För eller emot en mer naken Katrin Zytomierska på Instagram?

Jaha!? Ännu en människa som ska klä av sig kläderna på Instagram, kanske man tänker..
Jo, förvisso så är det en kvinna i bh på bilden men jag tycker att hennes frågeställning är lite intressant.

Jag gjorde en upptäckt idag. Alla nya jag börjar följa lägger oavbrutet ut halvnakna bilder på sig själva, så jag undrar. Är det vad jag också borde göra? //Katrin

Intressant i sig men dock inte lika intressant som många av kommentarerna.
De är uppdelade mellan de som tycker att Katrin borde gå avklädd oftare och de som…tja, inte tycker det..
Men dessa kommentarer är inte formulerade på det där vanliga sättet man ofta ser på sociala medier – ni vet.. ”FAN VAD FUL DU ÄR, KLÄ PÅ DIG!!!” eller ”VEM FAN VILL SE DIG NAKEN, DIN H*RA!”… Ni vet, sedvanliga kommentarer på sociala medier…

Många av dessa kommentarer ställer en väldigt vanlig men väldigt intressant fråga:


Varför vill Katrin visa sig mer avklädd?
Svaret på den frågan kan vara mängder av olika saker, men det är det som är nyckeln tror jag.
Kan det vara för att:
För att få likes?
För att få bättre självkänsla? (Den kan slå tillbaka mighty fast ska tilläggas med tanke på de ”vanliga” kommentarer jag refererar till här ovan”)
För att sälja mer produkter?
För att provocera?
För att ta plats som kvinna?
För att ta tillbaka sin sexualitet?
För att hon är stolt över sin kropp?
För att retas?
För att promota sin PT?
För att normalisera den kvinnliga kroppen?
För att hon kan?
För att hon vill?

Återigen så ska man inte fokusera bara på ATT någon vill göra någonting utan på VARFÖR! Att konstatera att någon är ledsen hjälper inte, men det för att fokusera på varför. Samma sak med smärta. ATT du har ont hjälper inte, men att titta på VARFÖR kan hjälpa till för att hitta en lösning.
ATT en kvinna vill klä av sig på Instagram är inte så intressant som svaret på frågan VARFÖR?

Vad tycker ni?
Påhopp om utseende kommer raderas och skribenten hamnar i modd.
Kan ni inte diskutera lika nyanserat som Katrins följare gör här så kan ni vara tysta istället.

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Haha ja intressant det där… Nu är ju inte Katrin särskilt avklädd på sin bild om man jämför med andra och hur det tydligen ska vara nuförtiden 😉 men förstår hennes tanke och din tankegång här. Jag såg detta på Katrins insta igårkväll och tänkte/trodde att det skulle hamna här haha. Verkar som att avklädda bilder får många likes, många kommentarer och uppmärksammas.. kanske handlar det om bekräftelsebehov också och att folk vill få komplimanger.

  Svara

  Men det är ok att säga att hon är lik gollum?

  Svara

   Herregud….

   Svara

  Heja dem som INTE har ett behov av att lägga ut avklädda, halvnakna bilder på sig själva!! 😜 Förstår dock Katrins tankar 😊

  Svara

  Personligen är jag så trött på just avklätt i största allmänhet. Visserligen är jag inte bättre själv som lägger ut massa fula selfies på mig själv mer än ofta ( givetvis från bra vinklar också, patetiskt I know). Oh well. Den där bilden på henne va smaklig tycker jag, finns ju dom som visar mycket mer. Men nej som sagt, rätt trött på det. (och selfies, ändå fortsätter jag). Haha!

  Svara

  följer Katrin på Instagram.. hon verkar vara en toppenmamma och en riktig entreprenör.
  Dessutom har hon ju jobbat hårt med sin PT för att få en kropp hon med rätta, är stolt över. .

  Svara

   Hon är härlig att följa på instagram faktiskt…Ja håller med, och hon behöver knappast söka bekräftelse genom halvnakna bilder.. så jag säger Nej och Emot en halvnaken Katrin på instagram, hon behöver det inte sen att hon visar upp magen ibland eller någon bikinibild ja det är ju helt okej. 😊

   Svara

   Det går ju dock alldeles utmärkt att vara stolt över sin kropp utan att vara naken.

   Svara

  Jag är emot Katrin Zyto rätt generellt faktiskt.

  Svara

  Jag tolkar det hela som ironi..

  Svara

   Ja alltså Katrin är ju ironisk, så tolkar jag det också… samtidigt så ligger det ju något i det, en bra reflektion liksom.

   Svara

  Är noll intresserad av att följa folk som posar och visar hud i ständigt i sina flöden oavsett vad de har för syfte med sina bilder och vilket kön de har. Däremot kan jag tycka att enstaka bilder av konstnärlig kvalitet som typ Jonna Jintons bild är helt ok och vackra att se på eftersom hon inte anspelar på sex ,trutar, plutar och gör sig till.

  Svara

  Alltså så jävla trött man blir på alla här inne. En kvinna ska väl få lägga upp vad hon vill? Hur orkar ni egentligen..? Dessutom Camilla verkar du ha spasmer över att avguda större kvinnor som lägger upp bilder på sin kropp, men du stöttar inte Katrin. Du menar att smala tjejer aldrig ska få lägga upp.. för att dom är smala? Så trött på er mentalitet här inne

  Svara

   Har du öht läst inlägget? Du verkar ha missat exakt alla poänger iaf.

   Svara

  Jag följer bara Camcam, det tar för mycket tid att lägga på att titta på medan andra lever sina fakeliv. Varför skulle jag bry mig, hon hade inte velat följa mig i min vardag…det är jag helt säker på. Men Influensers tjänar pengar på andras nyfikenhet och avundsjuka.

  Svara

  Vem vill se henne naken? Vet att det finns folk som har lite annorlunda smak, men seriöst.? Varför?

  Svara

   Hello påhopp! 👆

   Svara

   Vem vill se nån naken på Instagram egentligen? Inte av puriranska skäl! Men… tråkigt?

   Svara

  Jag tolkade Katrins inlägg som ironi?

  Svara

   Gjorde jag också. Om hon har liknande humor som när jag läste hennes blogg för några år sedan, vilket hon troligvis har. Hon driver ju med fenomenet och ifrågasätter VARFÖR så många klär av sig halvnakna i varannat inlägg. Men som vanligt är det många som helt missar ironi. Hon undrar givetvis inte om hon ska klä av sig.

   Svara

   Ja men ÄNTLIGEN NÅN! Grattis:D
   Det mesta hon skriver är med glimten i ögat och hon verkar ha självdistans som få andra men ändå kan folk ta allt hon säger på sån superallvar och diskutera som nu här, facepalm:D

   Svara

  Var hittar jag catrins insta el blogg?

  Svara

   Överpris. 133/kvm. Inte rimligt. Den har inte ens balkong

   Svara

  Just nu tycker jag det mest är barnen på hennes insta och de är ju söta, hon har en rätt typisk ”mamma instagram” från att ha varit väldigt provocerande så att hon ens reagerar eller frågar är väl ett sundhetstecken mot för hur hon har varit. Hon kommer ändå göra som hon vill, jag misstänker att ju fler nej ju mer avklätt. Det är ju lite Zyto-styleish.

  Svara

  Att vara påklädd och avklädd är upp till var och en. Men jag har alltid tyckt att det är underligt med avklädda bilder i miljöer där det inte är ”normalt”(normalt är väl en bedömning som var och en får avgöra) exempel att ta bilder i sitt vardagsrum med bikini har jag alltid ansett underligt(sen kenza fotade med sin webcam om ni vill veta hur länge). Att fota i bikini på stranden känns helt okej(natural habitat) om man vill det. Men att fota hemma känns bara som att man är ute efter att visa upp sig. Sen följer jag i princip ingen Influencers som lägger upp lättklädda bilder därför att jag inte är intresserad av personer som poserar och förskönar verkligheten på det sättet. Men jaaaa idk. Allt är upp till var och en.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.