Charmigt svar av Bingo Rimér på Instagram

Kanske är detta ett internt skämt mellan två personer – med tanke på alla emojis och pussmunnar – men nog har personen en liten poäng ändå?
Att den här situationen utmynnade i en kärlekshistoria är så klart gulligt, men att inte acceptera ett nej och följa efter en kvinna som avböjt en dejt hela vägen till London är ett rätt obehagligt beteende om man ska se det krasst.
Att Bingo sen då går på skribentens utseende som sitt enda försvar är allt annat än skönt – oavsett hur man ser på det men kanske var det därför Bingo ville göda sin dotter och göra henne fet, för att ingen man ska följa efter henne till ett annat land, trots att hon sagt nej.

Jag trodde det var bättre att lära sina barn, och framför allt döttrar, att ett nej alltid är ett nej men tydligen inte.
Då är det ju bättre att göra henne fet så att hon aldrig behöver hamna i en situation där hennes nej ignoreras av en man – för enligt Bingo vill inga män ha en kvinna som är tjock så det måste ju vara en vattentät strategi!
Smart!

Tack för tips!

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men vilken läskig snubbe. Har vid flera tillfällen råkat ut för att killar följt efter mig hem från tåget och på nåt sätt försökt få det att verka oskyldigt? Äh nej, jag var livrädd. Haft tur varje gång att det inte var våldtäktsmän och ”bara” killar som har läst liknande grejjer från män som Bingo och trott att det alltså är uppskattat. Ansvarslöst inlägg från Bingo och läskigt beteende från alla personer som gör liknande grejer, sluta med det!

  Svara

   Samma typ av killar som inte skulle uppskatta den typen av beteende av en man.

   Svara

   Håller med till 100%, så CREEPY!

   Alls som tycker Bingo Rimer är det minsta attraktiv räcker upp en hand! 😂😂😂

   Svara

    Ironin i att han av alla människor kritiserar en tjejs utseende.

    Svara

  Påminner mig om ett ’how I met your mother’ avsnitt (kul med den serietiteln apropå just detta inlägg btw…) där de diskuterar Dopler vs Dahmer-teorin. Gör man en storslagen gest, som att åka efter nån till London eller som i avsnittet när en tjej förföljer Ted i flera månader och sen startar en brand där han jobbar så han ska komma ut och råka träffa henne, så handlar det om hur gesten mottas. Antingen som något gulligt/romantiskt om man själv vill ha personen (Dopler) eller totalt creepy/obehagligt om man inte är intresserad av personen (Dahmer).

  Svara

   Fast det kan ju uppfattas som gulligt men personen har ändå creepy avsikter… I fallet med Ted så behöver ju inte publiken tveka om hans avsikter han är ju en ”good guy” liksom.

   Svara

    Fast det var ju inte Ted som förföljde en tjej. Det var en tjej som förföljde honom.

    Svara

   ”Every step you take…..”.

   Svara

  Det är det här jävla The Notebook-syndromet igen. Ett fullständigt vansinnigt psychobeteende låter gulligt i efterhand om det mot förmodan fungerade…

  På tal om det borde The Notebook klippas om där idiotiskt beteende straffas direkt. Då skulle filmjäveln ta slut efter tio minuter när Ryan Goslings karaktär faller mot sin död från toppen av ett pariserhjul.

  Svara

   haha #arg

   och med en bra poäng

   Svara

   Som jag skrev längre upp; every step you take….”.

   Svara

   Jag har sett the notebook för hundra år sen men minns inte så bra. Stalkade Noah Allie?

   Svara

    Han bad om en dejt, hon sa nej, han såg henne senare på ett nöjesfält och hoppade upp på hennes vagn i ett pariserhjul och hängde från den och sa att han inte tänkte klättra ner förrän hon gick med på att gå på dejt med honom.

    Svara

     Creep.

     Svara

   Fast Viktor, Noah fick ju tillbaka när Allie drog ner hans brallor inför allmän beskådan.

   Svara

  Ansvarslöst inlägg? Det var ju fint skrivet men sedan att man tolkar det på obehagligt sätt det är upp till var och en.

  Tolkar det endast hur stolt han är över Nova och turen att han fick dottern med Erika.

  Att skämta om att dottern skulle bli fet, absolut fel, fast jag tror många gör det utan att tänka.
  Själv brukar min egen gubbe säga ”låsa in dottern i ett torn och kasta bort nyckeln”….tänk detta skull garanterat leda till anmälningar i ankdammen.

  Svara

   Behövs ingen ”ankdamm” för att tycka det låter jävligt skevt…

   Svara

   Gubben din verkar veta hur killar beter sig och har säkert gjort liknande som ung, annars hade han velat låsa in männen och inte dottern

   Svara

    Precis, vore bra att rikta fokus till det faktiska problemet dvs killarna. Tjejer ska ju inte behöva skyddas eller låsas in pga killarnas beteende, det är väl bättre att låsa in de som faktiskt är skyldiga till beteendet. Eller lära dem att bete sig som folk.

    Svara

   Det är mycket vettigare att låsa in förövarna.

   Svara

   Kanske var mer hur han svarade tjejen. Vidrigt elakt svar.

   Svara

   Låt mig gissa att samma folk som skojar om att låsa in dottern också är väldigt högljudda motståndare när det gäller hederskultur mot döttrar bland många av våra invandrare.

   Svara

   Läskig man du har. Vi har en tonårsdotter och fokuserar istället på att stärka henne och att ge henne verktygen att ta kloka beslut i livet. Är så trött på alla skämt på kostnad av kvinnors frihet.

   Svara

   Fyfan vilka konstiga människor som hänger här. Det är väl bara ett skämt??? Föräldrar skämtar väl om och med sina barn, vem fan bryr sig? Herregud existerar ni verkligen…

   Svara

    Jätteroligt. Verkligen.

    Svara

    vad är det roliga i det skämtet?

    Svara

    Det är inte ett skämt. Det är verklighet.

    Svara

   Hade min gubbe sagt så ang våra döttrar hade jag ev låst in honom i ett torn och kastat bort nyckeln.

   Svara

  Jag hade en snubbe efter mig som jag träffat via nätdejting som låg på i veckor om att vi skulle gå ut och äta. Jag sa till slut ja för jag tänkte att han skulle bli värre att handskas med om jag sa nej. Jag våndades inför denna dejt och kände mig så obekväm. Han bjöd på middagen och ville gå på bio och jag ville bara hem.
  Men åh så charmig han var som var efter mig i veckor och så gärna ville dejta mig. Istället för att förstå en vink/hint/undanflykter så fortsatte han. Så charmig och gullig. Inte alls läskig.

  Svara

   Men wtf, varför sa du inte nej? Lite mycket begärt att en annan människa ska läsa dina tankar.

   Svara

    Hon sa nej men han accepterade inte nej:et? Wtf

    Svara

    ” för jag tänkte att han skulle bli värre att handskas med om jag sa nej. ”
    Skaffa lite läskunnighet samt kunskap om strategier kvinnor använder för att överleva i patriarkatet.

    Svara

    ’Men wtf, varför stalkar du någon? Lite mycket begärt att en annan människa ska tvingas att handgripligen stoppa dig för att du ska förstå att det är oönskat.’
    Ett tänk du kan prova en annan gång, vid liknande situation.

    Svara

    Frågar su kvinnor i destruktiva förhållanden varför de inte bara lämnar också?

    Svara

   Förlåt men du kunde bara blockerat/ignorerat. Det vad ingen som tvingade dig att gå på den dejten. Hade jag känt så mot alla som varit extremt på i månader hade jag varit på hundra dejter men det finns faktiskt något som heter ignorera.

   Svara

  Lite som Jockes historia med Jonna, tror tom hon gjorde en anmälan mot honom om jag minns rätt

  Svara

  *framför allt sina söner

  Det är ju söner, pojkar, män som behöver lära sig att ett nej är ett nej!

  Svara

   Om jag hör någon säga ”boys will be boys” en gång till kommer fan en dansk skalle utdelas (nej, är ej seriös om att använda fysiskt våld mot idioter bara för att dom fortsätter stärka idiotiska normer).

   Svara

    Och vissa behöver fan inse att inte alla män eller pojkar är våldtäktsmän/sexuella förövare.

    Blir så trött på den allmänna synen på män!

    Svara

     Svara

     Nej inte alla män.

     Men den stora majoriteten av alla, ALLA, brott som begås, begås av killar/män.

     Blir så trött på gnället om ”inte alla män”…

     Svara

     Speciellt pappor som vill låsa in sina döttrar i torn, vilka as som tror att alla män är ute efter dem. Hon kan ju faktiskt säga nej.

     Svara

   Helt rätt… Lära sina söner att nej är nej

   Svara

  Verkligen fräscht på så många plan med tanke på alla diskussioner om killar som inte förstår att ett nej är ett nej. Nu vet man inte detaljerna i det här fallet, men att killar ska lära sig att när en tjej säger nej så betyder det nej. Och svaret till den som påpekade ”charmen” med beteendet, å fy f-n. Ibland får jag för mig att Bingo nog är en bra kille, men så motbevisar han det genast. Han är nog en bra pappa på många sätt och hanterar relationen med ex bra, men har åtskilligt kvar att jobba på i sin kvinnosyn.

  Svara

  Precis som Noora och William i SKAM!

  Svara

   Ja precis. Ja förstår inte hur alla kan tycka om William? Jag hade hoppats på att de inte blev ett par.

   Svara

    Hade varit så härligt att se nora (som i början framstod som stark och självständig) be honom fara åt h-vete. Bättre att vara ensam än att vara med ett svin!

    Svara

    Jag älskade dem men inte hur det började, det kändes så omodernt av manusförfattaren, kunde inte förstå varför hon inte skrev det annorlunda.. Det är ju verkligen en rom com-grej, det är bara creepy verkligheten.

    Svara

   Ha ha ha, såg att Skam 2 kommer snart 😃

   Svara

  Alltså hela hans originalinlägg var ju rätt sött även om det är lite creepy följa efter nån så….men svaret han ger är så äckligt så det skriker, om det nu inte är en intern lite ocharmig chargong.

  Svara

   Om det varit skrivet med en ”intern lite charmig jargong” så hade det ju varit bättre om det verkligen skrivits internt, dvs utan att alla deras respektive följare fått ta del av det. Kan man ju tycka.

   Svara

  En så potentiellt obehaglig situation han utsatte den där Erika för. Tänk om hon verkligen inte hade velat träffa honom, men så dök han upp under en utlandsresa? Jag vet inte hur jag hade hanterat det, om jag inte ville träffa killen så hade det beteendet skrämt mig.

  Svara

   Känner att hon nog ändå frivilligt måste ha lämnat uppgift om vart hon var någonstans, det det här var väl långt innan check-in på Facebook kom till (kanske till och med Facebook?), inte en chans att han snubblar över henne utan hennes hjälp. Så hon kanske var med på det hela ändå, men det är klart man undrar vid vilken tidpunkt tjatet började funka, när han sms:ade från Arlanda eller?

   Svara

    Ja, som vanligt var det säkert tjejens fel att hon blev stalkad!
    Var med om en lite liknande grej:
    Hade smådejtat en snubbe och varit helt tydlig med att jag snart skulle flytta utomlands och inte var intresserad av mer. Hade självklart pratat om vart jag skulle flytta (europeisk storstad) pga tänker ju inte att person man dejtar är stalker..? Hade dock inte gett honom min adress, den måste han fått av någon ’för att skicka ett kort’ eller så.
    Flyttade, och fyra dagar senare ringde han och sa: ’jag står utanför ditt hus’. Sen vart han jättebesviken och sur över att jag INTE tyckte det var superromantiskt, han ’hade ju rest jättelångt bara för att träffa mig’ och ’han hade ju inget annat att göra där så nu var jag skyldig att hänga med honom’. Han hade heller inte bokat något boende så då måste han ju få bo hos mig – varsågod, soffan är där – boka hotell eller hemresa i morgon.

    Så jo, jag ’hade frivilligt lämnat uppgift om var jag var’ (motsatsen är vadå? under pistolhot?) och han ’hittade’ väl mig ’med min hjälp’. Jag tyckte det var oerhört obehagligt och störande i vilket fall.

    Svara

     Usch, låter väldigt obehagligt!

     Svara

     Kan relatera till detta.

     Träffade en kille som efter första dejten hade ”vägarna förbi” och bad om en promenad – han bodde ca 1,5 h bort och reagerade inte på det så mycket då. Han gav en rimlig förklaring till varför han var i området.
     För min del klickade det inte riktigt mellan oss, och jag fick lite konstiga vibbar.
     När han en dag bara dök upp i mitt stall – utan förvarning kände jag att detta var droppen – det här går ju inte.

     Additional:
     1. Han hade även bett om adressen till mitt jobb – jobbade som barnflicka hos familj i Gbg då. Vägrade ge den till honom. Han förstod inte varför.
     2. Kom fram att han ljugit om att han haft vägarna förbi – han hade åkt enbart för att tigga till sig en promenad.
     3. Han skrev en ”göra slut”-dikt, en A4 lång. Vi hade träffats 3-4 gånger, pratat online någon månad. Jag var såååå lättad.

     Svara

     Ja jävlar, det låter helt sjukt obehagligt, tråkigt att du har varit med om det. Jag sa inte att det är tjejens fel, jag tänkte mer eftersom de fick ett barn tillsammans och ingick in relation so kanske hon ändå var uppmuntrande till det som han beskriver som en stalkning för att få en bra instagrampost. Bra att du stod på dig och good riddance.

     Svara

  Påminner om kvinnor som tycker att deras män är så där gulligt svartsjuka. Eh..svartsjuka är inte gulligt. Att inte ta ett nej och följa efter en kvinna till London är inte heller gulligt. Kan vi sluta gullifiera mäns dåliga beteenden och låta dom ta ansvar i stället?

  Svara

  Hallå who cares? Mer intressant att Therese Lindgren fått en hord kommentarer och kritik om att sina nyare videos är för opersonliga.

  Svara

   Det är väl lätt att tappa inspirationen efter att ha gjort hundratals med videos under alla år.

   Svara

   Nope, din grej är definitivt mer ointressant. Så kan det gå.

   Svara

   Åh, en ointressant människa har fått ointressanta kommentarer om att hen gör ointressanta videos? Intressant!

   Svara

   Va? De är väl personliga, speciellt när hon satt i bilen och väntade på hundarna. Kände hennes känslor genom skärmen

   Svara

   Jag undrar vad tusan det var för ”vi tömmer hemmet” stories Therese la upp en dag?! Men nu verkar dom ju bo i lägenheten. Och ingen förklaring – eller har jag bara missat den…?

   Svara

  Men det står i Bingos inlägg att Erika gått med på att träffa honom – dvs inte att det sista sagda var ett NEJ!
  Jag tolkar det som att han artigt hörde av sig på dejt.dagen o frågade ”var ska vi träffas” alt. ”var ska jag hämta upp dig” och att hon först då svarat typ ”hehe det blir nog svårt för jag är på Hotel blablabla i London”.
  Hade hon ändrat sig till ett NEJ (till en dejt) behövde hon inte uppge skäl öht, och definitivt inte med exakt adress & rumsnummer…låter lite konstruerat det här.

  Svara

   Ojojoj, ingen som reagerar på att något är allvarligt fel när man måste krysta fram en yttepytte liten möjlighet för att det är helt normaaaaaalt beteende att stalka någon som tackat nej?

   Svara

   Jag håller med, men samtidigt är det helt galet. Det enda som skulle göra det här okej är om han frågat om hon går med på dejt i London och hon svarat ja på den frågan och han sen åkt. Annars är det inte ok. Jag hade bokat om dejten, hade aldrig åkt iväg till London efter en tjej

   Svara

  Alltså svaret.. Och så många har gillat svaret? Vad är det för fel på folk

  Svara

  Vilket svar han ger henne. Elakt tycker jag.

  Svara

   Svin!
   13 snart 47, eller hur gammal han nu är.

   Svara

  Hahaha det här var skitkul! 1 – 0 till Bingo!

  Svara

   Vad är kul? Stalka en tjej eller trycka ner den andra tjejen?

   Svara

    Säger rätt mycket om en man som trycker till kvinnor genom att påpeka att de är oknullbara och oattraktiva för män.

    Svara

     Nu är jag ingen skönhet men det hjälper inte. Jag önskar verkligen att jag var oknullbar och oattraktiv för män så att jag fick vara ifred från dårarna. 🙂

     Svara

  Jag låg med en kille (efter att han tjatat) och i flera veckor efter det började han hänga efter mig på krogen. Tjatade på mina vänner m.m.
  En kväll gick jag och en vän hem tidigare från krogen för att slippa honom.
  20 minuter senare hör vi ljud från min balkong på andra våningen. ”Det står en man där” säger min kompis och går för att öppna.
  Jag skrek på henne att inte öppna, orkade inte med honom. Vi blev såklart rädda och gick inte ut från sovrummet förrän min kompis jag bodde ihop med kom hem 12 timmar senare och kunde kolla balkongen.

  Han slutade som tur var då. Döpte honom till balkong-mannen och folk ville länge höra historien.

  Svara

  alltsåååååååå HAHAHAHA Im in MILANOOOO.. BALLMAN in MILANO! har sett det tio gånger nu och kan inte sluta skratta!

  Svara

   😂 😂 😂 😂 Inte jag heller.

   Måste erkänna att jag senaste tiden funderat över om kritiken mot Bella varit lite väl hård men efter hennes världsturné på instastory idag kan jag bara åter konstratera att jag är illa tvungen att fylla på popcorn i skafferiet igen.

   Svara

    Skam till sägandes jag kan inte heller sluta skratta. Om Bella nu ska umgås i så fancy kretsar vore det väl en riktigt bra idé att ta reda på hur modehusets namn uttalas.

    Svara

     Det kunde vara en bra början.

     Lär ju inte få bära ”haute couture” precis med denna marknadsföring.

     Det är säkerligen endast frågan om en kompis (ähhum Bigvalleeey) kompis som jobbar i butiken.

     Ingen kan ju typ veta vem Bella är där nere ens.
     ”A blogger from Sweden”.

     Svara

   Hahahahaha var tvungen att kolla. Det låter verkligen svinroligt.

   Svara

    Dock fin grön klänning?

    Svara

    Ja, det var skoj:
    bååålmän in milan-ooo

    Svara

   Är hon i Milano eller Milan?? Hon verkar inte helt säker själv

   Svara

    Exakt 😂

    Svara

    Tja, det är ju samma stad men på olika språk.
    Tycker det är helt ok att uttala ortsnamn på lokalspråket, men här låter det onekligen mest svengelskt att blanda Milan och Milan-ooo.

    Svara

   vet inte vad människan gör med sin mun osv när hon ”pratar” engelska. Känns som hon gör sig till och med det kommer underbett? kan inte sluta titta på såna klipp och försöka förstå vad hon gör med munnen och rösten. skämtar människan?

   Svara

    Hon drar in kinderna för att verka mer skulpterad i ansiktet och så grimaserar hon läpparna fylligare.
    Men det gör ju nästan alla andra också nuförtiden..
    Världen e förstörd.

    Svara

     ja det har du fan rätt i. haha så sorgligt ändå

     Svara

  Bingo är som tur är en ”ovanlig fågel”. Han borde vara rejält skadad av att fotografera insmorda och högst onaturligt fagra kvinnokroppar.
  Men han borde verkligen lära sig knipa näbb… just kommentaren han droppade om att baaara snyggingar blev stalkade.

  Sådant sa mina ”manliga” klasskompisar i 6:an; ”Du riskerar inte att bli våldtagen, det blir bara snygga tjejer”.

  Bingo är nog fast i en 12-årig pojkes förpubertala värld med stereotypa värderingar.
  Önskar honom all lycka att förbättra sin syn på kvinnor.

  Svara

   Sååååå sjukt! Det var jargongen när jag var tonåring också. Som att bli våldtagen är en komplimang?!

   Minns nu hur klasskamrater skrek efter en hur de skulle våldföra sig på en sexuellt. Hur de skulle göra och med vad… Helt jävla stört. Hoppas innerligt att det är annorlunda nu.

   Svara

    Var gick du i skolan egentligen ? Det hade gett kvarsittning på min skola, de hade ögon och öron överallt

    Svara

     Hände på rasten i ett mindre område utanför en större stad. Sent 90-tal. Var ingen som var ute förutom vi kids. Speciellt inte när vi gick mellan byggnader mellan lektioner osv.

     Svara

     Blir gråtfärdig(av ledsenglädje typ) när jag läser att sånt hade gett kvarsittning i din skola. Jag blev hotad med kniv att jag skulle bli våldtagen i skolan många gånger, en stor jävla kökskniv, fick den kupptryckt mot mig så jag låste in mig på toan tills hela skolan tömts på folk varje dag så jag kunde gå bakvägen hem o slippa detta ”killgäng”. Blev tagen på dagligen och indragen i rum där jag nästan blev våldtagen. Man kan tro att detta var tomma hot men det slutade med att dessa personer till sist mördade en person och samtliga bara fick ungdomsvård. Så jag är glad att jag inte blev våldtagen. Men lärarna gjorde ingenting. Har alltid undrat varför jag drar mig undan från människor och skyllt på mig själv för att jag inte sa ifrån mer, men jag var 14… jaja, det väckte minnen. Hoppas verkligen att det inte är så idag.

     Svara

    Lin: Känner igen pojkbeteendet. Så var det i vår skola också.

    Svara

    Exakt samma på min skola. När vi sa till vår fröken så sa hon bara ”men det är ju bara pojkars sätt att busa” och sen fick vi flickor skäll och samtal hem för att vi smet och gömde oss inne i stället för att gå ut på rasterna.

    Svara

     Precis. Steg 1 var att vi fick höra att när killarna var hårdhänta eller slog oss var det för att de gillade oss. Så när de skrek efter en att de exempelvis skulle knulla oss med en dildo i röven så var det ingen som kom på tanken att ”säga till fröken”. Boys Will be boys, osv…

     Svara

  Ingen som reagerar på att han kollar på kvinnor som syr ihop fiffi tillsammans med sin dotter och dotterns kompis????

  Svara

   Eh?

   Svara

    Näst senaste bilden på instagram:
    https://www.instagram.com/p/Bm8YYS_gr-Ma5jM5EMjED4gx6RacN9yEPywv0M0/?taken-by=bingorimer

    ”Vi sitter nu på ett härligt ställe som heter Berners Tavern och äter brunch (tack för tipset Carro) Vi pratar om helgen och alla äventyr och vi är nog alla rörande överens om att THE BOX igår var helt galet kul. . Jag hade ju koll på upplägget och det var väldigt kul att se Novas ansiktsuttryck när en kvinna uppträdde på scen och sydde ihop sin fiffi med en stor nål. 🤣🙈. Man fattar ju att det är totalt fotoförbud på den klubben och det är ganska skönt. Man får helt helt vara i ögonblicket och låta allt det absurda man ser finnas i minnet. Kul att dela alla dessa galna minnen med sin dotter ❤️”

    ????????

    Svara

     Han har privat konto?

     Svara

     Vad i helvete läste jag nyss?

     Svara

   Riktigt konstigt att ingen verkar reagera på det. The Box är en nattklubb som visar burleskshow och uppträdanden med sexuell karaktär.
   Knappast något man tar med två 15-åriga tjejer på kan tyckas. Sen borde de väl ändå ha någon slags åldersgräns där.

   Svara

    Ja jag har också varit på The box och det jag såg hade inte lämpat sig för en 15-årings ögon…
    Inte heller hade jag velat ha med min pappa dit och kollat ihop 😂

    Svara

  En snubbe åkte en sen eftermiddag 20 mil för att träffa mig. Jag hade inte bjudit in honom och ville inte träffa honom. Jag gömde mig i min lägenhet medan han satt utanför i bilen HELA NATTEN och väntade på att jag skulle komma hem. Tror att han sov en stund i min trappuppgång oxå. Ringde säkert 150 ggr på telefonen men jag svarade inte. En annan kille blev betuttad i mig när jag jobbade extra i gatukök som ung. Helt plötsligt en kväll, såg jag och min syrra genom fönstret att hans bil stod parkerad utanför vårt hus och även han satt där en HEL NATT och bara glodde. Ringde inte på eller nånting. Vi blev skiträdda för vi var ensamma hemma den helgen. Samma beteende från mäns sida har jag sedan tyvärr fått uppleva genom hela livet, även inom jobbet. Män har INGEN respekt för kvinnors privatliv eller integritet. De väntar aldrig på en inbjudan eller ens visat intresse från en kvinnas sida – de bara tränger sig på som om alla kvinnor vore allmän tillgång för dem.

  Svara

   Fy. Varit med om en liknande sak, fast från en kvinna. Vi pratade över mobilen och hade bestämt att vi kanske skulle träffas någon gång IRL, hon bodde i en stad 2,5 timmar med tåg ifrån mig. En morgon vaknar jag av att hon ringer och berättar att hon nästan var framme hos mig med tåget 🤦 Jag hade dock visat intresse till skillnad från dig, men kändes väldigt fel och påträngande att hon bara dök upp

   Svara

  Jag är så trött på att höra att vi tjocka tjejer inte kan få män. Jag hörde det så pass mycket att jag undermedvetet började tro på det, så när min nuvarande sambo började uppvakta mig avvisade jag honom. För inte kunde väl han som var lång, snygg och vältränad vilja ha mig? Tjock och med hängpattar. Han respekterade mitt nej, men fortsatte höra av sig i förhoppning om vänskap på ett högst vänskapligt vis. Tills jag tillslut släppte ner mitt försvar lite och slutade vara så taggig emot honom. Jag var allt annat än snäll mot honom en period p.g.a åsikter som Bingos och hans fina ex om oss som är för korta för vår vikt. Men saken är den att min personlighet skulle inte få plats i en mindre kropp, och jag har tillslut insett att det finns genuint fina män som kan se en för den man är och älska helheten. Insida som utsida. Dom är bara svåra att hitta på grund av allt oljud från neandertalarna som inte riktigt tycks ha dött ut än.

  Svara

   <3

   Svara

  Här sitter ni och pladdrar. Hör efter med kvinnan ifråga vad hon tyckte om Bingos beteende, hon måste ju ändå ha tolkningsföreträde. Eller är det anonyma på en skvallerblogg som har tolkningsföreträde?

  Svara

   Ska vi fråga tjejen också som fick Bingos svar vad hon tyckte? Tror inte vi behöver det, skulle tro att hon känner sig ledsen och funderar på om hon är kanske är lite ful ändå eftersom så många gillat kommentaren. Och Bingo har skrivit som han skrivit själv, då får han leva med att man reagerar på hans text

   Svara

   Får vi diskutera fenomenet män som inte tar ett nej generellt och våra egna erfarenheter här för dig?

   Svara

    Nej, inte sitt här och pladdra. Hör efter med de integritetskränkande männen i stället vad de tycker. De tycker antagligen inte alls att de betett sig integritetskränkande, och i så fall var de inte det!
    Mycket bättre! Så får vi avklarat med en gång att problemet inte bara är löst, utan att det aldrig ens funnits!

    Svara

     Perfekt! Och så kan vi istället utnyttja pladdertiden till att måla naglarna eller bättra på make-up:en så att vi kanske någon gång kan bli tillräckligt icke-fula för att någon man ska finna det värt att antasta oss. 😀

     Svara

      Deal!

      Svara

   Och alla tjejer och kvinnor som läser hans skojiga svar, ska vi fråga hur de tar åt sig av hans och alla andra mäns sexistiska dynga de sprider runt sig?

   Svara

   Eh det var väl mer svaret till den där kvinnan som jag tyckte var upprörande här.

   Svara

   Åh, vi glömde visst att fråga dig innan vi satte oss att pladdra!
   Förlåt så mycket, nästa gång ska vi be dig komma och peka med hela handen innan vi börjar!

   Svara

   Nu diskuteras inte enskilda fall utan hur ett visst typ av mansbeteedende normaliseras, i det här fallet av en person med många följare på sociala medier. Nej inte alla män osv men vi är många kvinnor som blivit utsatta för det här och det är ett STRUKTURELLT problem som jag tycker är viktigt att kunna lyfta. Helt oroligt att man inte kan inse detta. Men let me guess du är en man och som man är det ju tydligen helt omöjligt att kunna se utanför sin mansbubbla.

   Svara

   Ja, klart lille Tomas måste kika fram och hävda att det ”pladdras” på en blogg med majoriteten kvinnliga läsare. Därtill hävda att Erica von H är den enda som får uttala sig om snubbar som stalkar och inte kan ta ett nej. För det har ju inte 99% av oss erfarenhet av…

   Svara

    Thomas ”The Man” fick ett akut behov av att styra upp ”pladdret” bland de små kvinnorna här. 🙂 Han önskar (ovanligt för en man) att en kvinna ska ha tolkningsföreträde i frågan. Men kvinnorna i detta kommentarsfält ska inte ha tolkningsföreträde i denna fråga, för det ska Thomas ha. Ha ha ha, män är fanatiska.

    Svara

     Och det är män som Thomas o Bimbo som undrar varför feminister behövs. 😂 Det är ju inget fel på mäns kvinnosyn o definitivt inte på svenska mäns kvinnosyn. 😁

     Svara

     Haha! On point det där! 👌🏻

     Svara

    Erica von H?

    Svara

   För du, Thomas, är ju inte anonym och pladdrar om saker du inte har koll på bland kommentarerna på en skvallerblogg?
   Skulle du aaaaaldrig göra!

   Svara

  Vilket asshole han är ändå. Först förfölja någon i ett halvår och vägra ta ett nej och sen slutligen följa efter till ett annat land och sedan försöka framställa det som ”romantiskt” 😳 Och sen som grädden på moset förolämpa den som påpekade det och säga att hen inte är en av ”de heta tjejerna”… You can’t sit with us, typ. Nice!

  Svara

  jag undrar hur framtiden kommer se ut… om 10 år så sitter väl vi alla inpackade i bubbelplast.

  Svara

   Har du gett anhöriga besked om att det är så du vill ha det så får vi hoppas de ordnar det när den dagen kommer. Själv har jag andra planer.

   Svara

    ok jag garvar högt, sjukt cyniskt och roligt.

    Svara

    Fick skratta en gång idag i alla fall! Tack.

    Svara

  Tycker det var en fin beskrivning av en röd flagga, tror inte man kan vara tydligare än så faktiskt, bra jobbat Bingo. Sen kanske snyggpinglan Novas mamma lever i en såndär svartvit fransk b-film. vad vet jag lixom?

  Svara

  Herregud, det beror ju självklart på vilken kontext det var i. Vad vet ni som kallar honom vidrig, om huruvida Bingo och mamman sms:ade varandra att de saknade varandra, önskade att han var där, osv. Hon kanske gärna hade velat gå på dejten men lovat bort sig till London sedan tidigare och tillslut stack dit. Mycket obehagligt om en kille inte kan ta ett nej och stalkar en till London – Självklart. Men beroende på kontexten så kan det ju också ha varit välkomnat av mamman.

  Svara

   *Kille beter sig stalkigt / obehagligt / äckligt*
   Alla:
   ’Men det KAN ju ha varit för att hon gjorde… / hon sa… / hon uppmuntrade… / hon gillade… / hon textade…’

   Svara

  Jag är så tacksam över att jag har en pappa utan sociala medier, och som jag ALDRIG hört kommentera kvinnors kroppar.

  Älsklingspappa ❤️

  Svara

  Har en kvinnlig bekant som alltid ska dra upp hur hennes kille fick kämpa i månader för att få henne. Hon var inte intresserad men han gav minsann inte upp osv. Av någon märklig anledning verkar hon inbilla sig att det gör henne ouppnåelig och fantastisk men istället tycker jag bara att hon är taskig mot sin sambo. De har varit tillsammans jättelänge nu (har ett barn också) och då känns det lite ofräscht att hon fortsätter dra dessa historier. Som att han egentligen inte var värd henne, eller vad det nu är hon försöker säga. Och varför lät hon honom fortsätta ringa, uppvakta och hjälpa henne med allt möjligt under en så lång tid om hon inte var ett dugg intresserad? Nej, det känns ocharmigt och elakt.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.