Petra Tungårdens möhippa i helgen som var

Under #pettyhippa kunde man följa tjejerna med ”maid of honor” Michaela Forni i spetsen när de överraskade den blivande bruden Petra och drog iväg henne på möhippa.
Resan verkar ha börjat med en partybuss, kanske åkte de runt och hämtade upp tjejerna en efter en för antalet varierade på de olika bilderna, men lite senare på dagen anlände de Arlanda där de sedan tog flyget till Barcelona.

Här har ni en liten bildkavalkad av tjejernas helg som bjöd på allt från matchande lila outfits och flamenco till drinkar och party! Gravida Dasha gjorde sitt bästa för att hålla jämna steg med tjejerna och det ska hon ha en eloge för! Förhoppningsvis var det inte 40 grader varmt längre i Spanien.

View this post on Instagram

ÄNTLIGEN #PETTYSHIPPA ✨🥂

A post shared by 👑 Dasha Girine (@dashas.se) on

View this post on Instagram

💥🍾 #pettyshippa

A post shared by sarabiderman (@sarabiderman) on

View this post on Instagram

A room as messy as the weekend #bachelorette

A post shared by Caroline Sandström Blasiak (@carolinesandstrom_) on

View this post on Instagram

Rond två 👯‍♀️ #pettyshippa

A post shared by Mathilda Lundin (@mathildalundins) on

160 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag är fortfarande oerhört nyfiken vad som hänt mellan Forni och Dasha? Apropå detta så börjar jag tröttna rejält på Forni och hennes ”duktiga flicka”-stil. Hon pratar ångest hela tiden, men tycker hennes blogginlägg gör allt för att bidra till andras ångest. Ingen som helst verklighetsförankring när hon pratar ekonomi och politik. Dasha däremot bara växer.

  Svara

   Har för mig att någon skrev att Dasha legat med Damon, alltså innan han blev ihop med Forni. Och det blev känsligt för Forni när hon hon och Damon blev seriösa.

   Dasha kan ju inte klandras för det men jag fattar samtidigt, skulle skava att vara vän med någon som legat med ens kille.

   Svara

    Orimligt att bryta en vänskap över det (i mina ögon). Hon och Dasha har ju varit vänner långt innan hon träffade D. Förstår att det kanske är lite skruvat men tycker inte man dumpar en vän för något sådant. Whats in the past…

    Svara

    En av mina närmsta vänner har legat med min kille, haha. Men det var innan jag kände någon av dom. Har inga problem med det och vi kan umgås allihop utan krångel 😁

    Svara

     Jag hade tyckt det varit skit jobbigt

     Svara

      Okej, då förstår jag. Och jag hade nog också tyckt det var jobbigt. Hur jobbigt kanske också beroende på hur man får reda på det. Är det nåt man vet har hänt när man inleder relationen skulle det ju inte alls ta lika hårt som om det kom fram i efterhand.

      Svara

       Jag förstår absolut om andra skulle tycka det var jobbigt. Det beror nog helt på situation och omständigheter men i vårat fall, tycker jag, att det är rätt komiskt 😅

       Svara

        Men Forni träffade väl Damon via Dasha? Så antagligen visste hon ju då att de legat.

        Svara

    Säger man buksvägerskor när det gäller kvinnor? 🤔
    Buksvågrar är ju etablerat 😀

    Svara

    Går att googla ”Dasha Damon”, han figurerade nämligen mycket i hennes blogg för några år sedan. Tycker set är jävlgt märklig stil av Forni ändå iom att det var flera år sedan och hon ändå var vän (och verkade jävligt tight sådan) med Dasha först? Men men.

    Svara

    Haha men då väljer man väl inte en kille som ens vän har legat med? Jag skulle bli väldigt förvånad om någon av mina vänner blev tillsammans med ett gammalt ligg till mig och därför så upp vänskapen. Liksom visst, ta mina rester om du vill men är det så jobbigt för vänskapen är det väl bättre att ta en helt annan kille?

    Svara

   Det måste väl vara märkligt när de båda två är väldigt nära både Petra och Margaux?

   Svara

   Saknar deras podd som de gjorde tillsammans, tycker inte alls att Forni och Hamilton har bra kemi. Ang. varför deras vänskap avslutades så skulle det ju varit en rimlig anledning om Dasha och Damon legat för längesedan och Forni tyckte att det kändes jobbigt. Men kan det verkligen stämma? De fortsatte ju podda tillsammans långt efter att det blev seriöst mellan honom och Michaela.

   Svara

  Undra hur stelt det var mellan dasha och forni på en skala…

  Svara

   Lika stelt som Petras leende…

   Svara

    Hon liknar verkligen Mårran i Mumin när hon ler.

    Svara

     Jag vet att man inte får kommentera andra kvinnors utseende men alltså Petras STELOPERATION av alla muskler i ansiktet är fan en tragedi. Eller vad det nu är hon gjort för att se ut så. Turbo-botoxa allt. Tragiskt.

     Svara

      Kampen här för att få till ett leende: https://www.instagram.com/p/Bl7UMhLASoj/

      Svara

       Hahaha dör!! Roligaste i dag 🤣

       Svara

        Och med texten ’blizz’…
        Ser ut som full panik, kan inte bestämma mig om det är ansiktuttrycket man har när man springer efter bussen eller när man håller på att drunkna…

        Svara

       På den här bilden blir det lite extra jobbigt att ha samma ansiktsuttryck när man är glad som när man 💩:
       https://www.instagram.com/p/Bkfn0krFoH_

       Svara

    Någon kunnig som kan gissa VAD hon har gjort med ansiktet? Är det bara botox? Hon var så himla söt och har haft ett sånt uttrycksfullt ansikte. Hoppas hon är nöjd och mår bra iaf!

    Svara

  Forni och Dasha syns inte på en enda bild tillsammans, why not?

  Svara

   Jag minns att Forni sagt något i stil med att de naturligt ”glidit isär”, att de fortfarande är vänner men inte tighta. Känns oerhört osannolikt eftersom de hänger i samma kretsar men näst intill aldrig syns sittandes bredvid varandra, på samma bild eller liknande. Något måste ha hänt.

   Svara

   Dom träffades endel i Mexico med sina respektive i början på året

   Svara

   Fast de står ju bredvid varandra på bild #2 utanför bussen och sitter bredvid varandra på bild #8 vid middagen.

   Svara

  Om någon i min bekantskapskrets gifte sig så skulle vi knappt ha råd med 1% av kostnaden de lägger på möhippan 😬

  Svara

   Kärleken är viktigt inte pengar!

   Svara

   Man kan ha det minst lika trevligt med liten budget!! Det är sällskapet som räknas!!

   Svara

    Kolla in Tiffany Kronlöfs möhippa (jag följer Bianca Kronlöf på insta, där finns massa bilder) såg ut som en mycket härligare tillställning än detta!

    Svara

     och där kommer dem… de dömande kommentarerna över en dyr möhippa. Tycker du att det hade känts lika rimligt att kommentera om det var tvärt om? ”det ser ut att ha varit en mycket mer minnesvärd möhippa de anordnade för Petra än den som Tiffany fick…..” Nä just det.

     Svara

      Ja, stackarsstackars alla rika som efter att ha lagt 10000 på en möhippa får höra att det går att ha roligt för mindre pengar – måste vara jättejobbigt!

      Svara

       haha du missar hela poängen? Den handlade om hövlighet, artighet och hur man kommenterar saker och ting. I detta fall i stora drag; De som har råd med mycket dömer inte de som spenderar litet, men tvärt om är det många som missat vett och etikett-skola.

       Svara

        Hur skör är du om du tycker det är ohövligt att skriva ’det går att ha trevligt med liten budget’ eller att de inte skulle ha råd med en sådan möhippa?

        Svara

         ”såg ut som en mycket härligare tillställning än detta!”

         tips: det du skriver blir mycket mer effektfullt om du citerar korrekt 🙂

         Svara

         Mitt citat var helt korrekt, det var en av tre kommentarer som handlar om att ha lite mindre pengar:

         ”Om någon i min bekantskapskrets gifte sig så skulle vi knappt ha råd med 1% av kostnaden de lägger på möhippan”
         ”Man kan ha det minst lika trevligt med liten budget!!”
         ”Kärleken är viktigt inte pengar!”

         En kommentar som inte nämner pengar, men som tycker att någon annans möhippa såg ’härligare’ ut:

         ”Kolla in Tiffany Kronlöfs möhippa (jag följer Bianca Kronlöf på insta, där finns massa bilder) såg ut som en mycket härligare tillställning än detta!”

         Detta är alltså skammande av de stackars rika? Ingen får tycka att något annat än en 10000-kronorstur till Barcelona ser härligt ut?
         Vidhåller att du måste vara extremt skör (och totalt utan samhällsanalys) om du tycker den kommentaren är dömande – å någon annans, extremt privilegierads, vägnar dessutom!

         Svara

         PS: missade att citera den otroligt dömande kommentaren här nedanför om någon som hade kul, eller förlåt, korrekt citerat ’suuuperkul’, för bara 900 kronor. Att folk ens får lov att hålla på sådär!

         Svara

         Då tänker du och jag olika, jag kommenterar direkt på ”grodans” kommentar och inte de övrigas. Likeade tex kommentaren ”Kärleken är viktigt inte pengar!” i samband med min första kommentar.

         Vet inte var jag ska börja svara på din rant gällande pengar, för du missar åter igen poängen. Du verkar tro att jag inte tycker att man kan ha roligt för mindre, vilket jag aldrig någonsin sagt. Ta ur dina egna förutfattade meningar om mig ur denna diskussion och läs om meningen: De som har råd med mycket dömer inte de som spenderar litet, men tvärt om är det många som missat vett och etikett-skola.

         Svara

         Du missar fullständigt poängen om att detta inte har med vett och etikett, utan med samhällsanalys, att göra.
         Det är verkligen inte ’samma sak’ att kommentera en hundratusenkronorstillställning med att ’det går att ha roligt utan pengar’ som att kommentera någons budgetkalas med att ’det hade varit mycket bättre om det kostat 100000.’
         Dessutom, som att det inte finns folk med pengar som skammar fattiga? Var lever du?
         Grodan får alltså inte lov att tycka att en annan tillställning såg härligare ut? Eller är det bara för att den eventuellt var billigare hen inte får tycka så? (Har ingen aning om hur TKs hippa såg ut eller kostade). Och varför väljer du att haka upp dig på och försvara 10000-influencergänget mot en fullständigt harmlös kommentar?

         Svara

         Jag forsätter att citera (korrekt!) – du skriver om ’dömande kommentarer’ i plural här:
         ”och där kommer dem… de dömande kommentarerna över en dyr möhippa.”
         Vilka är alla dessa dömande människor?
         Det ser också ut som om du suttit och väntat på ’dömande’ kommentarer som aldrig kom, så då nöjde du dig med den här, någon som tycker att någon annan haft ett skojigare kalas – verkligen dömande!

         Svara

         Klart att det finns folk som shamear ”fattiga”, men du ser det inte här. Min poäng var att här kommenteras det friskt på hur en dyr hippa verkar tråkigare än en billig. Jag tycker inte att det är ok att döma någons, dyr som billig. Oavsett vad, jag tror att vi får avbryta diskussionen här, då ingen av oss kan se den andres poäng.

         Svara

         Att du vill ge dig nu förstår jag, eftersom det bara var i ditt huvud som det ”kommenteras det friskt på hur en dyr hippa verkar tråkigare än en billig”. Här finns bara peppiga kommentarer till den som inte kan lägga tusenlappar på en möhippa, även om du satt och väntade på de missunnsamma och ’ohövliga’. Nu har du ännu en gång kommenterat att det finns många av dessa skammande kommentarer här utan att kunna peka på något annat än en (EN, 1) kommentar från någon som tycker en annan fest såg skojigare ut…

         Svara

         tips: det du skriver blir mycket mer effektfullt om du läser korrekt innan du attackerar 😊

         Svara

         har du hört talas om uttrycket ”beating a dead horse”? Jag kan leva med att du tolkar det som att jag ger mig.

         Svara

         Du kan väl bara leva som du lär och citera korrekt?
         Du skriver först:
         ”och där kommer dem… de dömande kommentarerna över en dyr möhippa.”
         och sedan:
         ”här kommenteras det friskt på hur en dyr hippa verkar tråkigare än en billig.”
         dvs du refererar till flertalet dömande kommentarer på temat, utan att kunna visa till någon enda som bygger upp under ditt påstående.
         🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎

         Svara

         Nä! Tolka det som att du vinner! Run with it! Hej då.

         Svara

        Nej för rika människor driver aldrig med fattiga, eller hur? *Facepalm*

        Svara

   På min möhippa åkte vi till ett sånt där ställe med massa olika rum och uppdrag som man ska klara. Vi hade med oss fika och var där hela dagen. Tror att det kostade runt 900 för allt. Då var dom fyra som delade på kostnaden. Vi hade suuuperkul 🙂

   Svara

   Jag hade nog hellre ätit kräftor med mina vänner i en stuga eller så…….tänt ljus, druckit Vin och övernattat.

   Lite chips med dippa och lösgodis, film i pyjamas od.

   Men kanske inte så hippt men jäkligt mycket mysigare, och billigare.

   Dyrt och flott innebär ju inte alls automatiskt roligare!

   Svara

  OT! Jag köpte precis en Mulberry på Campadre (hemsida likt members). Den kostade 7900. Är ganska säker på att den är äkta men samtidigt lite nojjig. Någon som vet om Campadre är safe eller är det lite tveksamt? 🙂 Blev så förvånad när de sålde Mulberry – varit sugen på just den väskan i många år men trodde aldrig den skulle säljas på en sådan sida.

  Svara

   Undrar samma!!!

   Svara

   Don’t worry, tror det är helt safe, dom säljer en del vintage ibland!

   Svara

   Den känns fake

   Svara

    Varför?

    Svara

   Är det FÖR billigt är det fake 🤷🏼‍♀️

   Svara

    Kostade ändå 7900 vilket är ungefär 10% billigare än den säljs till ursprungspris på typ Net a porter. Så mega-rea var det ju inte. Borde vara äkta då.

    Svara

     Eller dyr fejk

     Svara

   Det är äkta, det är dessutom olagligt att sälja piratkopior. Jag har köpt mycket kläder främst träningskläder därifrån och jag är nöjd! De köper direkt från leverantörerna på något sätt så priserna kan pressas.

   Svara

  Undrar om de har kul på riktigt, eller om allt är for show för att skapa ”content”.

  Svara

   Haha, jag tänkte det samma. Hur mycket var sponsrat? Hade de med fotograf etc. Helt knäppt när man tänker på det. Var det några tjejer som inte ville vara med på sociala medier, hur hanteras det?

   Svara

    Vart det en hippa bara för de kända ”vännerna” och så blir det en annan för normalisarna?

    Svara

     Tror ni att Petra har några ”normala” vänner kvar? Dvs folk som inte jobbar som influencers på något sätt och vis. Högst tveksam till det faktiskt.

     Svara

      Det är ju egentligen helt absurt när man tänker på det…

      Svara

      Brukar väl vara svårt att veta eftersom de andra förmodligen inte vill att alla skall dokumenteras när de ses.
      Men jag hoppas hon har för det känns ju inte som man direkt kan lita helt på folk i den branschen, om de är dina kompisar på riktigt eller om de bara är vänner för att det passar in i deras image…

      Svara

      Vanlis eller inte – det syns ju inga fula vänner där?
      Är det inte normalt att ha bjudit några skolkompisar osv, som kanske inte är influencer-snygga men gärna ville vara med på fotona? Eller ni kanske känner igen alla 14 deltagarna, det gjorde absolut inte jag.

      Svara

   Alltså.. vet inte vad det är men är det bara jag som tycker de alla verkar så, tråkiga? Känns så ytligt, tillgjort och generiskt. Inget genuint. Vad vet jag, de är ju människor precis som vi, men de känns så stöpta i samma form allihop. Kanske stör jag mig på att de kan glida runt i sitt liv på nån jäkla räkmacka medan vi andra sliter häcken av oss för samhällsnyttan. Gud vad jag inte vill stötta dessa damer.

   Svara

    Det känns ju som ett sånt där ”coolt” tjejgäng i skolan, där ingen vågar sticka ut utan alla ser likadana ut…

    Svara

  Och inga bilder ser man scroll scroll.

  Svara

  https://youtu.be/VZD-bwmNCDg Sindy och micke i ny musikvideo…….

  Svara

   Öhh, vad f*n vad det jag nyss såg??! Herre gud! 🙈🙈🙈

   Svara

   Hahahahahaha!!! Är det seriöst???!!!

   Svara

    Även om de driver så är det ju inget skämt då han är missbrukare… sjukt

    Svara

     Han såg ju rätt påverkad ut Micke… Eller spelar han så bra?

     Svara

   Fyfan det är verkligen bara tragiskt att se. Hoppas verkligen att deras barn är hos en bra familj nu!

   Svara

   Men skämskudde fram 🙈

   Svara

   Helt otrolig video! Det är verkligen som om man samlat allt som kan göra en musikvideo riktigt dålig och kokat ihop det till en enda jättegryta av uselhet.

   Svara

    Det är verkligen som en oavsiktlig parodi. Äeh fy fan. Det är bara sorgligt.

    Svara

   Jag vet inte hur jag ska kunna radera den här videon från mitt minne. Jag funderar på att skölja ögonen med klorin.

   Svara

   Är det en låt för droger? Eller finns det något annat budskap i den? Jag ville inte se mer än några sekunder kommer jag!

   Svara

   Oh lord. Kommer aldrig få bort den där beniga röven från min näthinna 🙈
   Helvete va pinsamt!!

   Svara

   Lägga upp sånt här när man har barn, som man inte ens klarar av att ta hand om… Säger ju allt om hur mycket han ”kämpar”, bara tomma jäv-a ord. Herregud.

   Svara

   Hahahaha du får fan sätta en trigger warning för framkallande av kaskadspya på såna länkar

   Svara

   Hur kan mickes nya tjej ställa upp på detta??? Trodde hon var lite vettig.

   Svara

    Hon är väl inte med eller?

    Svara

   Inte direkt någon användbar kampanjfilm i syfte att visa att de är lämpliga att ha vårdnaden om sina barn.

   Svara

   Nej nej nej. Får ont i hjärtat för deras barn.

   Svara

   Förutom den sämsta texten ever, oerhört osmakliga inslag så var det den värsta produktionen och klippningen jag någonsin sett.

   Svara

   Åh herregud! Vad såg jag just för något?! Sämsta smörjan jag både sett och hört! Urk 🤮 Klorinrengöring blir det här också!

   Svara

   Men hjälp… hoppas hoppas hoppas deras två barn får komma till en ny familj med stabila föräldrar. (Ej mor- eller farföräldrar utan ett riktigt hem…!!!)

   Svara

   ”You can snort”… 😂

   Svara

    You can feel it in your throat 😂

    Svara

   Så pinsamt dålig 😂

   Svara

   Känner mig så löjlig som bara vill gråta rakt ut för dom fina stackars stackars barnen. De där ska föreställa deras föräldrar, deras trygghet. Dom som ska sätta barnen först och älska dom över allt annat. Men istället håller dom på sådär. Idioter!! Må ni aldrig få hem era barn igen. Fyfan. Dom ska växa upp i en trygg lugn och kärleksfull familj. En dag kommer ni förstå vilken skit ni sysslar med, och vad ni har slängt bort. Era barn har ni slängt bort. Ni skapade det vackraste av barn, och dom slänger ni bort

   Svara

   Även jag som har en hög toleransnivå (ls: besatthet) när det kommer till emo/mumble rap samt en förkärlek till kokain ansåg det här väldigt plågsamt. Jag tror de är seriösa.

   Svara

    Videon är ju från 2008

    Svara

     Men nej det är den inte. Både han och Sindy la ut bilder från när dom spelade in videon. Scrolla lite. Några månader sen

     Svara

   Kommer bli videon på youtube med flest tummen ner 😬

   Svara

   Men fyfan.. är väl han och 15 åriga coolingar som gillar sånt där. Stackars stackars barn. Hoppas dom aldrig får för sig att googla sina föräldrar i framtiden:(

   Svara

   Före sillisarna iaf..

   Svara

  Har Petra bara vänner som kan prioritera att lägga pengar på en sån hippa eller får de andra vackert skippa?

  Svara

   En influencer umgås inte med fattiglappar. Hur skulle det se ut när man vill framstå som lyckad och framgångsrik?

   Svara

    Jeg la merke til at hun Marith var med. En venn av både Forni og Petra tydeligvis. Hun er vel den mest ”vanlige” av de.. Privat Instagram-profil, men advokat (så vidt jeg har forstått) så hun har vel litt penger allikevel.

    Svara

   inte ovanligt i min vänskapskrets att köra såna här hippor, trots att man lägger helt sjuka summor. Ingen är influencer.

   Svara

   Oh, gillar rimmet du fick till !

   Svara

  Har länge undrat, har vanliga människor också de korta uringade klänningarna, eller är det mest influencers och kanske stockholmare? Där jag bor ser modet helt annorlunda ut när man är ute.

  Svara

   kan tilläga att jag bor lite åt vischan så det kanske kommer till oss senare (som canadian gose jackorna)

   Svara

   Haha jag bor i Stockholm och jag tycker sällan jag ser så uringat & så kort där jag hänger meeen alldeles för höga klackar man inte kan gå i är lite vanligare 😫

   Svara

  😴😴

  Svara

  14 st bästa vänner 🤔 undrar om jag ens hade fått ihop 14 bekanta på en resa 😅

  Svara

   Jag tror att det är få som kan samla 14 vänner för en tredagars möhippa i Barcelona om var och en förväntas betala 10 000 kr för nöjet att vara med 🤡
   Lägg därtill bröllopet som också blir en utgift på ett antal tusenlappar för varje gäst 🙀

   Svara

  Måste säga att jag tycker att Dashas ”rynkor” vid ögonen när hon ler ser för jäkla härliga och trevliga ut 😍

  Svara

   Nja…jag hade inte velat ha såna

   Svara

    Som 20-åring nej, men Dasha är ändå 32 och jag tycker att det är vackert att åldras naturligt istället för att spruta in diverse saker hittan och dittan.

    Svara

     Men hon har supermycket botox i pannan

     Svara

     Dasha har då sprutat hitan och ditan i många år…

     Svara

      Hade ingen aning, snyggt jobbat att ändå få det att se naturligt ut antar jag 😄

      Svara

   Är det bilden som tagits bort?

   Svara

    Den är borta härifrån men finns kvar på Dashas Instagram. Är en bild på henne och Petra i röda klänningar 💃🏼

    Svara

     Åhnej jag som är ute och cyklad, bilden finns ju med här 🤦🏼‍♀️🚴🏼‍♀️

     Svara

  blir bara trött på bilderna, helt hysteriska…ser inget naturligt, en uppfinner en massa hysteriska inslag av ett kommande bröllop. USA är här för att stanna.

  Svara

  Verkar vara ett sjukt torrt och tråkigt gäng som gör allt enligt (det nordamerikanska) protokollet och verkligen anstränger sig för att verka cRaZyYyyYyy. Zzzzzz.

  Svara

  Många som kommenterat vad den här möhippan kan ha kostat för gästerna och vad jag har hört så fanns det inte på kartan att Petra hade nöjt sig med någon champagne frukost på Djurgården och sedan 5-kamp på Gröna Lund. Storslaget skulle det va! Men självinsikt är inget Petra saknar och generös som få och ryktet säger därför att hon erbjudit sig att betala för dom av hennes kompisar som inte hade råd…

  (Precis på samma sätt som hon lät byta upp den förlovningsring som Markus köpt till henne till ett par hundra kvadrat större.)

  Säga vad man vill men snål är hon inte!

  Svara

   Oj. Ett par hundra kvadrat större. Det måste vara en rackarns stor ring…

   Svara

  PLZ skriv ett inlägg om knivmickes nya mästerverk han har länkat sin nya låt och video i sin bio 🙌🙌

  Svara

   Men är den verkligen ny? Tycker inte det ser ut som om hon opererat brösten i denna?

   Svara

    Spelades in några månader innan hon opererade sig släpptes nyss

    Svara

     Ok! Ja det var ju verkligen illa oavsett.

     Svara

   wow vad gör den där stripptjejen i rumpen på Sindy ?? Va sker …..

   Svara

   DDP – Dope dreams
   Ifall nån vill se den
   Länken e borta

   Svara

  Gick in på Petras Instastory och alltså vad har gon gjort med sina läppar?? Ffa underläppen ser ju helt stel och deformerad ut😰 Jag har länge tyckt hon opererat sig alldeles för mycket men det där är ju något alldeles särskilt! Att ingen nära vän Eller hennes pojkvän säger till 🙈

  Svara

   Ja tyvärr ser det helt ut som hon blivit stelopererad i läppen/underkäken. Jisses hon är ju snygg som hon var tidigare! Fattar inte vad hon ser i detta med alla sprutor o botox 😩

   Svara

    Hon har botox i hela fejjan, trots att det syns så väl så har hon förnekat botoxinsprutning i flera år. Tills hon i ett inlägg nyligen troligen råkade försäga sig vad hon har i fejjan. Både möhippa, bröllop och hela fadderrittan är sponsrat.

    Svara

  Är det någon som vet vilket inlägg Lady Dahmer skriver om här? Jag skulle så gärna läsa det men vet inte ens var jag ska börja leta. http://ladydahmer.nu/2018/august/smala-antirasister-och-feminister-som-forminskar-tjockas-fortryck-ar-ett-stort-problem-inom-rorelsen.html

  ”Men jag såg ett jäkligt talande exempel häromdagen inne hos en tjock aktivist som ofta skriver om ämnet. Denne skrev om representation inom filmen och kultur, om att som tjock aldrig vara representerad annat än som humorinslag eller annan negativ rekvisita och hur det gör för ens självbild som tjock. Det hade även betytt mycket för den att se på film där tjocka fick vara huvudrollen, subjektet istället för objektet man skrattar åt, som den förklarade själv. ”

  Svara

   Testa Amanda Rubensson / @asviktig

   Svara

  Fornis weekly plans:
  Måndag: D’s födelsedag! Jag jobbar hemifrån och myser.
  tis-tors gå på div modevisningar, div. mingel och lite kontorsjobb på torsdagen (pluss tre visningar)
  Fredag: Återhämtning

  😂 Återhämtning från vad?

  Svara

   Hon som säger att folk utan karriär går hem innan 16 🙂 men vara ledig fredagar är okej!

   Svara

  Jag blev lite ledsen över att hennes systrar inte var med, de hade nog gärna velat fira henne också.

  Svara

   Jag reagerade också på det! Varför var inte systrarna med? De kanske inte hade råd?

   Svara

   men LUGN nu. ”de hade nog gärna velat fira henne också”. VAD FAN vet du om det och varför de inte var med? Herregud.

   Svara

    Berätta snälla varför det är så normalt att inte ordna en möhippa på så sätt och på de dagar som brudens systrar kan och vill närvara.

    Svara

     vet du att det är därför de inte är med? om inte skulle jag inte spekulera i det.

     Svara

      Att insinuera att det är något annat och samtidigt uppmana till att inte spekulera framstår som motsägelsefullt. Petra verkar umgås en del med sina systrar och de verkar vara i en rimlig ålder, det är en ligitim fundering.

      Svara

  Nu ska inte jag vara sån.. men det är jag. Antagligen mest troligen för jag är superavundsjuk. Men är det jättevanligt att ha SÅ många nära vänner…? Typ ett fotbollslag. Minus fotboll.

  Svara

   Fast vi var typ 12 pers på min möhippa. Men inte åkte vi utanför Sveriges gränser 😂 fick räcka med en dag på stan här men jag hade sååå kul!

   Svara

   Vi var 28 stycken exklusive bruden på en möhippa jag var på i våras. Tror att det beror på lite vad man levt och lever för liv och hur selektiv man är när man bjuder in. 🙂

   Svara

   Nä det tror jag inte… Men det skiljer sig nog åt. Fundera på hur du är som person. Hade du velat träffa en vän eller ett kompisgäng typ varenda kväll? Jag är ganska introvert av mig, tycker det räcker med en fika per vecka, så jag är nöjd över att ha sådär 5 vänner. Har varit på en möhippa med typ 6-7 personer (där hälften gick efter halva dagen då de skulle amma och sånt), och sedan en möhippa med minst 20 personer för en lite yngre vän som är väldigt extrovert och social. Så allt beror nog på ens vardagsvänkrets. Jag tror det kankse blir 5-6 vänner om jag får en möhippa i framtiden. Och det känns helt ok! Hellre folk jag älskar än bekanta…

   Svara

  Blir så avundsjuk varje gång jag ser fina planerade hippor då jag var så besviken på min egen. Min man fick den perfekta svensexan för honom, bastu, hyrd stuga ute på en ö och god öl. Min hippa var inte alls något som jag viljat ha. Picknick ute med hämtmat, pyssel och avslut på klubb. Jag pysslar inte, jag tycker inte om att vara ute naturen, jag är en foodie som älskar restauranger, och jag avskyr klubbar. 3 år sen men jag kommer inte över det.

  Svara

   Jag förstår dig. Grejen med en möhippa är ju att ens vänner/kompisar ska organisera saker som den blivande bruden tycker är kul och kommer att uppskatta.

   Svara

   Tycker du ska vara glad att folk tog sig tid och råd att göra nåt. Sjuka krav på möhippor nuförtiden. Dina vänner hade samlats för din skull och planerat så gott de kunde och ändå är du otacksam tre år senare. Fy.

   Svara

    Fast att hitta på något bruden tycker om behöver inte kosta skjortan. Och är väl det minsta en kan begära av en möhippa?

    Jag följde med på en möhippa nyligen där någon hade ansvar att boka spadelen på Kokpunkten, men struntade av någon anledning i att göra det. Vi fick istället gå in på äventyrsdelen, varpå bruden säger att hon är livrädd för sådant. Alla utom den som skulle boka spa skämdes.

    Svara

   Haha, jag läste ”avslut med kubb” och sen att du avskyr kubb. Jag bah ”vad är det för fel på kubb? Kanske inte världskul, men att avsky det..”

   Nä men jag förstår dig. Känns som att dina vänner antingen inte känner dig alls eller inte orkade anstränga sig, båda är ganska illa av dem. Säger inte att det måste ha varit svindyrt men man måste ju också tänka efter lite och anpassa till bruden. Jag hatar också pyssel och hade fan vägrat att delta av principskäl. ”Åååh kolla vilka fina vänskapsarmband i garn vi alla har nu”. Nope. Hejdå.

   Svara

    Håller med! Allt handlar ju om att anpassa efter den som ska gifta sig. Om hon hatar pyssel men älskar vin så skit i pysslet och köp 5 flaskor vin att testa och sätta betyg på? 😛 Om hon hatar spa, strunta i det och boka in make-up på Kicks eller något? Alltså lite måste man anstränga sig…

    Svara

   Nej vad tråkigt! 🙁 Jag hade med varit besviken. Man är ju olika med vad man tycker om… Det värsta jag kan tänka mig är att springa runt utklädd på stan och krama främlingar. Hade mina vänner arrangerat det hade jag blivit förbannad faktiskt.

   Svara

   Jag också…! På min m*hippa var det jag, min syster och min bästa kompis. Minns inte anledningen nu om det var att ingen annan kunde eller att de droppade av samma dag. Vi åt middag på en restaurang, that’s it. Har aldrig känt mig så ensam och oälskad som då… 🙁

   Svara

  Kollade Petras instastory och hon har ändrats såå mycket. Känner knappt igen henne.

  Svara

  Jobbigt om man hade varit en kompis i gänget som inte jobbar inom samma värld som dom. Tänk att vara vännen som har världens svensson-jobb. Sorry, jag jobbar som lärare så jag kan inte vara med på er möhippa. Måste kännas jättetråkigt tycker jag.
  Jag har för mig att Kenza betalade sin egna möhippa för att vännerna inte skulle behöva lägga ut så mycket pengar som det kostar med dessa möhippor.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.