Lady Dahmer om främlingsfientlighet och nazism

Jag har till och med sett bruna människor stå i kungsträdgården under gårdagens nazistrally och skandera ”ut med packet”. Alltså inte ut med nazistpacket utan …. ni vet, motsatsen. Bruna människor som är nazister. Som dels röstar SD och dels röstar värre än så (Alternativ för sverige). Jag har sett bilder på barnfamiljer i samma samling. Stolta över sitt hat. Stolta när deras tonåringar tar ton i ropen som riktas mot invandrare och homosexuella.
Jag fattar inte. Men jag fattar kanske ändå.
Jag kommer ju själv från en kommun där många gamla bekanta röstar SD nu. Jag har ju umgåtts med dem. Festat med dem. Varit en del av deras trånga världar där man aldrig diskuterar politik annat än när man okunnigt hånar de som intresserar sig för just politiska sakfrågor. Man diskuterade hårdrock. Och öl. Och såg på porrfilm på festerna. Och söp sig full. Vuxna människor som dag efter dag, år efter år, lallar vidare i nån slags sorglöshet trots att de är samhällets förlorare, trots att de är arbetslösa, har dåliga arbetsvillkor, kanske är sjukskrivna, har barn med speciella behov, är kvinnor, har vänner som är invandrare.
[…]
Jag tror det hade kunnat vara ännu ett sätt att distansiera mig från det ursprung jag skämdes över då och jag undrar om det är därför en del invandrare stöttar SD nu. Handlar det om ett självhat där man försöker bli den yttersta svensken? Eller iallafall den minsta blatten? Minst blatte av alla blattar? Jag hade en bekant, adopterad från Bangladesh, svart, som skrev BSS överallt och sökte medlemskap i VAM (Vit arisk makt) (Han blev nekad) och som så aktivt och högljutt skanderade deras budskap. Det är så jäkla sjukt. //Lady Dahmer
Lady Dahmer skrev ett riktigt bra inlägg häromdagen som jag egentligen skulle vilja klistra in här i sin helhet.
Hennes ord får mig att tänka på den bok jag senast lyssnade på, ”Den svarte nazisten – en dokumentär om Jackie Arklöf” av Magnus Sandelin där Jackie själv berättar om hur det kom sig att han – en mörkhyad man – blev en av Sveriges mest ökända nazister.
Det är så sjukt egentligen, att han ville bli som de som mest av allt ville utrota sådana som honom men när man läser det som LD skriver så är det kanske inte så konstigt.
Ville han kanske bli den mest ”försvenskade b***en” – som LD kallar det –  av dem alla?
Är det samma mekanik som när man är i ett destruktivt förhållande? Man normaliserar det för att överleva?
Men hur kommer det sig att människor som är just det som nazisterna vill utrota, själva strävar mot nazismen?
Vill de utrota sig själva?
Eller vill de bara inkluderas? I ett sammanhang? Söker de tillhörighet och att vad denna tillhörighet är, är inte så viktigt?Jag fattar inte? Gör ni?
Men en sak fattar jag och det är hennes beskrivning av de gamla vännerna i hemkommunen.
De finns där jag föddes också. OM de gör, dock vet jag inte om jag skulle sträcka mig så långt som att kalla dem vänner.
De som hysteriskt delar SD-propaganda på Facebook men aldrig tycker någonting själva och som konsekvent raderar alla kommentarer från de som stillsamt undrar om de ens vet vad det är de delar. För det gör de så klart inte…

Jag kommer ju själv från en kommun där många gamla bekanta röstar SD nu. Jag har ju umgåtts med dem. Festat med dem. Varit en del av deras trånga världar där man aldrig diskuterar politik annat än när man okunnigt hånar de som intresserar sig för just politiska sakfrågor. Man diskuterade hårdrock. Och öl. Och såg på porrfilm på festerna. Och söp sig full. Vuxna människor som dag efter dag, år efter år, lallar vidare i nån slags sorglöshet trots att de är samhällets förlorare, trots att de är arbetslösa, har dåliga arbetsvillkor, kanske är sjukskrivna, har barn med speciella behov, är kvinnor, har vänner som är invandrare.

Kanske är det samma människor som skriker ”INTE ALLA MÄN”?

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är väl lite släkt med Stockholmssyndromet? Ett sätt att skydda sig själv genom att gå i pakt med fienden? Bli en av dem, byta sida, för att på så sätt inte längre vara en av de andra som hotas.

  Vad hände med steffi ? Hon som umgicks med paow och co !

  Det värsta iaf är när folk, oavsett sida, drar in sina barn som några små reklamskyltar för vad deras vuxna föräldrar tycker.
  Och ja, speciellt när det gäller invandring eftersom barn knappast kan se alla olika nyanser i en sådan stor fråga.

  Nej, lady Dahmer har aldrig publicerat ett bra inlägg.

   Men du har ändå fortsatt läsa dem? Om jag följde någon jag tyckte var dålig hade jag slutat efter ett tag.
   Jag håller inte med om allt som LD skriver och tycker men jag gillar att läsa hennes blogg. Uppskattar många av hennes inlägg och hon har fått mig att omvärdera och tänka till kring saker flera gånger.

   Jag tycker hon publicerar mängder av bra inlägg. 👍🏻

  Ändå bra att Bella åter tippade rätt, att SD skulle bli det största partiet på runt 25-26%….
  Siffror är verkligen hennes starka sida.

   Haha ja precis. Min gissning var att SD skulle få 17-18, absolut inte bli störst iaf, och uppenbarligen har man mer koll än Bella – som tror hon är någon slags allvetare.

   Många undersökningar innan valet visade siffror över 20% för SD. Någon visade så mycket som uppåt 30%. Visst kan vi återigen få det till att bella är usel på siffror och diskutera det, men sd var överskattade i många undersökningar det här året. Inte konstigt att tro att det skulle gå bättre för dom än vad det faktiskt gjorde då.

  Det heter inte VitAriskMakt. Det heter VitArisktMotstånd. Ha lite koll snälla.

   Det är skit oavsett vad vi kallar det.

   känner att det faktiskt inte är något jag behöver ha superbra koll på, pest eller kolera liksom

    Know your enemy.

  tänker att dom som lägger sitt hat-krut på SD borde lägga det på NMR istället.. där har ni ju dom riktiga nazisterna. :/

   Det ena utesluter inte det andra.

  Undra om Bella säger nåt om sin extra husvisning som infaller idag??

  Jag tycker det är en enorm generalisering när det gäller folk som röstar på SD. Det är inte endast såna som LD skriver om, men de är nog öppnare med att de röstar på dem. Jag skulle aldrig öppet gå ut med att jag röstar på SD, just för det drev man får ta emot. Jag fick ta emot en jävla massa hat när jag var öppen Moderat, så jag kan bara tänka mig hur det skulle vara nu.

   Lin: Hat får alla politiker ta emot. Vissa mer än andra. Jag säger bara Fi.

    Och de får inte ta emot hat?

     Fi får ta emot massor av hat och då inte bara från ”vanligt” folk…. om jag säger så. Om det var din fråga…?

   Är man vänsterpartist = onskefull marxist som vill skapa nya sovjet.
   sosse = slöfock som bara vill ha och ha.
   miljöpartist = stockholmselitst som inte bryr sig om landsbygden och lever med huvudet i det blå.
   Centerpartist = dum i huvudet/vill avskaffa all arbetstrygghet och skapa löneslavar.
   Liberal = skolfacist som vill skapa en skola där eleverna ska vara nickdockor.

   Alla får hat, men ärligt talat vad tycker du att du vinner med att rösta på SD förutom ett omänskligare samhälle där alla trot att Sverige kommer gå under typ imorgon?

    så sant!

   Fast det är väl bättre att du är öppen med det så att vi kan skapa ett klimat där vi pratar politik och varför vi väljer ett visst parti? Att inte prata skapar bara mer motsättningar. För övrigt är det rätt vedertaget att m och kd tappar till SD, så det vet vi redan.

  Det hatas ju överallt i världen – i Indien fick min tyske pojkvän höra: ”Ah, Germany, Hitler, good!!”. Tror det hade med engelsmännen att göra, men annars frodas ju judefientligheten bland muslimer också. Folk är historielösa mobbare i hela jävla världen …

  De som skriker ”Inte alla män” är kvinnor från vänsterfalangen….

   Det är förstås män som skriker ”Inte alla män”.

    Och framför allt vita kränkta män

     Alla män säger ”inte alla män”

  Tja SD är stort i södertälje då assyrier/ syrianer inte vill ha in muslimer i Sverige. Hade en grekisk granne på 90-talet som tyckte sverige hade för slappa invandringsregler. ”Vanligt folk” har dessutomalltid varit smårasistiska och fientliga mot homosexualitet, men partierna, media osv har flyttat sig bort från det.

  Även om jag själv just nu mest undrar över KD:s nya feminism, är det någon konstig mammavariant av särartsfeminism?(nej jag har inte följt poltiska debatten, jag väljer parti genom att läsa partiprogram)

   Ja många olika länder/kulturer är rasistiska mot varandra. Är bara vi svenskar som tror att världen är gullig. Folk som flytt hit kommer ju från alla möjliga länder och vissa kommer från länder som hatar varandra och är rasistiska mot varandra här i Sverige och kan rösta SD pga det.

   Vet många invandrare som vi inte vill ha hit fler för då får dom själva det ännu sämre tycker dom. Kan tycka att om man själv fått asyl så borde man känna med andra som flyr och är i samma situation som man själv varit i

  Har ni sett vad vänstern har I sina partier? Islamister. Både Vänstern, Socialdemokraterna och Miljöpartiet! Inte ett dugg ”bättre” än SD. Om alla som röstar SD är rasister så är måste alla muslimer vara terrorister?! Fasligt vidrigt att generalisera på detta vis.🙁

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/jonas-sjostedt-hade-mote-med-terrorkopplad-grupp/
  ”Ledaren för Grupp 194: Said Hadrous, Vänsterpolitiker. Said Hadrous kandiderar för V till riksdagen – och leder en skånsk grupp med terrorkopplingar.”

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/m6eMw0/forskare-miljopartiet-kan-ha-infiltrerats-av-islamister

  https://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/miljopartiet-tar-ju-inte-sitt-islamistproblem-pa-allvar/

  Detta är MYCKET värre än SD! Hur ofta läser vi om nazister som har dödat invandrare här I Sverige?😳 Aldrig skulle jag vilja säga. Hur ofta ser vi inte utländska män på löpsedlarna där dom rånat äldre, våldtagit flickor, mördat varandra I gangstergängen? Rätt ofta inte sant?!😡

  Om 4 år så kommer det sitta en mängd män i regeringen som kommer från krigande Mellanösternländer och ta Sverige till kvinnoförtryck på riktigt. Kvinnoförtryck handlar INTE om att sänka abortgräns till 12 v som dom flesta övriga Europeiska länder har (enligt SD får du fortf utföra abort men då ska det vara särskilda skäl).
  Kvinnoförtryck är ISLAM och deras bönehus moskeér där kvinnor inte ens får be tillsammans med männen då dom är lägre stående! I en kyrka får jag åtminstone som kvinna sitta längst fram bland männen, jag får tamejtusan sitta på vilken bänkrad jag vill, men om jag ska be till Allah så blir jag förvisad in I ett särskilt rum för kvinnor då jag inte är jämställd mannen.
  DET är skrämmande! Detta enligt Allah den allsmäktiga. Religion kan vara extremt farlig.

  Frågar igen, vilka är farligast? Dom få ynkliga idiotiska nazisterna som mestadels demonstrerar eller den hög av män från krigshärjande länder som kommer hit och mördar, våldtar och misshandlar folk DAGLIGEN!

  Vi ska hjälpa (främst kvinnor och barn) människor från andra länder som vill bryta sig fri från förtryck och leva I harmoni på ett västerländskt vis. Det hjälps inte med den röd/gröna regeringen… :/

   men gud varför ställer du dessa förtryck emot varandra? vi ska SÅKLART arbeta mot båda. så trött på att så fort nån vill kämpa för att göra nåt bättre så kommer nån och säger ”men varför gör du inget åt det här då?”.

   vi ska jobba på bred front för att sverige ska vara ett öppet, tolerant och jämställt samhälle!

    Jag håller med dig! Men Just nu är det fokus på att bli en högerregeringen och då är ett samarbete med SD bättre än röd/gröna!!!

     Hur ofta tycker du vi borde läsa om nazister som dödat invandrare?
     Det räcker inte för dig att en av de nynazister som torterade John Hron, 14 år, till döds står att finna i SDs medlemsregister?

      Eller de nazistiska grupper som uppmanar till att bränna/bomba flyktingboenden (och också gör det). Eller de grupper som ska ”skydda våra kvinnor” genom att nattvandra (vilket bara är ett förkläde för att misshandla de med icke svenskt utseende, som de också gjorde).

       Har du sett statistiken på de bränder som varit startade på flyktingboenden? Vilka var det som hade startat????

      Nej, ingen MÅSTE samarbeta med SD.

    Men då kanske man ska börja med de som faktiskt är värst: dvs de som bränner bilar, kastar sten, diskriminerar pga kön och religion, våldtar och misshandlar???

    Bort med allt spenderande på bidrag och invandring, lägg större belopp på polis och sjukvård! Sänk skatterna så att pensionärerna har mer pengar att leva för per månad.

    De som viftar sin lilla sverigeflagga är inte i närheten av det hot som Sverige verkligen står för. Tänk långsiktigt, hur tror ni att Sverige ser ut om 10-15 år om det fortsätter i denna takt?

     Om SD skulle vara värna om svenska kvinnor (som du påstår) så hade det ju räckt med deras rasism. Så varför allt kvinnohat i partiet? De säger ju emot sig själva.

      Vilket kvinnohat? Ge mig ett exempel på kvinnohat där SD säger emot sig själva.

       Tja, förutom mans-partiet SD:s alla politiska åtgärder som de vill rikta mot kvinnor: inskränka aborträtten (troligen förbjuda den helt så småningom), slopade pappamånader, vårdnadsbidrag, förbjuda könsuppdelade statistiken, minska bidrag till kvinnojourerna, förbjuda den nationella rätten att söka sig till kvinnojourerna, återinföra sambeskattningen, samvetsfrihet för abortläkare, förbjuda kvinnor att bära vissa klädesplagg etc, etc, etc…..
       Så:
       https://www.interasistmen.se/granskning/stor-sammanstallning-av-sds-kvinnohat-kvinnor-ar-horor-som-far-skylla-sig-sjalva/

    Det handlar om prioriteringar, vi har bara ett visst belopp att spendera och hur ska vi få bästa möjliga resultat? Man kan säga hur mycket som helst att vi vill ha jämställdighet, men i vilken ände måste vi börja och HUR ska det gå till? Jag är trött på att höra vad alla vill, jag vill veta HUR

   Avskyr när folk försvarar rasism med att det skulle vara för ”kvinnors skull”.
   SD har i själva verket mycket gemensamt med islam när det gäller kvinnosyn.

    Ge mig ett faktabaserat exempel.

   Hur kan du sitta och säga att V är värre än SD? Det finns INGA belägg för detta!

    ja är så trött på att alla kallar v ett ytterkantsparti. dom är typ vas sossarna va för några årtionden sen.

    Men ser du inte länkarna? Vad är demokratin i att tysta ner åsikter man inte håller med om? Till och med OSSE har gått ut och sagt att de är förvånade över allt valfusk.

  kollade hur olika stadsdelar här i malmö röstat. är det inte konstigt att sd har skitlite väljare där det faktiskt bor invandrare, medan helvita områden i utkanten röstar på sd? kanske för att vi som bor i områden där det också bor invandrare märker att det FAKTISKT inte är ett problem. det är människor. punkt.

  blir så trött på alla som är så jävla besatta av invandrare. so what om en brud har slöja på sig. sköt du ditt. och jimmie åkesson säger att de inte passar in, DET ÄR INTE DITT PROBLEM JIMMIE! låt alla människor va som dom vill. om dom nu vill ha slöja eller turban eller vara läderbögar eller transor eller klä sig som pippi långstrump.

  kvinnoförtryck ska självklart motverkas, vart i samhället det än tar sig uttryck. men att förbjuda kvinnor att te x bära burka på offentlig plats är sånt sjukt dubbelförtryck. det är dags att dessa kvinnor själva får komma till tals och vi andra ska lyssna.

  är oerhört rädd för detta hat mot muslimer som finns i sverige. det är helt sjukt!! det finns så mycket olika inriktningar inom islam, så många olika församlingar, så många människor. precis som med resten av mänskligheten är de allra flesta goda, snälla människor. nu bor det muslimer här i sverige och dom har rätt att utöva sin religion som alla andra.

  alla extrema, slutna sekter och liknande ska såklart samhället jobba med att öppna upp och hjälpa människor ut ut, oavsett om det är jehovas vittnen eller salafister.

  Lika skrämmande är att 8% röstade på det svenska kommunistpartiet (V, tidigare VPK). Och glöm inte att så sent som i januari 1989 (mindre än ett år innan Berlinmurens fall) besökte Ingvar Carlsson (S) Erich Honecker för att gratulera honom på DDR:s 40-årsdag.

   men släpp det. det är inte lika skrämmande med socialism som nazism. socialism som ideologi vill att alla ska få det bra. ”Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov”. nazism däremot säger att vissa människor är mer värda än andra och att vissa folkslag ska utrotas.

   vänsterpartiet är idag ungefär var socialdemokraterna var på 80-talet.

    Och nazismen i Sverige är inte i närheten lika skrämmande som islamismen och ojämställdheten som kommer med denna vansinniga invandringspolitik vi haft senaste åren! 🙁

     Det får stå för dig

     är du rädd att du ska konvertera till islam eller? vad tror du ska hända? att alla svenskar blir muslimer och börjar förtrycka kvinnor eller att den lilla gruppen muslimer påverkas av resten av landet?

   30 år är en lång tid och mycket har ändrat sig. Mellan 1900-1930 var det stora förändrar. Mellan 1930-1960, 1960-1990, etc. Sossarna är inte vad de en gång var. VP hette/var VPK (Kommunisterna) tidigare, Moderaterna har blivit mindre moderata, etc.

   Vi får hoppas på att det bildas en bra regering som kan arbeta ihop för att samtliga som bor i Sverige ska få fortsätta bo och leva i ett fantastiskt land.

  Vad man glömmer i debatten är ju att många som har invandrat till Sverige har röstat på SD. Har diskuterat med flera som har koppling till förorterna här och det är tydligt att många väljer SD. Orsaken är den senaste massinvandringen. De kommer till de områden där de bor, och det blir kaos. Deras liv blir sämre pga att det igen kommer en våg med nyanlända, med olika religioner och psykiska påfrestningar som nu ska in och samsas i dras utsatta områden som de har börjat bygga upp sen förra flyktinkrisen. Områden blir mer och mer islamiserade och folk vågar inte gå ut på grund av skjutningar.

  Så ta gärna reda på vilka människor som röstar på SD och hur procentfördelningen ser ut, ni kommer nog bli förvånade över att det inte alls är bara ”svenska vita män” (en term som jag börjar bli rätt trött på faktiskt) som röstar på SD.

  Sen till sist är jag så himla trött på alla som skriker att man är rasist så fort man uttrycker sig. Snart känns det enda sättet att slippa att bli kallad rasist är att rösta på vänsterpartiet. Jag förstår faktiskt att SD ökar. För det här klimatet i Sverige där alla blir rasister vid minsta uttalande, där alla blir kränkta, där ord efter ord blir förbjudet i en sådan hastighet där det är omöjligt att hänga med så blir folk nojiga och framför allt tryckta av att knappt våga uttrycka sig. Å ligger man då så pass höger att SD är ett alternativ så förstår jag att detta klimat gör att man rent ut sagt tröttnar och röstar på SD i protest. Man måste få tycka saker. Och så länge det inte är rasistisk på riktigt så måste man faktiskt få prata om flyktingkrisen. Jag själv är inte speciellt förtjust i religion. Kristendomen går bra att prata negativt om men om man säger nåt negativt om islam då är man rasist. Och vet ni va, jag har faktiskt väldigt svårt för islam. Inte så att jag har svårt för muslimer utan för vad islam på många ställen har blivit till; slöjtvång, hederskultur och makt över kvinnor. Det om något är rasism. Men det skriker inga vänsterfolk nåt om

  Hellre arrogant än lögnare. Det är ren propaganda!

  Har ni läst ett inlägg på Facebook av ”Alternativ för Sverige”? Sjukt kul och rätt mycket backfire blev det av detta 😄

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=740730666319201&id=270592853332987

  Kopierat rakt av:
  ”SKANDAL!

  Med några få timmars varsel blir Alternativ för Sveriges stora valvaka för 200 inbjudna gäster avbokad av restaurangen.

  Efter att partiet blivit nekat hos dussintals restauranger och evenemangslokaler ingicks slutligen ett avtal med restaurang Shahrzad-Persiskt Kök om att ha partiets valvaka där, i brist på bättre alternativ.

  Nu några timmar innan valvakan ska börja väljer dock Shahrzad-Persiskt Kök att bryta mot det avtal som ingåtts och avboka Alternativ för Sverige.

  Vi kommer givetvis att stämma restaurangen för den skada de åsamkat oss. Om du vill berätta för restaurangen vad du tycker om deras agerande får du gärna kontakta dem:”

Comments are closed.