Ida Warg ser magen växa

Den mänskliga kroppen är bra cool ändå!
Jag borde kanske ha gjort en liknande bildserie av den bantande Tjocka Hetsätarkatten så att ni alla kunnat se hans Biggest Loserska framgångar komplett med en video där han står framför en ”Carola-fläkt” med huden fladdrandes i vinden?
Typ så här…

Ida börjar sin bildserie i v 18 – är det då man brukar börja se mage?

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vilken fin film! När jag var gravid så var det runt vecka 28 som det började synas med första barnet, med andra barnet runt vecka 15. Det kan dock ha berott på att man fortfarande hade kvar lite av sin goa mammamage redan innan. 🙂

  Carola-film med THK blir grymt! <3

  Svara

  Oj! Vad lik hon var Kissie i profil.

  Svara

  Hallå! Är det slut mellan Bianca och phillippe? Dom följer inte varandra på insta + att hon skrivit på sin blogg att det är jobbigt nu!

  Svara

   De följer varandra ju?

   Svara

    Det kan hända mycket på tre minuter i dagens relationer 😁

    Svara

     Att bo ihop med någon som har allt är nog inte enkelt…

     Svara

   Lite respektlöst att spekulera

   Svara

    Överdriv inte N, Bianca är en offentlig person.

    Svara

     Det är bara okej att spekulera om Blondinbella här! Hallåååå!

     Svara

  Beror på om man är förstföderska eller ej 🙂

  Svara

   Inte bara det. Har du livmodern i fram ägg eller bakvägg , kroppsbyggnad med mera.
   Å

   Svara

    Sant! 🙂

    Svara

    Moderkakan, inte livmodern.

    Svara

   Jag var mindre med andra barnet än med första 😊

   Svara

    VAr du? 😀

    Svara

  Jag har två barn, första barnet kunde jag med lätthet dölja magen fram till ca v 28. Hade mina vanliga kläder nästan hela graviditeten.

  Vid andra barnet kom magen en aning tidigare, kring v 25. Men även här kunde jag ha vanliga kläder nästan hela vägen.

  Gick upp 9 respektive 12 kilo.

  Svara

  När och hur magen syns är väldigt individuellt. För mig bäbis 1 runt v 20, bäbis 2 flyttade in 8 månader senare så jag såg fortfarande gravid ut.

  Svara

  Älskar att du ställer frågor i inläggen som du vet kommer generera massa kommentarer. Fråga om folks graviditeter eller sjukdomar/krämpor så är vi i hamn 🛳

  Svara

   Det enda mammor gillar att diskutera mer än sin egen graviditet/förlossning och barn är ju hur andra mammor uppfostrar sina barn.

   Svara

    Och hur små magar de hade som gravida.

    Svara

     ??

     Det är ju inte alls sant. Jag var as stor men det hör inte hit.

     Min fråga är varför är det en grej att hacka på gravida/mammor? Varför kan man inte bara ignorera om man märker att de pratar om barn/graviditeter – om man nu inte gillar det. För vissa är det en otroligt stor förändring och livserfarenhet. Precis som jobb eller resor för någon annan som jag hatar när folk pratar om då det är så tråkigt. Men till skillnad från vissa så spenderar jag inte varje konvo om jobb eller dylikt genom att hacka på dem som gillar att prata om det. Kläder ogillar jag att prata om också. Men alla gillar olika och mina flöden är fylla av mode, vikthets, utseende, jobb mm och dess like som många gillar men jag undviker.

     Denna tråd är bla för gravida, så varför hacka?

     Den enda gången jag håller med om att
     ”hugga till” är när folk är elaka och spekulerar om någon annan är gravid eller ”varför man inte skaffat barn än” eller dylikt. Det är bara fräckt.

     Svara

      #kränktmamma

      Svara

       Du är född av en mamma, sluta vara då dryg. Är det ett så stort problem för dig att kvinnor intresserar för något annat än dig och dina intressen? Är du ett barn? Det låter i alla fall så, någon form av inte konkurrens och svartsjuka som kanske pyser ut? Väx upp.

       Svara

       Haha, inte alls kränkt. Bara trött på att folk gillar att trycka ner andra oavsett vad det gäller. Låt folk diskutera vad de vill utan påhopp är du snäll. Du har säkert ämnen du är mer intresserad av. Antar att du vill prata om dem utan att någon ska trycka ner dig/ditt intresse?

       Svara

   EXAKT vad jag tänkte. Tror nog att Camilla vet på ett ungefär eller så är det bara en googling bort plus att jag har svårt att tro att hon är intresserad. Tänkte på Blondinbella och hur hon ställer frågor för att få igång t ex mammamaffian.

   Svara

  Jag ser gravid ut efter en bättre middag.

  Svara

   Samma här!
   Går runt och ser preggo ut 24/7 nu – finns kanske anledning till det 😅

   Svara

    Sluuuutaaaaaa fiskaaaaaa

    Svara

   Och jag varje dag på grund av en känslig mage och antihistamin som ger gaser hahahaha

   Svara

  Undrar btw om hela Bingo Rimérs Göteborgstrip är sponsrad eller om han bara är så jäkla uppspelt över ”grabbhelg”

  Svara

  Detta är ju ingen Bella-blogg, utan en bebisblogg! :p

  Svara

  Nu börjar detta likna en mammablogg.Finns väl ingen som intressera sig för om hur magen växer eller om man har moderkakan i fram eller bakvänd
  Förstår att man berättar om bloggarna är gravida o grattar vid fött barn men det räcker

  Svara

   Gnällgnällgnällgnäll……
   Sluta eller starta en egen blogg. En sjukt intressant, för alla

   Svara

    Jag funderar på att gå in på tidningen Traktors redaktion och skrika lite om hur tråkigt det är att de inte skriver om synkroniserad simning!!! SÅ TRÅKIGT LIKSOM!!!!!!

    Svara

   Men vet du. Vi är lite bortskäma här efter en tid där det stormat rejält i socialamedier. Det har varit Anna Book fram till hon åkte iväg på nån hemlig inspelning, det har varit lapp-gate med Isabella, en evighet med tjuv-Catrin osv.
   Just nu händer det inte så mkt och då får hon skriva om det som händer i ”influencer”världen.
   Det vore ju tokigt om hon började hitta på inlägg om sådant som är saftigt och skapar drama.

   Jag tycker också det är lite tråkigt nu men jag kan ju inte skylla det på Camcam?
   Ska hon låta bloggen stå tom för att inte skriva fler inlägg om ett och samma ämne?

   Svara

   Zzznark

   Svara

   Håller definitivt med Kakan.

   Svara

  Haha, jag var 56 cm när jag föddes, min mamma var gigaaantiiiiiisk. 😂 Men då är jag iofs 185 cm nu också så fick ju iaf lite gener från pappa 🙏

  Svara

   Och jag var 49cm och är 181. Födelselängden är ju främst beroende av veckan du föds, rimligt tycker jag.

   Svara

  På mig syntes magen i sjätte månadens

  Svara

  Är folk verkligen intresserade av andras gravidmagar? Inte ens när jag själv var gravid var jag intresserad av andras magar och graviditeter…

  Svara

   Att få barn är ofta det största som någonsin kommer att hända i en människas liv. Så det är vanligt att läsa på om allt man kan och att diskutera och jämföra graviditeter. Så ja, skulle tro att många tycker det ÄR intressant att läsa om andras gravidmagar, speciellt om man själv är gravid med sitt första barn.

   Svara

  Väl fint att se hur kroppen kan anpassa sig och skapa liv?! Hur välanpassad är inte kroppen. Sen är det väl olika hur tidigt ens mage börjar synas, precis som det finns olika människor och olika kroppar så förstår inte hur någons sanning måste vara den andras lag. Tröttsamt är väl att smalidealet inte tar något break i graviditet heller, helst ska man ha en liten nätt mage och inte gå upp mer än typ några kilo. Så jävla tröttsamt! Vem vill inte ha en frisk bebis? En liten mage kan ju tyda på ett tillväxthämmat barn och vem vill det? Kroppen kommer återhämta sig i sinom tid med lite sunt förnuft motion och bra kost efteråt men alla har så jävla bråttom pga smalidealet.

  Svara

   Jag hade en gigantisk mage, men gick ändå bara upp 12 kilo. Jag åt helt normalt, med en viss förkärlek för gröna och sura Granny Smithäpplen. Ju surare desto bättre.
   Jag varken tränade eller svälte mig. Vi är alla så olika bara. Förmodligen genetiskt, för alla i släkten ökade inte särskilt mycket i vikt under vår graviditeter.

   Så vissa går upp 12 kg och andra 30. Så är det bara.

   Svara

    Annapanna, samma här! Gick upp 11-12 kg och kunde inte dölja magen från v 12 med mitt första. Granny smith och piggelin var min grej. Och Coca cola från McDonalds. INGEN ANNANSTANS.

    Svara

    Kunde bara äta clementiner (de syrliga) och läkerol – mmmmm…

    Svara

  Du kritiserar ju Blondinbella och andra bloggare för att ställa frågor bara för att generera kommentarer, och nu gör du ju precis samma sak själv? Det är ju bara att googla om du vill veta när magen börjar växa (som du antagligen skiter fullständigt i för övrigt…)

  Svara

   Buhuuuu….

   Svara

   Du kan väl bara googla för att ta reda på vad alla influencers sysslar med?

   Svara

    Hur gammal är du mentalt Camilla? Undrar detta pga av dina svar du kör till läsare när deras kommentarer inte passar dig. Du är fan inte bättre än de bloggare du bloggar om.

    Svara

     Haha…sorry! Jag svarade på samma sätt som kommentaren var skriven..
     Och svaret på frågan är typ…12…

     Svara

     Mycket härskarteknik alternativet passivaggression i Camillas svar.

     Svara

   Jag svarade detta högre upp – lyckades pricka in Blondinbella, googla och att Camilla måste vara helt ointresserad egentligen. Great minds think alike.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.