Jon och Janni släpper eget klädmärke

Jon och Janni kör sannerligen sin egen grej och skaffar någonting som ingen annan har – ett eget klädmärke!
Jag skojar bara… De skaffar det som PRECIS alla andra influencers också har – ett eget klädmärke och de har valt att ge det namnet ”C’est Normal”.
Jag måste säga att jag gillar det aningens bättre än namnet på deras väskor – Douchebags – eftersom jag endast känner till ordet från de amerikanska påsarna som rengör underliv men jag kanske behöver vidga mina vyer lite?

Hur som så verkar det vara kläder i ”myskvalité” så som t-shirts, hoodies mm i färgerna svart, vit och grå – alltså ingenting som kommer stå ut i mängden och i den här videon får man se ett smakprov på några av plaggen från en produktfotografering.

Vad tycker ni?
Kläder ni skulle bära eller gäsp?

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ser bekväma ut, enkelt och snyggt.

  Svara

   Håller med. Och de flesta influensers donar med mönster och grejer på sina plagg vilket inte är min kopp te, så detta är bättre. Plus att jag gillar namnet pga. pluggar franska 🙂

   Svara

    Haha, ”pluggar franska”. Det är två ord, varav det ena är samma på svenska

    Svara

     Jaha ? Får jag inte gilla den franska aspekten för att ena ordet finns även på svenska ?

     Svara

      Och förresten är det tre ord : ce, est och normal 😉

      Svara

  Gäsp för mig

  Svara

  Ser ut som reklam-tröjor tycker jag. Basic tshirt, enfärgad och tryck på. Såna jag får ibland och bara använder för att sova i. Inget spännande i mina ögon 😊

  Svara

   Tycker också att de ser ganska tråkiga ut. Det är ju roligt att Jannis pappa Rickard Delér säger i framgångsponden att de har startat ett klädmärke som kommer lansera helt unika kläder, haha vilket skämt! Det måste ju finnas miljoner t-shirtar som ser ut precis som deras! Vad är unikt?!

   Svara

  Douchebags, då tänker jag Micke och Sindy …

  Svara

  Som inbiten frankofil gillar jag förstås blinkningen ”c’est normal” till alla överdåd Jon gör och gjort sig skyldig till men jag är rädd att många missar idén bakom namnet – betydligt fler än som tycker namnet Douchebags är kul (eller dumt).
  Bra att Rickard håller sig sysselsatt för pension vid så unga år är inte problemfritt för alla. Han verkar trivas med sitt nya liv.
  Men när Jon och Janni nu blir tvungna att tjäna in lite bosättningspoäng i Monaco blir det säkert tristare i Marbella. Rickard får väl lägga in några arbetspass på den delägda krogen eller köpa några extra lägenheter att renovera upp.

  Svara

  Ot- Trendenser och Bloggkommentarna skriver intressant om Bella på Instagram respektive blogg! Vettiga diskussioner gälllande skryt, konsumtion samt behov vs begär

  Svara

   Fattar inte riktigt vad Trendenser-Frida menar, har någon en bra analys? Är hon på Isabellas sida eller inte?

   Svara

    Frida är luddig som en politiker men i kommentarsfältet kommer det några vettiga inlägg imo

    Svara

    Fridas poäng tror jag är att lyfta frågan en dimension så att det inte bara handlar om jante, avundsjuka och patriarkat till att även inkludera personligt ansvar om vår planet. Och att försöka se att alla har ett ansvar

    Svara

  Den lilla maskinen de använder för att stryka kläderna, funkar en sådan bra?

  Svara

   Nej, du måste skaffa ett ångskåp som Bella rekommenderar.
   Dyrt men häftigt. Kolla med LG.
   Ånga på!

   Svara

    😂 jag tänkte mig något lite mindre.

    Svara

     De funkar kanon. Jag har en något större vareriant där du har vattentanken på golvet liknade dem som finns i klädesbutiker. Du behöver inte köpa en dyr sådan. Minns inte vad min kostade men mellan 1000-2000kr. 😊👍

     Svara

      Låter jättepraktiskt! Måste prova 👍

      Svara

    Men snälla, det räcker med en hand-steamer. Fungerar utmärkt och går jättefort. Använder min dagligen till mina skjortor, blusar, kjolar etc.

    Svara

     Men snälla… Har aldrig ägt något dylikt. Är snygg ändå.

     Svara

      Men va? Var påstod jag att man måste ha en sån? Tycker mest att det är onödigt med ett stort schabrak till ångskåp när det är otroligt smidigt med en hand-steamer, därav mitt ”men snälla”.

      Svara

       Haha du missade nog ironin i den kommentaren.

       Svara

     Låter jättesmidigt! 👍

     Svara

    Svara

   Svara

    Den är superbra!

    Svara

    Ska man bara göra ett plagg är den bra men onödigt tunga då du har vattnet i handtaget. Ska du ånga med än två plagg och gör det ofta tycker jag att de med tank på golvet fungerar bättre.

    Men så parktiskt. Faktum är att tex billiga klänningar är dem som håller längre och ser fräschare ut länge för man sliter inte på dem och de är ofta omöjliga att stryka så stt de blir bra. Eller alla jackor och kavajer som inte behöver kemas lika ofta etc 😊🌸

    Svara

     Bra inspel! Ska tänka på det 👍

     Svara

     Min är inte ett dugg tung 🙂 Trots fylld med vatten.

     Svara

      Bra ju😊👍

      Hur många minuter håller tanken till?

      Svara

      En annan fråga. Jag hörde från någon annan att iom handtaget blir större på en sådan så var det svårt att komma åt.

      Jag sticker dessutom ofta in handtaget inuti plaggen och låter tygets egen gravitation ner och mot munstycket göra jobbet snarare än att ta allt från utsidan där man måste sträcka i tyger med andra handen. Förstår du hur jag menar?😊

      Svara

    Tack den ska jag kolla!

    Svara

  OT. Margaux nya video ”livet är orättvist” Förlåt men det som är orättvist är väl snarare hur jävla förspänt Maggies har haft det. 99% av hennes tittare kommer aldrig komma i närheten av att bo i en fantastisk villa i Saltis MED SJÖTOMT! Förstår hon inte hur fantastiskt bra hon haft det? Hennes idylliska uppväxt utan några bekymmer. JA hon är superhärlig men vem fan blir inte det när man inte behöver bekymra sig över nånting?

  Svara

   Fast statistiskt har det visats att unga som växer upp under goda ekonomiska förhållanden med exemplariska föräldrar och bra boendeförhållanden faktiskt mår minst lika dåligt som de som allt gått emot i livet.
   Ofta är det ambitioner, föräldrarnas krav/förhoppningar och prestationshets i skolan som gör att barn från välmående och ”rika” familjer faktiskt ofta mår väldigt dåligt.

   Svara

    Du har inte ens sett videon, så sluta med ditt skitsnack

    Svara

     Vilken video? Jag skrev något generellt.

     Svara

      Svaret var inte till dig Albert, det var till den som skrev kommentaren från början (min kommentar hamnade under din pga du svarat på samma kommentar)

      Svara

       Du svarade på mitt svar och inte på den ursprungliga kommentaren.
       Det gäller att klicka på rätt Svara 🙂
       Jag reagerade för det stod ”skitsnack” och det gillade jag inte 🙁

       Svara

        Nej, jag svarade på den ursprungliga kommentaren. Det hamnade under ditt pga du svarade på den först 😉 (en person som är tvåa på bollen hamnar inte ovanför det första svaret)

        Svara

         Och anledningen att jag skrev ”skitsnack” är pga att personen var helt ute och cyklade och dömde margaux video utan att ha sett den. Hade personen sett videon hade hen vetat att hon inte syftade på sitt egna liv när hon sa att livet är orättvist. Hon pratade om en kompis döda lillebror.

         Svara

   Har du ens kollat videon? Gör det en gång till och ta reda på vad hon verkligen tycker är orättvist…

   Svara

    +1! Att prata om en ung människa som gått bort alldeles för tidigt är verkligen ett exempel på att livet är orättvist, oavsett om du är uppväxt i Saltis eller typ varsomhelst annars i världen.

    Svara

   Så bara för att man haft en idyllisk uppväxt ska man inte ”få ha” bekymmer?

   Svara

   Visst tycks hon komma från en ekonomiskt enormt priviligierad familj, men precis som de andra svaren du fått säger så handlade orättvisan om en kompis som förlorade sin bror alldeles för tidigt, vilket ju verkligen inte är ett lättsamt bekymmer. Dessutom tycker jag att hon har delat med sig av små glimtar av saker som är lätt att förstå måste ha varit riktigt tunga (gällande hennes pappa bland annat), men hon skriver av förklarliga skäl inte så mycket om det. Hon är kanske inte toppenbra på att reflektera kring hur priviligierat hon levt, men att allt har varit bekymmersfritt tror jag inte stämmer 🙂

   Svara

   Helt uppenbart att du inte ens sett videon och bara vill smutskasta! Det som hon pratar om som är orättvist är hennes bästa väns lillebror som dog som 16åring!!!!

   Svara

   Kolla på videon innan du uttalar dig!

   Svara

   Titeln syftar ju dock på kompisens lillebror som gick bort alldeles för tidigt vilket hon nämner i videon

   Svara

  OT- Ann Söderlunds senaste inlägg om Doktor.se är ett av de sämsta exempel jag sett på omarkerad reklam. Jag tycker ändå att jag kan koda av lätt när det är omarkerat men här kom jag genom halva långa texten innan jag förstod. Det är under all kritik, särskilt med tanke på ett segment i podden igår som handlade om hur Sanna Lundell försvarar sin reklam och Ann läser upp hur Sanna markerar tydligt när det är reklam ”Det är bara att bläddra vidare om du inte gilla reklam..”. Så pratar de hela tiden om den lättkränkta, tråkiga generationen med såååå hög moral och att de är den ironiska, skööööna generationen. Det måste vara det sämsta argumentet för att försvara sin egen låga moral samt sitt sug på att kränga grejer och bli känd & riktigt. Ta lite ansvar istället!

  Svara

   *känd & rik

   Svara

  Det ser ut som hemmakläder med reklam på.

  Svara

   Känns som om det är tanken, enkla fritidsplagg. Inget man drar på sig till fest.

   Svara

  Douchbags är dock bara Jons företag (tillsammans med minst en till), klädföretaget han Jon, Janni och Rikard (? Jannis pappa) 🙂

  Svara

   Douchebags grundades 2012 av Jon Olsson och Truls Brataas.

   Svara

    Hans namn kan alltså uttalas som brat-ass Hehehe kul!

    Svara

  En kollektion mjukiskläder. Gäsp.
  Då tycker jag faktiskt att Biancas datorfodral var mer upphetsande (även om jag aldrig skulle köpa dem heller). Är så trött på influensers parfymer, vin, böcker, kläder, krämer och kladd. Hoppas trenden dör ut snart.

  Svara

  Jag efterlyser influensers med akademiska utbildningar.. någon som vet? 🤔 Eller det tog slut efter 9.e klass ev. Gymnasiet?

  Svara

   Daniel Paris! Linn Herbertsson?

   Svara

   Det är bristvara !!
   Dessutom är det tabu att ” synas” inom den världen!
   Man ska inte synas eller höras utan verkas !!

   Svara

   Regina/egoina.se

   Svara

   Andrea hedenstedt, Mathilda Lundqvist

   Svara

   Linn Olsson, om hon fortfarande räknas som influencer, har en hel kandidatexamen.

   Svara

   Sandra Beijer är utbildad copywriter

   Svara

    Hon gick på Berghs, som visserligen är en sjukt bra skola, men den är inte akademisk.

    Svara

    Hahahahahaahhaa

    Svara

   Vet inte om det räknas men Trendenser-Frida är civilekonom

   Svara

   Bella har väl en MBA har jag hört 😉

   Svara

   Therese Lindgren har läst 180 hp på olika universitet, dvs lika mycket som en kandidatexamen, men eftersom hon inte har läst ett helt program har hon ingen examen.

   Svara

  Älskar mjukisar men beror ju på vad dom kommer kosta.

  Svara

  Det finns bikinis och baddräkter som såg himla snygga ut.

  Svara

  OT men har ni sett Amanda Schulmans instagram om att de ska anställa personal? Vilken jäkla sexistisk smörja, vad tänkte de på när de spelade in? VEM kan det locka??

  Svara

  OT Amanda Schulman

  Vad är det för tantsnuskeri som de håller på att babblar om deras nya anställningspromo? Vill varken att gubbar eller tanter ska hålla på så. Och ja, Amanda och Hanna börjar fasiken bli tantiga å gaggiga.

  https://www.instagram.com/p/BnGFWCMnyhU/?utm_source=ig_web_copy_link

  Svara

   Ja den var riktigt märklig faktiskt, inte kul bara opassande.

   Svara

   Hur kan man inte fatta att det är på skämt? De driver med hur män pratar när de rekryterar tjejer. Kul eller ej så är det ju uppenbart att det inte är en seriös rekryteringsvideo.

   Svara

    Om tanken är att efterlikna hur män diskuterar kvinnor när de rekryterar så missar de ju målet helt. Tror någon på allvar att det är så det går till?

    Svara

    Det går utmärkt att förstå att något är menat som ett skämt och ändå tycka det är tråkigt/ointressant/dåligt

    Svara

    Ja, klart att jag förstår att de försöker skämta. Tycker bara att det är tramsigt.

    Svara

    Klart man fattar det var ett skämt, men tyckte verkligen inte det var ett kul skämt, bara osmakligt.

    Svara

   Det är satir, en mildare variant av mr.cool.

   Svara

  Alltså det är merch för jons kanal, inte ett klädföretag

  Svara

   Stämmer inte. Dom tillverkar bikinis också vilket man kan se i en annan vlogg. Detta är första kollektionen vilket man brukar köra rätt enkelt men de kommer komma in betydligt fler produkter.

   Svara

   Det började som merch för Jons youtube, men sen bestämde de sig för att göra det helt eget.

   Även om många idag gör egna kollektioner så skiljer sig målgruppen ganska mycket jämfört med alla de som gör kollektioner för Na-kd eller Nelly.

   Svara

  OT BB:
  Har hon inte haft mycket luft i kalendern den här veckan? En vecka då hon dessutom inte skulle haft barnen och därmed borde varit fullbokad. Hon hade väl inte en ledig dag innan 2019 enligt något inlägg i våras. Två dagar i Milano för att prova kläder, hämta tidigt igår, FW, sovmorgon idag innan träning. Inte mycket aktiviteter kring Löwengrip Beauty den här veckan. Visserligen ska de väl till Gotland imorgon för planeringsmöte eller vad det var.

  Svara

   Allvarligt tråkiga nyheter om NC:
   UK håller på att utreda om Natural C!!!

   37 kvinnor blivit gravida efter att de använt NC

   Svara

    Säkert många, många fler än så

    Svara

   Tror att övriga medarbetare är dom som arbetar mest. De som gör allt tråkjobb som bella inte vill göra. Är det några som skulle behöva åka utomlands och vila upp sig är det definitivt dom.

   Svara

    Bellas jobb är Atta prata om jobb 😄

    Svara

   Bella har haft TVÅ semesterdagar under 12 år. Alla andra dagar har hon arbetat. Stackars 🙁
   De enda två semesterdagarna var på Maldiverna med Hajen. Varför hon tog hela två dagar helledigt i ”paradiset” behöver man inte vara särskilt fantasifull för att förstå. Haja!
   Men egentligen måste det vara väldigt synd om Bella som har så lite semester. Och inte kan hon ”gå till facket” heller.
   Unionen verkar ha avbrutit samarbetet med Bella sedan det påpekades flera gånger att inget av de företag Bella är inblandad i har kollektivavtal som ju är Unionens främsta krav på arbetsgivare 🙂

   Svara

    Hon är minst 4 månaders ledighet om året att slänga in ett blogginlägg om dagen är inte jobb!

    Svara

  Källa: LinkeIn:

  ”Swedish birth control app Natural Cycles is under fire for claiming it is ”highly accurate”. A Facebook ad for the app. which tracks a woman’s menstrual cycle through her body temperature, was banned by the UK Advertising Standard Association for exaggerating its ”typical-use” failure rate. Natural Cycles is also uder investigation in Sweden after on hospital reported 37 women had become pregnant while using the app. ”

  Svara

  Samtidigt är det tyst hos den så kallade ”Nordic Tech” och på bbs blogg.
  (Detta är en tydlig exempel av varför folk med akademik utbildning inte arbetar som blondinbella. Att ta fram produkter som har med liv och död att göra och att ens marknadsföra så magstarkt de här produkterna och vara ansiktet utåt kräver att man inte har ngn skam i kroppen och att det enda man är fokuserad på är pengar. Självklart har hon tjänat pengar på de små liven …den tunga kostnaderna på vården som redan är överbelastad. Ett enda besök till sjukhus/vårdgivare kostar samhället enormt. ) Någon kunde ta reda på hur mycket blondinbellas NC har bekostat skattebetalarna och hur många kronor hon har tjänat på NC. Vore intressant att se den ekvationen!!

  https://www.theguardian.com/technology/2018/aug/29/natural-cycles-app-highly-accurate-contraceptive-claim-misled-consumers

  https://www.businessinsider.in/birth-control-app-natural-cycles-is-in-trouble-after-misleading-people-with-claims-it-is-highly-accurate/articleshow/65592232.cms

  http://www.dailyecho.co.uk/news/national/16604163.advert-for-contraceptive-app-banned-after-it-was-ruled-misleading/

  Svara

  OT:
  Framgångspoddens puff för podden med Bella:

  Svara

   ”..med egen brygga…”
   ”Jag hoppas sälja det för 13” (hennes nuvarande hus)

   Svara

    Undrar om det är nervöst på klotmurklevägen?

    Svara

     Säkert. Bella undrar nog hur det ser ut bakom det falska kaklet och hur det ser ut under golvet i badrummen.
     Alla spekulanter som begriper något över huvud taget om fastigheter måste ju vara särskilt känsliga för allt som rör just våtrum. Finns knappast något fel i ett hus som kan få så stora konsekvenser och dyra reparationskostnader som just felaktigt utförda våtrum. I synnerhet på övervåningen…

     Svara

    Bella har förmodligen 9 mkr i lån på huset och behöver ha loss 3-4 mkr till nya huset.

    Svara

  Lite som all merchandise som alla störrw YouTubers verkar ha…

  Svara

  Kommer väl inte dröja länge innan alla influensers kommer springa runt med dessa kläder. Verkar ju vara mode nu bland de yngre med mjukiskläder och stora T-shirts. De är ju bara en klubb för inbördesbeundran detta, nu lägger alla ut bilder med sin bianca-fodral och alla otaliga kollektioner för nelly och dylika företag. Influenserna springer runt på olika lanseringsevent och plockar upp grejer gratis, men vem är det som köper allt detta? Man har ju tröttnat efter bara nån dag, man ser ju allt detta om och om igen på instagram?

  Svara

   Och allt kallas pressvisningar, goodiebags och pressutskick varvid man slipper förmånsbeskattning och inte heller behöver markera exponeringen som samarbete eller reklam. Smart.

   Svara

  https://forni.se/2018/08/30/ett-litet-god-morgon-inlagg/

  Intressant. Vad har ni får åsikter? Jag menar inget illa mot Forni. Ibland hade man önskat att vissa influencer kunde få praoa på akutmottagningen som en undersköterska (eller sjuksköterska) för att se hur ett annat jobb kan se ut. Vilken lyx det är att gå vi visningar och kunna välja hur ens jobbdagar ska se ut utifrån sin mens.

  Svara

  föredrar Redgerts eldorado-tröjor

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.