Intersport och Peak Performance svarar på fråga om Kevin Shillingford

Så jo..
Både Intersport och Peak Performance bryr sig….
Läs mer HÄR om du vill veta mer.

Tack Maria!

96 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varsågod!

  Svara

  Super! Vad klagar folk på nu, när de först var så upprörda över vad han gjort mot denna tjej?? Och sen blev det synd om honom?
  Suck.

  Svara

   Det finns fan gränser för hur långt man jagar en människa man inte känner och SOM INTE ENS ÄR DÖMD! Jag tror inte ens det drev som Camilla startat eller dessa mail gällande att förstöra hans liv är lagligt på så lösa grunder (att han inte ens är åtalad och dömd för denna sk hämdporr). Tänk om ni ägnade er åt att göra livet surt för riktiga kvinnomisshandlare istället.. detta handlar ju inte ens om äkta rättvisa utan om ett gäng äckliga kärringar som går igång på att jaga sindy. Det är så tragiskt att ni inte ens ser det själv.

   Svara

    Brukar alltid låta så här när män får stå sitt kast och ta konsekvenserna av sitt vidriga beteende 😴 då är det plötsligt ”synd” om dom, det har ”gått för långt” osv. Men nej, rätt åt honom. Det finns mängder av bevis på den ”sk” hämndporren han spridit, så det spelar ingen roll om han är dömd än eller inte. Vi slutar aldrig kämpa för rättvisa 😘

    Svara

    Behövs väl knappast en dom när han själv la upp hämndporren för allmän beskådan. Du förstår att det inte enbart är juridiken som avgör vad som är moraliskt rätt va?

    Svara

    För det första är det inte Camilla som startar några drev, det gjorde Kevin och Sindy själva genom att publicera bilderna och informationen som de sen blivit anmälda för.
    För det andra handlar Camillas blogg inte om samhället i övrigt, den fokuserar inte på alla andra brottslingar och då heller inte kvinnomisshandlare. Det finns bloggar som enbart fokuserar på kriminallitet och att hänga ut brottslingar.
    Camillas blogg handlar om personer som lägger ut sina liv på sociala medier. Sindy har själv valt att lägga ut sitt och andras liv på sociala medier, Kevin var inte sen att hänga på tragiken, de har enbart sig själva att skylla för offentligheten.

    Att de inte är dömda i en rättegång vet vi alla, vi vet också att det aldrig inneburit någons oskuld bara för att man inte blivit åtalad eller dömd. Det går tusentals brottslingar på våra gator som av olika skäl gått fria trots att man vet att de begått brott. De som följt den här cirkusen vet ju att både Sindy och Kevin lagt ut bilder och text enbart för att skada någon annan. Hur kan du se förbi det och tycka att det är vi ”äckliga kärringar” som gjort fel här?
    Hur långt upp i deras rövar har du ditt huvud egentligen?

    Svara

     Amen to that!

     Svara

  Anonym 15:28 där ovan, det låter väldigt mycket som om den kommentatorn känner honom personligen. Men hey, jag kan ju självklart ha fel. Tänker bara att det måste vara ansträngande att bli så upprörd för en helt okänd människas skull.

  Svara

   Fast det blir jag med jämna mellanrum. Kanske inte upprörd med illa berörd och känner att jag vill säga något.

   Svara

    Illa berörd och i behov att säga det man vill är så klart en självklarhet, men att bli så förbannad, det verkar jobbigt. Om man är utomstående, menar jag.

    Svara

     Blir ofta förbannad på olika saker som skrivs här, ja det kan vara jobbigt att läsa denna blogg och bli upprörd absolut men varför inte skriva det man tycker om man tycker saker och ting är fel. Varför ska man inte få ifrågasätta här, är det så himla konstigt verkligen? Och jag har varit utomstående till allt jag skrivit herregud till och blivit upprörd över.

     Svara

      Ingenstans skriver jag att man inte får skriva/bli upprörd/förbannad/skitarg. Bli det om det känns bättre, jag tycker i alla fall att det verkar jobbigt att bli så arg för någon annan, helst om den som man försvarar har visat sig vara en rövhatt helt öppet.

      Svara

   Fick samma känsla när jag läste kommentaren.

   Svara

    Då tror jag mer på att anonym jobbar på Intersport.

    Svara

     Nyckelordet: TROR.

     Svara

      Jaaaaa….
      Exakt samma som JP.

      Varför kände du dig nödgad att påpeka detta? Tror du inte folk har läsförståelse eller att du behöver dadda dem på annat sätt?

      Svara

       Dem?

       Svara

        Ja det kan ju omöjligt vara för min eller anonyms skull då vi båda är medvetna vad jag skrev. Så det enda logiska som finns kvar är att de är för övriga läsarens skull. 😉😁

        Eller. Det fiiiins ju en förklaring till.

        Anonym ville ha en guldstjärna i läsförståelse. Ja då ska jag inte vara snål. Varsågod. ⭐️☺️

        Svara

         ⭐️👍😂

         Svara

    Sindy brukar ju vara snabb på tangenterna här inne

    Svara

     Men Sindy skrev ju att han inte var polisanmäld. Under sitt eget namn i samma inlägg.

     Svara

      Och du tror på något som kommer ur den människans mun? 😂

      Svara

       Men alltså haha… Kommentaren som 12.30 trodde/insinuerade att det skulle varit Sindy som skrev hade ju skrivit att han är polisanmäld (vilket stått här) och Sindy skrev att han inte är polisanmäld. Daaah är du med 😂 🤦‍ handlar inte om att tro på vad Sindy säger eller inte… hahaha IQ-nivån här 🤣🙈

       Svara

        Jaaa shiiieeet asså man måste ba ha såå lågt IQ om man misstolkar en kommentar på en skvallerblogg…?

        Svara

      Det kan mycket väl vara sant, att han inte är polisanmäld. Men det betyder ju inte att han inte begått handlingen. Det räcker för att visa hur jävla rutten man är.
      Att de sitter och knarkar OCH lägger ut skiten offentligt gör det hela ännu mer tragiskt och jag har så svårt att tycka synd om de här två.

      Svara

       Men Kevin är ju med via lexbase, är man inte bara med där om man är dömd

       Svara

        Nej i Lexbase kan man förekomma om man tex är målsägande eller vittnat i en rättegång. Det kan också röra sig om tex tvistemål och i ett sådant behöver ingen av parterna vara brottslingar utan man kanske är oense om en faktura.

        Svara

         Stämmer inte! Gjorde nyss en sökning på mig själv (har betaltjänsten via mitt företag), jag har stått som målsägare och kärande i två olika fall, jag finns inte att hitta i Lexbase. I stämningsmålet finns ej svarande heller på Lexbase (förlikning), däremot i brottsmålet finns den tilltalande (och dömde) att finnas på Lexbase.

         Svara

  Själv tycker jag det blir konstigt när ett hälso/sportföretag använder modeller som så öppet använder droger.
  Skönt att höra att dom slutar använda honom.

  Svara

  Alltså herregud!! Fan vad ni överdriver

  Svara

   Tydligen inte. Det är väl självklart att en sportbutik inte vill bli förknippade med droganvändning och ”hämndporr”.

   Svara

   Har du fortfarande tyckt att vi överdrev om det var du som blev utsatt för hämndporr? Troligtvis inte.

   Svara

    Hade*

    Svara

   Du får gärna tycka att vi överdriver 🙂 men intersport tyckte inte det och det är allt som räknas. Din åsikt kvittar.

   Svara

    Anonym 12:23. Du låter som ett barn.

    Svara

     Du låter som någon som använder härskartekniker.

     Svara

    Exakt! Justice ✊🏼

    Svara

   Överdriver man när man låter en man stå för vad han gör?

   Svara

   ALLTID när kvinnor står upp för sin rättvisa så är det ”överdrivet”. Mansgrisen har begått en olaglig och vidrig handling genom att sprida nakenbilder på sitt ex i syfte att kränka och förstöra hennes liv. Han ska fan stå för sina handlingar, och ta konsekvenserna. Jag tycker snarare att det är UNDERDRIVET att han inte sitter bakom lås och bom eller ens fått hem en böter. Inte för att det gör någon större skillnad för den stackars drabbade tjejen.

   Svara

    +1

    Svara

  Det handlar väl mer om att Intersport och Peak Performance inte vill hamna i ett drev eller få negativ uppmärksamhet, mer än att de på riktigt bryr sig.

  Svara

   Hur vet du det? jag skulle bry mig på riktigt, så om det var jag som satt på intersport och hade ansvar och tog emot denna infon hade jag brytt mig på riktigt. Inersport är inte en stor kall person, det finns riktiga medarbetare med känslor och tankar där 🙂

   Svara

   Exakt!

   Svara

    Svarade johanna med mitt exakt.

    Svara

  Sindy är jätteglad för hon ska åka till Turkiet och göra ett Brazilian butt lift, en av dom farligaste skönhets operationerna för övrigt. Sen är hon bussig och ger sina läsare 2000 kr rabatt vid valfri behandling.
  Står fan inte ut 🤦‍♀️

  Svara

   Nej jag blir sååå jäkla illa berörd av hela det där gänget, Sindy Knivmicke och Sindys nya kille… Får verkligen kräks upp i munnen, fan skärp er och ta hand om era barn, bete er som vuxna!!!!!!!!!! Stackars ungar, så jäkla tragiskt 💔💔💔

   Svara

   Borde inte hon ägna sig åt att skola in sitt stora barn inför hösten 🙁 så ledsamt alltså!

   Svara

    Ja det är helt orimligt och vidrigt, har själv en treåring och blir så jäkla ledsen av att se hur de håller på! Och dessa videos där de alltid åmar sig och ska se sexiga ut, kryper ju i kroppen på en att se! Och JAAAA, jag vet att det är frivilligt att följa dem men kan bara inte låta bli för man hoppas ju att de ska skärpa sig och inse att de är FÖRÄLDRAR!!!!! 💔💔💔

    Svara

     Men skärp er! Istället för att sitta och hata här dag ut och dag in över hur ”orimligt och vidrigt” allt är, GÖR ngt bra själva. Om ni på riktigt tycker att allt är så hemskt alltså. Något säger mig att det är eran chans att få gotta er i att vräka ur er eran uppenbarligen outsinande bitterhet, som gör att ni hatar här. Det RÄCKER!

     Svara

      Oj. Sindy, är det du?

      Svara

       Nej förlåt, glömde skriva alla som jag inte är.

       Svara

        Känner verkligen 0 hat, fastnade själv nästan i ingrepps-världen som yngre men tog mig ur med psyket i behåll =/ Man börjar med en liten grej och sen eskalerar det och företag utnyttjar detta. De borde skämmas.

        Svara

         Men handlar väl inte bara om ingreppen hon gör tänker jag…?

         Svara

      Haha gissar också att det är Sindy som skrivit den kommentaren, vadå ”Gör något bra själva”…? Kan väl inte finnas en enda normal person eller förälder som vill försvara deras beteenden?! Jag erkänner att jag såklart inte heller är ”perfekt” men seriöst, barnen ska ALLTID komma i första hand och det gör de ju definitivt inte för dessa människor!

      Svara

       Näääeee 😳, det kan ju barnen omöjligt göra. För man kan inte tänka på flera sätt 🙄.

       Svara

      Tror inte att någon sitter här inne dag ut och dag in eller är det minsta bittra. Det är nog du som ger Sindy för mkt credd för det.
      Det tar mig ca 5minuter av min dag att läsa igenom nya inlägg på BB och skriva kommentarer. Övrig tid hinner jag uträtta skitbra saker om jag vill, jag hinner också sova, äta, jobba, träna, hänga med familj och vänner. Vad tycker du jag skulle lagt de där fem minutrarna på som skulle förbättra min eller någon annans värld?

      Jag tycker också att det räcker nu. Det räcker med knark och desperata ”erotiska” superfilterade videos och offentliga draman. Det kanske är Sindy och gänget som ska börja göra BRA saker? Ja! Vilken bra idé! Har du tänkt på att be dom göra BRA saker istället för att ägna sig åt att förstöra för andra?

      Svara

       +1

       Svara

     Jag har två barn i samma ålder och jag förstår inte hur man kan vilja prioritera något över dem. De behöver ju mamma och pappa så mycket.

     Svara

      Instämmer helt. 💔💔💔

      Svara

   Hahaha Kevins exflickväns kommentar om hennes platta rumpa tog alltså såå hårt på henne att hon nu väljer att operera den? Stackars tjej, det måste vara superjobbigt att vara så otroligt osäker som Sindy uppenbart är.

   Svara

   Det dog nyligen en brittisk kvinna på en klinik i Turkiet när hon gjorde exakt samma ingrepp alltså en BBL. Hon fick flera hjärtinfarkter på operationsbordet och dog, en tvåbarnsmamma från Storbritannien. Samma klinik som Anna-Lisa från ex on the beach gjorde sin bbl

   Svara

   Hon letar efter ngn som vill hyra ett rum i hennes lght då hon inte ska hyra ut hela så vet skulle palla bo där?

   Svara

  Erbjudande idag.

  NK SKOR & ACCESSOARER.
  Vid köp av skor från Flattered erhålls en Clarins-necessär med lotion, handkräm och läppglans (värde 500 kr). 😱😱😬😂🤣

  Svara

   Fan till den människa som sa att hen läser Flattered som Ullared, jag läser själv så nu!

   Svara

    Hahaha samma här, läser det med småländsk dialekt och som Ullared uttalas

    Svara

   Varför inte en necessär med produkter från LCC, hade inte det varit en rimligare kombo?

   Svara

  BRA!!

  Svara

  Camilla, vad hade du väntat dig för svar? Skulle de säga att de skiter fullständigt i det? Självklart måste de svara som de gör om flera uppmärksammar dem på detta, vore inte så bra pr annars.

  Tycker många av dina inlägg och kommentarsfältet har sjunkit så lågt i nivå. För ett år sedan var bloggen mer rolig och lättsam och hade inte massa bittra hatare som kommenterade hela dagarna. Det finns en gräns när det inte längre är sunt att lägga sig i och döma andra människor. Särskilt när du vet vilka elaka kommentarer dina inlägg genererar! Det blir ju oundvikligen så att du blir likställd med ditt till stor del bittra och elaka kommentarsfält.

  Svara

   Jag tycker att det var ett jättebra initiativ att både informera intersport, samt av intersport att agera som de gjorde och låta denna man stå för sina vidriga handlingar. Kvinnor får aldrig rättvisa annars.

   Svara

    Tack!

    Svara

     Tycker det är helt fantastiskt att vi kvinnor äntligen har en röst som hörs och kan säga ifrån och sluta dalta med män som gör fel. Klart det är jobbigt för previligerade män i patriarkatet som aldrig tidigare behövt ta ansvar eller tänka på konsekvenserna för sina handlingar, nu äre helt enkelt slut med det. Folk kan kalla det drev eller att det går för långt, hur mycket de vill, men det här är bara början på många kvinnor som tröttnat på att leva efter mäns villkor och dalta med deras respektlöshet/olagligheter.

     Bra gjort, Maria ❤️

     Svara

   Precis, klart de måste svara. Ingen som skrivit av de ovan, vad jag kan se, att de inte bryr sig. 🙄

   Svara

  Sindy ska ytterligare sända en operation live och åka utomlands och sätta in implantat i rumpan.. Så ledsamt att i så ung ålder operara allt som går ist för fokus på annat.
  Å vilka företag det finns som sponsrar sånt här, utnyttjar folk med psykisk ohälsa i bagaget oxå. Fy f-n 🙁

  Svara

   Efter att musikvideon lades ut kunde man läsa massor av elaka kommentarer härinne om Sindys beniga rumpa (inte mina ord) och hur oattraktiv den var. Nu ska hon iväg och fixa till den. Så otroligt sorgligt att folk ska kommentera varandras kroppar och hetsa någon som uppenbarligen redan mår dåligt till att fortsätta förvränga sig för att passa in i ett ideal. Sen får hon höra att hon gör fel. Dubbelbestraffning så det skriker om det.

   Svara

    Så osäker och svag individ den där Sindy. Stackars barn som tyvärr inte får välja sina föräldrar.

    Svara

    Äh, hon har snackat om buttlift sedan tidernas begynnelse. Det där kan du inte lägga på någon i det här kommentarsfältet.

    Svara

     Det är klart jag inte skyller det på någon i der här kommentarsfältet specifikt. Eller jo det lät nog så på min första kommentar. Vad jag försöker få fram är väl egentligen att å ena sidan ska det kommenteras kroppar hejvilt och man hånar skamlöst någons ”beniga fula rumpa” men å andra sidan är det sorgligt och förskräckligt att man som kvinna opererar sig. Dubbelbestraffning från samhället man lever i så att säga.

     Tycker det summerat rätt bra hur det är att vara kvinna idag. Du ska vara helt perfekt och passa in i samhällets snäva normer men du ska samtidigt vara helt naturlig och ett fördöme för alla.

     Svara

  Det var mkt som var sorgligt med den där musikvideon med Sindy som CamCam publicerade här men kommentarsfältet var nedlusat med kommentarer om hur ful och platt hennes rumpa är. Hoppas att det inte är samma människor som nu förfasas över att hon vill genomgå ett inte helt ofarligt ingrepp…

  Svara

   Och allting fick ligga kvar, ena dagen ska kvinnor stöttas och ingen får nämna någons utseende och nästa dag så är det fritt fram att kommentera och även spekulera om graviditeter.

   Svara

    Fast jag skulle aldrig stötta en sån hemsk kvinna som Sindy.

    Svara

     Nej 12.40 precis, och där sammanfattar du med ett inlägg den otroligt låga nivån på många kommentarer här.

     Svara

     skrev jag att du skulle stötta henne? Det finns något mellan att stötta och kritisera utseendemässigt.

     Svara

     Hon mår ju inte bra, det syns på mils avstånd. Att avfärda någon som uppenbart är i stort behov av hjälp, som ”hemsk” känns väldigt oempatiskt (undantag finns givetvis, men Sindy är knappast Johanna Möller eller Peter Madsen liksom).

     Svara

      Men då får hon söka hjälp? Detta har pågått under flera år nu. Hon knarkar, har förlorat vårdnaden av sina barn, sprider hämndporr, åmar och fläker ut sig naken på sociala medier och mitt i soppan så väljer hon att prioritera skönhetsoperationer. Blä.

      Svara

   Åh skrev folk det, ja det påverkar såklart. Bianca fick kommentarer om sina läppar – gjorde sen läpparna. Camcam fick kommentar om sin frisyr/hästsvans/panna och vips direkt klippte lugg och bytte frisyr. Isabella har fått kommentarer om att hon har putmage så sulle inte bli förvånad om hon snart gör en bukplastik eller liposugning. Hennes reality sågades och hånades här och inga skulle kolla och Isabella lägger ner – tog förstås åt sig av vad det skrevs här, synd det skulle hon inte lyssnat på, det hade blivit tittarsuccé iaf oavsett om serien blivit kass eller bra. Men då borde ju folk här vara nöjda att hon la ner men nej då blir det hån för det ist.

   Svara

  Kommer se helt sjukt ut. Hon påstår motsatsen, men det är bara att spana in hennes läppar för att inse hur skeva hennes referensramar är.

  Svara

  Någon kanske borde kontakta kliniken som ska ge bort en rumpoperation till Sindy, och informera dom om att hon köpt alla sina följare? Och dessutom utreds för att ha spridit hämndporr. Det borde ju nästan räknas som bedrägeri mot företagen hon lyckas lura in i samarbeten?

  Svara

   Jag, jag jag!! Jag kan turkiska!

   Svara

    Esteworld heter kliniken. Tror dock att det är svenskar som äger den fast den ligger i turkiet?

    Svara

     Du har rätt, såg det nya inlägget precis

     Svara

   Det gör nog cc snart ska du se, förvånar mig inte längre faktiskt.

   Svara

    Hoppas 👏🏼👏🏼

    Svara

    Och hur skulle det vara så fel?
    Att CC kontaktar dom menar jag.
    Du skriver det inte rakt ut men det framgår tydligt att du tycker det vore fel att kontakta kliniken. Förklara gärna.

    Svara

  Fast… vadå ”Så jo, de bryr sig” ?? Var väl ingen som skrivit att de inte bryr sig – däremot att de inte VISSTE om det och varför ska de skammas för det. Sen skriver du ”jo de bryr sig” hehe.. Ja vad skulle de annars göra när de får mail och inlägg här, klart de måste svara och agera och bry sig hehe.

  Svara

   Oavsett så är det ett bra beslut att skrota pojkvaskern som modell.

   Svara

  man kan ju söka fram kevin via lexbase, någon som vet vad det handlar om `

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.