Yoga Girl lanserar communityn Yoga Girl®

Svenska Rachel Bråthen Schoneveld har hintat i ett par dagar nu om ett det är en stor lansering på gång och igår damp det slutligen ner ett mail om att projektet var släppt.
Så vad var det för något? www.yogagirl.com?


Saxat från mailutskicket

Men…är det inte Rachel som ÄR Yoga Girl?
Jag fattade ingenting…
Efter att ha suttit och läst igenom hela sidan så verkar det vara en stor community baserad kring Yoga och självhjälp. Det låter inte särskilt sexigt men det kan nog bli en stor succé. Rachel har ju redan ett ”movement” runt sig och vad hon är gör så verkar uppslutningen bli enorm.
Här nedan kan ni läsa små glimtar från hemsidan om vad projektet innebär.

Gillar ni sådant här?
Som en Daily Forni eller Smack Mag fast för Yoga typ…

  


Men HUR gulligt är inte det här?? Lea Luna är del av teamet!

77 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Taking over as CEO by the year 2031”, när hon är 14 då alltså 😂 vet inte varför men tyckte att det var skitroligt hahaha

  Svara

  Everyone can be a yoga girl syftar väl på att vem som helst kan få hennes livsstil – det om något är väl vad influencer säljer.

  Svara

  Tappade respekten för henne när hon gick ut med att hon inte vaccinerade sitt barn.

  Svara

   Men det gjorde hon väl?

   Svara

    Precis, hon sa väl att de valt att vaccinera mot de ”vanliga” grejerna, men inte allt. (Men har inte specifierat exakt vad de valt respektive valt bort) Eftersom stora delar av hennes fanbase är amerikaner, så kanske hon menar att hon inte vaccinerar mot allt som man gör i USA? Där har de ju mycket fler vaccinationer och vaccinerar mycket tidigare än vad man gör i exempelvis Sverige.

    Tycker inte det är konstigt att välja bort sådant som inte är välbeprövat. (Typ svininfluensa, vattkoppor osv)

    Svara

     Förstod jag dig rätt att du menar på att vaccin mot vattkoppor inte är välbeprövat? (För det är det ju.)

     Svara

      Lite klumpigt uttryckt av mig kanske. Det är inte lika mycket använt i Sverige, då det inte ingår i det allmänna vaccinationsprogrammet (än så länge).

      Svara

       Visste inte ens att man kunde vaccinera mot vattkoppor, haha! Det är väl inget farligt, eller? Man får det en gång, det kliar som fan, och sen har man det aldrig mer igen, eller har jag missat något?

       Svara

        Jag tror att det inte varit vanligt i Sverige beror på en kostnadsfråga. Men det är förmodligen på väg. 🙂

        Svara

         Funderar faktiskt själv på att vaccinera mina ungar. Just för att det ändå finns risker med sjukdomen och att det finns ett fungerande vaccin. Visst, det kostar en del, men det gör också VAB för två barn med vattkoppor..
         Har väntat på att det ska börja ingå i vaccinationsprogrammet, men det känns som det dröjer ett par år ändå.

         Svara

         Glömde. För barn är det oftast ofarligt och även för vuxna även om det mår uruselt. Men det kan leda till hjärnhinneinflammation även om det är mycket ovanligt. Det kan också om man har otur påverka synen om en koppa sätter sig vid ögat.

         Svara

         Fritchi: Ja och det finns nu ingen orsak att må dåligt i onödan heller. Finns inget att vinna med att ha haft sjukdomen istället för att ha vaccinerat mot den. 🙂

         Svara

        Vattkoppor brukar gå bra för barn, men kan orsaka vissa följdsjukdomar (men det är ovanligt). När man blir äldre och skörare kan viruset återaktiveras (det har då legat latent i din kropp i kanske 60-70 år!) som bältros. Har du otur har viruset övervintrat” i vital nerv och du kan t ex förlora synen eller känseln/rörligheten i en arm. Bältros gör också väldigt ont och innebär ett enormt lidande för de äldre som drabbas. å

        Svara

         Bältros är inge kul alls!

         Svara

       Inte i Sverige nej. Än. Men det är ju vanligt i många andra länder.

       Svara

       Fritchi :👍🙂

       Svara

   Vänta lite med att tappa din respekt för andra människor tills du vet exakt vad de menar. Hon har vaccinerat mot allt det vanliga man ska vaccinera mot (som vi gör i Sverige) men inte tagit det till en överdrift och börjat e alla vaccin som finns på marknaden. Det hade inte jag heller gjort om jag bodde utomlands.

   Svara

    Har för mig att hon endast vaccinerade mot 1 eller 2 grejer. Så inte hela svenska programmet, nej.

    Svara

   Fast hon fick ju massa skit från anti-vaccs just FÖR ATT hon valde att vaccinera. Ska du ’tappa respekt’ för folk kan du ju ändå göra det av rätt grunder?

   Svara

  ”Screaming the word PAPAYA off the top of her lungs” – haha! Den där ungen är så otroligt charmig alltså.

  Svara

   Ja alltså henne videos på sin unge kan göra min dag ibland! Så jädrans charmig 😍

   Svara

   Hon är som precis alla bebisar i hela världen, varken mer eller mindre speciell.
   Trött på att Rachels insta i princip enbart handlar om barnet nuförtiden.

   Svara

  UNDERBART!!!!!!!

  Svara

  Äntligen nån med lite humor! Det har slagit mig att så många influänsers verkar sakna humor. Jag ser sällan nån självironi eller förmåga att kunna skratta åt absurditeter. Och när såg ni nån kul ordvits senast?

  Svara

  Ska man köpa väldigt basic t-shirts och läsa artiklar om självhjälp? 🤔

  Svara

  Jag är inte så uppdaterad på alla fronter, men varför är hon känd? Jag ser ju att hon har över 2 miljoner följare på Instagram, men jag har aldrig förstått vad hon helt exakt gör? Ser ju klart att hon håller på med yoga, men hur blev hon känd och varför väljer folk att följa henne? 🙂

  Svara

   Hon inspirerar folk med sin yoga/livsstil och fina bilder 🙂 tror hon var ganska tidig med den typen av konto och därav fått så många följare.

   Svara

   Hon blev känd genom yogan i princip. Tror hon slog riktigt stort när hon la upp bilder på sig själv när hon utövade yoga på en SUP-board (typ större surfbräda) och det blev en artikel i NY Times. Sedan tror jag att hennes personlighet är ett plus. Många andra yogatjejer är liksom 100% sexiga, snygga, bilder och svåra positioner. Medan Yoga Girl pratar mycket om välgörenhet, är charmig, skojar en hel del o.s.v.

   Svara

    Jamen precis. Och hennes avslappnade inställning till allt och hela yogarörelsen (yogarörelsen kan ju lätt bli löjlig i och med att många tar den på alldeles för stort allvar).

    Svara

  Jag blev också lite förvirrad av denna lansering. Har lite svårt att förstå exakt vad denna ”plattform” är för någonting, förutom att den ska innehålla artiklar om yoga, livsstil m.m.

  Jag har lite svårt för henne på sistone med sin aggressiva framtoning vad gäller veganism. Lyssnade på ett podcastavsnitt där hennes make erkänner att han inte är vegan men att han ”egentligen förstår” att det skulle gynna hans fysik i och med att han sysslar med triathlon och Iron Man o.s.v. Jag kände bara VA? Sedan när är det vedertaget och fakta att vegan = bättre atlet? Statistiskt är de ju i minoritet bland idrottare. Är lite orolig för hennes dotter och hoppas att hon får i sig allt ett växande barn behöver, det kan ju tyvärr vara svårt när man är vegan.

  Svara

   Själv har jag svårt för människor som ”är oroliga” för andra människors barn som uppenbarligen inte far illa. Alls.

   Svara

    Förstår inte förnekelsen så många har kring att en vegankost kan leda till bristsjukdomar. T.ex. måste en vegan ta tillskott av vitamin B12 annars får hen brist på det, och det kan leda till väldigt jobbiga besvär.

    Svara

     Men alltsåååå. Hur mycket bristsjukdomar har inte ”allätarna” och köttätarna? De kommer hem och steker falukorv och kokar makaroner och äter tillsammans med sin familj, tillsätter lite majs och isbergssallad – nyttigt ska det vara (haha). Så fort man är vegan/äter växtbaserat uppmanas man att ha koll på alla näringsvärden, bönor och rotfrukter – hu! Medan en köttätare automatiskt är nån slags näringsexpert?? Dessutom, de som äter växtbaserat/är veganer räddar vår planet – lite respekt och tilltro tack.

     Svara

      Om veganer som standard tror att alla ”vanlisar” bara äter korv och makaroner, så får de nog leva med att ”vanlisar” tror att veganer bara äter salladsblad och får näringsbrist.

      Svara

       Var skrev jag ordet bara? Det var ett exempel hur det kan se ut i ett vanligt hem med stressade småbarnsföräldrar. Människor som är veganer har dessutom en bättre insyn i ”vanlisars” generella kost än tvärtom på grund av att de flesta ändå är uppvuxna i köttätande hem.

       Svara

        Det är _mycket_ vanligt att barnens kompisar, som kommer från ’vanliga’, upplysta hem, kommenterar vår mat med ’det har jag aldrig smakat förut’ angående allt från grönkål, linser, sötpotatis, quinoa, tofu, granatäpple, råris, kålrot, kikärtor med mera. Något får mig då att tro att deras kost inte är supervarierad…
        (PS: de gillar ALLTID maten!)

        Svara

         Ja, min erfarenhet är samma.

         Svara

     Kan vi inte sluta prata om animalisk kost = varierad kost. Du drabbas av bristsjukdomar om du inte äter tillräckligt varierat för att täcka alla behov. Om du bara äter kycklingfilé får du till slut också brist på något. Alla som äter kött äter inte varierat och bra.

     Svara

     Många, väldigt många köttätare bör och tar B12-tillskott pga briser. Så ge er antiveganer.

     Svara

     Faktum är att även köttätare egentligen måste ta B12

     Svara

      ”Ta”?
      Nej de får i sig det som man ska genom sin kost.

      Om man äter kött och inte har tillräckligt med B12 så beror det på att man har problem i tarmen och därför inte kan tillgodose sig det i tillräcklig utsträckning. Inget som hör till vanligheterna precis.

      Svara

   Nej du behöver nog inte vara orolig för hennes barn. Klart du måste vara noga- går inte bara att slänga fram en ugnsgratinetad falukorv och pulvermos till ungen utan tänka steget längre med lite mer måltidsplaneringar men det är ju bara positivt eller hur? Om barnet får välbalanserade måltider av bra råvaror, det är ju bra för både barn och vuxna? Är vegan och har inga bristsjukdomar, kollar mig årligen och aldrig haft något konstigt. Är inte underviktig heller utan helt normal. Så även om ni köttisar tror att vegankost är livsfarligt så vill jag bara säga som livs levande exempel att det är den inte! Bra för miljö, bra för djur och människor.

   Svara

    Självklart ska alla vare sig de är veganer eller köttätare vara noga med vad de serverar sina barn. Men varför denna förnekelse kring att veganism kan leda till problem? Obs, jag säger KAN, för ”inte alla veganer”… 😉 Men det är ett faktum att en vegan måste ta tillskott av vitamin B annars får hen brist på det, och det kan leda till väldigt jobbiga besvär – säger det inte ändå något om att det finns brister med den kosthållningen?
    Jag tror inte att vegankost är livsfarligt, jag vet bara att det innebär vissa risker (brist på näringsämnen), särskilt för växande barn. Inget att förneka liksom. Att som vuxen göra valet att komplettera sin valda kosthållning med tillskottspiller är väl en sak, men tråkigt när barn lider brister av det. Och ja, jag tänker samma om t.ex. vuxna som bara äter Scan-köttbullar och makaroner, att jag hoppas verkligen de ger sina barn grönsaker även om de själva avstår.

    Svara

     Men varför bryr du dig öht? Hur skadar detta dig och ditt liv? Din panik får det nämligen att låta som att du aktivt dör av detta?

     Svara

      Precis!
      My startar alltihop genom att ’oroa sig’ för ett välmående barn och tycker sedan alla andra är obstinata. Hävdar sedan att ’jag säger bara vad _jag_ tycker’ – tips, det gör vi andra också!

      Svara

      Varför bryr sig någon om något som skrivs på bloggar? Gud alltså, kränkheten når nya höjder…

      Svara

       Precis, varför är du så kränkt av att ett barn äter en helvegetarisk kost att du måste skriva en kommentar om det?

       Svara

   Ja, det är ju jobbigt att få i sig alla näringsämnen när man är medveten och får i sig en ytterst varierad kost på bara baljväxter, hirs, quinoa, bovete, råris, örtio sorters frukt, nötter och grönt. Tacka vet jag en slentrianstandardbarndiet på körv och makaroner!

   Svara

    Vem säger att en vegan bara äter de saker du räknar upp? Och du menar att det näringsmässigt vore bättre att äta korv gjord på slaktrester än dessa saker? Äter du mc Donalds också och hävdar att du får i dig hela kostcirkeln? 😂

    Svara

     Inte ens ordet ’slentrianstandardbarndiet’ fick dig att fundera på om jag var ironisk i mitt hyllande av körven?
     /hälsning från en som aldrig ätit varken korv eller mcD

     PS tar gärna emot tips på vegansk mat utöver det jag listade!

     Svara

     Oj, ironin gick visst långt, långt, långt över huvudet på dig 💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨

     Svara

   Inte vegan själv men måste säga att man nog borde vara mer orolig för barn som får standardmaten för barn i ”kinkåldern”, typ makaroner/pasta med korv eller kött och möjligtvis en gurkbit till som grönsak. En påläst och kunnig vegan äter en fullvärdig kost och får i sig mycket mer näringsämnen än vi ”vanlisar”. Det finns ju fall med föräldrar som ger barn en specialdiet (inte bara veganer, utan även LCHF:are har varit aktuella mig veterligen) utan att vara tillräckligt kunniga och det är ju farligt förstås. Men att tro att vanlig svensk slentrianmat skulle vara bättre än en bra vegetarisk eller vegansk kost är bara dumt.

   Svara

    Alltså jag är från Balkan så jag är lite paff just nu. Ger vanliga svenskar sina barn mestadels falukorv och pulvermos? Ja då låter det knappast mycket bättre än veganerna då. 😮

    Svara

     Nej det ger de inte. Det är bara en retorik som används.

     PS Det är inte bara brist på B12 som det finns risker att få men jag tänker steppa ut från den här diskussionen nu för den kommer snabbt att urarta. Om du vill finns mer info, men det låter inte som att de behöver den. 🙂

     Svara

      …DU behöver den.*

      Svara

      Haha tack, började bli rädd alltså! Mina svenska vänner minns jag (liten på 80/90-talet) åt rätt varierad kost när jag var på besök, typ mycket grytor som både innehåller kött och grönsaker, kan inte minnas all denna pulvermos och korv… De vänner jag har med barn äter väldigt varierat och hälsosamt (är ju trendigt nu) men visst, jag vet inte om de slevar upp pulvermos till barnen. 😛

      Jag äter gärna veganskt 3-4 dagar i veckan, men som sjuksköterska och med stort hälsointresse har jag svårt att hålla med om att veganskt = megasupernyttigt som gör dig till en sund atlet på momangen. Vuxna får göra vilka val de vill, men just att det sprids så mycket myter (”veganer får inte cancer” gör mig galen av ilska, det är lögn) irriterar mig.

      Nej, precis, balansen mellan omega 3 och omega 6 blir även rubbad av vegankost. Det är inget akut problem, men i längden är det en nackdel för kroppen… Nej, jag förstår att du håller dig undan, jag tycker det är svårt att diskutera med veganer då de ofta ser allt så svart eller vitt.

      Svara

       Men vem var det som startade hela den här diskussionen?
       Som vanligt någon ’som oroar sig’ över ett stackars barn som inte får kött till middag…

       Svara

        Ja, och? Jag är orolig för barn som sedan så ung ålder ska äta veganskt. Att utesluta både mejeriprodukter och kött är en stor grej för växande barn. Vegetarian är en sak, men att ge en kost till små barn som kräver vitamintillskott gör mig lite orolig. Jag står för den åsikten. Sedan måste inte veganerna hålla med, men ni kan inte ta ifrån mig min åsikt. 😉

        Svara

         Självklart kan du tycka vad du vill, men det blir ju konstigt att gå ut högt och kritisera veganism och sedan hävda att ’veganer ser allt så svart vitt’ – i detta fall är det ju du som är svartvit samt startar hela diskussionen för att sedan hävda att de som tycker annorlunda är ’svåra att diskutera med’…

         Svara

       Syster My, du ’tycker det är svårt att diskutera med veganer då de ofta ser allt så svart eller vitt’, men det var ju DU och inte någon svartvit vegan som startade denna diskussion genom att ’oroa dig’ för YGs barn?
       Om jag hoppar fram och helt vänligt och omtänksamt ’oroar mig’ över dina barns hälsa pga den mat du väljer att servera dem så är det ok?

       Svara

        Ja som offentlig person så kommer ju folk att ha åsikter om det ena eller andra. Jag skrev ingenstans ”är orolig för att dottern kommer dö en hemsk smärtsam död p.g.a. vegankosten” så jag förstår inte riktigt varför du tolkar det så dramatiskt. Det är ingen hemlighet att det kan vara svårt att få i sig tillräckligt med vissa vitaminer m.m. som vegan. Jag tror Yoga Girl är påläst och bra på det här med kost, men personligen anser jag att barn mår bättre av en lite mer varierad kost, t.ex. lite yoghurt och lite (äkta) köttbuljong någon gång i veckan iaf. Det är mina åsikter bara 🙂 Ser inte varför blodtrycket måste skena på veganerna för att jag inte dyrkar dem.

        Jag är ingen offentlig person så vet inte hur du skulle kunna ha åsikter om vad mina (icke-existerande) barn äter…

        Svara

         Igen, du pratar om veganer som så lättprovocerade – DU drog igång det hela och verkar ha ett skenande blodtryck eller vad det nu är som gör att du känner dig tvungen att kritisera YGs val, trots att hon verkar ’påläst och bra på det här med kost’.

         Svara

         My:
         Skillnaden är att folk svarar dig helt sansat medan du har ett ordbruk som:
         skenande blodtryck
         svårt att diskutera med veganer
         de ser allt så svartvitt
         förnekelsen kring risker med vegankost
         lägg ner den dramatiska tonen
         för att man inte dyrkar dem

         Och sedan tillskriver du andra här att vara ’dramatiska’ och ’svartvita’ och ’lättprovocerade’…

         Svara

         Vad exakt drog jag igång? 😉 Jag skrev en liten kommentar med mina tankar och åsikter, hade en förhoppning att Rachels dotter får det hon behöver av sin vegankost. Jag har svarat helt sansat jag med, ser ingenstans att jag gjort personliga påhopp eller använt skällsord eller svordomar? Men verkar som om det är helt omöjligt att ifrågasätta veganism som osund kosthållning i detta kommentarsfält. Jag bryr mig dock inte så mycket, tycker alla får uttrycka sin åsikt. Som sjuksköterska och intresserad av kost och matlagning så anser jag att veganism inte är sunt i längden, men det är visst ett känsligt ämne som sagt. I slutändan gör man ju som man vill, ni äter veganskt, jag äter ”allt”, och Rachel tar hand om sin dotter som hon ser som bäst. Snälla, hade jag på riktigt varit orolig hade jag ju socanmält henne och det vore GALET med tanke på att vi inte ser mer än vad hon lägger upp på instagram! Jag tror hennes dotter mår bra och jag hoppas att hon gör det i framtiden också, hur de än bestämmer kring kosten… 🙂

         Svara

         Tips: Förstår att du inte har barn, men de flesta tar det inte direkt som en komplimang att någon uttrycker att de ’oroar sig’ för ens barns hälsa pga av kosten man ger dem…
         Tips2: Det finns barn man verkligen behöver oroa sig över, jag är ganska säker på att Lea Luna inte är ett av dem.

         Svara

     Nej det gör de inte…Men det verkar som det finns två läger:
     1. Veganer som kommer dö av näringsbrist
     2. Ickeveganer som lever på falukorv snabbmakaroner och pulvermos.

     Känner mig ruskigt utanför.

     Svara

      Ja det är en väldigt polariserad fråga verkar det som. 🙂

      Svara

      Och så finns det de som, liksom i detta kommentarsfält, bara _måste_ påpeka hur mycket de oroar sig för ett uppenbart välmående barn som inte får KÖTT till middag.

      Svara

       Veganism handlar inte enbart om att utesluta kött utan mängder med andra livsmedel så lägg ner den dramatiska tonen.

       Svara

        Fast köttisar tenderar ju att förfasa sig över just kött. Fast nu när köttisar tror att komjölken är hotad p.g.a. Oatly så…

        Svara

         Förfsasa sig? Verkligen?

         Men Syster My är berättigad sin oro. Det går med extremt mycket jobb att vara vegan. Men det medför stora,alltså inte små risker, med att vara vegan som liten ja t o m om när de ammas.
         (Sedan har jag sett effekter på hjärnkapacitet även hos vuxna vid långvarig veganism).

         Man har funnit att depressioner är betydligt vanligare hos unga bland vegetarianer än hos dem som är omnivorer. Och personligen önskar jag att den här mediavurmen snart tar slut så att folk snart får en mer nyanserad bild av kost.

         Jag lånar en annans ord för hon har sagt det så bra. Frågan gällde att låta ett barn på egen hand bestämma vad den ska äta och om det ska bli vegetarian.

         ”En 8-åring kan inte bestämma själv
         En 8-åring är ett ganska litet barn som inte är redo att ta ansvar för sitt eget liv ännu. Föräldrarna måste välja vad barnet ska äta, se till att barnet är tillräckligt påklätt, dricker tillräckligt, har gått på toa innan en bussresa och allt sånt där. En 8-åring kan inte tänka långsiktigt eller göra genomtänkta livsval, eller bestämma vilken näring som är optimal. En 8-åring kan vilja vara vegan eller vilja äta bara choklad, chips, godis eller mackor. De kan tycka och känna en massa saker men det är ändå föräldern som måste bestämma, och ibland köra över barnets känslor.

         Kött är vår naturliga, artegna föda
         Människor äter kött och får mängder av näringsämnen från kött (och fisk, ägg, kyckling, inälvor och även blod och benmärg). Det är vår artegna föda som gör att vi kan utveckla våra hjärnor, bygga muskler och få ett korrekt fungerande nervsystem. Man ser direkt på barn som får vegetarisk eller vegansk kost att de blir anemiska, får trångställda tänder och ofta koncentrationssvårigheter. Det räcker inte att tillsätta järn, B12 och zink för det behöver komma från naturliga källor, särskilt för ett växande barn. Dessutom är nästan alla frukter konstgjorda, hybridiserade för att vara söta och goda när deras naturliga motsvarighet egentligen är oätlig. Detsamma gäller många grönsaker.

         Dålig kost påverkar barns intelligens
         Våra hjärnor består till 70% av fett och våra kroppar består till stora delar av kolesterol, som vi behöver få i oss från animaliska källor. Animaliskt fett och animaliskt protein är superviktigt för ett barns utveckling, och om det brister kan det ge kognitiva problem, låg intelligens och emotionella problem som ångest, oro, nervositet och panikångest. Många mentala problem är egentligen näringsbrist.

         Soja är en fytoöstrogen
         Att ge ett barn massor av soja är att bana väg för hormonella problem i tidig ålder, dessutom är soja inget livsmedel för människor. Vi kan knappt metabolisera det, vi får bara ut några få procent av proteininnehållet och resten är bara antinutrienter som blockerar upptaget av andra vitaminer och mineraler. Många veganer förstår inte att soja och havre är anti-näring. Det tar mer än det ger.

         Kort sagt tycker jag inte att föräldrar ska låta sina barn göra destruktiva livsval även om det är envisa och bestämda. De är bara barn, som växer och de behöver bra näring för att utvecklas maximalt. Personligen tror jag att en stor andel av alla “vegan babies” kommer hata sina föräldrar som vuxna för alla icke-reversibla hälsoproblem som har skapats”

         Svara

         Håller helt med dig, The Real Hmm. Kommer bli intressant att se hur vegantrenden utvecklas med tiden, de hälsoproblem som uppdagas och vad barn till veganer kommer säga och tycka.

         Svara

   Jag är inte vegan eller vegetarian för den delen, men tycker du ska ta och kolla upp Ellen Fisher på youtube. Det går att leva ett fullt normalt liv som vegan idag. Hennes barn mår hur bra som helst och jag är säker på att Rachel ser till att hennes dotter får i sig allt det som hon behöver.

   Svara

  Inte en community jag kommer att engagera mig i men känns ändå genomtänkt och i linje med vad jag uppfattar är hennes värderingar. Lämnade ändå en varm känsla i magen efter att jag tittat igenom text och bilder. Och gulligt att göra dottern delaktig!

  Svara

  Hon presenterar sitt liv med hystoria, nuvarande, kärlek, familj, problem, osv det är så hon blev känd. Nu kommer hon också ta betalt för det med det nya community.
  Alla hennes konto handlar nu o bäbisbilder och knappt ngn yoga. Många som tappat fortroendd när hon tog betalt för att göra reclam till Natural Cycle.

  Svara

  Hon har en annan Instagramsida också, Sgt Peppers Friends, som handlar om hur de räddar och tar hand om djur i nöd i Aruba. Många hemska och djupt gripande stories…..

  Svara

  Älskar att kläderna var av återvunnen plast, hur coolt som helst!

  Jag uppfattade det som att Rachel ville dra ner på jobb och nu har de möjligheten att anställa folk som skriver artiklar etc. Väldigt bra jobbat av dem.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.