Mina tankar kring den påstådda utryckningen till Isabella Löwengrips hus

Jag har stängt av kommentarerna på det här inlägget för jag orkar inte sitta och modda mer tjafs.

Det blev ingen mysig kväll själv hem igår. Kvällen slutade med att polisen fick komma förbi. En man som betedde sig psykiskt sjuk ville inte lämna mitt hus. Fick låsa in mig i mitt rum som har en säkerhetsdörr och vänta där. Fruktansvärt. Hade hela tiden dialog med min livvakt och grannar så jag kände mig hyfsad trygg i den märkliga situationen. Det är inte första gången något liknande händer. Jag kunde hela tiden följa honom med kamerorna vilket var skönt för då såg jag var han befann sig men det fick mig också i efterhand att må dåligt för hans ansikte och vissa hemska uttryck sitter kvar på näthinnan. Sådant brukar hålla i sig.

När polisen väl kom hade han precis lämnat och gått mot ängen. De var ute och letade men inget resultat. Vi bestämde att jag skulle lämna huset och sova borta.//Isabella Löwengrip

Trots att jag försökt få den här utryckningen bekräftad genom att ringa alla från 112s pressjour och utryckningsledare till SOS Alarms kundtjänst och larmcentralen i Göteborg så har jag inte lyckats.
Med det sagt så betyder det inte att den inte ägt rum men själv tar jag den tyvärr med lite av en en nypa salt. Det är ett fall av den klassiska ”Ropa varg” som Isabella gjort några gånger för mycket.
Har man en gång iscensatt ett hot mot sig själv för att rikta fokus bort från det faktum att man ljugit och fuskat med sin statistik så kommer det där tvivlet ligga kvar hos mig. Det var därför jag spenderade morgonen med att försöka få utryckning bekräftad på SOS Alarm – just för att inte bara gå på en känsla, men det gick alltså inte.
Lägg sen till hennes medverkan i Schulman Show där hon öppet erkände att i princip allt hon skriver på bloggen följer ett excelark där varje inlägg är noga planerat för att gynna hennes agenda.
Behöver hon läsarnas sympatier inför släppet av en ny produkt så tar hon med sig barnen till biblioteket eftersom hon vet att det gör läsarna vänligt inställda till henne och vill hon provocera dem till att skriva mycket arga kommentarer så trycker hon istället upp sin lyxkonsumtion i ansiktet på dem för att reta gallfeber på dem och göra dem till arga kommentarsskribenter.

När Isabella fick sin hotlapp på bilen – som hon indirekt skyllde på mig och min granskning – så skrev jag först att jag inte i min vildaste fantasi trodde att någon skulle fejka något sådant här för att vinna sympatier, men när jag sedan fick sanningen presenterad för mig, att det de facto var Isabella tillsammans med en hjälpande hand som iscensatt alltsammans så försvann den sista lilla gnutta trovärdighet som hon hade kvar hos mig och där är jag nu.
Jag litar inte på NÅGONTING som kommer från denna kvinna. Kan man iscensätta hot mot sig själv så kan man fejka en utryckning till sitt hem.
Jag säger inte ATT hon gjort det och jag hade önskat att polisen kunnat bekräfta eller dementera det hela, men eftersom ingen velat uttala sig om saken så uttrycker jag helt enkelt min magkänsla som är ett resultat av att ha bevakat och skrivit om Isabella i flera år.
Ja, hon skriver att hon fått ringa polisen.
Jaha? Hon säger mycket som inte stämmer, den kvinnan…
Tyvärr…

En annan sak som jag inte riktigt heller får ihop är den här kommentaren som Isabella skrivit på sin blogg:

Hur går det ihop?
Under sin medverkar på Schulman Show sa hon nämligen att faktumet att det finns konkreta kidnappningshot riktade mot hennes två barn inte får henne att överväga att sluta exponera dem i monetära syften.
På frågan om det verkligen är värt det svarar Bella nämligen med två små bokstäver som säger allt.
”Ja”.// Bella

Hon har uttryckligen sagt att det är värt det – att fortsätta utsätta sina barn för det här – så då får hon ju räkna det att det kan hända. 
Om hon skulle mått dåligt över spåren det här hade kunnat orsaka hos hennes barn, men samtidigt säger att det är värt det – hur går det ihop? Eller är det värt att må dåligt över? Hon skulle mått dåligt över det men inte tillräckligt dåligt för att göra någonting åt det?
Är det så man ska tolka det här?

Hela den här situationen är sorglig, oavsett hur man vrider och vänder på den.
Det är sorgligt om det kom en galen man och bankade på Isabellas dörr igår, det är sorgligt om hon hittat på det för att manipulera läsarna, det är sorgligt att hon fabricerat så mycket saker att jag inte litar på någonting som kommer från denna kvinna och ens skriver det här inlägget.
Jag vet att det snart är dags för lanseringen av hårbandsföretaget Hermine Hold. Om det stämmer så är det här är i så fall helt i enlighet med den strategi hon avslöjade hos Alex Schulman. Att vinna läsarnas sympatier innan en lansering så att de vill köpa hårband. Arga följare kommer tycka att produkten är skit enligt Bella – det är sedan gammalt.

Så till er som laddar för att skriva en kommentar om hur mycket jag haaaaatar Isabella och säkert njuter av att smutskasta henne eller vad ni nu vill kalla det.
Ni har fel.
Jag känner mig fan bara sorgsen av att ha skrivit det här inlägget.
För vad gör man när vargen sprungit till skogs?
Börjar hyra in skådisar som försöker bryta sig in samtidigt som Sasha står på garageuppfarten och filmar?

 

410 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Äntligen svar på lappen, det tog sin lilla tid.

   Vilka svar fick du här i inlägget som du inte fått innan. Det var väl inget nytt Camcam skrev. Borde rimligtvis presentera bevis för det tänker jag.

    Camilla skyddar sin källa, antingen är det någon hos blondis, blocket som lappen skrevs på, nån med tillgång till garaget övervakningskameror etc som har bevis för detta. Beviset är tydligt kopplat till uppgiftslämnaren som därav inte kan vara anonym.

    Enbart om Blondis stämmer Camilla skulle bevisen komma fram i tingsrätten. Så det är fritt fram för henne att göra så om hon nu inte skrev lappen själv.

     Eller så hittar Camilla på det och säger att ”hon har bevis” och att ”bevis presenterats för henne” – det låter ju bra MEN det är lätt att säga/skriva och HUR vet vi att det Camilla säger är sant? Nej det vet vi inte, men vi vet att Camilla har något emot Isabella och gör allt för att sänka henne – det kan inte ha undgått någon normalbegåvad människa. Den historien att ”Camilla har bevis att lappen var fejk och planlagd” gjorde att Camillas blogg växte ENORMT. Camilla pratar om planlagda inlägg och excelark…. just sayin´

      Det är väl ganska uppenbart att källan är någon som jobbar för henne, klart att hen inte vill bli avslöjad sålänge hen jobbar kvar.

       Det är ju lätt för Camcam att ”gömma” sig bakom det, att skylla på att ”kan inte avslöja källan, så kan därför inte säga vilka bevis…” Eh… Den är lätt att köra med, smart. Men Nej inga som helst bevis, och varför skulle Camcam få bevis av någon ”anställd”? Nej låter inte särskilt logiskt el trovärdigt. Men som sagt – lätt att gömma sig bakom att man inte kan berätta för att inte avslöja källa även när det inte finns någon källa.

        Sitter foliehatten tight idag?

        För mig ligger iaf inget tvivel i att lappen är ytterliggare en del av Bellas tomteverkstad av bluff å båg
        Måste vara skönt att vara så naiv dock

      Om det är som du säger så förväntar jag mig en stämning från Blondis.

       Cam får inte och behöver inte avslöja en källa även om hon stäms.

      Eehhh….den här bloggen var rätt så stor redan innan ”lappgate” så tagga ner konspirationsteorierna…

       Ja men den blev avsevärt mycket större då!

        Haha va? Blev den påriktigt större efter det, eller va det så du hittade hit? Jag trodde många hittade hit efter joss-gate.

    Bloggbevakning har inte presenterat bevis. Jag väljer att tro på offret istället för vanföreställningar spunna ur nån sorts besatthet. Bevis tack.

     Tror du min ansvarige utgivare skulle låta mig ljuga om det inte fanns bevis? Som han för övrigt också fått ta del av? En lögn som HAN skulle fällas för vid en eventuell rättegång? Knappast va?

      Kan du ge ett exempel på dessa inlägg baserade på skvaller?

   det har hon svarat på förut?

   Vet att detta är ot och inte alls relaterat till ursprungs kommentaren MEN 😠 Ett inlägg med över 300 kommentarer som sett. HUR gör ni andra för att snabbt komma längst ned på sidan när ni läser från iPhone? De nyaste kommentarerna är ju där nere ⬇️ och jag får alltid börja här uppe ⬆️. I-landsproblem i kubik men jag tycker det är så drygt. Förut hamnade man åtminstone längst ner när man tryckte på lämna ny kommentar, även om det också var störigt för en del. Hilfe!

    Scollar som en tok helt enkelt 😑

  Det där med lappen. Hur vet du att den var fejkad? Känner att jag har missat något här 😅

   Du har inte missat nåt. Finns inga bevis för att lappen var från bella själv.

    Som ni fått se, nej.. det stämmer.
    Men tror du jag kunnat gå ut med ett sådant påstående utan att vi hade på fötterna?

     Tyvärr så vet jag inte längre när det kommer till dina inlägg om bella. De går högt och lågt och många av inläggen har tyvärr sån ton att det undergräver din seriositet när det kommer till henne och vad som är sant och inte. Enligt mig i alla fall. Många av dina tidigare inlägg där du uppmanar till spekulationer på mycket lösa grunder gör att jag tvivlar även på dessa grunder.

      Du inser också att jag inte påstår att larmet är fejkat utan bara min känsla av osäkerhet kring det med tanke på tidigare erfarenheter. Jag har ingen aning om ifall det stämmer eller inte, det hade jag hoppats få utrett genom alla mina samtal i morse. Men det fick jag inte…

       Vad bevisar det att polisen var på en utryckning? Inget. Jag kan ringa nu och påstå att det står en man och tar på sig själv i min trädgård som lägligt försvinner när polisen kommer. Det intressanta är att bevisa att det fanns en man. Skulle vara intressant att veta ifall grannarna hon ringde kikade ut och såg denna man som gick runt och betedde sig som en psyksjuk.

        Vad är en ”psyksjuk” och hur en sådan ut?

         Är det inte bättre att fråga Bella, det är hon som skriver att han verkade vara psykiskt sjuk.

         Om hon kunde följa mannen via kameror så borde de rimligtvis ha spelat in mannen och då finns ju bevis som polisen kan använda sig av.

         Som sagt, om inte det automatiskt spelas in så skulle det vara snabbt gjort om man vill bevisa något. Tror att det har varit lite tunt med happenings runt den blonda tjejen och ”syns man inte så finns man inte”. Hur som helst är det fantastiskt att man kan klassificera någon som psyksjuk, hur då? Vad lägger Bella i det? Nä, det är väldigt dimmigt i hennes verklighet;)

        Men jag hade fotat honom.

       Ring polisens mediacenter i Sthlm, alternativt RLC (Regionledningscentralen) och fråga om utryckningen istället för till SOS Alarm.
       Även om en utryckning inte är bevis varken för eller emot mannens existens, precis som flera andra varit inne på.

        RLC får inte berätta om sådant hur som helst.
        Polisen presstalesperson får inte heller yttra sig om vad som helst. Det ska finnas bra anledning till varför polisen går ut i media och informerar.

         Jo, syftet är att informera allmänheten om incidenter. Om det inte omfattas av sekretess så får man ta del av händelserapporter också, det är inte speciellt svårt

       Du inser också Camilla att när du skriver om dina känslor och vad du tror sen leder till spekulationer och att flertalet litar på dina ord, det blir en sanning för vissa – men det är såklart din tanke och ambition. Tycker du ska bespara din tid, och ditt psyke, med att låta bli att ringa alla dessa samtal – du sparar då viktig tid för viktig personal också. Nej varför skulle de svara just dig?…

        Hittade du inget exempel?

       Undrar om Aftonbladet som har publicerat artikel om den svåra händelsen, har fått utryckningen bekräftad av pressjouren? De hade även en artikel publicerad från ”attacken” i somras utanför matbutiken, då en ilsken man kom fram. Han såg inte heller ”riktigt frisk ut” enligt Isabella.

        Jo jag läste det i AB och då måste det bara vara sant;)

  Förvånad över att hon inte livestreamde det hela.

   Hmm…funderar på en sak. Hon har ju en bild på människan.

   Tänker på mannen som postade en bild på facebook som föreställde männen som hade misshandlats hans döttrar och efterlyste tips på deras identitet som man skulle lämna till polisen. Det var tydligen ok.

   Så borde inte Blondis då kunna posta ansiktet på personen och be folk lämna tips på identiteten till polisen.

   Sen när man ser filmen så var det bara ett barn som ville sälja jultidningar.

   Ett rent antagande från min sida, men kanske för att det i själva verket inträffade vid ett torsdagsmöte, på en whiteboard, under en brainstorming session, med teamet och hennes head of hittepå? 🤷‍♀️

    hahaaha head of hittepå. Det är verkligen hennes verksamhet det. I ett nötskal!

  Vem gav dig, vad du anser är sanningen, om lappen? Varför ska vi tro att det är det, som är sant?

  Varför skulle polisen mfl lämna ut om de åkt ut till henne. Känns lite knäppt att som du, jaga efter den infon faktiskt..

   Det är ganska vanligt att pressen ringer till dem för att få saker bekräftade. Det trodde jag de flesta visste om faktiskt…

    O det visste även jag, men räknar inte direkt in dig bland dem.

    Frågan kvarstår, varför ska vi tro på din sanning ang lappen? Du bevisar inte mer än vad Bella gör.

     För att vi skulle kunna råka jävligt illa ut om jag ljög om en sådan sak?

      Vad är ”jävligt illa ut”?

      Tycker historien haltar betänkligt. Lite undringar: Hur kom han in öht? Skallarmet borde ju varit på när hon är ensam hemma? Släppte IL in honom?

      Hur beter man sig psykiskt sjuk?
      Låter helt infantilt att uttrycka sig så.

      Polisen hitta ingen… Ingen indikation på något. Bara som vanligt! 😉

      Nej, så här platta stories är sällan sanna.
      //Moa

       han var alltså inte INNE i hennes hus.

       Ja, jag tänker att hon borde ha bild på den som gjorde intrång. Om inte filmen från övervakningskameran sparas så skulle hon kunnat filma kamerorna med sin mobiltelefon 🤔

        Alltså, om Bella filmat mannen utanför sitt hus borde det väl vara kameraövervakning, och förmodligen otillåten sådan.

         Nope,inte om hon bara filmar på sin egen mark.

         Men man får inte rikta kameror ut mot gator och allmänningar.
         Så länge man bara övervakar sin trädgård och inomhus i huset så är det inga problem.

         Man får filma på sin egen tomt utan tillstånd.

      Vad är det för lapp ni pratar om? Jag har aldrig läst blondinerna måste nog börja med det.

    Men du Camilla tillhör inte pressen överhuvudtager. Du driver idag en blogg med en mission att sänka Bella och du har ett enormt personligt hat mot tjejen. Det är ju för fan helt sjukt att du ligger på hos polisen och SOS Alarm för att veta om hon verkligen ringde. Snacka om att ha ett märkligt beteende kring en annan person

     Mmm…men jag gör ju det. Jag har ett utgivningsbevis och tillhör således pressen oavsett vad du anser om det… Testa att skaffa ett själv så får du se om det är enkelt. 🤩

     Jag kan beställa ett presskort också om du vill se och förargas? 😂😂

  Hur ska man tänka om bilden på polisbilen? Det måste väl ändå gjorts någon slags utryckning men frågan är om det verkligen var pga en psykiskt sjuk man med sjuka uttryck som kröp omkring. Låter som en scen ur diverse thriller.

   På bilden på instastory ser polisbilen nästan photoshoppad ut. Kanske en annan bild på bloggen?

    Skulle tro att polisbilen var parkerad utanför (av andra orsaker) och hon tog tillfället i akt att utnyttja det till sin fördel?

   Hon kan mycket väl ha ringt och påstått att man var utanför huset – han försvann ju så lägligt bortom ängen PRECIS när polisen kom. Och fastän han betedde sig psykist sjukt så lyckades inte hitta honom fastän han PRECIS gått. Jag tror definitivt att hon ringt polisen, hon säger även att hon hade dialog med grannar och livvakt och det vore väldigt konstigt ifall hon vågade dra in dem på bloggen ifall det inte var så att hon pratade med dem. Däremot så tror jag inte ett dugg på att hon sett en man utan hon har helt enkelt iscensatt det hela och låtit polis och alla runt omkring tro att hon var hotad. Om Camilla skulle få fram att det skett en utryckning så säger det ingenting om mannen fanns eller inte.

    Också bra planering att hennes aupair var i USA och barnen hos Odd.

    Men fattar inte, hur hade hon kommunikation med grannar och livvakt samtidigt? Och vilka grannar? Hon har väl inte så bra kontakt med sina grannar?

     Med kvinnorna i grannskapet har Bella kontakt – barnen brukar leka tillsammans.
     Tror dock att männen inte får ha någon kontakt med Bella för sina fruar. Bella är som singelkvinna och utstuderat piffig för farlig för män.

      50-talet ringde och ville ha sin kvinnosyn tillbaka.

    Men va? Det är en sak att sitta och fabricera saker på sin blogg (även om det kan vara nog så allvarligt) men att på riktigt kalla dit polisen och starta en utredning på grund av en påhittad händelse är ju ett brott. Har hon gjort det skulle jag på allvar börja oroa mig för hennes psykiska hälsa. Då är det det något som inte riktigt stämmer.

  Eller så blir det här ett sätt att backa på köpet av det stora huset för att hon är för rädd nu…

   Yup, tror att du kan vara något på spåren. Tyvärr.

   Detta verkar som en klockren strategi för att slippa flytta in i nya huset och istället kunna köpa en våning i stan vilket är väldigt uppenbart att Bella vill. ¨Kan inte bo i hus när så många galningar är efter mig¨.
   Den här kvinnan började som inspirerande, sedan fascinerande, sedan irriterande och nu, som CamCam säger, så jävla sorglig.

    Då hade hon väl för tusan inte köpt ett hus. Om hon vill köpa en lägenhet i stan hade hon nog köpt det. Tror knappast hon köper hus, och lägger ut sitt gamla hus till försäljning bara för läsarnas skull 😂😂😂

     Men det blev väldigt bra och lyxig content, rubriker och uppmärksamhet!

   Precis. Orkar/vill inte börja om när hon preciiiiiis insett hur värt hennes Panic room är och att det inte är värt att flytta till nya huset som inte har ett liknande eller nåt sånt

  Camilla dina tankar är samma som mina. Har följt Bella i många år, men har äntligen slutat.

   Även jag tänkte likt er. Och skrev på Blondinbellas blogg att jag ”väntar spänt på nästa produkt eller vad det nu kan vara, som gjorde att du skrev inlägget”. Jag fick direkt kontringen ”hur kan du leva med din bitterhet” eller nåt i den stilen, haha.

   Inte minsta bitter.Jag utgår ju bara ifrån hennes egna ord,, gällande de strategier hon använder för att skapa aktivitet på bloggen (inför exempelvis lanseringar av nya mirakelschampon m.m.).

   Lägligt också att både aupair och barn samt boytoy är frånvarande vid tillfället… 🙂 Visst, kanske inte är en lögn, men det säger ändå en del om Blondies person, och tidigare beteende, att man ens misstänker att hon ljuger. Skulle ju aldrig tvivla på en vän som berättade detta t.ex.

  Just det där snacket om livvakt har jag alltid funnit extremt märkligt, vet ju människor som ett Bella i olika offentliga miljöer, -ingen livvakt. Hon reser härs och tvärs , -ingen livvakt.
  Tänker på våra kungligheter, där syns livvakterna ofta väldigt tydligt. Hack i häl, alltid nära. Och ja, ; detta blir följden av för mycket ljug, överdrifter – många misstror. Kan känna att det är förjävligt om hon hade en snubbe som försökte ta sig in och/eller betedde sig hotfullt men eftersom hon just brukar salta allt hon bloggar om så…..njae. Vet inte riktigt. Och speciellt det där med livvakt känner jag väldig skepsis för.

   Bella har skrivit att hon brukar ha ”vakt” när det är större offentliga events och liknande.
   I Almedalen hade hon Magnus med sig men det var förmodligen mest för att alla som betyder något i Almedalen har livvakter. Det är där mest en fråga om vem som har flest livvakter – jag tippar på statsministern.

    Ja, och att kalla en hemmakväll för ”större event” stämmer ju inte heller. Tror så mkt jag vill på det där med livvakt. Bella är faktiskt inte SÅ känd. Vet inte hur många gånger jag hört folk säga ”vem är det” om henne. Och utomlands är hon inte ett dugg känd.

     Hon har förmodligen personskydd och ett överfallslarm i hemmet.

     Bella har väl aldrig livvakt om hon bara ska vara hemma en kväll?
     I fallet med mannen som bankade ringde hon vakten Magnus för att höra vad han tyckte hon skulle göra.
     En person kan självklart inte vara livvakt åt någon 24/7. För det krävs fem-sex livvakter med roterande schema.

     Precis, jag tror bestämt att hon blåst sina livvakter gällande alla hot hon minsann ”utsatts” för, under åren..
     Jag tror inte för en sekund på något dera.
     Tror inte att Bella vare sig förr eller nu ens behöver en livvakt. Helt befängt anser jag. Men i hennes värld är hon ju så stor och famous, så knappt ett steg kan tas utan vakten vid sin sida.
     -Hon vill bara framstå som något hon inte är- att ha livvakt är ju the ”thing” har man inte det är man ju inte något. Och hon är ju så mäktig och märkvärdig! Det vet väl alla!
     – Att ingen genomskådat henne tidigare, men bra att hon genomskådas nu, bättre sent än aldrig..

  Var är konkreta bevis på att billappen är påhittad? Du borde ju rimligen kunna ge bevis😊

   Inte utan att röja min källa tyvärr.

    Okej det förstår jag men hur kan du garantera att din källa verkligen vet om att det är så att hon skrivit lappen själv? 😊

     Jag kan väl säga som så att informationen vi fått ta del av suddar ut alla tveksamheter gällande det.

      Tack för svar!

       Haha ett svar som är lätt att säga och som kan låta trovärdigt oavsett om det är sant eller inte.

        Ja är det en anställd som fotat tavlan med deras lapp-brainstorming så är det ett bevis. Jobbar personen kvar och det var ett begränsat antal människor som va där så går det ju inte att dela utan att röja källan.

      ÅH, som jag vill veta… Förstår om du inte kan dela med dig med risk för att avslöja källan, men…. Hade varit väldigt intressant med mer info. Jag visste att Bella var kapabel till mkt, men SÅ gränslös..

    Bra att kunna gömma sig bakom ”jag kan/vill inte röja min källa tyvärr”…

     Som de flesta medier gör…SÅ bra för oss alla! 🙂

      Ni begår faktiskt ett lagbrott när ni ber en journalist om källan.

       Du vet väl att en är grundlagsskyddad vad gäller källor till media?

       Nej gemene man begår inget lagbrott när de frågar en journalist om källan. Tex chefer för offentliga verksamheter gör dock det men det är ju en helt annan fråga.

       Nej det är inte ett lagbrott att fråga om källa till en journalists information. Sen upp till journalisten om hen lämnar ut källan eller inte, vilket hen inte behöver då anonyma källor skyddas av lagar.

      Nä. Medier presenterar bevisen men håller källan hemlig. Eller åtminstone redogör tydligt vad bevisen är för något, så att läsaren kan förstå hur trovärdiga bevisen är.

      Tex publicerar dokument som källan läckt, eller beskriver film, plats och tidpunkt källan spelat in.

      Media publicerar INTE en historia utan bevis, och absolut aldrig ”bevis som vi inte kan säga ett ord om”. Det gör man inte. Om en journalist inte av olika skäl kan presentera bevis, SÅ SKRIVER DE INTE STORYN!

      Så eftersom du inte har några som helat bevis att presentera angående lappen så tycker jag du bör sluta säga att den var fejkad. Antingen producerar du bevis eller så säger du att du inte har några bevis och slutar skriva om den där lappen.

       Jag kan inte visa upp bevisen utan att avslöja min källa och anledningen till att jag ens gick ut med det var för att det frågades så mycket om det bland kommentarerna. Så jag sa som det var – jag VET att lappen är fejk men jag kan inte visa upp eller tala om hur jag vet det. Men jag VET! Det är inte fråga om någon tolkning. Så jag har tekniskt sett inte skrivit storyn så där har du helt rätt.

        Men trots att du inte kan presentera några bevis så skriver du om och om igen om att du vet detta. Och igen. Och igen.

        Så du medvetet sprider något du presenterar som sanning men du inte kan backa upp med bevis. Det spelar ingen roll hur många gånger du skriver att du vet att det är sant, för du kan ju inte bevisa det. Då ska du inte skriva det hundra gånger i denna bloggen.

        Det är orimligt att uppföra sig på detta sätt.

        Jag kan tex skriva att jag VET att du ljuger om detta, jag har bevis på att du inte har en aning om vad som skedde med lappen.

        Jag vet detta helt 100% säkert, jag har fått bevis från någon i din närhet på att du ljuger. Men jag kan tyvärr inte presentera de bevisen för då avslöjar jag källan. Så alla som läser detta får helt enkelt lita på att jag VET att du ljuger. Och det är inte fråga om någon tolkning, jag vet att Camilla ljuger om detta!

        Orimligt, eller hur?

         Så när exempelvis tidningar skriver ”Källor till XXXXX uppger si och så…” så brukar du kontakta dem och kräva att de uppger sina källor eller visar bevis på det som skrivits? Knappast va? Eller så gör du det och är en foliehatt av rang.

      Källkritik då? Hur vet du att det inte är en missunsamm medarbetare bara?

       Det här rör sig om annan bevisning än att någon ”sagt” något till mig. Jag VET att det är så..
       VET! Okej?

  Som sagt, en som skriver falska hotlappar till sig själv för sympati – får precis 0 sympati från mig iaf.

  Sen har man ju sett hur hon överdriver precis allt, ger mig tusan på att även denna lilla historia är rejält kryddad..
  Och i vanlig ordning avslutades hennes inlägg om hennes förträfflighet i alla situationer, gäsp. Absolut inget känns äkta.

   Hade varit så jävla kul om hon skrivit något otippat. ”Jag satte mig i Porschen och körde över fanskapet”

    Underbart! 😂😂

    Ungefär som ”Vad fan får jag för pengarna?”
    Överklassens diskreta charm 🙂

    Hahaha, underbart😂😂😂

  Är det bara jag som tänker på att detta kan vara ett sätt att komma ur nya husköpet? Hon skriver tydligt hur hon såg förövaren genom fönsterrutan och hur läskigt det var. Nya huset består mest av just detta – gigantiska stora fönster som ger maximal insyn. Lägg till att hennes nuvarande hus verkar vara svårsålt och kändes som ett enda stort PR-trick..

  Hoppas att jag har fel.

   .. och köpet av det nya huset kändes som ett PR-trick, menade jag. 🙂

   Men hur ska hon komma ut husköpet menar du? Kontraktet är signerat. Ägarna kommer knappast backa för hon finner stora fönster obehagliga.

    Hon säljer det vidare till Laila Bagge bara.

    Köpekontraktet är troligen undertecknat, inte köpebrevet. Det beror på vad som står i kontraktet.
    Såhär står det i villaägarnas mall för köpekontrakt kring detta som exempel på vad som är normalt, 2§ säger bara hur mycket som ska betalas när:

    ”Skulle köparen brista i rätta fullgörandet av betalning enligt 2 § äger säljaren häva köpet och erhålla kronor
    ( ) såsom skadestånd.”

     Skrev hon inte något om att det var villkorat med försäljning av det egna huset. Hon har visst försökt pracka på Odd det gamla huset…

      Det hade jag som säljare aldrig gått med på. De har väl själva köpt något nytt och vill få det gamla sålt. Nä Bella kommer nog få sälja det vidare. Förslagsvis till Laila Bagge.

       Jag skulle heller inte gått med på det men det säger inget om hur säljaren tänker.

       Har huset varit till salu en längre tid, och priset är något man kan acceptera så skulle kanske en säljare som bara vill bli av med det gå med på en sådan klausul mot en ersättning. För det enda som händer är att det försvinner från marknaden i några månader.

       Huset har varit på marknaden sedan före sommaren (då ESNY försökte med 29,5 mkr).
       Hade Laila Bagge velat ha huset hade hon kunnat köpa det långt innan Bella fick eld i baken och skrev kontrakt på en lördag.

      Det hade väl varit en toppenlösning om Odd köpte det gamla huset? På allvar alltså, då finns ju grannarna och kompisarna där kvar för barnen ändå.

       Han kanske inte har råd med det. Och har han inte ett boende redan?

        Jag tänker mig att samtalet går såhär. Bella- jag vill behålla huset, ger stabilitet för barnen att bo kvar. Kan köpa ut dig för 10 MSEK/2.

        Ett år senare. Bella- hoppsan, har köpt ett nytt hus. Du kan köp det gamla för 12 MSek….

         Huset värderades till 12 mkr i bodelningen enligt vad Bella skrivit tidigare.
         Odd bör ha fått ca 2,5 mkr för sin andel om latent skatt drogs bort från hans andel eftersom det blir Bella som får skatta för vinsten vid försäljning.

        Odd köpte ett radhus på Lidingö i oktober förra året. För 6,8 mkr. Han kan knappast ha råd med Bellas hus om hon vill ha 12 mkr eller mer för det.

       Toppenlösning ja, men inte realistiskt alls. Han har väl inte såna pengar och kan inte få så mycket lån.

     Det är vanligt att man har en klausul för besiktning där man kan häva köpet under en viss period pga av att man är missnöjd med besiktningsgenomgången. Du behöver inte motivera och det behöver inte vara något väsentligt fel utan är helt skriven för köparens säkerhet. Så kanske har hon en sån klausul i sitt köpekontrakt som hon nu vill använda.
     Tänker också att det är strategiskt puckat att skriva om galningar på tomten när man ska sälja, jag hade dragit mig från att köpa ett nytt hus med ökad risk för snokande psykos.

    Det kanske bara är ett reklamsamarbete mellan mäklaren, säljarna och Isabella för att sprida bilderna och infon om huset?!

     Det har mäklaren dementerat.

   Och t.o.m. att han försvann över ÄNGEN – nya huset är ju precis vid ängar…

    Han gick mot ängen..frågan är hur kunde hon veta det? Hon var ju i sovrummet och antar att hon inte tittar ut genom något fönster. Kamerorna sträcker sig väl inte så långt bort heller. Hela situationen är väldigt märklig.

     Kanske en granne som rapporterade?
     Bella stod tydligen i telefonkontakt med massor med människor under incidenten.

     Ja jag tyckte också det var märkligt faktiskt. Att hon märkte han försvann visst, men vartåt han gick? Han kunde ju ha stått kvar längre ner på gatan bakom nån häck.

     Precis.. mot! Åt det hållet. Tror hon vet vilket håll ängen är mot

      Så klart…har inte påstått annat heller…

   Exakt. Ingen vill köpa huset. Måste backa från sitt husköp nu.

  Visar väl snarare att det här är sant (men ändock överdrivet), men att tidigare hot är falska. För ingen annan hade känt behovet att att fota polisbilen om man inte gör det varje gång. Och tidigare har B ju sagt att det inte är någon idé att ringa polisen – att hennes vakt räcker.

   Bara för att polisen kom är inget bevis för att det stod en man där. Jag kan ringa nu och påstå att det står någon i min trädgård, ringa polisen och sen familj och låta uppskärrad. Hon påstår att hon talade med grannarna, med tanke på hur nära de bor inpå varandra så borde väl rimligen någon granne ha sett något eller sprungit ut ett gäng och konfronterat honom. Stod alla darrande innanför gardinerna livrädda? Hon ljuger som en häst travar och jag förstår inte hur hon vågar. Att olika män hotar henne år in och år ut är helt orimligt, det finns betydligt kändare personer som är unga kvinnor och som aldrig råkar ut för något eller på sin höjd någon någon gång.

    Nu kryllar det inte av hundpatruller i Sverige. Men tänker att om en hund varit involverad i sökandet och inte finner den här personen, då är det BS.

     Nja, en hundpatrull behöver inte nödvändigtvis finna en person? Personen kan lämna platsen i bil, rört sig över ett område som är svårt för hunden att söka i, hunden kan ha en dålig dag, väderförhållande osv.

   Logiskt steg när man just har blivit traumatiserad av en galen, psyksjuk man: ta ett kort på polisbilen till bloggen.

  Oavsett vad man tycker om detta så kan du inte skriva ”Hon har uttryckligen sagt att det är värt det – att fortsätta utsätta sina barn för det här – så då får hon ju räkna det att det kan hända.”

  Det är faktiskt helt oacceptabelt att du skyller eventuella hotfulla situationer på henne. Det är såna här grejer som gör att du framstår som helt förblindad i ditt hat mot Isabella.

   Reagerade också på den meningen! Inte okej skrivet

   Va?? Om jag är hotad till och från och vägrar skydda mina barn från det så får jag nog räkna med att det kan hända dem något. Du läser meningen som fan läser Bibeln. Numera får man inte säga något utan PK och Snow Flake-tänk.

    Vägrar skydda mina barn?? Varifrån har du fått att Bella vägrar skydda sina barn? Har Camillas vinklade texter fått dig att tro det? – Nej Bella vägrar inte skydda sina barn – vad ska hon göra med barnen menar du, låsa in dem i trygghet? – Bella exponerar inte sina barn som många andra gör, och hon skyddar dem så bra hon kan på olika vis. Sen har väl inte detta med barnen att göra, varför skyddar hon inte sina barn för att en man dyker upp i trädgården eller vid huset? kan väl inte Bella hjälpa. Om det hänt så förstår jag att Bella blev rädd och skärrad, och särskilt eftersom folk här försökt skrämma upp henne gällande nya huset med frågor som ”hur vågar du bo där med dessa stora fönster som folk kan kika in i, och usch hur vågar du bo så ensligt…”.

     Men Bella prioriterar att vara en offentlig person, och svarade ja på om det är värt det trots att barnen utsätts för risker. Så det kanske inte om att låsa in barnen, utan om att dra ner på sin egen offentlighet tänker jag. Men det vill inte Bella, därav får hon tyvärr räkna med att sånt här kan hända. Det betyder ju verkligen inte att det är okej under några omständigheter men världen är inte alltid snäll och då får man som förälder välja hur man vill leva.

      Fast då bör ju ingen som har barn nånsin starta företag och marknadsföra det? För krasst sett är det ju det hon gör. Dumt att skylla på Bella i det läget, finns folk (som Margaux D tex) som inte har nån känsla för integritet utan exponerar barnen hejdlöst. Det tycket jag är värre.

   ”Förblindad i hat” oj, att du inte överdriver lite till när du ändå är igång? Är det konstigt att man lessnar på en person som bevisligen ljuger och manipulerar som Bella gör? Och JA! man får verkligen ifrågasätta barnens väl och ve med tanke på hur Bella beter sig.

  Jag tror hellre på Bella, och blir förd bakom ljuset än misstror en människa som påstår att den blir utsatt för ett sådant brott. Det räcker väl med att hon mår piss, vi behöver väl inte pissa på hennes känslor också?

  Handlar aldrig något från henne, läser inte hennes blogg och tycker hon verkar beräknande generellt.
  Men det finns en tid och plats för allt.

   Kunde inte hålla med mer. Jag tror hellre på en för mycket när det kommer till utsatta människor än att håna en för mycket. Men alla väljer vi vilken inställning vi vill ha till våra medmänniskor. I slutändan är det vårt eget samvete vi ska leva med.

    Jag har två systrar med svår mytomani och håller inte alls med. Tyvärr är det ju så att människor med den störningen och narcissister generellt lever på att vi andra är godtrogna, i bloggvärlden, i affärsvärlden, i politiken. Och vi vanliga människor måste syna och begripa det här för det är vi som skadas (särskilt de som verkligen råkar ut för nåt). Dessa mytomaner har inga vanliga spärrar …

     Jag diagnostiserar inte bella utifrån hennes blogg och instagram. Vill du göra det så får det stå för dig.

      Man behöver inte diagnostisera henne för att fatta att hon har ett beteendeöverskott. Hennes största verkar va att ljuga.

     Jag levde men en dylik man i 13 år. Då man har levt nära dem länge känner man igen sådana människor och deras metoder.

   Därför hon kommit undan i så många år! Hon är sjuk och behöver hjälp. Att nyttja resurser i mödan för en påhittad figur för att locka nya läsare är sinnessjukt!!! Allt igår är fake.

   Jag tror också att händelsen har skett men varför är det så viktigt att blogga och instagramma om det redan kl.07 på morgonen, bara några timmar efter? Hon borde vara skakad och upprörd och att publicera detta direkt på sociala medier känns som att hon inte kan hålla sig, det måste ut nu!

    faktiskt, det var konstigt.

  Tyvärr var det ju den första tanken som slog mig när jag läste om Bellas ”nattliga besökare” att hon följer sina strategier (som hon ju själv har berättat om) och att det nu är ”sympatiskapande” inlägg som gäller inför en ny lansering eller något annat avslöjande. Egentligen tycker jag att det är väldigt hemskt att man faktiskt ifrågasätter allt hon säger och skriver….men samtidigt är det ju hon själv som har sett till att många av oss tänker på det sättet.
  Innerst inne tycker jag synd om tjejen. Hon verkar inte vara lycklig och jag avundas verkligen inte hennes liv som bara verkar gå ut på att hela tiden jaga efter något mera och större.

  Om hon skulle ha en stalker är jag dock inte ett dugg förvånad. Den freakshow hon lägger ut på insta, särskilt instastory, kan mycket väl dra till sig dårar. Observera att jag inte skyller på offret, utan att det bara är den bistra verkligheten. Vem som helst i princip kan få någon tokstolle efter sig.

  Du är ju helt besatt av att på något sätt kommer åt Isabella. Det är helt sjukt vilka spekulationer du ger dig in i. Du borde skämmas Camilla! Det här du skriver nu är rent förtal och borde anmälas!

   Du borde kanske slå upp ord du inte förstår betydelsen av i en ordbok innan du använder dem.

   Det är inte Camillas s.k. ”spekulationer” som är sjuka, det är grunden till att man tror allt och ingenting om Bella. Den grunden är…tada…Bella själv. Hennes uttalanden och hennes strategier (som hon själv berättat om).

    Fast camcam är riktigt bra på att dra egna slutsatser som folk sväljer utan problem!
    Att hålla sig till fakta utan att dra på med sina egna tankar är så svårt för vissa

   Ja håller med, helt sjukt besatt. Det förekommer tyvärr en hel del inbrott just nu i olika områden i Sthlm och det är ju känt att Isabella ofta är på resande fot så att de skulle checka hennes ställe är väl inte jättekonstigt. Och jag förstår om Bella blivit rädd, hade jag med blivit. Tycker också Bella borde anmäla, och någon borde skämmas. Sjukt är det.

    Fast inbrottstjuvar försöker väl bryta sig in? De står väl inte och gör grimaser utanför fönstret?

  Förstår inte hur du kan uppmuntra till sån här smutskastning genom att påstå att du minsann vet att lappen var från henne och därmed hävda att det här hotet också är falskt. Lätt för dig att påstå som inte behöver bevisa dina rätt så hårda påståenden. I och för sig ingen här heller som kräver några större bevis, så länge det är negativt mot bella så köps det utan minsta tvivel.

   Jobbar du på LCC kanske? Så trött på er som påstår att Camilla ’smutskastar’ Bella. Det jobbet klarar Bella hur galant som helst själv.
   Givetvis kan inte Camilla skriva att lappen på bilen är fejk utan 100% bevis (där hon inte har ngn skyldighet att röja källan) utan att ha fakta, hon är nog inte speciellt intresserad att bli anklagad för förtal. Fattar ni inte att det är Bellas egna, allt mer galna agerande som gör att vi tvivlar, garvar, vägrar att köpa hennes produkter, slutat gå in på hennes blogg etc.

   Camilla rapporterar endast om hennes galna förehavanden. Tycker ni så synd om Bella så anslut er till den krympande fancluben på hennes blogg som skickar styrkekramar, som varje dag skriver hur stark hon är och vilken fantastisk förebild hon är.
   Kan tänka mig säkert 100 kvinnor på rak arm som VERKLIGEN är förebilder!

    Nej jag jobbar inte på LCC men glömde för en kort stund bort att det är enda anledningen ni kan se till att man inte håller med er.

    Jag köper inte heller hennes produkter eller går in på hennes blogg. Den bloggen har aldrig intresserat mig.

    Inte heller hör jag till någon fanskara som ägnar min dag till att skicka henne sryrkekramar.

    Men inget av det spelar någon roll för du är övertygad om att jag är betald av bella för att skriva detta.

    Och DÄR skrev Camilla som Anonym 12:32 (ser direkt när det är hon själv som skrivit). JO du smutskastar Bella, det kan inte ha undgått någon. NEJ jag jobbar inte heller på LCC och är inget fan som skickar hjärtan till Bella men man vill fan försvara henne ju mer skit du skriver här och ju mer du vinklar och beter dig löjligt och sjukt. Nu ska jag in och läsa Bellas blogg, tack för tipset 😉 Kan tro att du börjar tappa det helt förresten, Bella gör dig helt besatt och manisk.

     Va? Tror du jag har tid med det? Tycker du det verkar vara brist på kommentarer här eller?

     Jag tror att det här va Camilla som skrev, för att få fler kommentarer oavsett om dom är till hennes fördel! Vad var det? 80/20
     🙄

      Du TROR, ja. Du verkar vara väldigt paranoid som gapar hela tiden hur Camcam skriver som anonym. Börjar bli så tröttsamt nu.

       Jag va ironisk😂 En annan anonym👌

      Hahaha…..80/20 är Isabellas preferens på kommentarer enligt Schulman Show. 🙂

       Ja jag skojade bara😛 Borde skaffa mig ett nick, någon som har förslag?!

        Haha…du kan kalla dig ”80/20”.. =)

         Hahah det va min första tanke nu också😝 Tack!

     ”Och DÄR skrev Camilla som Anonym 12:32 (ser direkt när det är hon själv som skrivit)”

     Haldol!

  En tragisk händelse om det är riktigt. Det märkliga i allt är att hon tar upp mobilen och fotar. Det är väl det sista man tänker på om man är rädd och chockad vilket man rimligtvis borde vara.

   Om hon fotade polisbilen kanske hon även fotade mannen?

    Det tror jag inte då hon skriver att mannen var borta när polisen kom. Däremot borde det ju finnas på film då hon enligt egen utsago kunde följa honom med kamerorna. Trovärdigt eller ej.

  ”Gå inte in på bloggen”
  ”Gå inte in på bloggen”
  ”Gå inte in på bloggen”

  Här gäller det och sitta på händerna 😂

   Gå in via unvisit! 👍🏻
   https://unv.is

   Fast varför är ni så petty? Gå in på bloggfan bara om du vill läsa. Inte som att just ditt klick ger henne 1 mille direkt

    För varje person som skriver att de vägrar gå in på hennes blogg så gör jag det. Läser inte hennes blogg men ger henne ett klick bara för att folk som vägrar är så störiga.

    ”Vad skriver hon??? Kopiera in till mig! Berätta! Vägrar gå in, någon måste ge mig info från hennes blogg!”

     Två gånger på varje gång jag går in här🙂

    Folk alltså. Besatta av att läsa om hennes liv (antar att det ger dom underhållning) men vägrar ge ett litet klick haha förstår ni inte hur sorgliga ni är?

     Lika sorglig som du?

  Det är dags att släppa nya produkter på löwengrip denna vecka så ja detta kom lämpligt..

  Kul också att blondisen inte tillåter att några negativa kommentarer publiceras på bloggen. Endast ”styrkekramar” för hela slanten. *kräks*

  Tror hon har skarvat på sanningen… igen!
  ”Lägligt” att detta hände när varken barnen eller Haley var där.

  Det brukar vara big no no att gå ut och berätta om dylika handlingar, då det föder fler galningar som gör sånt av bara illvilja. Min morfar, fd lokalpolitiker här i Skåne, blev utsatt för flera galningar på hemmaplan. Han fick tydliga instruktioner att inte kommunicera det utåt. Man väljer sin skara, väl anförtrodda, att prata med – inget man basunerar ut.
  Men Bella, vår Bella, är inte som alla andra.

  (skickar om min kommentar, hamnade i förra tråden som svar på en annan)

   Ja, sån tur att barnen precis lämnats till pappa. Och att mannen inte kunde hittas ute på ängen. Puh, tur för Bella. Var det hårbanden som skulle lanseras snart?

  Ja, min första tanke också när jag läser hennes inlägg. Tyvärr. Hårband på g, nya Löwengrip-produkter också på g. Plötsligt byts skryt, lyxhotell och uppenbara provokationer mot ”sympatiska” inlägg om bästa vännen, ont i hjärtat (barnen) osv… Håller med om att det känns sorgligt att man inte tror på henne, men hon upplevs gränslös och rätt oempatisk, kapabel till det mesta som gynnar hennes agenda. Hon har ju själv berättat om hur strategin fungerar. Dessutom, om det du skriver gällande lappen stämmer så är det nästan värre än jag trott. Brukade vara rätt provocerad av henne, men nu känns det faktiskt bara…ja, som sagt, väldigt sorgligt. Som ett rätt tomt liv, liksom.

  Ta inte upp mer resurser från polis/SOS etc, de kan behöva lägga sin tid på viktigare saker än din misstro mot Isabella.
  Har bara en tanke: Släpp det, låt henne vara. Det har spårat ur från ditt håll oavsett vad Isabella gör. Det känns sjukligt att uttala sig så här om en annan kvinna + dra in hennes barn. Osmakligt och oetiskt. Hur kan du tycka det är värt det? Väldigt osympatiskt.

   Vad har det med saken att göra att Isabella är en kvinna? ska man inte granska eller ifrågasätta henne lika hårt som en man, eller vad?

   Ja, vad har det att göra med att hon är kvinna? Så trött på det urbota dumma argumentet.

   Lär ju vara presstalespersonerna Camilla tar kontakt med. De som jobbar enbart med externa kontakter såsom t.ex. media och att svara på frågor. Det är ju inte precis som att hon ringer telefonnummer 112 för att fråga?

   Camilla framstår som en genuint elak person med ett stort intresse av att mobba och förtala andra människor. Hon har dessutom en skara lika elaka och insinuanta följare som njuter av att trycka ner andra, främst kvinnor. Tragiskt, men tror inte att Camilla ägnar sig åt att reflektera över sitt vidriga beteende och vilka konsekvenser det får på sikt. Inte minst för henne själv.

    Men skärp dig. Trolla någon annanstans om du nu ogillar denna blogg så mycket.

    Håller helt med! Camilla, du börjar bli obehaglig i ditt hat mot Bella. Tror dem flesta av oss här kan sucka och skratta till av mycket Bella gör men så som du skriver om henne… herregud! Det är inte sunt att hata en människa så mycket?? Lägg ner nu.

  Håller helt med om bristen i trovärdighet. Mannen bara ”försvann” när polisen kom. Gick upp i rök. Om det är vanligt att media får bekräftat angående uttryckningar, är det mycket konstigt att ingen kan bekräfta denna gång. Varför gick ingen granne ut? Var de också rädda?

   Exakt! Varför ringde hon inte nån granne i första hand? Det är väl den rimliga reaktionen i ett villaområde med god grannsämja.

   ”Jag är ensam hemma och det verkar som om det är nån i min trädgård, kan du bara kolla vem det är”

    Eller varför inte ringa vältränade Hampus?

   Men herregud… Är det konstigt att någon försvinner som i avlägsnar sig verkligen? Betyder nog inte bokstavligt gick upp i rök va? Media skriver du, men detta är inte media i den bemärkelsen detta är en blogg! Skulle du som granne våga gå ut om du misstänkte att det var en knarkpåverkad eller inbrottstjuv utanför? Sara – hon ringde ju sina grannar står det. Det är mycket inbrott och oroligheter i olika områden i Sthlm nu, det kanske ni har missat. En annan bloggare skrev nyligen om folk på tomten och blev också misstrodd och hånad för det.

    Självklart!!! ..skulle jag gå ut om någon person trakasserar en granne. Självfallet skulle jag ifrågasätta vad vederbörande håller på med. Kontentan av alla dessa kommentarer nu i denna blogg (tillika media), i Bellas egen blogg samt artiklar i skvallerpressen, blir det enligt strategin ökade intäkter samt ökad försäljning? Isåfall, konstig värld vi lever i!

   Som granne hade jag nog ”gått ut med hunden” – för att markera att jag sett honom

  Kanske inte så genomtänkt när man försöker sälja sitt hus att berätta något sånt här….lockar ju inte till sig ev köpare direkt.
  Och tänk vilket sammanträffande(tur) att inte barnen var hemma.
  Står även lite konstigt i hennes inlägg om att hon somnade som en stock på bortaplan (hos H antar jag) men sen står det att hon vaknade kallsvettig INATT IGEN. Hmmm….
  Tror Blondis ångrar sitt ogenomtänkta impulsköp av lyxhuset och kommer att slingra sig ur den affären.

  När det gäller polisinsatsen så tänker jag mig att det var larmcentralen som ringde ut dem.
  Bella har ju överfallslarm i huset och aktiverar man det så antar jag att larmcentralen skickar en polispatrull.
  Det är väl meningen med överfallslarm. Vad skulle annars hända? En eller två bilar med väktare är inte till stor hjälp om någon är hotad till livet.

   Överfallslarm går till ett externt väktarbolag som sedan ringer över det till RLC på polisen. Då det oftast är fel-larm så rings det först till personen som det gäller, historik kollas och efter en kort samlad bedömning (och beroende på vad larminnehavaren säger) skickas en patrull. Väktarbolaget som får larmet initialt skickar endast väktare från sig. Överfallslarm från privatperson/företag går aldrig till polisen direkt om det inte är högt uppsatta politiker eller självaste kungen.

  Men på riktigt Camilla, så du tycker det är försvarbart att slösa med SOS Alarm’s tid för att du tycker dig ha en känsla att saker inte stämmer? Jag vill då inte att mina skattepengar går till att de ska sitta och svara på frågor från dig, när de kan göra betydligt vettigare saker. Pinsamt Camilla!!

   Vad tror du deras pressjour är till för?

    Jo, jag vet att de har en sådan för journalister!
    Men är du utbildad journalist? Det visste inte jag, men du har säkert bevis på det.

     Nej, men vi är många som arbetar med media som inte är utbildade journalister och inte blir vi inte exkluderade från att ringa pressnummer bara för det. 🙂

     Journalist är ingen skyddad titel, så alla som vill, kan kalla sig det. När man ringer till en pressjour, gör det ingen skillnad på journalist och journalist.

      De*

     Journalist är ingen skyddad titel. Man kan med det sagt vara journalist även om man inte har en journalisters men eller ens pluggat journalistik. Det visste du tydligen inte heller.

   Men tror du hon ringde 112 för att kolla upp? 🤦‍♀️

    Väldigt många ringer 112 för de mest idiotiska frågor t ex vad klockan är.
    Och det är i alla fall ett ofarligt och snällt samtal. Finns mycket värre 🙁

     30% ringer av fel anledning //Fd anställd

    Läs igen vad jag skrev innan du besvarar en kommentar!

     Och kolla klockslaget på kommentarerna.

  Min teori är att du egentligen är kär i Odd men inte kan lämna din sambo och använder dina inlägg mot Bella för att på nått skruvat sätt hämnas honom för att Bella lämnade honom. Lika trolig teori som dina när det kommer till Bella. För du verkar ha blivit ett nutcase när det kommer till detta…

   😂👏👏

   Det är kanske Bella jag är kär i? Eller Hajen? Kan det vara så enkelt? Att jag helt enkelt är en försmådd kvinna?

    Det är Nils du vill åt.

     Och hunden!! Christian vill jag försöka snärja innan jul!!!!!

    Det kanske är sång-och-dansmannen?!?! 😀

     Du kan använda metoden som beskrivs i ”Alla presidentens män” för att få fram källan 🙂

  som jag väntat på ett inlägg om lappen, tack ❤️

  Har det skett en utryckning så ska den finnas registrerad. Det är bara att begära ut händelserapport för aktuella kvällen.

   Här sitter du och pladdrar. Hör efter med händelserapporten ifråga vad den tycker, den måste ju ändå ha tolkningsföreträde. Eller är det anonyma på en skvallerblogg som har tolkningsföreträde?

    😂😂😂😂

     Snälla! Kan någon fråga händelserapporten vad den tycker! Jag skiter i bevis på lappar och SOS pressjour, ge mig ett uttalande från händelserapporten!!

    Haha

    Kan du inte tråka Thomas med större finess? Det här är så tjatigt och tröttsamt att jag hoppas att du blir blockad!

    Vad har IThomas gjort dig med tanke på att du måste bemöta alla hens inlägg med ”Här sitter du och pladdrar”. Vad gör du? Inte något som ger intryck av någon särskilt avancerad tankeverksamhet.

     Det är citat Lilltompa själv, men du har rätt i att det inte ger intryck av någon särskilt avancerad tankeverksamhet.
     Han avfärdade och förminskade kvinnor som berättade om våldäktshot, kvinnohat, förföljelse, förminskande, gränsöverskridande beteende, övergrepp och hot från män genom att kalla deras berättelser för pladder och trams. Vanlig härskarteknik från män som vill kontrollera kvinnor, men visst, man kallar inte en mans pladder för pladder ostraffat!

  Fast, SOS Alarm kan inte bekräfta/dementera att det larmats ut en polispatrull till platsen. Via 112 kan det vidarekopplas till polisens ledningscentral som därefter gör en bedömning.

  Ja, jag är lite yrkesskadad…

  Det går att begära ut HR från det lokalpolisområde som Bellas hus tillhör (har tyvärr ingen lokalkännedom). Ännu lättare blir det ju om det vet ungefärlig tid. Ex: Önskar se alla HR från lokalpolisområde xx datum, tid 20-23.
  En anmälan borde upprättas och då finns RAR (diarienummer K 5000-) i HR:et. HR = händelserapport.
  Anmälan är också en offentlig handling som du kan begära ut (den kan dock maskas vid sekretessprövning).
  Var det dessutom en hundpatrull på plats kan du begära ut hundförarens PM (med hänvisning till HR-nummer eller RAR-nummer)

  Allt detta får mig bara att ställa förr frågor än att tycka synd om na.
  Vart var barnflickan? Hon bor väll hos blondinbella?
  Lägligt att ingen var där just då, varken barn eller ”hemmateam” eller nageltjejer? Och Eftersom hon kunde se honom i övervakningsfilm borde ju han finnas på film samt sökhundar borde kunna få upp ett spår…. så många frågor. Och när var de hårbandet lanserades? Och när går flytten? Tror ingen vill köpa hennes hus när de krullar av galningar i kvarteret >.< doh!

   hayley är i usa på semester.

    I see… Den sjuke mannen måste ha förföljt Bella på sociala medier och slagit till PRECIS under de få minuter Bella inte är omgiven av sin servicepersonal.

     I och för sig ganska precis så stalkers jobbar.

     Obs! Inte sagt att mannen finns. Obs! Jobbar inte på LCC. Obs! Jag är inte hajen. Osv osv

    Hon var ju ganska nyligen i USA under flera veckor?
    Jag trodde Hayley har jobb och studier att sköta här i Sverige – och dessutom svensk pojkvän.
    Trivs hon inte i Sverige kan hon väl stanna i USA?

  Oj vad patetisk du är Camilla. Om du tror att du på något sätt är bättre än isabella så har du fel. Tror till och med många rankar dig på en lägre nivå. Väx upp och sluta vara så avundsjuk för att du inte tillhör bloggelitens creme de la creme.

   Vad gör du här inne då om du har dessa åsikter om Camilla?

   Wow vad oinformerad du är.

    Jag känner mig ganska trygg i min influenciska status med över 2 miljoner besökare/sessions under augusti månad enligt Google Analytics.:-)

  Men varför tar man kort på polisbilen när den är på väg därifrån? Varför inte snabbt rafsa ihop det man behöver och dra så långe polisen står på uppfarten? Hur rädd är man egentligen då? Å hur viktigt är det att dokumentera polisbilen? Det hade nog fan varit det sista jag tänkt på – om jag nu inte ljugit och vill få mitt påstående att verka än mer troligt genom en bild på en polisbil genom mitt fönster…

   Forts. På min egen kommentar.
   Hur i hela fridens namn vet hon att det var en psyksjuk man? Han försvann ju? Stod det ”sjuk” i pannan på han? Så många frågor…

   Ja, influencers är bra knäppa. De ska dokumentera allting till varje pris.

  Inkommit bud på bellas hus nu. 11 mkr…

   Ja, det är väl där någonstans upp mot 11,5 mkr som marknadspriset bör ligga i dagens läge.

    Trots icke våtrumscertifierade badrum?

     Är budgivare medvetna om det? Har mäklaren gått ut med det att certifikaten saknas?

      står i besiktningsprotokollet som varje seriös spekulant borde läst.

     Den som budar har kanske inte läst överlåtelsebesiktningen så noga.
     Fast mäklaren ska kanske upplysa en köpare även om sådant som kan vara negativt?
     Och så ingår väl även dokument i köparens undersökningsplikt?
     Någon som vet?

      Det står på besiktningsprotokollet (https://crm.fasad.eu/api/document/render/documentid/1770119) att de saknas rörande duschrum och badrum. Och att golvbrunnsmanchett inte var synlig = risk för vattenskada.

      Hoppas att ev. köpare har mycket pengar för att fixa detta alt. kan betala själv när vattenskada är ett faktum.

       Det är väl därför som ingen vill betala ens de 11,9 mkr som är utgångspris och än mindre de 13 mkr hon tror hon skulle kunna få ut.
       Brister i våtutrymmen är väldigt allvarliga fel som potentiellt kan kosta mycket att åtgärda i synnerhet som villaförsäkringen inte täcker bristfälliga våtutrymmen.

   Huset ute för 11,9. Får se hur lågt bella accepterar.

   Eller inte… Är i så fall inte första gången som en mäklare lägger upp ett bud för att få fart på budgivningen. Inte ovanligt att det stannar med ett bud som inte förändras på dagar.

    Också hört att sådant händer. Har svårt att tro på ett första bud på 11 milj när priset är satt till 11,9 milj också med tanke på att på Booli.se står så här om värdet på hennes hus. ” Villan värderas till 8 560 000 kr
    Enligt Booli.se så värderas bostaden till ca 8 560 000 kr och 47 555 kr/m². Värderingen har medelhög precision.”
    Finns ju finare hus än hennes till bättre pris

  Det värsta är väl att du inte är ensam om att direkt hysa tvivel till denna historian. Det är sa mycket som inte stämmer (kan ända inte säga att det inte hänt, det vet vi ju inte). Hur vet man att det är en psykiskt sjuk människa som star där? Om hon har kontakt med grannarna hela tiden, varför kommer de inte och hjälper henne? Varför kommer polisen och inte säkerhetsfirman? Har hon honom pa film hela tiden vet man väl vem det är och kan söka honom även om han försvann sa lägligt da polisen kom. Är väldigt ”Peter och vargen” över det hela, och det värsta är väl som sagt att man öht ska tänka i de banorna att nagon hittar pa en sadan historia. Det är väl det sorgliga i det hela.

  Jag tror att polisen visst var där. Men att det typ gick till såhär:

  En person stryker runt i området, kanske gormar eller beter sig avvikande. Grannarna skriver till varann i sin fb-grupp. Nån känner sig lite orolig. Nån ringer polisen. Avvikande personen drar vidare. Två timmar senare kommer polisen. Tar en rapport från grannen som ringde. Bella fotar polisbilen.

  BAM BRA CONTENT BAM

   Men precis, och Bella gör det som att det var hennes egna privata galning och målar upp det som att det var hot om livet typ ”panic-room”-scen.

    Det var säkert ”en arg man” som var där och bankade – dvs mannen som skulle kidnappa Bellas barn i början av juni:
    ” Det är inte ofta jag är i matbutiken med barnen men just denna gång hade vi oturen att möta en man som blev väldigt arg när han såg mig och tog sikte mot bilen och gick mot mig aggressivt. Höll precis på att spänna fast Sally bakom mig men hann sätta mig på min plats och låsa dörrarna innan han började rycka i dörren och skrika att jag skulle öppna. Han såg inte riktigt frisk ut så jag valde att lägga i backen och köra iväg. Ett av barnen blev lite ledsen men allt blev bra när vi kom hem. Usch pulsen gick upp.”

     Oavsett vad som hänt så tycker jag det här är tråkigt, att Isabella i båda fallen framställer männen som psykiskt sjuka. Min förälder jobbar på stödboende och som kontaktperson för folk med psykisk ohälsa, jag har själv varit på både psykakut och inom psykiatrins öppenvård för min ångest och nu går jag förbi där nästan varje dag på väg till jobbet. Har aldrig varit med om att någon ens brytt sig om en, än mindre varit aggressiv och attackerat en.

     Jag förstår att offentliga personer lockar till sig personer med problem absolut. Men tycker det är trist att Isabella nu framställer det som att staden är full av ”galningar” som är ute efter henne. De flesta med psykisk sjukdom har ofta nog med sina egna demoner, och har ingen energi att lägga på att skada okända. (Även om jag såklart vet att det händer.)

     Alltid en massa män också. Hur många män vet egentligen vem Bella är? Känns mer troligt att hon skulle få en lite halvgalen kvinna på halsen om man tänker på vilken målgrupp hok har.

      Vänta du bara, kommer nog lagom till nästa lansering

   Mycket trolig teori!

    Alltså Saras 😀

  https://biluppgifter.se/fordon/LNT528 Polisbilen tillhör Stockholmspolisen iaf.

   ja det är ju inte troligt att den tillhör skånepolisen eller norrlandspolisen…. ffs xD

   att polisen var där vet vi ju uppenbarligen med tanke på bilden.
   om mannen var där vet vi inte…. det är det som är frågan. inte polisen.

   Annars skulle det alltså vara en sån där låtsas-polisbil som används vid filminspelningar menar du?

    Jag menar att det inte är en random bild på en polisbil tagen någon annan stans ifrån, om någon trodde det.

     men man ser ju att bilden är fotad ut genom fönstret i hennes vardagsrum, hallååå.

     bilden https://cached-images.btdmtech.se/ts-b/s4r/?p=/028/2018/09/d0e776b4-d3da-4904-b1e7-86637b19f7a1.jpg samma som på hennes instastory

     hur tusan lyckas du läsa regplåten dock? xD

      intressant att bilden inte har någon exif-info… där man kan se vilken tid och datum den är fotad. mycket intressant.

       Nej, jag noterade också det, mycket info som saknas. Dock går det att se att den är tagen i september 2018 iaf. Men jag är ingen expert, datum kanske går att hitta också.

     Ja, det är klart. Hade inte varit så smart att ta en arkivbild med en polisbil från Kiruna eller så 🙂

   😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

  Hon är ett geni, verkligen bra reklam för husförsäljningen. Vem vill inte köpa ett hus där stalkers och galningar står och flåsar ute vid dörren? Jag menar, folk som är galna skiner väl i om det är Blondinbella därinne eller någon annan random person. Topp för den som nu lagt ett bud på 11 Mkr enl hemnet.
  Och för att sälja hårband, ännu bättre reklam. Man blir sensationellt köpsugen när den som säljer kinakrafs att ha i håret även är stalkad. Man vill vara snygg och få galningar är efter en, så är det. Och det får man när man köper ett överprisat hårband.

   hahaha ”kinakrafs” hahahaha. Jag funderar över målgruppen för de där hårbanden; är 34 år och vet ingen i min åldersgrupp som går med hårband.

    Jag tror de varit i Köpenhamn, hårbanden är skitpoppis bland hipsters där, köps på moss. Men de har en låååång tradition sedan Suzanne Brögger, googla.
    På de flesta kasar de av

     Zara har dem också så ja målgruppen är nog under 30. 🙂

   Sååå skoj, tack för skratt. Underbart!

   😂

  Hon har fått bud på huset!
  11 millar!

  https://gadelius.se/objekt/9122/

  Du har missat en sak! Läste på en annan skvallerblogg att läkemedelsverket gjort en studie av natural cycle som kom fram till att av 100 personer så blev 7 personer gravida trots att de använt appen precis som de skulle.

  Skulle snarare gissa att Isabellas senaste utspel baserar sig på att ”släta över kritiken” och förminska förlusten.

  Ge tidningarna annat att skriva om – klassiskt!

  Klart det är fejk hon behöver all uppmärksamhet hon kan få nu. Lansering av det här bandet runt huvudet plus husförsälningen som går dåligt. Behöver för läsare för att få upp siffrorna för att hon blöder pengar från alla håll nu

   Ja, men att påstå att hon har en stalker som bankar på ytterdörren en söndagskväll lär knappast hjälpa till för att få huset sålt, speciellt till den fantasisumman som hon angett som startpris..

    Ingen vidare stalker ifall han inte vet att hon flyttat. Han hänger ju knappast där för att han är intresserad av huset

   Skrattade högt åt ”banden runt huvudet” 😂 lät så himla roligt när jag läste det!

    Haha jag med😂😂

    Haha, jag också 😂😁😂

  Räcker med att läsa Bellas egna inlägg om den sk hotlappen, så förstår man hur fejk allt är. Texter som låter som en superdålig novell, fylld av överdriven dramatik. Kan inte fatta hur vissa ser henne som trovärdig.

   ”Jag valde att lägga i backen…” så konstig beskrivning 🙄

    Ingen konstigt med det. Håller på och övningskör och trafikläraren säger just ”lägg i backen” (som är skiljt från växla upp/ner eller lägga i 1an vid start”.

    Så hon har basicly backat ut ur parkeringsfickan.

   Storytelling, istället för att berätta ur minnet. Ett tecken på lögn/fejk.

  Hon sa hejdå till barnen på söndag em. Åkte därefter hem och fick manikyr. Alltså hände detta söndag kväll. Åkte sedan till någon och somnade som en stock. Men i natt vaknade hon kallsvettig igen. Hon uttrycker sig lite konstigt. Man får känslan att 2 nätter har passerat och det har det ju inte eftersom hon natten till söndag bodde på Diplomat.

  Isabella kan väl ändå inte ha hittat på det här? Det känns för mycket även för henne.

  En himla jobbig röra detta. Antingen har vi en framgångsrik bloggentreprenör med flera hotbilder kring sig. Någon beter sig hotfullt utanför en affär, lappar på bilen, och så har hon ju känt på sig att ngt ska hända på sistone på grund av nån fitnesskampanj. Oro i magen. Och så händer det, någon psyksjuk man. Och så har vi en skvallerbloggare som piskar upp en stämning och kommer med ogrundade rätt hemska anklagelser. Eller så är allt påhitt i syfte att bygga brand eller så är det lite ljug lite sanning.

  Allt dokumenteras och öppnas öppet för diskussion för dem som inte har med denna kränkning att göra.

  I slutändan är detta en sådan tragikomisk spegling av samhället och sociala medier och hur vi så gärna lever genom andras illusion om en själv. Du kan bygga din egen persona precis hur du vill, flest likes vinner flest samarbeten. Vi andra är åskådare och hejar på vår nutids gladiatorspel. Engagerar oss som vi förr engagerat oss i byskvallret.

  Ingenting slår människans förmåga att hitta distraktioner från saker som är viktiga.

   Klockren kommentar!

    Tack!

  Jag tycker det här är lite sorgligt, att det ens behöver diskuteras. Att man liksom utgår ifrån att hon ljuger och att detta är en ren fabrikation från hennes sida. Hon skulle ju inte ha livvakter och säkerhetsbolag om det inte fanns en reell hotbild mot henne, eller hur? Jag blir lite dyster av denna typ av spekulationer, för jag tror inte att det hjälper ett enda dugg. Istället tycker jag man kan ta en diskussion kring hur klimatet blivit såhär runt kvinnor med framgång – varför ska kvinnor drabbas så hårt när de slirar lite med sanningen (tänker framförallt på bloggstatistiken) medan män snabbt blir förlåtna? Och varför drabbas kvinnor av stalkers och obehagliga jäklar som dyker upp bakom ytterdörren på nätterna? Jag tycker det här har spårat ut och hur illa man än må tycka om henne, så får man faktiskt respektera en människas privatliv.

   ”varför ska kvinnor drabbas så hårt när de slirar lite med sanningen”
   herregud..

    Ja exakt. Det handlade om bloggstatistik, inte om något världsomvälvande, revolutionerande och jätteviktigt. Men detta blåses upp till orimliga proportioner. Kanske just för att vissa ägnar alldeles för mycket tid åt att gräva fram skit om andra. Du missade min poäng.

   Du förstår inte varför sagan ”Peter och Vargen” är med i inlägget?

   ”Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me”

    Jag förstår mycket väl referensen, dock tycker jag – som du nog förstår om du läser mitt inlägg igen – att den inte är relevant. Tycker det är märkligt att misstro är den naturliga grundinställningen hos vissa personer.

   Byt ut Bella mot en valfri influencer som inte hittar på massa saker så hade sympati nog existerat.

  Du njuter i full drag av att skriva detta inlägg och trycka på publicera, hur tragiskt du än tycker att det är – varför annars vinkla och få en massa att låta värre än det är och försöka printa in saker t.ex ”Sasha står och filmar och inhyrd skådis” Suck! – Du gör ALLT för att skamma och sänka Isabella och DET är tragiskt. Har det med att göra att du nu är vän med Tyra?

  Och hur vet du ”sanningen” om lappen och att det skulle vara ”iscensatt”? – lätt för dig att skriva ”när jag fick sanningen presenterad för mig” och få folk att tro det – MEN hur vet du det och varför skulle du få veta någon sanning och HUR??

  Du är precis lika svår att lita på om inte mer. Akta så att du inte blir anmäld för förtal eller din utgivare då, förvånad att inte Bella o andra anmält.

  Och andra bloggare har också ett excelark med planerade inlägg som ska gynna dens agenda – skillnaden är att vissa aldrig skulle erkänna det MEN Isabella är ärlig.

  Varför skulle SoS och polis bekräfta eller dementera saker för dig? – Är du helt störd?! Vem tror du att du är?!

   Men lugna ned dig för helvete. Sluta läs här om du är så förfärad över att Bella ( o andra för den delen ) blir ifrågasatta då de defacto ljuger som hästar travar om så mycket. Vem tror du själv att du är? Börjar tro att du jobbar för LCC så som du ångar på.

    Åh herre… NEJ jag jobbar inte för LCC! Trött på ditt löjliga argument suck.. Jobbar du för Camcam eller ÄR du Camcam el Magnus. Om inte så har du nog inget jobb alls… eller borde byta jobba, lägga ner ditt jobb för det verkar inte helt sunt.

     Vad jobbar du själv med?

      Fast kom igen Susawoo. Den kommentaren från anonym var påkallad tycker du inte det?🌸

    Skärp till dig själv för tusan!

  Fundering oavsett vad som hänt: Isabella är ju inte den enda influencern i Sverige, finns ju nya generationen, Bianca, Therese, Margot etc, och alla ”vanliga” kändisar aktiva på sociala medier ex) Camilla Läckberg, Magdalena Graaf etc. (Alla kvinnor, men känns väl mest relevant.)

  Alla dessa är ofta omskrivna, dokumenterar väl sina liv, rör sig mycket i offentligheten, bor på säkert fina adresser, men inga gated communities, träffar fans osv. Men ändå är det otroligt sällan jag hör något om att de har blivit förföljda eller attackerade. Det händer säkert såklart, de får säkert hatbrev i drivor, trista kommentarer, dickpics, karlar som säger fula saker eller tafsar på krogen. Men inget jag märker tas upp särskilt ofta, och som nu under metoo, så handlade det ju mycket om att det är saker vi alla utsätts för, i varierande grad.

  Nu har alltså Isabella de senaste fem månaderna berättat om tre extraordinära hotfulla situationer: 30 maj: hotlappen 4 juni: attackerad av psyksjuk man på parkering som försökte komma in i bilen och så nu attackerad i sitt hem. Antingen har hon en riktig stalker efter sig (och då får man ju hoppas att de kan ta fast honom med bilderna, kanske något för efterlyst?), eller så har hon väldig otur. Och i vilket fall som helst, så ska hon ju absolut inte berätta om det! Och jag förstår inte varför, med allt snack om livvakt och panikrum, de mest basala säkerhetsgrejerna, som att inte skriva blogginlägg där det framgår att hon är hemma alldeles själv eller inte skriva att hon ska gå till sjön med barnen själv. Vad hjälper en livvakt i Almedalen då?

  Så antar att det jag undrar är, är Isabella speciellt utsatt för såna här händelser, mer än de flesta andra kända kvinnor, eller är det bara att hon berättar mer om det? Eller är det att hon skarvar lite med sanningen vad det gäller det mer dramatiska, en hemlös som vill säga några ord blir en galning som försöker ta sig in i bilen t ex.

   Som någon påpekade högre upp, man outar inte såna här hot. Att Bella dessutom delar med sig av all info hon kan ge och mer, säger väl mycket om hur hon (inte) tänker, eller rent ut sagt bara skapar ”content”, sanning eller ej.

   Det sjukaste idag är ju att allt ska ut på sociala medier, för likes och försäljning.

   För att andra kändisar ( mycket större kändisar också ) inte delar med sig av dessa händelser, just för att INTE trigga fler knäppskallar. Hot och obehagliga möten med konstiga människor ska man inte prångla ut på media eftersom det kan skapa mer problem. Något som Bella totalt missat ( detta trots att hon är superentreprenören som gör kometkarriär ).

    M Graaf skrev nyligen om människor på tomten på natten men blev även hon ifrågasatt och hånad för det, men det figurerar en del inbrott och tjuvar i villaområden nu tyvärr. Jag är inte känd men har råkat ut för folk utanför, folk som förföljt och knarkare som kommit fram och betett sig obehagligt – så ja, det är inget ovanligt och vissa drabbas mer än andra – känd som okänd.

    Ja det känns som att det tagits upp flera gånger nu, när det händer Isabella, men det verkar inte få genomslag i hur hon skriver. Hon lever ju ett hektiskt och innehållsrikt liv, tycker inte det skulle behöva råda brist på ”content” även om hon inte skriver/filmar till instastory när de är på väg hem från dagis, när barnen har aktivitet etc.

    Sen så vill jag understryka att jag förstår att trista saker händer kända kvinnor även om de inte skriver om det. Men om det blir anmälan t ex. så kommer ju kanske Aftonbladet och undrar, och de kanske ger någon kommentar att: det har varit några jobbiga månader då jag mottagit hot/utsatts för trakasserier, nu blir det rättegång/ärendet har lagts ner, inga mer kommentarer. Fast iofs så såg man ju hur det gick med Jocke och Jonna och hur de hanterade stalkers, så det är kanske nya tider nu. För Isabella har ju lämnat kommentarer som jag gav exempel på innan, det är väl lite den här live-bloggningskänslan som inte känns så bra när det gäller så allvarliga saker. Mest för henne själv.

   Ja det kan ju vara en och samma person (stalker) och då får vi hoppas att det tas på allvar.

   Asså jag tror helt ärligt att hon söker empati, sympati o många fler saker. Hon skilde sig och påverkades hårt, så hon gör konstiga saker. Hitta på är en av de. Asså att hitta en ny kille, presenteranför barnen, göra slut, säga att man nt e för monogami, sen va med killen igen. 2 psyksjuka män eftrr henne, allting ska skrytas om, det e helt ärligt bara synd om henne. Hon behöver verkligen hjälp

  Är inte såå länge sen svenska kända kvinnor gick ut med de hot de fick motta från män endast för att de var just kända kvinnor. Hot om våld, våldtäkt, hot mot barn, familj, hot om att komma hem och förstöra deras liv, ”vet var du bor” mm.

  Ni gör som ni vill, men jag vägrar misstro och förlöjliga en kvinna som påstår sig bli utsatt för detta. Kanske är jag blåögd, men hellre är jag det.

   Hon är mytoman inse!!

   Allt behöver ju inte heller handla om att det är en man/kvinno-fråga.
   Det kunde vara en knäppis, alkis eller en bara man som inte ens visste att det var kvinnan Bella som bodde i huset.

   Alltså, det är väl ingen som misstror att hon har blivit utsatt för saker. Det har hon ju skrivit om i många år. Men tajmingen de gånger hon väljer att skriva om det är alltid perfekt. När hon fick sin bil lappad var det i samma veva som hennes sifferfusk avslöjades och hon skrev ett inlägg om hur detta är resultatet av drev från skvallerbloggar (denna blogg, specifikt).

  Jag var helt säker på att lapp-gate var en bluff så tack för att vi äntligen fick det bekräftat. Jag tycker lite synd om Isabella nu som avslöjats att iscensätta en sådan sak, hemskt pinsamt!

  Däremot så tror jag nog att något hände hos Isabella denna gång. Att någon kommer och bankar på dörren och tittar in genom fönstret har hänt mig och flera andra i min närhet och jag tror ni alla känner någon som råkat ut för det också.
  Det kan vara vad som helst. Psyksjuk, fyllerist som gått fel, narkoman, inbrottstjuv eller någon som vill råna henne på bilen. Alla som har tillgång till internet vet ju vad som står i hennes garage. Det kan till och med ha varit någon som behövde hjälp eller ville informera eller fråga något, att han betedde sig konstigt är ju bara hennes ord.
  Hade polisen på plats sett allvarligt på det så hade dom ringt ut en hundpatrull, det regnade inte vid den här tiden och spår efter mannen hade funnits kvar även om hunden kommit en timme senare.

  Hon skriver att han fastnat på kamerorna och det blir svårt att förklara bort det om polisen skulle vilja se filmerna.
  Jag går på magkänsla och lite pusslande, kameraövervakning och att det var en sån ”simpel” sak som att någon bankade och ryckte i dörren = jo jag tror det har hänt.

  Men! Jag kan tyvärr inte heller låta bli att genast tänka ”vilken tur att det inföll när barnen inte var där och när hon passande nog ska resa bort dagen efter. Det följer också hennes taktik för att få reaktioner”. Vi kanske får veta eller så får vi undra förevigt.

  Det finns knäppa män som förföljer kvinnor, tyvärr är ju risken större om man dessutom är känd. Så jag väljer att tro på Bella, sen om hon överdriver det som hände är en sak. Men inte så konstigt om man nu gör det (medvetet eller omedvetet) om man blir rädd och dessutom råkat ut för galna stalkers tidigare. Tycker dina inlägg om Bella nästan alltid har en misstänksam och negativ klang mot henne. Blir lite väl ensidigt. Kan inte vara lätt att vara Isabella tänker jag, oavsett hur otrevlig eller ohederlig hon eventuellt må vara kan ju hon också råka ut för läskiga händelser och stalkers.

  en man som betedde sig psykiskt sjuk ville inte lämna hennes hus? Var han inne i huset?

   men nej, han var i trädgården. hon menar inte INNE i huset.

  Jag tvivlar nog inte på att det har varit en utryckning på hennes gata. Däremot ställer jag mig lite tvivlande till att det ägde rum i helgen. Är ganska säker på att det här är content som har sparats till ett passande tillfälle, dvs innan lansering till något nytt.

  Livvakter tror jag inte heller ett dugg på. Hon har, som många andra företag som kan ha en tillfällig hotbild över sig, avtal med ett privat säkerhetsbolag. Ett bolag hon fått ett nummer till och som hon kan ringa ifall hon behöver hjälp. Men att kalla dem livvakter, jo men kyss mig.

  Bara det att hon har en livvakt är ju fan helt otroligt – vem fan tror hon att hon är?

  Alltså,, om man har en vakt så borde det finnas ett vaktbolag som man är knyten till. Har man larm så kan man även ha direktlarm och då gör vaktbolaget en direkt utryckning. Jag förstår inte varför hon inte använde sig av det. Dom borde ju vara snabbt på plats eftersom man betalar dom för tjänsten. Polisen har ju ofta mycket att göra och åker väl i mån av tid?

  Varför tog hon inte bild på manen och la ut den på bloggen?

  Jag kan ringa polisen nu och påstå att någon står vid min dörr och hotar mig med en yxa. Då måste de rycka ut, men det betyder inte att det är sanning. Falska larm är faktiskt ett rätt stort problem, båda för polisen och ambulansen, och de kan inte låta bli att åka trots att de är nästan helt säkra på att det är falsklarm. Det är de som larmar som är psykiskt sjuka. De lever i en annan verklighet eller är fullkomligt desperata efter uppmärksamhet. Med bakgrund av det blondinbella sagt och gjort hittills så utgår jag från att allt som kommer från henne är lögn och fantasier. Hon ljuger om allt annat så det vore otroligt naivt att hon plötsligt har börjat tala sanning.

  Lansering av hårband imorgon eller övermorgon?
  Nån som sätter emot? En hundring.

  Inte länge sedan hon drog storyn med den märklige mannen som försökte rycka upp hennes bildörr….

   Fast sådant liknande har både jag och min pappa råkat ut för, så sådant händer ofta olika människor tyvärr.

  Det kan ju faktiskt ha varit någon där som ville kika på huset. Inte helt ovanligt att man åker/går förbi objekt man ser på Hemnet/övrigt ställe. Om ingen öppnar kanske man tom vågar sig på att kika lite oskyldigt i trädgården. Med det sagt menar jag att det KANSKE har varit någon där, men att det ska ha varit en psykiskt sjuk man känns otroligt. Hur vet hon ens om mannens sjukdomsbild? Oavsett vad så borde hon kunna lägga ut lite filmer från övervakningen. Hon kan ju anonymisera ansiktet något. Hon borde ju filmat hela polisinsatsen, mannen och allt så det bör kunna bringa klarhet. Grannarna borde kunna uttala sig med bara för att rentvå hennes i så fall.

   Grannarna är väl kompisar med henne (än så länge)…

  Detta inlägg är så otroligt elakt och långt över gränsen! Du har utan någon som helst grund i princip sagt att Bella har iscensatt denna händelse för att polisen inte kan/vill bekräfta detta – det är en rätt allvarlig anklagelse och du gör den baserat på din magkänsla. Förstår verkligen inte hur du och din ansvarige utgivare kan tycka att detta är god publicistisk sed.

  Du påstår dig också veta att Bella har iscensatt sin tidigare lapp på bilen för att du har fått se bevis på detta. Jag är benägen att tro dig (pga den lägliga timingen) men du förväntar att vi som läsare bara ska tro på det utan att du på något vis har presenterat vad dessa bevis är, så att vi kan bilda oss en egen uppfattning. DET vore god publicistisk sed. Även om du tror på något är det ganska oansvarigt att skriva ut det som en sanning utan att Bella får uttala sig eller att man som läsare kan välja om man håller med om att bevisen räcker.

  Precis som du gjorde med Tyra tidigare kan ditt hat för Bella ( i detta fall) inte döljas och då är det kanske bättre att inte skriva om henne för just nu framstår du som en väldigt elak person.

   Nej, om du läser inlägget så skriver jag ingenstans att hon iscensatt det, utan jag skriver om hur jag själv känner mig lite sorgsen över att hon hållit på så mycket och slirat med sanningen att jag omedelbart känner tvivel när jag läser hennes inlägg.

    Undrar hur många fradgatuggande kommentarer som anklagar dig för allt mellan himmel och jord är från samma ip.

     Hahaha…du skulle bara veta. Jag brukar samla dem och ha högläsning för M på kvällarna. Riktigt underhållande!

      Kan du inte ge oss lite allmän statistik? Vilka bloggare genererar flest kommentarer från samma IP tex.

     Detta är min enda kommentar i denna tråd. Och bara för att man ifrågasätter Camilla är man inte ”fradgatuggande” utan källkritisk.

      Tog du åt dig?

       Ja eftersom den var skriven under min kommentar….🙄🙄

    Nej, du kan ju inte rakt ut skriva att hon iscensatt det, för då kan din chefredaktör åka dit för det, men du gör allt för att så tvivel i hennes påstående och för att dina läsare ska tro att Bella ljuger – allt baserat på bevis som endast du sett. Om du verkligen ville diskutera ditt förtroende för Bella hade det kunnat göras på många olika sätt och utan att beskylla henne för att ljuga om så allvarliga saker.

     Vad pratar du om nu? Lappen eller den bankande mannen? Eller båda?

      mannen/gårdagens händelse syftade jag på.

  Jättekonstigt att köpa ett stort hus som ligger ensligt och med en massa insyn, om man är utsatt för stalkers och har en ev hotbild riktad mot sig?

   Stackars hennes nya grannar…

  Blondinbella skriver att han var inne i hennes hus och hon låste in sig i sitt ”panicroom” med säkerhetsdörren…Herregud märkte hon inte honom innan han var inne i huset? Gick det inga larm? Satt hon bara och kollade vad han gjorde? Nä nåt med storyn stämmer inte….

   Hon har ändrat sitt inlägg nu och tagit bort cashen till det gamla. Då skrev hon att han bankade på dörren och tittade på henne genom rutan. Ingenting om att han var inne i huset.

   Så här skrev hon:
   Trots ett bankade på dörren och att han ser mig genom fönstret kan jag med ett lugn resa på mig, kontakta min livvakt och snabbt gå upp på övervåningen och låsa om mig.

    Har hon ändrat sitt inlägg, på riktigt? Kan du inte visa båda versionerna. Herregud, detta blir ju bara märkligare för varje sekund.

    Står väl fortfarande så?

   HAN VAR INTE INNE I HUSET, LÄS

   ja nu hade hon tydligen ändrat till bara ”En man som betedde sig psykiskt sjuk ville inte lämna mitt hus.”….

   var väl inte lika effektfullt att skriva att han bara var utanför o bankade på dörren.

   Har hela tiden tänkt att han inte kom in i huset, men nu när du säger det och jag läser inlägget igen, så framgår det ju inte egentligen vad som hänt. Hon skriver att han inte vill ”lämna hennes hus” så hon fick låsa in sig och hon kunde hela tiden följa honom via kamerorna var han befann sig, och att han lämnat och ”gått mot ängen” när polisen kom. Men var han utomhus? Eller inomhus? Och varför går inte larmet, eller kommer vaktbolaget? Vad är vitsen med att prata med en livvakt i telefon om inga av hans kollegor dyker upp?

   Det är lite som med lappinlägget, hon skriver ett jätteinlägg, men när man läser det så står det liksom inte vad som hänt. Och det är hon ju inte skyldig att skriva heller, men det blir svårt att förstå vad som egentligen skett. Är ju betydligt värre om han brytit sig in.

    Jaha har hon t o m ändrat inlägget! Ja då är det ju inte konstigt att nu när jag läste om det så fick jag inte samma uppfattning.

     Ännu mer uppenbart att det är påhittat.

  https://www.expressen.se/noje/magdalena-graafs-skrack-mitt-i-natten-/

  23 augusti 2018, dvs 3 veckor sedan. Bella kanske fick inspiration…

  Lustigt att när man ifrågasätter Blondas agerande på hennes blogg blir man alltid refuserad.
  Spelar ingen roll att inläggen är korrekta, utan påhopp endast ifrågasättande.

  Endast HejaBellaKlackens käcka groupies får ge avtryck…..:)

  Vet inte vad som är värst.
  Mytomangripen eller de skenheligtstupida indoktrinerade följarna, tror det sistnämnda.

  Jag tror Bella blev lite avis när Therese Lindgren pratade om en läskig kille som satt utanför deras lägenhet i sin livestream! Hon vill väll inte vara sämre utan ta det ett steg längre . Vara värst liksom

  Hela Isabella är ett fejk, tror hon kommer från en annan planet:)

   Det är hon absolut, hela hon här hitsänd för att vi ska delta i ett experiment. Hur mycket kan en person luras och blåsa luft i sitt luftslott innan det antingen blir pannkaka av alltihop eller att det slutar med att hon blir statsminister?

  En fråga bara – hur kom han in i huset? Var han inne i huset eller uppfattade jag fel?

  För att vara ett så öppet och ärligt inlägg från Bellas sida om natten,är det inte lite märkligt att inlägget endå är tidsinställt? 🤔

   Hur ser du det? Det är ju väldigt intressant tsm med vetskapen om att hon ändrat inlägget. Detta måste ju vara planerat.

   En bra observation. Alla hennes inlägg ser ut att vara tidsinställda, även detta. Alltid på heltimme och minuter samma som månad. T.ex detta inlägg, 09 min som september? Tidigare alltid 08 över heltimme = augusti, O7 juli osv.

  Hur ändrade hon sitt inlägg??
  Säger väl det mesta om fröken Rövarhistorier iaf…

  Märkligt vaktbolag hon har.
  Har hon inte tryckt panikknappen på sitt larm? Med tanke på att kamerorna gick igång, har hon väl gjort det?
  Jag är en ”vanlig Svensson” i ett vanligt villaområde, med ett helt vanligt villalarm. Känner jag mig på något sätt hotad ska jag trycka på panikknappen så kommer vaktbolaget omedelbums.
  Undrar vad för sorts larm hon har… 🙄

  Varför tog hon inte bild på manen och publicerade den på bloggen?

   För att han endast är i hennes fantasi 😀

  Alltså… Huset är till salu och har troligast en skylt utanför som säger att det är till salu… Mannen som hon såg kanske bara kikade in av nyfikenhet pågrund av just detta och inte för att det är just HON som bor där? Sånt händer hela tiden. Sen är det kanske till överdrift att gå in på någons tomt och kika genom fönstret, men ändå.

   Åh, en överförfriskad granne/vän till en granne som såg skylten och blev nyfiken och gick och kikade. Vilken lösning alla blir nöjda!

   Bella ljuger inte, men hon har ingen stalker, perfekt.

  Hon har ju tappat det helt. Stackars hennes barn.

  Jahapp operation Brandsläckning. Någon i bellafabriken (själv är hon väl i Kristianstad) har fått kalla fötter och insett att trovärdig information om den här incidenten på murkelgatorna kan komma fram. Så något kikande genom fönster eller bultande på dörren har inte förekommit. Hur ska vi då ställa oss till ”en man som betedde sig psyksjuk” och ansikte med hemskt uttryck? Det är just ett sånt här inlägg som gör att jag tvivlar på i princip allt Bella skriver. Och nej jag hatar henne inte jag känner henne inte alls. Ni som så ivrigt hävdar att CamCam och många av oss hatar den ena eller andra bloggaren är det vanligt i er bekantskapskrets att gå runt och hata folk ni inte känner. Bara undrar.

  Bud på huset nu, 11 M

  Usch, blir så illa till mods av detta inlägg. VEM skulle fejka en utryckning? Att du ägnar så mycket tid åt att ringa runt och störa människor som jobbar med dessa utryckningar är ju bara sjukt.

   ja och VEM skulle fejka en hot-lapp? bella.

   Störa? Bellas egen puppetarme är så underhållande 😂

   Det stavas pressjour. Vad tror du deras jobb innebär?

    Inte att ge ut info till skvallertanter iaf…

     Haha! Gulle! 🤩

  Det var kanske Dans och sång-Simon som klädde ut sig och gick runt och betedde sig underligt utanför 🙂

  Hände detta verkligen natten till idag?
  Det är lite för mycket frågetecken kring Isabella och hennes agerande i olika situationer.
  Säkerhetsdörr inne i huset??
  Vaktbolaget ???
  Polisens besök??

  Behövde hon ett nytt blogginlägg med kommentarer som visar medlidande eller?

   Ja Bella har en ytterdörr till sitt sovrum, en så kallad säkerhetsdörr. Det är oerhört ovanligt att ha en sån dörr inne i sitt hem då det är just en ytterdörr och inte en innedörr

  Borde ju bli enkel rättegång om allt var filmat?

   Den galne stalkern bar Scream-mask så det blir svårt att identifiera honom.

  Camcam, tycker du borde ta bort den här kommentaren 🙁

  Hon har inte sålt huset ännu eller? Är det lite reklam för husets höga säkerhet och goda grannar? 😉

  Känner mig lite kluven för jag vet inte om det är det här hon kanske vill? Att vi ska sitta och spekulera huruvida det hänt eller ej. För se antalet kommentarer här liksom, och så kan man också misstänka att folk besöker hennes blogg i högre utsträckning.

  Det absolut bästa med det här inlägget är/var att ämnet var tydligen så pass intressant att alla anonymer glömde bort att håna/nedvärdera/smutskasta varandra
  Annars brukar dem flesta kommentarerna ägnas åt det

   På tal om anonyma.. Eftersöker fortfarande en funktion där ens namn/alias kan sparas. Eftersom det inte gör det orkar jag inte vara nåt annat än anonym.

  Brukar bara hoppa över dina inlägg om Isabella för det är så osmakligt, din inställning, din smutskastning av henne. Vad är du för människa som håller på såhär? Varför är det din uppgift i livet att ringa 112 för att se ifall hon fått utryckning eller inte?? Denna missgynnsamhet klär ingen och tämligen inte dig.

   Ingen har ringt 112 för att fråga om saken.

   Du ser inte nyhetsvärdet i detta ens när du får veta att Bella tidigare ljugit om sina hot?

   Tja, presonligen tycker jag det är mer osmakligt att iscensätta hot mot sig själv än att skriva om det men det kanske bara är jag?

  Ursäkta men är du helt dum i huvudet eller?
  ”Trots att jag försökt få den här utryckningen bekräftad genom att ringa alla från 112s pressjour och utryckningsledare till SOS Alarms kundtjänst och larmcentralen i Göteborg så har jag inte lyckats”.
  Har du inget bättre å sysselsätta dig med än att hoppa på någon som känner sig utsatt? Fan skärp dig.

  Hon kanske glömt att det var visning IGEN? Kanske var en spekulant..

  Dålig reklam för huset fö. Jag skulle inte vilja bo där om det kom nån dåre förbi som inte vet att Isabella flyttat

  Nu måste ju Bella börjat betala för att folk ska kommentera åt henne här. En massa försvarare som är otroligt aggressiva, det var faktiskt nytt. Inte ALLS som det brukar låta här. Det är kanske vaktbolaget som har tid över …

   Det är nog kvinnoaspekten, att det var en dum man inblandad.

  Jag tror varken A eller B eller C. Känner mig rätt likgiltig inför Bella och hennes spel. Kan vara sant, kan vara lite sant men rejält kryddat och det kan vara helt falskt. Who knows. Däremot hade jag personligen tyckt det hade varit bättre om CamCam bara skrivit om händelsen just nu (more or less) och sedan gjort ännu ett inlägg om hon fått mer på fötterna gällande sanningshalten. Förslagsvis händelserapport eller dylikt. Nu känns det spekulativt (även om det kan vara underhållande ) och det leder till ifrågasättande av Cams intentioner och undergräver hennes ”real news” (aka målar upp henne som bitter hatführer i Belladrevet) i framtiden.

   Jamen exakt så!

  Tycker alltid att det är roligt att kolla in denna bloggen och många andra såklart. Jag blir som barn på nytt och letar och letar efter skatter som folk gömmer.

  Igår läste jag en kommentar på BBs blogg att man kunde köpa sig platsen som huvudtalare på Kristianstads Näringslivsdag, men idag hittar jag den inte.

  Alltså de hade ju inte förvånat mig om det var du som smög på hennes tomt så som du skriver här.
  Känns obehagligt hur du ringer runt till såna instanser för att se om hon ljuger? Förstår att hennes trovärdighet sjunkit senaste tiden men du behöver ju inte sjunka till samma nivå för det…

  Jag tror inte majoriteten av spekulanter har en aning om vem hon är faktiskt så tror inte detta påverkar husets försäljning.
  Gissar att hennes följare inte är målgruppen för ett hus på Lidingö.

  Sen om historien är sann eller inte.. Inget skulle förvåna mig om man säger så 🙂

  Kommer inte denna ’incident’ alltför lägligt? Är det ett lockbete att hon behöver spons för att peta in ett state of the art panic-room i nya huset?

Comments are closed.