Reklam som funkar – Margaux Dietz

Istället för att enbart fokusera på att jaga smygreklam och samarbeten som enligt mig är lite moraliskt oförsvarbara så tänkte jag visa på samarbeten där jag känner mig positiv när jag läser dem, och det måste väl vara ett bevis så gott som något att de fungerar?

Margaux Dietz har ett stort samarbete med Specsavers och visar nu upp höstens glasögon och förutom att jag tycker Specsavers är grymma eftersom de inte bara erbjuder en linsprenumeration (Det gör kanske fler optiker?) som gör att jag slipper hålla reda på hur många askar jag har kvar, de har även billiga priser på bågar som gör att man faktiskt KAN köpa ett par trendiga bågar till hösten utan att behöva sälja en njure på svarta marknaden.
Jag har själv en pilotbåge där ifrån som jag aldrig vågat köpa – av rädsla för att tröttna på den – om den kostat flera tusen men som jag gav 595 kr för kanske.
Haha..nu låter det HÄR som ett reklaminlägg för Specsavers men det är det inte – jag bara gillar den här reklamen av Marguax.
Dock misstänker jag att hon har ett sånt där ansikte som passar i ALLA bågar, för jag själv hade nog sett ut som Dame Edna i de röda glasögonen i mitten.
Men de är nog faktiskt de enda cat eye-bågarna jag sett sedan de blev trendiga i våras där personen som bär dem ser okej ut. De där riktigt smala cat eye-bågarna ser ju inte kloka ut! Särskilt inte när de är nedpetade på näsan. Det ser ju ut som att man håller på med synkroniseras simning för bövelen.

Margaux Dietz samarbete Specsavers

Jag gillar även ovanliga samarbeten så råkar du snubbla över något sådant så får du gärna tipsa mig!
Tack på förhand, mes chéris!

64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  De röda var riktigt snygga på henne! Jag hade känt mig som på väg till en maskerad i dom men önskar att jag kunde ha den stilen.

  Svara

   Håller med i att Margaux var riktigt snygg i de stora röda!

   Svara

   Margaux passar verkligen i bågar, hon är ju ofta ganska sparsamt sminkad och ett par färgglada bågar kan hon verkligen bära upp!

   Svara

  Trodde inlägg om Therese Lindgren skulle komma nu 😉 Ja detta låter som ett reklaminlägg för Specsavers faktiskt 😉

  Svara

   Men det var ett jävla tjat.

   Svara

    Mmm… tar ju 24h att kolla igenom sändningen först 🤣

    Svara

    Fast det är ju inte reklam? Inte camcams reklam iallafall 😝 så vadå ”man kan ana att det är reklam”

    Svara

     Åh, herregud! Är du igång igen, din stolle! 🤩🤩

     Svara

      Anmäl inlägget då! Så får du kanske utrett om jag gör en massa smygreklam. Jag kan även dela med mig av min deklaration där man enkelt kan se att det inte finns en massa pengar från dolda samarbeten. Så vida jag inte routat pengarna via något av alla mina hemliga konton på Caymanöarna så klart… 😂😂😂

      Svara

      Eftersom det inte går att diskutera med människor som du som har agendan klar för sig och bara är slöseri med min tid så är det bättre att du anmäler inlägget så kan förhoppningsvis KO eller RO utreda det så att du får svart på vitt att jag inte gör sponsrade inlägg. Så vida du inte tror att företagen – i någon typ av maskopi – skulle ljuga för min skull till Konsumentombudsmannen… Tror du det så är du nog den största foliehatten här inne av dem alla.

      Och med tanke på att min blogg hade 2.2 miljoner besök/sessions i augusti enligt Google Analytics så klarar jag mig bra på den inkomst jag har nu när jag lägger tid på andra saker än att fundera över vilka företag jag skulle vilja samarbeta med. 😉

      Svara

     Ja angående detta har jag förstroende för camcam ja. Är du trollet som anmält henne för smygreklam eller 😝

     Svara

    Tänk om jag hade fått en krona varje gång någon frågade efter ett inlägg om denna live!?!?

    Svara

    Fast Fia..Camcam skrev ju inte till när inlägget var tidsinställt. Det kanske kommer imorgon bitti kl 6.
    Förvånar mig inte om det är du som är inne och skriver på Marcelo´s blogg oxå. Tjat tjat tjat.

    Svara

   Kolla igenom de 24h och så maila du CC när du hittar rätt.

   Svara

   Men det var ett himla gnäll om Therese. Var det verkligen sååå allvarligt att det måste belönas med ett inlägg här?

   Svara

  Detta var ett väldigt fint samarbete som faktiskt var trevligt att kika på. 🙂

  Svara

  Alltså hjälp, hur är det ens möjligt att vara så snygg i glasögonen i mitten?

  Svara

  De flesta optiker erbjuder nog abonnemang på linser, eller jag vet fler än specsavers i alla fall.
  Sen är det väl för att jag arbetar med glasögon men den röda bågen sitter som hej-kom-och-hjälp-mig. Det är i och för sig vanligt när det kommer till plastbågar, många säljare vill verkligen bara sälja och informerar inte kunden om att bågen sitter illa. Inte jag dock! 🙂 Ögat ska helst vara centrerat i bågen, och inte befinna sig strax under överkanten på bågen. Dels så kräver det ett mycket större glas, kanske även ett tunnare glas om kunden har hög styrka vilket leder till ett dyrare glas plus att det inte ser så fint ut.
  Förlåt slut på klag. Men hon klär i glasögon det gör hon, Margaux.
  Har för mig att Bella gjorde reklam för glasögon förut, ja för ganska länge sen?

  Svara

   Ja alla optiker jag känner till erbjuder. Jag går hos Aoptik och min optiker gillar inte att jag beställer via Lensway ist för att prenumerera på linser hos dem. Det är bara det att skillnaden blir jättestor om man handlar när lensway har kampanjer och med min ekonomi så skulle jag inte haråd annars.

   Svara

  Använder Margaux glasögon pga synfel eller pga estetiskt snyggt?
  Jag tror det senare, vilket gör att jag har såååå svårt för denna typ av reklam. Jag själv har synfel, -5,75 på båda ögonen och vill gärna se någon som jag vet bär glasögon pga synfel i denna typ av reklam. Inte pga mode/snyggt då det för mig inte blir ”tro värdigt”.

  Låt oss se en person, som trots regn måste bära glasögon. Som sedan immar igen när hen går in efter en kall dag ute, eller varför inte öppnar en ugnslucka. Eller som trycker in glasögonen i handduks-turbanen för att hitta ut ur badrummet.

  Svara

   Har -5,5 på båda ögonen och kunde inte bry mig mindre om personen som gör reklam har synfel eller inte. Ja det är meckigt att ha glasögon ibland men det gör ju inte reklamen (som oftast handlar om glasögonens utseende) mindre trovärdig för att personen kan ta av dem när det blir jobbigt. Mer glasögonereklam och rabattkoder säger jag 😁

   Svara

   Nä det var Smarteyes som hade Danny, och nu har Isabella och Dolph.

   Svara

   Håller med och har samma synfel. Nu använder jag mest linser, men kan bli så trött på att folk tror det är kul att ha glasögon bara för att det kan vara snyggt. Det är inte kul vid tillfällena du räknar upp, eller när man ska sminka sig, vill ligga på sidan och se på tv, ska raka benen eller nåt annat i duschen osv osv. Folk frågar ofta om det inte är jobbigt med linser men alltså det är ju tusen gånger jobbigare med glasögon. Nu hamnade jag lite off topic men går igång på detta haha.

   Svara

    Men jesus…

    Svara

    Själv är jag ganska glad att jag har synfel pga älskar glasögon.

    Svara

   Synfel -8.0 och -10.0 här. Ser inget problem i att personer utan synfel gör reklam för glasögon! Skulle mest önska att glasögon i min styrka inte var så dyra, men man kan inte få allt.

   Svara

  Nej tack till specsavers. Fick märken på ena glaset och dom skyllde på imma från ugn men jag använder den inte på sommaren.
  eller jag hade badat bastu nope har jag inte. Så jag fick inget nytt glas ur dåligt. Och ang att kolla trycket på ögat så sa en riktig ögon läkare att det är var dom sa om trycket. Så det gjorde dom fel med.

  Svara

   Sär skrivningar

   Svara

    Det kanske beror på nämnda synfel?

    (Eller något helt annat som vi inte har att göra med)

    Svara

   Det kan absolut vara fel på behandlingen om den krackelerar tidigt efter att man har hämtat ut glasögonen, som borde gå på garanti. Och man ser ofta skillnad på krackelering av ytbehandling (antireflex) och om någon var oförsiktig med sina glas, typ torkat av dem med ”fel” saker så som tröja, toalettpapper, hushållspapper etc.
   Angående det du säger om trycket, så förstår jag inte riktigt vad det är du menar?

   Svara

   Usch vilken dålig stil av Specsavers, bra att du berättar!

   Svara

   Jag upplever att specsavers är som ÖoB i glasögonvärlden och att man får vad man betalar för. Deras personal var jättestressade när jag var inne, antagligen för att de måste sälja mkt mer för att gå runt än tex Synoptik.

   Svara

   Jag har använt mig av Specsavers i tio år och många, många par glasögon. Har aldrig haft problem med dem. Gillar deras syntest där de både mäter trycket och fotograferar ögonbotten.
   Jag är väldigt närsynt och har brytningsfel och glasögonen har alltid varit perfekta.

   Nä, jag jobbar inte på Specsavers. Jag är bara väldigt nöjd och väldigt ekonomisk. Varför betala fyra gånger så mycket hos en ”fin” optiker, när jag får samma vara och service hos Specsavers. (Bara dumskallar gör det. Sorry.)

   Svara

  Jaha.

  Svara

  Jag har inte stängt dörren till det men just nu är det inte aktuellt.

  Svara

  OT- Detta är ju värt att ta upp även under detta inlägg;

  Blondinbella skriver att hon var huvudtalare på närlingslivsdagen i Kristianstad. Så här funkar det:
  Vid sådana ”events” betalar man som antingen ”utställare” eller ”sponsor”. Man betalar även om man vill ”vara talare”.
  Med andra ord det är inte som BB vill låta det att se ut som om eventet hade anordnats för att hylla hennes verksamhet.
  I min branch kostar det 20-30 tusen att få ett litet bord och två stolar som utställare på sådana möten. Sedan vill man be dem att få ”talar tid” är det betydligt dyrare. Så BB betalar för att exponeras …inget annat. Sånt ränkas som ”marknadsföring”

  Det var ju inte precis så Bella lade fram det på bloggen…
  Så mycket överdrifter och hittepå med siffror, lappar, events och gud vet vad!

  Svara

   Nu var det en annan som hade skrivit detta, och enligt texten och medföljande länk så BETALAR man för att vara där, inget annat.
   Bella skriver det som att hon är en huvudtalare och får medvetet läsarna att tro att det är hon som är inbjuden för att hon är så förbaskat fu-king intressant att lyssna på. Och detta är ju inte precis första gången hon gör så (annars skulle garanterat ingen bry sig)..
   Tror du på riktigt att läsarna tolkar det som att hon åker dit och betalar för att få göra reklam för sig själv?

   Grejen är ju att hon aldrig kör med helt öppna kort. Men det är iaf helt uppenbart att många av er gillar detta lilla spel av hittepåhistorier. .

   Svara

   Nja fast vet du verkligen om hon betalade för att få tala där? Eller om hon anlitats?

   Så här skrev hon: ”Jag, Simon och Sascha möttes på Arlanda tidigt imorse för att flyga till Malmö. Jag skulle nämligen medverka som huvudtalare på Kristianstad näringslivsdag. Själva eventet låg på flygplatsen i Kristianstad. Arrangörerna hade ordnat med ett enormt tält för alla 650 personer i publiken. Vi hade lite tid att slå ihjäl innan jag skulle upp på scen så vi åkte till Åhus och åt lunch på ”Gästis”. Samtalet på scen gick väldigt bra. Glad och rolig publik som gav energi.”

   Tycker inte att Bella får det att låta som att eventet anordnats för att hylla hennes verksamhet. Dessutom så var hon ju huvudtalare även om det fanns flera till som kallades huvudtalare. Mycket överdrifter på denna blogg också.

   Svara

   Back in the day när jag jobbade med investment promotion var det mycket såna inbjudningar till olika events där sponsor packages såldes platinum diamond eller gold sponsors fick olika exponering loggor härovar omnämning i pamfletter och talartid. Men oftast i kombination med dragplåster som inte betalat alls. Hade Bella betalat hade det nog ändrats till samarbete i utbyte mot bloggexponering vilket det väl inte var så mkt av? Bella är nog otroligt intressant som talare hon tickar av alla boxar, digital entreprenör, selfmade kvinna, fokus på norden lite strösslande av silicon valley-buzzwords osv.

   Svara

    Ja du har nog helt rätt Burgschki, jag är med dig. Bella är nog ett dragplåster, hon lockar nog folk – det kan man skönja på denna blogg – och dessutom är hon en ganska bra talare faktiskt.

    Svara

     Jag tycker hon är otroligt jobbig att lyssna på.

     Svara

  Var en totalt ointressant live. Hon åkte tunnelbana. Pratade om sitt smink. Sa att operationen skulle gå live och liven skulle sparas. Ville inte svara på frågor om hur barnen bodde. Sa att hon var trött och förkyld när folk frågade hur hon mådde

  Ni missade inget ni som inte såg den

  Svara

  OT Paow är med i nästa veckas hemliga beundrare på trean. Nu är det väl bara Idol kvar för henne typ, allt annat är redan gjort. 🤓

  Svara

   😅 Såg trailern idag och Paow sa att hon får alla killar hon vill. Snubben verkade måttligt road. Kl 21.00 tv 3 kommande måndag. 😎

   Svara

   Det lät något i stil med, P ”Jag kan få vem jag vill” killen hon bjudit ”jag önskar att det inte var Paow” taget ur sitt sammanhang såklart men ska bli kul att se hehe

   Svara

  Att handla på specsavers är som att boka Ryanair. Verkar superbilligt i början men sen dyker det upp massa extra kostnader eftersom olika erbjudanden inte går att kombinera. Må så va, men det kan ju va lite tydligare exakt vad som gäller i början istället för att det dyker upp extra kostnader när man redan signat upp sig. Går aldrig dit igen. Fula säljmetoder.

  Svara

   Kanske därför de nu behöver lite marknadsföring och bra omdömen på bloggar 😉

   Svara

   Bra med info, ska precis köpa glasögon och försöker välja optiker. Då går de bort, tack!

   Svara

  Det här är kanske anledningen till att många kommentarer försvunnit? Sker det per automatik när ip-nummer svartlistas?

  https://instagram.com/p/Bn2DmKRF76q/

  Svara

   👍sluttjafsat

   Svara

   Men det är ju massa olika kommentarer som tagits bort ser det ut som, inga elaka kommentarer eller konstigheter vad man såg här innan? Men dom som skrivit att camcam skrivit om att eventuellt göra samarbeten är borta, blir dom svartlistade för det?Och camcams svarskommnetarer är borta. I går kväll däremot så var det en herrans massa tjafs här herregud alltså.

   Svara

    De är väl personer som cam ser via deras Ip att de kommenterat dumt ofta i övrigt med och därför nu är väck för gott

    Svara

     fast tycker inte jag såg några särskilt dumma kommentarer på detta inlägg, var några som skrev att man kan ana reklam eller att camcam sagt hon ska börja med reklaminlägg och dylikt. Men andra inlägg också som handlade om annat, inga elaka, fula eller tramsiga direkt, vanliga kommentarer. Då har man sett så mycket värre. Jag såg iaf inte massa tjafs som man såg häromkvällen.

     Svara

      Det är nog ett beslut som baseras på senaste månadernas tjafs och inget som just har med senaste inläggen att göra, men nu när dessa blivit blickade så försvinner ju allt från dom även när dessa skriver vanliga kommentarer med

      Svara

       Nej tror jag inte, det var just några få kommentarer här gällande eventuell smygreklam och lite ifrågasättande och förklaringar kring det, inget tjafs och inget elakt, mer än att c tydligen såg det som det eller som avslöjanden och saker som ska döljas, man undrar varför. Men c:s svar är tillbaka. BS. Men du kan ju få tro det och att c är så hederlig.

       Svara

   Har det inte klagats här på att andra bloggare har granskning, raderar eller inte släpper fram kommmentarer? Vad är skillnaden, är inte detta då samma sak? Tycker man ofta läser här folk som klagar och skammar bloggare för att den inte släpper fram kommentarer eller tar bort, och så görs samma sak här.

   Svara

   Kan undra vilka som svartlistas, är det personer som försvarar Bella och ifrågasätter Camcam? Har svårt att tro att dessa som skriver illa om Bella t.ex att hon inte tänker på sina barns väl och ve, de som ljuger om Bella och vinklar, förvränger och ifrågasätter allt allt allt och tar till vara på minsta lilla grej som kan vinklas till fel – dessa är nog inte svartlistade. Det finns en hel del galningar om man säger så, helt sjukt. Undrar vad skulle pressombudsmannen säga eller granskningsnämnden?

   Svara

  Jag vill egentligen inte tycka så bra om henne som jag gör, men tycker hon är himla rar och enkel trots att hon är en rätt meningslös influenser. Men hon är alltid glad när hon tittar fram på bilder på nätet

  Svara

   Men varför vill du inte tycka bra om henne? Finns inget att störa sig på hos Margaux, hon är enkel, naturlig, inget tillgjort, inget skryt, inget drama eller ljug och inga konstigheter. Jag gillar henne också.

   Svara

  Sindy jobbar numera för strippklubben Privé.
  Känns som ett bra val i karriären.

  Svara

   Blir inte förvånad….

   Svara

   Och en bra väg för att komma till rätta med sig själv och kunna vara en stabil förälder…

   Svara

  så lustigt att den här reklamen hyllas för jag har bara blivit irriterad när jag sett hennes reklam för glasögon. Jag fattar inte hur det är rimligt eller trovärdigt att någon som inte ens behöver glasögon gör reklam eller spons?!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.