Marcelo hånglar upp varenda tjej i Paradise Hotel i ett försök att göra Nina svartsjuk

Det hela avslutas med ett klassiskt bråk i sängen där Marcelo talar om för Nina att de minsann aldrig kommer bli tillsammans och att han inte vill ha någon som beter sig som en mamma inne på hotellet.
Med tanke på att Marcelo beter sig som han går på högstadiet så är behovet av en mamma inte helt långt borta om ni frågar mig. Så mycket som Nina och Marcelo bråkat hittills så känns det som att det kommer bli en lååååååång säsong.

För deras eget bästa får man hoppas att att någon av dem åker ut snart så de inte slår ihjäl varandra, och med tanke på att de – de facto – är tillsammans idag så känns det som ett troligt scenario att de kommer separeras på snart.

Men alltså…Marcelo?

skämskudde

Paradise Hotel sänds kl 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay

 

håll god ton

142 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men herreguuuud är inte han typ 30? Ska man typ inte ha livet redo med jobb osv då

  Svara

   Fast det finns väll ingen ålder när man ska ha livet färdigt. Låter trångsynt.

   Svara

   Jag är 33 och hånglar loss bäst jag vill med vem jag behagar 😀

   Svara

    Det är ju inte det som åsyftas.

    Svara

     Pilutta dig 😉

     Svara

    You go girl! <3

    Svara

   Finns väl inga regler för att allt i livet ska vara färdigt när man är 30 😂😂

   Svara

    Nä det låter astrist men vill man leva i sina trånga box så varsegod!

    Svara

     Men det jag menar är att man har väll kommit lite längre i livet när man är 30. Att ha tid att vara med i paradise hotell hoppas jag inte 30 åringar idag har

     Svara

      Vaddå har tid? Man TAR sig tid. Precis som en 30åring kan bestämma sig för att resa i 3månader så kan en 30åring bestämma sig för att åka till ph

      Svara

       Eller bestämma sig för att vara hemma med en unge i ett år!? Hur har man tid med det????

       Svara

      Men usch vilken ångest du ger mig nu, jag är snart 30 och jag har inte direkt kommit speciellt långt i livet. Kan man inte bara få sköta sitt egna liv utan att folk ska ha en massa mallar för vad man bör hunnit med? Det är upp till var och en hur man vill leva!

      Svara

       Mitt liv ”hände” efter 30, så oroa dig inte. Jag spenderade mina 20 till att vara ung och fri. Idag har jag två barn och en chefstjänst, vill man så kan man göra allt efter 30.

       Svara

       Frågan är väl om du har kommit dit du själv vill (eller på väg dit du vill). De flesta som tycker att man borde kommit längre menar att man borde ha som mål att ha en stabil partner, barn/planera barn, ett boende man vill leva i resten av sitt liv osv. Vill alla det? Och även om man vill det, när har man kommit nog långt även om man inte kommit ända fram?

       Sätt upp dina egna mål och sträva dit. Har andra åsikter om var du borde vara i livet så kan de lära sig att hålla käft.

       Svara

        Men okej ni tycker det är fullt normalt beteende att vara med i paradise hotel 30 år gammal och strula hej vilt för att göra en tjej avundsjuk? Gud har ni de drömmarna får jag be er tänka om

        Svara

         Känner flera som pundat fram till typ 30 och sen gjort hel omvändning skaffat jobb barn och sånt, det är aldrig för sent att ändra livet.

         Svara

         Men vad menar du att man ska ha uppnått när man är trettio? Jag vill inte vara med i ph, men att man inte ska ha tid med det i den åldern håller jag inte med om.

         Svara

         Det handlar inte om att vara 30, det handlar om att Marcelo är en svagbegåvad mansbebis (ledsen, men är inte ledsen). Han kommer vara likadan när han är 40 och 50.

         Svara

   Efter en viss ålder blir ett visst beteende patetiskt.

   Svara

  Jag har bara tittat en gång och det räckte. Fattar inte tjejer som kysser samma kille precis efter att en annan tjej kysst denna kille. Har dom ingen självrespekt. Tycker programmet är sunkigt. Nej tack till det.

  Svara

   Varför skulle man inte ha självrespekt för det? 🙂 så länge man gör det man vill göra så har man självrespekt.

   Svara

   Fattar inte vad självrespekt har med det att göra. Kanske lite äckligt om man bara vill ha killens saliv men annars?

   Svara

    Så glad jag fattar vad min självrespekt är hurra.

    Svara

   mmmm, herpes

   Svara

   Gillar inte heller programmet, och det var längesen jag såg det men det jag mest reagerade på då är (och jag tvivlar på att det har ändrats till senare säsonger?)…går det till sådär på fester verkligen? Hångel till höger och vänster, inte bara med motsatt kön utan straighta hånglar med varandra också? Jag har festat i mina dar, men ingen har betett sig sådär🤔

   Svara

    Jag har inte varit med om det. Men vill man synas i tv ja en del gör allt.

    Svara

   Självrespekt bedöms utifrån en mycket simplare skala än så. Såhär är det:

   Profilbild på Facebook tagen i närheten av vatten, som exempelvis ett hav = ingen självrespekt.
   Profilbild inte i närheten av vatten = självrespekt.

   Varför är det så? Det bara är så. Själv har jag en bild med ett hav i bakgrunden. Noll självrespekt här alltså.

   Svara

    Trodde det hade med antal frukost bilder att göra

    Svara

    Vatten och kyssa många munnar efter varandra kan inte jämföras. Kom ner på jorden.

    Svara

     Pryd?

     Svara

      Nej men visar bara känslor till en på samma kväll.

      Svara

       Och andra hånglar utan känslor. Tänk så olika man kan vara.

       Svara

   Låter som vilken krog kväll som helst 😂

   Svara

   Blä vilken tråkig inställning. Vet du ens vad självrespekt innebär??

   Svara

  Är det bara jag som tycker att Danijela är helt knäpp? Såna äckliga härskartekniker där hon säger ”det är lugnt, gör vad du vill” och liknande jämt men med ett hotfullt tonläge och ett kroppsspråk som säger något helt annat. Hon måste ju lugna ner sig?

  Svara

   Hon åkte ju ur igår så bye bye!

   Svara

    Kommer garanterat tillbaka igen

    Svara

     Ja, eftersom hon är fenomenal på att skapa drama av ingenting så är hon nog tillbaka snart!

     Svara

   Jag håller med. Hon är passivt aggressiv hela tiden. Det värsta är ju dock att Edin inte ens får snacka i fem min med andra tjejer (om totalt oskyldiga saker bör tilläggas) utan att hon blir galet svartsjuk. Han får ju fan inte ens ha tjejkompisar därinne.

   Det är inte ett helt friskt beteende.

   Svara

    Handlar väl om pengar?

    Svara

  OT men gjorde min första tenta idag i grundläggande javaprogrammering och frågorna var allt jag egentligen kan men jag är genomförkyld och har hög feber så när jag gjorde tentan var det som om min hjärna stängdes av helt och hållet. Nu känner jag mig hur korkad som helst och så stressad och ledsen över att jag förmodligen kommer vara den enda i min klass som kuggar på den här simpla tentan. Jag har dåligt självförtroende redan och fattar inte varför inte jag kan klara de simplaste saker.

  Svara

   Finns inget skämmigt i att kugga en tenta. Jag omtentade ALLT mitt första år på min utbildning.

   Svara

    Tack för lugnande ord ❤ Jag känner mig bara dum när säkerligen alla i klassen kommer klara den.

    Svara

   Du är inte korkad, du hade bara inte resten av livet med dig denna gången 🙂 Själv gjorde jag om en tenta fyra gånger som många klarade efter andra gången. Den majoriteten av klassen hade svårt för och fick göra om flera gånger tyckte jag var superlätt. En kuggad tenta är inte hela världen 🙂 Du vet ju att du kan, du var bara inte helt hundra i kroppen vilket påverkade såklart. Blir en lätt tenta att göra om bara 🙂

   Svara

    Jag hoppas verkligen det. Tack för lugnande och fina ord ❤

    Svara

   Omtentor händer de flesta. En kompis till mig sa ”får man inga omtentor har man valt en för lätt utbildning”.

   Svara

    På tekfak-utbildningar (iaf i min bekantskapskrets) är det vanligt med omtentor. Jag hade professorer i vissa ämnen som tyckte att de gjort en för lätt tenta när 80 % hade klarat sig. Samma sak har jag hört från ingenjörer. Upprepa det ett par gånger för dig själv så kanske ångesten släpper något. Du fixar det nästa gång! 💜

    Svara

     Jag hoppas det! Tack för dina stöttande ord ❤

     Svara

    Det har du rätt i. Blir bara irriterad när jag vet att jag kan det men gjorde fel för att huvudet var någon annanstans och koncentrationen på världens sämsta nivå. Tack för fina ord ❤

    Svara

   När jag gjorde tenta i grundläggande programmering första gången så kuggade 70% av klassen men i princip alla klarade den innan utbildningen var klar så du behöver inte känna dig dålig eller att du inte kommer klara det till slut 🙂

   Svara

    Jag hoppas det! Tusen tack för fina och stöttande ord ❤

    Svara

   L, jag hejar på dig! Kram 🌹

   Svara

    Tack! ❤🌷

    Svara

     🌸🌹

     Svara

   Jag kuggade också min första programmeringstenta trots att den egentligen borde varit jättelätt. Tänkte att programmering verkligen inte var för mig och att jag var för korkad och värdelös på datorer osv osv. Men sen gick omtentan skitbra och nu kan jag fem språk! Bara att programmera på så kommer det gå galant. 👏

   Svara

    Ja precis det trodde jag med! Äsch det här är superlätt och det här kan jag ju. Sedan kom tentan och jag blev så nervös och gjorde allt åt fel håll. Men bara att ta nya tag hoppas jag! Tusen tack för dina fina ord ❤

    Svara

   Det är ingen som kommer att fråga dig hur många försök du behövde på den tentan sen när du söker jobb. Jag lovar. Det enda de bryr sig om är att du har en examen och eventuellt vilka kurser som ingår i den. Inte hur många gånger du kuggade någon tenta.

   Svara

    Nej det har du verkligen rätt i. Huvudsaken är ju att jag förstår vad det är för något jag har gjort. Tack för dina fina ord ❤

    Svara

   Jag skrev en liknande kommentar här i våras för att jag var deppig över en kuggad tenta, och då fick jag en jättefin kommentar som bland annat innehöll orden ”den som skriver omtentan kan oftast kursen bättre sen jämfört med dem som klarade tentan på första försöket”. De orden hjälpte verkligen mig, och jag hoppas att de kan hjälpa dig med. Att få underkänt på en tenta är verkligen ingen big deal, och nu har du dessutom en ursäkt. Jag klarade omtentan nu i augusti och har allt färskt i minne (till skillnad från mina kurskamrater som klarade tentan i våras) vilket är jättrepraktiskt då den kunskap från den kursen ligger till grund för en kurs vi läser nu!

   Svara

    Du vet inte hur glad jag blir av dina ord! Det är ju precis så och jag är ju där för att lära mig. Inte för att enbart ta mig igenom en utbildning utan några kunskaper när jag går därifrån. Förhoppningsvis klarar jag omtentan hur bra som helst och då kan jag kursen ännu bättre! Ska verkligen tänka på allt du sade. Tusen tack ❤

    Svara

   Jag är egentligen inte rätt person att skriva detta, men var inte så självkritisk. Du vet ju att du kan och ibland är man helt enkelt inte i toppform för en tenta och ibland vill hjärnan inte samarbeta. Vet du överhuvudtaget att du kuggade? Hur kan du vara 100 på att ingen annan gjorde det och ditt resultat har väl ingen annan med att göra? Var snäll mot dig själv och stolt över att du påbörjat en utbildning!

   Svara

    Nej det vet jag i och för sig inte men jag har dåligt självförtroende redan och då tror jag alltid att jag har kuggat just för att det kändes så. Men jag vet ju inte om jag gjorde det såklart men det är bara en magkänsla. Tack för dina fina ord ❤ Jag ska vara stolt!

    Svara

  Hånglat? Jag tyckte det såg ut som att han va hungrig och ville äta upp dom. Svälja dom hela så att säga 😅

  Svara

  Vad tycker ni om vuxna som skär sig? Om ni såg en kollega med nya sår på handlederna, hur skulle ni reagera då?

  Svara

   Vad vi tycker?

   Svara

    Ja… vad tycker ni? Vad tänker ni om ni ser någon som har skurit sig i handlederna?

    Svara

     Att personen mår väldigt dåligt. Jag är en av dem, och jag tycker din formulering var konstig.

     Svara

     Har du skurit dig Lilla M? <3

     Svara

      Ja. Och jag skäms så otroligt mycket.

      Svara

       Att du frågar är bara det ett rop på hjälp. Det märks att du behöver prata med någon om det. Ta hand om dig och hoppas du mår bättre snart.

       Svara

       Åh, misstänkte det. Skäms inte. Ibland gör man dumma saker och skadar sig själv på ett eller annat vis. Vill du berätta varför du skar dig? Vet någon i din närhet? Får känslan av att du misstänker att någon sett såren. Det är jobbigt och pinsamt när någon ser ens ärr. Man lämnar ut så mycket av sig själv, sitt innersta, de smärtorna de flesta gör allt för att dölja. Snälla skär dig inte igen. Det finns bättre sätt att hantera ångest och smärta på. Jag har alltid ett gummiband runt handleden, när jag vill skära så smätter jag med det istället. Lämnar röda märken som går bort efter några minuter. Ta hand om dig <3

       Svara

        Vilket fint svar Milly <3<3:’(

        Svara

     Väldigt triggande att skriva om sånt här lilla M tyvärr. Finns väldigt andra bra hemsidor du kan vända dig till. Lycka till ❤️

     Svara

   Jag tänker att jag tycker synd om människan som bär på så mycker smärta och ångest inombords och hoppas att personen ska få och våga ta den hjälp som hen behöver.

   Svara

   Hur tror du man som människa reagerar? Om jag hade sett min klasskamrat eller kollega med nya skärsår hade jag pratat med personen och försökt vara ett stöd.

   Svara

   Vitigaste är att man finns där som stöd och inte försöker trycka ner personen. Att det finns hjälp att få och att det blir bättre med tiden.
   Jag har själv haft ett självskadebeteende när jag var yngre.

   Svara

   Jag tänker nog tyvärr att den människa har dåligt omdöme som väljer att skada sig själv istället för att söka den hjälp som behövs. Kanske väldigt fördomsfullt 😕

   Svara

    Kanske?

    Svara

    Fredrik: ibland är det bättre att sätta sig på sina händer än att skriva en massa skit som sårar människor. En sån som dig skulle inte jag vilja ha på min arbetsplats. Pucko.

    Svara

    Dåligt omdöme? 🤦 Läs på innan du uttalar dig

    Svara

   Hoppas att du mår bättre snart lilla m, tycker du ska söka hjälp ❤️ Blir däremot väldigt fel att skriva ut fet här utan förvarning då det är väldigt triggande ämne för oss med självskadebeteende. Förstår att du inte menade något illa men det här är helt fel forum för sådana kommentarer. Ta hand om dig

   Svara

  Jag fattar faktiskt inte grejen. Får man inte hångla med en kille för att han just hånglat med någon annan? Så hemskt är det väl inte? Kanske är galen men så länge alla är singlar och med på det frivilligt så… 😏

  Svara

   Jag tycker inte så. Sen är det ju ett program så många ser det. 😝

   Svara

   De har nog aldrig kört ryska posten och sanning eller konsekvens

   Svara

   Vissa har nog bara svårt att inse att alla andra inte ser varje kyss som ett bevis på evig kärlek och trohet. Herregud, vissa hånglar bara för att det är kul och man gillar det. Vad gör det då om någon annan var där strax före?

   Svara

  ”Paradise Hotel sänds kl 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay” smygreklam för paradise hotel?

  Svara

   Inte alls, men jag måste skriva så för att få ha med 90 sekunder av video i mitt inlägg.

   Svara

  Apropos mamma, du måste skriva om Therese Lindgrens senaste video! Så sjukt, ser ut som en äkta bebis.

  Svara

   Aprovem?

   Svara

    Tänker att det kanske ska stå apropå?

    Svara

   Apropos?

   Svara

   Så sjukt ja! Skrattade för övrigt hur mycket som helst när hon lurade Anders med den, hur orimlig första reaktion? haha

   Svara

   Hahahaha skrattade högt, bäbisen såg rätt äcklig ut men videon var rolig😂

   Svara

   Ursäkta, men varför skulle Cam skriva om det…? T har bara köpt en leksaksdocka på nätet som hon visar i en video..?

   Svara

  Japp.
  Hon är tyvärr en tidbomb…
  Eller kanske Hugo inte gillade henne lika mycket som större? Att hon gör det för hans skull….
  Tränar själv mycket och äter hälsosamt men skulle aldrig tvinga i mig samma frukost i månader när man lika bra kan variera. Bättre för kroppen.
  Blir intressant att se vad hon gör när kroppen, metabolismen låser sig pga för mycket stryk…

  Svara

  Han är så himla mogen….. Härlig kille *ironi*

  Svara

  Jag råkar veta att allting inte står helt rätt till. Tänker dock inte öppna upp det mer i detta skede, det kommer ändå bli tydligt förr eller senare…
  Återkommer sen.

  Svara

   Berätta.

   Svara

  Nina tror verkligen att Marcelo är trogen nu. Så jäkla naiv hon är. Han stod och hånglade upp en blond tjej nere i Malmö sist han var där. Med kommentaren att ”det Nina inte vet och ser har hon inte ont av”.

  Svara

   Visst kan folk förändras men för det mesta så NEJ, folk ändrar sig inte. Det här äckelbeteendet hos Marcello verkar sitta djupt. Se hur han betett sig mot tidigare tjejer.. det räcker med att se hur han hanterar jobbiga situationer och ”hotar” med att gå till andra tjejer. Ett sådant beteende går inte över av sig själv på någon vecka. Fyfan. Vill säga till Nina att ta sitt pick och pack och dra men förstår att hon är kär och inte ser utanför bubblan. Blir bara så frustrerad för jag vet hur killar som han är.

   Svara

    Marcello är ett svin och med hans offentligt skitiga CV känner jag dock att den tjej som är med honom och tror han är trogen är naiv. Och kanske lite korkad.

    Svara

   Hur vet du?

   Svara

    Om du menar mig?? Jag var där och såg han.

    Svara

     a, varför har inte du sagt det tidigare, det är en ren lögn!
     Du skrev att du såg han, och han pratade med dig, sen sa du att du såg han,
     vad är sant!

     Svara

      Jag har inte pratat med han..Jag såg honom stå och hångla upp en tjej. Det är inte lögn. Och du som tror att jag är ett ex….Nej. Men han har väl aldrig varit trogen i något förhållande han haft så varför skulle han vara det i sitt förhållande nu?

      Svara

       Snälla… *honom

       Svara

        Tack 👏🏻 Skulle precis skriva det.
        #blödandeögon

        Svara

         Där jag kommer från använder vi inte ”honom” utan alltid bara ”han”. En dialekt som skulle få dig att förblöda på en dag😊

         Svara

       Snälla a skriv till Marcelo så du får veta sanningen, kunde vara en kompis som han skojade med sprid inte
       ut gågot som inte är sanning!

       Svara

   Varför bryr du dig om ditt ex? 😄

   Svara

   Skriv det marcelos blogg, och inte här tror inte ett dugg på vad du skriver, det var en kompis,
   ta reda på först innan du skriver!

   Svara

  Varför vill du att vi diskuterar någons ätstörning här?

  Svara

  Jag förstår inte människor som tittar på sådana program. Det är under min värdighet att lägga tid på sådan skit.
  Jag tittade för ett antal år sedan och jag antar att det inte har blivit mer kvalitativt sedan dess.

  Svara

   Öh, varför känner du att du behöver trycka till folk som kollar på det? 😅Jag läser skräplitteratur och finlitteratur, blandar högt och lågt. Kan dock hålla med om att det INTE har förbättrats, det är till och med barnsligare nu. Det här året får vi bajshumor 💩💩💩

   Svara

   Äckligt med folk som tror dom är för fiiiiiiina hahaha säger mer om dig än dom som kollar på detta!

   Svara

   För att det är skönt att se hur bra liv man själv har

   Svara

   Men gud vad du är mycket bättre än alla andra då.

   Svara

   Haha håller verkligen med. Skulle fan skämmas om jag kom på mig själv följa ett program som Pradise Hotel.

   Svara

  Varför raderar du sakliga kommentarer?

  Svara

  Kommentarer om vad någon tycker om självskadebeteende tas bort. Kommentarer om en bloggaren utseende tas bort. Helgens Öppna spår lär bli rätt torftiga att läsa.

  Svara

   Ja nu raderas det väldigt friskt. Lite blondinbella-style. Trist.

   Svara

  Kommer det ett inlägg om att sindy jobbar på klubb prive? Bilder finns på deras insta

  Svara

   Hon har jobbat där förr också…

   Svara

   SCROLLA

   Svara

    Scrollade som fan.. hitta inget

    Svara

     Första raden till vänster, fyra bilder ner.

     Svara

  Att se Marcelo nu mot för några år sedan när han var tillsammans med Annica får mig att fundera på om killen typ åldras baklänges

  Svara

   Benjamin button i mognad 😂

   Svara

   Hahahaha klockrent 😂

   Svara

  Hallå CamCam nu är det väl dags att ta bort mig från modd? Fattar inte varför jag sitter kvar där när jag varken kommenterar något hatfullt eller kränkande mot någon.

  Svara

  Men lol. Bara jag som tycker Nina ska chilla? Visst hon är kär i honom men han har väll inte lovat henne nått. Plus det är ju fokus på hångel och sex så jag är inte jätte överraskad: han är ju som klippt och skuren för det formatet- fuckboy!

  Svara

   VEM BRYR SIG??? Get a life guurl 😅

   Svara

  Alla är så negativa. Finns det ingen här som hade kunnat tänka sig att åka till ph?

  Svara

   *räcker upp handen*
   Jag! Jag skulle göra SUCCÉ!!!

   Svara

    Ja inte är det THK som räcker upp handen. Han vill bara äta istället för att pussa PH tjejer på munnen.

    Svara

   Nej, så lågt skulle jag aldrig sjunka.

   Svara

  Det mest förvånande med detta är att det faktiskt finns tjejet som vill hångla med honom… han har varken utseendet eller personligheten enligt mig, men det är ju tur för honom att man har så olika smak

  Svara

   Han måste ha en riktigt bra snopp

   Svara

  Huj! Obehaglig är bara förnamnet.. men ja tror inte han hånglade med dem för att göra henne svartsjuk utan bara för att han var sugen och sket i henne och hennes känslor. Han har inte ändrats alls. Nästan att man tycker synd om Nina att hon tror att det hade nåt med henne att göra att han var med dem. Han tänkte nog inte på henne över huvudtaget…

  Svara

  Så deppigt att de är ihop idag när man ser hur han beter sig i programmet. Hon verkar vara en snäll och vettig tjej. Hon säger det själv så bra i programmet; ”han sänker och höjer mig”. Känns som en typisk gaslighting-kille, han lär fortsätta precis likadant. Hoppas hon dumpar honom snabbt som attan!

  Svara

  Åh hjälp, får panik av hans hångelteknik. Hade aldrig fått feeling.

  Svara

  de som är förvånande är ju hur mycket tjejer han får, visst han är snygg, men ett fult beteende gör en ju tyvärr ful.. en del verkar inte ha fattat de?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.