En tuggboll för ett mer estetiskt utseende?

Kissie har fått mail från ett företag som kommer lansera en fitnessboll i silikon till munnen för ökad blodcirkulation, bortförande av slaggprodukter, ett mer estetiskt utseende mm och precis som hon fnissade jag lite åt alltsammans…
Gapskrattet kom när jag började googla liknande produkter, alltså herregud!
Själv går jag och får botox i käkarna för att minska mina käkmuskler, men tydligen finns det de som dedikerar massor av träning för att få en käklinje mer i likhet med en Amerikansk Bully-hund.
Jag har gjort mig besväret med att leta upp lite olika produkter så att ni kan ligga steget före och vara trimmade med ett mer estetiskt utseende långt innan alla influencers börjar lägga upp selfies med tuggbollar och annat…
De lever kanske i 2018 medan vi är någonstans runt 2038. Winning!

Ni kan vara helt lugna – det fanns inte en enda adlink till dessa produkter så ni kan tryggt klicka er in på sidorna utan att skickas via ett adlinknätverk. 
Men vänta bara tills Pedigree lanserar tuggben för vitare tänder med leverpastejsmak, gjorde på djurhudar till alla lättköpta influencers. Då kommer varenda djuraffär härifrån till Haparanda ha adlinks på hela sitt tuggis-utbud! Ni vet var ni hörde det först!

Ett starterpack med tre olika tuggbollar, någon?

Vill du köpa vingar för pengarna samtidigt som du ser ut som när du var 25? Look no further! Här hittar du denna högflygande kreation.
Vem vill inte se ut som Ronaldo liksom?

Nej, nej snuskisar!
Det här är ett träningsredskap för att få smalare ansikte. Tydligen kan man gummitugga sig till en smalare benstomme i ansiktet. GOALZ!

NU BÖRJAR VI SNACKA!!
Kommer ni ihåg inlägget om sluttande mungipor? They are no more! Med hjälp av den här lilla silikonrenen kommer vi alla kunna ha purky mungipor mot himlen precis som Kenza utan att snitta upp oss som Jokern i Batmanfilmerna! Ni hittar dem här!

Och när vi ändå är igång så är ju de här – supereffektiva – näsförvandlarna SÅ mycket billigare än att gå till Akademikliniken och låta dem gå loss med hammare och stämjärn. Tänk om alla influencers vetat om det?

Jag vet inte hur NI känner, men spontant känner jag att jag skulle vilja ta in alla produkter i Bloggbevaknings fiktiva webbshop och revolutionera tränings och skönhetsvärlden på och utanför sociala medier. 
Istället för Foppatoffeln så kan ni komma att få en ”CamCam-silikontuggboll” i julklapp före alla andra och innan de hunnit bli en folkkär campingfavorit med hela svenska folket.
Kan ni inte riktigt se Böda Campsgänget glida upp längs paradgatan i Foppisar, frenetiskt fradgatuggandes en CamCam-boll i någon neonfärg?

Jag tror jag är något på spåret här!

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  😳🙄🤦🏼‍♀️

  Svara

  om det är något som är viktigt så är det att tugga på knäckebröd, morötter, osv tänder behöver kondition, så helt fel ute är de inte med en tuggboll ody..

  Svara

   Ja, folk hade mycket bättre bett på medeltiden när de åt sega och hårda saker i mycket högre grad.

   Svara

    På riktigt?

    Svara

    Och sämre tänder pga att de använde dem som arbetsredskap vid ex reptillverkning

    Svara

     fast det slipper vi ju idag

     Svara

     Jag läste det som reptil-tillverkning, och undrade vad för historia du hade läst 😂

     Svara

     Fast ändå bättre då de nästan inte hade tillgång på socker.

     Svara

    Vilken är din källa rörande medeltidens bett och tänder?

    Svara

     I vissa länder får ju folk / kvinnor lära sig sån skit tyvärr/ anonym 9:41

     Svara

   Och jag vaknar med migrän som bl a sitter i käkarna. Jag gör min egen ansiktsgympa.

   Svara

    Hur gör du den? Har samma problematik nämligen 😣

    Svara

   Nja. Tandköttet mår bra av att tugga ex morötter och knäckebröd då det ökar cirkulationen. Tänderna i sig mår inte bättre, bortsett från att de får sitta i ett välmående tandkött.

   Svara

   Jag kan inte äta knäckebröd för får så sjukt ont i käkarna. Borde kanske träna käkarna mer…

   Svara

   Jag tänker att det är lite som med vårt skelett, att belastning stärker det och minskar risken för benskörhet. Fast tänder är inte gjorda av samma material som skelettet men ändå.

   Jag gör ansiktsyoga varje dag, då stimulerar man ansiktsmusklerna och det hjälper iallafall mig att strama upp huden. Strama upp huden gör man ju bland annat genom att bygga muskler, precis som överallt annars på kroppen. Så nog tror jag den här bollen kan hjälpa. Men då känns det vettigare att tugga på en morot eller tuggummi.
   Förmodar att det är olika från person till person.

   Svara

  Allt det här hade funkat om vi hade haft play dough ansikten

  Svara

  Äntligen kan mitt nattliga käkspännande vara till fördel!!

  Svara

  Åh tjena vad folk håller på.. Jag har en käklinje ala Dolfh eller Brad naturligt men alltid haft komplex över det kan inte förstå hur folk vill framkalla det 😑🤔

  Svara

   Dolph* 🤨

   Svara

   Jag har en rätt klen käklinje och är så avis på de som har sådär superkraftiga – tycker det är dösnyggt!!

   Svara

   Amen Sara! Jag har både sjukt markerad käklinje men också väldigt markerade kindben.. sådär som folk sminkar sig för att få fram. Jag har alltid fått komplimanger för mitt ansikte medan jag själv tycker att jag har väldigt manliga drag.

   Svara

  Jag har fått höra att man inte ska grimasera för mycket eller sova med ansiktet ner i kudden, för då får man rynkor. Känns som att mungipsdragaren och diverse tuggrejer inte bryr sig om det rådet.

  Svara

   I vissa länder får ju folk / kvinnor lära sig sån skit tyvärr/ anonym 9:41

   Svara

   Och man ska inte sova på sidan för då får man rynkor mellan tuttarna upp på bröstkorgen.
   Man ska inte sitta för mycket för då får man fyrkantig rumpa.

   Suck.

   Varför får inte män tusen tips på hur de bör göra för att se bättre ut?

   Svara

  Finns det ingen gräns för vad människor är villig att lägga tid, pengar och energi på? Hur kan utseendet vara så viktigt?

  Svara

  Camcam! ”Syns” ditt botox i käkarna/har det förändrat ditt utseende på nåt vis? Är desperat på en lösning på mina käkproblem och tänker att botox är den bästa och förmodligen enda lösningen men vill inte mess up my precious face osv. Tacksam för svar! 💕

  Svara

   Nej, inte det minsta. Däremot fick jag botox i hela huvudet en gång eftersom käkarna lett till konstant huvudvärk och de två små sticken mellan ögonbrynen gjorde att jag inte riktigt kunde dra ihop dem men det försvann efter typ 6 månader men i käkarna syns det ingenting. Syftet är att förlama muskeln en smula så att den kan minska i storlek och tappa styrka.

   Svara

    Hej, är det pga spänningsvärk du fått Botox i käkarna? Var det via tandläkaren du fick hjälp?

    Svara

     Undrar också. Jag står inte ut längre.

     Svara

     Jag fick det via den smärtklinik jag behandlades på tidigare. Jag fick hämta ut mitt botox på Apoteket – en mycket märklig upplevelse att få botox på högkostnadskortet – och sen injicerades det av min läkare.
     Jag träffade honom igår igen och tydligen är mina käkmuskler överdimensionerade igen men vi ska avvakta med botox för att få ordning på lite annan kroppsmekanik först för att se om spänningarna i käkar och nacka kanske ger med sig.

     Svara

      Måste med få fråga. Vet du haft problem med smärtor länge.
      Även min man i rygg o nacke. På snart 15år har dom inte lyckats hitta vad felet är trots han har varit hos massa experter, smärtklinik , sjukgymnast osv.
      Nu ska ha gå till nevro o utredas för fibro.
      Men var hos en kiropraktor i fre o hon sa att han har för ont för o kunna ha fibro trodde hon.
      Har nämt flera ggr för min gubbe att han skulle ta upp detta med botox med hans läkare ( bor i Skåne förrsteb) men hans läkare har tyvärr noll koll på de.! Måste man vända sig till en spec läkare eller??

      Svara

       Ja, det är inte alla läkare som injicerar botox, inte ens alla smärtläkarna på kliniken jag gick till gjorde det. Jag tror inte en kiropraktor är rätt person att uttala sig om Fibromyalgi. Innan jag började äta smärthämmande medicin för min fibro så kunde man knappt undersöka mig för att jag bara skrek så han kan absolut ha ”så ont” och ha fibro. Jag fick ju min fibro av att gå med obehandlad, allvarlig smärta under flera år som slutligen orsakade min fibrodiagnos och två patienter med samma diagnos kan uppleva sin sjukdom på olika sätt, så ta det hen sa med en nypa salt.

       Svara

     Jag gick till vårdcentralen och klagade på spänningshuvudvärk, fick remiss till neurolog på sjukhus som sätter botox enligt migränprogram med extra mycket i käkarna. Ansiktet har definitivt fått en helt ny form, ser mycket smalare ut. Botox är det som hjälpt mig bäst med huvudvärken och nackspärr, går var tredje månad.

     Svara

    Där har du fel. Botox i käken syns definitivt, när muskeln blir mindre blir givetvis käken smalare och mindre dedikerad. Du har bara vant dig till ditt nya smalare utseende. Jag skulle till och med säga att käken syns mycket mer än pannan, för i pannan syns det endast som brist på mimik, men i käken ändras hela ansiktsformen.

    Svara

     Definierad, inte dedikerad!

     Svara

     Det stämmer kanske men jag menade mer det vanliga ”botoxutseendet” där man inte kan uttrycka känslor med ansiktsuttryck mm.
     Jag ska jämföra två bilder på mig själv för att se…jag har aldrig tänkt på det tidigare…

     Svara

      Läst lite om botox pga spänningshuvudvärk och blivit intresserad. Har bettskena som jag bitit sönder och gnisslar tänder. Ont nacke och käkar.
      Gick du till din husläkare först? Eller hade du konstant huvudvärk och var på smärtklinik?

      Är också rädd att ansiktet ska bli helt stelt! Känns det märkligt?

      Svara

       Jag var redan på en smärtklinik där jag hade varit sedan jag blev sjukskriven – som min fantastiska husläkare styrde upp – så jag behövde ingen remiss. Jag vet inte hur det fungerar tyvärr. Nej, jag tycker inte det kändes någonting. Det tar ju ett par veckor för botoxet att nå full effekt men jag märkte bara att huvudvärken sakta började avta…

       Svara

      STORT tack för svar!!!

      Svara

      Var även botox-utseendet jag syftade på i min fråga!

      Svara

       Nä, eftersom jag fick majoriteten av mina injektioner i nacke, hårbotten och käkar så påverkade det inte mitt utseende på det sättet.

       Svara

   Jag svarar också. Jag har gjort botox i käkmusklerna. Jag gick igenom väldigt många operationer på kort tid med resultat spända käkar och överdimensionerade käkmuskler. Jag fixk väldigt mycket botox, det behövdes, jag själv ser att ansiktet smalnat av men mina anhöriga märker ingen skillnad. Det bästa jag gjort, hade så ont. Nu är de visserligen spända av ytterligare påfrestningar men inte i närheten av innan! Jag skulle fått via vården men kände inte att jag kunde vänta några månader då jag hade så ont, så den gången bekostade jag själv(4600kr). Nästa gång blir via vården. Så nöjd

   Svara

    Just det, man går till sin vanliga läkare som skickar remiss. Där jag bor(sthlm)ska remissen från husläk till Karolinska, och därifrån remiss vidare till ytterligare ett ställe.

    Svara

    Åh, supertack för svar! Tänkte försöka ta mig till husläkaren och se vad hon säger. Har börjat få migrän och spänningshuvudvärk av mina käkproblem + att jag ”tuggar upp” kinderna på insidan och får stora svullnader som sen i sin tur bli omöjliga att inte bita i. Är även orolig över mina tänder som börjat nötas ner och gå sönder av allt ”tuggande”, spännande och hackande. Har haft de här problemen länge men det känns som att det bara blir värre med åren och nu börjar det bli riktigt, riktigt jobbigt. 🙁

    Svara

     Glömde skälet till att jag drog upp mina åkommor: tror ni botox kan hjälpa? Ser liksom inte bettskena som ett rimligt alternativ eftersom att jag då skulle behöva ha den 24/7 och inte bara på nätterna.

     Svara

      Absolut!!

      Svara

  Wow. Idioti på hög nivå.

  Svara

  På mig syns det. Spände käkarna hela tiden förut. Det gav mina käkar ett fyrkantigt utseende eftersom musklerna blev så stora. Nu när käkmusklerna blivit mindre har jag fått ett mer ”V-format” och slimmat ansikte. På köpet har spänningshuvudvärken och migränen försvunnit.

  Svara

   Det är ju inte för inte som botox i käkmusklerna används flitigt av kändisar och dylikt för att smala av ansiktsformen.

   Svara

  Åh herre min skapare 😳

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.