Bröderna Berg jämför sex med mörkhyade med att bli stucken av bålgetingar

Joakim Lundells två bröder Christofer och Jakob Berg har hamnat i blåsväder mer än en gång och nu har jag känslan av att det är på gång att hända igen.
Jag känner vindarna svepande make their way ner mot Norrköping där dessa två herrar bor.
I sin senaste video ska bröderna nämligen ställa frågor eller påståenden till varandra som de måste svara ärligt på.
Frågan som får sitt svar i videon här ovan är följande:

Jag vet inte vad som är värst – frågan eller svaret!
Äh, jag väljer båda!

 

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men vad händer egentligen. Är det en tävling vem som kan vara mest ignorant som pågår just nu? I finalen ser vi Graaf vs Berg

  Svara

   Ja det känns lite så..

   Svara

   Tror Bröderna Berg leder… folk är som galna i olika Facebook grupper

   Svara

   Isf tycker jag My kvalar in med tanke på hennes senaste inlägg på sin blogg, tycker du kan lyfta det Camcam. Hon är helt ignorant då hon fått frågor där gällande användandet av I-ordet och med tanke på hur hon använder ordet verkar hon helt korkad faktiskt..,

   Svara

    Jag håller med i sak och ordet ska så klart inte strösslas med… men, vad jag har hört kallar Jonas sig själv för indian. Hur gör man då?

    Svara

     Ja, om jag har förstått det hela så är den person som är native den som avgör om denne vill använda ordet, denne har s a s förbehållsrätten till ordet, men den som inte är native ska då inte använda ordet. Är ju samma sak med att använda N-ordet om jag nu läst in mig rätt, iaf så förstod jag det när jag läste en del om det som Black Vouge skrivit på IG. Att My väljer att använda ordet, särskilt nu med den debatt/drev som varit är som jag skrev både ignorant och lite osmart men jag tror inte hon är särskilt skärpt My…

     Svara

  * bönderna

  Svara

   inget fel med att vara bonde :*

   Svara

   Sluta försöka göra ”bönder” till ett själsord. Du beter dig inte speciellt schysst själv nu heller.

   Svara

    Menade såklart skällsord* 😅

    Svara

   Extremt nedvärderande kommentar mot verkliga bönder som sliter i detta land! Jag känner mig djupt kränkt å deras vägnar och skulle uppskatta om du utbildade dig!

   Svara

  De bor i mjölby inte Norrköping fyi!

  Svara

   Vadstena om jag får be 😉

   Svara

    Det förklarar ett och annat, mvh östgötte

    Svara

     Och vad fan är felet med att vara Vadstenabo då?

     Svara

  Med Magdalena Graaf-logik så kanske du ansvarar för ett hatdrev coming their way nu och det vore ju taskigt och moraliskt fel av dig 🤦🏼‍♀️ Nästan så taskigt gjort av dig så att vi borde förlåta ”bröderna IQ-befriade” på en gång här…

  Svara

  Förlåt för väldigt mycket ot.
  Jag har börjat märka att mina tänder börjar bli lite gula så jag köpte tandblekning på apoteket men det gjorde verkligen ingenting. Min fråga är till er, vad är den bästa tandblekningen ni har använt?

  Svara

   Av alla inlägg man kan göra off topic på så väljer du denna? Wow.

   Tandblekning görs bäst hos tandläkare. Ha en trevlig dag.

   Svara

    Ja, investera i skenor hos tandläkaren och köp blekningsmedel därifrån också. Du kan använda skenorna flera gånger så förfasas inte över priset.

    Svara

    Vadå wow? Vad är problemet?.

    Svara

    Fan vad otrevlig du var då. Om det stör dig så jävla mycket, varför svarade du ens.

    Svara

   Kanske inte en blekning, men en fantastisk produkt som gör tänderna vita igen med en gång: tandkrämstabletter av kol, från Lush: https://se.lush.com/produkt/boom

   Svara

   Har du frätskador på emaljen? Om det är frätskador från juice, syrliga frukter, surt godis och läsk etc. så går tänderna inte att bleka eftersom det gula är tandbenet som lyser igenom.

   Svara

    Tandbenet?

    Svara

     Tandbenet täcks av emaljen.

     Svara

     Ja, även kallat dentin(et)

     Svara

  Detta är inte början på ett drev, detta är en en upplysning om rasism.
  Och här kommer en uppmaning från mig:
  1. Anmäl kontot!
  2. Prata med era barn om vad dom kollar på, på youtube.

  Svara

   Tack! Klavertrampen på senaste tiden (åren) har i mina ögon bara handlat om att man står i varsin ringhörna och ropar typ ”er sida har gjort fel! Ni är dumma i huvudet!” Och sen ska det pratas ut på instagram eller nån pod och alla bara gräver ner sig i sina trångsynta hål. Men din uppmaning är exakt vad alla behöver. Det handlar inte om att välja sida eller tala om för någon (eller dennes sponsorer mm) att de har fel när 632 personer hunnit göra det innan, det handlar om att leva vidare och se till att nästa generation har bättre koll och större ödmjukhet än vår drevgeneration.

   Svara

  Strålande skäl till att vi borde införa motsvarande körkort på sociala medier.

  Svara

  Ännu ett bevis på att rasismen normaliseras i detta jävla land.

  Svara

   I alla fall att den i högsta grad existerar i vårt land. Jag tror ändå att saker och ting blir bättre och att fler och fler människor markerar mot rasism och sexism, det är hoppfullt även om det är en så lång väg kvar.

   Svara

    Sveriges rasistiska historia står i vägen för en antirasistisk praktik. Vi måste ha mycket bättre undervisning i skolorna om detta, om hur Sverige hade koloni och slavar på Saint-Barthélemy, om rasbiologiska forskningen som bedrevs, om hur samerna behandlades, om hur nazismen hade starkt fäste i Sverige under 30-40-talet. Jag tror verkligen kunskap är vägen framåt men tyvärr går okunskapen i arv. Jag är uppväxt i Skåne och i den kommun jag bodde i kom rasismen med modersmjölken i vissa familjer. Barn på förskola (dagis på den tiden) vägrade hålla hand med den enda mörkhyade, adopterade pojken. Skämt om judar och somalier haglade. Jag hatade att bo där. Inte en slump att nynazismen varit så stark där under flera år. Är tyvärr inte förvånad över att SD växt så mkt, de har en grogrund bestående av rasistiska väljare och sen har de ridit på en våg av missnöje.

    Svara

  Så jävla sjukt?!

  Svara

  Är så FRUKTANSVÄRT less på alla rasister så det finns inte… ”Bröderna Berg” och deras inavlade jävla trynen och white trash stil skulle bara kunna drömma om att komma från afrika. Bygger snart min egen jävla båt ”hem” så jag slipper skiten.

  Svara

   Hur mycket ska vi satsa på att de tror att Afrika är ett land?

   Svara

   Jag tänker att rasistiska knäppisar får mycket uppmärksamhet i media pga folk blir arga och uppmärksammar att dom gör fel. Alla som tycker om människor och inte bryr sig om hudfärg osv hörs inte/uppmärksammas inte eftersom dom beter sig som man ska så jag hoppas att du inte ”tar båten hem” utan kan försöka stå ut med dom knäppisar som finns

   Svara

   Jag tycker inte man ska kalla människor för white trash (trash=skräp) inga människor är skräp, man kan fördöma deras uttalande utan att nedvärdera och svära åt folk!

   Svara

    Massa människor är visst skräp. Finns absolut inte rosor och ballonger i alla.

    Svara

     Det är en mycket märklig människosyn, tycker jag. Hur ska du kunna ha en dialog och försöka påverka människor till det bättre med den inställningen?

     Svara

      Skulle de sätta mig i ett rum med Jeffrey Dahmer, Fritzl, våldtäktsmannen från Umeå eller han som tände på ett diskotek i Göteborg eller Breivik eller the Ice Man eller andra sjuka bortom räddning-människor… Nej men förlåt de tänkte väl bara lite olyckligt de är säkert jättesnälla och fina människor… egentligen ❤️

      Svara

       De hade kunnat bli. Jag tror att bakom varje ond människa finns sorg, plågor, trauman och brist på kärlek. Jag tror inte att någon föds ond, men det handlar väl som sagt om människosyn.

       Svara

       Fast kallar du verkligen Fritzl och Breivik för white trash?

       Svara

   Jag är white trash och skulle aldrig uttrycka liknande skit. Inte min wt-morsa heller.

   Svara

    Nej, du är ju mer upptagen med att berätta hur riktiga män ska vara och att prata illa om män som gör saker som du inte gillar eller som vågar ha en preferens som exkluderar dig.

    Svara

    Antyder inte uttrycket ”white trash” att trash i vanliga fall är annat än white?

    Svara

     Du har rätt. Uttrycket white trash är rasistiskt i sig då det påpekar att det normala är att trash har en annan hudfärg. Denna rasistiska underton har de flesta svenskar missat.

     Svara

    Hur kan det vara ok att kalla människor för skräp? Inga människor är skräp, det är att ha en nedvärderande syn på människor. Jag följer dig på blogg, och uppskattar mycket av vad du skriver, men att kalla människor för skräp är inte ok.

    Svara

     Jo, det finns skräp. Det finns helgon, änglar (i alla fall personlighetsvis) och det finns människor som saknar fundamentaliska grunder. Han som slog mig med ett baseballträ i mellanstadiet sitter ensam i ett ruckel i skogen, pekar finger åt kameran och kör med pistoler och ACAB som profilbild. Han är skräp. Breivik och Fritzl. Skräp. Mindre än skräp deras mänsklighet är obefintlig.

     Finns det ljus, finns det mörker. De flesta gör så gott de kan de gör någonting bra för den här planeten och dess invånare, ingen kan göra allt men alla kan göra något och alla gör inte det. De som mördar utan empati de som torterar människor och njuter av det, de som stjäl från gamla tanter de som mördar för upphetsningens skull de som tänder eld på bebodda byggnader de som har samlag med bebisar de som knyter fast hundar i avgasröret och röker dem levande… de är skräp. Med det sagt är det inte säkert att de är kroniska skräp de kan definitivt ändra sig, men väljer de att inte göra det… så är de skräp.

     Svara

      Det du pratar om är brottslingar. Det har jag inte nämnt något om.
      Jag pratar om uttrycket ”white trash” som används för att förminska en redan svag grupp av människor som är fattiga och har låg utbildning. Detta görs för att avhumananisera dem så att man inte ska behöva ta itu med sociala orättvisor i samhället. Jag tycker det är fel.

      Svara

     Nu kallade jag ju mig själv för ”skräp”. Inte nån annan. Men sen så är white trash ett begrepp. Inte så mkt skräp utan en viss grupp inom arbetarklassen som jag tillhör. Och som då ses ner på. Och jag har rätt att reclaima detta.

     Svara

      Tror inte att människor i arbetarklassen tycker att wt är en subgrupp till dem. Lätt stötande utsaga, faktiskt. Wt står utanför och är ett pejorativt uttryck som man möjligen bör använda sparsamt. Och nej, de kan inte ha den sortens pengakapital som du har. Du har, tack vare din man, gjort en slags pengaklassresa med övernattningslägenhet i stan, Morristapeter, finvilla etc. Claima det istället. (Reclaim betyder f ö att återta något man förlorat,)

      Svara

       Du behöver inte förklara wt för mig. 😂 Ja jag har kapital och status idag som gör att jag inte påverkas av det längre men jag skulle inte ’splaina arbetarklass för nån som levt i det hela sitt liv om jag var du. Wt är ett begrepp som innefattar mycket mer än hur mycket pengar som finns på kontot.

       Svara

        Nej, din tolkning av begreppet wt är inte korrekt, se gärna wikipedia för en vettig förklaring. Och nedsättande, som sagt, men ffa inte tillämpligt på dig.
        Men det spelar ingen roll. Att försöka tala med dig är dödfött. Du är här för att hitta content till din blogg och ig, gissar jag. Som du märker blir tonen snabbt elak när du är här. Kanske du borde avstå en del elakheter. Tips.

        Svara

         ”Se gärna Wikipedia”😂

         Svara

        jag förstår vad du säger och hade hållit med om det nu var så att du var wt. du är ju dock mycket mer en indie/hipster karaktär i media. wt med mycket pengar finns men vad med dig är wt?
        låter du klistermärkena vara kvar på iitala glas?

        Svara

      ”Jag är whitetrash, min mamma är whitetrash”

      ”Nu kallade jag ju mig själv för ”skräp”. Inte nån annan.”

      Hur ska du ha det 😂

      Svara

      Ja, white trash är ett begrepp som används för att se ner på människor. Man anser sig själv vara bättre än någon annan. Jag tycker alla människor är lika mycket värda oavsett klass, ekonomi eller utbildning. Därför tycker jag inte att någon ska kalla någonannan för det uttrycket.

      Svara

    @LD: Även om du saknar utbildning så är du inte wt. Speciellt inte nu när din man cashar in på bolaget och du sitter med i styrelsen för ert nya företag. Bordieu talar visserligen om intellektuellt och socialt kapital, vilket du saknar. Men kapital har du. Det har inte wtfolk.

    Svara

    Det gör du ju hela tiden, fast om män. Mig förlorade du som läsare när du skrev ditt inlägg från badet om att ”män är så äckliga”. Exakt samma diskurs som nassar.

    Svara

     Skiter fullständigt i om du läser eller ej

     Svara

      Jävlar vad det hade skrikits rasism om det snackades om black trash. Men att kalla någon för white trash är tydligen helt ok. Dubbelmoral.

      Svara

       *bryr sig*

       Svara

        Jag tolkar White trash som ett nedvärderande ord vilket inbegriper både kapital och kultur. En stereotyp är bidragstagare, mjukiskläder eller kläder köpta på marknader (vargtröjor, ed Hardy, citattröjor a la ”alkohol löser inga problem, men det gör fan inte mjölk heller”), dåligt färgat hår (gärna otvättat oxå i typ gulblont, rött eller svart färg med mycket utväxt), ögonbrynspiercings, crocs, energidrycker, cigg (även inomhus) och alkohol… The list goes on. Att vara White trash handlar om mer än bara pengar, man kan exempelvis vara bidragstagare utan att uppfattas som White trash osv.

        Svara

         Haha jag passar in på 90% av detta. Har bara mysbyxor eller tajts, går utan bh i urringade tröjor, fd rökare (rökte såklart inne, inte ens under fläkten), crocs, luvjackor med flames på, stora tatueringar, dåligt färgat hår innan jag slutade. Alltid med svart utväxt. Gick på socialbidrag i tio år. Gick inte ens ut grundskolan med fullständiga betyg. Inget gymnasie. Piercing såklart. Drack mkt hemkoka förr. (Kokade eget med egen mackapär). Har ingen Vargtröja men en katttröja. Svär mycket. Osv.

         Samt lågt kulturellt och socialt kapital.

         Fast jag är tydligen hipster? 😂😳

         Svara

   Tycker ärligt talar CamCam gör FEEEEL i att ens ge dessa groteskt patetiska individer utrymma på din blogg!!! Hade aldrig ens hört talas om dom innan – och jag mådde bättre ovetandes – men nu VET man ju att de där sorgliga exemplaren av män sitter o göttar sig i all uppmärksamhet de får…. förlåt men nej. NEJ. Hade räckt om du skrivit ”jockeboi har två idioter till bröder som är rasister” men att de dom klick och ”reklam” så de kan dra in pengar på det där?? Sexism och rasism? Aldrig reagerat såhär, men fy fan…. på riktigt. Snälla håll bloggens innehåll iallafall till relevanta bloggare och influencers. Detta måste bara få dö ut.

   Svara

  Men hur äckliga!? Skulle hellre bli stycken av 10 bålgetingar på fiffin än ligga med någon av dom

  Svara

   Jag läste ”styckad av 10 bålgetingar..” först, men kände redan då att jag höll med.

   Svara

  Tänk alla yngre tjejer med afrikanskt ursprung som ser detta. Hur fan ska de få de att känna? Blir så ledsen på elaka människor som inte förstår vilken skada de kan göra

  Svara

   Jag hoppas att dom är starka nog i sig själva att inse att några som bröderna Berg ändå inte är några man vill ligga med.

   Svara

    Precis, surt sa räven

    Svara

    Är nog ingen trevlig känsla oavsett hur stark man är i sig själv.

    Svara

  Så less på dessa icke-kändisar som gör allt för att bli kända. Fan Camilla , varför ens ge dom utrymme?

  Svara

   För att det gnälldes när hon inte skrev om detta….

   Svara

   Jag skrev en kommentar innan men den kom inte upp? Störande när man tagit sig tid..

   Skrev att jag slås av hur mycket mer mogen Joakim är och hur mycket han vuxit upp till skillnad från dessa två som verkar ha motsvarande en 15-årings mognad.

   Hudnyansen är det som skiljer ljushyade från mörkhyade.. vi är alla kvinnor!! Vad är det för rasistiskt jävla goja som kommer ur deras munnar??!
   Skulle hellre bli stungen av 10 bålgetingar på fiffin än att ens sitta i samma rum som de och lyssna på deras idioti!

   Svara

    Han är ju några år äldre oxå… Så man kan väl hoppas på att även dessa grabbar kommer växa upp lite… Hoppas alltså, jag tror inte att det kommer hända dock!

    Svara

   För att ta ställning emot. Och sprida till unga att det som sägs i videon är fel

   Svara

  Sjukt vidriga människor, men de kan nog vara lugna, för jag tror inte att någon tjej oavsett ursprung skulle vilja ligga med dem…

  Svara

   De har ju flickvänner… Eller har i alla fall nyligen haft. Jacke och hans sambo har ju gjort slut.
   Tyvärr verkar ju alla rötägg lyckas få tjejer 😮

   Svara

  OT

  CA-mayhem på yogagirls senaste insta-post…

  Svara

  Vilka töntar! De skulle vara glada OM någon ens vill ligga med de, har svårt att tro att någon vill det.

  Svara

   De båda har flickvänner så jo 🙂 Dock hade väl Jacke och hans tjej gjort slut nu i dagarna?

   Svara

    Stackars tjejer.

    Svara

    HUR kan de ha flickvänner?! Det är ett jävla mirakel alltså.

    Svara

     Normaliseringsprocessen.

     Svara

  Men alltså. De där två är ju ett resultat av att de dåliga generna har fått övertaget i prodykti

  Svara

   … tappade telefonen när katten hoppade upp i mitt knä. Lyckades skicka iväg meddelandet när jag fångade telefonen 😂

   Iallafall: produktionen – skulle sista ordet vara!

   Svara

    Kattjävel. Min rev mig imorse när jag ville tvångsmysa.

    Svara

     Hur skulle den annars fått dig att sluta tvångsmysa?

     Svara

    Faan, jag: prodykti. Coolt ord, undrar vad det betyder. Det ska jag börja slänga mig med!

    Svara

  Är dessa stora på youtube? Eller vad är värdet i att skriva om dem här? Och jaja jag vet att detta är en blogg om sociala medier etc, men när mindre randoms på youtube bara trycker ur sig dynga, kan vi inte bara ignorera det? Snälla? Är väl inte värt att det sprids vidare och de får fler views. Anmäl på youtube istället.

  Svara

   För det klagades när hon inte skrev om det.

   Svara

    Visst är det så, skrivs det inte om det så är det fel. Allt handlar bara om vilket håll kappan ska vändas idag.

    I går skulle Maggan kölhalas fast den stora massan inte fattade vad det handlade om. Men det viktiga var att hon ”gjort något fel”. Och att ordet India* är det fulaste du kan säga i dagsläget. Ja, hur vad det med att alla ska få en andra chans. Eller det gäller bara några få utvalda kanske?

    Och senare i vecka förfäras samma grupp av människor att BlondinBella har sin unge i famnen fast hon har höga klackar på sina skor. Och basunerar ut att hon faktiskt kan trilla med dessa klackar och skada barnet.

    Nej, själv ska jag äta småländska kroppkakor till lunch med några finska pinnar till kaffet. Vad ska ni ha till lunch?

    Svara

   Håller med till 100 %, annars kommer vilka sjuka rötägg som helst kunna göra en galet rasistisk eller sexistisk video som någon ”tipsar o här, som sedan får utrymme i Sveriges största blogg. Känns bara inte värt det, alls. Tycker man ska få etablera sitt kändisskap på någorlunda vettiga grunder, sen kan vi absolut analysera deras beteende men detta VILL JAG INTE SE!

   Svara

  När jag hör dessa två slås jag verkligen av hur mycket Joakim mognat och vuxit upp till skillnad från de här två som verkar ligga kvar i nivå med en 15-årings mognad.

  Sjukt att detta är vuxna människor som resonerar på detta viset!

  Det handlar om hudfärg, att mörkhyade tjejer har mer färgpigment till skillnad från ljushyade.. de pratar äcklig rasistisk goja!

  Svara

  Symbolvärdet i Jurassic Park-tröjan känns ändå starkt. Det framstår ju nämligen som om dessa herrar ligger ungefär 65 miljoner år efter i evolutionen…

  Svara

  Kul att de ens utgår ifrån att någon skulle vilja ligga med dem. Humor!

  Svara

  Men alltså, språket genom hela klippet 😱 man baxnar!! Vem säger ens så 2018? Det är ju ordval från 1940- talet!

  Svara

  Är det aids dom är rädda för?

  Svara

   Jag tror inte det. Jag tror enbart de hänger upp sig på hudfärgen som de idioterna de är. Jag tänker på White Chicks istället: once you go black you never go back!

   Svara

  Värsta är ju att Joakim försvarar deras beteende. Finns massor av kommentarer på Christofers Instagram. ”Vi har haft en dålig uppväxt” låter det i 19 av 20 kommentarer från honom, så jävla less på hela den familjen hur fan orkar dom med sig själva

  Svara

  Tycker det är dags att folk slutar kolla på rasisters videos så dom inte får någon uppmärksamhet. Mår illa av hur bl.a. dessa två beter sig. Jag kommer aldrig ge dom mina klick.

  Svara

  Nu har jag inte sett klippet så vad menar de med Afrikan? I min värld är det en man? Men var det så att de menade afrikanskor? Det blir ju lite skillnad, även om hela frågeställningen känns få fel!

  Hur någon kan titta på dessa två är en stor fråga 😮 De är riktigt osmakliga ihop, iaf Chrille är ju riktigt creepy, Jacke verkar ju ändå lite vettigare även om han blir lite som sin bror när de är tillsammans. Unga borde inte få titta på dem!!

  Svara

   De förtydligar senare med negress.

   Svara

    Det är 2018, kan vi bara sluta använda n-ordet. Feminin eller maskulin variant spelar ingen roll. Det är inte ok. Punkt.

    Svara

     Fast det heter så.

     Svara

      Men nej. 1, inte okej att använda vare sig för kvinnor eller män. 2, ”det” heter så? Det är människor vi talar om, inte ting.

      Svara

      Nej det heter inte så. Menar du svart kvinna så säger du svart kvinna. Svårare än så är det inte.

      Svara

    Vilket gör det hela värre, eftersom inte alla personer i Afrika är mörkhyade.

    Svara

     Det visar på hur obildade de verkligen är! Och det gäller ju väldigt många av de som är öppet rasister, att de inte verkar ha så mycket kunskap…

     Svara

   Hur är afrikan en man? Är även en europé en man?

   Svara

  Det tjatas om körkort för allt möjligt i perioder, körkort för hundar, körkort för att skaffa barn osv osv. Men jag undrar om inte internetkörkort borde vara först ut, alternativt dra ur kabeln till hela nätet. Mänskligheten är ju uppenbart inte redo för denna sortens frihet. En reboot, gör om och gör rätt, vid nästa försök: installera något slags IQ & EQ test före man ens kan koppla upp sig.

  Svara

  Skulle titta på videon. Fick ett mycket viktigt samtal. Videon GÅR PÅ I BAKGRUNDEN PÅ MIN TELEFON och i detta viktiga samtal hörs ”skulle du hellre ligga med en afrikan…”.

  Har velat sjunka genom jorden ca hela morgonen.

  Svara

   Neeej :O

   Svara

  Inget med detta att göra men Camcam bestämmer du vilka annonser som ska visas på din blogg? På 5 min har det dykt upp 4 olika casino-annonser på din blogg. Tänkte bara att eftersom du är så emot sådan typ av reklam, men du kanske inte styr kring vilka annonser som ploppar upp?

  Svara

   Tyvärr har jag ingenting med det att göra överhuvudtaget. Inte heller reklamen som visas innan videos. =( Det enda innehål jag kan kontrollera och ta ställning till är om jag någonsin börjar med sponsrade inlägg.

   Svara

   Ja en riktigt störig som man måste klicka ner för att komma till sidan. Hatar såna reklamer. Hatar nätkasinon också för den delen så det är dubbelt upp där.

   Svara

  På något sätt är det fascinerande (på ett skrämmande sätt) att man kan va så oupplyst år 2018.

  Svara

  Det du tog upp här var ju inte ens det västa dom sa?

  Svara

  Och personer som dessa har rösträtt. Har ångest inför 9 september.

  Svara

  Nu har de stängt av kommentarerna. Pinsamt

  Svara

  Dialekten är fantastiskt ”ääh jag väljer å knu*la negressen” 🤣

  Svara

   Normalisera inte n-ord

   Svara

  De bor inte i Norrköping

  Svara

  Man fattar inte hur två vuxna på papper överväger lägga ut något dylikt.
  De är ofattbart osmakligt.
  Är det dags för ”lillbröderna” nu att göra entré på sociala medier, hänga ut människor med nedsättande ton. Vedervärdig hets mot folkgrupp, vad är detta för trams egentligen.
  Kommer de stå för sina åsikter om några år eller blir de en bok om vad som gick fel.

  Upplysning till alla barn, stanna i skolan och bilda er. Youtube är just nu en sandlåda med förvuxna barnungar med noll respekt och eftertanke. Vart är framtiden på väg….

  Svara

  En parantes till inlägget, gällande rubriken, är att du borde ändra på ordet mörkhyade till något mer passande. Mörkhyad utgår från en vithetsnorm och ett mer lämpat ord är svart exempelvis. Tipsar om att gå in på blackvougues Instagram där detta tas upp i en av hennes höjdpunkter.

  Svara

   Och jag som själv är mörk tycker himla illa om att bli kallad svart, kallar mig själv mörkhyad…

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.