Therese Lindgren har haft en 24 timmars livestream

Kommentarer om Therese Lindgrens live

Börjar det krypa i benen på dig av för långa Youtubeklipp? Då ska du fortsätta läsa här för lösningen på dina problem finns eventuellt här i form av en KBT-övning – aka Therese Lindgrens 24-timmarslive. 
Ja, du läste rätt! Therese Lindgren riggade upp kameror i hela lägenheten och sände live i 24 timmar till tittarnas jubel. Typ. Det var inte alla som jublade utan vissa kritiserade hennes ton mot sin pojkvän och vissa gick så långt att de rasade över att Therese ”könade” sina hundar.
Nu ska man inte läsa in för mycket i det med tanke på att hon fått skit tidigare för att ha ”felkönat” ett äpple. Hon (får man säga hon?) kallade äpplet för ”han” och det får väl finnas måtta!!?!?!? HAN?!!?!? DET HETER HEEEEEEEEEEEN!!!!!!
Vill ni jiddra om felkönade hundar och om Therese talade till Anders i en nedsättande ton så kan ni se det här kommentarsfältet som er tomma canvas – passa på medan resten av läsarna läser klart inlägget.

Så här skriver Therese själv om kommentarerna:

Jag har såklart pratat med Anders, men han bara skrattar och tycker att det är absurt att jag tar relationsråd från mitt kommentarsfält när vi är nyförlovade, precis utökat familjen med två valpar och när han är den som sedan förra året typ dagligen vill att vi spikar datum för bröllop. Jag tycker dock han hade en rätt bra poäng när vi pratade vidare. Han sa nämligen att jag av vissa kanske kan upplevas som mer ”dominant” än honom framför kameran, vilket enligt honom i sådant fall inte är särskilt konstigt eftersom att vi ju faktiskt är på min arbetsplats. Rent fysiskt var ju i vårat hem igår, men vi var ju inte lediga, utan vi gjorde ju ett jobb, hur trist det än får det att låta. Hade vi besökt Anders på hans arbetsplats hade det nog varit jag upplevts som tillbakadragen, försiktig eller ”trippandes på tå”. Jag hade i alla fall definitivt varit nervös för att säga fel, och låtit honom hålla rodret.// Therese Lindgren

Det jag undrar över är ifall ni skulle vilja se fler influencers streama live i 24 timmar och vilka dessa influencers i så fall kan tänkas vara?
Personligen skulle jag vilja att sång och dansmannen Simon drog på sig en go pro och sände live i 24 timmar för att få se vad det är som Isabella gör på sina maxade dagar.
Vi skojade om hur tråkig en live hemma hos oss skulle vara. Skulle NÅGON vilja se familjen Hetsätarkatt sitta i soffan och kolla på tv?
En skulle moffa djungelvrål och dricka Cola Zero, en skulle då och då krypa ner på golvet för att stretcha och rulla omkring på min triggerpoint-rulle och barnen skulle göra det barn gör mest.
THK och Lilla Snöboll skulle ni med lite tur se öronen på eftersom de gått i ide inför vintern i det hus jag byggt åt dem, komplett med golvvärme och allt.

DE borde få en livestream! Varje dag!
Att titta på dem sova 18 timmar om dygnet måste vara extremt rogivande för stressande människor. 🙂

107 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad sa hon till honom då som var så hemskt? Här hade det däremot varit passande med en sammanfattande video 😂👌

  Svara

   Precis!!

   Svara

   Varsågod att se de 24 timmarna och sammanfatta i en video 😉

   Svara

   Var e liven? Inte på hennes kanal iaf

   Svara

    En live sänds väl ofta just Live och kommer sällan upp Indien helhet på YT

    Svara

    Hon har sagt att youtube kan ladda upp den själv men då blir den i flera delar så hennes nätverk skulle klippa ihop hela liven till en lång video. Så den kommer på kanalen senare

    Svara

  I Norge är man bra på det som kallas Slow-television (eller Sakte-TV på norska):
  https://no.wikipedia.org/wiki/Sakte-TV
  Jag kollade faktiskt på «Hurtigruten – minutt for minutt» även om jag inte satt klistrad under hela sändningen.

  Svara

   Åh, den allra bästa var renflytten minut för minut!

   Svara

   Haha jag är en sån som ser vanliga klipp och lyssnar på poddar på högre hastighet för att det annars går för långsamt. Skulle dö av sån slowTV som du beskriver. Jag kommer på mig själv av att bli irriterad på instagram för att man inte kan snabbspola i klippen som läggs ut där.

   Kanske måste jag gå i slowtv-terapi

   Svara

   Om jag inte minns helt fel har vi i Finland haft en sändning där man kunde följa med Saimenvikare (sälar) 24/7. Ja, och så har de filmat inköp i kassor på en stormarknad. Funderade vem som faktiskt kollade men tydligen var det massor!

   Svara

    Jaa, det var inför midsommar för något år sedan som de livesände vad folk hade handlat. Hade helt missat det och hörde talas om det först efteråt men tror jag hade kikat lite nu som då annars.😄

    Svara

  Äh han har ju svarat på den där kritiken själv. Varför ska det fortsätta dras ett varv till?

  Svara

  Felkönar hundar? Kallade hon hundarna för han och hon, tik och hane och fick skit för det? Herrejebus isf. Dagens feminister är anledningen till att jag kallar mig själv för antifeminist.

  Svara

   Skärp dig. Det är för att du inte är en feminist som du inte vill kalla dig det. Betydelsen av ordet feminism har inte ändrats, även om det finns idioter inom allt.

   Svara

    asså va?? Jag har en han-hund, en kille alltså XD what.. skulle aldrig kalla min hund för Hen

    Svara

    Paolo Roberto förklarar det bra här.

    Svara

     Åh, Paolo Roberto, gillar honom från och med nu😊😊😊

     Svara

      Han är ju även förlossningsexpert – vet precis hur man gör när man föder barn!

      Svara

       En riktig mansgris den där Paolo.

       Svara

       Haha man måste ändå skratta åt män som Paolos naiva tro på att de vet och kan allt bara för att de är män. Jag visste också hur man skulle föda barn innan jag hade fött barn, nu när jag har två har jag ingen aning om hur jag lyckades överleva och få ut dom.

       Svara

        Ändå guldmedaljen i mansplaining att berätta hur kvinnor ska föda barn!

        Svara

   Vad har det med feminister att göra? Du bör nog kolla upp vad feminism är och står för innan du väljer om du vill kalla dig för det eller inte.

   Svara

   Dagens män gör så att jag kallar mig anti-män.

   Svara

   Dock kan jag tycka att Therese själv bidragit med denna moral-hetsen. Inte konstigt då att folk granskar henne extra mycket och är på henne när hon hela tiden ska vara så pretto och framställa sig själv som felfri.

   Svara

   Håller med
   //ett till stycke antifeminist

   Svara

  Nja, för mig är det han eller hon. Finns inget däremellan.
  Jag kallar klockan för en hon automatiskt 😂

  Svara

   Jag med! Hon hette ju dessutom ”Fröken ur” när man skulle ringa och kolla klockan=P

   Svara

   Klockor, båtar och stormar (ej i Sverige) är kvinnor. Eller jag vet inte om de sitter på varsin råtta men de vill bli kallade hon i alla fall 🙂 Moder Jord är en hon hon också!

   Svara

    Sitter på varsin råtta?

    Svara

     Okej kanske jag med sämst morgonhumor. Varsin mus då 🙂

     Svara

      Fattar fortfarande inte

      Svara

       Snippa.

       Svara

    Var väl bara i Tyskland som de kallade sitt land för ”faderlandet”.

    Svara

     Nope.

     Svara

     Nope, på polska säger man ”ojczyzna”, där ”ojciec” betyder fader/far.

     Svara

     Eh, nej, vad tror du ’patrie’ i Marseljäsens inledningsfras ’Allons enfants de la patrie’ betyder?
     De flesta romanska språk har någon variant av ’patria’ – ordet ’patriotism’ bygger ju på denna ordstam.
     På norska ’fedrelandet’ (men ’morsmål’) och danska ’fædreland’ – svenskan har ju också ’fäderneslandet’. Finskan har ’isänmaa’ – isä betyder far.

     Svara

    Men ordet ’båt’ var förr maskulint. Skuta däremot, var feminint. Så det är skutor man får kalla för hon 🙂

    Svara

   Det var vanligare förr och förekommer i vissa dialekter. Sola, ho skiner i da.

   Svara

  Jocke och Jonna bestämde sig för att köra så mycket live 24/7 nu innan bebis efter att Therese gjort sin.

  Svara

   Och det blev sååååklart kontaktade av Google om att göra det innan T gjorde sin live-sändning

   Svara

  Jag bryr mig inte det minsta om hur de är mot varandra i sitt förhållande eftersom det är deras ensak. Det jag och många fler däremot märkt är att när Anders är med i vanliga videos är Therese supergullig mot honom, men i sina live-videos är hon rätt bitsk mot honom och hans idéer . Både livesändningarna och de vanliga videorna är ju lika mycket jobb för henne och därför är det intressant att se skillnaden på live och när man kan klippa bort allt mindre bra.

  Svara

  Du är snäll du CamCam. Hoppas kidsen tackar dig ordentligt när de vaknar.

  Svara

  Förstår inte varför man vill exponera sitt liv som vissa bloggare gör. För att sen gnälla över vad som skrivs i kommentarsfältet.
  Även om de försöker vara så naturliga som möjligt så ser det i alla fall krystat och stelt ut.

  Svara

  Jag var in och kollade lite då och då under dygnet, upplevde inte det som kritiken pekar på. Däremot sa Anders själv att han kände sig obekväm i början. Therese hade ont i magen i början och vi alla ”panik-magknipare” vet nog exakt hur det kan kännas. Hon är kanske vara mer dominant än honom, jag får intryck av det i alla fall. Sen spelar det väl ingen roll, dom verkar lyckliga tillsammans och trivs bevisligen med varandra oavsett hur dom uppfattas utåt.

  Svara

   Är man en elak människa så är man det oavsett om man har magknip eller inte. Man ”råkar” inte bara vara det under just de timmar som man av någon outgrundlig anledning sänder live från sitt hem. Detta är ganska vanligt, att folk använder sina partners till att spy galla över eller då känna sig överlägsna.

   Svara

    Fast det gjorde inte Therese. Hon blev irriterad när han valde att lyfta en negativ kommentar då hon tyckte att det var onödigt. Therese och Anders har känt varandra i många år nu och vill vara med varandra. Båda är vuxna så då får man antingen säga ifrån om man känner att man blir felbehandlad eller bara acceptera.

    Svara

     Jag menade inte att en blir elak pga magknip utan att en inte är så lattjo. Jag uppfattade inte henne elak men jag kanske missade de delarna. Och som sagt så sa Anders att han var obekväm. I en vanlig video är allt ju på det klara vad som ska göras så klart Therese och Anders kan uppfattas annorlunda då när de kan göra omtagningar osv.

     Svara

    Jag har sämre tålamod när jag har magknip, jag kan få så ont att jag kallsvettas och inte ens tål beröringen från mina egna kläder. Så när jag sitter naken på toaletten och min partner knackar på dörren för att fråga ”går det bra?” som han alltid har en tendens att göra, så är det mer regel än undantag att jag svarar honom på ett allt annat än gulligt vis. Betyder det att jag är en elak person 24/7? Nej, då har man, av någon anledning, ett behov av att förenkla sin omvärld till en väldigt svartvit värld. Han i sin tur behandlade mig väldigt oschysst och elakt en period när han levde med en cancerdiagnos, är han en elak person i grunden då? Nä, knappast. Det kallar jag för en stressreaktion. En reaktion man kan få även utan en allvarlig diagnos, eftersom vi alla har olika nivåer på våra stresströsklar.

    Jag har inte sett videon, tänker inte se den heller. Av det jag läser här så verkar de ha visat upp em vardag i en helt normal relation, med inslag av stressreaktioner eftersom det sänds live och inte går att redigera. Det är väl klart att det känns ovant, nervöst och osäkert att utsätta sig för det, herregud. Lite förståelse och sympatier för påfrestningen de utsätter sig själva för hade väl inte varit helt fel. Testa själva att sätta er i en livestream 24 Tim för lika många tittare, se hur ni reagerar och läs kritiken ni kommer att få. För i dagens klimat på nätet, så skulle ni garanterat få det. Ingen person eller relation är idag helt perfekt, för det är en omöjlighet.

    Svara

   Precis. Jag är kvinna och mer dominant än min make. Det är bara sådan jag är. Det innebär inte att han lider. Vi har bara olika personligheter. Han är mer mjuk och tillbakadragen. Jag är rättfram och dominant (inte bara i min relation utan i de flesta sammanhang). Det innebär inte att jag kör över folk, för jag har trots allt en social kompetens också och behöver inte vara dominant hela tiden. Jag såg liven och reagerade inte. Är ändå socionom och såg inga tecken på en dysfunktionell relation. Tvärtom.

   Svara

  Tycker dethär får alldeles för lite uppmärksamhet. Tänk om det var Anders som va elak mot Therese? Då skulle de ta hus i helvete. Det är inte schysst att bete sig som Therese gjorde. Punkt.

  Svara

   Precis min tanke!

   Svara

   Grejen är ju att Therese inte var elak. Att svara kort när man har jätteont är inte att vara elak. En vuxen relation är inte puttenuttig hela tiden.

   Svara

   Fortfarande inte sett när hon var elak heller.

   Svara

   Såg inte heller när hon var elak..

   Svara

  Jag hade lätt sett 24 timmar med de flesta influencers bara de inte visste vilka 24 timmar det gällde så att man fick se en mer verklig sanning 🙂 lite mer som en fluga på väggen. Helst Bella eller någon Shulman 🙂

  Svara

  Det var synd att du inte tog upp när Therese vän Malin dök upp istället, det var betydligt mer ramaskri kring det. Att man är kort mot sin partner händer den bästa, men att en ”vän” kommer hem till en och skryter om sig själv och sin egen yt kanal i 2 timmar är nåt annat. Therese och Anders fick inte en enda fråga utan monolog-Malin höll låda med råge. Therese blev dessutom väldigt upprörd på sina tittare för att dom flesta vädjande i kör ”åk hem nu Malin”så att hon skämdes.

  Svara

   Håller med om att det var sändningens ”skandal”. Snacka om att ta över en livesändning

   Svara

   Ja, skriv om det cam!

   Svara

   Men det är precis så som Malin är. Hon har försökt (och flera gånger lyckats) få en skjuts av Therese genom att dyka upp eller fått till ett samarbete.

   Svara

    Ja, känns som att hon (och thomas ibland) nästlar sig in här och där och gör massa trista collabs för att synas. Kollar aldrig när jag ser att hon/de är med. Sen lägger hon upp massa bilder där hon posar med halvöppen munn på ig. Tyckte hon slog något rekord i att vara okreativ.

    Svara

  Tyckte det var trevligt att dom livesände, hade en fruktansvärd dag och kunde inte koncentrera mig på något annat. Märkte inte alls att hon var otrevlig mot Anders och då såg jag en större del av sändningen.

  Svara

  Jag märkte detta när de hade en livestream precis när de blev tillsammans igen. Hon var otrevlig som bara den och såg irriterad ut bara han öppnade käften, verkar vara en väldigt kontrollerande och aggressiv person av det jag har sett. Såg mycket av detta beteende i lördags också. Märks att han inte vågar säga det han verkligen tycker! När han väl säger något blir hon negativ och han måste ändra åsikt illa kvickt!!!

  Svara

  Haha könade sina hundar?? Ngn som vet, förklara??
  Ska vi inte kunna säga han o hon till en han- eller hon-hund längre utan att man får bannor?!

  Svara

   Det var nog bara en enda löjlig person som hade tråkigt och ville ha lite uppmärksamhet

   Svara

  Tittade in några gånger under liven (smidig sysselsättning när man matar sin nyfödda).

  Det jag, och många andra reagerade över, var att Anders stolt visade upp förlovningsringen (när Therese sov) och när hon vaknat bad tittarna visa hennes. Anders sa att han kunde visa sin igen men Therese svarade snäsigt att hennes ring låg i garderoben någonstans..

  Jag förstår att hon inte kan vara precis likadan privat som hon är i de förinspelade klippen. Men fick en tråkig bild av henne.

  Jag själv har mått riktigt dåligt i perioder, mycket ångest, tvång och depression. Jag var inte så trevlig alla gånger och jag nojade mig överdrivet mycket. Sög åt mig av all negativ kritik. Känner igen en del av Thereses beteende i hur jag varit. Hon har ju mått dåligt tidigare, kanske det är det hennes dåliga mående som spökar igen?

  Hur som.. Therese gör mycket gott för djuren och är strongt att vara köttfri i dagens samhälle där köttätande är normaltillståndet (även fast folk är mer accepterande). Hon har gjort många vettiga videor gällande detta – vilket är jättebra. Men. Jag tror inte hon mår bra av exponeringen. Om hon mår dåligt så lär hon troligen suga åt sig av allt negativt som skrivs/sägs, hon blir sur/arg/ledsen/bitter vilket går ut över omgivningen > som kommenterar ännu mer negativt > hon blir mer arg/ledsen osv. Bollen är i rullning.

  Jag vet då att jag inte hade mått bra av att ha 800k (?) följare på youtube.

  Svara

   Klokt och bra skrivet!

   Svara

  Gäsp, hur intressant kan det vara? Bättre skaffa sig ett riktigt liv och vara stjärna där än titta på nån som tror sig vara speciell;)

  Svara

  Det går rykten om att Catrin börjat med sina bedrägerier igen sedan ett halvår tillbaka iaf. Med tanke på hennes intelligensnivå lär det komma fram snart om det är så.

  Svara

   Jag hoppas verkligen inte det. Stackars barn. Jag tror att hon är en bra mamma, men det kommer absolut inte vara lätt när kisen växer upp och får reda på alla lögner och bedrägerier 😦.

   Svara

   Berätta mer

   Svara

  Värst vad män ska daltas med, hade det var motsatta roller i denna streamen hade ingen reagerat. Therese var inte otrevlig eller aggressiv alls utan var rak i sin kommunikation, allt behöver inte lindas in i gulligull och undergivenhet för att passa män. Blä. Anders verkar väldigt stark i sin mansroll som klarar av en stark och bestämd kvinna.

  Svara

   Tack! Jag håller med dig fullständigt!

   Svara

   Eller hur… fattar inte hur gullegull andra är i sina förhållanden om de reagerar så starkt på detta?

   Svara

    Gissar att de har sett för mycket på insta, youtube och tumblr, till slut så är man bara med varandra och rosenskimret lägger sig. Skulle min man fråga om jag vill ha kaffe och jag bara säger ”nä” ist för ”nej tack älskling, vad söt du är som frågar” så skulle han inte gå och gråta bakom en gardin för det. Det är normal vardagskommunikation.

    Svara

  Min bror brukade titta på livestream av katter. Han hade favoriter från Skottland och Bulgarien och gud vet vad. Han visade en gång och då låg där 3 katter och glodde rakt ut. Sen gick en. De andra låg kvar. Osv. Sjukt tråkigt om du frågar mig! Haha

  Svara

   Hahaha! Detta är så underbart roligt, gulligt och meningslöst på samma gång, jag måste genast hitta en kattstream! 😀

   Svara

  I liven sa Therese att hela liven skulle publiceras i sin helhet, men på instagram skriver hon att enbart höjdpunkterna kommer komma upp (bild nr 2, där hon och Anders ligger i sängen).

  Svara

   Såklart hon väljer ut höjdpunkterna. På så vis klipper hon ner Malinbesöket och helt raderar när hon var sur mot Anders. Enkelt! Så tror alla bara gott

   Svara

    Ja, jag antar att det är så. Tråkigt. Är det inte bättre att vara ärlig?

    Svara

     Vem är Malin?

     Svara

  För lite drygt tio år sedan följde jag slaviskt projektet Millioncount, vilket är exakt vad det låter som. En snubbe stängde in sig i sin lägenhet och räknade till en miljon högt, samtidigt som allt livestreamades dygnet runt. Det tog honom en hel sommar ungefär, och jävlar vad spännande det var. Minns fortfarande hur alla tvivlade på projektet fram till han nådde någonstans kring 200.000. Då insåg folk vilken galning det faktiskt var… När han nådde miljonen firade han med kycklingdansen.

  Med det sagt så tycker jag ingen influencer är intressant nog att titta på i mer än några minuter åt gången, max. Inte ens om de skulle räkna till en miljard.

  Svara

  Det blev väl också ramaskri om att hon inte har vatten framme till hundarna hela tiden. Som jag förstod det var det pga att dom är f.d. gatuhundar och dricker alldeles för mycket om dom har fri tillgång?

  Jag tror inte hon var medvetet otrevlig mot Anders. Däremot satt hon med näsan i kommentarerna nästan hela tiden, och när Anders pratade svarade hon knappt, hon var väldigt ointresserad.

  Svara

   Ja precis! Det var mkt åsikter att hon inte lät hundarna ha fri tillgång till vatten.

   Svara

  Nu har jag inte sett, och jag bryr mig väl inte jättemycket om deras förhållande faktiskt. Men jag hoppas att Therese och Anders tittar tillbaka själva på filmen om det nu finns såna här tendenser. Tror det är jättenyttigt att se hur man agerar mot varandra ”utifrån”. Ta skit från följare ger ju inget, då försvarar de sig givetvis. Men att se det själv kan nog ge vissa ”oj, sa jag så där, vad arg jag verkade, det var inte meningen” t ex. Visst de är kära och allt är bra, men kan man upptäcka något som man skulle kunna förbättra i relationen till sin partner så är väl det toppen.

  Svara

  Jag är en av de personer som satt spikad framför hela liven (bortsett timmarna när dem låg och sov) och jag blir väldigt ledsen av att läsa kommentarer om att Therese var otrevlig eller att hon undermedvetet eller medvetet tryckte ner Anders. Jag själv lever i ett förhållande där jag är kvinna och dominerar mer över min sambo än vad han gör över mig. Det kan framstå som provocerande för andra, men huvudsaken är att den andra partnern mår bra. Uppenbarligen har Anders givit sin version och bekräftat att han inte tar illa upp, så varför leta efter fel hos ett par som är lyckliga tillsammans? Att Therese inte visade upp sin ring är en löjlig bagatell. Om ni hade följt liven oavbrutet istället för att kika in lite pö om pö hade ni troligtvis inte dömt henne lika hårt. Therese, om du läser den här kommentaren: ta inte åt dig av vad andra kommentarer skriver, det är ERT förhållande!

  Svara

   Men det är väl skillnad på att vara dominant och tykig! Jag kollade också en hel del på liven och jag uppfattade tonen som snäsig och dryg många gånger, och detta är den andra liven jag ser med dessa två där jag märker av detta beteende och min trovärdighet för Therese sjunker. Hade det handlat om tex. Bella hade folk blivit galna i kommentarsfältet, men av någon anledning finns det större tolerans när det handlar om Therese.

   Svara

  Efter allt tjat om ett inlägg som tar upp den här sändningen trodde jag att det skulle vara fler (off mer intressanta) kommentarer – var är ni alls som har skrikit efter detta inlägg?

  Svara

   *off = och (såklart)

   Svara

   Haha exakt min tanke också. Mycket tjat och väldigt lite intresse när det kom😁

   Svara

   Kan bero på att det mesta redan är sagt på SvenskaYoutubers. Gäller att hänga med när det fortfarande är aktuellt. Detta är way too late.

   Svara

    Eller för att allt redan diskuterats i kommentarer under inlägg här inne..

    Svara

    Japp, detta inlägg borde ha kommit då liven ännu var igång!

    Svara

    Japp, det kom alldeles för sent. Håller med om att det borde kommit när liven var igång eller i söndags, inte tisdag morgon när alla redan diskuterat färdigt. Hade varit bättre att skippa det helt, eller kanske lägga upp det i samband med att liven kommer upp på YT igen

    Svara

  Jag såg några kortare bitar och då var allt fine. Däremot kändes det väldigt tillgjort vilket inte är så konstigt. jag hade haft väldigt svårt att vara 100% mig själv om jag sände live från min lägenhet med så många som tittar. Och jag hade aldrig gjort det med min partner. För OM vi börjar tjafsa om en skitsak så vill jag inte ha hundratusen personer som ser det och analyserar det. Samtidigt så VÄLJER ju Therese och Anders att exponera sin relation och får då räkna med att folk kommer se saker och kommentera det. Hon har hängt ut honom förut(min personliga åsikt) och det har inte varit fint att se. Det är ju förståeligt att man känner som hon gjort vid olika tillfällen men att dela med sig av det är ju helt BANANAS. Inget gott kan komma ur det. Och tyvärr får det mig och bevisligen andra att få en dålig bild av henne helt i onödan. Det blir ju så när man får se en person göra jävligt dumma grejer. Vi har ju alla gjort dumma grejer. Men vi visar inte upp det för alla och jag tycker det finns en väldigt bra anledning till det.

  Svara

  Något jag reagerar lite på är att Anders fick fria till Therese fem gånger(eller om det var fler), men hon sa nej varje gång eftersom hon inte litade på honom och han behövde vinna tillbaka hennes tillit. Är det inte upp till båda att vinna tillbaka den andres tillit? Tycker det var så tråkigt bara när han i en video sa att han verkligen förstår att hon inte litade på honom… Att bli dumpad är hemskt, men är det av välgrundade orsaker som kanske du själv bidrog mycket till, så är det ju helt förståeligt och inget man kan gå och älta när man ger förhållandet en ny chans.

  Svara

   Therese verkar tyvärr ha väldigt dålig självinsikt och ser sällan sina egna fel i saker..

   Svara

   Det är väl inget fel med att vara rädd om sitt hjärta.

   Svara

   Precis det som gör att jag inte gillar henne längre. Hårt JA men så är det. Hon verkar ha noll självinsikt och lite tycka att allt kretsar kring henne och det klingar illa i mina ögon. Jag såg ALLT hon la upp förut och hon sa ALDRIG att hon gjort något som helst fel, aldrig att hon varit besvärlig eller liknande men han, ja han var SÅ hemsk som inte hjälpte och stöttade henne mer. Samtidigt berättade hon precis hur det hade varit. Att hon var svartsjuk på honom. Han tog hand om henne. han betalade. han lagade mat. Han fixade allt för att hjälpa henne. Han slutade umgås med vänner för hon ville att han skulle vara med henne. Självklart tog det kål på honom. Det har hon ju själv sagt. Inte fan är det att svika henne. De tog inte hand om situationen bra och det blev som det blev. Men nu ska hon hålla det mot honom istället för att ta på sig att de båda var med och gjorde relationen dålig. omoget.

   Svara

  Jag tycker synd om Anders, han är för känslomässigt involverad för att kunna se klart att han ofta blir osedd. Men så ser det ofta ut i relationer, ibland är jag den osedda, ibland min sambo. Ibland är jag dum, ibland är han det men i detta fallet med deras live blev det så tydligt.

  Svara

  Therese hade väl magknip? Jag är fan då inte trevlig mot min kille när jag har ont, vi grälar och snäser och är korta mot varandra ibland också. Men bra att alla andra har en perfekt relation (Y)

  Svara

   Jag med min pojkvän med. Vi är olika. Han vill prata om allt, planera allt, göra allt tillsammans, berätta hur jag ska göra vissa saker, är mer pedant etc. Ibland blir jag irriterad när han ”tjatar” eller verkar behöva hjälp med minsta enkla sak. Då kan jag snäsa eller säkert verka otrevlig för andra utifrån – men vi bor ihop. Vi stör oss på olika saker. Jag har behov av egentid mer än vad han har och därför orkar jag inte prata om allt heller osv. Men han vet om hur jag är och vi har en bra kommunikation. Vi har också väldigt roligt ihop och mysigt. Men nä, jag tänker inte gulla hela tiden. Det hade han för övrigt avskytt om jag gjort.

   Svara

  Men va jag såg stora delar av liven och jag såg inte att Therese var otrevlig och snäsig mot Anders. Inte mer än vad gemene man är i ett förhållande då och då. Anders verkar däremot oerhört snäll och jag tror säkert att Therese är den som är lite mer dominant, men vad spelar det för roll? Det brukar oftast vara en som är den lite mer dominanta i ett förhållande.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.