Vad har egentligen hänt mellan Annica Englund och StyleElin?

Igår publicerade frisören ”StyleElin” på Instagram att det skar sig mellan henne och Annica Englund efter det att Elin sagt upp alla sina influencersamarbeten. Hon menar på att Annica fick erbjudandet att fortsätta gå till Elin för att få sitt hår fixat men att Annica inte var intresserad av det om hon var tvungen att betala för det.

När jag pratar med Annica så låter det lite annorlunda. 
Hon menar att det inte alls handlar om hår utan att Elin istället blivit sur för att Annica tackat nej till att vara gäst på hennes bröllop med anledning av sin psykiska ohälsa.

Elin bjöd mig på sitt bröllop men jag sa att jag inte kunde åka själv pga min panikångest. Jag kan inte sätta mig så sådana situationer där jag inte känner någon förutom brudparet i tre dagar i ett annat land.
Ingen av mina vänner var sådär jättesugen att betala nästan 8000kr för att se någon de inte kände gifta sig vilket jag kan förstå. När jag berättade det så blev hon arg och besviken på mig att jag inte kunde komma.
Efter mitt sms att jag inte kunde komma så skickade hon att hon ville avsluta samarbetet och det var så det hela drog igång.

Hade det handlat om pengar hade jag självklart gått kvar men det är mer infekterat än så då jag kände att jag fick skuld på mig pga min psykiska ohälsa och för mig är det inte okej.
//Annica

Annica har publicerat ett inlägg om detta på sin blogg.

Själv klippte jag min egen lugg igår eftersom det var stört omöjligt att få tag på en frisör som kunde hjälpa mig efter att min egen saxkonstnär slutat som frisör. Vi får se hur den ser ut efter att jag duschat. Kanske kommer jag se ut som på mitt absolut första passfoto där min storasyster utrustat mig med lite av en trappinspirerad look i luggen. 
När vi ändå snackar hår menar jag…

144 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sexkonstnär..? I would love that job

  Svara

   Why do you write in English?

   Svara

   Den servicen får aldrig jag hos frisören!

   Svara

  Verkar svårt att ha fungerande relationer som hipp influenser…
  Men det blir väl så när de ska samarbeta och samtidigt vara ”men gumman darling” med varandra. Det luktar fejkon lång väg!

  Svara

   Tyvärr är det ofta så. Skrev ett inlägg på min Insta igår om det falska spelet som pågår, både via privatpersoner men även företag. För vissa influencers duger företag så länge man får något gratis/lön, och föra vissa företag duger bara influencers om de arbetar gratis/utbyte mot varor. Sedan ska det vara så mycket ”gullegull” influencers emellan. Influencers skriver privata meddelanden med förfrågan om man kan göra en SFS, men den dagen deras konto blivit större så hör man aldrig något från de igen. Så mycket är ett spel för gallerierna där folk slåss om att ”vinna” så mycket spons, pengar och tid i rampljuset som möjligt. Jag vet inte hur många ”vänner” man haft på vägen som man förlorat pga att framgången varit viktigare…

   (Och nej, jag tycker inte synd om mig själv. Jag litar hellre på folk och blir blåst än tvärt om. Men tro inte att Instagramvärlden bara är en dans på fluffiga moln med samarbeten, vänskap och fördelar…) <3

   Svara

    Jag arbetade på ett företag för ett par år sedan som gjorde ett par samarbeten med dig, mot produkter (litet bolag med goda grejer). Du var alltid min favorit bland dem som vi hade kontakt med. Alltid engagerad. Ett föredöme i influencervärlden från ett företags perspektiv ! 🙂

    Svara

     Men va!? Jag börjar (på riktigt) gråta nu. Tack fina du för att du ens tar dig tid att skriva detta. Betyder mer än du förstår. ❤️ Kämpar med att vara genuin och jordnära i en ytlig Instagramvärld. Så glad att det märks. 😭🙏🏼
     /Fröken Bölfis

     Svara

      Ååh vad söt du verkar // En annan Anonym ❤️😊

      Svara

       Åh haha, men fina du! Tack!? ❤️ Jag kan vara ganska o-söt om jag är hungrig eller chokladsugen. Lovar! Utöver det försöker jag så gott jag kan. 🙏🏼❤️

       Svara

  Tycker Elin var lite taskig i sina kommentarer.
  Annica har inte skrivit något negativt över huvud taget om Elin.
  Så njaa, jag är nog på Annicas sida i det här.

  Svara

   Man behöver inte alltid välja sida när två bråkar. Är skolkurator och försöker få eleverna att förstå det. Man kan vara objektiv och låta de som bråkar göra det utan att behöva välja sida. Man kan vara en bra kompis och ändå inte välja sida.

   😁

   Svara

    Åh vad jag har svårt för det där. Nu pratar jag inte influencers utan i allmänhet. Om person A är elak mot person B tycker jag att den gemensamma kompisen person C ska kliva in. Att bara stå bredvid och titta på känns som att ta person As sida? Såklart en annan sak om båda bråkar, men i situationer där en person uppenbart har varit elak mot en annan har jag svårt för det där med att titta på i tystnad…

    Disclaimer, ja jag vet att det låter otroligt prepubertalt men jag minns fortfarande när detta hände i mitt föredetta kompisgäng under skoltiden där jag var person C. Ska dock tilläggas att det slutade med att person A gav sig på mig istället, så jag kanske också skulle ha varit tyst. Fredagsfunderingar 😉

    Svara

     Det är klart att man ska kliva in om någon är elak mot någon annan. Om två av ens vänner bråkar och är osams, det är DÅ du inte ska behöva välja sida. Det är skillnad på att stå upp för någon som blir illa behandlad och att hamna mellan två individer som är osams.

     Svara

     Men om man inte har någon info och det bara är ord mot ord, så skall man ju inte välja en sida bara gör att…

     Svara

    Till Skolkuratorn:

    Jättefina ord från dig men jag vet inte vilken verklighet du lever i. Om man är kompis ställer man upp för någon, det kallas lojalitet. Om man inte gör det är man inte en vän/kompis. Du lär alltså människor att vara svaga åskådare. Fint…

    Svara

     haha, hoppas du är ironisk 🙂

     Svara

     Om du är kompis med båda då?

     Svara

     Du kan väl inte vara lojal om den har felat……..

     Svara

     Det handlade väl om att om man är vän med båda!

     Svara

   Är sanningen att vara taskig, ok. 😄

   Svara

    Det beror väl på vems version man väljer att tro på.

    Svara

   Jag kan hålla med båda, med viss reservation eftersom jag inte har alla fakta, mest ”she said, she said”.

   Annika har svarat (i en kommentar) att hon väl innan o.s.a. datumet har tackat ja till bröllopet – men bara om hon hittar någon kompis som vill följa med. Om hon sedan väntar till sista minuten med att ställa in, så har ju Elin redan räknat med inte bara en, utan två gäster som hon har betalat och planerat för. Spelar ingen roll att Annica tidigare sagt att hon inte kommer på egen hand. Hur läge ska man rimligtvis vänta på ett definitivt svar om två gäster kommer eller inte? Man måste ju låta alla inblandande veta hur många kommer närvara. Just därför man har o.s.a. Det minsta Annica skulle gjort är att erbjuda betala för dom två kuverten.

   Jag vet inte när Annica meddelat att hon inte kommer, men jag får känslan (från båda bloggare) att det var rätt nyligen. Då har jag full förståelse för Elins irritation. Känns nonchalant av Annica att texta henne istället för att ringa, men att även vänta till såpass nära bröllopet är rätt respektlös. Vilken brud som helst (redan stressad över att göra allt perfekt) skulle bli överväldigad.
   Har hon däremot sagt att hon inte kan närvara innan (t.o.m. strax efter) rsvp datumet, så förstår jag inte varför Elin skulle vara så upprörd. Annica kan omöjligt vara den enda som inte kan närvara.

   Jag förstår att Annica inte vill åka till Italien för ett bröllop där hon bara känner brudparet – men jag köper inte riktigt det där med hennes ångest. Jag har respekt och sympati för psykisk ohälsa, men just i Annicas fall känns det lite som hennes ångest/utmattning kommer och går lite beroende på vad som är rolig och mindre roligt.

   Det andra gäller jobb mellan dem två. Båda är professionella, ambitiösa kvinnor som utvecklas i sina arbetsliv. Ibland avslutas samarbeten och man går vidare. I det här fallet kunde och skulle det sköts mycket snyggare. Båda vet att dom kommer bombarderas med frågor. Dom kunde antingen välja att gå ut med en gemensam, saklig förklaring om avslutat samarbete, eller inte säga något alls. Att göra som Elin känns väldig oprofessionellt – men efter läst Annica’s blogg så är jag förvånad hur många som trott att Annica har betalt för sina frisörbesök. Jag tror att det svider lite för henne och hennes trovärdighet.

   Vi kommer aldrig veta vem som gjort vad emot vem, eller om det bara är ett missförstånd där båda känner sig besvikna och sårade över att den andra ”inte vill ha kvar mig som kund”. Antingen reder dom ut det och hittar tillbaka till vänskapen – eller också går dom vidare med respektive liv.

   ”There are three sides to every story – what he said, what she said and what really happened”
   (eller i det här fallet : She – She)

   Svara

   Annica är väl känd för att bete sig sjukt omoget och divigt, och får hon inte som hon vill eller tillräckligt uppmärksamhet då tar det hus i helvetet. Har extremt svårt för den människan.

   Svara

  Man måste ju inte direkt lida av psykisk ohälsa för att känna att man inte vill åka utomlands själv i tre dagar och enbart känna brudparet på bröllopet och ingen annan. Skulle kännas ganska ensamt. Denna Annica lider säkert av psykisk ohälsa, men känner att det inte behöver vara anledningen till att skippa att gå på ett sådant bröllop? Tänker att de flesta hade skippat att gå på det bröllopet. Eller hur tänker ni? Tycker att hon gjorde ett ganska normalt och naturligt val

  Svara

   Håller med. Jag hade heller aldrig pallat en sån tillställning. Ingen ångest här, bara gammalt hederligt introvert.

   Svara

    Haha samma här. Är inget fan av såna tillställningar alls. Vill knappt gå på ett vanligt endagsbröllp nästgårds. Hade aldrig tackat ja till ett tredagars utomlands, sen tycker jag iofs det är knöligt att åka utomlands också och gör det enbart väl planerar för min egen skull, inte för andras. Hej ego👋🏻

    Svara

   Sant, men samtidigt har hon ju tackat ja till inbjudan för många månader sedan. Inte så snällt mot brudparet att plötsligt tacka nej några veckor innan, när troligtvis allt redan är spikat in till detalj och mat etc redan är betalt.

   Svara

    Fast hör man av sig i god tid och förklarar varför så borde man respektera det. Man är absolut inte elak för att man inte klarar av att gå på bröllopet

    Svara

     Nej, självklart är man inte elak. Men i det här fallet är bröllopet inom en månad, i Italien. Så lite sent att plötsligt ändra sig när man tackat ja tidigare tycker jag. Brudparet har planerat och betalt för Annica som gäst eftersom hon tackat ja, och det hade ju kunnat undvikas om hon hade sagt nej från första början.

     Svara

      Men du vet väl inte när hon tackade nej. Tror ju inte att det var igår precis.

      Svara

  Har Elin fått hybris?

  Svara

   Nej men Annica, tyvärr.

   Svara

  Rent generellt tycker jag det är märkligt att förvänta sig att gäster är villiga att ta sig lång väg för ett bröllop. Man ska istället bara bli glad för de gäster som kommer. Det kostar en del, krävs ledighet, ev fixande med barnvakt om man behöver och vill ha det.

  Svara

   Faktiskt! Jag ser det också lite som att brudparet får acceptera att alla ev inte kan delta ifall bröllopet är på en plats långt bort. Sen finns det väl såklart grader av detta. Jag hade nog blivit ganska besviken/ledsen om mina närmaste vänner inte kom, t.ex. Däremot hade jag nog inte visat eller berättat att jag blev besviken.

   Svara

    Ja precis! Jag bor tre timmars bilresa från min släkt och hade nog med dåligt samvete när jag skulle gifta mig för att det komplicerade saker och ting för bröllopsgästerna. Hahaha… men det säger ju en hel del kring mig…

    Svara

    Jag själv tackade nej till ett bröllop långt uppe i Norge. 3st dagar, med flyg och hotell, kläder och allmänt fix. Det slutade på en summa runt 8000kr. Hade varit underbart att vara med men att ta ut semesterdagar för resan, och 8000kr kändes inte värt det tyvärr. Bruden förstod helt och hållet och jag kan heller inte räkna med att hon ska komma ner till Sverige när jag gifter mig. Det kostar tid och pengar man inte alltid har.

    Svara

     Och jag blev bjuden till ett dop över hundra mil och två landsgränser bort. Allvarligt, trodde föräldrarna att jag skulle komma på det?!!?

     Svara

      Dom ville väl ge dig möjligheten att välja om du ville iaf..? Det finns absolut barn jag hade kunnat tänka mig att åka den biten för, inte för att dop är så jävla viktiga för mig men vissa barn och deras föräldrar är. Hade blivit ledsen om dom lät bli att bjuda mig för att dom antog att jag inte tänkte komma…

      Svara

      Du fick ju ändå en inbjudan. Jag skickade ut inbjudan till mina släktingar som bor 125 mil härifrån. Trots att jag visste att de flesta inte skulle komma, men ville ändå ge en inbjudan.

      Svara

   Ja och man har sällan bara EN vän som gifter sig när man är i bröllopsålder. Fan, all semester och semesterkassa kan man lätt spendera på alla bröllop land och rike runt.

   Svara

    Det finns folk till allt…min syster gifte sig i Visby, ett ställe vi har noll koppling till. Mitt i juli, alla hotell var svindyra, allt var svindyrt. Hans familj bodde gratis i hans familjs sommarstuga men vår familj var tvungen att betala många tusenlappar för husrum i två nätter. Dessutom skulle vi alla betala kuvertavgift för bröllopsmiddagen och sen hade syrran mage att fråga om bröllopspresent….

    Svara

     Om det är nåt man ska skippa när man bjuder in till destinationsbröllop så är det att be om present! Särskilt om det är kuvertavgift också. Herre alltså.

     Svara

     Är din syrra linda b?

     Svara

     Trodde man valde att ha kuvertavgift istället för att önska sig presenter…

     Svara

     Oh, var på bröllop i somras där de gjorde samma sak. Flera timmars bilresa bort för alla(alltså alla), betala boende, kuvert + hade lista på vilka presenter de ville ha. Bara dyra grejer. De blev så grymt besvikna om de inte fick något från sin dyra lista, utan något annat. Herregud det blev dyrare än en veckas charter. Aldrig igen

     Svara

  Haha snälla ändra inte vad jag tror är felskrivningen ”sexkonstnär”😂♥️ Freudiansk felsägning A & O!

  Svara

   Eller ja, felskrivning är det väl snarare.

   Svara

   Hahaha! Tyvärr… =)

   Svara

  Tror tyvärr det blir så med en del bloggare. Vill ha allt gratis. Jag Tycker vänskap går före jobb. Men dom säger ju olika om vad som hänt.

  Svara

  Jag hade aldrig haft en möjlighet att åka på bröllop för 8000 kr, så jag skulle också ha tackat nej.

  Svara

   Varför ordnar en del så dyra bröllop att de måste be gästerna om pengar?
   Vill man ha ett tjusigt bröllop och inte själv har råd så borde man väl snarare fundera på något annat arrangemang som är bättre anpassat till den egna plånboken.
   För visst vore det bättre att bjuda på en nivå där gästerna enbart kan komma med en sedvanlig present och ett glatt humör?

   Svara

    Svara

     Må detta bli en film. En helt sjukt underhållande komedi om en bridezilla. Och i slutet av filmen: ”this movie was based on a true story”

     Svara

    Har aldrig varit med om att brudparet bett gästerna om pengar för att bekosta bröllopet? Snarare är det ju upp till gästen att bestämma om man har råd/vill lägga pengar på att åka om det inte ordnas i närheten av där man bor.

    Svara

     Jag har! På inbjudan stod det att de önskade pengar till att bekosta bröllopet, men ingen info om klädsel, tider, vilka specifikt inbjudan gällde, osv. Tackade nej 🙂

     Svara

      Oj, det var värst 😀 pinsamt att ställa till med en fest man inte har råd med.

      Svara

    Var på bröllop på annan ort härom helgen. Resa dit. Hotellnatt. Kuvertavgift. Det blev en ganska dyr slutnota för mig och maken. Brudparet ville inte ha några presenter, istället togs en kuvertavgift. Räknade på cirka kostnader och kom fram till att intäkterna garanterat översteg utgifterna för festen.

    Har man inte råd att bjuda gästerna så tänker jag att man kan vänta och spara tills man har råd.

    Svara

     Kulturen jag kommer ifrån är det mer än pinsamt om man som nära familj inte går på bröllopet trots att det kan vara andra sidan jorden, dock behöver vi sällan betala för boende och brukar endast betala resan ner. Det kan vara jätte jobbigt då båda mina föräldrar kommer från stora familjer och valt att flytta till ett land långt ifrån dem så blir ett antal resor per år, önskar man kunde köra bröllopet via Skype för oss som varken har tid eller ork att åka 8 timmar för ett bröllop 😂

     Svara

  Tycker att det är tråkigt att Elin tar så mycket i sociala medier. Om folk ställer frågor, skit i att svara.. eller säg att det är privat. Varför kasta massa skit offentligt? Jag tänker på historien mellan henne och ”tjejen med de platsbyggda bokhyllorna”.

  Svara

   Och när hon väl har frågestund i bloggen så struntar hon i att svara på många frågor. Tycker rent generellt att många bloggare är dåliga på att svara på frågor i kommentarsfältet. Fattar om den är massa frågor varje dag, men i många fall har dom bara en handfull med kommentarer där bara en eller två är en fråga.

   T.ex. Jag (och många andra) frågade Petra Tungården om en bröllopsblogg som var så fantastisk. Har frågat Elin om frisyridéer (inte hårfärgning dock, men tänkte hon kan ge råd ändå), även där har andra ställt liknande fråga utan svar. Har frågat Margaux om skor, Linda Hallberg om skönhetsbehandlingsresultat (när hon hade frågestund). Har även hänt att jag kunnat svara på andras frågor när dom ignoreras av bloggaren.

   Svara

   Håller helt med, känns som Elin är i bråk med de flesta och vill gärna hänga ut folk i sociala medier. Sådant kan hon väl hålla för sig själv. Frågan är vad Elin vill få ut av det, fler läsare in på bloggen? Tragiskt.

   Svara

  Annica har hjälp den där Elin så otroligt mycket och så fort Elin inte får som hon vill blir det till att kasta skit. EN vuxen kvinna som hon är bör sköta saker snyggare för sitt eget bästa.

  Nej jag står på Annicas sida i detta, lider själv av psykisk ohälsa så jag hade aldrig någonsin i min vildaste fantastik övervägt att åka.

  Svara

   Ja, den där Elin verkar otroligt arrogant och divig, Annica är knappast den första hon hängt ut offentligt. Bara i år är det flera stycken. Hon har fått total hybris sen hon träffade den creepy mr Grey klonen. Det är enbart tack vare att hon samarbetat med stora bloggare att hon öht har lyckats skapa sig ett namn. Hon är en helt genomsnittlig och överprisad frisör med mycket begränsat register (alla hennes kunder ser exakt likadana ut), men verkar tro att hon är typ prinsessan Madeleine.

   Svara

    Så skönt att höra att jag inte är den enda som får konstiga vibbar av hennes fästman.

    Svara

     (Förlåt för det jag kommer skriva nu men;) Han ser ut som någon som slår sin fru. Har fått creepy vibbar av honom sen dag ett. Det är något med blicken.
     Han överöser henne med fina gåvor och ring på fingret efter bara några månader ihop. Jag vet inte vad det är – men det känns inte helt äkta. Känns som en klassisk start på ett destruktivt förhållande liksom. Att allt startar i vad som verkade ”för bra för att vara sant” och sen slutade i fullständig katastrof. Hoppas jag har fel.

     Svara

      Håller helt med. Typexempel på extremt kontrollerande man. Börjar alltid med att han överösar kvinnan med presenter och ”kärlek”. Sen när hon är fast börjar nedbrytningen och misshandeln. Han ger mig kalla kårar och så har jag känt sen han dök upp.

      Svara

       Håller med er allihopa!! Har ni sett hennes vloggar där han är med? Så fort han får tillfälle och ser att han filmas så ska han vara gullig och ge henne komplimanger. Får så jäkla dåliga vibbar. Han vill att alla ska tro att han är en dröm-man.

       Svara

        Håller med! Dök upp när hon var som mest skör. Och på hans instagram sida i beskrivningen står det Elin namn? Stage 1 clinger

        Svara

         Vad i hela friden är det här för galna kommentarer??! Ni känner ju varken Elin eller hennes fästman. Förstår inte att denna typ av kommentarer ens släpps igenom, snacka om näthat.

         Svara

      Det enda som är creepy är era kommentarer. Seriöst? ’Ser ut som någon som slår sin fru.’ Smidigt om man kunde se det på folk. Bara att åtala och fängsla för ’förberedelse till misshandel’ så skulle kvinnor slippa misshandlas! Jäkla bittra stackare som sitter här och hittar på sagor om andras förhållanden.

      Svara

       Men Elin ska få hacka hejvilt, hänga ut folk på blogg, insta, och på sina stories om saker som inte är sant! (dessutom har hon massor med yngre läsare som går på hennes skit) !

       Svara

  Hade inte tagit henne seriös som företagare när man hänger ut kunder på det viset.

  Svara

  Men att skylla på ”ångest” är ju oerhört töntigt, eftersom Annika åker på träningsresor, går på ständiga event, m.m, det håller ju inte.
  Däremot kan man fråga sig varför man väljer att lägga ett bröllop utomlands? Och förväntar sig att gäster ska betala resa, hotell, m.m enbart för att närvara? Ngn nämnde 8000:–? Skulle aldrig någonsin lägga ett öre för att ngn ”kompis” lägger sitt bröllop utomlands, om man inte är stormrik och kändis som Charlotte Perelli gjorde, men hon hade ju hela A-kändiseliten som var där och kunde betala utan att tänka på kostnaden.
  ”Vänner” har de väl inte varit? Utan samarbetspartner snarare. De har gjort reklam för varandras bloggar helt enkelt.

  Sedan förstår jag Elin, varför ska man göra håret gratis på bloggare? Finns det ngt företag i detta landet som sysslar med välgörenhet?? Elins företag lär nog överleva utan Annikas blogg.

  Annikas blogg däremot är det nog stor risk att folk tröttnar på, bloggare som börjar komma upp i åren, man tröttnar på dem, och det kommer ständigt nya unga tjejer som tar över. Om man ska bli något då måste man nog starta ett företag, sälja en produkt som ex. Blondinbella, eller Katrin Zytomierska, Katrin började ju också som bloggare men har startat ett stort företag och säljer sina produkter på alla stora företag idag som Sveriges Maxibutiker, vem lyckas med något sådant? Att bara springa på event, träningsresor, visa upp sig på bloggen, det genererar inga pengar i det långa loppet om man ska tänka på sin pension och framtida inkomster. Bloggtiden är begränsad därför att man blir för gammal helt enkelt.

  Svara

   Måste bara inflika att Katrin var företagare långt innan hon var bloggare, hon hade en PR-byrå. Håller med dig i övrigt 😀

   Svara

    Ok. Jo jag vet att hon hade en PR-byrå men tror inte att den var särskilt stor och det var väl därför hon började starta det stora företag hon har nu.

    Svara

     Annica har väl ett träningsklädmärke? Men jag har också tänkt att hon kanske skulle ha något jobb vid sidan av blogg för att få in lite rutiner, kanske hon skulle må bra av, jobba på skönhetssalong som hon gjort förr eller lite som PT som hon är utbildad till.

     Svara

      Fast då tycker hon att livet blir ännu mer stressigt med både blogg och arbete.

      Svara

   Fast på sina resor och event har hon väl alltid känt någon?

   Svara

   Fast det är ju stor skillnad att åka utomlands ensam eller åka med vänner. När hon åker på träningsresor och går på evenemang har hon ju sina nära vänner med sig, som hon antagligen känner sig väldigt trygg med. Jag har med en del problem med ångest men jag kan gå på fester och åka utomlands utan några större problem om det är med folk jag känner, som jag vet finns där om jag skulle få en panikångestattack.

   Svara

    Dessutom är man ju sällan bjuden ensam på ett bröllop, utan för naturligtvis ta med sig någon, och då i detta fallet ngn som har råd att kanske betala 8000 kr för ett bröllop utomlands, snarare handlar det kanske om pengar och inte om ”ångest”.

    Svara

     Va?? Jag har aldrig varit på ett bröllop där man har en (för paret okänd) +1 på inbjudan. Okej om man är ett par men då brukar ju inbjudan vara till båda.

     Hur vanligt är det att man tar med en +1 till ett bröllop där brudparet inte har någon relation till ens +1?

     Svara

      Jag har varit på ett bröllop där jag inte ens visste vem det var som gifte sig. En kompis behövde en +1 i sista minuten och eftersom jag ägde en långklänning så blev det jag. Helt vansinnigt om du frågar mig. 🙂

      Svara

       Haha ja verkligen vansinnigt. Och jag som tycker att bröllop är knasiga tillställningar från första början skulle nog ha svårt att gå på ett där jag inte ens känner paret. Hoppas att du fick en kul kväll i alla fall! 😊

       Svara

        Vi bjöd alla singlar med plus en på vårt bröllop. Just för att de i alla fall skulle känna någon. Ungefär hälften tog med en och några hade fått partners. För oss blev de 6 extra personer

        Svara

         Schysst!

         Svara

         Samma här, vi hade fyra vänner plus min nuvarande svägerska som var singlar när vi skulle gifta oss, vi bjöd dem alla med en +1 just för att de inte skulle känna sig ensamma och att de skulle känna att de har någon de kunde conecta/känna sig trygga med. Hellre att det kommer någon trevlig väns vän än att våra vänner valt att ej komma pga att de inte ville gå själva. Kostade oss någon tusing extra i mat/dryck men det gör ju varken till eller ifrån i en bröllopsbudget ändå.

         Svara

         Men känner inte ofta brudens vänner varandra och brudgummens vänner känner varandra!? Och hör man till familj så känner man ju också redan några. Är väl sällan man går på ett bröllop utan att känna någon? Tycker folk på riktigt att det är tråkigt att gå på bröllop som singel? (Menar inte att ni gjorde fel som bjöd singlar +1, jag är bara förvånad att det ens förekom).

         Svara

         För oss var det faktist inte så många som kände ”alla” då vi båda lärt känna folk genom olika stadier av livet,olika skolor osv

         Svara

      Annica skriver ju att ingen ville/hade möjlighet att följa med. En ganska stor kostnad ju.

      Svara

      Känns inte som att det är vanligt i Sverige att man får ha med sig en random +1 på bröllop.
      Det närmaste var väl att kompisen sa att om jag han hitta en ”special someone” innan bröllopet så skulle han få komma oxå…

      Svara

   Fast det kan vara stor skillnad på event och event eller resa och resa. Tro inte att du vet vad någon annans ångest innebär.

   Svara

   Fast gratis å gratis gör ju inte Elin håret. Det va ett samarbete. Hon gör ju det mot reklam, Annica tar nog bra betalt för sina inlägg/stories som är mer värt än ett frisörbesök.

   Svara

  var det därför Bella slutade gå till Elin också? för att hon avslutade alla samarbeten med influencers?

  Svara

   Säkert! Bella uppgav när folk frågade varför hon inte gick till Elin längre att Elin fortfarande var hennes frisör, men att Bella i och med att LCC skulle samarbeta med Creative headz (tror jag att det var) så var Bella tvungen att gå dit istället. Jag gissar att någon av dem bröt samarbetet. Antingen Bella för att Creative headz-dealen gav mer pengar eftersom jag tror att detta var långt innan Annica slutade gå hos Elin, alltså gissningsvis när Elin ff samarbetade med influencers.

   Svara

  1. Var vuxna och ta inte drama i sociala medier.

  2. Kan förstå Annika till fullo. Hade inte åkt själv och jag mår helt okej. Mycket pengar, tid och engagemang.

  3. Varje sax har två sidor (höhöhö) och sanningen kanske ligger lite däremellan.

  Svara

  Måste man ta sida?

  Elin har avslutat alla sina samarbeten med influencers och AE klipper sig inte där länge, detsamma gäller IL. Det är fakta. Vad som sen hänt utöver det har vi utomstående ingen aning om.

  Svara

  Kan förstå att Annica blev ledsen över att Elin reagerade så på att hon ej kunde komma, men tycker samtidigt att om Elin verkligen betyder mkt för henne som vän borde hon väl vilja fortsätta gå till henne fast hon måste betala och att hon borde vilja försöka reda ut vänskapen igen, inte bara ge upp det för att det har blivit jobbig stämning och för att hon är en reklampelare som måste få klippa sig gratis? Då kan ju inte vänskapen varit värd så mkt för henne.
  Nej, svälj stoltheten och red ut det som skett. Förklara hur pass tufft det vore med bröllopet och fortsätt gå till henne som frisör.

  Svara

  Elin verkar inte ge ett speciellt sympatiskt intryck. Hon bloggade ju om hår på Damernas Värld tidigare men slutade (fick kicken troligtvis) efter att hon publicerade ett inlägg om hennes dåvarande kille som varit otrogen där hon spydde ut allt hon tyckte och tänkte om honom. Kan inte klandra reaktionen men en hårblogg på en av Sveriges största modetidningar var nog inte riktigt rätt forum för ngt så privat.

  Om hon nu får en fråga på Insta om Annica, varför inte bara svara att det är mellan dem två istället för att hänga ut henne?

  Svara

  Jag önskar att fler frisörer skulle sluta ge bloggare gratis behandlingar, jag har en kollega som samarbetar med säkert 8-10 influencers och de vill komma så ofta, ha allt, bestämma tid, kommer för sent och är allmänt krävande och respektlösa. Hon tjänar ingenting på detta, jag har frågat hur många nya kunder hon har fått och det är inte många. Någon enstaka har bokat tid med rabatt. De enda som hör av sig är fler influencers och jag skäms för dem. Jag har också fått frågan men har bett dem att boka en tid som alla andra.

  Svara

   Är du frisör i Stockholm? Är du en stjärna på att klippa lugg? 🙂 Jag vill inte ha något samarbete, bara en bra frisör som jag kan gå till så att jag slipper klippa min egen lugg i fortsättningen… 🙂

   Svara

    Men camcam vilken frisör som helst kan ju klippa en lugg.

    Svara

     Nej det kan dom faktiskt inte. Jag har träffat på frisörer som klippt min lugg så snett att jag hade kunnat göra det mycket bättre själv.

     Svara

      Va? Skandal jag skulle inte betalt.

      Svara

   Men om hon inte tjänar på det är hon ju bara dum som fortsätter? Det är väl bara att sluta? Eller vad är det jag inte fattar?

   Svara

  Köper inte riktigt heller att hon slutat med ALLA samarbeten. Hon har ju precis börjat klippa Therese Lindgren till exempel?
  Och Bella har inte klippt sig hos Elin på hur länge som helst, så det är inte en aktuell referens för avbrutna samarbeten.

  Gillade Elin från början men vad jag själv har upplevt av henne vid olika tillfällen så är hon rätt otrevlig och arrogant, tyvärr.

  Svara

  På tal om något helt annat nu skriver expressen om Isabella Löwengrip som tackat nej till sin egen tv-serie Kring Bella för att det är fel timing. Granskar den tidningen inget tror de verkligen rakt av allt denna kvinna säger? Hon är inte direkt känd för att tala saning.

  Svara

   De måste ju ha någon slags överrenskommelse att med jämna mellanrum producera artiklar om trams hon säger på bloggen

   Svara

   Tycker det finns en intressant formulering i svaret från Perfect Day i Aftonbladets artikel: ”Det stämmer att Isabella Löwengrip kontaktade oss med en förfrågan om att en göra realityserie”.

   Jag har inte direkt fått intrycket från Bella att initiativet kom från hennes håll, utan uppfattade mer som att någon annan kontaktat henne pga av hennes ”intressanta” liv 🤔

   https://www.aftonbladet.se/a/qnBK81

   Svara

   På Malou efter 10 idag så var Hannah och Amanda där och de nämnde i förbifarten att Alex skulle producera en show till dem. Kanske har de två fått ta över realityshowssatsningen och Bella blev dissad? Det framgick tyvärr inte vad det skulle vara för show…

   Svara

    Åh känt det på mig, att H och A kommer med en ny serie av något slag. Kanske därför det med Bella lades ner eller så kände Bella för att satsa på annat som hon säger, på bolaget med Stordalen, så att det blev H och A för Alex att producera istället.

    Svara

     Det var ingen tv-kanal som var intresserad av något med Bella. Varför kan ingen acceptera det?
     Bella är faktiskt inte särskilt tv-mässig även om hon tror själv att hon är världens mest intressanta person.

     Svara

      Isabella är van vid att saker och ting alltid blir som hon vill, hon har noll förmåga att anpassa sig. I det här fallet ville hon att serien skulle sändas på TV i höst, vilket var omöjligt då tablåerna för hösten sätts ett år i förväg. (Ja, omöjligt även om man är världens största bloggare med 1,5 miljon följare). Så skulle projektet gå ut NU NU som impulsiva Isabella gärna vill ha det, så var det play som gällde. Inte lika kittlande.
      Dessutom saknar Isabella det naturliga förhållningssättet till kameran som exempelvis Bianca Ingrosso har. Vad som i tanken skulle vara ”ett TV-team som följer med” blev istället extremt tidskrävande för Isabella då det tog en hel dag att spela in vad som efter klippning blev en trailer på några ynka minuter. Mycket omtagningar och direktioner. Det klarar inte hennes tålamod.

      Jag undrar om Hanna & Amanda är lite arga på Bella nu? H&A la ändå ner tid och resurser på detta (läs pengar), och Isabellas beslut gör ju att det inte kommer återbetala sig för dem.

      Svara

       Jag måste säga att jag tycker Isabella gjort sig väldigt bra i tv de gånger hon medverkat i diverse program. Men så kan det nog va, att Bella ville ha ut serien fort och att det kändes för tidskrävande. Dock tror jag inte allt i tablån sätts ett år i förväg, kanske på trean men inte viafree, Lance serie är nog inte planerad så långt i förväg – men nu kom det andra och fler serier också så fanns konkurrens och det kom andra projekt också för Bella ju. Jag hade gärna sett serien dock, synd.

       Svara

        Men du verkar ju missa helt att tablå och playutbud är två helt olika saker. Det som sänds på linjär tv säljs in ett år i förväg (Säsongen av Wahlgrens värld som börjat nu skrevs på för 10 månader sen tex). Något som ska gå på play kan börja sändas så fort materialet är klart.

        Bella genuin och naturlig framför kameran? Närdå? Instastorys, blondinbellas Tv-dagbok? Berätta.

        Svara

      Ja, hur många avsnitt kan man bygga på att föna hår, bli sminkad, filma Bella när hon filmas/fotograferas, luncher, middagar, sippa vin, sniffa på en kräm, prova kläder? Repeat nästa dag. För jag antar att planen inte omfattade någon djupare insyn i hennes privatliv t ex.

      Svara

      Fast det vet inte du Orvar ! Bella har stor tv-vana och hon väcker ju uppenbarligen ett intresse 😉

      Svara

  Annica är nog inte så lätt o ha något ihop med heller..började väl med Ida V. hon de hyrde lägenhet av , så skulle hon sälja den så de fick flytta –så var det hej då med den kompisen –har väl varit fler efter det , hon har inte så många vänner .

  Svara

   Vad pratar du om Kurt-Maria? Hon har inte hyrt någon lägenhet. Du är så jävla virrig och falsk. Sluta slicka annicas röv på hennes blogg och sen snacka skit om henne här.

   Svara

    Kurt-maria känner jag ej– Marcelo o annica s andra lägenhet var Ida Vargs.

    Svara

     Nej det var den inte. Sluta hitta på.

     Svara

      Annica och Marcelo hyrde en lgh i andrahand av Ida Warg back in the days, dvs typ 5-6 år sen!

      Svara

     Viktor Frisk tog över Annica och Marcelos lägenhet däremot, det där med Ida Varg vet jag inte, missat isf.

     Svara

      Frisk och Varg har varit kompisar och har haft en podd ihop.

      Svara

   Annica verkar faktiskt vara en riktigt ogenuin och shitty person ärligt talat.

   Svara

  Kolla resultaten på alla bolag tillknutna Hannah och Amanda nu när de flesta riktat kommmit ut för 2017. De bör ha riktigt riktigt bra resultat att visa för 2018 eller så börjar det här likna ett riktigt luftslott

  Svara

  Jag tycker personligen att det är fel av Elin att ta upp detta på sociala medier. Sen har hon ju börjat klippa Therese Lindgren men hon betalar väl för sig så det är väl därför. Tycker det hela har skötts väldigt oprofessionellt av Elin för Annica har ju faktiskt inte skrivit mycket om det hela tills Elin tog upp det på instagram.

  Svara

  Alltså jag älskar kvinnor som släpper loss och skiter i ”sitta med benen i kors” normer men snälla:
  Paulas möhippa utvecklas till nåt av det osmakligaste jag sett. Att ställa sig upp i flyget och skrika ut (i en grammofon) helt onödiga, ointressanta saker kompanjerat av en rad svordomar tycker jag är patetiskt då man aldrig vet vad eventuella föräldrar/äldre människor på plats tycker om en sån sak.

  ”JAG MÅSTE BARA UTBRINGA EN FET J*VLA SKÅÅÅL, JAAAG SKA GIFTA MIG!”

  Tror inte många orkar bry sig. Och vad ska de skåla med? Alla i flyget är knappast på väg och supa liksom. Bjud en runda då vetja, som den stora kändis du är.

  Och är inte kuktemat lite gjort?

  Svara

   Haha jag håller med, skämdes så mycket när jag såg hennes story

   Svara

   Jag tycker hennes hippa ser jätterolig ut!

   Är du en sån som tycker flak-åkning under studenttidee också är ’lite gjort’?

   /mer snoppdiadem och studentflak-fester åt folket!

   Svara

    Inte vad man gör utan hur man gör.

    Svara

   Om jag var med på flyger och inte del av deras gäng skulle jag kräva pengarna tillbaka av flygbolaget för att de tillåter det #mrstråkig

   Svara

   Aaah tack! Paulad hippa ger mig ångest och wkämssköljningar. Tycker det är så sjukt tacky allting och hon är så osmaklig. Vråla på planet och verkar som hon ska va så COOL O BALL i tidigare stories från hippan. Sjukt alltihop.

   Men Hugo var ju också beyond salvation på hans sexa så de verkar vara lite samma skrot o korn.

   Svara

  Glöm inte lägga upp öppet spår ikväll. Behöver prata av mig..

  Svara

  Vill Elin ha lite uppmärksamhet kanske? Vem lägger ens ut sånt här. Förstår A fullt ut, jag hade aldrig åkt själv

  Svara

  På tal om hår, lite OT men väldigt vad alla, iaf många, influencers klippt av håret.. verkar vara inne med kortare hår.

  Kan förstå Annica, en stor kostnad och inte kul att åka ensam. Att influencers slutar umgås med sin frisör, fotograf el andra samarbetspartners efter att samarbeten avslutas verkar vanligt, vanligt att influencers byter ut kompisarna – bästisar och nära och kära verkar variera väldigt just bland bloggare/influencers.

  Måste säga att Annica, Xenia och Daniel är så härliga och verkar ha så himla kul ihop, härligt att se.

  Svara

  Det heter bröllopsINBJUDAN av en anledning. Det är ingen obligatorisk kallelse. Klart man som brudpar får bli besviken över att vissa inte kommer men man får väl sen försöka komma till sans och fokusera på de som kommer istället för att skuldbelägga de som inte kommer.

  Svara

  Camilla!!!! Var försvann BB inlägget kring hennes shwo? Perfect Day Media?

  Svara

   Va?

   Svara

    Ja. Angående BB och att hennes show ”Being Bella” lades ner/ej färdigställdes? Ocj Perfect Day Media gick ut och sa att det i själva verket var Bella som frågat dem om de ville göra en show och inte tvärtom?

    Svara

  Är helt på Annicas sida . Elin har blivit så snobbig ända sedan hon träffade Mr Creepy. Jag hade aldrig åkt till Italien för ett bröllop . Vaddå hybris . . Gift dig i Sverige så kanske folk har råd och tid att komma. För övrigt ska Elin vara tacksam för att Annica gjort reklam för henne. Hon var helt okänd för mig tidigare .

  Svara

  Hej alla bittra människor !

  Jag är gäst till deras bröllop och Annica snackar bara en massa skit ! Skönt att hon inte ska komma så att jag slipper se den människan 🙂

  Dom bjuder oss på allting förutom flyg som kostade oss ca 1000 kr tur/retur och boende som kostade 2 000 kr. Hennes 8 000 kr kan den lögnerskan skicka någon annanstans.

  Det är så roligt att läsa alla era bittra människor som inte känner dessa två underbara människor. Lägg av allihopa, skaffa er ett liv istället för att hata.

  Länge leve kärleken <3

  Svara

   Hej Ida!
   Vet såklart inte vem du är men det är trist att du skriver sådär när du inte ens känner mig!

   Okej såhär skulle mina kostnader se ut:
   Flygbiljett 3,400kr tur och retur
   Boende för tre dagar 4000kr
   Bröllopspresent 1000kr
   Sedan har vi mat- och taxikostnaderna som tillkommer. Bara taxi till och från Arlanda kostar 1200kr. Sedan har du även taxi till och från flygplatsen i Italien utöver det. Så det är verkligen ingen underdrift!

   Du måste vara väldigt speciell Ida som slipper dom kostnaderna också 😉

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.