KnivMickes flickvän svarar på mitt inlägg

Jag har alltid velat gadda mig men som jag skrev innan ” jag har jobbat med folk hela mitt liv” och därför varit försiktig med synliga gaddninar. I våras var jag med i föreställningen Häxorna som spelades på Dramaten och spelat på på både lilla och stora scenen vilken jag aldrig någonsin trodde att jag skulle göra men får man chansen så är det klart att man tar den. Efter Dramaten insåg jag hur viktigt det är att jobba med något kreativt. Och samtidigt insåg jag att va fan nu vet jag vad jag vill och hur viktigt det är att ta vara på dagen och ingen jävel ska bestämma hur fan jag ska klä mig eller se ut. Och jag önskar fler kunde vara modigare och våga köra sin egen stil och se och klä sig precis som man vill. //Annika

Jag ställde mig lite frågande till att KnivMickes nya flickvän fullkomligt täckt kroppen med tatueringar sedan de blev tillsammans och tyckte inte att det var den bästa av påhitt att masstatuera ansiktet lite småspontant och nu har hon bemött det på en nystartad blogg. 
Hon försvarar sitt val – och givetvis gör alla precis som de vill med sina egna kroppar – men att tro att det inte ska påverka hennes möjligheter är enbart naivt.
Det borde kanske inte göra det, men det gör det.
Sedan är det faktiskt inte att Annika – som Mickes flickvän heter – väljer att tatuera sig över hela kroppen, inklusive ansiktet det första hon gör efter att ha blivit tillsammans med honom som får mig att reagera, utan faktumet att hon väljer att vara tillsammans med en man som erkänner att han missbrukar droger dagligen och som inte ens får träffa sina barn längre.
Faktumet att han förmodligen är hög som ett hus när han tatuerat henne i ansiktet får mig att ifrågasätta hennes omdöme en smula.
Vi är många som gjort dåligt/dumma/ogenomtänkta val i nyförälskelsens romantiska dimhölje, men få av oss har gjort val lika permanenta som detta.

Om hon alltid velat tatuera sig i ansiktet som hon skriver – har det enbart varit avsaknaden av pengar som hindrat henne från att göra det då, med tanke på att det är bland det första hon gör så snart de blivit tillsammans? Micke gör ju med största sannolikhet det här gratis – får man ju hoppas i alla fall…

Så här skriver vissa på hennes blogg efter försvarsinlägget:

Tankar?

239 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Äh, låt tjejen va. Hon ska knappast behöva stå till svars för varför hennes kille är en sån urkass pappa.

  Svara

   De är väl inte detta inlägget handlar om eller? :pPppPp

   Svara

   Hon är tillsammans med en man som gjort sig offentlig och ett namn och har ni skapat upp en egen blogg där hon diskuterar detta – en ganska legitim anledning att ta upp detta kan jag tycka eftersom unga människor av någon outgrundlig anledning ser upp till både Sindy och Micke.

   Svara

    Hon skriver väl inget om Micke och hans urusla faderskap på bloggen?

    Svara

    Skapat upp?!?

    Svara

     Mina ögon blöder av det jävla uttrycket.

     Svara

  Blir nyfiken på vad för kreativt hon kommit på att hon vill jobba med nu.

  Svara

   Spela teater. Extra utmaning för sminköserna på Dramaten. Blir hon tillräckligt stor kanske manusförfattarna skapar en roll där hennes ansiktstatueringar ingår i karaktären.

   Svara

    Skådespelare med ansiktet fullt med tatueringar är ju sååå eftertraktade, särskilt på Dramaten! 🤦🏼‍♀️

    Svara

     Misstänker att du inte sett denna videon med zombie boy (r.i.p)

     Svara

     Hon är ingen skådespelare, hon var statist, alltså en i ensamblen med en ”stum” roll, när Häxorna spelades på Dramaten. Alla kan göra en profil på http://www.skadespelare.se och söka de statistjobb som finns.

     Svara

      ’Har stått på Dramatens scen’

      Svara

       Ja, det har hon ju

       Svara

    The girl with the heartless and hopeless romantic tattoo?

    Svara

    Ingen jätteutmaning, finns flertal märken som tagit fram smink med syfte just att dölja tatueringar

    Svara

    Hej skadat ny flickvän Johanna jag älska dig lova
    Du Skafa ny pojkvän Andreas älska spela bowla
    Stan du jag älska dig vill du gifta mig hon jätte fin
    Kvinna du din skulle att säger hon svara har det
    Bra hälsning ps älskling

    Svara

   Hon ville ju skriva en bok. Kanske bli konstnär? Livet leker!

   Svara

    Och när hon lyckas kommer hon nog skratta rätt gott åt er allihop.

    Svara

     Det unnar jag henne! Älskar litteratur och konst

     Svara

     Hon kommer ju att ångra sig. Det är bara en tidsfråga. Hon kommer inte att skratta gott åt någon alls, det är faktiskt väldigt synd om henne.

     Svara

    Man blir inte mer kreativ av att ha graffiti i ansiktet.

    Svara

    ’Jobba i naturen’

    Svara

     Fniss…

     Svara

  Som om det inte är illa nog att hon väljer att tatuera sig, hon låter en fruktansvärt dålig ”tatuerare” göra det.
  Jag hoppas de kan lastas bort sedan när hon vaknat upp.
  Ska bli spänannde att se hennes svar!

  Svara

   Där håller jag med, hans tatueringar är så platta, saknar skuggningar och lite liv i dem

   Svara

   Skakig linje och obalans i texter, samt otroligt osmickrande placeringar – de hade kunnat höja hennes fina drag, men jobbar lite tvärtom…

   Svara

   Hon får säkert familjerabatt hos Sindy!

   Svara

  Min enda tanke är: Tack gode Gud att jag inte är mamma till den flickan. 🤦‍♀️👶🏻

  Svara

   Elakt sagt.

   Svara

    Äh jag hade inte velat vara hennes mamma heller! Usch vad jag hade oroat mig för henne. Det är sällan ett bra tecken att totalt ändra sitt utseende om när man träffar en kille…

    Svara

   Tror hon e glad att hon slipper dig som mamma också

   Svara

   Min enda tanke är: Tack gode Gud att jag inte är mamma till den pojken.

   Svara

    @Anonym Elakt sagt 😂😂😂

    Svara

    Eller barn…

    Svara

   Ja tur du inte är hennes mamma, för får hon problem i framtiden behöver hon en mamma som stöttar och älskar hennne oavsett tatueringar i ansiktet eller ej, och tydligen är inte du en sån mamma :/

   Svara

   Tjejen är vuxen och gör det hon vill precis som du gör.

   Svara

  Det enda jag har tankar om är hur många, troligen rena främlingar, tar sig rätten att ifrågasätta hennes val. Att hennes nära och kära gör det är helt ok, men kompletta främlingar? Vad har vi med andras val i livet att göra så länge de inte har en negativ inverkan på oss själva? Ingenting enligt min åsikt.

  Svara

   Word! 💪 väldigt skönt att se att det finns kloka människor som du ”anonym”.

   Svara

   Håller med, jag tycker inte vi ska dömma eller klanka ner på henne. Låt henne vara.

   Svara

   Kanske för att man med 99,99% säkerhet kan säga, att dessa tatueringar mitt i ansiktet är något hon kommer att ångra bittert. Att i ett stundens infall låta en drogad person märka ens ansikte för evigt (ja, även om hon tar bort dem med laser kommer där att finnas synliga ärr) är så impulsivt och så förtvivlat urbota korkat att man tappar talförmågan.

   Och jag tycker dessutom det är obeskrivligt fult.

   Svara

    Tror inte hon bryr sig om att du tycker att det är fult

    Svara

     Och jag bryr mig heller inte om vad hon tycker. Jag säger min mening. Och ser handlar inte IM hennes utseende utan om hur en ung lättpåverkad kvinna låter en man som Knicmicke märka hennes ansikte för livet.

     Svara

      *det och *om, sorry…

      Svara

    Word!

    Svara

    Men ångrar hon sig så är det fortfarande hennes problem inte ditt/vårt. Folk kan skriva en massa skit här, men jag är säker på att hälften av er aldrig skulle kunna säga det till henne irl. Det om någonting kallas fegt.

    Hon är vuxen och gör vad hon vill, hade det varit någon annan hade ni inte ens nämnt det..

    Svara

   Tycker alla som kommenterat det där 👆 i hennes blogg har samma språk, använder samma ord och lägger fokus på samma saker ur liknande vinklingar.

   Men nej, tycker inte andra har rätt att kommentera någons utseende. Oavsett vad anledningen är till hennes tatueringar är de ju redan gjorda och hon lär inte lyssna på random kommentarer på nätet när hon är nykär och allt. Speciellt mer en sjuk snubbe som har en beroendesjukdom vars största symptom är att tycka alla andra har fel och en själv rätt. Typ så iaf.

   Svara

  Förutom att hon verkar leva i en naiv värld och därmed resonera som vilken pubertal 14-åring som helst så tycker jag detta stycke i inlägget var intressant:

  ” Men jag slutade jobba med barn för att jag vill ha egna en dag och då vill jag fokusera fullt ut på dom”

  Ändå legit anledning att sluta jobba med barn när man inte ens blivit preggo än.

  Utöver det vore det intressant att höra tanken bakom tatueringarna. ”Heartless” under ögat följt av två hjärtan följt av en dåligt placerad ”hopeless romantic” tatuering på magen.

  Dont drink and ink, kids.

  Svara

   Men… att jobba med barn behöver väl inte leda till att man fokuserar mindre på sina egna? Min mamma har alltid jobbat på förskola och jag har aldrig känt att hon fokuserar mindre på oss för att hon jobbar med barn 😂

   Svara

    Nej precis, sjukt intressant formulering.

    Men vissa är ju sådana som bara kan fokusera på en sak i taget och går in för de till 100%

    Svara

   Intressant väl av partner då, med tanke på att kniven inte är betrodd att ta hand om de två han redan har. Men hon tänker väl att kärleken övervinner allt och hon minsann inte är som Sindy. Eller?

   Svara

   ”Utöver det vore det intressant att höra tanken bakom tatueringarna. ”Heartless” under ögat följt av två hjärtan följt av en dåligt placerad ”hopeless romantic” tatuering på magen.”
   :’D kunde inte låta bli att fnissa åt detta och blev också nyfiken på svaret.
   Men i övrigt så hoppas jag att hon inte faller ner i skiten som Micke :/ . Söt tjej 🙂

   Svara

  Min första tanke:

  🙁

  Svara

  Tankar.. hmm.. att du Camilla är en medelålders patetisk skitsnackarkärring som i ditt storhetsvansinne fått för dig att du skapat en liten sekt med 50 personer som alla delar din obefintliga moral och likt små parasiter bara kan livnära sig på att trycka ner andra människor allt medan ni tror att ni har rätt, vet bäst och är såååå viktiga precis som era elaka fördömande åsikter om människor ni varken träffat eller egentligen vet speciellt mycket om (inte för att det är något ni förstår själva). DET är fan mer sorgligt än något förhållande eller någon ansiktstatuering i hela världen. Ni ska inte tro att era liv blir eller är bättre än någon annans med den karman ni sitter och ruvar på. Äckliga jävla kärringar.

  Svara

   Oj oj oj. Du har då läst bloggen som fan läser bibeln. Du tog i från tårna och missade precis hela målet.
   Jag hoppas att du fortfarande går i skolan så att din läsförståelse har en chans att utvecklas.

   Du har dessutom räknat fullkomligt fel på hur många medlemmar vi är i den här sekten. Känner du dig ensam och utpekad så är du välkommen att gå med.
   Det kostar bara halva din själ och tio procent av veckopengen.

   🤦🏻‍♀️

   Svara

    S – Tack för dagens skratt! Helt rätt, sagt på ett sjukt roligt sätt. Älskar sånt.

    Svara

    Intressant att camcam kommenterar i sin egen blogg under andra namn. 😂

    Svara

     Haha, läsförståelsen är inte hög hos denna, läser man Camcams andra kommentarer så ser man tydligt att detta inte är hennes sätt att skriva på 😂

     Svara

     Fel.
     Jag är en av medlemmarna och betalar sjukt mkt i sektavgift, men så har jag rätt hög lön också. Det kommer kännas surt att ta av dina 50:- eller vad din veckopeng ligger på men det är värt det i det långa loppet.
     Titta bara vart det fört vår ledare. Hon är i freaking PARIS!!

     Du får säkert ett svar av vår ledare, hon är generös på det sättet.

     Har du frågor om hur saker fungerar här så kommer jag vara uppe hela natten och jobba och ha lite tid över till dig.

     Prisad vare BB

     Svara

   HAHAHA!

   Svara

   Tack för dina väl valda ord. Nu ska jag ut tatuera en saftig dase i pannan. Vem vill va kärring liksom va ba

   Svara

    Jag tror en dase i pannan skulle kunna bli ert sektemblem. Det hade passat sjukt bra och klätt er oerhört väl.

    Svara

     Kärlek!

     Svara

     Är det via dig man bokar tid hos Knivis? Klarar han att rita en fin påle?

     Svara

   Lol.

   Svara

   F, på vilket sätt är du bättre än Camilla och alla sektmedlemmar när du skriver på det här sättet?
   Vill du bli tagen på allvar bör du inte skriva sån skit som du gjort, du visar dig vara en lika god kålsupare. Backfire på den va🤦

   Svara

   Men F sitter du nu här igen? Du skulle ju sluta läsa denna blogg som ”kärringen” skrev.
   Du kan alltså inte vara utan den. Tragisk du är.

   Svara

   Hej Micke!

   Svara

   F/ nu var det ju så att Annika själv skrivit till Camilla o bemött kritiken. Tycker du det är konstigt då att hon lägger ut det??? Ville hon inte hamnat här kanske hon skulle struntat i det. I förra inlägget är det dessutom inte Annika som får kritiken utan Micke o hans val att kladda i ansiktet…när han själv håller på att lasra bort sina. DET är inte mobbing det är ett ifrågasättande till framförallt Micke.

   Svara

   50 pers bara? Såg mig läsa nåt om så mycket som maaaaassa sidvisningar. Alla kanske inte kommenterar men min matte säger fler än 50 iaf😂

   Svara

   Sagt från en fjortis som själv kommer bli ”kärring” nån gång😂😂

   Svara

   Du är av gnällkärringgänget förstår jag men lugn o fin lilla vän andas djupt så blir allt så bra

   Svara

  Jag förstår inte varför jag fortfarande är singel & knivmicke inte är det…

  Svara

   För att du sitter på denna pinsamma sida och tycker det är roligt/korrekt att hänga ut och smutskasta människor som inte gjort dig ett skit? Det är nämligen sjukt avtändande.

   Svara

    Tja, fast det gör du med eller hur? 😀

    Svara

     Touché

     Svara

     Jag är inte singel. Och jag ägnar inte tid åt att skada någon som inte gjort någon något illa.

     Svara

      😂😂 ja herre…

      Svara

      Men du ågnar tid åt att skriva kommentarer till ” pinsamma kärringar” på en blogg du hatar? Nåja, alla gör vi våra prioriteringar.

      Svara

       Mm.. På en blogg som skriver hela inlägg om människor som innehavaren och sektmedlemmarna hatar.. som menar att de behöver få Annika att förstå. På samma vis som jag mfl menar att vi kommenterar här för att få er att förstå. Ungefär lika lönlöst kanske.

       Svara

        Jag tycker du är den som verkar hata mest. Personligen är jag mest ledsen för hennes skull.

        Svara

        Har du läst alla inlägg om alla!? Phu det har inte jag och det finna massa underbara människor med bilder på sig själva o nya kläder att läsa om… men när det kommer till ren idioti där livet går ut på att ta droger o hota folk på sina sidor blir det liksom nåt annorlunda att läsa om. Som nu när en missbrukande tatuerare förstör ansiktet på sin nya tjej när han själv vill ta bort sina pga av hinder i det sociala livet. Sånt är intressant och dom tilltalade verkar gilla det då det bara kommer mer o mer…så hata vet jag inte om jag vill kalla det. Men intressant…ja helt klart.

        Svara

    En som inte får träffa sina barn är väl än mer otändande?

    Svara

    Fast Micke har ju varit något av en expert på att hänga ut folk på sin Instagram 😉

    Svara

   Hahahhaha! Bästa kommentaren !
   Och F: bloggbevakning skriver om sådant andra publicerat offentligt.
   När det gäller Annika så han hon valt Micke, trots att hon vet om han ”kändisskap”
   Som partner till en kändis (även b.c,d eller som i detta fall ö-kändis) så hamnar man i strålkastarljuset också.
   Inget konstigt alls

   Svara

    F är ju en i det här kniv gangbangbang? Hahaha

    Svara

     Tycker att ordvalet påminner om den inte skarpaste kniven i lådan

     Svara

      Det är det enda ni kommer med i denna sekt ;
      A) ska duuuu säga som gör samma sak
      B) öva på ditt språk
      C) du är säkert sindy eller nån som känner dem

      Det är seriöst de enda kommentarerna man får tillbaka om man inte delar era stinkande åsikter. Inte för att jag är förvånad.

      Svara

       Vi är alla påverkade av värmeböljan på vårt sätt.

       Svara

       De värkar iofs som att dom flesta som påstått sig känna Sindy o Micke har negativa saker att säga.
       Så det är mest troligt att det är någon av S, K & M som är F.

       Svara

     Så ni tror man måste känna dem för att känna äckel inför det faktum att en tjej som inte skadat en enda människa blir uthängd och mobbad av ett gäng riktiga skitskallar? Det kan inte bara bara så att jag själv varit ung och dum, gjort egna misstag som jag lärt mig av och fått sona? Som tänker att det nog är rätt vanligt ändå och som vet att allt hat i hela världen aldrig hade förändrat den jag var som ung till det bättre- tvärtom.

     Svara

      Men på vilket vis blir hon uthängd och mobbad? Jag kan inte se det

      Svara

       Är du blind? Bara att hon känner att hon behöver starta en blogg för att bemöta elaka kommentarer säger väl en del om hur hon tar dem.

       Svara

        Jag följer inte henne eller Micke. Undrar på vilket vis hon blivit mobbad här på bloggbevakning?

        Svara

         Hon är inte på något sätt en officiell person mer än att hon träffar Micke. Ändå läggs bild ut på henne i syfte att kritisera hennes val av tatueringar och utseende. På vilket sätt är det inte mobbing att en okänd person blir uthängd inför en stor massa som diskuterar hennes utseende?

         Svara

         15:57 enligt mig är det inte kritik för hennes utseende utan de val hon gjort. Och mobbning skulle jag då rakt inte kalla det för.

         Svara

  Det ser för jävligt ut och på ett sätt tycker jag verkligen synd om den här tjejen, för en dag kommer hon att vakna upp och ångra att hon lät ett pundhuvud kladda loss på hennes kropp.

  Att hon öht väljer att vara tillsammans med Knivmicke, och bara ett par veckor in i relationen låter honom tatuera henne på detta viset säger en del om hennes bristande omdöme, tragiskt är vad det är!

  Svara

   Tror du det på något sätt hjälper henne att du tycker Så? Tycker man synd om någon kanske det är lite fel teknik du använder för att ”hjälpa”?

   Svara

    Man kan inte hjälpa alla man tycker synd om.

    Svara

     Nä. Men man behöver kanske inte försöka stjälpa dem heller?
     Det är skillnad på att tycka synd om och på att tycka illa om. Det ni ägnar er åt är inte att tycka synd om, det är att hata någon som inte gjort er eller någon annan ett enda skit.

     Svara

      Vem hatar? Exempel på hatfulla kommentarer?

      Svara

    Jag tycker synd om henne för att hon är korkad och omdömeslös, på samma sätt som jag kan tycka synd om andra menlösa varelser som hamnat i kniviga 🙂 situationer.
    Tycker lite synd om dig med som känner att du måste kommentera alla andra kommentarer.

    Svara

     Ska duuuuu säga som.. 😪😪😪😪😪

     Svara

     ”Kniviga situationer” hahaha!!! Jag skrattade högt, ensam på bussen!! Dagens garv!

     Svara

   Jag får sån jävla ångest av de där tatueringarna, kanske för att det kunde varit jag när jag var ung och dum.

   Jag har stora synliga tatueringar och hade ångest första tiden med dem och de sitter ändå inte i ansiktet. Det kommer komma en backlash, tidsfråga. Tycker så synd om henne stackars.

   Svara

    Jag har också stora synliga tatueringar och tatueringar på händer och fingrar. Är med andra ord ganska tatueringsliberal, men även min ångest har vid här och jag tycker att det är en sån enormt dålig idé att tatuera sitt ansikte. Alltid och i alla lägen.

    Svara

   Tragiskt, är ordet!

   Svara

  Om hon vill satsa på det kreativa, som teater, på Dramaten så har jag svårt att se en framtid för henne där. Någon av er som sett en dramatenskådis m riktig tatuering i ansiktet? Tråkigt att hon gått vilse. Märkt av en kille som är svårt sjuk. Nej jag tycker synd om henne.

  Svara

   scensmink täcker det mesta.. dock jobbigt för make up-artisten då det krävs både en och två(eller tre) färger för att täcka tatueringar.
   och det är nog inget man börjar kladda på sig varje dag heller..

   Svara

  Hur gammal hon?

  Svara

   22 tror jag

   Svara

    Nej. 25 år.

    Svara

     Tonårsrevolten kom 10 år för sent.

     Svara

      Ja jag fattar inte att folk skyller på att detta gänget är unga, var är föräldrarna osv. Dom är vuxna människor! Samtliga!

      Svara

       Konsekvenstänket är ju inte utvecklat förrän först vid 25års ålder, i vissa fall upp till 30.

       Svara

        I vissa fall aldrig!

        Svara

        Ja men det betyder inte att man är förståndshandikappad (ursäkta uttrycket) fram tills det att man är 25-30 år. Då borde ju alla bo hemma hos päronen tills dom fyller minst 25 år. Och bli myndig vid 18 nähä det går inte.

        Svara

  Off topic!
  Bästa bakis knepen? Illamåendet är hemskt och jag ska till Gävle på Britney ikväll. Tips???

  Svara

   Resorb Sport! It`s da shit 👍

   Svara

    Testa stora mängder persilja och vatten. Återkom gärna om det funkar.

    Svara

     Jaa ditt nick 👍 bra lösen!

     Svara

   En spya, resorb, mat, en lång dusch och sen: städa! Bästa bakissysselsättningen.

   Svara

    Taaaack ska testa allt det!!

    Svara

   Det enda som funkar för mig är att sova. När du gjort det kan du bli helt återställd med ett uppfriskande dopp i havet om den möjligheten ges. Och chips då såklart.

   Svara

   Fet, salt mat och en återställare.

   Svara

   Ses där!

   Svara

   Pizza med gorgonzola.

   Svara

   Resorb, Postafen, Panodil, sömn och en redig middag botar vilken bakfylla som helst!

   Svara

   Som tidigare skrev, resorb. Det finns inga genvägar men vätska är det som försvinner när man är bakis o resorb ersätter o bevarar vätskebalansen. 👍🏻

   Svara

  Mej men stackars kvinna. Konsekvenstänk som en 12-åring ungefär. Hon kommer ångra allt detta nångång, och ångra att hon inte lyssnade på alla som ifrågasatte henne. Jag får typ ont i magen 😣

  Svara

  ”Men jag slutade jobba med barn för att jag vill ha egna en dag och då vill jag fokusera fullt ut på dom”.

  Mkey… 🤡

  Svara

  Hur gammal är hon??? ” jag har jobbat med folk hela mitt liv” jag menar hon ser ju it som 16 typ så hennes yrkesliv bör ju inte pågått så väldigt många år mot vad hon har framför sig

  Svara

  Notera att hon har jobbat på teatern, det blir nog inte då mycket mer möjligen någon freakshow

  Svara

   Det finns fler som jobbar med teater som har ansiktstatueringar. De sminkar lätt över med teatersmink vid behov.

   Svara

    ”Lätt” är det faktiskt inte att sminka över en tatuering.

    Svara

     Det är det visst så länge man använder rätt produkter.

     Svara

      Jo men då får man va en bra skådis om dom ska välja en som tar timmar mer att sminka o det kan hon knappast vara i den åldern. Ett statisjobb typ…självklart är det svårare få jobb inom alla yrken med ansiktsutsmyckning

      Svara

  Det kommer nog bli fler tatueringar vad det lider för den tjejen. Förälskelsen med Micke kommer väl hålla ett tag och sen blir det väl kärlek eller kaos. Men vid det laget har hon skaffat fler.

  Svara

  Undrar hur många av de tatueringar som gjort de senaste typ 20-25 åren som folk ångrar? När jag var typ 20-25 var jag lite småsugen tatuera något litet kanske på armen. Det blev inte av, tror inte jag kommer göra det idag (är för tråkigt och vanligt) men jag hade nog heller inte ångrat den.

  Att låta någon jag var tillsammans med skulle tatuera mig skulle nästintill vara som att tatuera in dennes namn däremot. Det hade inte kännas bra om det tog slut med buller o bång.

  Svara

   haha jag gjorde min första tatuering för 7 år sedan och ångrar den nu.. inte motiver per se, men jag kunde ju ha valt nån bättre studio att gå till.. 😂 tur så är den på ryggen så slipper se den varje dag.

   Svara

   Ångrar inga av mina 😌

   Svara

   Jag tatuerade mig när jag var 15 😭 skäms för att säga vad! Har lasrat bort en och har två kvar jag ska fortsätta med efter jag slutat amma. Av totalt fyra tatueringar behåller jag endast en haha. Så är det att vara ung och dum! P

   Svara

    Här en 20 åring på ryggen som jag funderar på att lasra… hur blev dina ärr?

    Svara

     Om du bor i Stockholm rekommenderar jag starkt Eraze.se! Den Jeanette tog bort på mig försvann helt och lämnade inget ärr. En annan tatuering jag började lasra bort på en annan klinik (billigare😪) ser jätte ful ut. De hade ingen aning om vad de höll på med! Men det är mycket som spelar roll för att få ett fint resultat: bläcket, vart tatueringen sitter (svårare att få bort vid fötterna pga blodcirkulationen), din hudtyp etc. Lycka till!

     Svara

    Carpe diem?

    Svara

   Jag tatuerade hela höger arm när jag var 19 år som jag i princip ångrar idag 🙁 Det positiva är att jag gick till en mycket duktig, dyr tatuerare. De är alltså bra gjorda och brukar då och då få komplimanger för dem. MEN den är ju så stor och svår att dölja med annat än långärmat. Det känns inte alls som om den är min stil längre.

   Svara

   Tatuerade mig som 18-åring och kände mig asball några år, fy fasiken vad jag ångrade/ångrar den fula jäklen sen. Och då är den ändå snyggt utförd jämfört med KMs kladd.
   Den passar inte alls in i mitt liv idag eller den jag är idag – på inget vis! Det enda positiva är att den sitter placerad så att den inte syns mer än när jag har bikini/baddräkt/snuskar till det, och att jag själv slipper påminnas om den annat än i ett provrum typ, men jag har ångest över den varje gång jag i sammanhang med andra ska till stranden, bada etc.
   Lasra bort den? Tveksamt om den skulle gå bort helt, och då vet jag inte om det är värre med en smetig pigmentblaffa eller en patetisk tatuering.
   Hur som, tycker verkligen synd om tjejen. Man tror man vet mycket i den åldern, men jisses vad och vilken käftsmäll hon tyvärr kommer (med garanti, tvivlar inte på att det en sekund) lär åka på när åldern och livserfarenheten byggts på.

   Svara

   Jag gjorde mina under en period mellan -98 och -03. Allt från en pytteliten till några riktigt stora. En av dem kan jag ångra, på så vis att den har en färgsättning som jag inte skulle ha valt idag, men i övrigt så ser jag det bara som en del av mig och min historia.

   Svara

  Att hålla sig själv från droger när ens partner och alla han umgås med pundar på måste vara nästintill en omöjlighet. Jag hoppas verkligen inte att hon kommer sluta som Micke och Sindy.

  Svara

  Jag gillar tatueringar,men kanske inte skulle valt att göra just dessa tatueringar (jag fattar dock harley quinn stuket med hjärtana) och absolut kan det va fint med ansiktstatueringar men hennes ser lite ogenomtänkt ut, placering är så jävla viktigt.

  Svara

   Ja, ansiktstatueringar kan vara jättefint men det beror såå mycket på storlek, placering och motiv..
   En bekant har två tatueringar i ansiktet(hon är själv tatuerare och börjar få ont om utrymme på kroppen snart haha), och de är SKITSNYGGA men då är de relativt små, fina blom-mönster nära hårfästet.

   Svara

   Placeringarna hos henne drar ner så otroligt – trist…

   Svara

  Min tanke är att du går för långt. Samtidigt som det är bra och viktigt att hon hörs är det oskönt att fortsätta vara kritisk och framföra ytterligare argument till varför det är fel att hon har tatuerats av sin kille. Hjärtats val är inte så pass logiskt att det går att förklara och det gränsar till personangrepp att ställa henne till svars inför det. Min andra tanke är att du bidrar till sensatipnsläsning med den här typen av inlägg, också oskönt. Det händer då och då att jag uppfattar dig som samvetslös, jag tycker det är en tråkig egenskap.

  Svara

   Nja, nu har ju denna tjej t.o.m. skaffat en blogg; hon vill säkert ha sina 15 minuter i rampljuset.

   Svara

  Är så jävla glad att jag inte har en enda tatuering. När jag var i artonårsåldern var jag sugen, men nu 10 år senare skulle jag inte ha velat ha någon av de tatueringar som jag funderade på.

  Svara

  Får kli i kroppen av folk som kallar tatueringar för ”gaddar”. De borde automatiskt uteslutas från att någonsin tatueras igen.

  Svara

  För bara några år sedan var det ju Kniv-Micke som började lasra bort sona tatueringar i ansiktet just för att han hade så svårt att få jobb…
  Och nu gör han det på flickvännen :/

  Svara

  Jag blir bara genuint ledsen för hennes skull.

  Svara

  J

  Svara

   Det håller jag med om!

   Svara

  Jag tycker det mest tragiska är att hon, via Micke och hans umgänge, riskerar att hamna in i en värld där droger är normaliserat, glorifierat och vardag.
  Hon kan mycket väl ha ambitioner att få jobba kreativt och satsa på att gå en en ny väg. Däremot riskerar hon att hamna i ett beroende eller medberoende som trasar sönder hennes framtid, drömmar och ekonomi.

  Jag hoppas hon kommer till insikt att hans livsstil är skit och att hon väljer att gå en annan väg.
  Och jag hoppas hon lyckas nå sina mål i livet med eller utan ansiktstatuering.

  Svara

   Inte precis så att det är det umgänget som det är vanligt med droger. Det är vansinnigt vanligt 👀

   Svara

   Baserat på hennes instagramflöde har hon rört sig i kretsar där droger är vanligt förekommande även innan Micke börjar dyka upp i flödet. Därmed inte sagt att hon knarkar förstås.

   Svara

  Hon blev inspirerad av och jobba med ngt kreativt (teater;
  Skådespeleri?) där mer än nånannanstans ska man kunna passa in i olika sammnanhang och olika roller man kan landa. Så om
  Hon nu vill bli skådespelerska, så är hon fett naiv som tror hennes nya image inte kommer påverka det

  Svara

   Finns många fler kreative arbetsuppgifter på ett teater änn skådis!

   Svara

  Fortsätter förhållandet är det nog inte slut här……………….

  Att jobba med barn och ha tatueringar är inget problem, men hon kasnke anställs av Campua Manilla o d men ute i orterna lär hon få jobb.

  Likaå att det fungerar finfint att arbeta med barn och fokusera fullt på egna också. Skulle alla dagmammor, frskollärare, fritidspedagoger och lärare vara barnlösa ?

  Nej, tjejen är ung och söt. Men partnern är nog inte bästa valet. Tiden lär utvisa.

  Förresten hur känner alla ni sm insinuerat att Isabella och Petter hade en kärleksrelation? Gasnka så klart nu att det bara varit business va?

  Svara

   Hon är 25 år, inte ungt alls.

   Svara

    Jo det är rätt ungt?

    Svara

    Det kan vara både gammalt och ungt, beroende på person. Och denna kvinnan beter sig som en osäker, nykär 17 mest.

    Svara

   Men varför åka till lyxhotell på Franska Rivieran om man bara ska diskutera business?

   Svara

    För att man kan 👍

    Svara

    Varför inte passa på att dra nöje (nytta passade inte in hehe) av resan fullt ut? I know I would 🙂

    Svara

   På vilket sätt skulle det vara klart? Det är inte så att otrogna människor alltid vill att det kommer ut. Särskilt inte om mycket står på spel i det egna privatlivet.

   Svara

  ”jag har jobbat med folk hela mitt liv” haha hela ditt 5-åriga liv i arbetslivet menar du?
  Sen är det fan pinsamt att gadda sig i ansiktet som sin andra eller tredje tatuering. Tatueringar är något som man med tiden bygger upp. Typ första på skuldran, andra på vaden, ah ni fattar.
  100% att hon kommer lasra bort skiten inom några år.

  Svara

  Känns som vi kan sitta och tycka hur mycket som helst – men det är inte som att vi kan ta över hennes sinne eller kropp för den delen och ändra hennes inställning och handlingar?

  Kom förresten att tänka på ett program jag såg för nån månad sen, ett brittiskt program där folk ångrade skönhetsoperationer, tatueringar, m.m. Då var det en snubbe som tatuerat sig i ansiktet på fyllan (tårar under ögat – hemsk!!). Han fick i programmet träffa en ung tjej som planerat att tatuera en stor spindel i ansiktet i syfte att övertala henne att inte göra det. Men det bet inte på henne. Hon ändrade sig möjligen lite om platsen i ansiktet men tatuerade sig i slutändan ändå. För att hon bestämt sig.

  Svara

   Vad hette programmet? 🙂

   Svara

    ”Våra omgjorda kroppar” med Katie Piper tror den hette ”bodyshocker” på engelsk tv

    Svara

     Japp precis. Stämmer! Rekommenderas att se. ☺

     Svara

  Jag ifrågasätter inte tjejen för 5 öre men Micke? En seriös tatuerare hade ALDRIG tatuerat någon i ansiktet spontant och dessutom flera samtidigt.

  Svara

   Fast vad kan man förvänta sig av honom…

   Svara

   Fast du sa det; seriös.
   Denna kille är väl så långt från seriös man kan komma?

   Svara

  Jag tror visserligen att det är ett jättedåligt beslut av Annika att vara med Micke, men blir mer upprörd över den till omtanke förklädda skadeglädje och moralism som frodas i det här kommentarsfältet. Varför är det så viktigt för er att döma andra människor? Blir ni lyckliga av det? Otäck byskvallermentalitet, imho.

  Svara

   Blir så ledsen över hur mycket elaka människor det finns. Och att de inte förstår själva att de är elaka utan bara ”framför kritik”, ”säger vad de tycker” gör mig nästan mållös.

   Svara

  Hej! Har lagt typ en timme på att försöka förstå hela knivmicke/annika/sindy dramat men jag får det inte riktigt att gå ihop då det är så många faktorer. Skulle du kunna göra en recap på allt som hänt så man hänger med lite? Antar liksom att det inte är sista gången man läser om dom…

  Svara

   Tips är att kolla på kategorin ”Knivmicke och sindy” eller ”sindy och Kevin” 🙂

   Svara

  Jag är så glad att jag genomlevde min ungdomstid innan folk började tatuera ansiktet! Jag känner verkligen med Annika, det hade kunnat vara jag som stod där med en kvist i pannan då jag när jag var yngre hade lätt för att vara impulsiv och haka på grejer. Jag har tatueringar på kroppen som jag gjorde för 15 år sedan och dom skulle jag inte ha gjort idag. Mina tatueringar kan man i alla fall dölja med vanliga kläder, men tatueringar i ansiktet…. ångest!

  Svara

  Fattar inte hur jag hamnade i modd men men.. ?

  Svara

  ”Sedan är det faktiskt inte att Annika – som Mickes flickvän heter – väljer att tatuera sig över hela kroppen, inklusive ansiktet det första hon gör efter att ha blivit tillsammans med honom som får mig att reagera, utan faktumet att hon väljer att vara tillsammans med en man som erkänner att han missbrukar droger dagligen och som inte ens får träffa sina barn längre. Faktumet att han förmodligen är hög som ett hus när han tatuerat henne i ansiktet får mig att ifrågasätta hennes omdöme en smula.”

  Men det skrev du väl inget om i inlägget hon svarar på? Så då är det väl inte konstigt att hon tror att det är just ansiktstatueringarna som du reagerar på

  Svara

  ”Stackars” krake.. å fortsätter att understödja hans festande fast han inte ens har barnen kvar, som om det inte fanns några problem..
  ..skaffar säkert en unge med honom oxå. Suck

  Svara

  så hur länge tror ni det tar innan hon och micke ska ha barn ihop? 4 månader?

  Svara

   Snarare 4 veckor… 😫

   Svara

  Shit hon har verkligen förstört sitt vackra ansikte, så synd:( och allt för en snubbe, hon lär ångra sig när det tar slut mellan dem, jag ger dem max 2 månader

  Svara

  Annika har varit ihop med Micke ett tag och var det även när hela sörjan började med att Sindy la ut hämdporr. Annika visade då vilken sida hon valt genom att vara med på flera bilder ihop med Sindy. (Her boyfriends babymama) som hon kallar henne. Hade hon inte velat bli omnämnd tex här borde hon hållit en mycket lägre profil än hon gjort. Men nä hon har anslutit sig till ”the gang” och borde väl nästan kunnat räkna ut att det skulle skrivas något om henne här när både Sindy o Micke har en egen kategori hos bb. Att låta Micke tatuera ansiktet med helt motsägelsefulla tatueringar som man kan tycka en del om….skulle ingen reagera alls över verkade hon tro… så till F/ som anser det mobbing.. nja hon borde nog kunnat räkna ut att det skulle bli en artikel eller två. Så vill man hänga med dessa offentliga c-kändisar blir man en del av dom. Såpass mycket borde dom kunnat räkna ut.

  Svara

   C-kändis? Nu var du generös.

   Svara

    Kände att jag kunde bjuda på den😂

    Svara

  Jag tror absolut inte att de där fula tatueringarna är riktiga!
  Set ut att vara gjorda med tuschpenna och enbart för att provocera!
  En vilsen liten flicka som behöver uppmärksamt, så hon hamnar i ett sällskap av hard vore pundare som syns på skvallerblogg… jösses…

  Svara

   Dom är tyvärr riktiga..

   Svara

   När jag första gången såg en bild på Micke så trodde jag att killen kladdat med tuschpenna i fejset och på kroppen, men så var ju det inte då tatueringarna visade sig vara äkta

   Svara

  Jag lever efter filosofin att vi lever bara en gång, det viktiga är att göra det vi vill med livet, det som gör oss lyckliga, vi måste leva nu och idag.
  Dock måste man ju även tänka framåt, jag tatuerade mig första gången när jag var 16 år, ja jätte kul, jätte fin tatuering, jag ville ha den och jag gjorde den, men gjorde den med tanken att jag är ung, jag vet inte vad som händer i livet, vad vill jag jobba med om 10-15 år? man vet aldrig vad som händer i livet eller hur livet kommer se ut, därför är alla mina tatueringar gjorda att dem lätt kan döljas med kläder, så jag kan jobba på kontor, jag kan vara chef, mina tatueringar hindrar mig inte från något i livet, jag kan ha både tatueringar och vilket jobb jag vill i livet, utom möjligen tex modell 😊

  Svara

  Har funderat på en grej, varför är Micke och Kevin alltid i princip nakna när de hänger? Hoppas pga värmeböljan men tycker det är otroligt märkligt😂

  Svara

   Missade du bilden där Micke håller ett grepp om Kevins ”dase” är nog precis som det ser ut ”gangbang” 😮

   Svara

   För att man blir väldigt varm av d*oger + 30-gradig värmebölja

   Svara

    Värmebölja eller ej jag hänger inte med mina vänner i underkläder😂 men är man påverkad av substanser så kanske det makes sense

    Svara

  Offtopic, men tycker ni att ens barns namn på armen, typ under armvecket är whitetrash?

  Svara

   Människor som kallar andra för wt.. den som sa det han va d😜

   Svara

   Ja

   Svara

   Japp

   Svara

   Jag tycker det är jätte fint när folk tatuerar in sina barns namn/födelsedatum eller liknande på armen 😀

   Svara

    Vet man inte vad ens unge heter eller när den är född? Behöver man ha en livslång reminder?

    Svara

     Ser det mer som en hyllning, men smaken är som baken

     Svara

      Ser ditt barn (och uppskattar) din hyllning? Tror hen uppskattar och hyllar dig lite mer sen som småbarnsförälder efter sjuttioelfta sömnlösa nätter, när man inser ”hur i h-vete pallade mina föräldrar detta” än en blaffa någonstans på kroppen.
      Både min mamma och min bror har mitt namn/datum tatuerade på sina kroppar och var väldigt stolta över att basunera ut det. Jahaaaa, liksom… Ska jag bli glad? Tacksam? Fin tanke, fult som f*n är det oavsett.

      Svara

       Fult behöver det väl inte vara…
       Finns ju många olika stilar att tatuera… textstämplar har jag sett många snygga och även många fula. Det behöver ju vara lite dynamik i den och inte bara någon som skriver texten rakt som man skulle göra på papper…Sen tycker jag personligen att det äcker med namn och inte oxå födelsedatumet, men det är ju jag det 🙂

       Svara

     Personnumren är svåra att komma ihåg tycker jag… …hmm. (Bor i ett land där de är längre än i Sverige.)

     Svara

   Wt väljer jag inte att kalla det, men allt som oftast är det bara fult, rejält fult. Förstår tanken och känslan bakom, men nej… Det är ändå snäppet bättre än de som tatuerar in sitt eget namn i svanken, på armen osv – whyyyyyyyyy??!

   Svara

   Ja. Men sen tycker jag tatueringar generellt är wt, undantag de som tatuerar sig av religiösa/kulturella skäl.

   Svara

   Japp

   Svara

   På senaste bilderna har hon inte ens tatueringar i ansiktet?

   Svara

   Ja, ja och ja.

   Svara

  Frågan är om tatueringarna är riktiga eller inte, nu har Micke lagt ut en bild där Annika är otatuerad(och fin!)
  Håller tummarna för att det här bara va ett dåligt skämt😃

  Svara

   Gammal bild nu har hon ju grönt i håret..

   Svara

   Undrar varför inte Kevin låter Micke göra några tatueringar? Han är ju som en tom målarduk… kunde ju bli mickes nya utmaning😂eller tycker han inte Micke gör snygga tatueringar🤣

   Svara

  Varför använder man ens ”gadda”? Så fult!

  Skulle inte Micke/F utbilda sig till att kunna lasra bort tatueringar? Då har han ju kirrat en kund iaf.

  Svara

  Minns när Micke var besviken på Sindy i ett avsnitt av unga föräldrar för hon gjort en tatuering i ansiktet. Så det kan ändras va.

  Svara

  Äh. Tjejen har inga gaddar i ansiktet på Mickes nya bild!😂

  Svara

   Det är väl inte hon?

   Svara

  Karma, carpe diem å hela raddan med klokord. Namn och uttryck och figurer av fan och hans moster. Ja nog kommer framtiden att behöva kliniker där man suddar för brinnande livet när modeklockan slår ett nytt slag. Ska vi slå vad?😂

  Svara

  Asså de jag undrar allra mest är ju va fan hon har tatuera in i pannan?! Är de ett stygn? En gren? Kan nån snälla va tusan de är hon har i pannan, ja fattar de inte 😂
  Mycket skulle man gö för kärleken men inte fan skulle ja låta min oerfarna pojkvän tatuera mig i fejjat elle smälla upp en stor text över hela magen, hur går tankegångarna undrar jag? Jag är ett år äldre än henne men skulle fan aldrig få för mig o gö nå sånt, hur tänker hon..

  Svara

  Jag kan inte sluta skratta åt Knivmickes senaste insta-bild. Det är så komiskt. En bild på han och några till med texten Late night convos. Förlåt men jag bara föreställer mig hur det går till, i dessa djupa samtal på knark.
  Någon säger nåt knarkdjupt. Micke fladdrar lite med tungan. Någon säger ”ganggang. Micke rättar ”knifegang” och klapprar med guldtänderna. Någon tar en insta-bild. Alla gör coola pooser. Hashtaggar #ganggang Micke fladdrar med tungan.

  Svara

   😂😂😂 fladder fladder

   Svara

   😂😂😂 fladder

   Svara

   Hahahaha!!! 😂😂🤪 lmao

   Svara

  Varför har Sindy opererat sig i hela ansiktet? Hon har ju totalförstörd sitt ansikte? Har sett gamla bilder och hon var ju så naturligt vacker? Nu ser hon ju helt onaturlig ut och inte alls vacker…

  Svara

   Jadu så blir det när man är osäker och tror idealet är att se ut som en docka. Man lever i en drömvärld

   Svara

  Jag hoppas på att det här är en ny Hanna Widerstedt och att hela hennes kniviga situation bara är ett konstprojekt som hon sen kan lägga upp i sin kreativa portfolio.

  Svara

  Henne har jag träffat via en vän.
  Falsk otrygg pundare.

  Svara

   Vem? Annika?

   Svara

    Ja, Annika

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.