24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hej!
  Nyinflyttad 27 åring, bor i landvetter med sambo, jobbar i butik. Väldigt social, glad och framåt, Känner mig lite ensam då ja inte direkt känner någon här utan saknar verkligen kompishänget, allt från spontana vinkvällar till promenadhäng etc etc. Gillar att röra på mig, hundmänniska, och såklart vin (hehe) nej men vore jättekul att lära känna och få en kompis krets här nere då ja trivs så bra med allt annat 😊
  Aldrig kommenterat här så om ja inte svarar så hittas ja på fridafredrikssson på instagram,
  Hörs ,😀🍷☀️

  Svara

   Hej Frida! Jag heter Mathilda och bor sen 1 år tillbaka i Ubbhult (ca 15 min från landvetter), är också 27 år och har inga vänner här ute haha😂 Älskar att röra på mig, men har en man som hatar det😩, är också hundmänniska och vill i framtiden bli hundinstruktör! Lägger gärna till dig på insta och skickar DM, ifall du vill ses och gå en sväng🤗😍🌳 Heter Qvarfordts på instagram!

   Svara

    Vi kanske kan ta en hundpromenad? Jag bor i sätila 😄

    Svara

     Gärna! Dock har jag ingen hund ännu, men promenader älskar jag 😍 Lägg gärna till på instagram om du har?😄

     Svara

  Ganska nyinflyttad på hönö som ligger i Göteborgs norra skärgård. Är 25 år och letar efter tjejkompisar som gärna ses över ett glas vin eller pepsi max haha!

  Jag bor på hönö med min sambo och vår son Lowe som fyllde ett nu i somras. Arbetar som förskollärare och älskar kaffe, träning och promenader 😃

  Sofialjungmark@hotmail.com , hör av er om ni vill ses 😃👋🏽

  Svara

  Snart 25årig tjej som bor i Stenungsund med sambo. Även om det är flera år sen jag flytta hit nu har jag fortfarande inte hittat några vänner. Umgås bara med min sambo och närmsta familjen. Hade verkligen velat umgås med någon annan ibland 🙂

  Svara

  Är en 23åring som flyttade hit för att plugga röntgen! Älskar att spela tv-spel och dricka öl, men är även intresserad av kläder osv. Don’t know vad jag ska nämna mer men hade varit kul att hänga eller något! 😁

  Svara

  Hej! Frida heter jag, är 28 år och flyttar till Gbg i slutet på augusti (skall bli sambo med min pojkvän) Skulle gärna vilja lära känna nya tjejkompisar att umgås med och ha kul med! Ett plus är om du golfar då kan vi gå ut på en runda eller hundra
  Mvh Frida ☺️
  Finns på instagram: fridakrd

  Svara

  Hej!
  Ida heter jag, bor i Guldheden och jobbar på hotell och ska fortsätta plugga till hösten. Känner att jag behöver lite nya människor runt omkring mig så lär gärna känna några nya tjejkompisar! 😀 Gillar att spela spel (aaalllt möjligt, tvspel, datorspel, sällskapsspel, you name it!), gå på promenader, gå ut och dansa osv 🙂

  Finns på instagram: Heavytwist

  Svara

  45 år, beter mig som 30. Ensamvarg som är extremt social och lättpratad. Tar lätt på livet, extremt jäkla superlat och bekväm. Gillar att bada på saltholmen, äta, se på tv och läsa deckare. Prata skit och skvallra är kul tidsfördriv med. Inget avancerat eller kulturellt. Plocka kottar, svamp och löv funkar med. Gillar att baka och är pysslig men är oftast för lat för att dra igång något. Kommer från landet med djur till att ha blivit stadsbo. Söker ej vänner med småbarn, äldre barn går bra. Skulle kunna tänka mig att börja med pistolskytte om jag var tvungen att välja något annars är jag nog tätt nöjd som det är 😂 sara7005@outlook.com

  Svara

   Om jag hade bott i Gbg hade jag krävt att få bli din bästis. Jag hade beskrivit mig själv precis likadant förutom åldern och deckare (chick lit är mitt litterära knark men jag ser gärna deckare på tv).

   Svara

  Marie heter jag. Bor i Lerum. Gillar kaffe och fika, vin, samtal om allt möjligt. Böcker, politik, världen, naturen, influencers, katter är några av mina intressen. Änka med vuxna barn, hävdar med en dåres envishet att jag fyller 29 år i år också.

  Svara

  Hej,
  33 år gammal och för tillfället föräldraledig.
  Skulle gärna lära känna någon mer som går hemma om dagarna 😊
  Har en bebis som är två månader. Bor i Göteborg.
  Jag tycker om att äta kakor, dricka kaffe och äta god mat. Tycker även om djur och när det inte är svinvarmt väder. Är även ganska nördig när det kommer till true crime och gillar att kolla på film och serier
  Om jag kan låta intressant att hänga med nås jag på linnora2018@gmail.com

  Svara

   Jag är också föräldraledig med en bebis som är två månader. 😊

   Svara

    Kul! 😊

    Var i stan bor du?
    Skicka gärna mail om du vill 😊

    Svara

  Det här är säkert dumt, mer om det nedan.

  I alla fall, Hej!
  Katta heter jag (well, kallas det iaf :)), 36 år gammal, är utbildad socionom och arbetar idag som kurator inom beroendepsykiatrin. Jekligt kul, om än tungt. Är för närvarande sjukskriven på 25% för en rätt svår utmattningsproblematik, ryggskador och en del annat bös, mest fysiskt men även lite mentalt.

  Jag har ett helt gäng av vänner och bekanta, men det jag saknar är kompisar som gillar det jag gillar!
  Mina intressen, utan inbördes ordning, är: skönhet (mest naglar och hudvård men smink och annat går det med), krukväxter (målet är att bo i en djungel), djur, då jag har 2 katter och önskar mig en Corgi, samlande (jag samlar på My Little Ponies, generation 1 som de heter, och nagellack. Har man typ 200 lack får det väl ses som samlande. 🙂 Film och musik är viktigt. Musikgenrer jag favoriserar är bl.a: Hårdrock, rock, metal, synthpop, lättviktig skatepunk, gladpunk och viss populärmusik, klassiskt och lite k-pop liksom. Helt förvirrad som ni hör.
  Det jag helst tittar på är: superhjältefilmer, fantasy och sci-fi, animerat typ jämt, deckare och spionfilmer, dystopier, allt som är humoristiskt, high school-filmer, och nästan allt annat! Serier är najs med, typ Game of Thrones, The Handmaid’s Tale, Brooklyn 99 mm.

  Jag bor med sambo och 2 katter i centrala GBG, älskar att laga och äta god mat, efterrätter och allt som är gött. Promenader, simning och sitta o snacka o umgås över glass, mat eller dryck är fint. Jag dricker, av medicinska skäl inte alkohol men är gärna på pub och hänger.

  Jag önskar mig som sagt en nördkompis, men har en utmattning som gör att jag inte alltid orkar.
  Men vill du veta lite mer om mig o kanske ta kontakt, kika in på instagram. Jag är rätt skoj trots allt! 🙂
  Där hittar du mig som @kissenfindinghome och @kittykattbeauty

  Svara

   Hej, började följa dig direkt. Jättekul konto ju och så bra med tips på saker och ställen när man själv bor i stan 😍

   Svara

  Hej! 30 år gammal (ung) Bor på Hisingen med min man och våra två barn. Älskar kaffe, vin, laga mat och träna. Lär gärna känna någon ny 🙂
  Finns på instagram: Lchfmedcamilla

  Svara

  Clara, 23 år, bor på Hisingen. Tränar och jobbar som barnskötare på vardagarna och älskar att dricka vin och dansa på helgerna.
  Älskar att träffa nya människor därav jag skriver här 😊
  Heter claraidagranat på instagram, skriv till mig där 😁

  Ha det gött.

  Svara

  Hej Diago heter jag.
  29år gammal.
  Bor i Göteborg.
  Söker vänner båda tjejer och killar.
  Jag har utbildat mig för PT och massage.
  Jag älskar promenera, träna, laga mat.

  Hör av er om ni har frågor 😊

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.