Anitha Cleménce pratar i sin podd om den mobbing hon utsatts för av familjen Schulman

Turerna kring Anitha Schulman och hennes nya namn Cleménce har blötts och stötts på sociala medier, och särskilt bland hennes bland hennes fd.släktingar – läs mer här.
Nu bemöter hon det i sin podd och kallar det för att hon blivit ”grundligen mobbad under väldigt många år, både officiellt och inofficiellt”.

Ann Söderlund verkar inte riktigt vilja bemöta det hela utan börjar istället prata om sina barn och vad hon vill lära dem om konfrontationer i livet. *lalalalabingo, bingo igen*
Aningens respektlöst kan jag tycka, med tanke på vad Anitha de facto utsatts för den senaste tiden och vem vet vad som skett bakom kulisserna i alla dessa år från medlemmarna av den så kallade ”Schulmanklanen” – en kategori jag nu plockat bort Anitha ifrån.
Men så är ju Ann Söderlund och Hannah Widell lite av best buddies så att stå upp för Anitha när möjligheten gavs tedde sig kanske inte som så lockande?
Det var enklare att ge sig in på ett sidospår och låtsas som att det regnar istället…

Ni hittar hela podden som klippen är tagna ifrån HÄR.

196 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Drygt. Vilken skön röst Anitha hade för övrigt.

  Svara

  Med såna vänner behöver man inga fiender. Herregud vilka högstadieelever de är allihop.

  Svara

   Har följt Anitha sedan hon blev ihop med Callle, alkoholpodden, denna podden mm. Anitha har en tendens i podden till att trycka till Ann lite för hårt för att vara okej. Ann brukar låta det vara utan att säga något mer. Jag tror Ann är mer trygg i sig själv och vem hon är, och att hon som Anithas vän vet att Anitha är mer osäker och att det ibland kommer ut som lite väl nedvärderande.

   Jag tror att båda sidorna varit elaka mot varandra, och bakom kulisserna vet ingen vad som hänt. Nu tar Anitha upp detta offentligt och av det blir inget bättre.

   Svara

    Håller med 100 % i det du skriver, Anitha trycker till Ann i princip i varje podd. Kan bli lite jobbigt att lyssna på då Anitha själv framstår som en mobbare ibland, men därmed tycker jag INTE det Schulmans gjort mot henne är okej… Men – skjuter man själv hårda skott får man kanske själv hårda skott tillbaka, i slutändan?

    Svara

     I denna podden behöver man bara lyssna de första 6-7 minutrarna för att få flera exempel på hur Anitha är elak på oskönt sätt mot Ann. Det måste ta massa energi att behöva ta emot så mycket nedtryckande beteende.

     Svara

    Älskar Ann och tycker också att Anitha försöker förminska henne hela tiden, så otroligt småaktigt och mindervärdeskomplex:igt. Man hör ju också på Ann och Sannas podd hur otroligt mycket högre kvalitet på innehållet det är när hon är med Sanna i förhållande till med Anitha. Trots det beter sig Anitha som om hon är helt överlägsen. Så otroligt tröttsamt.

    Svara

  OT. Är det någon som läser Sandra Beijers blogg? Tycker att kommentarerna till henns inlägg om att hon inte vill berätta om sin expojkvän är löjliga. ”Herregud att folk kan med att fråga om dina privata relationer!!” gånger 30. Alltså hon är ju känd för att skriva mycket om relationer? Det var nästan sektkänsla bland kommentarerna. Tycker även att Sandras svar var onödigt hårt.

  Svara

   Tror ändå hon (ofrivilligt) gav svaret på vad som hänt mellan dem. Klart hon blev dumpad och är sur och sårad över det, annars skulle hon inte låtit så bitter.

   Svara

   Tycker Sandras svar var superbra och tydligt.
   Så för att någon ’är känd för att skriva mycket om relationer’ har de plikt att deklarera varenda detalj av sitt – och andras – känsloliv?
   Få er ett eget liv tänker jag…

   Svara

    Nej självklart har hon ingen plikt, herregud. Jag menar bara att hon kanske kan förvänta sig att folk undrar och är nyfikna. Det är väl inget att bli förfärad över liksom.

    Svara

   Tror att vem som helst som brutit upp med någon kan förstå att frågan om vad som har hänt flera gånger om dagen kan vara jobbig, särskilt från totala främlingar. Tycker Sandras svar var bra, det är ju ganska respektlöst att upprepat fråga om något hon uppenbarligen inte vill skriva om och när hon dessutom hållt honom utanför bloggen under större delen av året

   Svara

    men alltså, hon har ju varit som ett öppet sår innan. skrivit så mycket om sina relationer innan ju

    Svara

     Och därför är hon skyldig att fortsätta vara det? Herregud…

     Svara

      Ingen här har väl skrivit att hon är skyldig att skriva om något?

      Svara

       Nej men att hon är ”löjlig” och att svaret var ”onödigt hårt”. Jag har också varit nyfiken (som man blir när man följer någons liv typ dagligen) men det är ju uppenbart att hon har en jobbig period och att något har hänt och att de antagligen gjort slut. Om en offentlig person inte berättar i detalj är det antagligen för att hen inte känner sig redo eller inte vill. Det brukar alltid komma fram om man bara väntar och låter personen ta sin tid, låt oss alla chilla.

       Svara

        Nej, jag skrev att kommentarerna till inlägget var löjliga. Och jag tycker att hennes svar var onödigt hårt, majoriteten av hennes läsare har ju inte gjort nåt.

        Jag tycker inte alls att det är uppenbart att hon har en dålig period. Var är det uppenbara, förutom i dagens inlägg?

        Och så för tredje gången, jag tycker inte att hon ska berätta om hon inte vill. Jag tycker att reaktionerna från läsarna på att folk är nyfikna är överdrivna. Hon får ju frågor om allt möjligt, hon kan ju bara välja att inte svara.

        Svara

    Okej, men nu var det mest kommentarerna jag tänkte på, att folk verkade bli genuint chockade över att hon får såna frågor. Det är väl inte såå konstigt ändå? Sen har hon självklart ingen plikt att skriva om det alls, och folk som skriver att de har rätt att veta är ju knäppa i huvudet.

    Svara

   Varför blir hon alltid dumpad?

   Svara

    tänker att det är nog ganska krävande att vara tillsammans med en influencer. mycket jag-fokus + väldigt krävande. allt ska vara rätt, äta rätt, umgås med rätt folk, tjäna rätt, känna rätt folk osv. tänker på bilderna hon lagt upp under deras semester. att han fått agera fotograf. hemma har hon ju någon anställd/inhyrd fotograf liksom.

    Svara

     Inte tänkt så men ja fy fasen va jobbigt det måste va! Nu menar jag absolut inte specifikt Sandra utan mer generellt. Tänk om ens kompisar inte är tillräckligt snygga/coola/har fina hem, då kommer ens partner inte vara intresserad av att hänga med och fota dem. Och inte kunna äta fil till kvällsmat, eller sätta på sitt barn random ärvd halvdan tröja.

     Svara

     Framförallt tror jag det är jobbigt om man själv inte gillar att synas och då helt plötsligt bli en karaktär i en livsstilsblogg som läsarna dessutom lägger sina projektioner på. Och kanske till och med kritiserar. Så nånstans tror jag att partnern måste vara med på det för att relationen ska funka på lång sikt.

     Svara

    Hon lever ju kvar i 20årsåldern. De vuxna killar hon träffar kanske tröttnar på att dricka öl på trädgården till slut

    Svara

     Killar tröttnar aldrig på att dricka öl i trädgården. De är tonäringar livet ut.

     Svara

      Nä ganska många killar tröttnar på det och vill bilda familj och prioriterar annat 🙂 tråkigt att du bara råkat på sånna killar 😫

      Svara

       Jag personligen har inte råkat på några såna killar – vad får dig att tro det? Jag behöver bara kolla in typ ALLA relationer med heteropar i ålder 20-99 så är detta ett faktum. Det är anledningen till att män vill bilda familj med kvinnor. De vill kunna fortsätta dricka öl i trädgården livet ut och låta nån annan ta hand om det tråkiga i livet som rör familj, barn, disk, städning, mäns sexualitet osv, osv, osv… i all oändlighet.

       Svara

        Exakt!!

        Svara

        Herregud, mina inlägg om kommentarerna på sandras blogg hugger ni på, men sån här skit är det ingen som bryr sig om??

        Svara

         😩

         Svara

        Rimlig världsbild du verkar ha….. 🤦🏼‍♀️

        Svara

    Hur vet du ens att hon blev dumpad?

    Svara

   Jag tycker inte alls att det är konstigt att folk ställer den frågan till henne, även om det är fett okänsligt. Bloggare lever ju på att skriva om sitt vardagsliv och vara ”öppna” och ”ärliga” med allt. Precis som med allt annat så får man ju ta det bra med det dåliga liksom. Palla dryga mot läsare.

   Svara

    Fast Sandras partner var väl inte bloggare? Ett uppbrott är ju något väldigt privat. Fy fasen vad sårad jag hade blivit om något av mina ex hade haft en blogg och skrivit om det. Oavsett vem som gjort slut och om man är vänner eller ovänner.

    Svara

  Jag har aldrig fattat varför Schulman-klanen hatar Anitha? Det där med att hon skulle få jobb hos H&A eller inte kan väl inte vara grejen endast. Känns som om det helt enkelt är så att Amanda inte gillar Anitha. Alla i den där soppan verkar störiga tycker jag, främst Amanda.

  Svara

   Amanda är nog lite avis på Anithas yttre! Japp, 14 snart 45.

   Svara

    Knappast va? 😂

    Svara

     Vadå knappast? Amanda ser ju ut som en gammal papegoja. Inte konstigt alls om hon ät avundsjuk på anithas yttre.

     Svara

      Genom sig själv känner man andra 😉

      Svara

      Nivån här på hatkommentarerna- vilka är ni som på allvar sitter och skriver sånt?

      Svara

       Är det en hatkommentar när man spekulerar i att avundsjuka ligger bakom Amandas taskighet…?
       Utseende är såklart subjektivt, själv tycker jag Ann är sjukt snygg.
       Men jag tycker Amanda verkar vara en person som blir avundsjuk och agerar efter det.

       Svara

        Är väl snarare kommentarer som ”Amanda ser ju ut som en gammal papegoja” än spekulerandet i sig som åsyftas när man snackar hatkommentarer..

        Svara

         Ja precis.

         Svara

        Ja det kan nog kallas hatkommentar att skriva att någon ser ut som en gammal papegoja och skulle vara avundsjuk på någon annans yttre? Enbart fjantigt, urlöjligt! Varför skriver man ens så?! Låter mer som att den som skrev det är avundsjuk 🤨

        Svara

         Olämpligt eller ej, men jag skrattar högt åt formuleringen att någon ser ut som en gammal papegoja. Det är ju en svinrolig formulering.

         Svara

      Att 26 pers i nuläget gillat en kommentar som säger att en kvinna (väldigt vacker) ser ut som en gammal papegoja säger en del, det säger en del om vilken påverkan denna blogg har och vad som skrivs här av Camcam 😳 det säger också att många verkar ha fel på ögonen och borde göra ett besök hos Synoptik.

      Svara

       Fast nä jag har perfekt syn, och jag tycker verkligen inte hon är vacker. (Inte för att utsidan spelar någon roll) men smaken är ju som baken.

       Svara

        Men söta Anonym 19:27 om du tyckt att hon ser ut som en gammal papegoja så hade du haft något fel på synen. Du behöver ju inte tycka hon är vacker men varför kände du ett behov av att berätta det?🙄

        Svara

       Du menade *Din doktor va? ^^

       Svara

       Tror det är en galning som använder vpn för att få nya ip-adresser som sitter och likear sina egna crazy kommentarer gång på gång på gång. Många kommentarer har samma sätt att formulera sig och samma bestämda konstiga åsikter.

       Svara

      Den kommentaren känns ju oerhört felplacerad i ett inlägg som handlar om just – trum virvel – mobbning. Man kan ju åtminstone försöka hålla det på en någorlunda nivå och undvika rena personangrepp. Det här handlar inte om utseende utan om beteenden.

      Svara

       * trumvirvel

       Svara

    Haha. Tror inte det men det finns ju nåt i det. Amanda har nog behov av att vara snyggaste tjejen i alla lägen. Vad skulle hon göra utan sina beundrare?

    Svara

    Men herregud vad fjantigt… Varför skulle Amanda vara avis på Anithas yttre? Vad har Anitha som inte Amanda har? Nej tror inte någon är avis på den andres yttre faktiskt, Amanda ser väldigt bra ut och Anitha ser också bra ut. Lägg ner!!

    Svara

     Nej exakt, det yttre har inget med saken att göra.

     Svara

   Alltså Anitha verkar också rätt störig och speciell, baserat på det jag sett av henne på Instagram och hört i några poddavsnitt.

   Svara

    Jag får uppfattningen om att hon har betydligt mer mindervärdeskomplex än Amanda som nog är van att vara populärast.

    Svara

    Klart att det är Anithas eget fel att hon blir mobbad….Hur tänkte du nu?!

    Svara

     Det har varit från båda håll. Anitha håller själv med Ann i podden om att hon kan vara ganska vass.

     Svara

  Anitha borde vara överlycklig som blivit av med dessa självgoda flinande mobbartyper. Skulle inte stått ut en enda släktträff utan att bryta ihop på de där jargongerna! Hur står folk ut?!
  Skriker i kudden om natten?

  Svara

   Bara om den är från Svenskt Tenn…

   Svara

    Ja Anitha, som i Redgerts pod skryter om pengar och hur rik hon är och påstår sig ta ut 150 000kr i lön per månad ur sitt bolag, köper nog ofta från Svenskt tenn. Att hennes bolag gått mycket minus de två senaste åren nämnde hon inte.

    Svara

     Ja hon och Bella syntes ju på någon bild tillsammans häromdagen. Lika barn leka bäst osv

     Svara

      Det här måste ju vara ironi….

      Svara

  Men dom kanske hade diskuterat detta innan podden och valde att Anitha själv ville få fram att hon är mogen nog att inse att hon faktiskt handlade i affekt. Hennes poster var het absurda mit en hel folkgrupp när det faltiskt vara var julia hon ville komma åt? Tänker att man inte kan döma ut Söderlund efter en två minuters lång komversation om detta i en podd? Men att Anitha skulle vara tyst som hon säger tycker jag inte att hon ska vara. Mobbning SKA pratas om och krigas mot.

  Svara

   Men hjälp. Mitt tagentbord lyder inte så värt bra. Stavfel deluxe.

   Svara

  Kan på något vis inte se en bild på Anitha utan att tänka på det illa sydda och illasitttande plagget (vill inte ens kalla det klänning) som hon hade på sig på Carl Philips och Sofias bröllop: https://www.svenskdam.se/2015/06/de-forsta-gasterna-har-borjat-anlanda/

  Svara

   Och jag kan inte se den bilden utan att tänka på Filip Hammar och hans bråk med Calle 😂 ”never forget”

   Svara

    Och fyra bilder ner dyker numera ökände Annika Leones loverboy #1 NB upp, härlig serie det där…

    Svara

   😂😂😂

   Svara

   Ja med en sådan klänning får man räkna med att bli mobbad.

   Svara

   Ingen supersmickrande klänning men det mest komiska i den bilden är ju UTAN tvekan Calle. Anitha försöker agera enligt vad som kam tänkas vara rimligt vid kungliga högtider – stanna upp, le lite mot kameran – medan Calle med krampaktig hand och rejäla älgkliv drar henne efter sig nedför röda mattan. Så målmedvetet och fokuserat. Han skymtar något stort vid horisonten. Ikväll ska han festa och frottera sig som han är värd! Och så läser man att de var först på plats 😂

   Svara

  Tycker verkligen Ann körde på dålig stil här. Har inte mkt till övers för Anitha alltid, men det beteende som Amanda, Alex, Calle osv haft mot henne (och då vet vi ändå inte allt) är SÅ lågt. Omogna, självcentrerade mobbare. Tål dem inte. Verkligen inte!

  Svara

   Du har nog inte följt Alex så länge? Inte någon av de andra heller? Kanske inte tagit del av något de gjort utan läst här och på instagram?

   Svara

    Jo. Varit trogen lyssnare av både Alex & Sigge + Fredagspodden. Handlat Perfect Day-relaterat och följt på IG. Men det blev en långsam skiftning i deras attityd och jag slutade lyssna samt följa. Försökt ”gå tillbaka” flera ggr men har då känt att de bara blir alltmer osköna med tiden. Tyvärr. Gillade dem tidigare.

    Svara

     Exakt så har det varit för mig med. Och en sak: jag är så himla trött på att de två mest lättkränkta systrarna i Sthlm och som alltid hävdar hur viktigt systerskapet är
     1) aldrig blir ifrågasatta att de är familj med den person som mobbat mest i Sverige, Alex? (och jo han går fortf igång ibland. Han hade bara ngt litet uppehåll kring boken om sin mamma. Men ränderna går aldrig ur…) Han om någon kränker väl till höger o vänster. Men det är ok? Hypocracy någon?
     2) är elaka mot andra kvinnor?

     Och kan Amanda sluta säga att hon aaaldrig skulle säga ngt negativt om ngn i podden? Hello? Elaine t ex? Men det finns fler.

     Svara

     Vad bestod den långsamma skiftningen i gällande Alex och Sigge?

     Svara

  Förlåt för OT men behöver all hjälp jag kan få..
  Har sedan ungefär 2månader tillbaka mått ständigt illa. Graviditet och könssjukdomar (om det är symtom på det) är helt uteslutet. Jag har sen tidigare problem med ångest men har aldrig varit med om detta illamående.. jag äter ordentligt och jag har aldrig spytt trots det extrema illamåendet. Kan detta vara kroppens sätt att säga att jag har gått runt med alldeles för mycket ångest för länge utan att ha försökt behandla det? Går inte på några mediciner el andra läkemedel (såsom p-piller, p-stav, p-plåster osv). Är det nån här som har någon aning om vad detta kan vara?

  Svara

   Ska kanske tilläggas att det även ständigt känns som att jag har feber trots att termometern int visar feber nån gång under dessa 2mån..

   Svara

    Även feberkänsla är vanligt, så har det varit för mig iaf, illamående och känns som feber till och från plus en väldigt huvudvärk som kommer ofta och för mig även mkt kräkningar. Nu kan det ju vara något annat som tumör eller så i mitt fall men jag tror det beror på ångest. Gå och kolla dig för säkerhets skull. Långvarig ångest leder ju tyvärr förr el senare till allvarligare tillstånd/sjukdomar.

    Svara

    Hade exakt så förra året. Jag brukar bli illamående i samband med att jag har ångest, sen gick jag igenom en tuff period med mycket jobb, mycket stress, oerhört mycket ångest. Blev så illamående att jag knappt kunde äta (åt torsk och ris till lunch varje dag i ca 4 månader), tappade humöret och började sova dåligt. Blev så illamående att jag inte fick i mig mat eller vatten på tre dygn och därefter hamna på sjukan med dropp och sondmatning.

    Jag hade fått en djup depression av all ångest.

    Det enda jag vill säga till dig är ÄT ÄT ÄT ÄT ÄT. Du måste få i dig mat, hur illa du än mår måste du tvinga i dig mat. Se till att du sover, äter och kanske tar dig en kort promenad varje dag.

    Det kommer bli bättre <3

    Svara

   Gå till vårdcentralen istället för att fråga främlingar på internet.

   Svara

   En kompis hade exakt de här symptomen, hon fick ta otaliga graviditetstest hos vc och de sa att det var mentalt innan hon äntligen fick göra röntgen och då var det en hjärntumör som blockerade nervvätskan till ryggraden.

   Ring 1177

   Svara

    Japp, det är cancer helt klart.

    Svara

     Idioter.

     Svara

    Nervvätskan?

    Svara

   Det kan vara brist på något näringsämne eller vätska helt enkelt.
   Dricker du ordentligt med vatten? Det har ju varit fruktansvärt varmt, och man kan bli illamående av vätskebrist också.
   Men gå till <3

   Svara

   Låter som magkatarr.

   Svara

   Kan vara järnbrist, eller brist på tex b12 om du inte äter kött. Men som sagt, gå till vårdcentralen.

   Svara

   Jag har lidit av svårt svår ångest och av svårt illamående under lång tid, så ja det kan bero på ångest. Men det kan ju också bero på annat i kroppen, det kan vara något annat som är fel, men som sagt det är vanligt vid ångest.

   Svara

   Hej! Stackare, vet hur det känns. Gick ett år med något som kändes som gravidillamående utan att vara gravid. Gick till magläkare och fick lite olika meds, tydligen vanligt att kroppen liksom fastnar i illamåendet när det väl uppståt. Det berodde nog dels på ångest, dels på att jag blev rädd för att äta och åt för lite pga illamåendet. Prova att gå till en magläkare så ni kan utesluta om det är något med kroppen el om det ”bara är ångest” för man kan ju få hjälp med båda men bara på olika sätt. Hoppas du mår bättre snart!

   Svara

   ring vårdcentralen så du kan få rätt behandling. <3 magkatarr och ibs får mig att må så iaf men omöjligt att säga härifrån. jag hade kanske inte nämnt ångesten så mycket till en början, läkare hänger sig lätt upp på det då istället för att undersöka kroppen grundligt först. hoppas du mår bättre supersnart!

   Svara

  Men vad fan dillar Ann om?!
  Hon börjar prata om sina barn och säger att Anitha borde hållit tyst och inte handlat i affekt.
  Är det verkligen vad hon har att säga i frågan?! Really???!

  Okej, hon är bra vän med Hannah och Schulmans gullegrisar Siggis och Malin.
  Men va fan kvinna säg något till din väns försvar!!!
  Det hade räckt med:

  ”Jag förstår att du känner dig sårad och arg. Och när man gör det är det lätt att i affekt kasta skit tillbaka trots att det är en dum idé.
  Jag må känna dessa människor men i just detta fall håller jag på dig Anitha.
  Du förtjänar inte att behandlas som du gjort och fortfarande gör”

  Jag har en bästis som ALLTID kommer till försvar när någon ger sig på mig.
  (Jag är lite halvoffentlig inom mitt yrke)
  Hon strider alltid för mig och skulle ALDRIG sitta tyst som Ann. Eller köra något dravel om sina ungar…

  Ahhh! Skärpning Ann!!!!!

  Svara

   Man kanske behöver lyssna på hela podden, det kanske inte var allt som Ann sa. Och så vet vi inte hur deras snack gått innan och efter poddinspelningen. Man ska nog inte döma ut Ann av en två minuter lång konversation här på bloggbevakning, det är nog isf upp till Anitha själv att göra det.

   Svara

   Ann är feg!

   Svara

    Hon vill så klart inte hamna i Schulmans skottlinje.

    Svara

  I detta tycker jag grymt synd on anitha. Verkar i podden som att Ann är på deras sida och menar att Anita är den som gjort fel som bitit ifrån.
  Schulman har ju mobbat väldigt många på sin väg in i ”kändisskapet”. Bara de att de är vänner med våldtäktsmän säger en hel del om dem.

  Svara

   Vilken rövig ”vän” Ann verkar vara. Prata om sina barn och förminska hela ännet kring Anitha. Förstår inte att Anitha inte förstår det.

   Svara

    Exakt. Ann ,prata hellre med dina barn om hur fel det är med mobbing oavsett ålder.

    Svara

   Vilka är våldtäktsmännen de är vänner med?

   Svara

    FV?

    Svara

    Fv. Dom vet men Alex gör skillnad på sak och person som han så fint sa.

    Svara

     När sa han detta? Det förklarar ju hans hat mot Cissi Wallin…

     Svara

  Anitha satte orden på precis det jag själv tänkt. Just detta har jag pratat med mina vänner om.

  Alltså den vuxenmobbning Anitha har fått utstå där Schulman-klanen ”firade” hennes namnbyte på Instagram med några väl valda nedsättande ord om hennes namn på Instagram.
  Inlägget verkar vara borttaget nu?!

  Varför sänket de sig till den nivån. Usch får ont i magen av att tänka på barnen som indirekt blir inblandade i detta.

  Se på Katrin, Bingo och Alex.. Vilka föredömen!
  Där har Amanda, Alex och Calle en del att lära. Påstår inte att Anitha är perfekt heller men samtliga borde fundera på hur de bör bete sig för att skapa en sund relation föräldrar/släkt emellan för barnen skull.

  Till sist.. Ann, vilken svikare hon är som inte vågar stå upp för Anitha när hon känner sig mobbad. Usch alltså!
  Så känsligt det blev för Ann, kanske Anitha testade av deras vänskap där och då…

  Svara

   Inlägget är kvar!

   Svara

    Var finns det inlägget, på vems insta?

    Svara

     Friendforce

     Svara

  anitha borde dumpa ann och hennes ”vänskap” fortare än kvickt…

  Svara

  Det är bra att Anitha bytt efternamn. Tråkigt dock med alla dessa konflikter då hon har 2 barn.

  Förövrigt vaknade nog Graaf på fel sida eftersom hon kallar en läsare för jävla mupp och nu har raderat det. Smeker man inte Maggan medhårs blir det oftast ett jävla liv. Orka lixom.

  Svara

  Hur går det förresten med Callendern? Missade jag hans sista inlägg eller är det några kvar?

  Svara

   Han fortsätter publicera, svart materia, anti-instagram måste väl de senaste tiotalet inlägg ses som…

   Svara

    Jag trodde CamCam skulle göra något med buller och bång när han kom ner till sista inlägget, typ skicka blommor eller vad det nu var? Missade jag det eller blev det inget?

    Svara

     Det trodde jag med??? Iaf ett riktigt buller och bong-inlägg!!!

     Svara

  Vad har Anitha de facto utsatts för den senaste tiden? Förstår inte vad du menar att Ann gör för fel, varför skamma Ann här – för att hon är vän med Hanna W.? Jag ser inte att Ann gör något fel för att hon säger att det inte är bra att gå i affect för att man liksom då spelar i händerna… Ann är ju lika mkt vän med Anitha som med Hanna väl, om inte mer. Skulle förresten Anitha på någon resa ihop med Blondnbella, har för mig jag såg något om det på någons story häromdagen?

  Svara

   Allt har två sidor, och jag upplever att en del här verkar ha bilden helt klar för sig genom att ha läst Camcams inlägg. Det är något läskigt med att döma så snabbt och hårt utifrån så lite information. Och som om endast det som sägs på sociala medier finns. Jag tycker inte att Ann gör fel. Varför dra upp detta offentligt utan att låta motpartnern kunna försvara sig.

   Det var inte någon Schulman som skrev inlägget som drev med Anithas nya namn, dt var Julia, och att bilden i inlägget kan vara från när som helst verkar inte alla kritiker tänka på. Julia har en historia med Anitha på egen hand sedan flera år tillbaka.. Att då utifrån bara det inlägget påstå att Alex, Amanda, Calle och Hanna är elaka mot Anitha på instagram, som Camcam gjorde, är jättekonstigt.

   Jag tror att båda är lika skyldiga i bråket, som det brukar vara i bråk.

   Svara

    Ja Camcam har en väldig påverkan, det hon skriver blir en lag liksom det påverkar vad folk tror, tycker och tänker. Nej tycker inte heller Ann gör något fel men det går alltid att hitta fel i det mesta om man letar och det blir gynnsamt för Camcam. Vet inte vem Julia är och är inte så insatt men klokt skrivet av dig, bra.

    Svara

    Så Anithas upplevelser och ord betyder inget?
    Ann har helt rätt i att man inte ska gå i affekt för så som Anitha gjorde var inte bättre utan riktigt pinsamt… men tycker ändå att Ann borde visat mer förståelse.
    Det är ju uppenbart att Anitha inte mår bra!

    Får känslan av att Calle och Alex mobbingbeteende smittat av sig till Amanda och hennes syster.
    Anitha kanske skulle höra av sig till Sandhra utav alla. Känns ibland som en tredje barn som står barnen nära kan bidra med förnuft till situationen.

    Har väl inget med vad Camcam påstått?!

    Svara

     *part

     Svara

     Jag tycker oerhört synd om Anitha här. Hon känns väldigt ensam i detta. Hennes exman stöttar uppenbarligen inte henne, Ann gör det definitivt inte för hon är så rädd om sitt gotlandsumgänge, Joel gör det inte och hennes föräldrar är ju dementa så där har hon ingen support. Anitha har heller ingen svans av älsklingar som rycker ut till hennes försvar.

     Svara

      Tycker du slår huvudet på spiken här. Var själv inne i en ond spiral för några år sen när jag blev ovän med en släkting. Kände mig väldigt påhoppad och illa behandlad av henne på ett riktigt fult sätt och upplevde att jag fick noll stöd, varken av min konflikträdda man eller av andra i omgivningen som visserligen höll med om att hon betedde sig illa men som inte ville ta ställning utåt. Det gjorde att jag dumt nog drog vidare bråket på sociala medier och det såklart blev värre.

      Ångrar det nu. Men jag tror att jag hade mått så mycket bättre om jag hade känt mig stöttad, om nån haft ”min rygg” (kommer bara på det engelska uttrycket … ), bara hade sagt ”du, inte okej att hon gjorde så”. Då tror jag att jag lättare hade ryckt på axlarna och gått vidare. Nu sätt det kvar länge och fick många konsekvenser. Den absolut värsta känslan i det hela var att känna sig så ensam. Tycker därför det är så extra fult när en hel ”klan” ger sig på Anitha.

      Svara

    Angående att det var Julia som postade bilden på instagram. Bilden visade att Alex, Amanda och några till satt på en uteservering och vinade. Samma kväll länkade Alex Schulman till Julias konto och skriver något i stil att hon har världens roligaste instagram, följ henne.

    Det är inget annat än vidrigt. Vore jag Amanda som dessutom pratar väldigt mycket om kritik, mobbning och drev i podden, skulle jag inte vilja vara med på en bild en anställd lägger upp där denne hånar mina barns kusiners mamma, där det dessutom finns mycket historia mellan familjerna. Det är ett så aktivt val det kan bli.

    I det här läget fungerar liksom inte ”Vadå? Det var inte vi som la upp bilden.” De är smartare än så.

    Svara

    Gå in på Alex Instagram. Han skrivet rakt ut att @friendforce alltså Julias konto är Sveriges ROLIGASTE konto. Att han skrattar högt en gång om dagen.

    Fy fan vilka vidriga människor de är!
    Hoppas för allt i världen att deras vidriga mobbingbeteende skadar deras varumärke en gång för alla.

    Lider med Anitha!! ❤️❤️❤️

    Svara

    Alex länkar till @friendforce alltså Julias konto och tycker det är Sveriges roligaste.

    Feg som han är gillar han inte inlägget där Anitha mobbas för sitt efternamn, trots att han skriver i sitt senaste inlägg att han skrattar åt Julias konto varje dag!!

    Känner med Anitha, hon har min fulla sympati.
    Förra veckan gav de sig på Elaine och Cissi.

    Schulmans är värsta sortens narcissister hela högen och knappt någon ifrågasätter deras beteende trots antalet följare.

    Inte bara Ann som är feg.

    Svara

    Fast var ju inte bara en bild utan även en story med Alex och Amanda där de firade som Julia lade upp, varpå Alex direkt länkade henne från sin instagram och uppmanade sina följare att gå in?

    Svara

     Hur vidrigt alltså?!!

     Kom och tänka på hur Katrin är idag jämfört med tiden hon var gift med Alex Schulman. Då var hon i mina ögon en riktigt osympatisk person men sedan hon träffade Bingo och fick barn har hon verkligen förändrats.

     Alex och Calle förändrar sin omgivning till det sämre. Förstår det inte för de har ju en intellektuell sida hur det ändå kan bli s fel. Hoppas inte det mobbing smittat av sig på Sandhra utan att han är så snäll och omtänksam som hon verkar vara.

     Hon känns för bra för Calle..

     Svara

      Men det där stämmer inte. Katrin hade knappt börjat blogga innan de skilde sig, och inte hunnit måla upp ngn bild som något egentligen.

      Svara

     Och exakt vad sa Alex och Amanda i den storyn? De sa ju inget alls om Anitha eller hennes namn.

     Svara

      Jag svarade på Anonym 15.48 ”och att bilden i inlägget kan vara från när som helst verkar inte alla kritiker tänka på”, eftersom det fanns en story och även Alex lade upp en bild från samma plats var ju bilden uppenbarligen från samma tillfälle.

      Svara

      Nu var det ju kanske inte så att de träffats för att fira Anithas namnbyte utan att de var ute och åt och Julia tagit bild på det och sen skrev inlägget på skämt, typ en efterkonstruktion – ja alltså elakt skämt absolut men ni fattar vad jag menar, tror inte de bestämt att ”jaaa vi går ut och firar Anithas namnbyte”.

      Svara

       Anonym 20.58. Precis vad jag också tänker. Camilla verkar med flit vrida händelser bort från sanningen, till nackdel för alla Schulmans. Det otäcka är att så många inte tar reda på hur det egentligen låg till, utan köper det rakt av.

       Svara

    Nu är jag med lite mer, nu har jag koll – hade missat det inlägget här om namnbytet och IG-hånen för ett par dagar sen, förstår inte hur jag kunnat missa det – Men iaf, tramsigt och elakt av Julia att skriva det där inlägget förstår att Anitha kände sig hånad MEN att som Anitha kontra och skriva ” springer sina nya herrars ärenden som den perfekta slav hon är ” om en mörkhyad tjej 😱😱 😱 … Kan förstå om Ann reagerat på det, förmodligen det som hon menade i podden/klippet.
    Såg att Anitha planerar en stor 40-årsfest men kan det stämma att hon bjudit 800 gäster ??😲 🙄 Hybris? 😊

    Svara

  Såg att både Hanapee och Tramsfrans likeat Friendforces inlägg. Dåligt!
  Men inte fega Kjolman-gänget.

  Svara

   Är de fega för att de inte har likeat ”mobbningsinlägget”? De har inget med det inlägget att göra.

   Om man letar fel kan man hitta det oavsett. Men det blir tröttsamt att läsa.

   Svara

   Hanapee är ju en ulv i fårakläder….

   Svara

    Du måste skämta nu. Dina kommentarer gör mig rädd.

    Svara

  Kan vi enas om att det stavas mobbNing och skriva just mobbNing? Tack för ordet.

  Svara

   Ja!! Rätt ska vara rätt

   Svara

   I det här fallet är det mobbing!

   Läs på om skillnaden mellan mobbing och mobbning!!

   Svara

    Det handlar alltså inte om stavfel utan orden har olika betydelse.

    Svara

    Fast inte i svenskan.

    Svara

    Nej det har det inte alls. Det heter mobbning, stavas mobbning och mobbning betyder mobbning. Finns inget svenskt ord som stavas mobbing

    Svara

    Vad är skillnaden menar du?? Var ska vi läsa på??

    Svara

     Mobbing : flera i flock

     Mobbning : en person som mobbar/trakasserar

     Svara

      Var ska vi läsa på?

      Svara

      Nej, det där stämmer inte.

      Svara

      Eh… hur har du lyckats få detta för dig? Det skrivs mobbning på svenska, och den informationen finns bara en googling bort.

      Svara

      Nej! Snälla visa mig en enda ordbok där du hittar ordet mobbing. Hoppas du trollar

      Svara

      Hahahahahahah

      Svara

    Hur har du fått för dig det?? Det är ju ett engelskt lånord som anpassats till svensk grammatik och fått ändelsen – ning istället för det engelska -ing. Betydelsen av ordet är dock samma oavsett om en säger ”mobbing” eller ”mobbning”.

    Svara

   Ta pinnen ut röva! 😄

   Svara

    Förlåt. Kan inte låta bli. Det gör ont i ögonen på mig.

    Svara

     Be inte om förlåtelse när det är du som har rätt!

     Svara

      Tack ❤

      Det är så många enkla ord som influencers älskar att stava åt h*lvete fel om och om och om igen, och då är det skrivna ordet fleras viktigaste sätt att kommunicera på. Jag vill inte framstå som ond eller tjatig, därav ursäkten.

      Svara

       Det är trist att den som har kunskap om svenska språket måste be om ursäkt. När t.ex. jurister är här inne och reder ut hur en skilsmässa går till, då är det minsann ingen som skriver att de är ”juristpoliser” som försöker skriva folk på näsan.

       Svara

        Åh jo, det är det definitivt! Jag undviker att nämna att jag är jurist om jag kommenterar någon juridisk fråga, av just den anledningen. Man ser nog det man själv är ”utsatt” för mest 🙂

        Svara

   Tack!

   Svara

  Gick in på Blondinbellas blogg via unvis för första gången på två månader. Jag pallade läsa ett inlägg, det om hur viktigt det är med vänner-tid och balans. Såklart bara spons och att hon enbart använder trosor av hennes ”kompis” företag. Varför inte La Perla? Eller är det för vanligt? Är detta en vän om ett år? Hon har inte sett en serie på två år p.g.a. Upptagen men vill nu ha tips. Trodde hon var bättre än serietittare?

  Svara

  Är det någon som vet varför Isabella Löwengrips ansikte är tapetserad över hela mybonus.com’s hemsida?

  Svara

   De har ett samarbete

   Svara

  Oj, så många älsklingar som ryckt ut här i kommentarsfältet för att försvara Amanda.
  Om det inte är utseendet som Amanda är avundsjuk på så är det uppenbarligen något annat. Alex springer ju drottning Amandas ärende. Vad grunden till mobbningen än är så är det väl aldrig okej?! Anitha framstår som starkare och mer hårdhudad än Amanda och det innebär att hon aldrig kan bemöta mobbningen för det kommer få henne att framstå som monstret. Amanda vill framstå som den söta, rara tjejen med sin bebisröst, men min erfarenhet säger mig att dom tjejerna är dom som kan vara mest elaka.

  Svara

   Du verkar faktiskt lite osunt besatt av att hata, av alla dina kommentarer att döma.

   Svara

   Suck.. är väl lika många eller fler som försvarar dig eh menar Anitha. Vad har Amanda gjort, är de ovänner hon och Anitha? Annars så är det väl ganska normalt/vanligt att det blir ovänskap, osämja eller att man glider isär vid skilsmässa. Mobbar du Amanda, låter nästan så, kallar henne drottning som behöver någon som springer ärenden och att hon har bebisröst? 😳

   Svara

    Menar du att du inte hört att hon har bebisröst?!

    Svara

    Tur du har skygglapparna på så du kan vara i din sockersöta bubbla. Det handlar ju inte om en enstaka händelse utan år av att ha varit utfryst. Sen vet vi inte allt om varför men uppenbarligen gillar amanda och Alex inte anitha och har aldrig gjort.

    Svara

  Att vuxna människor orkar alltså 😑

  Svara

   Jag börjar tro att det är en person som inte riktigt har alla hästar hemma som kommenterar under olika namn här. Ungefär som den som kommenterar saker som ”Häxa” hos Amanda på Instagram (från konto med högst 2 följare).

   Svara

  Förlåt för OT, men hur ska man resonera vid val av fastighetsmäklare? På orten jag bor finns ett antal mäklare och utan kunskap om eller insyn i den ”världen” har jag ingen aning vilka man ska välja. Hur har ni andra gjort när ni anlitat en mäklare från ett visst företag? Första ggn jag ska sälja en lgh.

  Svara

   Kolla recensioner på nätet, googla dem och deras namn 👍

   Svara

   Tagit dit 4-5 mäklare, låtit dem värdera och sälja in sig. Sen har vi jämfört dem baserat på vad de sagt och värderingen samt hur väl de backat upp sina siffror (dvs det här priset pga det här, inte bara högt för att sälja) och sedan gått på det i kombination med magkänsla.

   Svara

   Kontakta i alla fall 2-3st mäklarkontor/mäklare och be om en värdering. De börjar då med att komma hem till dig och värdera bostaden, man förbinder sig inte att sälja via en mäklare då man gör detta.
   Bra innan du kontaktar någon att titta på vad de olika mäklarfirmorna har för typ av objekt och välja någon som har liknande den typ som du ska sälja och i samma område.
   Be dem berätta om vad de tar för arvode samt hur de arbetar med visningsupplägg, annonsering, fotografering etc.
   Efter detta kommer du ha en bra bild och säkert också en känsla för vem av dessa mäklare du känner förtroende för och vill ska sälja din lgh.

   Svara

   Kolla booli så ser du vad lgh gått för i ditt område/din gata. Välj mäklare som har en realistisk bedömning av vad din lgh är värd. Använd styling, ett okänt öga som ser din lgh och kan fixa den utan att vara hemmablind är guld värt. Är du utanför Stockholm kan priset för det vara 3-5 tusen, så värt

   Svara

    Tack snälla alla ni för era tips!!

    Angående styling så var det faktiskt min nästa fråga. Eller konstaterande.. Lägenheten kommer behöva styling, men antar att det är något jag kan ta med mäklaren som kanske kan ordna det?

    Det låter mer och mer som jag ska ta in fler olika mäklare helt enkelt. Det låter klokt. Det finns några lokala mäklarfirmor, som kan bli aktuella. Som novis på området lär det ju förstås bli svårt att skilja dem åt, vilken som är bäst osv, men kanske är magkänslan ändå…

    Svara

     Senast jag sålde tog jag kontakt med de tre större mäklarföretagen på min ort, och de kom hem till oss och jag frågade bl.a. hur högt utgångspris de ville sätta. Blev väldigt tydligt att ett företag lade sig för högt och att vi därför skulle ha missat viktiga budgivare (skillnaden låg på flera hundratusen)

     Ett av företagen hade ej inhyrd fotograf utan hävdade att mäklarna lika gärna kunde ta bilderna själva. Eh, nej. Har man lite koll på fotografering förstår man att mäklarna varken har kunskap eller utrustning i samma klass som en som jobbar med foto. Sånt kan göra stor skillnad för att locka spekulanter att komma på visning. Sedan handlar det om hur mycket de tar för tjänsten naturligtvis, första gången jag sålde så fick mäklaren alldeles för mycket pengar för den lilla insatsen insåg jag sen. Mycket är annars magkänsla.

     Lyssna på andra som sålt, gå gärna på några visningar för att se vad man själv gillar när man ska köpa. Vissa mäklare är rena katastrofen, en vi mötte när vi själva letade bostad orkade tex inte varken visa oss det tillhörande garaget eller ens ta reda på storleken, och han visade tydligt att han inte ville vara där. Stackars människor som anlitat honom. En annan var så intensiv att han lär ha skrämt bort fler än oss (bor i storstadsregion, letade bostad i två år, så man hann ju uppleva några olika typer).

     Ang, styling så finns det vissa inredningsbutiker som tar på sig dylika uppdrag, om du har nån sån du gillar stilen i så fråga där. Mäklaren samarbetar ofta med olika företag också. Men det kan bli galet dyrt, så fundera först på om du kanske kan göra det själv. För att det ska vara värt det rent ekonomiskt så vill man ju ändå att bostadens värde ska höjas ordentligt av stylingen.

     Svara

  Ok, min teori: Anitha gick Hannah och särskilt Amanda på nerverna med sin dryga besserwisserattityd, samtidigt som bröderna slutade jobba ihop vilket ledde till problem för Anitha och Calle i början. Anitha jobbade då häcken av sig, minglade jättemycket (vilket H&A knappt gör enligt egen utsaga) och gjorde en rad saker som sammanlagt var mer PK, orginella, smarta och mindre WT. Hela tiden konkurrerade hon med Daisy Grace, fast mer subtilt. Att hon ansåg att Amanda är ett osjälvständigt självupptaget våp och båda systrarna inte alls duktiga på affärer egentligen, det budskapet nådde på nåt vis fram, för Anitha har nog också snackat skit. Sen kanske det inte går särskilt bra för nån annan än Sigges bror egentligen. Alla ljuger och fejkar.
  Mera popcorn tack!

  Svara

   Väntar med spänning på årsbokslut från Daisy Grace och Perfect Day.

   Svara

    Ja NÄR kommer den!?

    Svara

     Inlämnad till Bolagsverket men de är Ju sega som vanligt med att behandla sina ärenden

     Svara

  Väldigt vanligt att män skapar intriger kvinnor emellan. Det slutar nästan alltid med att männens handlingar blir osynliga och kvinnorna står kvar och kastar paj på varandra. Både Amanda och Anitha har gått i fällan, liksom de flesta i det här kommentarsfältet. Lägg skulden där den hör hemma och sluta ta mäns parti i konflikter som de skapar kvinnor emellan.

  Svara

  Förstår inte varför de är på Anitha så mycket. De lät ju Katrin vara.

  Svara

   Jag tror att Anonym kl 20:01 slog huvudet på spiken.

   Svara

   Katrin är det nog ingen som vågar ge sig på 😜 Fick alltid känslan av att Alex var lite rädd för henne

   Svara

  Hur var det nu man skull uttala hennes efternamn?

  Svara

   Klemens

   Svara

  Men vad hände i den här podden 😳
  Jag har alltid sett Ann som den jordnära, raka och shyssta tjejen (ja jag säger tjej och inte kvinna)
  Undrar vad som har hänt i sommar egentligen…
  Hennes frågor om Joel var ju jäkligt konstiga
  Fick känslan av att Ann inte tyckte om Anita alls, kändes falskt rakt igenom

  Svara

   Det går ju inte att lyssna på deras poddar och missa Anithas nedtryckande kommentarer mot Ann. Det brukar vara personer med dålig självkänsla som känner sig osäkra som kommer med sådana kommentarer för att hävda sig. Ann verkar förstå det och låter det passera utan att säga något.

   Svara

  Det är BARN inblandade här, barn som är kusiner med varandra. Ska Penny och T-A inte våga prata om sin mamma med sina släktingar på sin pappas sida? Barn KÄNNER in saker mycket mer än vad vi vuxna gör speciellt skilsmässobarn. Genom detta bevisar Hanna och Amanda, Alex, Calle mfl att de inte förstår sig på barn överhuvudtaget. De är ju för fasen barn själva genom att helt öppet sitta och HÅNA sina barns mamma, sina egna barns kusiners mamma. Nä fy fasen.. En dag kommer förmodligen Calle och Anitha kunna träffas tillsammans med sina barn för att fira olika saker i barnens liv. Undra hur välkomna resten av klanen kommer att känna sig utav Penny och Tom-Allan DEN dagen?

  Svara

   De har inte hånat, än mindre öppet.

   Svara

  Amanda var Anitha’s brudtärna. Vad hände sen?

  Svara

   Anithas.

   Svara

  Tycker Camcam bör tänka till över hur hon vinklar saker och ting. Många tror på att allt här är sant och det är skrämmande.

  Jag håller med CW i följande hon skrev innan Camilla blev vän med henne och E;
  ”Du bygger upp många halmgubbar Camcam, klipper och klistrar för att skapa innehåll. Och visst. Det funkar. Men kan du se dig själv i spegeln när du får människor att må dåligt? Det är mobbning, uppviglande, totalt empatilösa spekulationer …”. Blir kränkt som fan av när någon samtidigt som hen kallar sig systerlig feminist eller liknande kastar framförallt andra kvinnor framför bussen på daglig jävla basis. Både när det är kvinnor jag är nära vän till, eller knappt vet vilka de är. För det mest obehagliga i det här fallet är den ombytliga retoriken (ömsom smeka, ömsom hugga rygg), som i sin tur normaliserar det mobbiga beteendet. Att förklä hån, rent hat i skojsiga kontexter, sminka upp det som rimlig kritik, nödvändig ”granskning”.

  Svara

  Penny och Tom Allan kommer inte ha en relation till dessa vidriga människor som mobbar deras mamma. Att Calle inte sätter stopp? Jag förstår verkligen inte? Oavsett om de är vänner han och Anitha så är det hans barns mamma det handlar om!!

  Amanda. Nä.fy. ..Hur kan man ens VILJA följa henne och hennes höga häst?
  Sen Alex på det..

  Svara

  Ja hon hade Amanda som tärna och nästan ännu sorgligare att Anitha hade Rebecca Stella som tärna. Hur mkt kontakt har de idag? Träffades de ens när Anitha var i LA senast. Anitha är en sån sorglig person. En riktig klättrare. Inga riktiga, bestående vänner, men vill bara vara med det som är ”rätt”. Joel kommer att dumpas inom kort för någon som är mer av ett namn + har pengar.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.