Hur äckliga är vi egentligen?

Alltså, jag skrattar så jag gråter här hemma när Therese Lindgren går bananas på sig själv med ett mikroskop kopplat till datorn.
Herregud, det är är sannerligen inte en video för den ”kvackelmagade” – eller vad ni nu kallar det där ni bor – men jag älskar den och vill egentligen omedelbart köpa mig ett eget mikroskop och börja zooma.
Tänk er att gå loss på THKs mjuka mage med ett sådant eller kanske i Lilla Snöbolls ena öra? 🙂

Absolut äckligast var nog ändå tungan…och under naglarna.
Jag ska omedelbart sluta bita på mina! Urk!

 

 

34 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur slutar man bita på naglarna? Jag hatar att jag gör det, skäms och tycker verkligen det är vidrigt men jag kan verkligen inte sluta.

  Svara

   Bara sluta.

   Svara

    Alltså har någon sett fornis svar om arbetstider på senaste frågor med forni?

    Svara

     Vad har det med naglar att göra?

     Svara

   Bestäm dig för att sluta och så gör du det. Plocka fram någon slags mental styrka.

   Svara

   Visste du att en hundvalp dör varje gång du biter på naglarna?
   Tänk på det.

   Svara

   Köp lack från Apoteket som gör att naglarna smakar bittert. Stoppa och bit tror jag det heter. Om naglarna hamnar i munnen omedvetet så märker du det på smaken och kan stoppa dig själv. Detta har hjälpt mig!

   Svara

    Haha, stopp & väx 😂 Fy fan så äckligt det är, men trots det så funkade inte ens det på mig. Jag bet på naglarna i 21 år och som jag skämdes, men oavsett vad jag provade så lyckades jag aldrig sluta – förrän jag började göra gelénaglar på salong & har nu inte bitit på 7 år🙋🏼‍♀️

    Svara

     Samma för mig!

     Svara

   Gå och gör förstärkning på dom, antingen med akryl eller gelé. Du kan omöjligt bita på dom då. Du behöver inte ha någon förlängning utan behåller naturlig längd och så får du välvårdade naglar på köpet. Gå till ett riktigt proffs dock, inte alla som tar emot nagelbitare.

   Svara

   Du bestämmer dig för att sluta eftersom det är vidrigt, jätteäckligt, ohygieniskt och fult att bita på naglarna.

   Svara

   Men bara sluta!!!
   På en gång. Direkt. Nu. Genast. Omedelbart.

   Svara

   Jag har varit en manisk nagelpillare hela livet. Min stora akilleshäl. Det får mig att slappna av, blir en form av stresshantering och allt sånt. För dryga sju veckor sedan beslutade jag mig för att sluta. Jag gick aldrig och funderade utan tog beslutet bums och sen har jag inte rört naglarna på det sättet. Ditt huvud bestämmer och inget annat.

   Jag gjorde Shellack direkt och har sedan dess gjort nytt varanna vecka. De tar så fint hand om naglarna att det känns omöjligt att börja pilla igen nu. Däremot är jag noga med egen nagelvård, nagelbandsolja, få bort skit under naglarna mm. Det blir ju lite som ett alternativ till maniskt pillande 💁🏼‍♀️ Lycka till!

   Svara

   Inget funkade funkade förutom att göra gellack eller nagelkonst för mig hårt lack blir onaturligt att bita på och du reagerar direkt och nagelkonst tar sån jävla tid att göra så det blev större förlustnär jag fuckade upp och jag tvingade mig själv att fixa det direkt också.

   Svara

  Man sätter ett gummiband runt handleden. Och varje gång man biter på naglarna, eller tänker på att bita naglarna, så snärtar man till gummibandet så det gör ont. Funkar skitbra för massor av olika vanor man vill bli av med

  Svara

  Köp nagelförstärkande medel och ät vitaminer. Efter jag åt gravidvitaminer (från Lloyds apotek) fick jag jättehårda naglar, de vill man inte bita på. Flera år efter att jag ätit 2 vitaminburkar (inte på en gång!) har nagelkvalitén hållt i sig!

  Andra tips är att använda nagellack.
  Och hitta andra saker att bita/tugga på. Gillar lakritsrötter och morötter, bra substitut för naglar 😉

  Svara

  Alltså en tanke! Om man har en sån här, borde man inte kunna se lättare ifall barnen har löss i håret?

  Svara

   Jo, men känns onödigt eftersom man kan se löss med blotta ögat.

   Svara

  Och detta är anledningen till varför man har slutat följa Therese….

  Svara

   Jag har aldrig följt henne och kommer aldrig göra. Men den anledningen som hade fått mig att sluta följa en person på youtube är när de försöker få det att vara gulligt och romantiskt att använda någon annans tandborste.

   Det. Är. Vidrigt. På. Alla. Sätt.

   Svara

  Bara jag som tycker Therese blivit hyperaktiv senaste halvåret? Pratar i ultrarapid och är superglad. Känns som kemisk eufori….eller sjukdom.

  Och varför har dom tömt lghten när dom just flyttat in?

  Svara

   betyder inte ultrarapid slowmotion typ?

   Svara

    Rapid= snabbt
    Ultra= Ytterst

    Svara

    När man filmar i ultrarapid så uppstår slowmotioneffekt så helt fel har du inte 👍🏼

    Svara

     …beroende på hastigheten man spelar upp i. 👍

     Svara

      Haha jaha? Spelar du upp den i normalhastighet så blir det slowmotion.

      Svara

       Beror på vad du menar. Jag kan svara både ja och nej på den frågan. 😉

       Svara

    Jag kan ha använt ordet fel, blir plötsligt osäker😊 men det jag syftar på är att man talar jättefort på ett onaturligt sätt.

    Svara

     Nej då. Det lät helt rätt. Säger jag. 😉😂

     Svara

  Ot: verkar som att Margaux ska vara med i feet first reklam med Viktor frisk? Tyckte det ser ut som deras koncept på hennes stories.

  Svara

  Vet någon vart man kan köpa ett sådant mikroskop? Eller vad jag ska söka på?
  Jag vill haaa..!

  Svara

   Vi köpte ett på Teknikmagasinet. Usb-microskope. Kul att studera allt möjligt i 😀

   Svara

  Så jävla roligt !!!!!!

  Svara

  Jag tror det äckligaste måste vara naveln…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.