Skulle du vilja bo helt själv på ett fjällhotell?

Dessie, hennes son och nya kille verkar vara uppe i fjällen och bo helt ensamma på ett hotell, utan varken andra gäster eller personal.
Kanske har jag sett på tok för många skräckfilmer i mina dar, men jag skulle hellre pierca mig själv i bröstvårtorna med en stiftpenna än göra just det.
Huuuu!
Jag fick rysningar bara att kolla på hennes Instastory.
Se själva!

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tror rubriken behöver korrlässas. Och HELL NO att jag skulle bo själv på ett hotell.

  Svara

   Älskar att hon har ”rättat” rubriken från ”Skulle du vilja på helt själv på ett fjällhotell?” Till ”Skulle du vilja bo på helt själv på ett fjällhotell?”

   Svara

   Bo själv eller bo ensam? Två helt olika saker, om man nu verkligen kan ”bo själv”, vem behöver egentligen hjälp för att bo? BB visserligen.
   Korrläsning var ordet.

   Svara

  Fy så läskigt! Och konstigt att hotellägaren får och vill hyra ut utan personal?

  Svara

   Hotellet kanske är till salu?

   Svara

  Man förväntar sig att se två läskiga flickor och höra knattret från en gammal skrivmaskin. Redrum redrum redrum!!!

  Svara

   Haha, eller om man sett filmen ”Rovdyret” så lär man inte heller sätta sin fot där. 🙈

   Svara

  Men gud nejnejnej så läskigt! Är de törs?! Jag är inte rädd för övernaturliga saker, men jag skulle vara rädd för inbrottstjuvar och gangsters.

  Svara

   Hahaha! ”Gangsters”. Speciellt fjällgangsters hör man ju mycket skit om, så det känns som en befogad rädsla 😂

   Svara

    Du vet väl att de flesta gangstrarna i Malmö har emigrerat från fjällen? Det har kostat oss en sisådär 40 tusen miljarder.

    Svara

    Eller hur?! Fjällgangsters är ju värst!

    Svara

     Ja, de kör snöskoter iklädda svart skjorta och vit slips 😊

     Svara

      Se bara samemaffian i ’Slipp Jimmy fri’:

      Svara

   Haha men vad är det som är så farligt? Tror ni det ligger ett monster under sängen? Jag skulle lätt vilja, hatar människor 😆

   Svara

  Vi skulle bo en natt på ett, well, stugområde där stugan inte blivit städad sen 1958 typ och det fanns ingen personal. Centimetertjockt lager damm på golvet. Brun toalett med i princip levande bajs.

  Hell to the no.

  Dock hittade vi i sällskapet 1000 polska kronor under madrassen av någon anledning så det var ändå ok. Men inte tusan sov vi där en minut 😂

  Svara

   Polska kronor…? Tandkronor? Kronor man har på skallen? Mig veterligen heter den polska valutan złote.

   Svara

  Har checkat in på ett hotell långt upp i Norrland utan personal mitt i natten, men då bemannades det ju upp på morgonen. Jag va dock inte helt själv, hade en kollega i rummet bredvid. Jag tyckte inte det kändes läskigt va jag minns, snarare lite mysigt. Kan bli så när man är där under lågsäsong.

  Svara

   Norrland? Vadå norrland???? Menar du Umeå? Sundsvall? Kiruna? Gävle? Jokkmokk?
   Som att jag skulle säga att jag for till Götaland och bodde på ett hotell..
   Säger inte så mycket om vart det egentligen är, ellerhur?

   Svara

    Varför måste du veta exakt var hotellet ligger? Spelar ingen roll i sammanhanget så ta ett djupt andetag.

    Svara

    Skrev jag inte ”långt upp” i Norrland? Då menar jag gissningsvis inte Gävle?

    Svara

    ’Långt upp’ tyder ju på att det var på hög höjd – Kebnekaise fjällstation kanske?

    Svara

  Jag och min mamma bodde på ett vandrarhem på Gotland under lågsäsong, så det fanns ingen personal på plats och inga andra gäster.

  På morgonen när vi vaknade upptäckte vi att det hade varit inbrott i lokalen unde natten! Det fanns ju verkligen inget av värde där så tjuvarna hade fått nöja sig med en micro och lite annan köksutrustning…

  Svara

  Höll på att dö av skräck när jag såg barnet som sprang ned för trappan, innan jag kom på att Desirée har en son. Får nog minska på skräckfilmstittandet.

  Svara

   Haha jag med!

   Svara

  Nån mer som sett fritt vilt? 😉 norsk skräck om just övergivet hotell i fjällen

  Svara

   Eller geniala norska julkalendern ’Jul i Blodfjell’!

   Svara

   Hahaaa, tänkte detsamma! 😂

   Svara

  Det där är inte ett hotell längre, har varit ett asylboende tom april och nu står det tomt 😅 continenal inn heter hotellet och ligger i Åre.

  Svara

  Hon kanske tycker det är lyx, för mig känns det snarare tvärtom – lite B.

  Svara

  Men titta så stor hennes son blivit! Minns när jag läste hennes blogg när hon var gravid och sen när han föddes men nu har jag inte läst på ett par år!

  Svara

  Själv betyder utan hjälp. Ensam betyder utan sällskap. Att svenska folket aldrig lär sig!

  Svara

   Många använder själv motsvarande engelskans by yourself. Jag brukar aldrig säga att jag är ensam även om jag vill ha ett bord enbart för mig själv 👍

   Svara

    Håller med, så många som inte använder själv och ensam på rätt sätt!

    Tror att det har att göra med att ensam kan vara negativt laddat. I svenskan gör vi ju inte skillnad på självvald och ofrivillig ensamhet, som man gör på engelska med ”alone” (=självvalt) vs ”lonely” (=ofrivilligt).

    Svara

  Jag och två kompisar bodde ensamma på ett hotell i en liten by uppe i tornedalen. Innan personalen gick hem på kvällen så berättade de om spöket de hade på hotellet. Till saken hör att vi skulle göra ett jobb åt hotellet vilket innebar att vi skulle ner i källaren på natten. Vi hade såå roligt den natten! 😆

  Svara

  Bodde på ett Stadshotell på en liten ort i Dalarna förra helgen. Inte en personal i sikte. Självservice på allt.

  Tyckte det var mysigt och annorlunda.

  //Moa

  Svara

  Min stackars mamma tyckte det lät jättemysigt att bo på vandrarhem på en skärgårds ö under hösten. Ön var tom och ägaren hade lämnat nycklar och annat nödvändigt åt henne på sagd plats. Hon hoppade av båten i skymning och insåg genast hur kusligt det var. Ensam, på en ö.
  Men hon fick ta sig igenom natten, i iskallt rum och med tusen hjärnspöken. På morgonen väcktes hon av ett hjärtskärande barnskrik och flög upp ur sängen. Utanför fönstret stod en skock får och bräkte i högan sky 😀
  Hon skulle ta båten hem samma dag, men båten åkte bara förbi henne där hon stod på bryggan. Lite visste hon att hon skulle fälla upp en vimpel som visade att hon ville åka med.

  Det sluta dock bra men jag hade inte velat byta med henne!

  Svara

  Är uppvuxen på ett stort hotell som mina föräldrar ägde. 2 ggr/år mellan turist säsongerna stod hotellet tomt. Förutom min familj. Älskade att leka i både källare och vind.

  Svara

  Inte värre än att tälta på fjället <3 eller övernatta i en fjällstuga längs en vandringsled på fjället. Fjällvandra gör man ju inte för att nödvändigtvis träffa en massa andra människor. Tänker jag.

  Ett öde skidhotell vid nån tom slalombacke kanske hade känts lite mysko. Inte otäckt, men typ – varför är det tomt?? Ohyra?? Mögel?

  Svara

   Fast jo. Ett tält har du koll på, du hör om någon går i närheten osv. Hur ska du kunna ha koll på ett helt hotell

   Svara

  Jag skulle ALDRIG lägga ut det här live. Det hade blivit ett inlägg i efterhand för min del. Som upplagt för nattligt besök att berätta att man är själv på ett hotell… Men jaja, många gömställen iallafall

  Svara

  Tips! Kolla på norska filmen Fritt vilt, som handlar om just det, ett tomt fjällhotell i norska fjällen.

  Svara

  Min syster och jag var helt ensamma på ett vandrarhem i en liten bergsby i Andorra. magiskt! Folk är fan skit, att vara ensam är livet!

  Svara

  Tänker bara på serien Svartsjön

  Svara

  Camcam, är inte du språkpolis? Kolla rubriken på detta inlägg och gör om, gör rätt! Inte bara felformulerat utan även syftningsfel på ordet ”själv”. Det rätta bör vara: Skulle du vilja bo helt ENSAM på fjällhotell? Googla skillnaden mellan själv och ensam. Själv = utan hjälp, ensam = utan sällskap.

  Svara

  Hahah cam. Älskar humor m attityd.

  Svara

  Come play with us, Dessie….

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.