Isabella flyger två personer till Milano för att prova en klänning

Och så blev det måndag igen! Jag får mitt hår fönat av Emelie just nu och ska snart till mitt garage, hämta bilen (gillar att köra själv) och åka ut till Arlanda. Idag väntar Milano för mig och Sascha. Jag har fått inbjudan till Balmains show igen i Paris i september och det behövs provas kläder. Så otroligt roligt. Filippo, deras VIC, har bjudit ner mig till butiken i Milano för att testa den nya kollektionen som kom förra veckan. Sedan väntar middag i Milano och Sascha och jag sover över på ett av mina favorithotell, Principe di savoia.//Isabella

Om det är någon som vill läsa en briljant skriven text om Isabellas inlägg om att hon behöver flyga sig själv och stylist-stackarn Sasha till Milano för att prova kläder kan göra det HÄR på Tramsfrans bloggm för jag är på tok för matt av själva tilltaget för att ens försöka få till någonting putslustigt om det. Här är ett utdrag men hela inlägget hittar du HÄR!

Man måste ändå beundra Blondinbella för hennes stora engagemang när det kommer till att prova kläder. När jag själv shoppar så orkar jag knappt prova ett enda plagg i butiken, men Blondinbella har inga problem med att korsa halva kontinenten för att komma fram till rätt provrum.

Det är verkligen otroligt hur Blondinbella hittar tid till allt! Man hade ju kunnat tro att en så framgångsrik entreprenör hade haft fulltecknat i kalendern, men det känns betryggande att det trots allt också finns tid till att lägga 2 arbetsdagar på att åka till Milano för att hitta en klänning.

För övrigt känns det bra att Blondinbella trots allt följer med själv för att prova klänningen den här gången. Senast fick ju Bellas assistent flyga till London ensam för att hämta en klänning till Stockholm, men nu är de alltså två personer som reser. Hur många personer behövs det för att Blondinbella ska kunna prova en klänning? Nästa gång följer troligtvis hela teamet med som smakråd!//TramsFrans

Jag sträcker mig till att motbevisa stollarna i Bellas kommentarsfält som menar att det är HELT motiverat för Bella att flyga två personer till Milano för att prova en klänning eftersom hon både dragit ner på kött OCH kör en elbil.
Så här mycket kött behöver Isabella välja bort för att kompensera just den här flygresan.

253 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vem försöker hon imponera på? Jag tycker att hon är en parodi på sig själv.
  Men det viktigaste är väl att få klick på bloggen. Kosta vad det kosta vill.

  Svara

   Hon anstränger sig så hårt. Ändå kommer hon inte passa in på Lidingö.. Eller framstå som framgångsrik o power som hon tjatar om. Hennes vision av en rik person o hur hen beter sig känns unken. Omodern.

   Svara

    Kim Kardashian och hennes systrar verkar vara någon som hon definierar sig som. Hon vill bli som de därför strävar hon efter att vara som dem. Kanske hoppas hon på en egen show tom den nya villan hjälpte henne att nå 3000 nya följare på Instagram. 😉🎊🎉😂

    Svara

     Det har jag tänkt på länge!

     Svara

      Jag tycker hon skulle passa utmärkt för en roll i svenska Hollywodd-fruar…tänk Bella o Gunilla P tävla om uppmärksamheten !

      Svara

   Tänker bara på solsidan…

   Svara

   Kan inte alla ignorera denna ego kvinnan!!

   Svara

   Supersmart sätt av Balmain att lura dit Bellan, bra sätt att fixa lite försäljning. Hon betalar sig in på allt för att inbilla dig att hon är någon.

   Svara

    Tror Peter Stordalen fixat in henne hos Balmain.

    Svara

  Det jag tycker är roligast i det stycket hon skrivit är ”hämta bilen (gillar att köra själv)”. Alltså. Ifrågasätter någon ens varför hon skulle hämta sin bil? Ifrågasätter någon varför hon kör själv?

  Sen att hon åker till Italien för att prova kläder orkar jag inte ens kommentera. Det är i alla fall tur att hon inte ska prova kläder i typ Australien…🤔😬

  Svara

   (gillar att prova själv)

   Svara

   SÅ ROLIGT att hon inte ens kan uttala Balmain korrekt (se instastories). Borde inte deras VIC, Simon eller Sasha kunna hjälpa henne med det? Som när man var femton och bara ”Yvvvvess Sajnt Laorän”.

   Svara

    ”Ballman” 😂

    Svara

    Va? Det är väl franskt och uttalas så som hon säger det? ”Ballmään”? Eller hur uttalar du det?

    Svara

   Uppenbar provokation från BB som vanligt. Pinsamt. Hon är liksom lika gammal som jag och håller på såhär – jag hade inte för några pengar låtsas vara någon annan/provocera bara för skojs skull eller för lönen.

   Svara

    Hennes totala ignorans för miljön gör mig förbannad. Klickar ändå aldrig mig in på hennes blogg eller Instagram. Hon äcklar mig.

    Svara

   Jag ifrågasätter varför hon inte åker med ”sin chaufför” i Bentleyn.
   Nyss lät det ju som den där limousinen ständigt stod till hennes förfogande (den tillhör dock en hyrfirma som debiterar likt taxi fast förstås mer än en vanlig taxi).

   Svara

    Fast det är väl häftigare och ha Porschen parkerad utanför VIPen på Arlanda så hon kan lägga upp på instatory när hon går fram till den.

    Svara

     Men på Instastory kliver hon ju ut ur ett baksäte på arlanda – så hon kan ju inte ha kört själv?

     Svara

      Kan det vara så att hon helt enkelt förlorat körkortet? Att det är därför ”chauffören” kommit in i bilden, precis som att hon alltid åker taxi övetaölt eller i baksätet i någon polares bil.

      Det tog flera år och upprepade misslyckanden innan hon fick sitt körkort och jag glömmer aldrig bilden där hon fickparkerat som en fyllekärring mitt i centrala Stockholm.

      Hon har verkat närmast rädd för att köra bil, så det skulle inte förvåna mig om hon blivit av med körkortet av någon anledning.

      Svara

       Med tanke på att unga mänr de sämsta förarna kanske du ska chilla lite med att uttrycket ”fyllekärring”?

       Svara

      Det är väl bilen från VIP:en till planet hon går ut ur. Inte sin egen bil.

      Svara

      Hur vippig man än är får man inte köra sin egen bil fram till flygplanet på startbanan.

      Svara

    Meh var det bara det hahaha. Lät som typ hennes egen chaufför nästan

    Svara

  När ska folk lära sig att man inte kan kompensera? Allt man gör hamnar på minus kontot, man kan inte få tillbaka det genom att inte äta kött. Det gör bara att hon inte hamnar mer minus. Finns liksom inget pluskonto

  Svara

   Så jvla sant!

   Svara

   JA!!!! Precis så.

   Tycker dessutom att personen som kommenterade negativt åt henne faller lite på eget grepp… Hen säger sig flyga 1-2 gg per år och äter kött. Sorry, men det är inte hållbart det heller.

   Svara

    Haha eller hur. Lät som världens uppoffring att ”bara” flyga 1-2 ggr/år. Vilket det kanske är men det är liksom fortfarande standard för medelsvensken så en uppoffring vore väl 1 gång varannat år max

    Svara

   Det handlar väl om att väga upp det dåliga samvetet? Typ att äter jag inte kött är det inte lika dåligt. Så resonerar jag i alla fall… Även om jag vet att det inte funkar så.

   Svara

    Jo, så kanske det är, men det är fel. Om jag eldar upp ett träd så kompenserar inte jag det genom att låta bli att elda upp en skog. Trädet är liksom ändå borta. Blir trött på influencers (eller deras heja påare) som ursäktar beteendet med att de kompenserar, när det enda de gör är att inte göra mer skada. Det är så ologiskt tänkande

    Svara

     Men kompenserar du om du planterar ett nytt träd? Tror att det är så influencer tänker fungerar 🤔

     Svara

      Eventuellt, efter många många år. Men det är väl på samma sätt som vi påverkar genom att minska vår klimatpåverkan. Vi kan inte hindra skadan, men ju mindre skada vi gör ju snabbare kan återhämtningen påbörjas

      Svara

     Ja, hoppas Annie Lööw väljer att inte umgås med henne.

     Svara

      Umgås och umgås mest nätverkande, luncher och ömsesidigt utnyttjande i sociala medier 😅

      Svara

   Jorå, jag har just slutat äta tre ton kött så har jättestort pluskonto!

   Svara

    Nej det har du inte. Du har bara inte gått minus på tre ton kött

    Svara

    Åh är det så lätt vill jag också vara med; jag tänker inte starta ett oljeraffinaderi idag! Hur mycket kan jag flyga då?!

    Svara

     För att förtydliga, jag tycker inte heller att man kan ursäkta sitt flygande med att man inte äter kött.

     Svara

   Jag har inte flugit på 5 år. Totalt 3ggr. Vegan sedan 15 år. Känns inte som jag kompenserat , men flyger aldrig längre och äter fortfarande veganskt, köper second hand etc. Känns ändå inte rätt.

   Svara

    Nä, för du har inte kompenserat. Du har sett till att inte göra lika stor skada som andra 🙂

    Svara

   Woooord! Och att köra en elbil är inte bättre för miljön. Det skulle kunna vara det i framtiden, men det är inte det idag. Så alla stollar som klappar sig på axeln för det – LÄS PÅ!!! Och flyger man så flyger man, det går inte att radera på något sätt. Jag är inte emot att folk flyger MEN jag tycker man ska tänka till innan man flyger då det är riktigt dåligt för miljön. OM man kan skippa vissa flygresor som företag så ska man givetvis se till att göra det, vissa viktiga möten måste ske öga mot öga men många resor i jobbet är helt i onödan. Sen är ju de största bovarna industrier, utsläpp i Kina, kolkraftverk osv

   Svara

    Varför är inte elbil bättre? Och hur skulle det ändras om några år? Alltså ifrågasätter dig inte, utan undrar genuint! Kan absolut ingenting om bilar, men blev nyfiken eftersom det ändå ofta läggs upp som elbilar är mycket bättre

    Svara

  Kan nån komma på nån annan rik/nyrik som är som hon? Det finns säkert dom som gör detta men jag vet inte som skriver/skryter om det. Nån frågade om detta var en privatresa. Det måste det ju vara det har ju inget med företagen att göra. Sen funderade jag vidare: Både att ha Sascha och en Mua måste ju vara privata kostnader. Inte kan väl skatteverket godkänna det som företagskostnader? Nån som vet? Hur har hon råd med det. Den där stackars mua’n får ju jobba både helger och kvällar.

  Svara

   Tippar på att hon motiverar det hela i redovisningen med att hon ”måste skapa content”.

   Snälla Skatteverket, kan ni inte sätta tänderna i hennes redovisning och granska alla utgifter för ”nödvändiga” resor och all hemhjälp? DET vore saftigt content!

   Svara

   Det kan säkert gå under hennes ”influenser jobb”

   Svara

   Jan Emanuel är Blondinnollas manlige motsvarighet. Herregud vilket team de två ihop skulle vara!
   https://www.expressen.se/nyheter/qs/expolitikerna-som-lever-lyxliv/

   Svara

    Exakt. Lika vulgärt nyrika.

    Svara

     Fast Jan Emanuel är ännu mer sunkig tycker jag. Han har tjänat sina pengar på skattebetalarnas bekostnad genom att driva svindyra behandlingshem med tvivelaktigt rykte som kommunerna betalat för. Blondinbella har åtminstone tjänat sina pengar enbart på vanliga konsumenter.

     Svara

      Hahaha men gud! Det här har jag helt missat… när jag läste ”Jan Emanuel” så var min tanke ”Oh.. de är ju han från Robinson”

      Mvh lever i det förflutna visst

      Svara

  Hur hinner hon avsätta två dagar för att prova en klänning ??..annars hinner hon ju inte ens slå in sina egna barns födelsedagspresenter verkar det som.Men tidsinsparingen i Arlanda-vippen väger kanske upp det hela ?

  Svara

   Ja, jag reagerade på att den superupptagna superentreprenören har tid att lägga två arbetsdagar på att prova en klänning. Låter inte särskilt tidseffektivt….

   Svara

   Hahaha exakt min tanke med. Så många saker hon inte kunnat göra pga sitt fullspäckade schema (får prioritera bort familj, barn, vänner etc) men helt plötsligt öppnar sig 2 dagar i denna kalender för: prova kläder och äta middag.
   Sure thang

   Svara

   För att hon inte behövs öht 🙂
   Hon säger bu eller bä till olika rosa nyanser på en produkts emballage! Å knappt d, hon brukar väl be läsarna om input?

   Svara

    Läsarnas input är värt noll, men att be om input genererar hundratals kommentarer, vilka i sin tur ger klirr i kassan.

    Svara

  Snacka om att köra sitt varumärke i botten. Jag tror i och för sig att hon redan insett att LCC snart måste läggas ner, med den usla omsättningen märket hade senast. Kvar finns bara bloggen och nu kör hon stenhårt på provokation för att få nyhetsrubriker för att locka in provocerade läsare på bloggen. GÅ INTE I DEN FÄLLAN! Godbitarna får ni ändå här på Bloggbevakning 🙂

  PS. Jag tror det är hennes älskare Petter Stordalen som lånar ut sitt plan och kör ner henne, precis som senast. Han betalar säkert även klänningen eftersom hon är hans plus one igen.

  Svara

   Jag tror att Blondinbella kommer att så småningom vara gift med Alex Schulman.

   Svara

   bella la upp på instastories att hon flyger dit med SAS så du har fel ang petter 😛

   Svara

   Den här gången blev det Arlanda VIP och samarbetet med SAS till Milano. Men antar hon blir PS plus en även denna gång på visningen.
   Lite komiskt att lägga nån dag på detta. Visar ju tydligt vilken liten lättviktig roll hon spelar i sina bolag. Bortsett från styrelsemöten och ledningsnätet är rollen i princip obefintlig.

   Svara

   Har för mig att jag såg att LCC (Beauty) gjorde en vinst på 1,5 milj & hade omsättning på runt 49 i den senaste årsredovisningen (2017)…

   Svara

    1.5 miljoner delat på två (Pingis) blir 750 000 kr för Blondinbella att strössla runt. Det finansierar inte på långa vägar hennes livsstil, så det är intäkterna från bloggen och samarbeten som är hennes huvudsakliga inkomst.

    Svara

     Det var precis min poäng 👏🏻 Men av dom bolagen jag såg så går ju Beauty bäst, vart ligger bloggen och övriga samarbeten i för bolag? 🤔

     Svara

      Löwengrip Invest

      Svara

    Var det inte 313000SEK?

    Svara

    Nej, omsättning Mkr 47,8 resultat 314000:-

    Svara

  Du får gärna specificera vilket kött du menar i ditt exempel. Svenskt/utlänskt? Ekologiskt/konventionellt? Fläsk/nötkött? Det gör ju stor skillnad.

  Svara

   Dessutom måste man ju räkna med att hon säkert äter någon annan typ av protein (som och har utsläpp, även om de är lägre) i stället för köttet. Det är ju förmodligen inte så att hon äter bara ingenting. Mängden kött hon måste avstå blir alltså större än i uträkningen.

   Svara

    Tänkte utsläpp = fisar 😂 kanske är därför hon inte handlar eller åker kommunalt…

    Svara

   Viltkött från närmsta skog är rätt ekologiskt och närproducerat.

   Svara

    Det har förekommit tjuvjakt på Lidingö…

    Svara

    Skulle ÄLSKA att se Bellas instastory när hon i jaktbrallor och rejäla kängor pulsar runt i skogen med en bössa över axeln i jakt på ett vildsvin

    Svara

     Mer troligt med en brittisk rävjakt där hon får åka häst och vagn och sen mingla på något brittiskt gods i nån tweed dress 😉

     Svara

      Ja fast räv är nog inget vidare gott.. svärfar åt grävling under kriget och det var förfärligt. Räv är nog likt det!😁

      Svara

  klimatförändringar… Vi vet att det sker, men hur vet vi att det sker pga flygresor pga av att vi äter kött osv? Hur är det bevisat att det är vi som gör att det blir klimatförändringar o inte att klimatförändringar sker oavsett? eller är det bara som allt annat, teorier?

  Svara

   Du kan ju googla det själv… Men det är ju en förändringsprocess. För 2000 år sedan växte det palmer ha, och 1600-talet var det kallaste vi har haft sedan istiden. Så det förändras ju naturligt. Men våra CO2 utsläpp bidrar till att processen påskyndas. Var CO2 kommer ifrån kan du nog också googla.

   Svara

    tack ska googla detta ! hoppas jag kan finna några svar på exakt hur man har bevisat att det påskyndar processen osv. jag känner lite att vi vanliga människor blir så lurade av makthavarna här i världen så man kan ju inte lita på nånting. mycket som presenteras som fakta för oss är ju bara teorier. Vi vet tex att det är 149600000 km till solen, men hur fasen vet vi det? står inget om hur dom kunnat mäta avståndet till solen. har hur många som helst såna här funderingar o man blir inte klok ibland. 😅

    Svara

     Men snälla. Det är inte dem du ska lyssna på utan forskare osv som inte tjänar något på hur du lever ditt liv. Du ska aldrig lyssna på folk som tjänar pengar på att du lever på ett visst sätt

     Svara

      Hur vet man vilka forskare som inte tjänar på att berätta för mig att jag behöver leva på ett visst sätt? tycker det är konstigt att folk bara sväljer allt med hull o hår bara för personerna som kommer med ”faktan” har titlar som professorer och forskare. såg tex en dokumentär om ”flatearth” teorin 😅 och det lades fram så mycket rimliga ”bevis” på att allt som kommer från NASA är fake. allt är bara hittepå. allt för att få oss vanliga människor att känna oss obetydliga, tro att allt är tillfälligt, vara som slavar och bara konsumera osv. och vem vet? vad vet vi egentligen? En man uppfann en bil som körs av vatten och inte bensin, då köpte oljesällskapen upp patenten och tystade ner han. vissa säger att ingen egentligen behöver leva i fattigdom, utan det är system som gör så att många lever i fattigdom. äh kan kan inte skriva hel bok här men. seriöst vad vet vi egentligen? Jag kanske låter galen. men men 😏

      Svara

       Man lyssnar inte på EN person. Du läser något, sedan kollar du själv upp den faktan, hittar du 50+ personer som säger samma sak så forskar du lite mer själv och kollar statistik etc. När det gäller att kolla upp om någon tjänar pengar på det de säger så googlar du namnet och gräver ner dig i personen. Folk med teorier som samtidigt släpper böcker, har konferenser eller samarbetar med större företag brukar gå bort från mig

       Svara

       Nä du låter bara som en korkad foliehatt

       Svara

        fast hur vet vi om det är jag som är den korkade foliehatten som ifrågasätter allt eller om det är du som är den korkade foliehatten som inte ifrågasätter nånting? 🙂

        Svara

         Eftersom det är du som inte vet hur du tar reda på information så är det du som framstår som den outbildade. Tror du att månen finns? Eller är det bara en lampa?

         Svara

         men hallå.. jag vet hur man tar reda på information, jag känner bara att jag inte kan lita på all information som presenteras för oss. ja jag tror att månen finns, den kan jag ju se med mina egna ögon. jag tror däremot inte att vi varit på månen. varför så himla uppkäftig? Ha en fin kväll 🙂

         Svara

         Du verkar inte ha ifrågasatt de högst udda uppgifterna som lades fram i dokumentären. Börja med att fråga dig vilka som ligger bakom. Vill de kanske ha höga tittarsiffror för att tjäna pengar?

         Svara

       Ja, herregud. Synd att det svenska utbildningssystemet har totalhavererat. ”Rimliga bevis på flatearth-teorin”. Jajemen.

       Svara

     Blir alltid lite ledsen när jag hittar folk som ifrågasätter bevisade fakta, och motiverar det med att ”men jag vet/förstår inte…” när de helt tydligt har tillgång internet och kan lätt med några knapptryckningar ta reda på hur allt fungerar 🙂

     Här är en fin länk till hur solavståndet mäts till exempel:
     http://curious.astro.cornell.edu/about-us/41-our-solar-system/the-earth/orbit/87-how-do-you-measure-the-distance-between-earth-and-the-sun-intermediate

     Och på Nasas sidor har de ganska lättförståeligt förklarat hur allt hänger ihop med klimatförändringar. Uppe på sidan kan man ändra flikar där de presenterar olika saker. Här är länken till det:
     https://climate.nasa.gov/causes/
     Dethär tog mej cirka 5 minuters googlande 🙂

     (Dehär nu alltså inte ett personligt påhopp eller fördummande på något sett, utan mera ett försök att få upp ögonen på hur lätt det är att hitta information, bara man vill försöka förstå.)

     Svara

      svaret på hur avståndet mäts är ju så himla banalt. ja dom mäter avståndet till andra planeter för att räkna ut avståndet till solen.. o dom använder en radar. jaha okej det låter ju helt fantastisk. ja då är det väl så.

      Svara

       Ja? Då är det så? Det är människor som ägnar sina liv åt det där.

       Svara

       Suprise suprise! Forskning och vetenskap är inte bara superinvecklade maskiner och hopplösa ekvationer utan i verkligheten ganska, för att använda ditt uttryck, banala saker som är lättförståeliga (bara man vill ta reda på 😉)

       Svara

       Varför använder du inte stor bokstav i början av dina meningar?

       Svara

      alltså.. jag vet att det finns lätta ”förklaringar på allt” men hur kan vi egentligen veta vad som är sant och inte ? Det kan vi ju inte så därför får vi bara blint lita på att alla dessa personer med stora titlar talar sanning. jag vet att man kan googla fram ”svar” på allting.. äsh svårt o förklara hur jag tänker. tack för du tog dig tid o försökte hjälpa mig förstå endå. 😅

      Svara

       Jag förstår hur du menar👌

       Svara

      alltså.. jag vet att det finns lätta ”förklaringar på allt” men hur kan vi egentligen veta vad som är sant och inte ? Det kan vi ju inte så därför får vi bara blint lita på att alla dessa personer med stora titlar talar sanning. jag vet att man kan googla fram ”svar” på allting.. äsh svårt o förklara hur jag tänker. tack för du tog dig tid o försökte hjälpa mig förstå endå 😅

      Svara

       Ett tips, se tv-serien Cosmos på Netflix och läs boken A short history of nearly everything. De båda förklarar hur många olika människor under århundraden har forskat fram till det vi vet idag. Det är aldrig bara en människa som ligger bakom ett vetenskapligt genombrott, vi klättrar hela tiden på varandras alxlar. Einstein skulle inte vara någonting utan Copernicus och Copernicus skulle inte vara något utan Gallileo osv.

       Svara

       Det är inte deras titlar som gör att de är mer trovärdiga än random foliehatt på nätet. Det är metoden de använder, den vetenskapliga metoden. Och forskare granskar varandras resultat kritiskt. Och är öppna för att det kan komma fram nya rön, en ny teori, längre fram.

       Svara

   Klimatförändringar sker oavsett, men just nu går vi mot en ny istid. Samtidigt som temperaturerna höjs, och det är det som är onormalt och som vi människor har påverkat. Vi är mitt i två olika förändringar samtidigt. Om du kollar på statistik på hur det sett ut långt tillbaka så ser du att det alltid varit toppar och dalar men ganska jämnt över lång tid, efter början av 1900 så har dessa toppar och dalar varit extrema. Går att koppla till när vi började med industrier och ökade utsläpp

   Svara

    Vi är inte på väg mot en ny istid, holocen skulle fortsatt stabilt i tusentals år framöver om det inte vore för global uppvärmning pga. utsläpp av växthusgaser.

    Svara

     Jo, det är vi, geologiskt sett

     Svara

   KTH har en kurs som heter miljöfysik där du kan få räkna på det.

   Svara

   Titta på den här dokumentären, det är en bra början 🙂
   https://nyafilmerhd.com/before-the-flood/

   Svara

  Varför har inte Bella hittat en Head on Samma Kroppstyp som kan prova kläder åt henne? Håller med TramsFrans, hur har hon tid med det här?

  Svara

   Men gud så smart! En Bella-klon! Hon gillar ju ny forskning och ”innovationer”.

   Svara

  Att köpa nya kläder och prylar är inte heller miljövänligt. Tycker att det är synd att folk i stor utsträckning glömmer det. Bor på landet och har diskuterat miljö med vänner som bor i stan där de väldigt fort vill påpeka att jag kör mycket bil (den är bränslesnål, ca 0,4 l/milen) medan de själva shoppar som om det inte fanns någon morgondag. Ett doftljus där, ny topp, byter ut hela möblemang när de flyttar
  Osv osv osv. De fattar liksom inte att det kräver mycket för jorden att dels framställa alla råvaror, sedan koldioxidutsläpp när de tillverkas i fabrik och till sist så ska prylarna ofta fraktas över halva jordklotet, och det sker antingen via flyg eller riktigt miljöovänliga lastbåtar.

  Svara

   Ja, och så alla som glatt shoppar gärnat på alla Kina sidor för det är ju såååå billigt! Och ska skiten tillverkas på sämsta möjliga sätt i Kina och skeppas hela vägen hit. Men hey! Vi äter ekologisk köttfärs till fredagstacon så vi har ingen klimatångest!

   Svara

  Haha hon är verkligen the gift that keeps on giving. Om två år är det minimalism noll begär och buddhism som gäller. Spiritualism har vi ju ännu ej sett. Om fyra år är det burning man och ayahuasca.

  Men en fråga hur funkar dessa beräkningar? Utgår man från att mer efterfrågan för flyg bidrar till fler flyg i allmänhet? För hade inte dessa två åkt hade väl två andra eller platserna varit tomma. Dvs utsläppen hade skett med eller utan IL?

  Svara

   Åh, gillar dina förutspåelser. Hade gärna sett dem i diagramform med illustrationer och tidsaxel.

   Svara

    Grafer lämnar jag åt CamCam men detta tror jag kommer ske:

    Drar nuvarande image till sin yttersta spets. Men efter ett tag blir hotellsviter lite trista. Så.

    Kontrast-image: zenbuddhism alt Lao Tzu och Taoism Lidingö-version. Många zen gardens i trettimillarvillan

    Burning man och ayahuasca som kontrast till ovanstående men ändå lite samma. Affilierar sig med Onnit och Aubrey Marcus (som är i behov av ett uppsving) hon följer hans fotspår och skriver en guide om öppna förhållanden

    Sen hemma från öken: Nytt stabilt förhållande, ny unge och tvåsamheten är trots allt allt upptäcker hon. Ny bok.

    Under tiden detta sker: många nya företag som alla riktar in sig på väldigt små nischer: eget instagramfilter ”10000 shades of nude”, nån slags prenumerationstjänst typ ett lipgloss för varje veckodag cross-matched med PMS-cykeln, handskar för porschebilåkande, egen choklad alt efterätt ”sensuella chokobella”.

    Svara

     Hahahaha roligaste på länge 😀

     Svara

     Haha bäst!

     Svara

     😂😂😂👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

     Svara

   Flygavgångar styrs av efterfrågan, ja

   Svara

  Så trött på alla som försöker berättiga sitt resande med att de inte äter kött. Suck säger jag bara.

  Svara

   Ja, det finns ingen logik i det. Samma sak med de som tror att de har något jäkla konto med vad som är okej påverkan. Siffran är egentligen noll, tror de flesta förstår det egentligen. Enda anledningen till att de satt en gräns per person är att allmänheten är så vana vid sina liv och aldrig skulle acceptera att de gick ut med att allt stängs ner och allas klimatpåverkan ska vara så nära 0 som möjligt. Funkar liksom inte i en värld där folk vill ha en ny IPhone en gång om året

   Svara

  Och vissa tycker hon och hennes hus mm är så jäk-a häftigt och goals. Skrämmande individ

  Svara

   Vad är det för fel på huset? Jag tycker det är ett coolt hus 🙂 (fast rätt ful fasad)

   Svara

    Menar inte att det är nåt fel på huset men fattar inte att vissa hyllar livsstilen…

    Svara

  Det här med att hon äter vegetariskt med fisk och ägg, något jag tänkt på är att hon alltid har färska bär hemma, enligt egen utsago. Det är ju många som plockar och fryser in men jag har inte sett Bellas hjälp göra något sådant. De färska bären hon äter på vintern hemma gissar jag är importerade.

  Svara

   Hon äter inte vegetariskt. Inte ens ovo-vegetariskt. Hon borde skriva ”Jag äter ofta vegetarisk mat”

   Svara

    Precis, det ligger ju en fiskj-vel eller ägg på typ varenda tallrik hon fotograferar. Konstiga grönsaker.

    Svara

    Fast nu var det inte det som var poängen med min kommentar. Det jag försöker säga är att hon säger att genom att inte äta rött kött kompenserar hennes flygande. Vilket jag inte tycker det gör då de bär hon äter säkerligen är importerade.

    Svara

   Men hon äter ju inte plantbaserat för att hon bryr sig om miljön. Om husmanskost var lika effektivt för viktnedgång skulle hon ju fortsätta äta det.

   Svara

    Hon äter inte plantbaserat alls. Så vitt jag vet är inte fisk en planta

    Svara

     Om inte hästen är en frukt 😂

     Svara

      Nä hästen är lasagne

      Svara

    Det är nog Sheila som fått henne att vilja äta plantbaserat, sen går det ju sådär, men är nog henne det kommer ifrån iallafall.

    Svara

     Shiela verkar så gullig och…normal

     Svara

      Tycker inte jag.

      Svara

       Nähä 🙂

       Svara

  Elbilar och så ……. skulle aldrig i livet köpa en elbil. Har den snålaste dieselmotorn Volvo gjort och tanker 50% förnybart på Preem. Hon kan köra sig elbil i 40 år innan den börjar göra miljönytta ….

  För elbilar med stora batterier kan det i extrema fall ta upp till 20 år normalkörning, innan elbilen totalt ger klimatfördelar jämfört med en snål dieselbil. https://www.svt.se/nyheter/inrikes/elbilens-batteri-kan-vara-en-klimatvarsting

  Svara

   Det här med elbilsbatterier, både den smutsiga industri som krävs för att utvinna de ämnen som batteriet innehåller och hur man ska hantera uttjänta batterier, fattar inte att det inte diskuteras mer? Sen är det ju löjligt att som Bella byta bil stup i kvarten och tro att det är någon form av klimatneutral konsumtion bara för att det är en elbil.

   Svara

   Vad är det för bil du har? Jag behöver köpa ny (begagnad) bil.

   Svara

  Det kostar att skapa ”content” till bloggen. Humorn i det hela är ju att Balmain är ju så långt från hennes egen stil man kan komma nästan.

  Svara

   Men tur att hon är med och provar denna gång. Klänningen förra gången var ju för liten.

   Svara

  Camcam varför hamnar jag i mod när jag inte skrivit något konstigt?

  Svara

   Det blir så ibland bara, som du nog märkt eftersom folk kommenterar det i princip varje dag.

   Svara

    En gång använde jag ordet ”snäste” i en kommentar och den moddades..

    Svara

  Har du lyssnat på senaste avsnittet av Della Q? De går hårt åt dig.

  Svara

   De verkar vara så vidriga :/. Fnissar hela tiden och har hemska Lidingö-dialekter. Låter så osäkra. Burr!

   Svara

    Tycker de är supersköna!

    Svara

  Men om jag äter enbart kött, mejerivaror och grönsaker och frukt från Sverige så måste väl det ändå vara bättre för miljön än att vara vegetarian och äta soyaprotein, avokado, nötter, bara massa utländska frukter och grönsaker? Att det går lite kor här i Sverige måste ju vara bättre än att importera tonvis med matvaror från Asien och Afrika?

  Svara

   Vad har du för skev syn på vegetarisk kost? Dålig fantasi? Svenska rotfrukter, bönor, spannmål, grönsaker, bär osv osv. Nej, din kost är sämre. Blir större påverkan än bara djuret du äter. Största delen av vår jordbruksmark används idag till djurfoder. En växtbaserad kost tar bara upp en femtedel så mycket mark som vi idag har till djurfoder

   Svara

    Alla vegetarianer och veganer jag känner äter nästan uteslutande importerade livsmedel, så det är inte jag som har dålig fantasi, jag ser ju vad jag ser. Jag äter svensk mat och står för det till 100 %!

    Svara

     Då har de dåliga vanor. I min familj äter vi svenskt så långt som möjligt. Är inte svårt liksom

     Svara

     Äter du inte feta ost? Chips med ost och mjölkpulver? Godis med gelatin? Det kommer inte direkt från svenska djur.
     Jag är vegan och de flesta i min krets är det. Vi äter lika mycket svenskt/eu-producerat som förut om inte mer …

     Svara

   Närproducerat är inte = med bättre. ”Närodlat och närproducerat används oftast om livsmedel och betyder att varan är odlad eller producerad nära där du gör dina inköp. Däremot säger begreppen inget om påverkan på miljön.”

   och ”Den största påverkan på miljön kommer oftast av sättet att odla eller producera en vara, snarare än av transporterna. ”
   https://www.naturskyddsforeningen.se/sveriges-natur/2013-4/fem-fragor-om-narproducerat

   Här kan du läsa mer https://www.naturskyddsforeningen.se/sveriges-natur/2013-4/fem-fragor-om-narproducerat

   Så nej, en grönsak från Sverige är inte alltid bättre för miljön en än grönsak från ett annat land.

   Svara

  Eftersom hon vill ha privatplan kan hon väl skaffa ett ”sjöflygplan”nu när hon har så nära till vatten och för att spara ännu mer tid kan hon ta det till Arlanda eller Bromma där privatjet väntar….allt för tidsoptimering.

  Svara

  Jag har klimatångest som alla andra och gör en massa livsstilsförändringar för att hantera ångesten. Mer osäker på om det verkligen hjälper själva orsaken till ångesten, dvs klimatförändringarna… men jag kan inte låta bli att förundras hur influencers kan fortsätta skylta med helt galen konsumtion. Okynnesflygande och shoppade känns så….2017. Jag tänker att de borde sträva efter att vara trendigare än så. Men visst, den gängse influenser inredningen är ju inte heller så trendig.

  Svara

  Stackars er som får högt blodtryck av att få veta hur mycket Isabella sliter på miljön 😆

  Svara

   What goes around comes around.

   Svara

  Djuren äter också delvis importerat foder.

  Svara

   Bara det som odlas till foser i Sverige har en enorm påverkan

   Svara

  Enligt den här forskaren är det ju kört hursomhelst så Bella kan väl lika gärna få flyga ner till Milano för att prova kläder om hon nu vill. Att förhindra växthuseffekten skulle innebära såna ofattbara förändringar i hur alla på hela jorden lever, så att hon inte direkt uppmanar till återhållsamhet känns som en petitess i sammanhanget – https://www.theguardian.com/environment/2018/apr/26/were-doomed-mayer-hillman-on-the-climate-reality-no-one-else-will-dare-mention?CMP=fb_gu xxxxx

  Svara

   Alla säger att vi är körda, det är inget nytt. Men vi kan fortfarande minska effekterna av det

   Svara

    Från artikeln: ’Although Hillman has not flown for more than 20 years as part of a personal commitment to reducing carbon emissions, he is now scornful of individual action which he describes as “as good as futile”. By the same logic, says Hillman, national action is also irrelevant “because Britain’s contribution is minute. Even if the government were to go to zero carbon it would make almost no difference.”’

    Svara

     Ja, alltså det är många som förklarat det. Att även om vi slutar påverka helt över hela jorden så har vi redan gjort så pass mycket skada att vi inte kan stoppa det. Men ju snabbare vi minskar påverkan, desto snabbare kommer återhämtningen att påbörjas. Var det inte dystopia som förklarade det som en spis typ, att även efter man stängt av plattan så är den fortfarande varm och blir kall långsamt

     Svara

   Härlig inställning ändå. Så din inställning är att vi kör på så hårt vi kan så slutet kommer så fort som möjligt? Om alla börjar fundera på sin livsstil idag (istället för att försöka försvara köttkonsumtion eller helt ABSURT flygande à la Blondiebells) så blir ju i alla fall den individuella omställningen lättare. Plus att det ändå känns bra att göra något istället för att bara påpeka att nu är det minsann kört och invänta slutet.

   Svara

    Tror det är folk utan barn/syskonrelation till någon yngre. Om konsekvenserna stämmer som de lagt fram så kommer det vara ett helvete redan innan jag är pensionär, tänk då yngre eller våra framtida barnbarn.. De kommer inte direkt ha möjlighet att jubla över en ny Iphone och äta godis på lördagar 🙁

    Svara

  HoN kLimAtKomPenSeRar jU!
  *facepalm*

  Svara

  Men skoja! Tror folk på riktigt att köttätande är jämförbart med flygning? Blir så jädra trött på kötthatarna, men de tillhör ju till största del generationen som ”har sett flera dokumentärer på Youtube så det är sant”. Följer man bara tillräckligt många konton på instagram som säger samma sak så blir det också sant. Praktiskt. Men irriterande.

  Svara

   Är du dum eller? Med all världens fakta i fickan så är det rätt lätt att själv leta upp information, med eller utan dokumentärer.

   Svara

   Både flygning och köttätande är stora miljöbovar, Youtubeklipp eller inte.

   Svara

    Ja fast enligt influencerlogik kan du flyga hur mycket som helst bara du slutar äta kött 🤦‍♀️😂

    Svara

     Ja, och de har fel

     Svara

  Hon är inte riktigt frisk, det förstod jag när hon på riktigt tyckte det var kul att provocera om att jobbet är lika viktigt som barnen.

  Svara

   ”Gillar att köra själv”….Komiskt det här med att köra själv, om man tittar på hennes instastories så hoppar hon själv ut ur passagerarsidan.

   Svara

    Rättelse! från baksätet….

    Svara

    Fast det är väl när hon hoppar ut bilen som kör ut henne till flygplanet från Arlanda-VIP. ”Vänta lite så min assistent kan gå ut och filma när jag kliver ut!”

    Svara

     Bäst jag rättar mig och förtydligar att det ska vara ”hoppar ut ur bilen”, så slipper tre personer kommentera felet.

     Svara

     fel av mig 😀

     Svara

  Det är ngt så fruktansvärt tragiskt över denna kvinna (Bella alltså). Hela hon skriker ”se mig, bekräfta mig, låt mig få vara med och leka med alla ni andra framgångsrika personer¨.
  Grejen är att hon ju bara är en frontfigur, verkar inte göra ngt vettigt förutom att visa upp detta lyxliv som hon dessutom anser att hon uppfunnit då hon i vart och varannat inlägg måste förklara för oss hur det fungerar – hur VIP service fungerar, hur hotellservice fungerar, vilka lyxrestauranger man borde äta på. Ingen annan ’framgångsrik person’ beter sig så här, varför inte? jo för de har täckning för sitt jobb och liv och har inget behov att skryta om det.
  Kan inte någon vettig person i hennes närhet dra i handbromsen snart, för hennes eget välbefinnandes skull?

  Svara

   Jag tror det är en strategi de kör för att lcc ska kopplas ihop med hennes lyxliv och ska därmed höjas i status. Kommer säkert ngt nytt snart, hennes scarfs verkar ju ligga på hyllan iaf.

   Svara

    jag tror du har rätt. De vill lansera lcc som lyxmärke på amazon, allt hon gör ska passa denna frontfigur. Problemet är att hon agerar som juppisarna gjorde på början av 90-talet. Idag är det så opolitiskt korrekt att slösa och sätta så stora avtryck på miljön att jag inte tror det går hem i den målgruppen de vänder sug till.

    Svara

    Fast resultatet blir ju dessvärre tvärtom. Ju vräkigare hon blir desto mindre vill man köpa hennes produkter. Har testat några LCC och de håller inte måttet för den prisklassen. Jag vill inte sponsra henne med en spänn så länge hon håller på med detta fjanteri.
    Känner mig på riktigt förolämpad över hennes sätt att resonera och agera. Jag driver själv ett företag, jobbar 10 timmar/dygn, sköter barn hund OCH uppskattar min mans husmanskost. Vi är nog många kvinnor på den här bloggen som jobbar stenhårt, oavsett inkomst, vissa kanske också har råd med liknande lyx men tror inte många har samma bekräftelsebehov som hon har. Tycker fortfarande att det är skitsorgligt (och liiite underhållande så här i StolleBookens frånvaro).

    Svara

   Ja det är väldigt mkt helt meningslösa och ointressanta detaljer… Men som hon strösslar med för att verka rik. Tror hon inte andra som läser bloggen använt Arlandas VIP??

   Svara

  OT, men ändå inte.

  CamCam, är du intresserad av samtliga gamla nummer av Egoboost, Blondinbellas fd. tidning? Hittade tidningarna idag när jag rensade igenom vårt ”skrotrum” i huset. Kanske finns det något kul att skriva om och jämföra de två olika Bellorna? Skicka mig ett mail om du är intresserad!

  Svara

   Bra initiativ!

   Svara

   På tal om Egoboost.Minns jag helt fel eller sa hon faktiskt att hon satte sig själv på omslaget till varje nummer för att hon inte kunde komma på någon mer inspirerande person?

   Svara

    haha, du skojar

    Svara

    Hon ser upp till Amelia Adamo och hon gjorde så på sitt magasin M, d v s hade sig själv på varje omslag. Tror att även Oprah gjorde (gör?) likadant. Två personer som IL beundrar.

    Svara

   Intressant är att så många inte förstår att när man växer upp så förändrar man sig. 6 år sedan hon slutade med tidningen och 8 år sedan hon startade den.

   Svara

  Har hon gått tillbaka till tailsweep nu i dagarna? Har jag missat något eller hade inte hon en egen plattform?

  Och finns det någon FAKTA i frågan om Petter Stordalen?

  Svara

   Nej det finns ingen fakta. Han är gift, så sluta sprid rykten

   Svara

    Vad har gift m saken att göra eg?

    Svara

  Looove Tramsfrans, han lyckas alltid få fram sin poäng på ett humoristiskt sätt. Ja, men visst är det konstigt ändå att Isabella med sitt very, very busy life (som INGEN av oss vanliga dödliga ens kan förstå hur fullbokat och stressigt det är) ändå lyckas lägga flera dagar på att prova/titta på kläder? Resan är helt förkastlig oavsett hur renlärigt och koldioxid-neutralt man lever i övrigt. Hon verkar ha gått över till att vara någon form av lyxhotellsinspektör som åker från hotell till hotell för att äta och utnyttja diverse konstiga tjänster som är så tidsbesparande för en kvinna som har tid att åka hur långt som helst för att prova kläder. Mogi, watch out, du har konkurrens!

  Svara

   Hon lider extremt mycket av den där influncersjukan att man måste verka upptagen hela tiden.
   Har funderat på detta gällande bloggen också; om hon nu skriver sina långa inlägg själv, hur sjutton hittar hon den tiden liksom? Och varför skulle hon ens befatta sig med att dela med sig av sina tankar till pöbeln..

   JSå mycket BS hon kör, helt otroligt faktiskt.

   Svara

    Jag tror de större influencerna arbetar efter fasta mallar i sitt skrivande, precis som magazin. Ett foto och en beskrivning av lunchen behöver inte tagits eller skrivits idag. Personen kan ha beställt in fem luncher + fem kakor/efterätter och tagit ett foto på varje + menyn. Bytt jacka, tagit på sig en tröja etc. Där har du tio inlägg som du sprider ut över månaderna. Inlägget om lunchen eller kakorna skrivs utifån din färdiga mall, du byter bara ut restaurangens namn och titeln på maten. Detta kan göras av din assistent. Nästan alla inlägg hos de större bloggarna följer mallar om du läser noga. Att alla är trötta efter en möhippa tex är inte förvånande, ett sådant inlägg kan skrivas ett halvår i förväg.

    Svara

     Hahaha, fy f*n vad hjärndött!! Och detta följer människor – och inspireras av, köper vad skit som helst som dessa människor satt sitt namn på och fortsätter hålla hjulet snurrande?

     Det är banne mig be-dröv-ligt.

     Svara

    Det är väl det hon gör när hon jobbar ifatt på kvällarna. Skriver inlägg alltså.

    Svara

     Men man ska tro att hon arbetar med sina viktiga företag..

     Svara

   På tal om Mogi vart har hon tagit vägen?

   Svara

  Saknar ord. Skulle vara så mycket coolare om hon dök upp på visningen i kläder från en svensk designer. Vi har ju många duktiga, kan kronprinsessan välja svenskt borde Bella kunna hitta något hon med.

  Svara

   Ja, det blev dyrt att bli bjuden på de två Balmain-visningarna. Kläderna kostar skjortan 🙂

   Svara

   Ja men nu är ju grejen att man ska ha på sig kläder från Balmain på Balmains visning. Hade hon dykt upp i Stylein hade hon väl knappt släppts in, och alla hade ojat sig över hur amatörmässigt det var att dyka upp iklädd fel designer.

   Svara

  Hade hon varit någon hade klänningarna budats till henne för provning, inte tvärtom. Lägga två dagar på att prova kläder…

  Svara

   Exakt. Tror knappast att någon annan mer känd människa skulle acceptera något annat än ett bud på ett utvalt urval ur kollektionen.

   Svara

    Precis, detta visar snarare på att Isabella är en bloggare, inte en entreprenör. Vem med en viktig roll i flera företag hade haft tid att lägga två dagar på sådant här tramsande. Hon bygger varumärke och skapar content. Reser och tar fina bilder till bloggen. Hon vill visa upp en viktig fasad men det får helt motsatt effekt. Som någon skrev är Ballmain inte alls hennes stil, hon hade nog åkt vilket märke som än bjöd dit henne.

    Svara

  Ingen har köpt Blondinbellas hus än, andra visningen idag…

  Svara

   hade varit intressant att veta hur många som kom på visningarna. om det kom någon.

   Svara

    varför skulle det inte komma någon? det är ett stort hus i ett attraktivt område.

    Svara

     Stort är det knappast med Lidingö-mått mätt.
     Och Gångsätra är inte ett av Lidingös bättre områden.
     De som bor där gör det för det är ett relativt billigt sätt att ta sig till Lidingö och få del i prisutvecklingen.
     Snittvärdet för prisutvecklingen på en villa i Sverige sedan 2013 är allra högst på Lidingö – 2,9 miljoner på fem år har genomsnittsvillan på Lidingö ökat i värde – från 8,1 mkr till 11 mkr.
     Bellas villa i Gångsätra är alltså inte särskilt dyr för Lidingö utan snarare en sådan villa som köps för att efter några år kunna flytta vidare uppåt i bostadskarriären.

     Svara

      Håller med. Gångsätra är väl ett av de sämre områdena

      Svara

      Skulle aldrig vilja att mina barn växte upp på ett ställe utan mångfald. Känns lite inskränkt.

      Svara

   Exakt, så därför lär ju budgivningen komma igång efter sista visningen (idag). Det är så det oftast går till, inga konstigheter.

   Svara

   Tyvärr förstörde det nyrenoverade köket allt tycker jag.. det är så dåligt planerat där i hörnet med ytorna o passar inte alls in

   Svara

   Men snälla, det är alltid två visningar och ev budgivning börjar inte innan båda har genomförts, om inte någon har givit ett bud som är väldigt högt över ursprungspriset.

   Svara

    Va? Det finns väl inga regler för det? Här där jag bor (Lund) säljs massor av hus efter första visningen. Ibland med dolda bud som dödar budgivningen redan innan visning. Vill man ha ett hus här får man ligga på som en iller. Nu senaste året har det planat ut lite och blir oftast två visningar. Men ofta är budgivningen i full gång till visning två. Är det lokala skillnader? Hetare marknad i Lund antagligen för här är det djungelns lag.

    Svara

    bella köpte ju sitt nya hus innan visnings så nja.

    Svara

  Jag utger mig inte för att vara ett mattesnille, men har du verkligen räknat rät? Borde det inte vara typ 225 000 kg kött? Ber på förhand om ursäkt om jag missuppfattat :’)

  Svara

   Rosa har rätt. Det blir 225 TON kött, omräknat per dag 617 kg/dag

   Svara

   Rosa, svar 2: Du räknar rätt, men jag tror inte CamCams uppgifter om utsläpp är riktiga. Tror att det korrekta utsläppet för tre personer är i storleksordning 1 000 kg. Det motsvarar i sig över 40 kg kött (0,8 kg per vecka).

   Svara

    Oldie: Då har du inte kompenserat för höghöjdseffekten. FN’s klimatpanel IPCC rekommenderar en multipel på 2,7 för att visa den verkliga skadan flyget gör på atmosfären. Då stämemr camcams siffror. Glädjekalkyler gör ingen lycklig, i längden….

    Svara

  Nu kan inte jag Lidingö såå bra men vid en liten koll av utbudet på hemnet: känns inte Bellas hus överprisat?
  Eller vad säger ni som har bättre koll? Det är en högst ordinär 70-tals villa med en liiiiiten tomt i ett högst ordinärt villakvarter. Blir spännande att se.

  Svara

   Jag tror det kommer säljas snabbt till bra pris. Det är nyrenoverat och har modern planlösning. Jag hade hellre betalt mer och sluppit renovering. Kan dessuom tänka mig att det är ett område där det inte finns så många hus i omlopp.

   Svara

    Ena badrummet saknar dock våtrumscertifikat trots att det är nyrenoverat.

    Svara

     Man vet ju EXAKT vilka grannar man får också! Lite läskigt nästan…

     Svara

     De satte väl in dusch i en separat toalett? Kanske tänkte de att det inte behövs certifikat för en duschkabin?

     Svara

      Strunt samma varför, om jag köpte huset hade jag prutat pga det + vissa andra anmärkningar i besiktningsprotokollet.

      Svara

    Definiera snabbt? Hade det sålts snabbt, enligt mig, hade det redan varit sålt. Nu två veckor. Tror det är tuff marknad i Stockholm för villor til överpris.

    Svara

   Många vill bo i ordinära villakvarter 🙂 Jag älskar vårt.

   Svara

    Men kostade det 11,5 miljoner? Jag trackar inte 70-tals hus eller villakvarter alls. Det är super. Men jag känner att det är högt prissatt jämfört med övriga objekt på Lidingö. Men mäklaren vet nog vad han gör.

    Svara

     11,9 Mkr och jag håller med dig. Det finns bra mycket bättre hus ute på Lidingö just nu i samma prisklass.

     Svara

  Tramsfrans for president!

  Svara

  VAD ÄR VIC???

  Svara

   Menar du WIC? Det är Walk in closet

   Svara

    Very Importent Client

    Svara

     Nej menade vic, det Bella skrivit i sin blogg

     Svara

      Sådär måste hon ju ha skrivit för att få en massa frågor? ”VIC”

      Svara

   Very Important Clients

   Svara

   Undrar jag med! Vill gissa på Very important Customer manager men det borde inte förkortas till vic! Vad är
   Vic för tjänst?!

   Svara

   VIC = Very Important Clients
   Antar att du syftar på Balmain’s VIC som får Blondinbella att prova kläder o dra kortet? 🙂

   Svara

  Tror att Lidingököparna har andra krav på ett hus för 11,9 mkr.. att BB är säljare imponerar nog inte på dem , ett badrum utan våtrumscertifikat, blir dyrt när vattenläckan uppstår och försäkringsbolaget säger nej..Trots allt ett hus i ett grupphusområde, säkert mysigt och bra läge…

  Svara

   På tal om badrummet så kanske man får betala nån mille extra för alla ”vägg-snoppar” som följer med? Näe, låter nog som huset är övervärderat.

   Svara

    Intressant att se hur det går. Ligger en likadan villa i samma område ute för en miljon lägre, också renoverad, men som inte sålts efter första visningshelgen.

    Svara

   Husen byggde i mitten på 70-talet är påverkade av första oljekrisen vilket gör att de har små fönster och lågt till tak. Man satsade på bra isolering snarare än på att få in ljus och rymd.
   Dessutom är en nästan 50 år gammal villa en tickande bomb i många avseenden – fast i Bellas fall har man i alla fall fixat taket och målat om fasaden. Alltid något.
   Och de två renoverade badrummen! Är det den ursprungliga fuktspärren och våtrumstapeten som är kvar bakom den där konstgjorda marmorliknande väggbeklädnaden? Ligger nya golvet ovanpå det gamla?
   Det förklarar kanske varför det inte finns något intyg – förra gången var ju när villan byggdes och då kanske man inte ens skrev sådana intyg.

   Svara

   Jag tänker tvärt om, att det kan bli svårare att sälja för att hon bott där. Hade jag stått i valet mellan två och hennes var det ena hade jag valt det andra. Lätt.

   Svara

  Att hon har lyckats smälla i Balmain att hon har 1,5 miljoner läsare… Ja vad ska man säga…

  Svara

   Bella har helt klart lindat den där Filippo runt sitt lillfinger.
   Om det var Petter S som förmedlade den första kontakten med Balmain verkar Bella framgångsrikt odla myten att hon nu är Balmains viktigaste kund och influencer.
   Säga vad man vill men när det gäller personlig PR så jobbar Bella hårt och framgångsrikt.
   Men allt är egentligen bara en misstänkt väl uppblåst sufflé förstås.

   Svara

    haha, ja. Men hade hon haft honom riktigt lindat hade det varit han som flygit hem till hennes villa på Lidingö och haft fittingen där.

    Svara

  Så trött på alla som ska försvara henne med att hon minsann inte äter kött och att hon kör elbil. Hur mycket hjälper det när hon lever och konsumerar som hon gör? Snart flyttar hon till en större bostad som ska värmas upp på något sätt också. Och hennes flygande går inte att jämföra med en vanlis som flyger mycket i jobbet som inte har något val (annat än att byta jobb förstås), hon väljer att ta många möten utomlands (hon flög till NY bara för att spela in en intervju till den nedlagda serien) och nöjesflyger flera gånger i månaden. Men visst hon äter ju bara växter.

  Svara

  Är det bara jag som blir sjukt trött på att hon pratar engelska med sedan säger ”Milano”? Det heter ju Milan på engelska! Eller är det någon specifik engelska dialekt där man säger Milano?

  Svara

   hon skriver dock ”Milan” men uttalar det ”Milano” lite då och då, hahah

   Svara

    Jag har bara sett att hon skrivit Milano på Stories men jag kanske missat det då

    Svara

   Milan heter Milano på italienska.

   Svara

    Jag vet men resten av hennes text på Stories är ju på engelska så då är det väl rimligt att även skriva staden på det språket?

    Svara

  Trött på henne och denna massiva konsumptionshets. Läser inte längre och det känns bra.

  Svara

  Blondinbella är som en slamsugarbil, full med skit.

  Svara

   Du kan va en slamsugarbil, som spammar detta kommentatorfält med skit

   Svara

  hallå minns någon att Isabella var med som nån sidekick till Malou. Vad fan hände där? Jag tror att Malou kickade henne för att hon var inkompetent.

  Cam, vad vet du?

  Varning! Spekulationer.

  Svara

  Jäklar, över 200 kommentarer på inlägget! Jag tror jag bidragit med fyra 😎

  Svara

  Har BB fixat boobsen och näsan?

  Svara

  Jag vill se slutpris på vad hon faktiskt gav för nya huset, av någon anledning ohälsosamt nyfiken på det 😬

  Svara

  Att kött är den största klimatboven stämmer inte, iaf inte i Sverige.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.