Önskar Monas Universum sjukdomar och lidande på människor i sin omgivning?

 

Vad betyder det här?
Att Mona kommer sitta tillbakalutad i en soffa med popcorn och mysa när människor som hon anser begått oförätter mot henne drabbas av sjukdomar?
Att skriva detta samtidigt som hon vidhåller att hon tror på karma känns ju ändå lite bra trots allt, med tanke på att hon kommer återfödas som toalettborste. På ADX-fängelset i USA. Vid en matförgiftningsepidemi.

Att tänka så här om andra människor tycker jag är illa nog men att glatt och stolt skriva det på sin blogg? ”OJ vad tråkigt!?”
Har hon helt tappat det?

151 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gissar att både det och tatueringen handlar om ex-maken som enligt historien förtjänar både detta och att bli den där toaborsten…

  Svara

  Det här inlägget är inte korrekt. Mona har varit hos ett medium och hon(M) återberättar en detalj av vad mediet sagt.

  Svara

   Då är det ännu mer flummigt. Hon har ju fått nån knäpp

   Svara

   Går man till ett medium har man fan försakat sin rösträtt.

   Svara

    🤦🏼‍♀️ Tål man inte att folk tror på olika saker ska man absolut inte ha någon rösträtt, då kan man lika gärna flytta till en diktatur.

    Svara

  Förmodligen hennes ex-man som sexuellt utnyttjat en av döttrarna. Hon skriver EN person, inte alla, och allt tyder på att det är honom hon menar

  Svara

   Inte mer än rätt av henne att gotta sig i hans tragedier om så är fallet.

   Svara

  Har uppriktigt svårt att förstå människor som fastnar i hämnd och hat.

  Karma funkar generellt dåligt. Man behöver inte vara Einstein för att se att ondska sällan ”belönas” med karma. En blick upp över sin egna navel är ett grundtips. 😋 Gäller nog Mona i allra högsta grad. 😘

  Det är inte frågan om att behöva förlåta någon eller något, inte alls! Vissa saker går inte att förlåta. Det handlar om att acceptera att det som hänt, verkligen hänt, och försöka leva så bra liv man kan ändå. Med eller utan hjälp.

  Hat föder hat, tror man på karma då, så ligger man risigt till. Även fast man inte fattar mekaniken i karmaideologin.

  Med Monas bagage borde hon aldrig nämna karma. Hon borde hoppas och tro att karma är hittepå.

  Ha en fin dag alla, du med Mona!

  //Moa

  Svara

   Hur skulle du känna då, om det var din ex-man som våldtagit din dotter som fick karma? Jag skulle jubla & ställa till med fest. Det är nog lätt att fastna i hämnd och skuld av att inte själv märkt när det är något så allvarligt.

   Svara

    ”Som fick karma” herregud.

    Svara

     Smittar nog 😂😂😂😂

     Svara

    Whoosh

    Svara

    Vad vet du om vad jag upplevt?

    Min generella inställning till mitt enda liv är att jag är den enda som kan påverka det.

    Det finns massor av känslor att slösa på de som inte förtjänar det och lika många att slösa på de som förtjänar det! Jag vet vad som är viktigast för mig.

    Jag väljer min väg och du din.

    //Moa

    Svara

     Ja, men dä är det ju ditt liv. Nu var det Monas du kommenterade och jag tror inte hennes bagage är i närheten så långt ner som skiten hennes ex gjorde mot dottern.

     Jag har själv genomgått mkt skit och finner lugn i att tro på att karman tar hand om ex. mitt ex, så jag slipper vilja va hämndlysten (trots att jag själv gjort mkt dåligt). Du vet, alla fungerar olika och att tro på karma innebär inte att man per automatik inte accepterat. Utan kanske just tvärtom, har accepterat det som hänt.

     (Anonym 11:42: sorry om jag var nyvaken och inte orkade komma på bättre formulering. Men du förstod säkert ändå hur jag menade)

     Svara

   Mona läser inte här

   Svara

    Klart hon inte läser här, hon har fullt upp med sig själv och sitt.
    Nu hennes hals och snart nästa sponsrade ”operation”.
    Allt hon gör är inte alls för att verka eller se yngre bara för att hon är ”jefligt” ytlig.
    Min fråga, vad är skillnaden??

    Svara

  Om det gäller examen som någon skrev så förstår jag henne helt och fullt eftersom han (och här tvivlar jag inte det minsta på att det här hänt!) förgrep sig på deras gemensamma barn under flera år. En sån människa förtjänar allt ont och borde sitta i fängelse for life. Faktiskt.

  När det handlar om Mona är det iof svårt att veta eftersom hon kör sin karmagrej lite då och då men inte verkar tänka på att om man bla lurar folk på pengar så kanske man ska vara lite försiktig med att uttala sig om just karma. Märkligt att hon får fortsätta följa med optiker utan gränser med tanke på vad som hände sist?

  Svara

   EXMAKEN skulle det såklart stå

   Svara

   Spelar ingen roll vad personen gjort, karma funkar inte på det sättet så hennes användning av det är det som är felet. Hon straffar ju sig själv

   Svara

   Jo, Mona bör vara lite försiktig men i min värld inte pga av ovännerna som hon lämnar efter sig.

   Pga att hon själv bodde ihop med mannen i flera år medans övergreppen pågick, utan att märka någonting. Enligt dottern var hon som mamma väldigt frånvarande, trots att familjen levde ihop då.

   Jag anklagar inte Mona för mannens övergrepp på barnet. Jag ifrågasätter Mona som ”andra föräldern”. Hur kan man inte märka att ens fyraåring har skador i underlivet, förändras i personligheten osv?

   Som förälder har man skyldighet att vara närvarande. Finnas, vara ett stöd, älska och vårda.

   Att lyssna på dotterns erfarenhet var bland det sorgligaste jag hört. Mona var en stor del av den sorgen. 😢

   //Moa

   Svara

    Va en fyraåring nej detta är ju hemskt har inte hört om detta innan.

    Svara

    Läste om det nu.

    Det han sa till tösen när hon var 6 år och varför, fy fan, ville spy.

    Svara

    ”Det är inte frågan om att behöva förlåta någon eller något, inte alls! Vissa saker går inte att förlåta. Det handlar om att acceptera att det som hänt, verkligen hänt, och försöka leva så bra liv man kan ändå. Med eller utan hjälp.”
    Väldigt konstigt av dig skriva en sån här sak och sen skriva en kommentar där du ifrågasätter hur hon inte kunde se något. En kommentar om att acceptera saker och en annan där Mona borde märkt något.

    Svara

     Är du dum på riktigt?

     Vart läser du att jag förespråkar att man INTE kan påverka vad som sker i nuet?

     Har saker väl hänt är det jag pratar om.

     Fattar du inte skillnaden?

     //Moa

     Svara

      Det är så obehagligt när du alltid blir så aggressiv i din kommunikation.

      Svara

       Lägg inte fokus på mig i den här tråden.

       Vem jag är eller varför är totalt ointressant i sammanhanget.

       Fokusförskjutning är en gammal välkänd metod när sanningen svider.

       //Moa

       Svara

      Precisera ”dum” tack. Förstår du inte att det inte går ihop att i en kommentar skriva att man ska acceptera och leva så gott liv man kan och i nästa ifrågasätta hennes tidigare handlingar? Ska hon acceptera det eller inte? Det är på gränsen till dumt… Du kan vara hur aggressiv du vill i dina svar, det påverkar inte mig och jag tycker att det är ironiskt att skriva hur du inte förstår hur vissa kan vara fast i hat när du själv verkar vara fast i aggressivitet. Lyft blicken ur din egen navel 👍🏼

      Svara

       Men det är till att dra slutsatser efter förmåga.😏

       Nej, jag är inte det minsta aggressiv.

       Dumma påståenden blir ifrågasatta. Inget konstigt i det!

       //Moa

       Svara

        ”Men det är till att dra slutsatser efter förmåga.😏”

        Precis, så som du gör när du skriver att: ”Nej, jag är inte det minsta aggressiv”.

        Svara

        Åh om du bara kunde se de tre fingrarna som pekar mot dig själv ☹️
        ”Inte det minsta aggressiv”, typiskt passivt aggressiva.

        Svara

    Vet inte hur sånt här funkar, men eftersom det tyvärr inte är ovanligt med sexuella övergrepp på barn, så antar jag att det inte nödvändigtvis är lätt att veta vad som pågår. I den åldern utvecklas barn intensivt i vissa åldrar, så de kan bete sig konstigt utan att det beror på något hemskt. Barnens privata delar undersöker man ju inte ingående i den ålder det rör sig om här…. Sen hoppas nog varje vettig förälder att man är tillräckligt uppmärksam för att fånga signalerna för det måste vara helt vedervärdigt att leva med vetskapen om att man inget gjorde. Superviktigt att lära barn om integritet och att man får berätta ”dåliga hemlisar” (som vi säger hemma när vi pratar om att man alltid kan berätta för mamma och/eller pappa om någon gör något mot en som man mår dåligt av).

    Svara

    Moa fy så lågt att ”ifrågasätta” Mona som förälder, att skamma en mamma som mår dåligt just för att hon inte upptäckte och kunde förhindra vad som hände. Sådant är inte lätt att märka, och skador i underliv är inte lätt att märka såvida man inte misstänker det. Barn kan förändras av många olika orsaker. Och hur många går omkring och tänker att ens man är en dålig person eller en pedofil. Fy så lågt att skamma en mamma som mår dåligt Moa, illa illa, skäms. Är ju just sådant vi inte får skriva här på bloggbevakning, inte skamma mammor och föräldraskap men det gör du ändå. Hoppas inte Mona läser här. Antar att Camcam tar bort, borde hon gjort redan. Det var lågt Moa. 😥

    Svara

     Skäms inte det minsta.

     Jag står helt upp för Monas dotter och hennes öde. Det här är inte min historia, dottern uppfattade 4 år gammal att pappa gjorde något konstigt och mamma fanns inte där.

     Mona skriver ofta om hämnd mot pappan med aldrig om sitt egna ansvar. Det reagerar jag på. Hon ägnar tid till hat men kommer aldrig komma någon vart eftersom hon inte vågar möta sitt barns utsatthet med dessa två föräldrar.

     Vill hon inte ha sanningen, skriv då inte om tragedien.

     Jag är absolut ingen mammascammare. Jag tycker säkert saker om andras föräldrarskap men är övertygad om att så gott som alla föräldrar tänker som jag: Det här är bäst för vårt barn och vår familj, just nu i livet. Jag blir ingen bättre mamma för att jag trycker till andra mammor. Blir väldigt sällan upprörd eller ens berörd av hur andra väljer att göra. Har inte tid med fyra barn och heltidsjobb. Jag gör fel, är normalstörd och både mutar och hotar när jag är mitt sämre jag. 😋

     Du pratar om ” inte så lätt att upptäcka”. Hur menar du? Berätta för mig hur ett barn som sitter med sina föräldrar varje kväll och äter middag tillsammans, badar varje kväll m föräldrar sittandes brevid. Fredagsmyset, pratar om det lilla och stora i livet. Pratar om privata delar på deras små kroppar, privata delar på mamma och pappas kroppar. Läser böcker, läser läxor och är nära, är med på aktiviteter mm inte kan märka fysiskt eller psykiskt att någon skadat barnet?

     Ex ovan är hur det varit ung i vår familj. Andra familjer gör annat. Inget är fel, inget är rätt. Förutom att inte vara närvarande med sina barn.

     Just frånvarande föräldrar är incitament för pedofiler. Det är sen gammalt.

     På något konstigt sätt blir det alltid synd om Mona när de här diskussionerna dyker upp. Märkligt med tanke på hur dottern mår av allt.

     //Moa

     Svara

   Vad hände då? 😳

   Svara

   Vad hände sist på Optiker utan gränsers resa? Lurar hon folk på pengar, hur?

   Svara

    Nej hon har inte lurat folk på pengar vad vi sett eller vet för att någon påstår det. Hon gjorde inget fel på Optiker-resan men någon här skrev oh vad vidrig Mona är som skrev att det luktade illa hemma hos en gammal dam som de var och besökte. Och då körde folk här med på det och tyckte Mona var ett avskum som kunde skriva något så fult som att det luktade illa och urin hemma hos en fattig dam. Bara det att andra kändisar säger i tv att det luktar illa när de är hemma hos fattiga människor i slum och filmar, så det är isf samma sak. Så det var inte värre än så.

    Svara

     Jag förstår att din livsuppgift är att försvara Mona i alla lägen, men tänk lite till innan du skriver.

     Här finns Camcams inlägg om saken: https://bloggbevakning.se/2017/09/08/trevligt-varre-med-monas-universum/ (Ni som är oförmögna att förstå vad som är så dåligt med Monas utlåtande, läs även kommentarerna)

     Svara

      Oj hehe ”livsuppgift att försvara Mona” nej det är inte min livsuppgift, ditt förstånd verkar inte vara det bästa, det vore allt bra märkligt men jag försvarar däremot trams, elakheter och lögner. Du då – är din livsuppgift att smutskasta, skamma och sänka Mona? Ja precis där har vi inlägget – gör det fortfarande lika sjukt det ni/du där höll på med – Mia Parnevik som sa i tv att här luktar det illa allstå fyy så illa det luktar här – hemma hos en fattig familj – ska vi skamma henne för det, och Aschberg som sa liknande i tv? Lägg ner!! Lägg ner med att leta fel och få allt till fel så fort du ogillar någon av någon anledning, och för att du vill skamma och sänka. Du blir ju bara mer o mer bitter av det. Tänk att Mona får åka med Optiker igen, det måste plåga dig något fruktansvärt eller, stackare. Men bra att resan leder till något gott iaf. Hoppas du får en fin kväll!

      Svara

       Mona borde verkligen betala dig för att du galopperar till hennes försvar i tid och otid. Dock gör du mer skada än nytta med dina försvarsinlägg.

       Svara

        Oj galopperar jag nu igen. Kanske gör skada för dig C däremot men å andra sidan så blir det ju många kommentarer och det gör väl nytta för dig, och Mona och andra drar läsare åt dig så att du tjänar pengar.

        Svara

         Om du tror att jag är Camcam, är det verkligen dags för dig att käka lite Haldol och se om världen blir mer begriplig för dig.

         Svara

    Hon lurar folk på pengar lite varstans. Inga skrupler alls.

    Svara

     Hon är till och med dömd i Tingsrätten för att ha lurat folk på pengar.

     Svara

   Vad hände sist?

   Svara

    Ingenting mer än att Mona skrev att det var en illa lukt och stank hemma hos en gammal fattig dam de besökte , hon skrev tur det här inte är en luktblogg och då menade folk här att det var fruktansvärt elakt och kränkande av henne att skriva så. Mona beskrevs som ett avskum som uttryckte sig så, de menade att det var känslokallt. Missförstånd, och när andra uttrycker liknande så blir det inget ståhej, så det var mer en grej att CC och folk tog chansen att rasa, hata och kasta skit.

    Svara

   ’Med tanke på vad som hände sist’. Vad har jag missat?

   Svara

   Vad hände??

   Svara

   Vad hände då?

   Har hon kanske fått känna av lite ”karma” i sitt eget liv gällande den ekonomiska delen?
   Om hon lurat andra på pengar, verkar de pengarna inte finnas kvar hos henne iaf. Känns som om just den delen i hennes nuvarande liv har blivit något mindre trots all shopping, behandlingar och annat. Detta är kanske sponsrat, som någon annan skrev, hon har en stor läsekrets med köpstarka (främst) kvinnor, dessa lockas att köpa saker och behandlingar.

   Svara

    Avundsjuk jag är så avundsjuk. Det skulle en hel del personer här kunna sjunga, utan att ljuga. Så många bittra och elaka människor på ett ställe. Helt otroligt. Skaffa er ett eget liv och var så perfekta som ni är. Måste ju vara helt fantastiskt att vara så bra. Sitta där o kasta skit anonymt, tjohej vad tufft gjort av er. Fy fan säger jag, man blir ju rädd, vilka människor det finns.

    Svara

   Varför sitter han inte i fängelse?

   Svara

    Förundersökningen lades ned.

    Svara

   Vad hände då?

   Svara

    Om jag inte är felinformerad är hon anmäld för grovt förtal.

    Svara

  Reagerade på det också. Hela grejen med karma är att man INTE ska göra något tillbaka själv utan luta sig tillbaka och låta tiden ha sin gång så kommer ”hämnden” av sig själv, karma. Det man gör mot andra slår tillbaka. Tycker alltid hon beter sig konstigt

  Svara

  Hon verkar iallafall ha många fiender. Alltid är det någon som förtjänar skit och elände runt henne. Undrar varför…

  Svara

  Alltså va? Är det ingen som vet att ”karma” betyder vilka livsgärningar du samlat på dig i det här livet straffar sig eller belönar sig i nästa liv? Dvs återföds du som fattig i ett lågt kast eller ”belönas” du med att återfödas i ett högre medvetande/ bättre status kast. Dvs finns inget *direktkarma*.reinkarnation, hinduism och Karma är ett synsätt som gör att många ser ner på fattiga och utslagna eftersom de ”får skylla sig själva” för de var uppenbarligen dåliga människor i ett tidigare liv, blä!!

  Svara

   Det har väl snarare bara blivit ett uttryck många använder. Jag tror inte att de flesta som slänger med ”karma” här i sverige är religiösa.

   Svara

    Nä men folk verkar ju tro att det funkar så då är de väl ”religiösa”, lite lagom sådär så att det passar deras världsuppfattning. Speciellt när det kommer till hämnd och belöningar vill folk gärna att det ska finnas något ”större” som tar hand om den biten men gud förbjude(!) att någon skulle tro att man tror på någonting, nej absolut inte hohho det är ju bara dårar som låter sig indoktrineraras till den milda grad att tro på ”religion”. Blir så matt…orkar inte förklara närmare ens.

    Svara

  Ifall det var en person som skadat mitt barn- jag skulle faktiskt glädja mig rätt hårt åt att personen får det som förtjänas!! Är inget Mona-fan, tycker hon har gjort en hel del tvivelaktiga grejer tidigare, men jag tycker nog inte att man kan anklaga henne för att önska sjukdomar och elände på andra vanligtvis. I det här fallet, om det stämmer, så backar jag henne.

  Svara

   Jag med ✊🏼

   Svara

  Mona är bara så fel, hela hennes tänkande och väsen ger mig rysningar. Håller med Moa här uppe till 100% hur i helvete märker man inte att något är allvarligt fel på sin fyraåring?

  Svara

   För att man litar på att ena make, barnets pappa, också har koll och tar hand om barnet? Kvinnor får skit när de inte låter mannen få band till barnen, men skit när hon tar ett steg tillbaka och litar på pappan till sina barn. Herre…

   Svara

   Tja.. Varför stannar kvinnor i förhållanden även när de märker? Varför lämnar inte kvinnor de män som slår, misshandlar, terroriserar, utnyttjar henne och/eller barnen? Det är så lätt för en som står utanför att säga att hon borde ha märkt, hon borde ha reagerat, hon borde ha lämnat. Men vore det så enkelt så skulle ingen vara i ett destruktivt förhållande. Med eller utan barn. Sluta skamma kvinnorna.

   Svara

   Bra sätt att föra över skuldfrågan till kvinnan. Pappan har varit mer än vedervärdig. Han har all skuld i detta. Sen finns det såklart fler dimensioner och hon kan ha varit en kass mamma, men det är inte det det handlar om här. Han är den primära skitstöveln.

   Svara

    Lägg ner!

    Det finns inget skuldbeläggande hos mig gällande pappans sjuka val. Det får han stå för helt själv.

    Likaså får Mona stå för sina val. Dottern uppfattade att Mona inte fanns där. Monas ansvar, eller är det pappans fel?

    //Moa

    Svara

     Moa det är väl klart att Mona inte fanns där när övergreppen skedde. Inte många som går omkring och misstror sin man, sitt barns pappa, och tänker att personen ska göra hemskheter. Det förstår nog du också.

     Svara

      Dumma, dumma människa.

      Tror du livet är så enkelt att man omedelbart ser/hör/misstänker sexuella övetgrepp/misshandel när barnen mår dåligt?

      Att om det drabbade mina barn skulle jag misstänka min man för det direkt?

      Så urbota dumt om du inbillar dig att det är så människan fungerar.

      Det är precis tvärt om. Du hittar en miljon förklaringar innan sanningen går upp för dig. Det är precis det som är problemet. Därför utsätts barn. Kvinnor misshandlas och mördas för ”ingen kunde ju tro”.

      Problemet är fortfarande att Mona inte ens var närvarande enligt hennes egna utsatta barn.
      Hon undersökte inte ens de tecknen som fanns. Normalt söker föräldrar hjälp, dagis, BVC, sjukvården, skolan osv, osv när barnen inte mår bra. Mona var inte där!

      Fattar faktiskt inte hur så många kan ta Mona i försvar när hennes egna dotter är offret i det här.

      Ni försvarar vettlös hämnd och elände medans dottern lever i sin verklighet med sina smärtor i själ och hjärta. Tror ni dottern tackar sin mamma för hopp om pappans plågor och elände?

      Då tror vi olika!

      //Moa

      Svara

       Fy farao vad bra💪!

       Svara

  Det är mycket jag inte gillar med Mona men just detta måste man väl ha förståelse för? Hennes exman våldtog dottern när hon var typ 5 år och sedan under några års tid. Ser att någon idiot lägger skulden på Mona pga ”frånvarande mamma”… Tänk att någon alltid vill lasta kvinnan för vad mannen gjort?? Lägg skulden där den hör hemma – på våldtäktsmannen! Nej jag är förvånad att Mona inte strypt mannen.

  Svara

   Vet inte om någon lastar men otroligt märkligt att inse stt sådan kan pågå i sitt eget hus utan att man märker. Ingen värdering men skrämmande. Här var väl dottern väldigt utåtagerande utan att de förstod varför. Vad hemskt att hon var ensam i detta.

   Svara

    Nej det är tyvärr inte alls märkligt att det kan pågå utan att man märker – det är inget som är lätt att märka, eller något som man ens misstänker angående sin man såklart. Barn kan vara utåtagerande av många olika orsaker.

    Svara

     Helt min uppfattning också.

     Men varför lämnar man sitt utåtagerande 4-åring att ”läka sig själv”?

     Bara varför? 😢

     //Moa

     Svara

      Men herregud, vad vet ni om vad som pågick och vem som gjorde vad. INGENTING.
      Ni bara spekulerar och gottar er.

      Svara

  Minns hur inlägget om övergreppet på dottern släpptes som en bomb i Finhooden.

  För mig var det en chockerande tvist från bajssprays måsten, glitterskor, dåligt utförda injektioner och hur man lär ut väninnan på Wilmers fik eller vad det nu kallas att koka de perfekta äggen.

  Utelämna dotterns sexuella övergrepp för vad….hmm just det…mer besökare till bloggen.

  Annars hade väl Mona dedikerat sin blogg i att försöka hjälpa personer som just är utsatta eller också förhindra att detta fruktansvärda kan pågå.
  Det vänder sig i magen och man får knappt luft av ett sådant inlägg.
  Att sedan tvärtom växla kraftigt och köra sig in på att den nuvarande maken inte slänger dassarullarna rätt eller att det ska bli kul att typ tura på en trashig färja med skönhet som tema gör så att i allafall min trovärdighet för det märkliga Universumet sjunker.

  Svara

   Utelämna är motsatsen till att lämna ut (knepigt nog). Jag fick lite svårt att förstå ditt inlägg först, bara.

   Svara

   Utelämna var väl det hon hade gjort fram tills dess – det vill säga inte nämna det, inte prata om det.
   Eller menar du kanske utlämna?
   Utelämnad = något man har lämnat ute, dvs ej nämnt. “Du har utelämnat information” betyder alltså “du nämnde inte detta, du har berättat för lite”.

   Utlämnad = något eller någon man har exponerat (så att det/den blir oskyddad). Man lämnar ut någon som man berättar hemligheter om. “Du har utlämnat information” betyder alltså att du har sagt för mycket.

   Svara

   Hur tänker du Lisa? Menar du att Mona borde bara skriva om sexuella övergrepp i sin blogg och inget annat. Borde hon inte göra något annat i sitt liv än att sitta och sörja och må dåligt och tänka på det som hon mår dåligt av? Är väl bra att hon kan släppa tankarna på det och göra annat, såklart hon måste få leva livet och har all rätt att blogga om sina dagar, vänner, resor, smink och annat trots det som hänt. Att hon skrev om det kan göra så att människor får upp ögonen och upptäcker sådant, så det kan ha hjälpt på vissa sätt. Du läser inga andra bloggar, kanske inte hinner eftersom du verkar ha full koll på Monas? .. men andra bloggar växlar också mellan ämnen så att säga, och som du borde känna till så gör ju Mona en del annan välgörenhet som VDS och Optiker utan gränser t.ex och det är ju bra.

   Svara

    Du som inte alls förstår skriven text.

    Svara

  Denna kvinna har INGEN koll !!
  Det är fruktansvärt att dottern har varit utsatt för sexuella övergrepp.
  Jag kan förstå att Mona kan hata förövaren (och sig själv som inte förstod)
  MEN att lägga ut en ”spådom” om kommande hjärt och prostataproblem om en annan människa på en blogg?
  Tänker hon någongång på hans barn? De är väl iallafall oskyldiga !
  Undrar vad mediumet tycker om det? Tror inte hon läser hennes blogg, men hoppas att hon får höra om det.
  Jag har ALDRIG mött en människa som har så lite koll på hur man beter sig, vad man utlämnar om andra och åsikter som ger mig mardrömmar.

  Svara

   Jag har också frågat mig om hon tänker på hans barn. När det hela begav sig var vi många som frågade hur socialen hanterade detta (hon väntade ju en stund med avslöjandet i bloggen, så när det briserade borde ju anmälan till soc vara lagd för länge sen). Hennes svar: hon tänkte inte göra någon för ”nya” frugan hade valt hans sida.
   W. T. F?! Så det sitter en massa människor som är övertygade om att det finns barn som lever med en pedofil men ändå sätter hon sitt eget shit före? Obegripligt. Gör i alla fall en anmälan så det får utredas.

   Svara

    Om HON tänker på HANS barn?? Men jösses Amalia! Det är väl ändå hans problem och ingen annans 🤦‍♀️

    Det är samma retorik och tankesätt som när folk beskyllde Cissi Wallin för att inte tänka på Virtanens barn…

    Är folk verkligen så grunda i sitt tankesätt??

    Svara

     Läste du ens vad jag skrivit? Det handlade inte om när hon outade hela grejen, det handlade om att hon hade fått reda på något som indikerade att nu minderåriga barn befinner sig i fara och att hon vägrade att agera pga en oförrätt mellan henne och en annan vuxen kvinna.

     Svara

     JA precis 10:35 och Ni som skriver massa skit här, letar fel, ljuger och gör allt för att smutskasta och sänka Mona – tänker Ni på hennes barn? Hur tror ni det känns för dem att läsa detta som ni skriver här om deras mamma. Det är märkligt detta fenomen med alla som är ”omtänksamma” och alltid beter så korrekt, bra, rätt och på bästa sätt – som själva är elaka på nätet, ljuger och kastar skit än värre. Hyckel tror jag att det kallas.

     Svara

      Och VARFÖR HÄNGER MONA UT SINA BARN upprepade gånger? Klick klick klick. Människan är inte hundra. Nån stans.

      Svara

      Snälla människa. Tycker du Mona verkar tänka på sina barn? Mycket utlämnande information som inte handlar om annat än klick in till hennes patetiska blogg. Glad att jag inte haft en sådan mamma.

      Svara

      Dom vet väl, rimligtvis mer om sin mamma än vad vi gör?

      Du pratar om en mamma som inte har någon integritet gällande sina barn. Däremot försöker mamman dölja och skydda sin och mannens affärer/misslyckade affärer. Avslutade vänskapsrelationer osv, osv.

      Äldsta dottern har uttalat sig och det var inga rosor till Mona direkt. Däremot mycket kärlek till bonusmamman som tragiskt gick bort i cancer.

      Så nej! Lägg ner ”stackars Mona”.

      //Moa

      Svara

   Kan man ha mer öppet mål som medium än en klient som denna med en blogg fyll med antydningar och redogörelse av rutiner. 💰

   Svara

  Har hon någonsin ”haft det”? Det senaste inlägget i skrivande stund handlar om hur hon ska samarbeta med AK för att operera halsen. Hon lägger ut texten om att hon ÄR ytlig och att det inte finns något som kan få henne att ändra sig. (Skulle man gräva i det skulle det antagligen, enligt henne, handla om att hon haft en ”fattig” uppväxt och inte kunnat vara ytlig förrän nu). Jag tänker bara att jag inte kan förstå att det faktumet att hon faktiskt är mor till två döttrar, i det samhälle vi lever i, inte är just det som gör att hon kanske taggar ner på ytligheten.

  Svara

   Tror inte hon menar exmaken ! Utan en fd vän / kompanjon ( tyvärr

   Svara

    Fast är inte det en kvinna…. svårt med prostatan då liksom.

    Svara

  Funderade på Mona häromdagen.

  Hon måste ju ändå ha några kvaliteter med tanke på alla event och vänner som hon omger sig med? Hon åker på synoptiks resor utan att ha nåt med den branschen att göra? Likaså alla make up och hudvård-event hon blir inbjuden på?

  Hon har massor med människor omkring sig som hon hjälper och stöttar men ändå är det något som skaver när jag läser hennes blogg.

  Svara

   hon har en mycket köpstark, hängiven och stor följarskala av medelålders kvinnor som älskar shopping.

   Svara

    Inte bara köpstarka läsare utan också korkade!
    Gör vad du vill med dina pengar hojtar dom i kommentarsfältet, operationen på AK är ju såklart spons från början till slut, ska bli spännande att se hur länge det samarbetet håller

    Svara

  Hon verkar inte helt ha greppat innebörden i ordet ”karma” 🤦🏼‍♀️

  Svara

  Jag är nyfiken på vad som hände på förra resan när Mona var med Optiker utan gränser. Att hon får åka med har jag inte heller riktigt förstått, varför? Vad gör hon där? Eller är det för hennes blogg, att den har många följare?

  Hur går det egentligen för henne och make med deras företag, tycker att det verkar som om de är på ”obalans”, lite sämre ekonomi, även om hon är som ”vanligt”. Köper, reser osv. men det klart, hon försöker ju få alla sina läsare att köpa hennes olika produkter hon har på lager i källaren i det hyrda huset. Är maken anställd numer? Som vad? Excel-expert?

  Är också viktigt att ”frottera sig” med lite kändisar, Andreas Lundstedt, Alexandra Rapaport, Loreen, Johanna Toftby (en till som gärna vill visa sig med ”kändisar”) etc. Dessa har hon ”känt länge” men inget hon har nämnt tidigare, varför nämna det nu då? Hur länge de nu får finnas med innan de har gjort något som inte passar henne eller hon inte kan ”tjäna” något på.

  Ja, jag vet, om jag blir uppretad så sluta följ/läs, men tycker att det är kul att se vad hon ”hittar på” härnäst. Är road av hur viktigt dessa saker/grejer är i hennes ”ytliga liv” som hon så gärna påpekar för att undvika kritik i hennes kommentarer. Ser hennes blogg som en lite ”trashigare” komedi på nätet, underhållande helt enkelt.

  Svara

   Hon hade väl andra könsiskompisar tidigare? Christina Stelli, Graaf och Mia som pratar om självkänsla mm.

   Svara

    Hon hänger med Graaf fortfarande, däremot Christina Stielli och Mia Törnblom tycks ha försvunnit helt. Hon som var såååååååå bra vän med dom och Mia skulle ju ge ut boken Mona skrev om sitt liv.

    Svara

     Just ja. Som hon jobbade halvtid för att ha tid att skriva. Undrar vad det är som hör att alla byts ut.

     Svara

  Hur gammal är hon? Alltså på riktigt

  Svara

   Mona är 53 år.. 🙈

   Svara

    Oj, trodde hon var äldre. Då fattar jag varför hon ränner runt i kosmetikavärlden. Finns mycket hon kan förbättra;)

    Svara

  Vissa borde läsa på vad Karma innebär ! Är du en god människa kommer bra saker in i ditt liv , begår du elaka saker i ord ,tanke och handling drabbas du av dåliga saker …. minns när tantbloggarna Ilmrud , Graaf , Toftby dagligen skrev och önskade någon ( My) dålig Karma , de begrep inte att just detta var att dra på sej själva dålig Karma , Ilmrud skrev en gång långt senare att man ska inte önska någon Karma ….. Klart att man ska !! man ska önska andra BRA Karma 🙂 Vet man inte vad Karma är så finns ju Google .

  Svara

   Fast ingen av dem har skrivit att dem önskar någon My dålig karma. Sluta ljug!!!
   Någon av dem la upp ett Karma citat däremot men skrev inget om att hen önskade någon dålig karma. Sluta ljug!
   Många har lagt upp Karma-citat på bloggar och instragram så det är inget ovanligt för övrigt, och många tror på Karma, men sluta ljug, förvrid och hitta på!

   Svara

   Sitter man och ljuger och hittar på så som du gör nu 11:50, så kanske man (du) drabbas av dålig karma.

   Svara

   Härligt att det går bra för My nu!

   Svara

  Märkligast är att hon på fullt allvar tror att det som mediet säger är sant.

  Svara

  Bloggbevakning Camcam nu får du avslöja för oss som väntat troget, varför sålde Mona huset?

  Svara

   Och vad hände på resan med Synoptik?

   Svara

    Men alltså det hände inget särskilt, folk här ville få det till att Mona var en fruktansvärd person som skrev att det luktade illa hemma hos en gammal fattig dam som de besökte – men det gör ju andra kändisar på tv när de besöker fattiga hem i slummen, de säger i tv att här luktar det hemskt illa så då är ju dem lika hemska isf. Så nej det hände inget mer än så.

    Svara

   Ja, den har du lovat men medvetet slingrat dig undan.

   Svara

   Varför säljer någon ett hus? – Kan vara av olika anledningar t.ex man vill ha mindre, man vill ha större, man vill flytta till annan ort eller vill ha ett fint hus man sett och fastnat för, kan bero på att man inte orkar sköta ett stort hus och tomt, kan bero på att man inte har råd att bo kvar och därför måste sälja och är väl det C menar. Mona har skrivit att det är för stort och för dyrt och att de ville flytta till mindre.

   Svara

  Grattis Camcam att du hittade något om Mona som du kunde vinkla och få en massa elaka spekulationer, lögner och smutskastande mot Mona. Du verkar själv ganska ofta ha ”tappat det” och du sitter bakåtlutad med popcorn… – Undrar vad du själv kommer återfödas som. Jag tror på karma, gör inte de flesta det?… till viss del och i vissa fall tror jag absolut på karma.

  Svara

   Är det Mona i egen hög person som är här smygläser bloggskvaller om sig själv? #Jeflar #Finhodden #Shitloads #Kronofogden #Karma

   Svara

    Absolut att det är Mona själv. Känns igen på sättet hon skriver på 😂

    Svara

     Nej Lena du har fel tyvärr.. och jag är inte Graaf, inte Bella, inte Amanda Schulman vilka jag också brukar anklagas för att vara 🤣

     Svara

      Så du brukar försvara alla de där alltså? Varför?

      Svara

       Försvara och försvara nja men alltså säga emot trams, elakheter och rena lögner bara. Förklara och berätta som det är alltså. Är det fel? Jag är en person som anser att rätt ska vara rätt, och ser jag lögner och ljug så kan man berätta det sanna och rätta till. Ser det inte som en dålig egenskap, tvärtom. Men du är en sådan som älskar att ljuga om folk kanske, att skvallra, skamma och sänka, och som vill hitta fel och rasa, och hittar du inga fel så skapar du fel genom att vinkla, förvränga och ljuga eller? DET anser jag är fel och ogillar skarpt. Men alla är olika. Ha det så bra!

       Svara

        Wow. Tänk att veta allt. När det är lögner och inte. Heeeej Måååna.

        Svara

        Du är ju unik som vet alla sanningar om hela det där gänget

        Svara

         Precis. Där avslöjade hon att hon bara snackar skit.

         Svara

         Det är inte särskilt unikt och inget skitsnack – det vet man ju om man haft koll på bloggar och insta-konton, om man kan läsa och har bra minne – sen är det ingen som sagt att hen vet alla sanningar om alla det kan ingen veta men det är en helt annan sak. Svårt med förståelse bland folk här, IQ-nivån verkar inte vara hög.

         Svara

         ”IQ-nivån verkar inte vara hög.”
         Säger hon som tror sig veta sanningen om vilt främmande människor genom deras bloggar och instagramkonton 😀 😀 😀 Humor på hög nivå!

         Svara

    Nope du, i vanlig ordning är du här och skrivet att man är Mona (eller Graaf om det gäller henne) men tyvärr inte. Men Du känns igen du som brukar utesluta punkt och kalla dig Anonym. Jagar du dig själv eller menar du att jag är mer troll än du, hur tänker du i så fall? #bitter #avundsjuk #dåre #idiot #besatt #nättroll #karma

    Svara

   Mona är så bra på att skapa sina egna rubriker. Behöver ingen hjälp av någon. Intressant att det finns folk som på allvar orkar försvara.

   Svara

  Vad är det frågan om? Är Mona här?

  Svara

   Varför skulle Mona vara här? Och om hon skulle vara det så vad skulle vara konstigt och fel med det? Tror du inte bloggare läser denna blogg och andra bloggar? Jag tror iofs inte att Mona brukar läsa denna blogg så ivrigt, inte så mycket andra bloggar heller men jag vet ju inte såklart. Tror du att alla som läser denna blogg och Monas blogg hatar Mona och vill ljuga om henne, skamma och sänka henne? Varför tror du isf det? Är det så konstigt o, någon som läser denna blogg och Monas blogg förvarar henne mot ljug och elakheter utan substans. Nej det är inte alls konstigt. Att kalla sig KnivUlla däremot 😉

   Svara

    Mona är här. Definitivt.

    Svara

     Nej, här läser bara folk utan studieskulder (stämmer för jag har betalat av mina jättestoooora) och hennes kompisar som berättar om oss hyenor.

     Svara

  Det där äcklade mig att läsa, för det kan handla om precis vem som helst känns det som. Inte nödvändigtvis exmaken.

  Vetskapen att en människa på allvar sitter och göttar sig i övertygelsen att någon är eller blir allvarligt sjuk är ju så sinnesrubbad att jag nästan blir mållös. För oavsett vad vi tror så tror ju hon på det. Och njuter av det.

  Jag kommer aldrig förlåta det hon och hennes man gjorde mot oss, men det är inget som tar upp någon tid eftersom jag sällan funderar över det. Och anledningen till att jag aldrig kommer förlåta är enkel, de ljög för mig, de utnyttjade mig och de undanhöll information, allt med intentionen att göra just det. Det var inget som råkade glömmas bort, utan det var direkt uppsåt att vilseleda.

  Numera tänker jag mest inget alls när jag tänker på dem, men jag hade en lååååång period när jag gjorde det.

  Inte en enda gång under den perioden önskade jag att de och deras familj skulle få svåra sjukdomar eller ens eventuell skilsmässa. Inte heller skulle jag ha tyckt att det var KUL om något sådant skulle hända. För det är fan sjukt äckligt att göra.

  Man önskar inte olycka och sjukdomar över andra människor, och som sagt, GÖTTAR sig i det och tycker GOALS, nu skipas rättvisa. Så. Jävla. Vidrigt.

  (Just nu sitter jag på ett lasarett och vakar över min 102-åriga mormor som alltid har klarat sig själv, jobbat sedan hon var 14 och aldrig varit en belastning. Förra veckan fick hon lunginflammation och hamnade på sjukhus. Men hon var glad och pigg trots allt. Där var det en sköterska som lämnade henne på toaletten trots att hon skulle stått kvar utanför, vilket resulterade i att mormor föll så illa att hon bröt höftben och lårben. Nu har min lilla mormor gått igenom en helvetesoperation och har en stålstav inopererad från höft till knä. En av de värre operationer man kan gå igenom, även om man inte är 102 år, och vi vet inte om hon klarar sig och jag är så HIMLA ledsen. Först och främst för mormors skulle som måste genomlida helvetet, men såklart för min egen med som inte vet om jag kommer få behålla min älskade mormor. Hade sköterskan stannat som hon skulle hade mormor varit på benen hemma i sin lägenhet nu.

  Så himla himla ledsen.)

  Svara

   @fitterbittan ❤️

   Svara

   Svara

   @Fitterbittan

   Så klokt resonerat.

   Och, ja! Det är sjukt att ägna tid åt hämnd och ältande år efter år.

   Händer det något, som ni nu råkat ut för så förstår man att kärlek är det enda viktiga i slutändan.

   De som förtjänar den ska veta och känna den. De som inte förtjänar den finns helt enkelt inte i ens medvetande. Varken i ont eller gott.

   Önskar er allt gott och att mormor och ni finner styrka att klara av det som ni har framför er.

   ❤️❤️

   //Moa

   Svara

   Hej fitterbittan tråkig att höra ) en fråga bara , varför ifrågasätter ingen Mona ? Alla dessa samarbeten , samt alla bästa vänner ( nya) samt Graaf ?? vet du om dom jobbar idag ? El har företaget kursat ? Må så gott

   Svara

    Därför att så fort någon vän ifrågasätter någonting byts den ut?

    Svara

     Håller med ) men inte kändisvänner !!

     Svara

      Jo… Om de har ”maaage” att ifrågasätta varför Mona ”kidnappar” sin dotters sorg och mående.

      Att Mona tillåter sig må så dåligt att hon glömmer dotterns mående och behov av hjälp och stöd.

      Då säger ” vännerna” ifrån och går. Mona känner sig kränkt och slutar umgås.

      Vilket barn hon är!

      //Moa

      Svara

   @fitterbittan, ❤️

   Svara

   @fitterbittan❤️❤️❤️

   Svara

   Mormor klarade sig inte, hon gick bort imorse och jag går sönder. Tack för omtanken allihop 😥😥🙏🏼

   Svara

    Så ledsen för din skull!! Beklagar din förlust!! Kram!!

    Svara

    ❤️

    Kärlek och styrka till dig och din familj!

    ❤️

    //Moa

    Svara

    Kram. Mammor och mormödrar dör aldrig. De finns där fast på ett annat sätt. ❤️

    Svara

    Kramar till dig, FitterBittan!💔🌸

    Svara

  Ang inlägget om mediumet på Monas blogg är det en läsare som vill besöka Christina (mediumet)
  Men hon är orolig och frågar Mona om hon berättar om obotliga sjukdomar, död osv.
  Då svarar Mona att hon ALDRIG kommer säga det??
  Att hon har ”avsagt” sig den informationen😳

  Men vad är det hon precis berättar om i samma inlägg?
  Jag blir mörkrädd på riktigt !

  Svara

   Reagerade faktiskt också på det. De flesta medium är ju noga med att inte berätta om sjukdomar och död etc men detta gäller tydligen inte Monas favoritmedium. Eller berättar hon om andras kommande sjukdomar för den som är där? Inte seriöst i mina ögon. Undrar just hur medium-Christina ställer sig till att Mona berättar detta för hela världen i sin blogg?

   Svara

  Men Mona är inte som hon ska, det märker man när man läser hennes blogg. Hämnd och elakheter mot/till de som ifrågasätter eller på något annat sätt inte tycker som hon. Så många människor som passerat revy i hennes blogg som är helt ”puts väck”, som var hennes vänner ”sedan länge”, men om hon inte kan tjäna pengar eller få ”gratis” är ”vännerna” förpassade ut i kylan och inte välkomna längre.

  Fitterbittan är ju verkligen ett kapitel för sig, hur Mona och hennes man kan lura en vän så utan att ha något som helst samvete är nog få förundrat. Och Fitterbittan är säkerligen inte ensam om den erfarenheten och högst sannorlikt inte den sista heller.

  Någon nämnde hennes bok, någon som hört om den på det senaste?
  Sådant ståhej det var med den, hur hon var tvungen att åka bort för att få skriva ifred osv. Snacka om luftslott.

  Jag undrar vad den egentligen skulle handla om, hennes blogg? Talibanen? Företaget? Maken? Hennes liv från förorten Jordbro till finhooden Bromma med först exmaken och sedan vännen som sedan blev make nr två? Allt detta finns ju redan i bloggen, vad finns det att skriva om? Eller kanske alla sk vänner som fallit bort på vägen?

  Jaja, fortsättning följer, och ja, jag kommer att läsa hennes blogg även i fortsättningen utan att kommentera, bara läsa och förundras.

  Svara

   Varför blev Mona och My ovänner?

   Svara

    Var Mona och My vänner? Det har jag helt missat.

    Svara

   Bra inlägg !

   Svara

   Skulle inte mia hjälpa till med boken ? O hon älskade ju Mias make !!

   Svara

  Den människan måste ha det jobbigt. Att hata och att döma samtidigt som man själv sätter sig på höga hästar kan aldrig bli till ett bra slut. Att sen sälja sin själ till ytligheter verkar som ett desperat rop på nån slags hjälp. Stackars människa.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.