Isabella Löwengrips läsare är aningens förvirrade

Kommentarer från Isabella Löwengrips blogg

Av. På. Av. På. Exklusiva förhållanden. Öppna förhållanden. Egentid. Barntid. Jobbtid. Partid. Av. På. Av. På.
Det är inte konstigt att läsarna är aningens förvirrade inne på Blondinbellas blogg när hon – återigen – är tillsammans…eller typ…kanske…nått typ av pseudo-tvåsamhet med Hampus efter att ha gått ut i Expressen för att berätta om parets senaste uppbrott. Hon kallar det för ”Tredje gången gillt”.

Jag undrar mest vad det är för lansering vi kommer få se inom den snaraste av framtider?
Är det hårband om tre, två, ett…?

160 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag fascineras mest av att hennes läsare ännu inte begripit att allt hon skriver om är strategiskt uträknat för att få klick och kommentarer. Hon har öppet erkänt det och pratat om det men ändå trillar inte poletten ned hos dem som läser. Istället applåderas det över helt triviala saker som ”vatten är bra för hyn” eller att hon är så himla stark och imponerande som kan göra sån enorm karriär trots att hon har folk till precis allt.

  Svara

   Tycker nog att många ändå ser igenom det. Däremot vet jag av egen erfarenhet att inte alla dessa kommentarer släpps igenom. Visst, några st…för att det ska se ut som att kommentarsfältet är ”fritt”, dvs att även kritik släpps igenom. Men jag har skrivit sakliga, kritiska kommentarer senaste dagarna som INTE godkänts.

   Svara

    Exakt och jag också.

    Svara

     jag också. Först skrev jag sakliga men kritiskt. Skrev ny kommentar med nytt namn med positiv kommentar och då släpptes kommentarerna igenom. Testade detta flera ggr under samma dagen. De släpper inte igenom de negativa.

     Svara

     Varför går ni ens in där och sponsrar?

     Svara

    Men.. det är ju samma sak här på denna blogg! Skriver du kritiskt om Camcam så raderas kommentaren eller så hamnar du i modd eller t o m blockas. Så gör väl inte ens Bella. Ska du klaga på Camcam också då eller vad är skillnaden?

    Svara

   Det är nog lika mycket för att få media att skriva artiklar om henne = uppmärksamhet på Löwengrip Beauty, som säkert behöver det.

   Svara

   Aaaw stackars läsare som blir förvirrade över någon annans privatliv… Buhu! 🙁

   Svara

    Nä synd att de är så korkade!

    Svara

     Touché!

     Svara

    Aaaw…konstigt det där med att läsare påverkas av någon med yrke att påverka, dvs influera = influencers. Buhu. Så dum kommentar av dig.

    Svara

     Du måste vara en av de som blir påverkade..😪🙄

     Svara

   Alltså jag håller SÅ med?! Skrev ett helt inlägg om detta för några dagar sen:

   http://danielasdagbok.com/2018/september/hur-min-syn-pa-isabella-lowengrip-andrats.html

   Svara

   Mimmi Therese mimmi😇🙂🙃😉mamma mimmi sjuk mimmi wallin Marie mimmi

   Svara

  OT Snälla kan någon fin människa hjälpa mig? Jag går i trean på gymnasiet och har fått i uppgift att skriva om vilken roll min livsåskådning påverkat mig som person. Men jag förstår verkligen inte vad som menas med livsåskådning. Hade någon kunnat komma med något exempel hade det räddat mitt arbete. <3

  Svara

   Det finns en sida som heter Wikipedia och där kan man hitta all typ av information. Man kan dessutom hitta en hel massa information på en tjänst som heter Google. Den är fantastisk! Så fantastisk att de skapades just för att söka information om allt möjligt. Man kan till och med ställa frågor till Google. Wikipedia är kanske inte världens mest pålitliga källa MEN den är faktiskt helt okej i jämförelse med andra tjänster. Dock rekommenderar jag Google istället för en blogg som handlar om bloggare och inte din skoluppgift.

   Google on!

   Svara

    Förstår inte poängen i att svara så drygt på en trevlig fråga ”Anonym”, både Google och Wikipedia är många gånger en stor hjälp, men ibland är det faktiskt ännu mer hjälp att få synpunkter från verkliga människor. OT är tillåtna och har hjälpt många i kommentarsfälten, de är inte alltid bloggrelaterade och du kan aktivt välja att scrolla förbi dom. Larvpotta.

    Svara

     Leoni – jag förstår din tanke men det handlar också om ansvar. Som gymnasieelev är det viktigt att kunna hitta information på egen hand, det är en del av kriterierna för att ta studenten, självständig analys och tankar kring en skoluppgift. Målet är att unga personer ska få de intellektuella verktygen som hjälper dem i arbetslivet och livet generellt. Som gymnasieelev som har växt upp i teknikåldern kan jag faktiskt inte förstå hur man inte vet hur man använder söktjänster för att hitta information om en skoluppgift. För fucks sake man kan hitta hela uppsatser/teser och avhandlingar på nätet som svarar på det mesta.

     HUR kan en tråd på bloggbevakning vara ett vettigt ställe att hitta information för en skoluppgift. Hade jag varit lärare och sett en sådan kommentar hade jag varit orolig att jag inte skött mitt arbete korrekt – att min elev inte vet var man bäst kan söka information om en skoluppgift. Och hade jag varit en bra lärare skulle jag ifrågasätta elevens kompetens att söka information enligt skolverkets riktlinjer. Är ganska säker på att sånt inte står i skolverkets gymnasieplan.

     Jag försökte inte vara dryg dock var jag ironisk. Jag förstår mig verkligen inte på folk som har svårt med uppgifter och söker sig till helt skeva plattformar för något som ska ha en akademisk utfallsvinkel.

     Bara en åsikt, vilket jag har rätt till.

     Svara

      I get your point och säger inte emot, tycker dock att det är ett trist sätt att utveckla någons medvetenhet och vilja att söka själva. Exempelvis hur du uttryckte dig nu i ditt svar till mig, hade en helt annan poäng och lärdom än ett ironiskt svar som ger ett nedvärderande intryck. Men som sagt, jag säger inte emot.

      Svara

     Vad står OT för? Inte oxidationstal antar jag? 😆

     Svara

      Off topic 🙂

      Svara

       Å tack! Nu kan jag hänga med 😂

       Svara

    😂

    Svara

    Håller med om att Google is your best friend, men förmodligen har EJ redan googlat men känner ändå att hon inte förstår.

    Till dig EJ: Vad tänker du spontant kring uppgiften? Vad får du för tankar kring vad som kan menas?

    Kanske kan hjälpa om du föreställer dig två olika personer med olika religiös tro och olika ursprung. Tror du att dessa människor ser exakt likadant på livet? Tror du att de väljer samma vägar i livet eller tror du att det påverkas av deras tro och åsikter? Tror du deras syn på andra människor kan skilja sig? Tror du de tycker att olika saker i livet är viktiga? Tror du att deras skillnader i åsikter eller övertygelser gör att de även har olika tankar kring hur samhället och människan bör bete sig? Tror du att deras skillnader även påverkar vad de gör, säger eller tänker?

    Jag skulle gissa på att syftet med din uppgift är att just fundera kring hur din syn på livet, dina åsikter ochg övertygelser (alltså din livsåskådning) påverkar hur du beter dig, tänker och vad du säger (alltså hur det påverkar dig som person)?

    Ex.
    Du tycker att alla människor är lika mycket värda, alltså kan man anta att du hjälper en annan människa oberoende av personens utseende, ursprung eller tro. Samtidigt kan en annan människa som inte delar din värdering göra skillnad på människa och människa och i det fallet då endast hjälpa människor med exempelvis en viss tro och samtidigt välja att inte hjälpa de människorna som har en annan tro. Här blir det ju då skillnad i hur personernas livsåskådning påverkar dem som personer, alltså, en väljer att hjälpa alla medan den andra väljer att hjälpa vissa.

    Ex.
    Du tycker att alla människoir ska hjälpas åt för att människor runt om i världen ska få det lika bra. Då kanske du, för att hjälpa till så mycket du kan, skänker pengar till välgörenhet eller volontärarbetar, medan en annan människa som inte delar din syn tycker att de får skylla sig själv, det är deras problem att lösa osv.

    I grund och botten så är det ju våra åsikter, tro, övertygelser m.m som påverkar hur vi är som människor, annars skulle ju alla människor kunna antas vara exakt likadana. Och om vi skiljer oss åt, vad är det då som ligger till grund för det? Jo – vår livsåskådning i det här fallet. Och vår livsåskådning i sin tur påverkar hur vi är som människor.

    Hoppas jag inte är helt ute och cyklar med mina tankar och att detta hjälpte dig litegranna iaf 🙂

    Lycka till och kom ihåg, att i sånna här mer filosofiska uppgifter så finns det inte direkt några rätta svar utan det handlar mer om att fundera och på så sätt förhoppningsvis utvecklas och bli lite mer medveten om sig själv och hur man är 🙂

    Kram

    Svara

     Vilken fin kommentar , och att du tar dig tid att hjälpa en annan människa ! Det borde finnas fler som du här i världen =)

     Svara

    Du tror inte jag googlat eller?

    Svara

   Hur du ser på livet. Är du religiös? – Hur har det isåfall påverkat dig? Om inte, hur har det påverkat dig? Var står du inom politiken? – Hur har det påverkat dig? Är du vidskeplig? – Hur har det påverkat dig? Hur ser du på samhället? Hur tycker du att det borde vara? Människan? Hur är din värdegrund och hur påverkar den dig?

   ”Det är mer en tro än kunskap” sa min professor på universitetet. Lycka till!

   Svara

    Ni är så fina människor som faktiskt hjälp mig, underlättade något extremt, tack så hemskt mycket❤️

    Och till er bittra som bad mig googla så tro mig jag har gjort det, i säkert en vecka. Du däremot borde kanske googla hur man ignorerar saker som stör en eller kanske hur man svara människor trevligt?

    Svara

   Jag har inte heller vetat den exakta betydelsen av det innan. Det brukar hjälpa mig att använda synonymer.se då. De säger så här om livsåskådning: ”genomtänkt syn på livet och meningen med det, livsfilosofi”.

   Svara

   Det låter som en fråga som en bibliotekarie skulle kunna ge dig bra böcker att slå i. Jag skulle lita mer på en sådan vägledning än Google. I händerna hos en bra bibliotekare skulle du ha utveckla frågan lite mer så att hen kan hjälpa.

   Lycka till!

   Svara

   Min erfarenhet av gymnasiet säger mig att det viktiga här inte är vad du faktiskt skriver, utan att du skriver det på ett sådant sätt att det låter övertygande. Nyckeln ligger lite i att kunna skriva en text som är så grund att det egentligen bara är yta men att det låter djupt som det djupaste av djup. Det här är ju därtill även en högst personlig fråga där fel svar inte finns.

   Jag har ganska tråkigt och lite att göra på jobbet så här kommer en text om ingenting som inspiration:

   När jag hör ordet livsåskådning tänker jag alltid på religion. Det känns som två mycket sammantvinnade ord, men samtidigt har jag såklart en livsåskådning trots min avsaknad på religion. Kanske är det ju avsaknaden på religion som är min livsåskådning, men var kommer den i så fall ifrån? Jag tror mig veta svaret.

   Som liten nyfödd russinmänniska döptes jag i mitt eget vardagsrum. Inte så religiöst kanske, men trots att jag åtminstone slapp kyrkan så slapp jag inte undan att få min hjässa nerblött. Detta gjordes av min något slapphänte farfar, som vid tillfället var så nervös att han av misstag råkade doppa hela mitt huvud i dopfunten. På så vis blev min första beblandning med en religiös tradition att jag skendränktes redan några månader in i min levnadstid. Hur skulle detta inte kunna prägla mig under resten av livet?

   Hur vet jag ens om att detta är sant och inte bara en historia som blivit allt mer överdriven för varje gång den berättats av mina äldre släktingar som bevittnade spektaklet? Jo, det hela filmades nämligen, och den filmen tittar gärna mina släktingar på. Gång på gång. Detta innebär såklart även att jag inte bara blev skendränkt som spädbarn, jag tvingas dessutom se på hur jag skendränktes som spädbarn. Gång på gång.

   Således påminns jag med jämna mellanrum om att religion är något som är ytterst överskattat, milt sagt. Jag vill inte att spädbarn ska skendränkas i sina egna vardagsrum. Jag vill heller inte att småpojkar som kanske inte ens är gamla nog för att bli skendränkta ska tvingas få toppen av sitt kön avskuret. Jag vill inte att de stackars barnen som överlever skendränkningen och könsstympningen ska tvingas växa upp och riskera att gå i en skola där evolutionen ifrågasätts av folk med en förklaring som de facto är både fel och helt tokig. Här sätter jag ned foten, och det kanske är min livsåskådning.

   Svara

    Hur går det med sopp-sopp-sopp-sopp-sopp-receptet?
    Om du har tid över menar jag…

    Svara

     Jag kan ju för fan knappt koka tevatten, hur ska jag kunna prestera ett bra recept på en soppa då? Hösten är ju dessutom den minst inspirerande skitårstiden som finns. Det regnar och är mörkt och kallt hela tiden. Redan här har vi alltså begränsat vad en höstsoppa ska kunna innehålla till följande:

     1. Basen måste bestå av regnvatten.
     2. Den måste vara mörk.
     3. Den måste serveras kall.

     Jag dricker inte själv kaffe, men i takt med mörkrets allt hemskare utbredning kan jag se mina kollegor på jobbet öka sitt kaffeintag med flera hundra procent. Således kan vi för den där riktiga höststämningens skull slänga i någon skopa kaffe i det iskalla regnvattnet, om inte annat så för att få den mörka färgen. Jag gillade också Camcams idé med löv, för det är något med växtlighetens död som symboliserar det helvete som hösten utgör bättre än något annat. Löven är ju dessutom mindre beska än kaffe, så de kan även ge soppan en viss ”sötma”. Grus och salt känns också höstigt, för någon gång i november vet man att det kommer en snöstorm som lamslår hela Stockholm och då måste vägarna både grusas och saltas.

     Nu framstår ju inte denna soppa som speciellt matig, men såhär när vintern kommer närmare blir det jävligt svårt att få tag på något vettigt. Man går knappast ut i skogen och dräper en älg för att sedan förstöra detta genom att göra soppa på älgen, och detsamma gäller både ren och rådjur. Haren får man inte tag på för den är för snabb och vargen får inte jagas under hösten. Fåglar är också svårt eftersom många flyttar söderut, men det finns faktiskt åtminstone en kvar: Kråkan. Den råkar dessutom vara den tråkigaste fågeln av alla, så därför passar den bra.

     Så där har du din satans höstsoppa.

     Regnvatten, kaffe, fallna löv, grus och kråka. Krydda med lite salt. Om den mot förmodan måste kokas för att bakterierna ska dö och kråkan ska tillagas så glöm inte bort att den ska svalna också.

     Och sist men inte minst: Eftersom vi återgår till normaltid istället för den överlägsna sommartiden kan ju tilläggas att soppan också borde serveras en timme innan man blir hungrig.

     Svara

    Tack för hjälpen❤️

    Svara

   Hej EJ!

   Livsåskådning är hur du ser på livet. Hur tycker du att man som människa ska bete sig? Vilken slags människa vill du vara? Ser du positivt på livet eller är du en sån som ser fel överallt och hos alla? Vem är du? Hur ska du göra det bästa av att du finns?

   Kram

   Svara

    Ni alla som svarat på frågan jag ställde är helt underbara! Tack så jätte mycket för hjälpen!

    Sen ni som är bittra, ja jag googlade flera gånger men fick inte ett klart och enkelt svar. Frågade även min lärare som tyvärr är otroligt komplicerad. Och till den som dumförklara mig och säger att jag borde kunna söka kan jag berätta att jag sitter men väldigt bra betyg så jo jag tror jag vet hur man googlar. Däremot borde du lära dig att vara trevligare på nätet och om min fråga störde dig så kan man bara scrolla förbi, eller ska jag be dig googla hur man gör det?

    Svara

     Definitionen av bra betyg = vet hur man googlar. Que?

     Svara

      Fick mina AB genom att googla pacta sunt servanda, som en äkta bonus pater familias. Tyckte inte det var culpöst agerande eftersom tentor var en slags force major. #nerd (jag, då alltså. Inte du.)

      Svara

  Tänk då vad förvirrade hennes barn ska vara.

  Svara

  Hampus måste ju antingen vara väldigt kär i henne eller tycka det är lite kul med uppmärksamheten. Jag skulle tycka att det kändes sisådär att exet berättar om uppbrottet i media för att någon månad senare berätta om hur kär man är igen. Och alla detaljer om öppet förhållande etc. Men han kanske är en superstabil person som inte bryr sig om sånt.

  Svara

   Det måste ju vara att han faktiskt gillar uppmärksamheten? Vilken normal person som helst hade gått under genom att bli skriven om sådär öppet för 2,5 miljoner läsare.

   Svara

    Jag personligen hade inte gått under eller brytt mig om de 2,5 miljonerna. Spelar inte så stor roll vad en anonym massa tänker om mig.

    Men…jag hade för all framtid förlorat tillit till personen som valde att göra det då respekt är a och o för mig och att göra så är allt annat än det.

    Svara

     Det jag menade egentligen. Känns ju extremt respektlöst av BB och inte som något en mogen person hade tillåtit att sin ”partner” gjort mot en och förhållandet. Det är därför jag tror han är med på det och tycker det är ”lite kul”. Förmodligen sitter han med stora beundrarögon blickade mot BB och tillsammans skrattar de åt alla känslor och kommentarer de upprör. Spekulationer älskar de nog också. The more the merrier! Fri tolkning.

     Svara

  Jag är mer förvirrad över att de gjorde slut över sommaren men ändå va Hampus visst med dem på Atstrid Lindgrens värld och allt va hur bra som helst???? Bella Kanske ska korr läsa innan hon postar?

  Svara

   Det var ju bara hon som gjort slut ju, head of dumpning hade inte hunnit briefa Hajjis innan dom åkte 🤷🏼‍♀️

   Svara

  Att ni inte fattar att Bella är olika Bellor i en och samma kropp. En som är tillsammans med Hampus, en som är det ibland. En som är vegan, en som äter kött. En som blir stalkad, en som vill bo i ett hus med panoramafönster. En som ena stunden är så rädd och ringer polisen, en som i andra stunden står oberörd på en scen i Kristianstad.

  Svara

   Jag tror att hon kommer att backa på huset med panoramafönster. Orsak? För lätt att titta in hos.

   Jag själv skulle ALDRIG köpa ett hus med så mycket insyn. Alternativt, sätta upp gigantiska gardiner överallt.

   Svara

    Nej nej nu är ju ”budgivningen” igång på hennes hus, ett bud 900,000 under utgångspris 😉

    Svara

     900 000 kr kan man ju få ett helt hus för! Mvh hon som köpte ett hus för 890 k för 4 år sedan. Inte Stockholms innerstad såklart, men vem vill bo där?! 😂

     Svara

      Mina föräldrar köpte ett hus med 70-talsstandard för 750k en halvtimmes bilfärd från Stockholm. Dom renoverade det lite i taget för sparade pengar. När hela huset var renoverat sålde dom det för 3,4 miljoner.
      Dom köpte ett gigantiskt hus som var typ fallfärdigt för drygt 4 miljoner. Snart är det också färdigrenoverat och är redan värderat till 8 miljoner!

      Svara

      Tja, tex vi som är födda och uppvuxna där och aldrig skulle komma på tanken att flytta någon annanstans…? Samt alla tusentals bönder som flockar sig kring Sthlm varje vecka och månad, och sen förstör för oss infödda pga kan ej bete sig i tex tuben…

      Svara

       Tuben… fniss.

       Svara

        Ja man skulle ju kunna tro det är London som hen pratar om istället för den lilla ankdammen. 😉😂

        Svara

         London blir också litet efter ett par år…. same same.
         ❤️

         Svara

         Maria – jag tycker snarare det blir större! När jag först flyttade hit tänkte jag att de var så bra med tunnelbanan som tog en överallt. Nu 7 år senare känns det alldeles för långt att träffa vänner om de inte bor i samma område.

         Svara

       Vissa ger verkligen sken av att vara en nidbild av en stockholmare… ”BÖNDER I MIN STAD EWWW”. Hört talas om urbaniseringen?
       Please…

       Svara

        Fast alltså, hela Stockholm består väl typ av inflyttade ”bönder” eller människor från små orter runt om i landet? När Jag bodde i Stockholm (under 11 år) träffade jag extremt få ”riktiga” stockholmare, knappt ens en handfull, hehe.

        Svara

       ”De som föddes i staden var färre än de som dog där”. Utan invandrande bönder hade Stockholm inte existerat.

       När ska ni förstå att alla inte vill bo i Stockholm? Göteborg ❤

       Svara

        När ska folk förstå/acceptera att vissa vill det?

        Svara

         Aldrig😎

         Svara

     Hon kommer att köpa en lägenhet istället, i innerstan. En lägenhet med porttelefon och entrédörren har fyrdubbla lås.

     Svara

      Och portvakt för tusan!

      Svara

      eller så kommer även Hampus bo med dem i huset, kanske.

      Svara

    Hon kanske har ångrat sig och hellre vill köpa fd Hollywoodsfruns lägenhet i centrala Stockholm som är till salu. Det skulle väl platsa bra med hennes filosofi.

    Svara

   HAHAHA ANONYM! Tung kommentar

   Svara

  Jag är inte typen som skulle ha ett öppet förhållande för det känns komplicerat. Lättare att vara själv då och ha husdjur. MEN det är intressant att fundera på varför normerna för parbildning är så starka och varför bara en typ av kärleksförhållande anses rätt. Och varför många reagerar så stark på par som bryter mot den normen, är det hotfullt? Detta ÄR kulturellt betingat och varierar över tid, vi har inte alltid tänkt eller förutsatt att parförhållanden förutsätter sexuell trohet.

  Svara

  Hon är bara för mycket. För. Mycket.

  Svara

  Hon kunde alltså inte ha en relation, pga att hon hade ett såååå späckat schema. ”Funkar helt enkelt inte med mitt jobb”. Sedan funkar det att åka på AL värld, åka på spontan dejter, laga middagar, bli tillsammans ”tredje gången gillt”. Fick hon en lucka i kalendern som plötsligt möjliggjorde en relation (men ändå inte relation…eller)..? Nu fick hon iaf ut i media hur HÅRT hon jobbar, så hårt att hon måste välja bort kärleken. Men sedan vände det och nu har hon tid inte bara för EN kärlek utan även ett öppet förhållande där hon kan dejta än fler. Svänger snabbt här!

  Svara

  Torka i företaget kanske? En sakta dalande stjärna?

  Svara

   De enda samarbeten hon verkar ha är Daniel Wellington (känns uttjatat) och Ellos (känns inte trovärdigt) samt något enstaka samarbete i ett kort inlägg. Jag tror inte att hon har fått till 2MSEK/månad i omsättning, inte ens i närheten. Då får hon försöka provocera fram många klicks istället för att tjäna in en extra slant via det.

   Svara

    Ja det har verkligen varit många Ellos-samarbeten nu..3-4 st på någon dryg månad. Sen alltid lika roligt när hon tar bild med ellos-tröja som hon hyllar för dess gosighet, och så ser man på några bilder längre fram att den dagens-outfit bara väldigt temporärt innehöll en ellos-tröja, när det är dags för möte är den magiskt borta. Och ja, jag vet att många influencers gör så, men skrattretande är det ändå. (Egentligen är väl hela Isabella × Ellos ett skämt.)

    Svara

     Ja, det är verkligen ett skämt med det samarbetet. Tidigare bar hon ju Lindex och äääälskade deras plagg, tills samarbetet slutade och sedan dess har jag inte sett ett enda Lindex-plagg. 🙂

     Svara

  Ni som levt i öppet förhållande, hade ni accepterat att er partner hade dumpat er och sen kommit krypande i flera omgångar? Dum fråga kanske, men även om man inte är ”exklusiva” vill man väl behandlas med respekt och inte som någon som utnyttjas för klick.
  Fattar inte hur hon orkar göra allt för uppmärksamhet, hon har hållit på med dramatiska och snyftiga inlägg i minst två veckor nu. Kan att synas faktiskt hjälpa hennes företag så mycket? Ska någon köpa hårband för att de sympatiserar med henne? Nä..

  Svara

   Det är ju inte bara hårband som är på g utan nya produkter ska lanseras. En artikel i AB eller Expressen är värd mycket…

   Svara

  Ja för ca en månad sen ungefär var hon emot monogama standardförhållanden och höll föreläsningar på sin blogg om det alldeles ”nya” sättet att leva på.

  ”Håll i er nu. Men jag har börjat landa i att jag tror på en annan typ av förhållande än den klassiska tvåsamheten”.
  ”Jag förstår att det kan svida till hos många som läser, många har ju tvåsamheten som grunden till allt i livet men jag tror att fler och fler relationer kommer att bli öppnare i framtiden”.

  Och nu är de alltså ”tillsammans”…

  Antingen är hon en hycklare av aldrig tidigare skådade mått, eller bara en enormt faschinerande sagoberättare.

  Svara

   Hon är en professionell bullshittare….

   Svara

   Men hon svarar ju att hon och Hampus har ett öppet förhållande – de är alltså inte monogama fast de är ihop. Hon har inspirerats av en viss norrman.

   Svara

    Men ändå skriver hon ”tillsammans” och ”tredje gången gillt”? Nja, köper ej.

    Oavsett, om det ligger en aning sanning i att han står där med all sin kärlek och bara väntar jämt, så är hon iaf elak som leker med honom och outar detta hela tiden. Det enda som känns äkta därifrån är att hon inte är kär i honom (för då skulle hon skrivit spaltmeter om det).

    Svara

    Vet han om det??

    Svara

     Han får väl hålla sig uppdaterad via bloggen för att veta hur statusen är för dagen 😅😉
     Snart är det väl dags för nya Balmain visningen och då är det väl läge för öppet förhållande en stund igen… 🙄

     Svara

      Var hon inte där tillsammans med Petter Stordalen?

      Svara

  Slutade läsa hennes blogg för ett par månader sen. Slutade följa henne på insta också för den delen. Väldigt skönt. Och även fast jag också har varit väl medveten om att nästan allt hon skriver om är uträknat så har man fortsatt läsa. Men som sagt inte längre.

  Svara

  Skulle vara livrädd om man vore företagare att investera i något av hennes bolag.
  Verkar inte finnas någon stabilitet på något plan runt henne.
  Inte underligt att hon lider av ångest o sömnlöshet.
  Knappast bra för varumärket att vända in
  och ut på hela sitt privatliv på en blogg.
  Förstår mer och mer att hon måste omge sig med alla privattjänare.
  I mina ögon framstår hon som värsta virrpanna.

  Svara

  Jag tror ändå jag är nåt på spåren med funderingen om att hon gått tillbaka helt och hållet till en totalt påhittad karaktär, en sån som hon körde i början av sin ”karriär” och som hon sen beskrev som att hon ”ljög i två år”? (enligt hennes egna föreläsningar).

  Denna person fanns ju inte alls och sen fick hon jobba med att bli av med bagaget av denna jättelögn..

  Lögner är ju inget främmande för henne öht, önskar att fler kollade upp hennes historik – så skulle allt klarna med resten också.

  Svara

   Tror du har rätt, den verkliga Isabella visas inte på sociala medier.

   Svara

   Skillnaden då och nu är två små barn som också förekommer i ”låtsas-Bellas” värld isf. Säger inte att du har fel, utan att det vore än mer illa idag isf.

   Svara

  Min teori ang Bella & Hampus:
  Hampus vill ha Bella exklusivt för sig själv.
  Han gillar absolut inte att Bella har andra män eller säger sig vilja vara i ett öppet förhållande.
  Hampus är mer förälskad i Bella än vad Bella är i Hampus
  (Bella älskar sig själv och sina barn men sen är det ett långt hopp till andra människor)
  Se bara hur Hampus bjöd in Bella på ”surprise date” i somras på Rest J trots att hon/de gjort slut.
  Hampus har tjänat (och tjänar) pengar till Bella genom bitcoin och valutor.
  Det är därför som Bella fått så bra privatekonomi på det senaste året.
  Hampus har alltså en hållhake på Bella och det är därför som Bella är off/on hela tiden men
  alltid vänder tillbaka till Hampus.

  Svara

   Nej. Hajen aka Bläckfisken har nog gått med på att vara en del i hennes spel. De sitter nog och planerar framtida draman över en omelett med råa kantaller à la Bella. Jag menar vilken människa skulle gå med på att ens partner är av på av på av på och fläker ut sitt kärleksliv på en blogg med 1.5 miljoner (😉) läsare?

   Om man nu inte är Sveriges störste toffel alla kategorier förstås…

   Svara

    Haha älskar inlägget med de råa kantarellerna på omeletten! Synd att det inte blev ett blogginlägg här om det.

    Svara

    Head of toffel?

    Svara

   Håller med dig. Han ser listig ut. skulle aldrig lita påhonom. Han är inte alls Bellas typ utan hans investering. Vem kände Hampus för ngn månad sedan?
   Han är orsaken till bella och Odds skillsmässa. Hampus var den som var orsaken till att Bella snackade så mkt aktier. Sedan faller hon för honom (hans förmöga att skapa pengar vilken Odd var totalt handikappad i . Hon hade intima relationer med honom under sista året Odde bodde hos henne. Minns ni när hon öppet brukade nämna att hon är tråkig och inte ”ligger” med Odd. Samtidigt så festade hon på stan och sov på hotell?
   Simons påhittade berättelse om att han sov i bellas hotelrum ….var bara lögn. Den kvällen var det Hampus som följde med Bella och ….!! sedan kort efter det blev det skilssmässa

   Svara

    Hur säker är du på att detta är sant eller spekulerar du fritt?

    Svara

     Det är spekulationer. H är ej någon big shot sas.

     Svara

     Ganska säker på det. Hon och H var typ ihop innan hon och Odd gick isär.
     Den berömda kvällen då hon inte blev hämtad av Odd och hade bott i stan ….vem tror ni var med henne?
     Simon som sov på soffan? ha ha

     bella brukade gnälla så mkt att hon är tråkig och är dödtrött på kvällar och ser fram emot måndagar osv… !
     Såklart märkte Odd detta och ville ”äga” henne ännu mera….
     sedan började han hos henne och bam….allting uppdagades…

     Svara

  Jag känner mig för gammal för det här. På min tid hette det KK och det var inget ”vi är tillsammans” utan det helt enkelt KK. Kn*llkompisar. Kompisar. Man hänger och trivs och har kul och gör allt som vänner gör plus har sex. Men man är inte tillsammans. Hur funkar den här öppet förhållande grejen? Jag kan förstå om man kommer överens om efter 25 års äktenskap att man kan ha ett öppet förhållande för att det helt enkelt är smidigare att bara glutta lite på att man får ligga med vem man vill än att röra upp två personers hela livsstadgar. Men när man är 27, inte delar någonting alls och inte vill vara exklusiva: då är man KK, inte tillsammans med ett öppet förhållande.

  Svara

   Vem är du att sätta etiketter på andra människors förhållande?

   Svara

   Det heter väl fortfarande KK?🕺🏼

   Svara

   Haha hör sällan begreppet KK längre. Är folk för fina för det? Det är ju annars rätt rakt på sak och ett bra begrepp på det sättet att det tydligt beskriver vad det är fråga om. 🤣

   Svara

  Ska du göra ett inlägg om dasha som i sin vlogg berättar att hon väljer att göra ett kejsarsnitt?

  Svara

   Jag valde också kejsarsnitt. Jag älskar att man får bestämma över sin egna kropp.

   Svara

    Jag gjorde akut kejsarsnitt och kommer göra planerat nästa gång. Så smidigt! Aldrig att jag tänker låta min lilla Fiffi förstöras. Så många kvinnor som får men för livet efter vaginal förlossning. Men är man lugn och avslappnad och inte tar eda eller värkstimulerande så brukar det såklart gå bra!

    Svara

     ”Inte tar eda”? Vadå, så om man tagit det har man del i orsaken till underlivsskador?

     Svara

      Ja, eda är en av orsakerna till att man får skador i underlivet.

      Svara

       EDA medför ökad risk för att värkarbetet förlängs eller avstannar, vilket gör att värkstimulerande medel måste användas och att tång, sugklocka eller kejsarsnitt får avsluta förlossningen. EDA gör att man känner krystvärkarna sämre eller inte alls, vilket kan ge stora bristningar när man krystar för mycket. EDA medför att både mor och barn måste övervakas noggrant, vilket gör att kvinnan måste ha blodtrycksmanschett och barnet en metallskruv i huvudet, sk skalpelektrod. Detta tillsammans med plastslang i ryggen och en eventuell kanyl i handen för värkdropp, inskränker kvinnans rörelseförmåga, och värkarbetet fortgår sämre.

       Svara

        För mig är det där verkligen ingen anledning att föda utan eda, kommer inte ske😊 med första var jag öppen för att föda utan men nästa gång är det det första jag ber om. Det var värkarna som knäckte mig, pågick ganska länge och spydde som en kalv varje gång edan släppte.

        Svara

       Jag tog endast lustgas. Fick isf sy många stygn.

       Svara

     Stackars barn. Läs då för Guds skull på om tarmbakterierna hos ett barn som förlösts med kejsarsnitt. Var inte så himla ego. Tänk på di barns/dina barns och deras barns framtid.

     Svara

      Stackars barn? Mjölksyrebakterier kan bebisen få ändå i anslutning till förlossningen. Man kan även gnida lite röv- och snipp-bakterier i bebisens ansikte efteråt om man vill. Forskning har dock visat att det inte spelade någon roll om bakterierna kom direkt från snippan eller från en flaska.

      Svara

      Man kan smörja in bebisen med bajs efteråt om man är väldigt orolig. Kanske till och med ta pappans för ett jämställt föräldraskap!

      Svara

      Åh en tävling i vilken förlossning som är bäst! Det var länge sen. Spännande….

      Svara

       Den bästa förlossningen är när modern är nöjd med sin förlossning och har inget med tillvägagångssätt…

       Svara

      Alltså, såna här kommentarer känns så tråkiga och skammande. Jag födde min dotter med kejsarsnitt i v. 37 efter en graviditet med hyperimesis (kräktes nästan varje dag hela graviditeten) och sen komplikationer i slutet av graviditeten då hon inte längre följde sin tillväxtkurva. De försökte sätta igång mig i över ett dygn och jag var helt slutkörd och ville bara sluta vara gravid så när jag fick en ny läkare som frågade om jag ville ha ett snitt var jag både lättad och tacksam. Bestäms då mitt värde som mamma av huruvida jag klämt ut en unge ur fiffin och är det synd om min dotter för att hon berövades upplevelsen att skjutas ut ur ett minimalt hål? Svaret är nej på båda frågor. Jag är lycklig över att jag fick min dotter och det faktum att jag överlevde (höll på att förblöda efter förlossningen) och min dotter är superfrisk och helt perfekt. Alltid när det diskuteras frågor om förlossning och amning så ska alla ha en massa åsikter istället för att stötta föräldrarna i deras val.

      Svara

       nej men nu kan du omöjligtvis jämföra din situation med en som haft en helt normal graviditet men som väljer kejsarsnitt pga rädsla att skada sitt underliv.

       Svara

     Om nån dör i Sverige efter en förlossning är d väl efter snitt? Blodpropp etc. Men prioritera fiffi du

     Svara

      Man kan dö efter en vaginal förlossning också. Blödningen som jag fick berodde på att livmodern inte drog ihop sig ordentligt och det kan ske oavsett förlossningssätt. Jag hade tänkt föda vaginalt (min dotter var dock inte det minsta intresserad av att komma ut under igångsättningen) och var inte speciellt oroad för själva förlossningen innan jag fick ytterligare komplikationer under graviditeten. Nu gissar jag att din kommentar om fiffin inte var riktad till mig (det var lite otydligt) men jag dömer inte mammor som väljer kejsarsnitt oavsett skäl och jag förstår varför många kvinnor lider av förlossningsrädsla och av rädslan för att drabbas av t.ex. allvarliga bristningar.

      Svara

       Jag tror väldigt få kvinnor väljer kejsarsnitt för att bibehålla en ”optimal” och ”tajt” fiffi, det är väl fåtalet (i min värld idioter om det är den enda anledningen) som väljer snitt pga den anledningen. Snarare har det att göra med fysiska och psykiska issues/problem.
       Tycker att man ska få ha rätten att välja, framför allt eftersom utredningen inför ett snitt i Sverige anser jag vara bra och adekvat. Det viktigaste är att modern får en bra förlossningsupplevelse och barnet mår bra, oavsett om det kommer ut ur en snippa eller ett snitt.
       Personligen vill jag och önskar att få föda vaginalt, men inte fasen vet jag hur jag kommer reagera pga tidigare trauman, och att kunna ha möjligheten att få välja är oavsett viktigt.

       Svara

    På våra skattepengar om du inte behöver av medicinska skäl? Snyggt

    Svara

     Alltså t anonym, ej H som hade medicinska skäl

     Svara

      Ingen fara, jag vet att jag kanske har ett mer ”legitimt” skäl till att ha fått ett snitt än någon som bara inte vill föda vaginalt. Man har rätt till sin åsikt i frågan, det blir bara lite tråkigt när folk får det att låta som att man är en dålig förälder för att man inte kunde föda vaginalt och då helst utan smärtstillande^^ (obs! Säger inte att det var det du menade med din kommentar, eller så tolkade jag det iallafall verkligen inte).

      Svara

     Ja och precis som du skriver, våra skattepengar. Dina OCH mina!

     Svara

  Snart är det väl dags för Balmain-visning i Paris igen….

  Svara

   O la la…blir det dumpen för hajen igen då?

   Svara

  Jag tycker att hon bara utnyttjar sina ”vänner” och även H.
  Skulle aldrig vilja ha en vän el partner som är som Blondis

  Svara

   Hon beskriver typ enbart vad DE gör för HENNE. Aldrig tvärtom. Har inte läst ngt om att hon tex överraskat Hampus med en date, som han gjort med henne. Beskrivning av vänskap är också väldigt mkt utifrån att DE får finnas där för Bella när hon behöver pepp, stöd, whatever. Har väl sällan sett att hon varit och supportat en vän på något sätt, förutom när det är någon känd som hon själv kan gynnas av att ses tillsammans med (typ Annie Lööf). EGO.

   Svara

    Nej hon har själv sagt att hon inte är någon man kan ringa i nöd. Hon orkar ju inte lyssna på onödig information

    Svara

  BB har tack vare PS fått känna på det riktigt rika livet. Hon kommer därmed alltid hålla dörren öppen för chansen att hitta någon i samma kaliber som hon kan bli exklusiv med.

  Svara

   Usch va hemskt

   Svara

   Där tror jag du slog huvudet på spiken faktiskt! Oavsett vad som försiggick med PS så har hon fått smak för la dolce vita, och vet att det finns bättre därute. Handlar inte alls om någon tro på ”fri kärlek” utan om att hon ska ha ryggen fri.

   Tänker lite på citatet från Hajen från när de gick ut med förhållandet: ”Hon spränger alla mina förväntningar, jag är jättekär.” Och det låter ju väldigt fint och romantiskt, men hur fint är det att vara tillsammans med någon som aldrig nöjer sig, som alltid vill ha det bättre, t o m bättre pojkvän? Som vill att allting ska ”bygga på lust” och skriver brandtal om fri kärlek på sin enochenhalvmiljonläsareiveckan-blogg så fort det blir en fnurra på tråden? För att sen stå och knacka på dörren när champagnedimman från st-tropez lagt sig och hon behöver sällskap till ASL?

   Hajen kanske är superlycklig nu, gott så. Men fortsätter detta förhållandemönster så tycker jag det är rätt destruktivt. Är väl ok om det är hormonveliga tonåringar, men nu är det vuxna människor och även barn inblandade + allt är offentligt.

   Svara

    ALV, Astrid Lindgrens värld menar jag såklart.

    Svara

  Jag har följt henne i måååååånga år…. och förstår va hon pysslar med. Men de är kul att kommentera ändå, alla ser ju inte igenom henne och hennes kommentarsfält är sjukt underhållande 😂😂😂

  Svara

   Jag känner nog lite tvärtom, sorgligt att vi har så många som är så naiva och försöker ”rädda” henne från allt möjligt med goda råd.

   Svara

    Jag tycker att det är underhållande med alla som försvarar henne i precis allt. Typ jag skrev en kommentar som inte ens va elak och fick direkt påhopp från hennes naiva fans. Sånt kan roa mig en tid som den här, jag är förkyld o har inte mycket energi än att ligga i sängen.

    Svara

     Hahaha, krya på dig!😊

     Svara

      Hahah tack… jag är mer död än levande, blir som många män när dom är förkylda 😉

      Svara

       Vet vad du menar. Själv blir jag som en sorts installation av Niagarafallen där mina ögon rinner ikapp med näsan. 👃👀🤧

       Mins tricks är ingefära, citron och whiskey. Men inte nödvändigtvis på samma gång 👻🍋🥃

       Svara

       Haha, kolla på Fråga Lund angående mancolds!

       Fördelen med att bo själv är att jag får bli hur sjuk jag vill – precis som en karl! 😊

       Svara

     Själv roas jag av att slänga in en kommentar här ibland då och då som tar bella i försvar. Som att kasta mat åt en flock vargar och sen luta sig tillbaka och se på cirkusen. 😊

     Svara

      Hahaha samma här, så komiskt hur besatta en del är och de blir som helt galna och aggressiva, inte minst camcam går i taket och man nästan känner röklukt.. det är som ett sektmöte här.

      Svara

   Ja, det är underhållande när folk försöker tolka vad exakt hon menar, eller som när nån inte visste vad ”vätskedrivande” betyder och bara: ”Hur kan nåt vara både uttorkande och vätskedrivande?! Det går ju inte!” De som kommenterar där använder inte nätet till att söka kunskap precis.

   Svara

  Det hon gör är att hålla dörren öppen medan hon väntar på att någon bättre (dvs rikare och mäktigare) ska dyka upp. Måste kännas som ett stort nederlag för hennes gigantiska ego att hon som är så fantastisk inte lyckats snärja någon som är riktigt snygg och framgångsRIK.

  Svara

  En av snubbarna som skickat hem gravstenen till jocke och jonna och som trakaserat och i största allmänhet gjort livet surt för ett otal youtubers anhölls härom dagen enligt youtubern alexander rask.

  Svara

   👏👏👏👊

   Svara

  Nu har vi alla fått Bellas framgångsrecept till ett Öppet förhållande:
  Pengar på banken
  Bestämma vad hon ska äta varje dag
  Bo ensam
  Då uppstår tydligen enligt henne äkta kärlek när man har NOLL EGO OCH inte äger varandra
  Detta skall tydligen lett fram till hennes grundtrygghet i sig själv.
  Med hennes uppblåsta EGO lär hon aldrig nå varken kärleken o grundtryggheten isåfall.
  Stackars Hajen om han ska vänta på detta.

  Svara

   Noll ego? Fattar inte

   Svara

    Ja ibland kan man verkligen undra hur det står till med Bellas verklighetsuppfattning.
    Förmodligen ville hon mena att ”noll ego”skulle stå för nån form av ödmjukhet
    även om hela hennes personlighet utstrålar egoism och egotrippad.

    Svara

     Hold ya horses! Har Isabella sagt något i stil med att hon har ”noll ego”? Sa tjejen som skev en bok som heter egoboost och som hela tiden får allt att handla om henne samt flertalet gånger skrivit om hur ens eget jag är viktigast (typ).

     Svara

      ”Jag ser hur ni undrar kring hur det är att ha en öppen relation, jag förstår att man blir nyfiken och har tusen frågor. Men för min del är det en privat sak. Det jag kan säga är att jag inte skulle kunna tänka mig att leva exklusivt i en relation eller för den delen bo under samma tak. För mig uppstår riktigt kärlek när man har noll ego och inte äger varandra. I en öppen relation hittar man en annan kärna tillsammans, en kärna som för min del är betydligt mer intressant.”

      Tror noll ego för Bella betyder att ingen får ha några krav på henne att någonsin anpassa sig till något, att hon alltid ska få göra precis som jon själv vill. Att be någon kompromissa = egotrippad. Hur det sen går ihop med egoboost vet jag inte…

      Svara

   Hon är rolig, lilla Bellsen.

   Svara

   Funderar bara men har man inte mest organiserat förhållanden utifrån ekonomiska och praktiska skäl? Framförallt kvinnor som drabbats av detta (man skiljde sig inte osv). Nuförtiden är tvåsamheten knappast ngt man behöver av finansiella orsaker åtminstone inte absoluta majoriteten varför då leva så om man inte måste? Vi bor ju inte med vår storfamilj längre? Eller har ni farmor o kusiner boende hos er? Bella har väl känt sig kvävd o vingklippt och att hon levt itifrån förväntningarkänns som ett sundhetstecken att gå sin egen väg. Om nu detta är öht är sant o inte nåt slags stageat inlägg.

   Svara

  Löwengrip släpper nya produkter om 2 dagar

  Svara

  Folk engagerar sig – precis som hon vill! Kanske värt det för klicken osv men hur orkar hon framstå som en sjukt oskönt individ på kuppen?

  Svara

   Oskön*

   Svara

  Då kan hon fortfarande träffa P.S

  Svara

  Jag tror Bella skriver vissa inlägg som hon vet att Camilla nappar på, win-win för båda

  Svara

  Kanske Bellis och Hajjis väntar barn? Först är dom typ ett par igen och så går hon ut med att hon ska sluta dricka alkohol (täckmantel för att dölja framtida spekulationer) 😏 kanske NC inte funkat så bra heller….

  Svara

   Det var min tanke också först – är hon gravid? Men vi får ju inte spekulera här om huruvida folk är gravida eller ej.

   Svara

  Vad har vi ens för bevis att dom någonsin faktiskt varit ihop, båda kanske vill vidga sin läsarkrets? Typ som paow och hugo i början.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.