Isabella Löwengrips morning routine…NOOOOOOT!

View this post on Instagram

My morning routine!✨ @lowengrip

A post shared by Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip) on

Jag har liksom inte riktiga förmågan att i ord bryta ner den här videon från Isabellas Instagram och som ska illustrera hennes morgonrutin i marknadsföringssyfte för Löwengrip.
VEM vid sina sinnens fulla bruk blir köpsugen av det här? Och den är osanning rakt igenom.
”Vi tar min lyxiga livsstil och så gör vi tvärt om! Det kommer få pöbeln att vilja ge mig alla sina pengar!!”

Jag gjorde istället en egen analys i videoformat eftersom jag inte orkade skärmdumpa varje ruta av videon.
Håll till godo, annars går det lika bra att dela era egna synpunkter i kommentarsfältet för jag tvivlar på att vi kommer vara annat än rörande överens.

173 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag gillar faktiskt videon, känns mysig på något sätt sen är Isabella sjukt vacker.

  Svara

   *Kräks lite i munnen*

   Svara

    Stackars dig. Magsjuk?

    Svara

     Ja, jag tål inte hjärntvättning…

     Svara

      Tror det är bäst att du håller dig undan allt om henne då så du slipper kräkas igen.. inte bra för lilla magen

      Svara

   Håller med, även fast man kanske inte vaknar med ett sminkat ansikte utan mer ser ut som ett stressigt troll och möjligtvis oboyfläckar på tröjan eller en bebisspya på axeln 😅

   Svara

    Varför måste man vara ofräsch bara för att man har en bebis? Spya och mjölk/oboy?? Kom igen, har du inte fler t-shirts? Tar 20 sek att byta..

    Svara

     Säg någongång man känner sig fräsch när man har en liten bebis.. Sekunderna efter duschen stinker man bröstmjölk / spya igen.

     Svara

   Gahahaha

   Svara

   Jag håller med! Mysig<3

   Svara

   Sjukt vacker? När jag kommenterar på hennes sida om att hon alltid ör stylad och sminkad så tas inläggen bort. Jag menar inte att hon är ful, men hon har otroligt mycket hjälp för att se ut son hon gör, en duktig fotograf /filmare gör det inte sämre.

   Tänk en helt osminkad Bella med tofs i några urtvättade joggingbyxor, skulle vi känns igen henne då?

   Svara

    Hade inte tackat nej till det heller.
    Ser ut som sju svåra år 🙁
    Sen finns det osminkade bilder på henne som hon visat tidigare, förstår att man inte vill visa dessa acneärr. Vill dölja mina också. Det är inte charmigt någonstans

    Svara

   Vacker för mig är någon som inte behöver ha en MUA för att se bra ut.

   Svara

    Öh okej.

    Svara

    Är så gammal, trött och oinsatt att jag hann tänka: Det heter väl ändå råma..
    Tur att det är fredag, god natt.

    Svara

  hur tänker du här? vad är det här för inlägg? det här är inget granskande arbete, du har ju uppenbara problem med BB och den här reklamfilmen är inget att ”ta isär”. vad är det för nedlåtande kommentarer som ”självgoda leendet”? din blogg är nu ett lågvattenmärke

  Svara

   Isabella postade detta på Instagram med kommentaren ”my morning routine”, så det här är väl en granskning av om det stämmer. Men jag håller med om att nedlåtande kommentarer om självgoda leenden är onödiga.

   Svara

   Du vet att hela poängen med den här bloggen är att kommentera händelser på bloggar och sociala media? Det här är inte uppdrag granskning (även om granskning också förekommer).

   Vad är logiken bakom att om man kommenterar vem som helst annars så är det normalt men om man kommenterar BB så är det för att man har ”uppenbara problem” med henne?

   Svara

    men samtidigt ska denna blogg tydligen inte vara en skvallerblogg. hade bloggbevakning skrivit skit som ”det enda som är äkta är det självgoda leendet i i spegeln”, om andra så hade jag protesterat. visserligen ska denna blogg innehålla åsikter, men tycker nog att detta var en ganska sunkig åsikt
    /anonym 09:09

    Svara

     Det är ju inte skvaller? Det är en analys av vad Blondinbella i marknadsföringssyfte kallar sin morgonrutin och skillnaderna mot den morgonrutin hon marknadsför som ”sann” i sin blogg. Att hon har ett självgott leende är väl en subjektiv tolkning som man kan tycka olika om. Personligen undrar jag vilken publik som attraheras av denna reklamfilm, den är bara allmänt oskön på så många plan i min värld. Men den kanske funkar i Estland och Tyskland eller vilka nu de tilltänkta marknaderna är.

     Svara

      Hahaha. Analys… det är en personlig åsikt.

      Svara

       ”OK” om det är viktigt för dig så.

       Svara

    Det är skillnad mellan att granska och trycka ner ”Anonym”. Något jag tycker man borde kunna se skillnaden på.

    Svara

     ”Trycka ner”? Blondinbella inviterar och provocerar i vanlig ordning och får således tåla att människor har åsikter, det är väl just detta hon lever av?

     CamCam gör enligt min mening en god analys av den urtöntiga (!😂!) filmsnutten, med glimten i ögat. Då detta är CamCams blogg har hon på lik linje som BB rätt att skriva och tycka som hon vill, vi lever tack och lov i ett fritt land!

     Fortsätt med det du gör Camilla, du förgyller min vardag! 👏🏼🌺💪🏼

     Svara

   Varför har folk fått för sig att alla inlägg ska vara ”granskande”? Alltså detta är ingen blogg tillhörande en framstående dagstidning med djupgående analyser och granskningar. Ease upppppp eller läs några ledarsidor/kolla på Uppdrag Granskning om det är det ni är ute efter.

   Jag tyckte det var ett roligt inlägg. Många reklamfilmer är ju så extremt krystande och gör många misstag (morgonrock i sängen) så det är väl inte mer än rimligt att CC skriver om en influensers reklamfilm? Speciellt med tanke på att det faktiskt inte ÄR hennes morgonrutin (om man ska tro Isabellas egna ord). Det självgoda leendet tog jag inte som ett slag under bältet eftersom det faktiskt ser självgott ut i mina ögon samt jag att det med en nypa salt 😛 MEN MEN

   Svara

   Snarare en korrekt tolkning med tanke på vad alla kommentarer på Instagram redan sagt… Bara en handfull som tycker filmen är bra eller realistisk.

   Svara

   Får du verkligen ta videon och lägga till saker i den och publicera på denna sida? Tänker på upphovsrätten.
   Onödigt med de tykna kommentarerna om självgott leende, kom igen liksom.

   Svara

    Ja, allting du publicerar på Instagram har du som uppladdare godkänt vidarepublicering av och källhänvisningen står högst upp i vänstra hörnet.

    Svara

     Men att ändra i någons verk (som Anonym pratar om) är inte vidarepublicering. Upphovsrätten gäller fortfarande

     Svara

     Vilka rättigheter har jag som ägare till upphovsrätt?
     Som ägare till upphovsrätten har du vissa rättigheter enligt lagen att stoppa andra från att kopiera eller distribuera ditt verk, eller skapa nya verk som baseras på ditt verk. Intrång i upphovsrätten sker normalt när en person gör något av detta utan att ha upphovsrättsägarens tillstånd.

     När någon annan exempelvis laddar upp ditt foto eller din video så har de gjort en kopia av fotot eller videon. Samma sak gäller om någon använder en låt i soundtracket till en video, även om de har betalat för en kopia av låten i en annan tjänst.

     Om du äger en upphovsrätt har du rätt att ge behörighet för användning av ditt upphovsrättsskyddade verk samt förhindra andra från att använda ditt upphovsrättsskyddade verk utan behörighet.

     https://help.instagram.com/126382350847838?helpref=page_content

     Ur Användarvillkor:

     Vilka har rättigheter enligt detta avtal?

     Detta avtal ger inte rättigheter åt någon tredje part.

     Ur Communityregler:

     Som alltid gäller att du äger innehållet du publicerar på Instagram. Tänk på att publicera autentiskt innehåll och publicera inget som du har kopierat eller hämtat från internet och som du inte har rätt att publicera. Läs om immateriella rättigheter.

     Svara

      Absolut, du äger fortfarande ditt material men du har upplåtit det att spridas via Instagram. De rättigheten drar du tillbaka när du raderar din bild, video eller ditt konto.
      Jag har skrivit mer om det här.
      https://bloggbevakning.se/2018/07/18/magnus-betner-vill-ha-10-000-kr-av-aftonbladet-for-bildstold/

      Hela videon finns inbäddad i inlägget och på samma vis som Matgeek klipper in delar av Misslissibells video i sin för att understryka buskapet i sin så gör jag detsamma md tydlig källhänvisning.
      https://bloggbevakning.se/2018/08/17/matgeek-kritiserar-misslissibells-hyllande-av-fejkvaskor/
      Pilarna är ditlagda för att förtydliga en del av videon, någonting som media också ofta använder sig av och som inte är någonting som ändrar om videons innehåll.
      Det är så de flesta medier arbetar och som jag fått rekommenderat.

      Det du refererar till här ovan är att du inte får ursprungspublicera material som tillhör någon annan på ditt konto, men det är DITT ansvar. När någon sedan delar ditt innehåll med Instagrams funktioner är DU fortfarande ansvarig för det som delas från ditt konto med hjälp av exempelvis ”embed-funktionen” och att DU måste äga det.
      Du blandar lite ihop två vitt skilda saker här.

      Svara

       Jag pratar om upphovsrätten och att ändra i någons verk, inte embeedfunktionen.

       ”Vi gör inga ägaranspråk på ditt innehåll, men du beviljar oss härmed en licens att använda det.
       Inga ändringar sker avseende dina rättigheter till ditt innehåll. Vi gör inga ägaranspråk på ditt innehåll som du publicerar i eller via tjänsten. I stället gäller att när du delar, publicerar eller laddar upp innehåll som omfattas av immateriella rättigheter (till exempel foton eller videor) i eller i samband med vår tjänst, beviljar du oss härmed en icke-exklusiv, överlåtbar, underlicensierbar och världstäckande licens, befriad från licensavgift, att vara värd för, använda, distribuera, modifiera, köra, kopiera, offentligt framföra eller visa, översätta och skapa härledda arbeten av ditt innehåll (i enlighet med dina sekretess- och appinställningar)”

       Det här är vad instagram får göra, det gäller inte alla som kan se bilden på instagram.

       Och ja du får dela vidare ett offentligt inlägg med instagrams funktioner, men när man gör egna ändringar i någon annans material är det en annan sak, särskilt om upphovsmannen (som alltid har den ideella rätten* på sin sida) anser att det är ett brott mot upphovsrätten. Om jag blandar ihop saker får du gärna komma med något från användarvillkoren eller lagen som säger det, tycker det är en intressant fråga det här

       *3 § Då exemplar av ett verk framställes eller verket göres tillgängligt för allmänheten, skall upphovsmannen angivas i den omfattning och på det sätt god sed kräver.

       Ett verk må icke ändras så, att upphovsmannens litterära eller konstnärliga anseende eller egenart kränkes; ej heller må verket göras tillgängligt för allmänheten i sådan form eller i sådant sammanhang som är på angivet sätt kränkande för upphovsmannen.

       Sin rätt enligt denna paragraf kan upphovsmannen med bindande verkan eftergiva endast såvitt angår en till art och omfattning begränsad användning av verket.

       Svara

       Och jo, många medier använder pilar och så vidare för att förtydliga. Men vilka seriösa medier lägger till kommentarer som kan anses vara kränkande för upphovsmannen?

       ”Trots att hon ständigt skryter om sin MUA på kontoret”, ”Så det enda som stämmer här är väl de självagoda leenden i speglarna”, ”Det enda som stämmer här är väl att hovdamen möter upp med puder eller liknande? Utan hakklapp har Isabella förmodligen redan spillt på sina vita kläder.”

       Svara

        Att kommentera hennes klipp med pålagd text är inte att ändra i klippet. Det är som sagt – en extern kommentar. Och vad du uppfattar som seriös eller oseriös media har ingenting med saker att göra.
        Och eftersom Isabella inte har någonting emot att jag skriver om henne – positivt som negativt – så tror jag att jag lämnar diskussionen här. Ha en trevlig fredagkväll!

        Svara

         Du har sparat någon annans videoklipp, gjort egna tillägg och lagt upp på din hemsida (som du tjänar pengar på). Att du inte anser att det är att ändra på något har inte något med saken att göra heller eftersom du inte äger rättigheterna. Det är därför Anonym började prata om upphovsrätten antar jag.

         Och okej, jag får ändra det till: Men vilka medier lägger till kommentarer som kan anses vara kränkande för upphovsmannen?

         (som svar på att du skrev ”Det är så de flesta medier arbetar” såklart)

         Svara

   Min morgonrutin🤣🤣😂

   Svara

  Selftan-drops på det färdigsminkade ansiktet var ju något nytt

  Svara

   skämskudde 😂🙈

   Svara

   Hon kanske vill ha fräknar? Eller så är hon ute efter samma look som Spruzzi-porslinet 😂

   Svara

   Det var ju faktiskt face mist. Flaskorna är inte samma färg! Hon sprayade med den vita.

   Svara

    Efter BUS-”dropparna”. 😊

    Svara

    Spray on fräknar? DET vore något!!!!

    Svara

     Det är bara att köra på BUS med tandborste – voilà: fräknar!

     Svara

   – So im standing in my bath roooom and gonna do my wake up make up…

   Svara

    …änd dese are from chhhanel. I rilly love them. It möst always be chhhanel. But i dont know where to baj dem kus maj assisten dös all that boring ting får mej.

    Svara

  Morgonrutin: vakna upp med perfekt fönat hår, sminkad å
  Mätt 😁

  Svara

   Behöver heller inte ha något annat än ”produkter” i väskan. Ingen mobil, inga nycklar, inga kort.

   Svara

    Konstigt också att hon inte har en extra uppsättning produkter på kontoret utan måste plocka med sig dem i väskan. När det är hennes eget företags produkter…

    Svara

    Nä, hon har anställd personal för sånt fattar du väl!

    Svara

     Ja, hennes riktiga handväska bärs av en lakej kallad Head of Personal Belongings 🙂

     Svara

   ”undrar om den här vita blusen kommer passa med de här vita byxorna?!”

   Svara

  Känns som en parodi på nåt. På henne själv kanske.

  Svara

   Ja visst, med tanke på hennes bakgrund så känns det som en enda stor parodi på sig själv.

   Svara

  Skulle hellre vilja se henne göra en film hur hennes morgon ser ut när hon har barnen… spraya mist och mysa runt i tofflor kan väl vem som helst göra när man är ensam.

  Svara

  Vems glasögon ligger på sängbordet? Makeupartistens? Isabellas?

  Svara

   har för mig att bella har läsglasögon ibland men orkar inte googla 😛 och att hon ville göra laseroperation men det gick inte pga så olika brytningsfel på ögonen eller vad det var, kanske 3-4 år sen.

   Svara

  Men ge dig… Det här är ju bara tröttsamt..

  Svara

  Detta klipp väcker så många frågor?

  1) Varför är videon så obehagligt ljudlös?
  2) Varför börjar BB varje scen med att djupandas?
  3) Vad är syftet med ”self tanning drops” – hon är ju sminkad?
  4) Får panik av att hon fyller den lilla (ej dyra utan noga utvalda medelklass) väskan så till den grad att hon inte ens kommer kunna få plats med mobilen.
  5) Varför blir BB påhoppad av en kollaga sekunden efter att hon klivit in på kontoret – är hon SÅ viktig att det liksom brinner och hon behövs på sekunden efter att hon dyker upp på jobbet?

  Svara

   Och det vita byxbenet mot smutsig, våt trottoar när hon kliver ur bilen?!

   Svara

    Jag kommer att tänka på Hollywood-filmer från 1930-talet. Filmstjärnorna hade ofta vita klänningar i lyxiga material som släpade i golvet – lyxigt och opraktiskt, och ljusår från många av biobesökarnas verklighet med arbetslöshet och fattigdom. Det gav en stunds verklighetsflykt.

    Svara

   1) Så att man kan fixa eget ljud. Silverräven föreslog ”Sensuella Isabella”. Den här funkar också bra: https://www.youtube.com/watch?v=OqWZ1Rm6Mek

   5) Naturligtvis ska en kollega/sekreterare genast komma fram och gå bredvid och uppdatera när en viktig person kommer in på kontoret, det har man ju sett i femtielva tv-serier 🙂

   Fråga 2,3 och 4 är svårare och förtjänar nog var sin masteruppsats!

   Svara

    Walk and talk, baby!

    Svara

   😂😂👍

   Svara

   Är det bara jag som tycker att det inte ser ut som att produkterna ligger kvar i väskan? Väskan är ganska smal och dem klipper ju efter hon har lagt i varje produkt.

   Svara

    *de

    Svara

   Du glömde:
   – varför hänger jackan över axlarna när hon går? (Ni vet som Mogi brukar bära sina kavajer) I nästa scen i bilen, har hon på sig jackan….

   Svara

    Fast just det är väl inget konstigt, hon kan ju ha tagit på jackan på väg mot bilen, vid bilen eller i. Att en kollega kommer och går förbi när Bella kommer känns ju inte särskilt märkligt heller men däremot fanns det ju annat i videon som är lite märkligt som de inte tänkt på och varit noggranna med.

    Svara

     För mig är det konstigt att hänga jackan över axlarna över lag. Ta på dig jackan eller ta den i handen! Vad är det för påfund att ha den över axlarna? Visst kan hon ha tagit på sig den på uppfarten, men mer logiskt hade varit att ta på den helt inne. Eller ta den bara över axlarna eftersom den ändå ska tas av när hon kör bil.

     Fast det här är ju petitesser såklart. Stör mig mer på Mogis kavajer och jackor som hänger på axlarna isf.

     Svara

   Kollegan har glömt lösenordet till sin dator och hoppas att Bella vet.

   Svara

    Där har vi svaret!!

    Svara

    ’Simon har gjort slut på allt dasspappret igen, Bella, säg åt honom!’

    Svara

  Jag kan förstå att mycket av det Isabella gör retar upp dig(tror det är väldigt många saker hon gör som retar upp oss alla men det är väl också det som ingår i hennes taktik, jobbigt för henne att allt måste göras i provokationssyfte). Men jag tycker att det det du skriver om Isabella börjar gå överstyr och ganska elakt faktiskt. Du har så otroligt många människor som läser dina inlägg varje dag och jag tycker det här är lite utav mobbning. Jag förstår som sagt att vissa grejer irriterar dig men är det något hon gör som påverkar DIG och DITT liv som gör att du känner att du måste skriva om henne varenda dag och ”väntar på att hon ska knäckas”? Jag tycker det är otroligt ocharmigt och det får bara dig att framstå som bitter tyvärr.

  Svara

   Går du in och läser kommentarerna till denna videon på bellas instagram så är det inte enbart camcam som ifrågasätter videon. De flesta kommentarer är rätt ifrågasättandet kring denna videon.

   Svara

    Julli, jag ber om ursäkt om du trodde det var för hennes senaste video, jag begrundade självklart min kommentar på NÄSTAN alla hennes inlägg om Isabella. Går du längre bak i hela bloggen så kanske du också ser det 🙂

    Svara

    Det är inte bara CC som skriver dessa saker om BB, det är hur många som helst i kommentarsfältet som trycker ner. Och bara för det är många som säger samma sak eller tycker samma sak så är det väl fortfarande inte RÄTT som du så fint uttrycker det. Jag kallar det bitter vuxenmobbning i grupp. Men folk mår ju tydligen bra av att trycka ner och spy galla över andra så dem själva kan känna sig bättre, det fick man ju lära sig tidigt.

    Svara

  Morgonrutiner borde väl även innebära att ta tempen för NC ?

  Svara

   Hahaha spot on!!

   Svara

   Japp, stänga av larmet, mäta, hoppas på en grön dag!

   Svara

   Bella har aldrig använt NC i annat syfte än att bli gravid.
   Allt annat är inte sant.

   Svara

    Och så gör hon själv reklam för det som ett preventivmedel?

    Svara

     Hon tjänar ju pengar på att ANDRA använder appen, inte att hon själv använder den. Det vore ju risky business mitt i imperiebyggandet, en bebis passar inte in i affärsstrategin just nu.

     Svara

  Inget känns genuint utan alltid så fake med Bella. Går känslan att hon jämt spelar en roll.

  Svara

  Men tänk att Bella är en simpel bloggare som nu har lyckats ( tänk om paow skulle få sprätta 30 mille och hur hade inte det sett ut.) Så låt Bella jämföra sig med sina medbloggerskor. I den andra världen tas hon inte seriöst och kommer aldrig att göra!

  Svara

   Hon har inte 30 millar. Hon har ett större bolån än tidigare. Som filmen visar är hennes ”rikedom” fejk.

   Svara

  denna video är ju i stil med hennes ”barnvagnsvideo” som emma regisserade, om inte värre 😂 hur kan hon själv, som är så noga och mån om sin image, lägga ut detta?!

  Svara

  Ar det bara jag eller ar linen pa slutet ”Heeeej, nu kor vi lite mote da?” 😀

  Svara

   Klockrent ju! 😂 Heja!

   Svara

  Snart finns det ingenting kvar som tyder på annat än att hon är en robot.

  Svara

   Hon pratar ju mycket om AI, så hon kanske är en robot med AI optimerad för att maximera intäkterna från sociala medier?

   Svara

  hade blivit SÅ glad om videon börjat med henne osminkad som kliver ur sängen, och sen får man se hennes hudvårdsrutin i badrummet och sen kommer makeup-artisten. man kan nog klippa det ganska kort också. att hon går runt i garderoben, kör bil osv känns ju irrelevant i en hudvårdsreklam!

  vill videon ska vara lite som hennes ”my acne story”, dvs ärlig.

  Svara

  Den är som en ännu mer krystad version av denna: https://www.youtube.com/watch?v=w2-rthokWBE

  Svara

   LOL

   Svara

  Hade hon inte nån Webbtv serie för många år sen som också började med att vakna och sätta fötterna i ett par tofflor? Eller var det nån annan…. Det här ju runnit förbi några bloggare under alla år…

  Svara

   Ja jävla härmigt att ta på sig tofflor på morgonen, finns inte många som gör det?

   Svara

    Kanske inte så innovativt och köra på samma lika flera gånger om. Om än nu sk vara en inspirerande influensa

    Svara

   Haha tänkte samma! Det var Bella och Tyra-show eller vad det nu hette. Mycket liknande intro :p

   Svara

   Svara

   Var det inte i en reklam för typ Jotex eller nåt sådant? Från lägenheten hon hade som man kunde se ned från sovrummet till vardagsrummet?

   Svara

  Håller med om att ”My mournig routine” är ett sjukt missvisande namn och att den inte känns trovärdig för fem öre. Men det räcker kanske att skriva det? Behöver väl inte sitta och spy galla över den bara för det?

  Svara

   ’Mourning routine’ håller jag med om är ett missvisande namn…

   Svara

    Hehe. Jo jag såg det precis. Pinsamt 🙈

    Svara

     Nej, det blev bara bättre så!

     Svara

   *morning
   🙈

   Svara

   Hahahah förlåt men skrattade rakt ut åt ”my mourning routine” 💕

   Svara

   Hade vart en EXTREMT missvissandd video om det vart hennes sorgerutin 😂😂

   Svara

  Alltså detta var faktist bara löjligt….hon hade ju kunnat gjort något där hon visade hur muan använde hennes produkter för att sminka henne men här faller det ju bara platt liksom. Min känsla efter detta är bara urk faktist.

  Svara

  Alltså, jag är emot negativa shame-kommentarer, men vad är detta med att hon händer jackan över axlarna JÄMT! Som Angela Channing från Falcon Crest alltid gjort. Har hon kollat på gamla repriser och tycker det ser classy ut😂

  Svara

   Spot on!! Hon ÄR ju Angela Channing. Oprah, släng dig i väggen 😂😂😂

   Svara

   Mogi gör också så. In absurdum!!!

   Svara

  Det bästa är ju att hon har jackan hängande över axlarna när hon går ut genom dörren, men när hon kör bil har hon på sig den normalt. 😛

  Svara

   Är det så konstigt verkligen hehe.. går det inte att ta på sig jackan efter att man hängt den på axlarna menar du? Jooo nog kan man väl det.. kan hon ju ha gjort utanför huset, eller utanför bilen.. men det borde de ha filmat, likaså när hon när hon borstade tänderna.. nej fy så overkligt.

   Svara

  Mitt intryck av videon är att den 1) är helt orealistisk och blir som en parodi på liknande reklamfilmer och 3) amatörmässigt genomförd, konstiga zoomningar, en del märkliga klippningar osv. Det är lite Melania Trump över Blondinbella, jag vet inte om hon trollar med oss när hon lägger ut sådant här för allmän beskådan eller om hon på allvar tycker den här filmen är bra och representativ för henne och Löwengrip?

  Svara

  Så många kommentarer i husinlägget så kanske är detta old news: hennes nya hus, visst har det varit med i Husdrömmar?

  Svara

   Svara

    Haha, inga Löwengrip-produkter i badrummet på dessa foton. Billigt trick av nya mäklaren när Isabella skulle komma… 😀

    Svara

   Jag brukar titta på det programmet och skulle definitivt kommit ihåg detta hus, då det sticker ut arkitekturmässigt. Har även kollat SVT play och kan inte se det där. Länka gärna om du hittar avsnittet.

   Svara

  Det där med ”självgoda leendet” var himla onödigt skrivet. I övrigt är reklamen rätt pinsam. Det hade varit mycket bättre om hon faktiskt visade hur hon använder produkterna! Vem bryr sig om att hon är sminkad och fönad på ”morgonen”, förutom hon själv? Genuinitet 0.

  Svara

   Tycker du leendet känns varmt och äkta? 😅

   Svara

    Njä men hur många reklamleenden ÄR äkta?

    Svara

    Det skrev jag inte, så det har du tolkat in på eget bevåg i så fall.

    Svara

   Kolla kommentarerna på Instagram. Väldigt många stör sig på just det.

   Svara

  Isabella är i ett maniskt skov igen. Hon har inte sovit på två dygn, är impulsiv och köper ett märkligt skrytbygge långt från sina och barnens vänner.

  Svara

   så uppenbart… synd att hennes familj och få vänner inte når fram.

   Svara

    Ja, det är uppenbart. Sen kommer dippen. Hon har hade maniska skov tidigare, någon som minns när hon hade det senast och vad hon hittade på då?

    Svara

     skilsmässa?!

     Svara

     Tror det var i vintras senast, men kommer inte ihåg vad hon gjorde

     Svara

   Fast det var ju bara pga oron för huset 😉

   Svara

   Fast det är ju på Lidingö, så inte långt från vänner. Troligtvis därför hon stannar på Lidingö just för barnens skull. Och värre att bryta upp och flytta när barnen är lite större och har börjat skola osv. Men visst känns det lite som ett skrytbygge och vågat att köpa så dyrt på egen hand, men Isabella vågar ta risker och är positiv och ser ljust på framtiden men det gäller att vara noggrann och inte naiv, pengar rullar och varar inte för evigt.

   Svara

  Isabella hade tydligen ett samarbete med SAS. Det förklarar vip-loungen och även gårdagens blogginlägg. Men endast på instagram det framkommer att det är ett samarbete?

  Svara

   Vad har SAS med vip-loungen att göra? Förstår fö inte SAS strategi runt bloggare. De väljer bloggare helt utan röd tråd känns det som.

   Svara

    Fast Arlandas VIP-Service drivs av Swedavia som även i övrigt driver flygplatsen. SAS är bara ett av de bolag som VIP-Service jobbar med. BMW sponsrar för övrigt VIP-Service med bilar sedan länge.
    Men om SAS ersätter VIP-Service för Bellas nyttjande vet jag inte. Kan vara så också.

    Svara

   Jag tror det handlar om att två av LCCs produkter säljs ombord på planet.

   Svara

   Var på Instagram står det?

   Svara

    Jag har inte sett någonstans att Bella (eller Pingis) flaggat upp något samarbete med VIP-Service.
    Första gången Bella nämnde tjänsten skrev hon:
    ”Idag ska jag pröva Arlandas privata tjänst där man slipper gå igenom terminal fem. Man åker bara till en liten lounge, de scannar väskan och sedan kör dom ut en till planet direkt. Dessutom behöver man minimalt med tid där innan planet lyfter. Älskar det.”
    http://www.isabellalowengrip.se/2018/07/16/st-tropez-idag
    Självklart finns det anledning att misstänka ett samarbete eftersom Bella nu regelbundet verkar använda Arlandas VIP-Service. Inte heller första gången som Bella i så fall mörkar ett samarbete men märkligt om hon skulle mörka ett avtal med Swedavia som i alla fall är ett statligt ägt bolag.

    Svara

  Hon glömde äta frulliz och borsta tänderna 🧐

  Svara

   Mm och morgonkissen, ögonblicket när man kollar dig själv i spegeln för första gången på morgonen och tänker ”woah hjälp!”, paniken när man inser att man suttit och ätit frukost lite för länge och febrilt börjar rafsa ihop all grejer, att sitta fast i kö i rusningstrafik och alla varv runt kvarteret för att hitta en parkeringsplats mitt i city.

   Svara

    Paniken när man upptäcker att man råkat droppa BUS i ansiktet när man är färdigsminkad…

    Svara

  Redgert & Dietz podd idag…. Asså kriget mot Perfect Day nu! Han går ut i tokförsvar för Anitha.

  Svara

   bra att någon gör det.

   Svara

    Resdgert talar om ”den innersta kretsen”, kom ihåg var ni hörde det först #frånmysko✌🏻

    Svara

    Verkligen. Hon GÖR ju det de vill, byter namn. Ändå fortsätter de. Och Frändfors förstår jag inte varför hon måste hålla på, vill hon vara med i gänget så mkt? Skitgäng.

    Svara

  Vvvvvarförrrrrr är hela videon i slow motion? Så fruktansvärt störigt!

  Svara

  I allra slutet av videon, där hon möter sin kollega; säger Isabella då: Vad ska vi hitta på idag då?

  Det såg liksom ut som det, att hon mimade fram det.
  (För det är inget ljud va? Jag kan i alla fall inte få något)

  Det gjorde mig fnissig, den meningen. Att hon inte vet vad som ”händer idag”, när hon är så framåt som hon säger att hon är.

  Svara

  Dålig reklam, men konceptet har man väl sett förut? ”Jag använder en viss typ av produkter och blir snygg och vaknar vacker, dessa produkter är det enda man behöver för att klara dagen – man behöver inte ens mobil och pengar – och med ett fint yttre kommer framgång=kan leva som jag gör och eftersom man är så snygg och framgångsrik kommer folk kasta sig på en när man kliver in på jobbet”

  Svara

  Meeen vad du verkar störa dig på henne?
  Halva bloggen handlar om blondinbella😂
  Skönt att det går bra för någon, tror inte banken skulle låna pengar till sånna hus om man inte har råd med det? Förmodligen lönar det sig i det hon gör? Eftersom hon fortsätter å göra det?

  One love

  Svara

  Jag klarar inte av Bella, tycker inte hon är inspirerande för fem öre utan bara FAKE samt bidrar till massa negativt för unga tjejer.

  MEN, det här inlägget är ju bara skräp? En sån här video är ju aldrig på riktigt? Det fattar ju vem som helst?

  Svara

   Jag tror inte att Isabellas video var tänkt att vara komisk.

   Svara

  Jag förstår inte att influencers som utför hudvård utan att ta undan håret? Jag skulle aldrig klara av att lägga en mask eller något annat utan att ta bort håret från ansiktet.
  Gör folk på riktigt så eller är det enbart för att bilden ska bli snygg?

  Svara

   För att bilden ska bli snygg tror jag, alla jag känner gör nånting iallafall. Jag sätter upp håret mitt på knoppen som en ananas när jag sminkar mig och tvättar ansiktet.

   Svara

    Som en ananas 😂 det var roligt beskrivet! Ja exakt så gör jag med, PLUS pannband för att inte flotta ner babyhåren/hårfästet med hudvårdsprodukter. Sen när man ser alla bilder på instagram så tänker man ”jaha ska man va snygg när man gör det? Är det bara jag som ser ut som fan under morgon och kvällsrutinen?”
    Men det är väl så sociala medier påverkar en…

    Svara

     Hehe ja, en ananas 🍍Exakt så tänker jag också! Använder oljor till ansiktet så det är superviktigt att håret inte är i vägen! 😱

     Svara

  Tycka vad man vill om Bella, men den med det självgoda leendet är du när du känner att du äntligen hittat något att mobba Bella för igen. Du har blivit en enda mobbare, trist att du inte ser det själv.

  Svara

  Jag tyckte det var intressant hur hon fyller handväskan med produkter. Liksom verkligen till bredden, kant till kant. Mysigt att behöva åla upp dem varje gång man ska mobilen eller plånkan eller bilnyckeln, för jag gissar att de ligger under? Många logiska luckor sånt blir lite jobbigt för hjärnan tycker jag.

  Svara

   Ja just den sekvensen känns ju väldigt billig. Tratta i massa produkter i en sketen neccesär. Inte så elegant produktplacering.

   Jag tror hon vill förmedla hur framgångsrik hon är, men det blir faktist mer en parodi. Eller rättare sagt, det blir en parodi. Undrar vem som först ska sätta tänderna i denna och göra om den?

   Svara

    Jag är väldigt sugen, måste jag erkänna…

    Svara

    Nej det är hennes handväska, inte necessären. Scarvesen sitter knuten på den hon pregar ner flaskorna i. Tror väskan är från & Other Stories. 🤓

    Svara

  Man får ju ”hoppas” filmen riktar sig till konsumenter i utlandet för ingen konsument i Sverige kan väl ta detta på allvar med tanke på allt man känner till om Bella?

  Svara

   Tänkte precis skriva det, den här videon KAN ju bara inte vara producerad för en svensk publik?

   Svara

    Eftersom den är ljudlös kan den vara förberedd för speakerröst på olika språk beroende på marknad.

    Svara

   Fast många reklamfilmer ÄR ju extremt töntiga även i Sverige. Kanske utmärker sig internationella märken och klart könade produkter där. Tänk: bilreklamer, parfymraklmer, mensskydd, rakningsprodukter. Så uppenbarligen funkar de väl någonstans.

   Svara

  Självgod är bara förnamnet….Dyrgripen gör här en parodi på sig själv……

  Svara

  Till och med min man, som inte känner till Isabella Löwengrip mer än till namnet, asgarvade när han såg hennes video (som jag tvingade honom att se).
  Han trodde det var nån plojreklamfilm från typ solstollarna eller nåt. Hur som helst, väldigt förlegad! Och pinsam!

  Idag slängde jag en näst intill full balsamflaska från LCC. Mår illa av * namnet bakom * lukten och till råga på allt är balsamet värdelöst! Hepp!

  Svara

   Nejdå hennes produkter är bra, många av dem iaf. Men visst var videon lite fjompig.

   Svara

  Den här videon känns som en reklamfilm för Wella.

  Svara

  Men.. menar du att hon åker in till kontoret naken, och där blir påklädd?😊 Självagoda?? 😆 Självgott leende tror jag du har när du skrivit färdigt ett hånfullt inlägg om Isabella 😉 Men håller med om att videon var lite pinsam, hur tänkte de där liksom. De borde varit lite mer noggranna kanske vad gäller vissa detaljer, å andra sidan så kan de ju inte visa allt från bajsa, borsta tänder, föna håret och hela sminkproceduren samtidigt som vissa grejer kunde tas bort – det viktiga var ju att visa produkterna men kändes lite som att vilja visa upp Isabella hehe.. lite fjompigt men samtidigt lite mysig video, men som sagt de borde tänkt lite mer på detaljer osv.

  Svara

  Är det någon som ser vad det är för märke på väskan hon har i klippet? Tyckte den var snygg 😛

  Svara

  Tycker Isabella är en duktig affärskvinna.
  Men gillar INTE detta skryt jämt om ALLT. All hjälp hon har för att klara av vardagen mm.
  Jag är inte avundsjuk men har fått lära mej
  att aldrig vara skrytsam…vad det nu än gäller.
  Bekräftelsebehov ??
  Kom ner på jorden kan jag tycka.
  Sådana är jag från mörkaste Småland.

  Svara

  En fråga… du hade ett inlägg någon gång där jag såg en bild på Accident.
  Kommer ihåg dom men minns inte att dom hade en tjej som sjöng.
  var det din mamma ?
  Har funnits många bra Nybro band genom åren.
  Det var tider det 🙂

  Svara

   Det stämmer! Det var Camimami som höll i micken i Accident!

   Svara

  Tack för svar….jag måste nog bara kollat in killarna då 🙂
  Eller var hon kanske inte med hela tiden under deras karriär 🙂

  Svara

  Kan tänka mig att det är hennes pappa som hjälper till att betala en del av huset.

  Svara

   Vad får dig att tro det? Han är jurist som försörjer sig på att sälja lagerbolag. Inte särskilt lukrativt.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.