? Tror ni ens att det hjälper dem litegrann? Eller är det så att det faktiskt är er det känns bra i när ni får sparka lite på de som redan är rätt förlorade ?

     Svara

      Onödigt, du behöver inte förminska hens drogfrihet.

      Svara

     Skit i att sponsra detta jävla ämne med kommentarer istället. Ge dem en break för fan. Ni känner dem inte.

     Svara

      Jasså gör vi inte…tror ganska många här inne faktiskt haft en relation med berörda. (haft för dessa människor förstör relationer) ska man ge dom ett brake?! Det är ju dom som startar så det blir snack genom att gång på gång hänga ut folk på ett högst olämpligt sätt offentligt…. ge DOM ett brake den var bra. Vill dom ha ett brake så borde dom sluta med såna idiotiska saker…

      Svara

  Killen han hängde ut igår är enprocentare. De är ju inte direkt kända för att vara förlåtande, så det här kan bli jobbigt för Micke/intressant för oss andra …

  Svara

   Enprocentare?

   Svara

    Medlem av kriminell motorcykelklubb.

    Svara

     Varför kallas det 1% ?

     Svara

      För att de har dödat någon.

      Svara

       Häftigt.

       Svara

        Säg det till nästa 1% du träffar istället för att sitta här och tycka.

        Svara

       Wow, vilka coolingar. Note the irony. Till er enprocentare som läser detta – ni är patetiska.

       Svara

      Kvalificerat gissning: 1% hjärnaktivitet kvar 🙂

      Svara

       Kvalificerad*
       Ser kommentaren ovan*

       Det är varmt idag, ok.

       Svara

    Kan också vara en rödhårig person med blå ögon, vilket är en procent av världsbefolkningen och det ovanligaste som finns ✌🏻. Lite coolare enprocentare alltså.

    Svara

     Är det sant? Vad kul då känner jag en enprocentare

     Svara

   Vad är enprocentare?

   Svara

   Enprocentare ? 😂 är det ett gäng som heter så eller? Ohh enprocentare vs knife gang . Thug life 🖖🤙

   Svara

    Låter som riktiga drömkillar båda två! ❤

    Svara

   Åh, blev han någon av de där superduperovanliga kategorierna i Kissies HSP-personlighetstest?
   Låt mig gissa: karbonator? massakrist?

   Svara

   Men lol… han är INTE en 1%.. det är något han skrivit i sin bio på skämt.

   Förövrigt är detta bråket redan löst men Micke är… som Micke är.

   Svara

   Hahaha är han ju inte alls, vart har du fått det ifrån?

   Svara

  Han kunde ju ta fram sin kniv 😛

  Svara

  Att tänka innan har väl tyvärr aldrig varit deras starka sida?

  Svara

  Vad arg jag blir på Micke! Han förminskar kvinnor otroligt mycket i bara det där inlägget och framstår som världens omognaste och sköraste människa. Jag har tidigare skrivit att vi borde låta dessa vara ifred men NEJ, uppmärksamma näthatet som han och Sindy sprider! Det är fan inte okej att vete sig så!

  Svara

  Orkar inte med dessa individer!

  Svara

  Jag ömmar så mycket för deras barn. Hoppas innerligt att de har någon stark och trygg vuxen i deras närhet som kan ge dem det de inte får från Sindy och Micke.

  Svara

   Tydligen bor dom hos Sindys pappa… Och med tanke på hur Sindy ”turned out” och hur hon ständigt påpekar att hon blivit uppfostrad till att KRIGA osv så känns det inte så bra 🙁

   Svara

    Hennes pappa har fått gå igenom en utredning för att få ta sig an barnen som tillfällig fosterpappa så vi får hoppas på det bästa.

    Svara

    Missförstå inte nu, jag har själv barn och vet att det inte är så lätt jämt, det är mycket i omvärlden som påverkar hur man blir och agerar, inte bara jag i mitt föräldraskap. Har dessutom ett syskon som lever på fel sida lagen, trots att våra föräldrar aldrig någonsin visat att det skulle vara ok att begå brott osv. Så självklart fattar jag att det inte är svårt eller vitt.

    Men det här med att barnen hamnar hos så nära släktingar, är det verkligen ok? Jag har ingen koll alls på Sindys pappa, jag undrar mer generellt hur det funkar. För nånstans så har man ju ändå misslyckats med det ansvar man hade gentemot sitt barn. Ska samhället då ta risken att det händer igen? Jag förstår den biten med att man vill vårda barnens relationer med sin släkt, men det där med att blod alltid är tjockare än vatten, alltså det finns ju hur många barn som helst runt om i världen som skulle ha det bättre varsomhelst utom hos sina biologiska släktingar. Tycker generellt att föräldrarätten är alldeles för stark här i Sverige, när t.o.m. män som dödat sina barns mödrar har möjlighet att vara vårdnadshavare …

    Svara

     Innan barnen hamnar hos släktingar måste dessa genomgå en utredning även en psykologisk. Bara för man är släkt är det inte säkert man blir godkänd. Man utreder på samma sätt som dom som vill bli familjehem. Sen är det skillnad om föräldrarna blivit fråntagna vårdansvaret då räknas det mer som ett permanent familjehem och man måste ha utredningen godkänd då man tar över vårdnaden. Frivilligt eller genom tex lvu. Dom tar även hänsyn till vilket barnen mår bäst av…. tyvärr funkar det inte alltid vissa kommuner verkar ha hårdare krav än andra.

     Svara

  Micke sa att anledningen till att han blev sparkad i bakhuvudet var för att Micke hade konfronterat honom ang misshandling av flickvänner.

  Men jag vet inte alltså….
  När Sindy la ut hämndporr och Micke hade en frågestund så fick han frågan om vad han tyckte om hämndporr. Han svarade att han inte stöttade det beteendet, men valde sedan 5 min senare att ta bort den frågan. Hmmm.
  Kan det vara för att HAN SJÄLV har spridit hämndporr (vilket han har)?
  Såå hmm.. jag tror inte att han är på någon kvinnas sida egentligen.

  Svara

   Om det var anledningen så tycker jag att det var bra gjort av Micke att säga ifrån då det behövs att personer i omgivningen markerar för män som misshandlar att det inte är okej eller normalt. (Sen allt det andra med språkbruk, hämndporr osv är ju såklart inte bra).

   Svara

    Alltså bra gjort att säga ifrån direkt till personen, inte något annat, vill bara förtydliga det

    Svara

   Nej han blev misshandlad för Micke snackar skit om ALLT och ALLA, mestadels sina ”bästa vänner”.

   Svara

  Hahah i Sindys senaste live så skyller hon nu hämndporren på att hennes konto blev HACKAT och att hon inte gjort någonting. Hahah orkar inte. Det finns ju bevis på att det var hon och ingen annan, så varför ljuger hon?!

  Svara

   Hon är ju en mytoman som ändrar historia hela tiden!!

   Svara

   Ska man ljuga bör man se till att inte avslöja sig. Hon skriver ju tydligt på en bild ”denna hittade jag på kevins iCloud” alltså det brott hon delvis är anmäld för. Olaga intigritetsintrång. Så bevisen finns och dom är många så det tar nog lite tid att gå igenom allt innan åklagaren får det.

   Svara

   Hon kan inte ljuga, går att få fram allting. Polisen kan dessutom spåra IP.

   Svara

  Oj! Har bloggbevakning tappat läsare eftersom du publicerar inlägg om dessa i exakt samma stil med inlägg du redan lagt ut (drog ju många läsare sist)?
  Börjar folk tröttna på dina egna motsägelsefulla patetiska och elaka alster igen? Din jävla skitspridare. 😂😂😂

  Svara

   Lugna dig nu Sindy 😂

   Svara

   Nä men folk börjar tröttna på surisar som ideligen gnäller i kommentarsfältet i stället för att bara sluta läsa en blogg de uppenbarligen inte gillar.

   Svara

   Tror bloggbevakning har fått mer läsare nu än tidigare, häng med i svängarna 😉

   Svara

  Ursäkta för OT, men BB kallar sig achievement princess på IG. Jag antar att hon tänker på ordet prestationsprinsessa, men hennes översättning av det låter inte helt rätt? Jag googlade och fann endast spelrelaterade sökresultat. Nu stör det mig. Vad skulle man kalla det på engelska??

  Svara

   Bb som i blondinbella eller Bb som i bloggbevakning? Vi vet ju att Camilla har en sk inre prestationsprinsessa (cringe på det ordet)

   Svara

    Jag tycker inte heller om det ordet. Det var Blondinbella som skrev ”achievement Princess” i sitt.. intressanta.. IG-inlägg.

    Svara

   På engelska kallar man det overachiever eller kanske type-a personality. Pinsamt dålig engelska.

   Svara

  Asshole?

  Svara

  Varför skriver du om dessa människor? De vill ha uppmärksamhet och det är precis vad du ger dem och vad tillför det din blogg egentligen? De är narkomaner och riktigt skadade, se förbi dem istället.

  Svara

  Det tar ju ett tag eftersom det förmodligen är under utredning. Blir det nerlagt så brukar den infon komma rätt fort. Väldigt fort i vissa fall.

  Svara

   Ett av dina brottsoffer har nu tagit hjälp av en advokat och lämnat in en konkursansökan. Konkursansökningar ska behandlas skyndsamt av tingsrätten. Inom två veckor borde ett beslut komma. Så njut av resan till Kanarieholmarna, det kan bli sista gången på länge som du är utomlands.

   Svara

    Inte ett beslut. Jag ska även få chansen stt yttra mig osv, samt hinna kontakta en advokat. MEdger jag konkursen så kan det gå fort – men inte alltid. Samt reseförbud är eventuellt något man kan få from att det beslutas om konkurs tills man erlägger ed. Och det brukar gå väldigt fort.

    Svara

     En sportfråga: Hur känns det?

     Svara

     Ring Tarzan!

     Brap Brap!

     Svara

  Persiskaprinsen på instagram män som dig borde få ett skott i pannan #hatarmänsomslårkvinnor

  Svara

   Du menar att Knivmicke har ett så stort förtroendekapital att det han har skrivit stämmer?
   Om vi bortser från hur han har betett sig tidigare, lyckas han ju inte ens göra en trovärdig överfallshistoria…

   Kan vi inte snarare diskutera just det som CamCam tar upp, om det verkligen är såhär man ska sköta meningsskiljaktigheter, istället för att spekulera vem han som Knivmicke hänger ut är?

   Svara

   men är du helt oförmögen att lämna en normalt formulerad kommentar utan hot först ska du anmäla barnskötare som har tatueringar sen vill du att folk ska bli skjutna, du är ju lika illa som Micke och sindy

   Svara

    Är du hög eller? Kan du inte skilja på hot och en kommentar, sorgligt! Gå och lägg dig nolla 🙂

    Svara

  Alla fattar ju att Sindy ljuger vid varje tillfälle hon får, hon förnekar allt och ljuger om allt.

  Svara

  Riktiga WT människor…har missat hela poängen med livet…bittra, tagiska, pundiga, alkoholiserade…hittar inte orden..
  Undrar bara hur det kan gå så fel i vissa människors liv..

  Svara

  Hoppas att du får rätt mot din stalker och att hen upphör med sitt stalkande.

  Svara

   Den här kommentaren hamnade fel, var till någon i kommentarsfältet som förklarade hur en polisanmälan behandlas genom att ge sig själv och sin egen anmälan som exempel. Hittar inte kommentaren nu och sovande bebisen biter mig i tutten så jag orkar inte leta mer.

   Svara

  Bara väntar på den dag det dimper ner ett brev hos sindy o Kevin med ett åtal….rättvisan ska segra denna gång💪🏻

  Svara

  Den tilltalade i detta fallet, inte svarande.

  Svara

  Tar jätte lång tid innan polisen hör av sig, i vissa fall kan det gå lite snabbare i vissa fall tar det jätte lång tid. När jag blev misstänkt för en sak som las ner så tog det flera månader om inte ett år nästan. När min kompis blev utsatt för en sak så tog det ett år innan rättegång. Så det kan ta tid.

  Svara

  Vart kan man se originella bilden?

  Svara

   Vilken menar du?

   Svara

   Han heter persiskaprinsen på insta dock har han gjort sin profil privat nu haha

   Svara

  Var nära vän med Mickes nya tjej på högstadiet.
  Synd att se henne här och se vilka killar hon väljer att idka relation med.

  Svara

  Börjar bli riktigt less på Micke nu (sindy också för den delen), jag har tidigare tyckt synd om honom då jag trott att han försökt kämpa mot missbruket för att få träffa sina barn igen, men tack vare festbilderna som han och hans tjej lägger ut på sociala medier börjar jag tveka.

  Har själv blivit försummad av min pappa pga alkohol i hela mitt liv tills han tvingades att bli nykter mot hans vilja pga personliga skäl, tyvärr gick inte vår relation att rädda då. Barndomsåren är jävligt viktiga för att man ens ska kunna skapa en relation till sina barn och hur fan man nu kan prioritera alkohol, fest och leva i en jävla ”knifegang” (wtf?) -bubbla alla dagar i veckan och sedan påstå sig att vilja kämpa för sina barn är för mig bullshit.

  Jag hoppas du läser det här Micke, jag känner inte dig men jag känner MED dina barn. Hur du ena stunden ser dig som ett offer och säger att psyk inte tar emot dig och beskyller allt på dem för att sedan festa med dina knifegangpolare är fan inte att kämpa för dina barn. Hade du förövrigt skaffat en vettig tjej hade ni gemensamt kämpat för att få dina barn tillbaka genom att vara nyktra och peppa varandra, men istället matar ni varandras missbruk.

  Jag blir så jävla less, hur ska du svara dina söner när de är 15 och ifrågasätter vart du varit under hela deras uppväxt? Eller när de ignorerar dig och ditt ”knifegang” när de ser er sittandes på en parkbänk på stan? Är det alla andras fel då också?

  Det är jävligt tungt att vara nykter och bli ensam för att majoriteten av ens vänner bara finns där när flaskan är tillgänglig, men dina barn kommer att finnas där för dig, JUST NU. En dag när dina barn växt upp kanske du slutar som min pappa och inte har något annat val än att vara nykter, och då kommer du varken ha vänner eller familj kvar.

  Svara

   Bara en fråga! Hur vet du eller någon annan om att tjejen inte är vettig. Tycker det är dåligt att man dömmer, då inte hon har sagt något dåligt om någon eller gjort någonting. Hon kanske blir jätte ledsen när hon läser vad vissa av er skriver. Snälla tänk innan ni skriver, vad jag vet har inge hon gjort något fel.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.